brak logo

Akzo Nobel

Warszawa

Opinie o Akzo Nobel

dekoralek 2016-12-16 14:29
Haha....... W przypadku niektórych osób nie da się używać kulturalnych słów..... Jeżeli chwalisz kogoś takiego jak "m" celowo pisane z małej litery.... To gratuluję geniuszu
2
NN 2016-12-16 21:37
Jak jestes taki "inteligenty" i genialny to się ujawnij, może Ciebie będziemy wychwalać pod niebiosa "geniuszu". Zgadzam sie z kolega powyżej - "No to tylko pogratulować firmie, że była w stanie zrekrutować takie talenty". Większość z Was wypowiadając sie w sposób negatywny, chyba chce zamaskować swoje kompleksy i nie wiedzę. Większość z Was nie ma pojęcia o czym mówi. Wypowiadacie sie na temat osoby która bardzo dobrze zarządzała firmą, jakby sie na tym nie znała. Ale oczywiście najwiecej mają do powiedzenia zwykli, zawistni PH którzy na temat zarządzania firmą wiedza tyle co nic. Mówicie o wszystkim jakbyście mieli nie wiadomo jakie kwalifikacje, skoro wszyscy tak dobrze wiecie, jak zarządzać firma to startujcie na takie stanowisko. Śmiechu warte. Jak to mówią kozak w necie, czujcie sie potężni póki jeszcze możecie, sprawiedliwość dosięgnie wszystkich, karma wróci :) Przez takie osoby jak Wy, wy którzy wprowadzacie taki zamęt, firma skończy jak Tytanic - na dnie. A mogła to być na prawdę potężna korporacja.
5
dekoralek 2016-12-17 06:55
Miałem przyjemność pracować w AN za dobrych czasów i miałem nieprzyjemność pracować za czasów "m". Kiedyś to była fajna firma a tonącą jak Titanic zrobił ją właśnie ten o którym mowa. NN pracowałeś w AN? Pojedź w rynek i porozmawiaj z ludźmi co sądzą o Akzo w okresie kiedy "m" i reszta jego nieudaczników wzięła się za zarządzanie. Zobacz jak rynek reaguje.... A potem pisz pieśni na jego temat.
5
Dr No 2016-12-18 11:01
Dekoralek, może napisz ile przycinałeś kasy na boku. Przyszli nowi ludzie i ucieli lewą kasę. Nie dziwię się że narzekacie. Rozmawiam czasem na spotkaniach z osobami sprzed zmian. Lewa kasa wlewała się do kieszeni, teraz się urwało i jest wielki lament.
2
dekoralek 2016-12-18 11:28
Haha.... Co żal d....ściska? Lewy to ty jesteś..... Ty rozmawiałeś??? Zmień lekarza bo ten cię oszukuje
4
prawdopodobnie znajomy 2016-12-18 23:56
Nie miej pretensji, że nie potrafiłeś dać od siebie wystarczająco dużo, żeby zostać w firmie. Z drugiej strony to zrozumiałe skoro przyzwyczaiłeś się do czytania książek pod halą i spania w samochodzie :) Fajnie, że poszedłeś do konkurencji. I w kwestii marketingu, żadna firmy z branży DIY nie powie, że Akzo jest słabe. Sprzedawcą trzeba się urodzić, gdy chcesz nabyć umiejętności jesteś jedynie przeciętniakiem.
1
nn 2016-12-19 00:38
"Niewiedza" piszemy łącznie - "nie" z rzeczownikami pisze się łącznie.
1
dekoralek 2016-12-19 11:23
To nie firma zrezygnowała ze mnie tylko ja z firmy. Książki nie czytałem bo przecież dawna ekipa AN to były nieuki i analfabeci.....nie to co wykształceni bikusie.... W obecnej chwili Akzo jest słabe i wszyscy wiemy dzięki komu!!!!!!
4
123 2016-12-19 17:32
Wielcy obecni (do czasu)"managerowie" z bica, bronicie ojca- zrozumiałe, dał wam prace o jakiej w normalnych okolicznościach mogliście pomarzyć, dał kasę, samochody itp. Został zwolniony dyscyplinarnie - nie pierwszy raz w jego karierze, ale patrzac obiektywnie, opierając sie na faktach -strata 30ml pln sprzedaży w rok!!! Tyle poprzedni skład nie stracił od polaczenia. Jesteście w dup..., ale najgorsze dopiero przed wami. Obiecuje ;)
9
realista 2016-12-19 17:44
Bicusie polecą jeden po drugim :-) No i skończy się rumakowanie!
6
Pan duże P 2016-12-20 20:14
Do Dekoralek
Uciekłeś kolego z AN bo trzeba było zacząć pracować. Nie jestem pracownikiem AN odrazu zaznaczam. Praca starych PH polegała na wypiciu kawy z klientem, bo nic więcej nie potrafili, rozwiązanie jakiegokolwiek problemu, było przez nich niemożliwe. Plany robili oszukując firmę, wysyłając towar do punktu który w rzeczywistości znajdował się w hurtowni i przeklepaniem gratisów do hurtowni. Jak firma w końcu się ogarnęła, że jest oszukiwana to starzy PH zaczeli uciekać, jak się okazało, że średnia wizyt wynosiła 1,7 wizyty dziennie.
2
dekoralek 2016-12-21 07:30
Odszedłem z AN z tego powodu co większość z głąbami z B nikt nie chciał współpracować. Według ciebie starzy ph tylko kawę pili i oszukiwali...no popatrz a wyniki były nie to co za czasów B. A że nie jesteś pracownikim AN to bardzo mi przykro że tak wybitnym fachowcem nawet Akzo się nie zainterrsowało...... Ale spokojnie idzie zima i będą potrzebni ludzie do odśnieżania....masz szanse
4
NN 2016-12-21 19:06
Stary, Ty to masz kompleksy... Pan duże P... Syndrom małego m...
Skoro nie pracujesz w Akzo, to po co się wypowiadasz? Wypowiedz się na stronie dotyczącej firmy, w której pracujesz, a nie rzeźbisz tutaj. A taki poinformowany jesteś odnośnie Akzo, to ciekawe, kto wynosił informacje na zewnątrz i szkalował dobre imię firmy, w której pracuje, czyli działał na jej szkodę? Który z kolegów z B?
3
Pan duże P 2016-12-21 22:05
Spokojnie Dekoralek bo ci na święta żyłka pęknie ;-). Nie ma mnie w AN bo nie miałem takiej potrzeby by w niej pracować.
Pochwal się lepiej jak to jest super w waszej organizacji. Jak to połowa premii nie zależy nawet od ciebie, z czego 25% jest nie do zrealizowania.
Sajmon Cowwel 2016-12-21 22:40
Każdy na każdego nap*ierdala, lecz nikt nie potrafi napisać jak jest obecnie. Każdy, każdemu tyłek smaruje żeby zamykał gębe na kłódkę. Przyznam się szczerze pracuję jako PH w Akzo 7 lat i teraz jest lepiej niż za czasów poprzedniej ,,Dynastii". Walczymy o swoje i to nam wychodzi a to, że się pojawiły osoby z Bi* i Ba* to kwestia reorganizacji teamu! Jak komuś nie pasuje to ,,Paszoł WON"


Wesołych świąt !
3
Roman Torres 2016-12-21 22:56
żadna!! :D nie mają hajsu na to! To że Tiku... wprowadziła objazdowych merczy do wykładania towaru nie znaczy nic :D
1
ELKA 2016-12-22 10:15
Sajmon a jakiej ty wazeliny używasz, że tak płynnie między pośladki wchodzisz ....
Kwestia reorganizacji - wszystko OK ale nie w zakłamaniu knuciu intryg i innych fałszerstw. ....
Siedem lat pracujesz w AN hmm...
No cóż albo jesteś cwaniakiem podszywajacym się za kogoś kto nawet historycznie wziął by na logikę i pomyślał w jakiej atmosferze wcześniej pracował, albo biednym człowiekiem żyjącym w świecie niewiedzy i bardzo naiwnym małym czlowieczkiem. Żal mi ciebie. Cóż mogę poradzić jedynie grubej smaruj wazeliny. ..
Zdrowych Spokojnych Świąt. ..
1
AllSeeingEye 2016-12-22 11:17
"Dziecko", bardzo Cie proszę, zrób wszystkim dobrze i idź sie baw klockami. Nie masz chyba zbyt wiele pojęcia o życiu i biznesie. To co Ty piszesz to śmiech na sali a znasz sie na wszystkim jak słoń na gwiazdach. Żyj sobie dalej w swoim wyimaginowanym świecie przepełnionym fikcją. Zajmij sie kolorowankami, bajki rownież pisz gdzie indziej. Teraz do wszystkich, dobrze radzę zakończyć tą płytką farsę. Pamiętajcie- wszystkowidzące oko patrzy.
4
dekoralek 2016-12-22 11:26
Nie martw się moje żyłki mają się dobrze. Nie czułeś potrzeby pracy w AN albo raczej firma nie miała potrzeby zatrudniania kogoś takiego jak ty. Za to widzę że czujesz ogromną potrzebę pisania głupich komentarzy. Nie masz pojęcia o wielu rzeczach a piszesz kretynizmy które gdzieś ktoś wyssał z palca.
2
:( 2016-12-22 11:36
Wesołych świat Życzę wszystkim, odrobinę pokory i tolerancji wobec siebie, niech Bóg Was prowadzi.
7
kolorowy świat 2016-12-22 14:22
Ludzie z Bica to najlepsi, najsympatyczniejsi, najfajniejsi ludzie w Polsce. Tylko Oni mogą wyprowadzić Akzo z kłopotów. Szczęśliwego Nowego Planu w 2017.
1
dekoralek 2016-12-22 17:25
Hahahaha
4
AN 2016-12-22 21:13
We will see :)
2
realista 2016-12-23 07:49
Kwestia czasu
Sajmon Cowwel 2016-12-28 00:31
Intrygi?? Co masz na myśli. Skoro uważasz że cokolwiek źle się dzieje w AN to pisz chociaż prawdę a nie udawaj. Skoro masz jakieś info to sama pewnie pracowałas moment w AN i albo się nie spisalas albo chciałaś grać słodką idiotkę by dobrze wypaść. Wazeliny nigdy nie za wiele, szczególnie teraz gdy jest zimowa pora, Ustka nasmarować albo inne części ciała by nie piekło. Nie wiem co Ty masz małego i nie chce wiedzieć, a w tyłek to co najwyżej może Ci wejść to, co tylko sobie zamarzysz. Każdy jest cwaniakiem na swój sposób(nawet dziecko w szkole, które usiłuje wybronic się przed dostaniem jedynki za brak zeszytu) a jeśli komuś to pomaga to dlaczego tego ma nie robić? Nie znasz się na czymś, nie komentuj. Pozdrawiam
1
Qba 2017-01-06 22:26
Ci objazdowi merchowie właśnie wypieprzają do konkurencji bo Tikkurila pozabierała samochody. Wiadomo czy Akzo przedłuży akcje z etatami na merchów?
BOB 2017-01-08 11:55
Przede wszystkim to nie są "objazdowi merchowie" tylko KAR'owie a dokładniej Reprezentanci handlowi.
Po drugie dla Akzo to nie jest "akcja" tylko zatrudnienie na stałe, nie mylić z projektem.
Efekty ich pracy widać gołym okiem ;)
3
Dominikejszyn LBN 2017-01-08 22:43
Dokładnie kolego, objazdowi merchowie to w Tiku...- który zatrudnia ich za 1500 na zleceniu plus zwrot za paliwko i amortyzacje(własne auto), wiem od znajomego, bo to robi. Reprezentanci Akzo czyli KAR-owie to kolejny TEAM który wie, po co i na jakich warunkach jest zatrudniony w Akzo. Razem możemy więcej. Pozdrawiam Serdecznie
5
Estera 2017-01-08 22:46
Qba chciał powiedzieć że objazdowi z konkurencyjnej firmy zwiewają a nie nasi KARowie :D
PH 2017-01-11 10:47
Witam

Jak wygląda praca PH na detalu, jaki samochód narzędzia, czy można korzystać, jak warunki finansowe ? może może ktoś udzielić odpowiedzi ?

1
klaudia 2017-01-17 12:48
Świetna praca, aplikuj bo warto!
Szukający pracy 2017-01-22 18:21
Byłem na rozmowie na stanowisko PH ds. detalu, rozmowa bardzo miła Pani z HR i jakiś regionalny, słabo mi poszło - takie rzeczy się czuje nie była to moja najlepsza rozmowa :), może też za dużo sobie zażyczyłem nie wiem, ale się nie dostałem - informacja zwrotna. Dobre narzędzia, dobry samochód, dodatki. Polecam szukać pracy w tej firmie - może będzie jeszcze kiedyś okazja ....... Jedynie nie wiem jakie zarobki.
Pracownik 2017-01-23 14:31
jak można polecać pracę, nie pracując w niej ? popracuj w tym ( usunięte przez administratora ) trochę a później polecaj
1
Ja 2017-01-23 21:32
Nie pracuje i nie pracowałem w akzo , ale pracuje jako PH na rynku bud od 12 lat i szczerze mówiąc (sorry nie chce mi sie pisac zgodnie z zasadami gramatyki ordynarnie rzecz ujmujac mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gramatyke na tego typu forach) lecicie BICKI na stracie obrotu wzgledem roku ubieglego , nie nadajecie sie do pracy na rynku budowlanym , zjebaliscie ... zwolnilbym was wszystkich , no bo jakich mozecie uzywac argumentow skoro jest strata , to jest handel , sprzedawanie maszynek do golenia to nie to samo co upychanie farby hektolitrami do klientow rynku budowlanego ktorzy sa specyficzni . Pozdro z nad morza.
4
diana oleś 2017-01-24 21:25
To na cholerę się udzielasz?? To jest strona by napisac opinie a nie komentować sytuację. Żal mi cię budowlany PH. Z Bogiem :)
1
Budowlany pH 5.5 2017-01-24 22:38
Wole być budowlanym PH.Z Bogiem:) niż leszczem , któremu wydawało się że kioski to to samo co składy budowlane.
5
on 2017-02-04 20:59
Szukający a na jaki region aplikowałeś?
Zainteresowany 2017-02-06 19:13
Jakie zarobki na detalu i czy premia jest realna do zrobienia? Jakie narzędzia tj. Samochód ( jaka marka, czy można korzystać do celów prywatnych)tel. ( jak poprzednio) jaki benefity pozapłacowe?
diana oleś 2017-02-08 17:43
nie pracowałam w kioskach itd. lecz w konkurencyjnej firmie wcześniej :P hah dobry jesteś. :D
Budowlany PH 5.5 2017-02-08 22:27
Dobry,wiarygodny,systematyczny,ogarniety,miły,sympatyczny i nie chowający głowy w piasek w obliczu problemów ,dlatego pracuje 6 godzin dziennie i moge sie pochwalić ciagłą delikatną dynamiką obrotu rok do roku. Wyrazam swoją opinię bo zaczyna mnie wk....ć to co wydarzyło się u wielu producentów materiałów budowlanych na przestrzeni ostatnich lat.
ONA21 2017-02-09 18:14
Skąd Ci ludzie biorą info o stratach w stosunku do zeszłego roku? :D :D
1
Fr 2017-02-10 15:26
A skąd Ci imbecyle biorą info o wzrostach ? Czarna Magia
1
pawel 2017-02-23 08:51
Witam jestem poczatkujacym handlowcem mozna sie cos dowiedziec o projekcie dla AN w pmi comberra ? pojawily sie ogloszenia na cala Polske..
Zuzanna 2017-03-01 13:13
Pracujesz w firmie Akzo Nobel? Podziel się informacjami na temat tego jak wyglądał proces rekrutacji! Jakie pytania padły podczas Twojej rozmowy o pracę?
Fajny 2017-03-07 00:13
Kto Cię wyssał w AN?
Zuzanna 2017-03-07 14:58
Firma Akzo Nobel obecnie poszukuje osób na stanowisko Doradca Handlowy - Merchandiser. Zamierzacie aplikować?
ktoś 2017-03-08 21:58
Firma Akzo Nobel od około roku szuka pracowników do tej pracy. Ciekawe dlaczego trwa tak długo proces rekrutacji ?
Zuzanna 2017-03-09 11:06
@ktoś na stanowiska typu doradca handlowy, czy przedstawiciel firmy często rekrutują stale. Nie każdy sprawdzi się w pracy w tym charakterze, a dobrzy specjaliści są zawsze potrzebni. A Ty pracujesz w firmie, czy jesteś zainteresowany pracą w Akzo Nobel?
Dadzia 2017-03-13 16:06
Ja się zastanawiam- nie wiem jednak czy warto. Chce rzucić studia i iść do pracy tylko czy przez to źle na mnie spojrzą?
Zuzanna 2017-03-14 10:49
@Dadzia to już zależy od Ciebie oraz od wymagań jakie firma stawia kandydatom na dane stanowisko. Na jakie chciałbyś aplikować?
Zostaw swoją opinię o Akzo Nobel - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akzo Nobel