brak logo

ModusLink

Apeldoorn

Opinie o ModusLink

Dzek 2009-12-30 01:54:00
Świetna firma - praca czysta, nieraz monotonna, lekka i przyjemna - pakowanie GPS i różnych urządzeń elektronicznych, system zmianowy do wyboru, czasami możliwość nadgodzin a czasami przestój w sumie nie ma co narzekać tylko mieszkanie mieć swoje
Dzek 2009-12-30 01:54:06
Świetna firma - praca czysta, nieraz monotonna, lekka i przyjemna - pakowanie GPS i różnych urządzeń elektronicznych, system zmianowy do wyboru, czasami możliwość nadgodzin a czasami przestój w sumie nie ma co narzekać tylko mieszkanie mieć swoje
Dzek 2009-12-30 01:54:11
Świetna firma - praca czysta, nieraz monotonna, lekka i przyjemna - pakowanie GPS i różnych urządzeń elektronicznych, system zmianowy do wyboru, czasami możliwość nadgodzin a czasami przestój w sumie nie ma co narzekać tylko mieszkanie mieć swoje
TripTrop 2010-01-10 18:17:01
Praca przyjemna pracowałem tam i jak bedzie okaja znow bym tam pojechal pracowac
gallagher 2010-01-28 12:10:10
pracowałem w tej firmie troszkę czasu ,fakt jest czysto i ciepło stałe,godz.pracy 8godz i nic ponadto a za każdą nadgodzikę płacili uczciwie po uprzedniej zgodzie pisemnej,fakt trzeb było pracowć ,najgorzej jest na tzw taśmach, ale da się przeżyć ,była jedna godzina przerwy ,ja sam pracowałem przy flaschowaniu tom tomów robótke miałem leciutką ,rączki czyściutkie ,nie dźwigałem nic ,tylko tyle że musiałem pilnować ok 20 kompów naraz a na każdego wpięte 4 -ry tom tomy naraz szło przywyknąć,noi stawka była więkasza miełem prawie 11 euro netto na godzinkę.Moi mili polecam ten zakład warto w nim pracować miła atmosfera wśród ludzi tylko ostrożnie z turkami z nimi nigdy nie wiadomo ,polecam nauczyś się kilka zwrotów w ich języku lepiej patrzą na człowieka i na początku dadzą lżejszą pracę .aha i dobrze by było abyście też lizneli niderladzkiego bo szefami linii są holendrzy naprawdę inaczej nas widzą jak się staramy porozumieć w i własnym języku zaprocętuje to na pweno ,wiem to po swoim przykładzie , to tyle pozdrawiam wszystkich
anonim 2010-04-03 18:43:35
wcale nie prawda ludzie ze jest wieksza stawka na fleszowaniu tom tomow tak jak pisze ten gosciu na samym dole ja tez tam pracuje juz dwa lata i na lini tez jest spoko i teraz jest wiecej polakow liniowymi niz turkow i holandrow ten gosciu sciemnia he he( usunięte przez administratora )
anonim 2010-07-20 23:26:36
Witam! Pracuje ponad rok w tej firmie i moja opinia jest jak najbardziej pozytywna. ( usunięte przez administratora )Co prawda
KASIA 2010-09-17 21:01:01
ZGADZAM SIE ( usunięte przez administratora ) SZKODA CZASU
loleo 2012-10-02 08:31:00
anonim - 2010-04-03 18:43:35

wcale nie prawda ludzie ze jest wieksza stawka na fleszowaniu tom tomow tak jak pisze ten gosciu na samym dole ja tez tam pracuje juz dwa lata i na lini tez jest spoko i teraz jest wiecej polakow liniowymi niz turkow i holandrow ten gosciu sciemnia he he( usunięte przez administratora )
stawka 8,41 brutto chyba ze liniowy 9.31 brutto praca letka tak ale zakres pracy od 0 do 40 godzin i zadko sie wyrabia 40 godzin
do tego rasizm i mobing
potrafia przyjsc i powiedziec (usunięte przez administratora)iraz to samo po angielsku
polakow sie traktuje tragicznie ,nikt sie juz nie pyta czy chcesz zostac nadgodziny (musisz ) a nastepny dzien wolny lub 2 dni
h******56 2012-10-21 20:01:04
Bo polacy MySpace ze przyjechali na wczasy wypoczynkowe a nie do pracy
MagdaS 2013-06-05 20:51:25
Ja tam kiedys pracowalam przez firme Randstad, ale tylko jakies 3 tygodnie, niedawno bylam w Modusie zapytac o prace bo slyszalam ze sa przyjecia, ale niestety babka, ktora siedziala w biurze mowila tylko po holendersku, wlaczyla sobie tlumacz internetowa bo angielskiego tez nie znala no i powiedziala ze nie ma pracy, tyle kilometrow jechalam na daremno, ale ogolnie praca jest fajna, czysta i jesli tylko bede miala okazje chcialabym tam wrocic.
Kexx 2013-12-09 04:07:04
Odradzam , po przeprowadzce firmy do Venray totalna porażka , grupy z manpowera zwalniane , co do pracowników przez Otto to co drugi dzień flexpol albo 5h pracy dziennie -( linia HV3 u Lusi)(usunięte przez administratora) Dziewczyny na GoPRO raz robota po 10 h a potem przez tydzien na flexie bo wyrobiły wszystko przed czasem .
Wiecej tam nie wróce ! Pozdrowienia dla Agnieszki z Otto bo jako jedyna daje szanse wyrwania sie z tego (usunięte przez administratora)
Seemann 2013-12-27 17:38:01
Poszukuje kontaktu do chłopaka który pracował na GoPro był chyba liniowym, jak dobrze pamiętam (usunięte przez administratora)miał na imię. Będę wdzięczny za pomoc w kontakcie.
Bumbum 2015-01-27 09:04:16
A skąd te poglądy, że firma się zwija? Z tego co widzę to przecież normalnie funkcjonują cały czas. Jest to chyba zbyt duża firma, żeby tak nagle wyparowała z rynku, a kwestia braku naboru po prostu może być związana z dobrym obsadzeniem stanowisk. Swoją drogą o rotacjach w firmie zbyt dużo sie chyba nie słyszy...
Grzegorz 2015-01-27 11:13:52
Dominik był liniowym na GoPro
1
Wojtek 2015-02-25 02:51:31
Dostalem oferte pracy na Moduslinku , dzial Outband , ladowanie , moja dziewczyna slyszala u siebie w pracy zla opinie o tej firnir, ogolnie ze nie szanuja ludzi a praca ciezka . Czy moze sie wypowiedziec ktos kto tam pracuje jak teraz wyglada sytuacja takze z godzinami ??
ulka7789 2015-02-25 14:06:00
witam chciałabym poznać nowe opinie o firmie modus link w Holandii gdyż w następnym tyg mam tam zacząć pracę. Prosze o jakieś komentarze,opisy
zxy 2015-03-11 20:58:58
jade do pracy do moduslink , ciekawią mnie opinie... napiszcie czy warto
ela 2015-08-21 15:26:57
pracuje na modus linku jesli chodzi o prace to latwiejszej i bardziej monotonnej nie znajdzie sie w calej holandii jednakze za 8.40 euro za godz (bez wiekowki)jest to dobra oferta.jesli chodzi o atmosfere w firie szkoda mowic...zadne slowa nie opisza tego co polak polakowi potrafi zrobic.w pracy masz kontakt glownie z polakami i slowakami radze trzymac sie tych drugich.poniewaz polacy chodza do biura i skarza na innych wyzywaja sie na lini na ludzi trzeba miec dobre podejscie by moc to zniesc lub miec ich w szanownym powazaniu mozliwe ze w innych siedzibach jest lepiej niestety nie w venray.jesli chodzi o menagerow i liniowych nic nie mozna na nich powiedziec s ab.mili i uprzejmi.najlepiej jest pracowac na fleszu jest tam ciekawsza praca i bardziej mili ludzie aczkolwiek na calym modusie rzeba uwazac z kim i komu cos mowisz a wiem co mowie bo juz troche tutaj siedze JEsli znacie dobrze jezyk ang lub niemieck polecam prace na wyzszym poziomie cos w stylu np Jabila
Weronika 2016-05-15 23:49:21
Witam , czy mozna złapac jakoś z panią kontakt przez e-maila ?
1
Janusz 2016-09-21 20:23:48
Dziś 2016-09-21 proponują ok - 2300zł tj ok 536 Euro na trzy zmiany
Oferujemy:
- legalne zatrudnienie na terenie Czech
- ubezpieczenie oraz wszelkie świadczenia socjalne, rodzinne itp.
- wynagrodzenie miesięcznie
- darmowy dojazd do pracy (opłacony bilet miesięczny na środki transportu publicznego)
- całkowicie bezpłatne zakwaterowanie
- opiekę koordynatora na miejscu
Wynagrodzenie:
- wynagrodzenie miesięczne - ok. 2300/2500zł miesięcznie (dokładne wynagrodzenie zależy od ilości
przepracowanych nadgodzin, wynagrodzenie wypłacane jest w KCZ)
W Polsce można więcej zarobić
Co do oceny pracodawcy to nie mogę odpowiedzieć gdyż otrzymałem tylko propozycję z tej firmy i aby wysłąć ten tekst muszę zaznaczyć co kolwiak.
Pozdrawiam Janusz
szycha 2016-09-23 16:51:46
Hej, chętnie bym się teraz załapał, a skoro zatrudnienie opiera się na przyjacielskich relacjach to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne.
Sizar 2016-11-18 20:56:46
Na Modusie w Apedoorn pracowałem w 2008r. przez agencję OTTO, a mieszkaliśmy w Uddel. Z tamtych czasów to powiem że praca i atmosfera była bardzo fajna, a mieszanina ludzi przeogromna bo oprócz Turków, Słowaków i nas Polaków, byli jeszcze afrykańczycy z różnych rejonów afryki, tzw. indianie z ameryki południowej, wietnamczycy i pewnie jeszcze kilka narodowości, ale co najważniejsze nikt nikomu nie szkodził ani nie było jakiegoś rasizmu ! Tak, było wesoło i fajnie, liniowi byli cierpliwi i uprzejmi i tłumaczyli i pokazywali każdemu z osobna co do niego należy z uśmiechem na twarzy i głębokim spojrzeniem w oczy, czy aby na pewno rozumiesz to co on próbuje ci przekazać, to akurat do dziś pamiętam... Pracowałem na wszystkich tam taśmach na zbieraniu kartonów i śmieci po czym zgniataniu ich w zgniatarkach, za szybami na flaszowaniu ( wgrywaniu map na poszczególne kraje nie tylko europejskie do GPS-ów ) za szybami na skręcaniu netgarów i zespołów stacji pamięci zbiorowej, czy jakoś tak to się nazywało ( wypadło mi z głowy ) tam akurat przewodziła polska parka Monika i Andrzej bardzo sympatyczni ludzie i chciałbym ich pozdrowić może akurat to przeczytają. No ale niestety to była końcówka 2008 a jak wiadomo w tamtym czasie z gospodarką w Unii nie było już za wesoło, więc i tu robota zaczęła się rwać więc jak zjechałem na święta do kraju to już nie wracałem bo wiadomości które z tam tond nie napawały zbytnim optymizmem, a szkoda bo lepszej atmosfery jak i roboty nigdy już nie miałem.....
Rafal Uzi 2016-12-03 18:55:32
to jest wał!!!byłem...25-listopada mieliśmy dostać wypłatę...zostaliśmy zwolnieni...do dziś czekamy na pieniądze...praca w Brno-Slatina...to co stoi w umowie w ogóle nie ma pokrycia w rzeczywistości...opieka koordynatorów-ha ha-dobre sobie...nie chcą nawet odpisać na nasze pytania (Marek i Marketa)...teraz wiem co oznacza powiedzenie-czeski film...jeśli ktoś ma namiar do Pragi...tam są przełożeni tych koordynatorów...to bardzo bym prosił...jakiś adres mail lub tel.
Rafal Uzi 2016-12-03 18:57:59
to jest wał!!!byłem...25-listopada mieliśmy dostać wypłatę...zostaliśmy zwolnieni...do dziś czekamy na pieniądze...praca w Brno-Slatina...to co stoi w umowie w ogóle nie ma pokrycia w rzeczywistości...opieka koordynatorów-ha ha-dobre sobie...nie chcą nawet odpisać na nasze pytania (Marek i Marketa)...teraz wiem co oznacza powiedzenie-czeski film...jeśli ktoś ma namiar do Pragi...tam są przełożeni tych koordynatorów...to bardzo bym prosił...jakiś adres mail lub tel.
Anonim 2016-12-06 12:38:46
Witam.W Moduslink pracowalam 6 lat. Poczawszy od Apeldoorn i skonczywszy na Venray. Głowny szef Modusa powiedzial( jeszcze w Apeldoorn), ze chce stworzyc Polska firme i tak tez zrobil.Wiekszosc nas to byli Polacy ,reszta Słowacy,Czesi, Wegrzy i na to wszystko moze 3 Turkow( gdzie w Apeldoorn byla Ich przewaga). Nie wiem jak jest teraz,ale praca byla bardzo przyjemna . Praacowalam najpierw naa linii prod., pozniej przerzucili mnie na magazyn i tam tez zostalam do samego konca. Atmosfera bardzo fajna. na Polakow trzeba uwazac...to fakt.jak to za granicą. Najlepiej jest robic swoje i isc do domu, nie spoufalac sie za bardzo. Słowacy...bardzo mili ludzie.
Pracowalam na magazynie- wysyłka towaru, palet. Na koniec miesiaców mozna bylo sie zajechac,ale czasami tez byla praca lajtowa , jak to bylo na poczatku kazdego miesiaca. Ogolnie polecam ta firme. Jezeli ktos jest pracowity,punktualny, "nie choruje " ;) w kazdy poniedzialek, nie jest konfliktowy...to moze byc doceniony. Pracujac przez firme Otto zaczyna sie prace od fazy A.Mozna awansowac na faze B i pozniej jest faza C czyli staly kontrakt. Najlepiej mieszkac na prywatnym mieszkaniu( firma Manpower doplacala za przejazd ,nie wiem jak jest w Otto). Poza tym nie trzeba sie uzerac z obcymi na domku,a roznie to bywa jezeli chodzi o higiene i dbanie o czystosc wokol siebie. Jezeli mieszka sie na osrodku Otto to dowozą busami do miejsca pracy.
Wracajac do firmy Moduslink... mila atmosfera .Praca na produkcji nie jest ciezka ,ale moze byc monotonna. Przerwa łacznie 1 godz( 2 x 15 min i 1 x 30min). Na gorze kantyna z jedzeniem .Jezeli ktos ma okazje jechac...polecam. tylko pilnujcie swoich godzin pracy,wszystko notujcie. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o ModusLink - Apeldoorn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ModusLink