brak logo

MARSAN

Warszawa

Opinie o MARSAN

WYSSANY P. H. 2010-11-15 14:25:17
Tak koledzy...w skrócie powiem tyle dajesz z siebie wszystko, a dostajesz 1700 zł netto podstawy plus premia....a jaka
???to zajebista zagadka. Słyszysz jedno od pseudo dyrektora handlowego, drugie od właściciela firmy, a sytuacja wyjaśnia si,ę na koniec m-ca gdy na konto wplywa Ci znacznie mniej niż usłyszałeś.Jak będziesz grzeczny to może dostaniesz coś pod stołem. W sezonie zaginasz i ciągle im mało. Atmosfera na szczycie goidna pożałowania. Podważanie autorytetu szefa i nie wiadomo z kim się dogadać, bo spychologia to jest rozwiązanie. Dobra rada uciekajcie do konkurencji, bo charakter jpracy jest super, fajni klienci, a konkurencji bardziej zalezy na tym biznesie jak firmie Marsan. Ich filozofia chcesz wiecej to się zwolnij przyjdą nowi i pociagnął temat.
Dla zobrazowania sytuacji do sierpnia b.r. zwolniło się ośmiu handlowcówi odszedł szef logistyki.
1
Jabaduu 2010-12-15 21:30:37
Nic dodać nic ująć. No może pasowałoby tu tylko bliżej przedstawić osobę "prezesa". Typowy dorobkiewicz dla którego pieniądz to Bóg. Zjadłby własne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla kasy. Zero poszanowania dla pracownika, ważniejszy każdy klient niż własny pracownik gdyby tylko miał pewność że jak zrobi komuś loda to będzie miał nowego klienta nie zawahałby się ani sekundy !!! Dla tych którzy marzą o pracy w charakterze wolontariusza POLECAM !!! Tam się robi a nie zarabia !!!
1
ciekawy 2011-01-27 11:50:09
powiedzcie mi,jakimi samochodami jezdza przedst. handlowi?
anonim 2011-01-27 11:55:31
i jak to wyglada tak naprawde z warunkami placowymi?jaka umowa itd.?
Wyssany PH 2 2011-04-09 14:41:02
Samochody mają ople Combo 2 osobowe z paką, Umowa na czas określony a na początku nawet zlecenie. Filozofia firmy Marsan jest taka żeby wykształcić dobrych handlowców dla konkurencji. Można się sporo nauczyć ale za małe pieniądze. Pojęcie podwyżki nie istnieje. Nie liczysz sie jako dobry handlowiec jeśli nie zrobisz 400 tyś obrotu netto !!!
zabraknie ci 5 tyś do planu i dostajesz gołą podstawę !!!
ph 2011-05-25 19:58:24
Frajer, frajer i jeszcze raz frajer ! Jak w firmie może być dobrze jak właściciel sprzedałby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spod siebie, sprzedałby pewnie też żone żeby tylko ktoś chciał taka jędze kupić. Jednym słowem jedna wielka porażka !! Zero szacunku dla ludzi tak wyglądają właśnie biznesy prowadzone przez prostych dorobkiewiczów. Chcesz być dymany przez starego frajera to polecam w 100% !!! Masz troche w głowie odpuść sobie. Pozdrowienia dla kumatych!
3
screwer 2012-05-18 11:41:44
Nie pracowałem tam, jednak dodam opinię o rekrutacji. Dzień wcześniej otrzymałem propozycję pracy w konkurencji, postanowiłem jednak pojechać, może tu zaproponują lepsze warunki, itp. Więc jestem w Marsanie. Na spotkanie przybyłem punktualnie na godz. 10.00, właściwie pojawiłem się 5 minut wcześniej. Zaraz po wejściu przywitała mnie zaganiana pani, która stwierdziła, że się mną już zajmie. Owszem zajęła się- wskazała mi miejsce gdzie mam usiąść. Usiadłem, i... Czekam, czekam, czekam, czekam. Minęło 25 minut. Czekam, czekam, czekam. Właśnie wszedł następny kandydat do pracy umówiony na 10.30. Czekamy obaj z tym, że nim nawet nikt się nie zainteresował. Po 40-stu minutach siedzenia i oglądania folderów wstałem i wyszedłem. Słowem olewają ludzi już na dzień dobry, więc to co tu czytam nt. pracodawcy sprawdza się już na etapie rekrutacji. Firmie gratuluję podejścia do potencjalnego, dobrego pracownika, oraz profesjonalnego marnowania czasu osób zainteresowanych pracą.
miro 2012-05-23 22:11:15
miałem to samo. Kadra zarządzająca raczej bez doświadczenia w każdym razie mało profesjonalna. Ogólnie podsumowując - czuć gwarę. Mnie też przywitała Pani przesadnie wymawiająca (usunięte przez administratora)- posiedziałem i w sumie na tym koniec. Olewka przez DUŻE O. Nawet gdyby mnie przyjęli - nie chcę i koniec.
1
juuk 2012-05-23 22:17:04
PRACOWAŁEM TAM I POWIEM JEDNO - JAK KTOŚ MA DO SIEBIE SZACUNEK TO NIECH UCIEKA GDZIE PIEPRZ ROŚNIE. WNIOSKI NASUWAJĄ SIĘ SAME I WSZYSTKIE POWYŻSZE OPINIE POPIERAM SPRAWDZIŁEM NA WŁASNYM TYŁKU
2
adek 2012-06-05 11:19:57
skąd my to znamy - "pseudo dyrektor" "chcesz więcej to" a najlepsza jest ta gwara - jak nią nie dysponujesz to daj sobie spokój bo nikt w tym folwarku Cię nie zaakceptuje
ja 2012-08-25 08:52:37
co prawda nie mówi się źle o byłej \"firmie\" ... ale potwierdzam powyższe opinie... wszędzie jak to mówią są \"ludzie i taborety\" w tym wypadku parapety ;-) ... z pierwszymi złapiesz nić porozumienia Ci drudzy - wiadomo jak to PARAPETY ;-)
1
Hmmmm 2013-05-24 16:19:39
Atmosfera jest dziwna, z socjalu nic nie ma, a jako kto chcesz tam pracować ??? Ciężkie jest szefostwo, kierownictwo ok.
1
pikej 2014-04-25 00:20:14
jak dla mnie to Marsan musi popracować nad swoją stroną internetową, bo nic tam praktycznie nie działa
Norin 2014-05-17 18:11:35
Chyba już nie musza, bo jak sprawdzałem firme marsan w bazie krs online to nie maja aktualnego rejestru.
Norin 2014-06-06 23:15:08
Co sie z nimi stało w ogóle, bo może jest szansa, że zaczną działac, bo marsan nie ma rejestru, ale nie był w upadłości.
nie ma 2014-12-15 16:59:43
no to pewnie norin nie ma tej firmy kurcze tak sie interesowac firma ktorej nie ma dziwne. no coz bez pieniedzy to nikt nie chcep racowac. konkretnie - mam wrazenie, ze wszystko co sie ostatnio na swiecie dzieje to jest jakis kabaret - myslicie ze bedzie lepiej? no coz ja szukam dalej tutaj przypadkiem trafilem ale wreszcie musialem swoje frustracje zostawic
aaa 2016-03-14 17:49:44
widocznie nie jest tak tragicznie jak się czyta X postów wyżej (:
Dam 2016-05-12 15:09:34
To prawda, jest nowy sprzęt i musze przyznać że spoko się w nim pracuje, jeden z lepszych na rynku jesli chodzi o możliwości produkcyjne, wydaje się że właściciele naprawdę wiedzieli co robią i trzymali się tego, szanuje to bardzo mocno, tak samo jak i ich
Bożydar 2016-12-03 09:09:44
Szukaja handlowca od inwestycji... to już będzie 5 w tym roku. Chyba jednak coś tam nie jest tak skoro 4 przedstawicieli w rok się przewinęło i szukaja następnego. To daje średnia niecałe 3 miesiace. Dramat widzę od ubiegłego roku, gdy 5 osób uciekło do Bechcickiego, cały czas trwa.
Zostaw swoją opinię o MARSAN - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARSAN