brak logo

Pro-Met sp. z o.o.

Nowa Dęba

Opinie o Pro-Met sp. z o.o.

ren19 2010-10-28 21:10:19
[usunięte przez moderatora] prezes jest tchórzem i zasłania się sekretarką.
1
Winklowiec 2012-02-27 22:52:19
CO WY CHCECIE PREMIE BEDA NIE JEST ZLE NIE ZNACIE SIE NA LUDZIACH [usunięte przez moderatora]
Operator szlifierki- CNC 2013-11-27 17:12:03
Trudno znaleźć pozytywne opinie o Promecie(Jak również Pro -fund- firma w firmie). Zarobki- szkoda się wypowiadać- najniższa krajowa, jak uda ci się wyprosić 100 zł to jesteś gość ( wyprosić dlatego, bo gdy pójdziesz po podwyżkę- usłyszysz: yyy muszę się zastanowić,pomyślę, albo dam znać- abyś sobie dał spokój). WYPŁATA-(tzn. jałmużna) rzadko kiedy się zdarza, by była na koncie dziesiątego(może 2 razy na rok)-świstki dają w terminie. Atmosfera- ujdzie, gdyby był rygor nikt już by tam nie pracował. Bonusy- trafi z raz na rok jakaś premia, taka że można sobie kupić za to flaszkę(niestety na przepitkę już nie wystarczy), o talonach na święta można zapomnieć- nawet życzeń ci nikt nie złoży. Jeśli jesteś młody i ambitny, a szukasz pracy- widząc duży napis PRO-FUND na budynku- nie rób błędu, pójdź dalej...
1
grudzień 2013 2013-12-20 19:40:28
I tak,znów jak zawsze nie będzie talonów na święta. Każdy lepszy, czy gorszy prywaciarz daje co roku choćby stówkę talonu, w pro-mecie, czy pro-fundzie pracują(usunięte przez administratora) im się nie należy,co z tego, że sprzedaż w milionach jest liczona(oczywiście groszy), chociaż wigilia wolna - reszta dni do końca roku praca pełną parą(usunięte przez administratora)
1
a mialo byc tak pieknie 2014-01-08 19:58:09
Kto miał urlop, to dostał, ci bez urlopu musieli pojsc na bezplatny(ale co z takiej dniowki, ok. 58 zł). Socjalu nigdy nie było: żadnych nagród, wczasów itp., nigdy nie dawali:-) heh podkarpacie- jak sie macie? Jest strefa, tam robota- niech sie cieszy hołota.
1
Ktoś 2014-01-15 18:59:18
Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy , sam sie dziwie ze aż tyle tam wytrzymałem i cieszę sie ze już tam nie pracuje !!! . NIE POLECAM TEJ FIRMY !!! . SZKODA TYLKO NERWÓW , NIE WARTO SIE POŚWIĘCAĆ DLA TAKIEJ FIRMY . BO I TAK NIKT TEGO NIE DOCENI A SZCZEGÓLNIE P :) PREZES :) !!!
goolman 2014-02-06 20:29:09
Słyszałeś, od kogo? Co takiego pozytywnego tam jest,(usunięte przez administratora), przyjmuja na potege ostatnio hehe
1
ToNieJo 2014-03-20 19:36:10
Pewnie,że sobie radzą, zyski są bo hołota robi robotę za grosze, premie byly dzisiaj bo sprzedaż w styczniu była największa w historii(firma istnieje ponad 10 lat), kto był lepiej doceniony to dostał ponad stówkę, reszta poniżej, a sprzedaż była kilka mln, aż sam gruby pogratulował wszystkim rekordu na poczcie. W soboty robią, w niedziele robią- miliony lecą- wszyscy się cieszą.(z premii najbardziej)
1
Majkel 2014-04-10 14:04:37
Atmosfera OK
Zarobki podkarpackie.

Youki 2014-04-10 14:08:40
Jak by nie[usunięte przez administratora] sud... by sie lepiej pracowało.
Ale ludzie Krzatki to takei charaktery
1
karolo 2015-02-18 13:21:24
a ja może trochę odmiennie, ale czy ktoś mógłby w skrócie powiedzieć mi tutaj chociaż czym się firma Pro- Met zajmuje? bo trafiłem tu przypadkiem ale sprawdziłem też w necie z ciekawości i jakoś dziwnie nic konkretnego nie znalazłem. Ktoś powie co robią/ produkują/ sprzedają? Pewnie się orientujecie
profundowiec 2016-04-29 11:22:35
o tyh podwyzkach to ja juz słyszłąem od początku roku i dalej ich nie ma .Prezes zarabia miliony z każdym miesiącem coraz większy przerób i większa kase ma z tego a my robole profundowskie musimy zapieprzać za najniższa krajowa .A zapytasz sie prezesa o podwyzke to jego odpowiedz jest taka musz e sie zastanowic albo musze porozmawiac z kierownikiem lub majstrami jak pracujesz na swoim stanowisku to jest chore żydy rzeszowiaki!!! Najlepiej to same żeby sie nachapały kasy a drugiemu nawet nie podniesie ani grosza !!!
romek 2016-05-12 14:53:05
na stanowisku przedstawiciel handlowy w firmie Pro-Met @robson, nie masz stałego wynagrodzenia tylko wynagrodzenie z konkurencyjnym systemem premiowania wyników,A więc ile wyrobisz tyle zarobisz
Zostaw swoją opinię o Pro-Met sp. z o.o. - Nowa Dęba
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Met sp. z o.o.