Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Delta Contact


Oceniono 249 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Delta Contact
Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
moi - 2010-07-08 18:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś dało się tam pracować i nawet zarobić. ale to było kiedyś. Jeżeli lubisz być obrażany przez kierowników i klientów to zapraszam. Ostatnio z Delty odeszło wielu dobrych kierowników i konsultantów (odeszli sami albo mieli w tym pomoc) i to widać po atmosferze, która tam panuje. Nowa pani dyrektor jest tak śliska, że nigdy nie wiesz co cię trafi. Teraz kierownictwo nie liczy się z twoimi potrzebami, liczy się tylko wynik, a bazę dają taką, że prościej by było dzwonić z książki telefonicznej. Przy dobrych wiatrach zarobisz ok 1000 zl na rękę, jeżeli cię wcześniej nie wywalą z powodu braku wyników albo z innych sobie wymyślonych. Szczególnie na 2 zmianie u T.T. Każdy ma kto choć trochę oleju w głowie szuka nowej roboty. Szczerze to szkoda czasu na tą firemkę.
zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes [usunięte przez moderatora]to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
Xynus - 2010-09-02 02:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LOL
masz umowe i nie mgoe cie wywalic, po prostu nie rpzedluzaja z toba umowy.
Jak jestes kiepski to nikt sie toba nie interesuje, jak jestes rpzecietny to masz usmiech od innych i uczciwe traktowanie, jak jestes zajebisty to... Masz co chcesz. Nawet indywidualny system prowizyjny a do pracy mozesz przychodzic kiedy i na ile chcesz. Ale trzeba pracowac a nie obijac sie i co drugi dzien nie przychdozic do roboty...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-27 14:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam niskie zarobki łamanie prawa prawa pracy tworzą jakieś dziwne umowy OSZUKUJĄ nazywa się to potrąceniami za ECP
Straszny hałas bród w w WC . Pomieszczenie socjalne to dosłownie klitka .PRACA DOBRA DLA NIEUDACZNIKÓW ŻYCIOWYCH
zdjecie uzytkownika
wtf - 2010-12-02 21:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okropna firma. kierownictwo na bardzo niskim poziomie. marne zarobki, aby wyciągnac nie całe(!) 1,5tys, trzeba tyrac prawie 200h miesiecznie. siedza ze stoperem w reku i patrza ile czasu siedziałes na przerwie. minuta spoźnienia-od razu przylatywały koordynatorki (lol) i robiły awanture. wymagaja siedzenia po godzinach- odpisywanie na maile i listy klientow. jak sie nie godzisz zostajesz obdarowny tekstem " Nie pomozesz nam? Nie mozemy na Ciebie liczyc. Nie poswiecasz sie dla firmy. Zaległosci to nasz wspolny problem" Buhahaha, zaległosci to tylko i wylacznie problem zarzadu, ze nie potrafi zatrzymac ludzi i normalnie z nimi rozmawiac. nie polecam nikomu. masakra. dno i metr mułu.
zdjecie uzytkownika
Pracownik murmańska 25 - 2010-12-15 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarub u nich 1 tyś to bedzie dobrze projekt INP to porazka ,jest tam jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na resorach oszukuja na stawkach ,obiecuja złote górry jak sie przyjmujesz pakiet luxmedu ,premie,imprezy integracyjne,talony na świeta ,nic takiego tam nie ma .
Za to szef cały[usunięte przez moderatora] kase sobie nabija oszukując ludzi który dla nich pracują .

Niech ci F[usunięte przez moderatora] właścicileu firmy Delta contact łośc z karpia w wigilie w gardle stanie .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-07 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to się bardzo mylisz....

nie musisz zostawać po godzinach. jesli nie możesz kierownik uszanuje Twoją decyzję... . a poza tym za darmo nie siedzisz!!!!!!!!!!!
nikt nie siedzi ze stoperem w dłoni i nie liczy Ci czasu na przerwie, jak masz przerwy 2 razy po 15 min na 8h pracy i po każdej godzinie 5 min(ustawowo) i ten czas przekraczasz to nie dziw się że ktoś się czepia.

jeśli chodzi o stawki to są jednymi z najlepszych w call center w Warszawie tym bardziej że są bardzo atrakcyjne systemy motywacyjne. na których można wyciągnąć nawet 1500zł prowizji.

NIe mówię, że jest to jakieś wymarzone miejsce pracy, ale są gorsze
jak ktoś chce zarobić i dużo się nie napracować (tylko wykonywać swoje obowiązki) to bardzo polecam.
zdjecie uzytkownika
magda - 2011-01-10 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro mam tam iść na rozmowę kwalifikacyjną....ile tak mniej więcej mogę zarobić miesięcznie pracując po 8h?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-11 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj,
też zostałem zaproszony na rozmowę na doradcę i jestem ciekawy co zaproponowali, umowa, jakie zarobki, etc
zdjecie uzytkownika
edi - 2011-02-08 19:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ktoś wie może ile mniej więcej zarabiają w Delcie kierownicy projektów?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Contact
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x