logo Sandvik Polska Sp. z o.o.

Sandvik Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Sandvik Polska Sp. z o.o.

Obecny pracownik 2009-10-07 19:10:33
Wg mnie bardzo dobra firma i atrakcyjna praca.
Ci, którzy narzekają być może mają żal i tyle. Być może źle się komunikowali.
Uważam, że to bardzo dobra firma i jestem bardzo zadowolony. Pracuję wiele lat i myślę, że jeszcze długo będę tu pracował.
Pomimo kilkakrotnego awansu nadal mam perspektywy i uważam, że jeszcze wiele przede mną.
1
Zażenowany 2010-03-01 19:41:47
Narzekacie, narzekacie a nikt nie raczy wspomnieć że mimo kryzysu dostaliśmy bonusy, nie wspominając o zbliżających się podwyżkach. Co Wy na to malkontenci?
1
anonim 2011-04-14 10:52:21
Witam serdecznie, Panowie a ja tak z innym wątkiem czy ciężko jest dostać prace w danej firmie?. Ukończyłem studia na Politechnice. Doświadczenie mam ale niestety w innej branży tym bardziej nieudokumentowaną(nad czym bardzo ubolewam). Pytam z tego powody że interesuje mnie to czym dana firma się zajmuje.
2
anonim 2011-06-16 19:23:59
Witam,

Mam prośbę do osób, które pracowały lub pracują o info.

Jak jest w Tychach i w Katowicach !

Jeszcze jedna prośba o faktycznie podanie informacji na temat zarobków. ile tam osoba z studiami odpowiednimi na dane stanowisko moze zarobić ~!

Będę bardzo wdzięczny za prawdziwe info.

Pozdrawiam Nowy
Anonim 2011-10-06 19:07:14
Super dlugo tam nie pracuje jednam w porownaniu z poprzednimi 5 firmami moja ocena celujaca, ci ktorzy narzekaja chyba nigdzie indziej nie pracowali. Dyrekcja jest ok., zarobki srednie jednak spore premie na swieta, premia na wakacje + wczasy pod grusza, medicover, obiady, wycieczki bardzo fajne zagraniczne i to w niezlym standardzie. Czego wy ludzie oczekujecie, nikt nikogo nie goni, jest przerwa i do tego mozna chodzic na papierosa czy kawe w ciagu pracy, normalnie rozmawiac z innymi pracownikami i nikt sie nie czepia. Mamy super warunki, a co poniektorzy to by nic wogole robic nie chcieli przez 8h.
Ogolnie w Katowicach jak dla mnie super.
były pracownik 2014-02-16 23:42:59
Firm jak ich siedziba. Niby nowoczesna ale komuną zalatuje. Dziwne mają zasady ubioru (krytykowane przez większość załogi). Bez własnego słoika z kawą czy cukrem ani rusz.Poza tym płaca na czas.Jak ktoś pracowała w dobrej zach. firmie to będzie zdziwiony a jak w polskim "garażu" to będzie mu sie podobało. Prazes straszny służbista.
jantar 2014-03-08 00:47:13
Co do kawy.Automat za darmo,jakieś 15 napoi do wyboru.Komuną już dawno nie czuć.Dostać się to cud!Jest parę dziwnych spraw ale gdzie ich nie ma?
bala 2014-05-30 16:56:10
Kogo ta kawa obchodzi.. powiedzcie lepiej jak z pensjami i premiami, czy coś sie ruszyło do przodu? Na plus?
1
Łukasz 2014-09-28 15:30:36
Polecam, bo jestem zadowolona i zadowolona.
Furek 2014-11-05 16:26:19
Skoro na temat tego pracodawcy pojawia się taka dyskusja na formum, to świadczy to o tym, iż coś jest na rzeczy jeśli chodzi o jakość tej firmy. Pracowałem w wielu firmach i ich opinii na ich temat na tym portalu nie ma. Nie przez przypadek (i moja opinie nie jest odosobniona) jest to najgorszt pracodawca u jakiego miałem okację pracować. I bynajmniej nie chodzi tu o warunki jako takie (pensja, premia, gadżety), ale o sposób zarządzania firmą - typowo jednoosobowy, typu: "Ja wiem najlepiej i jestem najmądrzejszy". Oczywiście sa osoby, którym to odpowiada. Każdy jest kowalem swojego losu, ale osobiście ja nie polacam, bo otoczka firmy i pluszaki przysłaniają prawdziwy obraz firmy.
1
piotr 2014-12-13 12:21:56
ludzie, przecież temat kasy jest trudnym tematem, i nikt głośno nigdy nie mówi ile zarabia, wydaje mi sę że nawet nie mówią ludzie tego znajomym/przyjaciołom a co dopiero nieznajomym w internecie, no takie moje zdania. może lepiej zamiast konkretnie prytać ile to pytać o przedział, tzn można zarobić od tylu do tylu, może tu ludzie więcej powiedzą.
tomko 2015-01-25 21:19:00
Witam,
szukam pracy jako handlowiec w branży narzędzi skrawających. Chciałbym podjąć taką pracę w Sandvik. Powiedzcie mi tylko czy osoba która ma doświadczenie jako handlowiec ale w innej branży ma szanse się do Sandvika dostać? Mam odpowiednie wykształcenie (Politechnika), ostatnio zrobiłem też kilka szkoleń z tej branży więc temat jest mi znany ale czy to wystarczy? Na stronie mają ogłoszenia ale z tego co słyszałem to tylko tworzą bazę CV. Podpowiedzcie jak można dostać tam pracę po prostu do jakich drzwi zapukać żeby chociaż moją kandydaturę wzięli pod uwagę?! Z góry dzięki
ona 2015-02-06 19:07:01
Sorry ale w Sandviku nie ma prezesa tylko jest dyrektor Jerzy Czyrski
Dido 2015-03-12 22:30:05
Jeszcze kwestia tego czy opłaca się z nimi współpracować. Mam wrażenie, że na terenie Warszawy może być ciężko znaleźć lepszego pracodawcę świadczącego takie same usługi w technice. Dajcie proszę znać, czy warto wysłać to CV i jakich pieniędzy można się spodziewać na starcie od Sandvika i jak wyglądają ewentualne premie?
scofield42 2015-07-29 17:41:20
Nadal jest kryzys z pracą w Sandviku w Katowicach ? Ktoś coś wie czy są planowane jakieś przyjęcia ?
warszawa 2015-08-19 08:42:36
Praca jest wymagająca, ale wynagrodzenie za nią jest godziwe. Zawiera się umowę o pracę, a składki odprowadzane są należycie.
Zadowolony 2015-10-10 05:13:34
5 lat szukania kasa ta sama co w Sandviku na na poczatek, mysle ze to jedna z najlepszych firm jesli chodzi o CNC nigdzie tyle nie dostalem na poczatek. Pieniazki sa jedne z lepszych z dobra premia na przyszlosc. Tak naprawde to moja praca polega na gownianym ustawianiu, a inzyniering dostaje po prawie 8 tys bruttto nie wiem za co bo brudna robote robi operator co w innej firmie za najnizsza ale to szczegol bo za wyrozniajaca prace wynagradzaja, mozna sie cofnac(jesli chodzi o cnc) ale lepiej zarabiac fajnie niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za fajna prace. Sandvik jest fajny i z fajna kasa, jak ktos pisze inaczej to go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz ma zal bo takich pieniazkow nie zarobi. 6 lat szukalem fajnej firmy i znalazlem srednia krajowa po 3latach jest bez hutnika do 20 % premiii. Sandvik to super firma dzieki ktorej moglem zalozyc rodzine wziasc kredyt na mieszkanie i zyc spokojnie )i nie pisze to jako pracownik,przekupiony) tylko jako zadowolony pracownik zyjacy w polsce z kredytem na mieszkanie i samochodem z salonu. POLECAM i jeszcze raz POLECAM kto pracowal moze nie zna nowych zasad kto pracuje ten poleci. Sandvik = przyszlosc dla was dla waszych rodzin, tu nikt nie narzeka. Naprawde pisze to jako pracownik 5 letni, nic z tego nie mam. POLECAM SANDVIK to super firma.
kolega jowisz 2015-10-10 05:24:32
Na 21 osob na stanowisku operator cnc 18 osob ma inzyniera, tu glupole nie robia.
Dla Sandvika liczy sie tylko Polibuda lub AGH jak masz inne(zaoczne) to na maszyne zapraszamy, dostaniesz za friko kurs angielskiego lub studia na polibudzie jak masz mature z maty :)
do Zadowolonego 2015-12-28 17:24:31
Jeszcze nigdy nie czytałem takiego bełkotu jak wypowiedź kolegi @Zadowolonego. Jeżeli tego typu ludzie pracują w Sandviku to nie wróże świetlanej przyszłości tej firmie. Kolego @Zadowolony, jeżeli tak "gównianie" ustawiasz maszyny jak piszesz te zdania, to życzę Ci powodzenia.
RN 2016-06-08 17:23:04
A skąd wziąłeś te stawki? Bo jak dla mnie to z nieba. Już trochę lat tam pracuję ale tego nie wiedziałem, bo takich stawek po prostu nikt nie dostaje.
gość 2016-08-26 15:01:02
Tak, wypłata jest w terminie. Nie ma z tym problemu.
apslkdj 2016-08-28 23:12:52
@ gość bardzo dobrze że wypłąta jest w terminie, bo powiem szczerze to jest dla mnie (chyba dla wszystkich) bardzo ważne, bo niestety żyję od pierwszego do pierwszego... I czytam że atmosfera w miare ok
Zostaw swoją opinię o Sandvik Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandvik Polska Sp. z o.o.