Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Delta Contact

zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes [usunięte przez moderatora]to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes zajebisty to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
wtf - 2010-12-02 21:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okropna firma. kierownictwo na bardzo niskim poziomie. marne zarobki, aby wyciągnac nie całe(!) 1,5tys, trzeba tyrac prawie 200h miesiecznie. siedza ze stoperem w reku i patrza ile czasu siedziałes na przerwie. minuta spoźnienia-od razu przylatywały koordynatorki (lol) i robiły awanture. wymagaja siedzenia po godzinach- odpisywanie na maile i listy klientow. jak sie nie godzisz zostajesz obdarowny tekstem " Nie pomozesz nam? Nie mozemy na Ciebie liczyc. Nie poswiecasz sie dla firmy. Zaległosci to nasz wspolny problem" Buhahaha, zaległosci to tylko i wylacznie problem zarzadu, ze nie potrafi zatrzymac ludzi i normalnie z nimi rozmawiac. nie polecam nikomu. masakra. dno i metr mułu.
zdjecie uzytkownika
Pracownik murmańska 25 - 2010-12-15 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarub u nich 1 tyś to bedzie dobrze projekt INP to porazka ,jest tam jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resorach oszukuja na stawkach ,obiecuja złote górry jak sie przyjmujesz pakiet luxmedu ,premie,imprezy integracyjne,talony na świeta ,nic takiego tam nie ma .
Za to szef cały[usunięte przez moderatora] kase sobie nabija oszukując ludzi który dla nich pracują .

Niech ci F[usunięte przez moderatora] właścicileu firmy Delta contact łośc z karpia w wigilie w gardle stanie .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-07 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to się bardzo mylisz....

nie musisz zostawać po godzinach. jesli nie możesz kierownik uszanuje Twoją decyzję... . a poza tym za darmo nie siedzisz!!!!!!!!!!!
nikt nie siedzi ze stoperem w dłoni i nie liczy Ci czasu na przerwie, jak masz przerwy 2 razy po 15 min na 8h pracy i po każdej godzinie 5 min(ustawowo) i ten czas przekraczasz to nie dziw się że ktoś się czepia.

jeśli chodzi o stawki to są jednymi z najlepszych w call center w Warszawie tym bardziej że są bardzo atrakcyjne systemy motywacyjne. na których można wyciągnąć nawet 1500zł prowizji.

NIe mówię, że jest to jakieś wymarzone miejsce pracy, ale są gorsze
jak ktoś chce zarobić i dużo się nie napracować (tylko wykonywać swoje obowiązki) to bardzo polecam.
zdjecie uzytkownika
magda - 2011-01-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro mam tam iść na rozmowę kwalifikacyjną....ile tak mniej więcej mogę zarobić miesięcznie pracując po 8h?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj,
też zostałem zaproszony na rozmowę na doradcę i jestem ciekawy co zaproponowali, umowa, jakie zarobki, etc
zdjecie uzytkownika
edi - 2011-02-08 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ktoś wie może ile mniej więcej zarabiają w Delcie kierownicy projektów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszędzie trzeba pracowac, najlepiej jak się potrafi, wtedy zawsze coś z tego będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-28 17:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam ponad 5 miesiecy, ciągły stres temperatura w pracy powyżej 30 stopni niezgodna z przepisami prawa pracy. Wypłata zawsze na czas czasami nawet szybciej. Zarobki kiepskie prowizje z miesiąca na miesiąc co raz gorsze. ECP (efektywny czas pracy) wszystko ok da się wyrobić (usunięte przez administratora) Nie polecam sam obecnie szukam czegos lepszego bo nie starcza mi kasy na mieszkanie i szkołe. Pracują tam również osoby które przez 2 lata nie mogly sobie pozwolic nawet na urlop na jakiekolwiek wakacje bo nie da rady finansowo tego zrobić.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-07 20:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Co innego masz na umowie, a co innego ci wypłacają oczywiscie z twoją stratą.
zdjecie uzytkownika
Kama - 2011-09-09 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Plus jest prowadzony b.prymitywnie wprowadzili odpowiedzialność zbiorową, grupa nie zrobi to ty tez nie dostajesz, jest to chore , taka polityka dla [usunięte przez moderatora]. Omijajcie ich z daleka to chorzy ludzie.
zdjecie uzytkownika
almo - 2011-10-10 14:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jakie sa stawki za godzine pracy w Delcie?
zdjecie uzytkownika
mucha - 2012-01-20 00:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super stawka 10zł brutto za godzinę za pracę na infolini utrzymanie Klienta.
zdjecie uzytkownika
z murmańskiej - 2012-01-31 13:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej jest od razu zostać W DOMU, aniżeli pofatygować się nawet na rozmowę kwalifikacyjną. Nieszczęśliwi, nierzadko dobrze wykształceni ludzie tam pracują. Przykre jest to, że ludzie ci często nie mają wyboru....taki kraj...Zarabiają grosze (usunięte przez administratora) SZYBKO, SZYBKO, Więcej, Więcej! Dla nich więcej, dla Ciebie niekoniecznie. Nie polecam nikomu. Lepiej iść na staż za 500 zł do biura. Zdobędziesz konkretną wiedzę. W Delcie zarobki oscylują w granicach 1000 zł, ale wycisną z Ciebie soki za nim Ci zapłacą te pieniądze. Szukaj gdzie indziej pracy, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2012-02-17 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIESTETY NIE POLECAM PRACY W DELTA CONTACT. ZAROBKI BARDZO NISKIE DLA NORMALNYCH KONSULTANTÓW, NATOMIAST PREFEROWANI SĄ POZOSTAJĄCY W UKŁADACH Z KIEROWNIKIEM PROJEKTU. DOSTAJĄ LEPSZA BAZĘ I MAJĄ WIĘKSZE PROWIZJE I NAGRODY. NA PROJEKCIE SĄ SUBPROJEKTY DLA WYBRANYCH.. OBECNY \"PRZYJACIEL\" CIĘŻARNEJ TRENERKI DO TEGO STOPNIA ZAWŁADNĄŁ PROJEKTEM, ŻE POTRAFI WYŁĄCZYĆ KONSULTANTOWI PROWADZONĄ PRZEZ NIEGO ROZMOWĘ! BEZ KONSEKWENCJI ZE STRONY KIEROWNIKA PROJEKTU.
OZNACZA TO, ŻE W TRAKCIE TRWAJĄCEJ ROZMOWY Z KLIENTEM KONSULTANT JEST ROZŁĄCZANY, TYLKO DLATEGO, ZE CHCE ZROBIĆ KONSULTANTOWI ŚWIŃSTWO !!!! NIEDOPUSZCZALNE W CALL CENTER!!!
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2012-02-19 15:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku!! ty chyba nie wiesz o czym piszesz, widać że nie masz pojęcia o pracy w callcenter!!! nazywasz się prawdą a podstawowe bzdury wypisujesz: 1- nie ma opcji aby zdalnie komuś rozłączyć rozmowę, chyba, że ktoś Ci przyjdzie do kompa i zrobi reseta albo prądu zabraknie...
2- baza jest dla wszystkich i to system ją dzieli, więc nie ma waya aby ktoś dostawał lepsze rekordy a ktoś gorsze; A tak poza tym to w delcie nie na ciężarnej trenerki i kasa jest spoko, zawsze na czas i uzależniona jedynie od tego czy się przyłożysz czy nie hehehe, pomyliłeś firmy po prostu- bywa;)
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2012-03-18 11:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...No jasne, zgadzam się z tobą. Kasa na czas .Jak się nie chce pracowac to nie ma za dużo zarobku.Baza jest dla wszystkich, nie ma możliwości rozłaczania przez przełożonych lub dyżurnego informatyka rozmów. Jedyne to to, że przełożony może ci włączyc lub wyłączc daną bazę klientów , ale nie robią tego po złości tylko jak ich poprosisz. Kierownik jest spoko bezstronny.Naprawdę można z nim wszystko załatwic.Zastępczyni jego też jest w porządku. Nie czepia się jak robisz robotę tak jak się umówiłeś jak coś nawalisz to też ci wytłumaczy jak dziecku żebyś tego więcej nie robił nie jest wyniosła. Jedyny minus to jedna z kontrolerek taka JR . Nie potrafi rozmawiac z pracownikiem.Jest cholernie wyniosła. Jak rozmawia z Tobą to dostaje szczękościsku, przewraca oczami i cała się pieni Nie potrafi wytłumaczyc o co jej naprawdę chodzi. (usunięte przez administratora) Jak komuś coś nie wychodzi to potrafi powiedziec że tonie, zamiast podpowiedziec mu jak ma to zrobic... Taka jakaś chyba niedowartościowana i wyżywa się przez to na pracownikach.Uważajcie na nią !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-18 14:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście na Murmańskiej jest taka jedna blondyna Nie rozmawia z konsultantem jak z człowiekiem tylko jak z podludziem. Było mi dane usłyszec jak rozmawiała z jednym konsultantem, któremu nie szła sprzedaż, nie podpowiedziała mu jak ma się poprawic jak radzic sobie z błędami tylko zrugała go strasząc zwolnieniem i innymi konsekwencjami.Wręcz dała mu do zrozumienia że jest kompletnym dnem i jak się nie poprawi to go zwolni.Człowiek się przejął bardzo , jednak ona uważa że to bardzo profesjonalne z jej strony że dała mu popalic. Takich przełożonych powinno się na stosie palic.Nie jest pomocna w zadnym względzie a do tego jest głupia i zarozumiała.
jak ją zapytasz jak sobie radzic z obiekcjami klienta to cię odsyła do kogoś innego bo ona jest zajęta, chociaż nic innego nie robi. Myślę że nie ma wiedzy na ten temat ..Trzeba ją zwolnic bo psuje atmosferę
A tak ogólnie to praca jak każda inna w call center w sprzedaży, jak masz gadane i umiesz przekonac klienta w taki czy inny sposób żeby kupił to masz prowizję. i nie można narzekac że klient taki czy tak,i to od ciebie zależy czy umiesz go przekonac aby kupił.
Jak nie się nie obijasz i dzwonisz każdy rekord który ci wpadnie to możesz zarobc.Znam takich......
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2012-04-29 08:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PANI J[usunięte przez moderatora]
NA MURMAŃSKIEJ WODA SODOWA UDERZYŁA PANI DO GŁOWY PO OBJĘCIU STANOWISKA. JAK MOŻNA BYŁO W SOBOTĘ 21.04.2012R.
O GODZINIE 15:50 GASIĆ ŚWIATŁA NA SALI I UDERZAĆ W SŁOWA, KTÓRE OBRAŻAJĄ LUDZI CYTUJĘ\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" WYPIER. DO DOMU SIEDZICIE JAK TE KRAKUSY\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ZAPOMNIAŁA PANI JAK ZARABIAŁA CIĘŻKO NA CHLEB?. TROCHĘ WIĘCEJ POKORY. STANOWISKO DZISIAJ JEST JUTRO GO MOŻE NIE BYĆ. ZA TAKIE ZACHOWANIE JA BYM PANIĄ ZWOLNIŁ Z PRACY PANI\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" [usunięte przez moderatora]\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\".
zdjecie uzytkownika
mpz82 - 2012-05-10 09:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Delta Contact około 2 lat (z przerwami).
Obsługiwałem kilka projektów.
Byłem na WIPie na rano, a potem na popołudnie.
Baza dla wszystkich jest taka sama. Chyba ze ktos robi swietne wyniki wtedy kierownik wrzuca go do innej, lepszej kolejki z bazą. Mysle ze to dlatego, ze konsultant który ma wysoką skuteczność ma większą szansę zrobienia kolejnych zamówień nie marnując bazy. Takze wszystko zalezy od wyników konsultanta, a nie zlej woli kierownika.
Zarobki są różne, od minimum do calkiem porzadnych pieniedzy. Co to znaczy? Rozpoczynajac prace nic nie umiemy, wiec nie umiemy sprzedac, dzwonimy nie efektywnie i nie zarabiamy. Uczymy sie, zdobywamy doświadczenie i pojawiaja sie pieniadze z systemu motywacyjnego. Tylko z pieniedzy z systemu motywacyjnego mozna zarobic, bo podstawa jest bardzo niska, a pracuje sie na 6 godzin, wiec latwo to obliczyc.
Mysle, ze gdyby panie rekrutujace byly szczere co do zarobkow i ogolnej sytuacji w firmie, to ludzi po kilku tygodniach spedzonych w Delcie wsrod bardzo rozgoryczonych ludzi nie odchodziliby z poczuciem tego ze zostali oszukani. Druga sprawa nie robi sie nic zeby zatrzymac pracownika, sa wymagania, ale nie ma dobrego, dlugofalowego systemu motywacyjnego. Mysle ze jest tak dlatego, ze od motywacji sa kierownicy ktorych nikt nie motywuje.
Kilkukrotnie bylem swiadkiem wymiany zdan przez kierownikow na temat niskiego poziomu dyrekcji i zarzadzania firma. Nie byly to pochlebna komentarze, raczej pełne złości i frustracji.
Wiec jak człowiek sfrustrowany może zmotywowac kogoś do pracy?
Sama kadra jest w miare stała, ale nie koniecznie przygotowana do takiej pracy. Dla wiekszosci z tych ludzi to pierwsza praca kierownika zdobyta od konsultanta. Nie maja bladego pojecia o zarzadzaniu, motywowaniu itd. Poza tym nie oszukujmy sie, nie chce sie im i wystarczy to zobaczyc, zeby samemu tez sie nie chcialo. Dlugo by pisac.
Odszedlem z firmy bo wypalilem sie a moj kierownik dla ktorego jedynym celem byla premia nic z tym nie zrobil. Teraz pracuje dla T-mobile. Marka, lepsze warunki pracy, liderzy z pojeciem jak szkolic, jak wymagac, jak motywowac, lepsze zarobki.

Zanim wskoczy sie do Delty lepiej rozejrzec sie po rynku, bo na prawde mozna pracowac na sluchawkach, ale nie koniecznie na 17 stycznia w brudzie, kurzy a przede wszystkim bez klimatyzacji w 50stopniowym odczuwalnym upale na sali i z robalami w kuchni.
Może być inaczej i ja jestem tego przykładem. Szkoda, ze tak pozno.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2012-05-10 12:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie dodałeś, że opisujesz sytuacje sprzed kilkunastu miesięcy lub nawet lat, kiedy rzeczywiście były dość burzliwe zmiany wśród głównych menadżerów. To długi czas i wiele rzeczy uległo zmianie na lepsze. Mamy stabilną kadrę, nowy zespół trenerski o nowej lokalizacji nie wspomnę. Nie będę wymieniać plusów, bo nie chce podchodzić subiektywnie do tematu. Proponuje wszystkim osobiste przekonanie się, że jednak delta wcale nie jest taka zła i na rynku ma coraz lepsze opinie. Przyjdźcie do siedziby, pogadajcie z pracownikami i wtedy zadecydujcie, czy chcecie tam zostać czy nie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-05-31 11:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na Murmanskiej od przeszło roku i nie narzekam.Jak ktoś się przykłada do pracy to można zarobic niezłe pieniądze.Tylko ci wszyscy młodzi którzy przychodzą do pracy by chcieli przyjść posiedzieć a zarobić wielkie pieniądze.Jak ktoś siedzi po 7 godzin dziennie to wiadomo że i prowizję zrobi sporą a nie przyjdą po 4-5 godz pościemniaja i wychodzą,nie zapominajmy że w każdej normalnej pracy trzeba siedzieć po 8 godz.Wiadomo że tu wszystko zależy od bazy czasami rzeczywiście klienci nieźle dają w kość.Kierownictwo też spoko zawsze idą na rękę jak jest jakiś problem.Jedynym minusem jest umowa zlecenie nie należy się żaden urlop,zwolnienie itd.nie przyjdziesz tydzień do pracy i kilka stów w plecy.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2012-08-15 17:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak przedstawia się na dzień dzisiejszy stawka godzinowa dla nowego pracownika?
zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2012-08-20 11:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM CIEKAWA ILE MOŻNA ZAROBIĆ SIEDZĄC PO 8 GODZIN
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x