brak logo

Daling

Smilde

Opinie o Daling

anonim 2010-11-27 22:40:45
PRACA OK MALO PLACA 5 EURO NA GODZ PRACUJE TAM TRZY LATA I JAK ZROBILI SPOLKE Z [usunięte przez moderatora] TO [usunięte przez moderatora] JEST GLUPI OBIECUJE PRACE A POTEM JEJ NIE MA
1
polka z krwi i kosci 2012-05-07 21:41:25
pracujesz bez sofinumeru , placisz za chalupe, rower i na dodatek okradaja ciebie z godzin.
1
oszukana 2012-05-15 14:24:55
firma schaawsma-galing jest nie wypłacalna!!!
1
patriota 2012-05-15 14:34:07
daling powiedział ze Polacy sa głupi i ze go oszukuja i okradaja. A kto kogo oszukuje [usunięte przez moderatora]? pan wypłaca czarne pieniadze, pobiera kase za rowery,ludzie pracuja bez sofi nr. i okrada z godzin... Obraza godnosc POLAKOW.
ktos 2012-09-06 13:34:43
Deling to skonczony [usunięte przez moderatora].Uwazajcie z praca u tego oszusta!!!
oszukany 222 2012-09-11 17:33:03
anonim - 2010-11-27 22:40:45

PRACA OK MALO PLACA 5 EURO NA GODZ PRACUJE TAM TRZY LATA I JAK ZROBILI SPOLKE Z [usunięte przez moderatora] TO [usunięte przez moderatora] JEST GLUPI OBIECUJE PRACE A POTEM JEJ NIE MA
[usunięte przez moderatora] jest nie wyplacalny o wyplate trzeba sie tygodniami prosic oszukuje na godzinach. nie polecam [usunięte przez moderatora]
xxxxxxxx 2013-07-18 16:04:22
[usunięte przez moderatora] cały czas jest coraz gorzej!!!!!!!!!!!!!Nie ma szacunku dla nikogo!!!!!!!!!!Ludzi traktuje gorzej jak zwierzeta!!!!!!!!!!!!!
2013-10-09 14:31:17
dalink to najwiekszy Ham w HOLANDI NIE POLECAM NIKOMU!!!!!
1
zadowolona 2014-03-11 18:13:32
a ja nie narzekam-niestety wszędzie trzeba pracować
Przemek 2014-04-17 17:00:16
nie jest tak w cale złe
mariusz82 2014-08-08 21:48:49
Czesc wszystkim mam pare pytan poniewaz moj szef chce zmienic agencje na darling czy naprawde nie sa wyplacalni i czy na ich kontrakcie mozna brac rodzinne w nl i czy placa wakacyjne pieniadze prosze o odp pozdrawiam Mariusz
LUKASZ , NL 2014-10-29 17:14:12
HEJ WSZYSTKIM OSOBISCIE NIE PRACUJE U TYCH OSZUSTOW ALE PISZE TO NA PRZESTROGE POLAKOM PONIEWAZ PRACUJE Z LUDZMI KTORZY PRACUJA W DALINGU I OKRADAJA ICH NA KAZDEJ STRONY JEZELI KTOS CHCE PRACOWAC U TYCH ZLODZIEI TO ZYCZE POWODZENIA POZDRAWIAM I NIE DAWAJCIE SIE TYM OSZOSTOM
infrak 2015-01-26 19:16:05
Łukaszu a możesz rozwinąć temat, bo tak naprawde napisałeś ogólnie i nie wiem jak mam się do tego ustosunkować. Ważnym elementem dla mnie jest temat związany z zarobkami więc głównie po to tu wszedłem....poza tym nie wiem na jaki adres wysłać swoje dokumenty zgłoszeniowe do pracy, czy może mi ktoś pomóc?
kaczuszka 2015-03-29 16:19:01
ja również odwiedziłam to forum żeby zasięgnąć informacji o zarobkach w Daling i licze że jednak ktoś z was napisze w tej kwestii jakiekolwiek konkrety bo zaczynam tracić już cierpliwość. napiszcie też jak wygląda organizacja wyjazdu jeśli chodzi o transport bo w sumie też nikt z was konkretów jeszcze nie napisał
kaczuszka 2015-03-29 16:19:09
ja również odwiedziłam to forum żeby zasięgnąć informacji o zarobkach w Daling i licze że jednak ktoś z was napisze w tej kwestii jakiekolwiek konkrety bo zaczynam tracić już cierpliwość. napiszcie też jak wygląda organizacja wyjazdu jeśli chodzi o transport bo w sumie też nikt z was konkretów jeszcze nie napisał
PreczzDaling! 2015-07-04 18:19:19
Człowiek, który prowadzi te biuro pracy cierpi prawdopodobnie na kłamstwo patologiczne. Co drugie słowo wydobywane z jego ust jest kłamstwem - radzę uważać. A teraz coś bardziej o prowadzeniu biura:
Osobiście nie jestem zatrudniony przez biuro Daling(dzięki Bogu), lecz pracuje poprzez biuro, które współpracuję z ów biurem. Już od samego początku, gdy poznałem ludzi pracujących dla tego człowieka(jak można go w ogóle tak nazwać bo to jak traktuje ludzi jest niepojęte)zorientowałem się, że mam doczynienia z osobą, która żeruje na ludziach i robi to kompletnie bez żadnych wyrzutów sumienia(jeszcze kłamstwami wszystko tak namąci, że zrobi z ciebie winowajce). W sumie to każda opowieść osoby pracującej poprzez te biuro zawierała jakąś wzmiankę o 'karach', 'dodatkowych kosztach', problemach z wypłatami lub siedzeniu na tzw. stand by. Dzisiaj poraz 1 widziałem tego człowieka(trafiło mu się zarządzanie jedną z prac na szklarniach). Po poznaniu tego człowieka stwierdzam, że uprawia on nadzwyczajny mobbing. Pośpieszając ludzi zabrania im odzywania się do siebie oraz pośpiesza pod groźbą wyrzucenia z pracy. Osoba ta łamie prawa człowieka i pracy, o których Polacy musicie pamiętać! Na prawdę, jeśli macie chociaż odrobinę godności, to nie decydujcie się na te biuro, ponieważ ten człowiek Wam tą godność odbierze. Z całego serca NIE POLECAM!
kika 2015-07-30 08:20:20
Niewiarogodny kłamca i oszust. Placi najniższe stawki i z dużym opóżnieniem, Oszukuje na akordzie , Potrąca olbrzymie kwoty za domki i ubezpieczenie < ok 80
EUR za tydzień>
eee 2015-11-24 16:26:10
Witam czy ktos moglby sie podzielic opinia na temat schaafsma uitzendbureau,z gory dzieki ;)
Milka5 2016-01-09 16:10:00
Oszust niesamowity!dziadostwo zabiera co tydzien tz.wakacyjne a pozniej ich nie przelewa na konto.ja za 13 tyg.pracy powinnam miec 584 euro a dostalam uwaga23 euro.to jakas masakra warunki mieszkalne do dupy ,stajnia z konmi obsranymi.pozdro dla przelozonego reszte mojej kaski daj zonie na waciki
1
Anna 2016-01-21 09:35:44
Oszusci!mieszkanie polaczone ze stajnia,brak posadzki,zasrane kible,wyplaty nie sa w terminie,wakacujne wyplaca jak chce i komu chce.ogulnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syf i nic wiecej!dziadostwo!!!!
1
niee 2016-10-20 11:13:33
to nie jade
Gadzina1 2016-10-25 11:15:27
Nie zgadzam się z opiniami.Ja nie narzekam wypłaty co tydzień,pracować trzeba,warunki mieszkaniowe nie takie złe jak opisują.Wszyscy narzekają i tak zawsze wracają:)
Ok 2016-11-09 21:33:58
Byłam w tym roku roku, jestem zadowolona.wypłaty na czas pieniądze ok
Zostaw swoją opinię o Daling - Smilde
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Daling