brak logo

Hotel Galicja

Wieliczka

Opinie o Hotel Galicja

gość 2012-10-19 16:38:48
Opinia? tu nie ma co opiniować. Pracowałam tam na początku roku jako pokojówka, zmywak, sprzątaczka. Wiecznie wszystkiego brakowało, nawet worków na śmieci, papieru toaletowego. Po pół roku nie możności doproszenia się o umowę zrezygnowałam. Tam wszyscy robią wszystko. Dramat. Trzeba pościel sobie przynieść, bo wózka nie ma, środki nosić w reklamówkach, Jeszcze płace marne i robienie ludzi w wała. Nie polecam!!!
Monika 2015-03-08 10:31:17
Nie polecam.
Byłam zainteresowana pracą jako pokojówka. Proponują umowę zlecenie, zapraszają na dzień próbny za darmo. Czego kodeks pracy zabrania. Dzień próbny wygląda tak, że nie ma co zbytnio robić, może pomóc pokojówce?Gdzie nie ma możliwości sprawdzenia kwalifikacji, potem kolejny za darmo dzień próbny itp.Brak organizacji. Zero poszanowania drugiego człowieka, lekceważenie. Tylko wysłać tam inspekcie pracy.
angela 2015-04-22 16:21:33
Pracuje tam już ponad 2 lata, i polecam, zawsze wypłata na czas!
1
szarlot 2015-08-04 10:35:07
Pracowałam w tym miejscu jakiś czas, ogólnie ok, praca jak praca, wyjechałam za granice, ale jak wroce to ponownie będę tam aplikować. Zawsze płatne na czas, to chyba najważniejsze.
były pracownik 2015-08-23 05:45:59
Po pierwsze jedynym plusem tej Firmy jest to, że faktycznie wypłaca na czas należne wynagrodzenie.
A minusów jest bardzo wiele:
Pracownicy przychodzą i odchodzą będąc zniesmaczeni podejściem Manager do swoich podwładnych. Kobietę powinno podać się już dawno do Sądu Pracy,gdyż wiele osób jest świadkami mobbingu, a także niedopuszczalnego chamstwa i tupetu oraz brakiem szacunku do osób niejednokrotnie dużo starszych. Władczy ton, arogancja, inwektywy są na porządku dziennym.
Osoba zatrudniona na stan. recepcjonisty - jest także sprzątaczką, szykuje i podaje śniadania dla Grup, często w ciągu dnia jest kelnerem, parkingowym etc. Pokojówki -robią także na kuchni...
Oczywiście na rozmowie kwalif. nie ma ani słowa o tych "dodatkowych funkcjach".
Nigdy nie spotkałam się z tak ordynarnym pracodawcą i z takimi absurdami jakie tam panują.
4
no way 2015-09-06 00:33:41
Wyplacalnosc na czas to obowiazek pracodawcy nie ma co sie tak ekscytowac i kasa wcale nie jest najważniejsza (na marginesie -marnie placa), wazna jest atmosfera (tu z tym troche lipa, ciagle kwasy i problemy z kosmosu) Odradzam szkoda czasu. ciagle szukaja kogos to podejrzane
ali 2015-09-22 04:11:16
Zgadzam się z tą opinią recepcjonistka jest w kolejności : praczką ( pranie 5 razy w nocy), sprzątaczką, kelnerką, aha i oczywiście w zimie odśnieżą się wejście do hotelu i cały parking, nie można się przyczepić fakt do umowy i wypłaty, tylko co z tego, że ludzi się ma za nic, p.s. na kamerach są 24h na dobę
1
felix 2015-10-15 18:24:51
Zgadzam się z przedmówcą, dzisiaj żeby terminowo dostać wypłatę to naprawdę rzadkość. Trzeba to docenić. Poza tym dzisiaj ciężko znaleźć dobrego pracownika, którego będzie się chciało pracować, a nie tylko po wypłatę przychodzić.
1
mefisto 2015-12-02 13:37:38
Ja tam polecam tan hotel, dobrze się tam pracowało, mieszkałem wtedy w krakowie, i dojazd do nich z krakowa był całkiem ok, płacili też nieźle. dobra atmosfera pracy.
Ana 2016-01-16 08:17:01
Angela przykro mi ale wiesz, że kazali Ci to napisać ... też tam pracowałam
justi 2016-01-18 07:11:12
nie polecam, ( usunięte przez administratora )....
mercik 2016-01-22 15:33:52
jak niby można komuś kazać coś napisać? Ja słyszałem same przychylne informację na temat tego miejsca.
Piotrek 2016-05-19 14:16:58
z tego co wiem jest aktualnie nabór na kierowniczkę recepcji i chyba kogoś do baru. tak więc chyba można się do nich odezwać
2
parapara 2016-07-15 10:54:59
Inżynier ???????
Pikaczu 2016-08-08 17:10:58
Jak ktoś lubi komunistyczną atmosferę to tak
Julia 2016-09-18 08:20:53
Jeśli chodzi o premię to na stanowisku recepcjonistki są takie. Zawsze obliczane uczciwie i na czas wypłacane. Polecam to miejsce pracy .
Pracowałam tam sporo i byłam zadowolona. Szczerze polecam.
Julia 2016-10-23 05:28:23
Wypłata jest na czas, Jak będziesz mieć farta to może 9zł/h dostaniesz ale nie ma nic za darmo tzn. na dniówkach oprócz standardowych obowiązków recepcjonisty np.sprawdzasz minibarki czy klient coś nie zwinął (żenujące na marginesie aby przy gościu recepcjonista to robił !), a na nockach: pranie, prasowanie, pucowanie, śniadania dla grup, wynoszenie wody z pokoi , sprzątanie magazynów pokojowym... czyli 1,5 etatu w jednym ;)
Agnieszka 2016-11-24 21:50:36
Popieram przedmowce Byłam tam jakiś czas temu na dniach próbnych- pranie na nocy ręczników z sauny oraz obrusow+ prasowanie, przygotowywanie bufetu sniadaniowego.Czas w pracy wypełniony w 100% ....a nawet w 200% ! Napomne jeszcze ze wszystkie dodatkowe obowiązki wychodzą w trakcie ponieważ na rozmowie kwalifikacyjnej nikt o nich nie mówi. Obecnie pracuje w Krakowskim hotelu i nie jestem nawet w stanie opisać słowami ze sa miejsca w Polsce gdzie pracodawcy szanują każdego pracownika poprzez swoje zachowanie oraz godne wynagrodzenie. Na samą myśl o Hotelu Galicja i im podobnych mam nerwy ze wykształceni i pracowici ludzie trafiają do tych pseudo hoteli ! Przypominam że hotel to praca dla gośćmi którzy wyczowaja atmosferę jaką panuje . Jeszcze jedno drogi właścicielu oraz kierowniczko córeczko nie nazywajcie się hotelarzami bo dużo , bardzo dużo wam brakuje!!!
Zostaw swoją opinię o Hotel Galicja - Wieliczka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Galicja