Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delta Contact

zdjecie uzytkownika
moi - 2010-07-08 18:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś dało się tam pracować i nawet zarobić. ale to było kiedyś. Jeżeli lubisz być obrażany przez kierowników i klientów to zapraszam. Ostatnio z Delty odeszło wielu dobrych kierowników i konsultantów (odeszli sami albo mieli w tym pomoc) i to widać po atmosferze, która tam panuje. Nowa pani dyrektor jest tak śliska, że nigdy nie wiesz co cię trafi. Teraz kierownictwo nie liczy się z twoimi potrzebami, liczy się tylko wynik, a bazę dają taką, że prościej by było dzwonić z książki telefonicznej. Przy dobrych wiatrach zarobisz ok 1000 zl na rękę, jeżeli cię wcześniej nie wywalą z powodu braku wyników albo z innych sobie wymyślonych. Szczególnie na 2 zmianie u T.T. Każdy ma kto choć trochę oleju w głowie szuka nowej roboty. Szczerze to szkoda czasu na tą firemkę.
zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes [usunięte przez moderatora]to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes zajebisty to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-27 14:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam niskie zarobki łamanie prawa prawa pracy tworzą jakieś dziwne umowy OSZUKUJĄ nazywa się to potrąceniami za ECP
Straszny hałas bród w w WC . Pomieszczenie socjalne to dosłownie klitka .PRACA DOBRA DLA NIEUDACZNIKÓW ŻYCIOWYCH
zdjecie uzytkownika
wtf - 2010-12-02 21:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okropna firma. kierownictwo na bardzo niskim poziomie. marne zarobki, aby wyciągnac nie całe(!) 1,5tys, trzeba tyrac prawie 200h miesiecznie. siedza ze stoperem w reku i patrza ile czasu siedziałes na przerwie. minuta spoźnienia-od razu przylatywały koordynatorki (lol) i robiły awanture. wymagaja siedzenia po godzinach- odpisywanie na maile i listy klientow. jak sie nie godzisz zostajesz obdarowny tekstem " Nie pomozesz nam? Nie mozemy na Ciebie liczyc. Nie poswiecasz sie dla firmy. Zaległosci to nasz wspolny problem" Buhahaha, zaległosci to tylko i wylacznie problem zarzadu, ze nie potrafi zatrzymac ludzi i normalnie z nimi rozmawiac. nie polecam nikomu. masakra. dno i metr mułu.
zdjecie uzytkownika
Pracownik murmańska 25 - 2010-12-15 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarub u nich 1 tyś to bedzie dobrze projekt INP to porazka ,jest tam jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resorach oszukuja na stawkach ,obiecuja złote górry jak sie przyjmujesz pakiet luxmedu ,premie,imprezy integracyjne,talony na świeta ,nic takiego tam nie ma .
Za to szef cały[usunięte przez moderatora] kase sobie nabija oszukując ludzi który dla nich pracują .

Niech ci F[usunięte przez moderatora] właścicileu firmy Delta contact łośc z karpia w wigilie w gardle stanie .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-07 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się bardzo mylisz....

nie musisz zostawać po godzinach. jesli nie możesz kierownik uszanuje Twoją decyzję... . a poza tym za darmo nie siedzisz!!!!!!!!!!!
nikt nie siedzi ze stoperem w dłoni i nie liczy Ci czasu na przerwie, jak masz przerwy 2 razy po 15 min na 8h pracy i po każdej godzinie 5 min(ustawowo) i ten czas przekraczasz to nie dziw się że ktoś się czepia.

jeśli chodzi o stawki to są jednymi z najlepszych w call center w Warszawie tym bardziej że są bardzo atrakcyjne systemy motywacyjne. na których można wyciągnąć nawet 1500zł prowizji.

NIe mówię, że jest to jakieś wymarzone miejsce pracy, ale są gorsze
jak ktoś chce zarobić i dużo się nie napracować (tylko wykonywać swoje obowiązki) to bardzo polecam.
zdjecie uzytkownika
magda - 2011-01-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro mam tam iść na rozmowę kwalifikacyjną....ile tak mniej więcej mogę zarobić miesięcznie pracując po 8h?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj,
też zostałem zaproszony na rozmowę na doradcę i jestem ciekawy co zaproponowali, umowa, jakie zarobki, etc
zdjecie uzytkownika
edi - 2011-02-08 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ktoś wie może ile mniej więcej zarabiają w Delcie kierownicy projektów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 17:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszędzie trzeba pracowac, najlepiej jak się potrafi, wtedy zawsze coś z tego będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-28 17:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam ponad 5 miesiecy, ciągły stres temperatura w pracy powyżej 30 stopni niezgodna z przepisami prawa pracy. Wypłata zawsze na czas czasami nawet szybciej. Zarobki kiepskie prowizje z miesiąca na miesiąc co raz gorsze. ECP (efektywny czas pracy) wszystko ok da się wyrobić ale jak nie wyrobisz to zabierają ci pieniądze z prowizji. 0 dodatkowej motywacji po za opieprzem z rana przed pracą.

Nie polecam sam obecnie szukam czegos lepszego bo nie starcza mi kasy na mieszkanie i szkołe.

Pracują tam również osoby które przez 2 lata nie mogly sobie pozwolic nawet na urlop na jakiekolwiek wakacje bo nie da rady finansowo tego zrobić.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-07 20:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są nieuczciwi. Na projekcie plus oszukują na godz.i premiach. Co innego masz na umowie, a co innego ci wypłacają oczywiscie z twoją stratą.
zdjecie uzytkownika
Kama - 2011-09-09 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Plus jest prowadzony b.prymitywnie wprowadzili odpowiedzialność zbiorową, grupa nie zrobi to ty tez nie dostajesz, jest to chore , taka polityka dla [usunięte przez moderatora]. Omijajcie ich z daleka to chorzy ludzie.
zdjecie uzytkownika
almo - 2011-10-10 14:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jakie sa stawki za godzine pracy w Delcie?
zdjecie uzytkownika
mucha - 2012-01-20 00:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super stawka 10zł brutto za godzinę za pracę na infolini utrzymanie Klienta.
zdjecie uzytkownika
z murmańskiej - 2012-01-31 13:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej jest od razu zostać W DOMU, aniżeli pofatygować się nawet na rozmowę kwalifikacyjną. Nieszczęśliwi, nierzadko dobrze wykształceni ludzie tam pracują. Przykre jest to, że ludzie ci często nie mają wyboru....taki kraj...Zarabiają grosze i ucina im się pieniądze w sytuacjach, na które nie mają wpływu ( rezygnacja klienta z usługi ok 70 % przypadków) Praca tam kojarzy mi się z obozem karnym. SZYBKO, SZYBKO, Więcej, Więcej! Dla nich więcej, dla Ciebie niekoniecznie. Nie polecam nikomu. Lepiej iść na staż za 500 zł do biura. Zdobędziesz konkretną wiedzę. W Delcie zarobki oscylują w granicach 1000 zł, ale wycisną z Ciebie soki za nim Ci zapłacą te pieniądze. Szukaj gdzie indziej pracy, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2012-02-17 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIESTETY NIE POLECAM PRACY W DELTA CONTACT. ZAROBKI BARDZO NISKIE DLA NORMALNYCH KONSULTANTÓW, NATOMIAST PREFEROWANI SĄ POZOSTAJĄCY W UKŁADACH Z KIEROWNIKIEM PROJEKTU. DOSTAJĄ LEPSZA BAZĘ I MAJĄ WIĘKSZE PROWIZJE I NAGRODY. NA PROJEKCIE SĄ SUBPROJEKTY DLA WYBRANYCH.. OBECNY \"PRZYJACIEL\" CIĘŻARNEJ TRENERKI DO TEGO STOPNIA ZAWŁADNĄŁ PROJEKTEM, ŻE POTRAFI WYŁĄCZYĆ KONSULTANTOWI PROWADZONĄ PRZEZ NIEGO ROZMOWĘ! BEZ KONSEKWENCJI ZE STRONY KIEROWNIKA PROJEKTU.
OZNACZA TO, ŻE W TRAKCIE TRWAJĄCEJ ROZMOWY Z KLIENTEM KONSULTANT JEST ROZŁĄCZANY, TYLKO DLATEGO, ZE CHCE ZROBIĆ KONSULTANTOWI ŚWIŃSTWO !!!! NIEDOPUSZCZALNE W CALL CENTER!!!
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2012-02-19 15:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku!! ty chyba nie wiesz o czym piszesz, widać że nie masz pojęcia o pracy w callcenter!!! nazywasz się prawdą a podstawowe bzdury wypisujesz: 1- nie ma opcji aby zdalnie komuś rozłączyć rozmowę, chyba, że ktoś Ci przyjdzie do kompa i zrobi reseta albo prądu zabraknie...
2- baza jest dla wszystkich i to system ją dzieli, więc nie ma waya aby ktoś dostawał lepsze rekordy a ktoś gorsze; A tak poza tym to w delcie nie na ciężarnej trenerki i kasa jest spoko, zawsze na czas i uzależniona jedynie od tego czy się przyłożysz czy nie hehehe, pomyliłeś firmy po prostu- bywa;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x