brak logo

Akzo Nobel

Warszawa

Opinie o Akzo Nobel

kolorowy świat 2016-12-22 14:22
Ludzie z Bica to najlepsi, najsympatyczniejsi, najfajniejsi ludzie w Polsce. Tylko Oni mogą wyprowadzić Akzo z kłopotów. Szczęśliwego Nowego Planu w 2017.
1
dekoralek 2016-12-22 17:25
Hahahaha
4
AN 2016-12-22 21:13
We will see :)
3
realista 2016-12-23 07:49
Kwestia czasu
Sajmon Cowwel 2016-12-28 00:31
Intrygi?? Co masz na myśli. Skoro uważasz że cokolwiek źle się dzieje w AN to pisz chociaż prawdę a nie udawaj. Skoro masz jakieś info to sama pewnie pracowałas moment w AN i albo się nie spisalas albo chciałaś grać słodką idiotkę by dobrze wypaść. Wazeliny nigdy nie za wiele, szczególnie teraz gdy jest zimowa pora, Ustka nasmarować albo inne części ciała by nie piekło. Nie wiem co Ty masz małego i nie chce wiedzieć, a w tyłek to co najwyżej może Ci wejść to, co tylko sobie zamarzysz. Każdy jest cwaniakiem na swój sposób(nawet dziecko w szkole, które usiłuje wybronic się przed dostaniem jedynki za brak zeszytu) a jeśli komuś to pomaga to dlaczego tego ma nie robić? Nie znasz się na czymś, nie komentuj. Pozdrawiam
1
Qba 2017-01-06 22:26
Ci objazdowi merchowie właśnie wypieprzają do konkurencji bo Tikkurila pozabierała samochody. Wiadomo czy Akzo przedłuży akcje z etatami na merchów?
BOB 2017-01-08 11:55
Przede wszystkim to nie są "objazdowi merchowie" tylko KAR'owie a dokładniej Reprezentanci handlowi.
Po drugie dla Akzo to nie jest "akcja" tylko zatrudnienie na stałe, nie mylić z projektem.
Efekty ich pracy widać gołym okiem ;)
4
Dominikejszyn LBN 2017-01-08 22:43
Dokładnie kolego, objazdowi merchowie to w Tiku...- który zatrudnia ich za 1500 na zleceniu plus zwrot za paliwko i amortyzacje(własne auto), wiem od znajomego, bo to robi. Reprezentanci Akzo czyli KAR-owie to kolejny TEAM który wie, po co i na jakich warunkach jest zatrudniony w Akzo. Razem możemy więcej. Pozdrawiam Serdecznie
5
Estera 2017-01-08 22:46
Qba chciał powiedzieć że objazdowi z konkurencyjnej firmy zwiewają a nie nasi KARowie :D
PH 2017-01-11 10:47
Witam

Jak wygląda praca PH na detalu, jaki samochód narzędzia, czy można korzystać, jak warunki finansowe ? może może ktoś udzielić odpowiedzi ?

1
klaudia 2017-01-17 12:48
Świetna praca, aplikuj bo warto!
Szukający pracy 2017-01-22 18:21
Byłem na rozmowie na stanowisko PH ds. detalu, rozmowa bardzo miła Pani z HR i jakiś regionalny, słabo mi poszło - takie rzeczy się czuje nie była to moja najlepsza rozmowa :), może też za dużo sobie zażyczyłem nie wiem, ale się nie dostałem - informacja zwrotna. Dobre narzędzia, dobry samochód, dodatki. Polecam szukać pracy w tej firmie - może będzie jeszcze kiedyś okazja ....... Jedynie nie wiem jakie zarobki.
Pracownik 2017-01-23 14:31
jak można polecać pracę, nie pracując w niej ? popracuj w tym ( usunięte przez administratora ) trochę a później polecaj
2
Ja 2017-01-23 21:32
Nie pracuje i nie pracowałem w akzo , ale pracuje jako PH na rynku bud od 12 lat i szczerze mówiąc (sorry nie chce mi sie pisac zgodnie z zasadami gramatyki ordynarnie rzecz ujmujac mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gramatyke na tego typu forach) lecicie BICKI na stracie obrotu wzgledem roku ubieglego , nie nadajecie sie do pracy na rynku budowlanym , zjebaliscie ... zwolnilbym was wszystkich , no bo jakich mozecie uzywac argumentow skoro jest strata , to jest handel , sprzedawanie maszynek do golenia to nie to samo co upychanie farby hektolitrami do klientow rynku budowlanego ktorzy sa specyficzni . Pozdro z nad morza.
4
diana oleś 2017-01-24 21:25
To na cholerę się udzielasz?? To jest strona by napisac opinie a nie komentować sytuację. Żal mi cię budowlany PH. Z Bogiem :)
2
Budowlany pH 5.5 2017-01-24 22:38
Wole być budowlanym PH.Z Bogiem:) niż leszczem , któremu wydawało się że kioski to to samo co składy budowlane.
5
on 2017-02-04 20:59
Szukający a na jaki region aplikowałeś?
Zainteresowany 2017-02-06 19:13
Jakie zarobki na detalu i czy premia jest realna do zrobienia? Jakie narzędzia tj. Samochód ( jaka marka, czy można korzystać do celów prywatnych)tel. ( jak poprzednio) jaki benefity pozapłacowe?
diana oleś 2017-02-08 17:43
nie pracowałam w kioskach itd. lecz w konkurencyjnej firmie wcześniej :P hah dobry jesteś. :D
Budowlany PH 5.5 2017-02-08 22:27
Dobry,wiarygodny,systematyczny,ogarniety,miły,sympatyczny i nie chowający głowy w piasek w obliczu problemów ,dlatego pracuje 6 godzin dziennie i moge sie pochwalić ciagłą delikatną dynamiką obrotu rok do roku. Wyrazam swoją opinię bo zaczyna mnie wk....ć to co wydarzyło się u wielu producentów materiałów budowlanych na przestrzeni ostatnich lat.
ONA21 2017-02-09 18:14
Skąd Ci ludzie biorą info o stratach w stosunku do zeszłego roku? :D :D
1
Fr 2017-02-10 15:26
A skąd Ci imbecyle biorą info o wzrostach ? Czarna Magia
1
pawel 2017-02-23 08:51
Witam jestem poczatkujacym handlowcem mozna sie cos dowiedziec o projekcie dla AN w pmi comberra ? pojawily sie ogloszenia na cala Polske..
Zuzanna 2017-03-01 13:13
Pracujesz w firmie Akzo Nobel? Podziel się informacjami na temat tego jak wyglądał proces rekrutacji! Jakie pytania padły podczas Twojej rozmowy o pracę?
Fajny 2017-03-07 00:13
Kto Cię wyssał w AN?
Zuzanna 2017-03-07 14:58
Firma Akzo Nobel obecnie poszukuje osób na stanowisko Doradca Handlowy - Merchandiser. Zamierzacie aplikować?
ktoś 2017-03-08 21:58
Firma Akzo Nobel od około roku szuka pracowników do tej pracy. Ciekawe dlaczego trwa tak długo proces rekrutacji ?
1
Zuzanna 2017-03-09 11:06
@ktoś na stanowiska typu doradca handlowy, czy przedstawiciel firmy często rekrutują stale. Nie każdy sprawdzi się w pracy w tym charakterze, a dobrzy specjaliści są zawsze potrzebni. A Ty pracujesz w firmie, czy jesteś zainteresowany pracą w Akzo Nobel?
Dadzia 2017-03-13 16:06
Ja się zastanawiam- nie wiem jednak czy warto. Chce rzucić studia i iść do pracy tylko czy przez to źle na mnie spojrzą?
Zuzanna 2017-03-14 10:49
@Dadzia to już zależy od Ciebie oraz od wymagań jakie firma stawia kandydatom na dane stanowisko. Na jakie chciałbyś aplikować?
xxx 2017-04-12 13:55
piszesz same bzdury - ten człowiek właśnie wypromowal same rodziny, lubił tylko siebie i tych co mu donoszą, żył plotami i promował ploty i donosy jak konfident. Tylko jego WYBRAŃCY MIELI DOBRZE JESZCZE KILKU POZOSTAŁO ALE WIĘKSZOŚĆ WYLECIAŁA ZARAZ PO NIM.
przez niego do dziś jest jak jest, słucha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i marnuie skończył.
pracownik ten i tamten 2017-04-13 16:10
i wywieźli grubego na taczce. tyle czasu zmarnowane
Zuzanna 2017-04-14 09:25
@pracownik ten i tamten co masz na myśli? Czy któryś z pracowników został zwolniony? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak duża jest rotacja w firmie.
ramirez 2017-04-21 19:26
witam bardzo panstwa z gory sorki za literowki szybko pisze.Pracuje w akzo jako kar praca fajna uczy myslenia i kreatywnosci nie powiem trzeba sie napracowac,.......ale chyba tego od nas wymagaja prawda??nic nie jest podane na tace wlasnie od tego mamy szkolenia konferencje ,praca z ph itp...ale z innej beki widzialem prace merchow z tikkurilli sniezki itp.....poraza brak komplementarnej wiedzy o produkcie wszystko to lakoniczne wyuczone slowa...a pokazy magnat ceramic.??.....pozal sie boze wolna amerykanka zero profesjonalizmu.wiec nie mylmy kochani prace karow z akzo na halach z praca merchow od ppg tikku....i sniezki bo to niebo a ziemia nic innego.byle koles z jakiejkolwiek firmy z praca na umowe zlecenie pofejsuje nam polki ale gdzie podejscie do klijenta ........sprzedaz persfazyjna...techniki negocjacji .....promocji....sprzedazy......dodam efektywnej.......i powiem wam jeszcze jedna rzecz.....nie wiem jak u innych ale mi mej pracy zazdroszcza na roznych marketach a wiecie dlaczego.... bo akzo dalo mi wolna reke sam sobie ustalam grafik zadania i sam sie kreuje inni tego nie maja lub dzialaja wedlug grafiku i to odemnie zalezy jaka mam pensje i premie dziekuje i pozdrawiam
2
nikt ważny 2017-04-24 22:26
widzę, że komuś się uruchomiło w mniemaniu kim ja to nie jestem, jaki ja jestem "fajny" inni be........ ( a to zwykły sprzedawca dedykowany, to samo tyle że na innych warunkach od tego samego) ciekawego z jakie miasta ten Pan ma takie mniemanie o sobie ?
:)
Joanna L. 2017-04-25 01:06
powiem Ci tyle, żal tyłek ściska albo jestes nie ogar. Chłopak dostal umowe o prace i jest ok. Inne firmy tego nie mają, pfffff..... warunki wręcz fatalne tam. Akzo zrobiło mega sprawę zatrudniając blisko 130osobowy team, ta grupa ma moc! i nie mają sobie równych, ja pracowałam4 miesiace ze wzgledu na to ze dostałam nową pracę, inne stanowisko. Pozdrawiam
nikt ważny 2017-04-25 08:38
wcale mnie żal nie ściska, bo wiem jakie są warunki dla grupy "Akzo" a jakie są warunki dla innych firm. Krótko mówiąc ta sama praca, a że to się nazywa tak a gnie indziej inaczej dla mnie to nie ma znaczenia. Warunki finansowe są bardzo zbliżone. Druga sprawa ile ten "projekt" w Akzo będzie funkcjonował to inna sprawa. Umowa o pracę tymczasową jest no tak, ale przez agencję reklamową.
Klaudiusz 2017-04-25 10:03
Nie wiem skąd masz takie przekłamane informacje :) i z pewnością nie jest to ta sama płaca co w konkurencji bo tam płacą o wiele mniej(uwierz, pracowałem) zwrot za paliwo(ryczałt 300zł) um.zlec i 1600netto w POZnaniu?? Żenada! Akzo to nie jest projekt z tego co mi wiadomo.
nikt ważny 2017-04-25 13:49
Znam to ofertę od podszewki więc co będę się : podstawa 2200 brutto + 100% podstawy jeżeli wykona się plan na hali na której się pracuję. Więc te 1700 zł netto na rękę a plany są pewnie urwane "z pupy". Druga sprawa że większość sklepów jest załadowane produktami tak mocno, że plany są awykonalne.
Jest to projekt tak to się nazywa więc niech mi nikt nie czaruje, że tak nie jest. Przekłamanych informacji nie mam. Praca jest tej samej kategorii czy ktoś z Akzo, PPG, Śnieżki czy Tiki na tym to samo polega sprzedawać farby danego producenta.
1
Marcin 2017-04-26 00:33
Za 2200brutto to ja bym w Wawie nie pracował :P Płacą o wiele więcej. Pozdrawiam
1
KB 2017-04-28 11:25
Witam,

Jak jest płaca w Pilawie na produkcji?
KAR 2017-05-03 20:36
Uwielbiam takich januszy internetu. Po co się gościu udzielasz na forum, dodatkowo nie mając pojęcia o czym piszesz.
Twierdzisz, że znasz tą ofertę od podszewki a cyfry i fakty jakie podajesz nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Myślę, że cały team Karów (z tego co kojarzę ok.130 osób) jest mega zadowolony ze swojej pracy i to wystarczy. Żaden internetowy trol tego nie zmieni.
Tak jak pisał ktoś wyżej, praca bywa ciężka, wynika to z dużych dostaw, negocjacji z kierownikami czy dyrektorami sklepów. Jednak jako jedna z niewielu firm oferuje naprawdę dobre wynagrodzenie. O plusach takich jak swobodny czas pracy nie wspominając.
A teraz idź trolu do swojej pracy za 1900 na rękę bez premii i według grafiku który ktoś Ci ułożył.
Nie pozdrawiam.
3
bos 2017-05-03 20:38
To nie jest projekt, to tylko potwierdza jak bardzo nie w temacie jesteś ;)
1
ktoś 2017-05-08 19:31
Właśnie udowodniłeś jakim jesteś chamem. Trolem to jesteś Ty. Wiem jak ta praca wygląda więc nie gadaj bzdur .... skoro ogłoszenie jest umieszczane na pracuj.pl to widać jaka cudowna i rozwojowa praca.
Ja w stosunku do Ciebie Pozdrawiam Serdecznie :)
1
BarOo 2017-05-14 11:03
Nie rozumiem po co jakiś gamoń wchodzi na forum które w ogóle go nie dotyczy i udziela się w temacie o którym nie ma pojęcia :D
2
Zuzanna 2017-05-15 09:58
@KAR rozumiem, że Tobie praca w Akzo Nobel odpowiada? Chętnie więcej usłyszymy na temat plusów pracy w firmie. Wspominasz o swobodnym czasie pracy. Co to oznacza dla pracowników?
Zależy nam na poznaniu Waszych opinii na temat pracy w firmie. Nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników, czy też użytkowników tego wątku.
nie dla Akzo 2017-05-15 17:33
chętnie te plusy poznam, bo obrażanie personalne jest na bardzo niskim poziom, ale czego można się spodziewać od osób które mają zawyżone mniemanie o sobie .... firma jak cała banda "KAR-ów i BIC-ów" ciekawe ile to "coś jeszcze pociągnie" :)
pozdrawiam, KARÓW :)
Tajland 2017-05-16 23:15
Weź odejdź bo siejesz ferment a nikomu to nie potrzebne, chcesz sie dowiedziec wiecej idź na rozmowe bezobowiązującą na stanowisko KAR i nikt Cię nie zje, a jeżeli nei ma dla twojej miejscowości oferty to sorry, ale ktos Cię uprzedził.
1
Seweryn 2017-05-19 22:41
Nie porownujcie kompetencji merchow akzo ze sniezka, ppg czy tikku. Akzo zapewnia szkolenia więc siła rzeczy muszą posiadać wieksza wiedze
1
XX 2017-05-21 11:44
"Psy duluxa"
Ty wyzywasz kogoś od chama...
1
Zostaw swoją opinię o Akzo Nobel - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akzo Nobel