brak logo

BUDIMEX

Rzeszów

Opinie o BUDIMEX

pracownik 2016-02-13 08:09
Bardzo trafne spostrzeżenie .Już na początku podejście że szkoda pisać ..Znajomy pracował 2-lata i stwierdził że nigdy do nich nie wróci..
5
Inżynier 2016-02-19 18:19
Pracuję w Budimexie od ponad 3 lat i niestety jak w każdej korpo, jak masz plecy i to masz szybko awans. Płaca też jest średnia ale nadrabiają benefitami. Ekipy są w większości młode. Niestety co lepsi inżynierowie i kierownicy uciekają do innych firm. O docenieniu pracownika nie ma co marzyć. Firma dobra na start by złapać doświadczenie i uciekać gdzie indziej :)
2
lobos 2016-03-23 07:48
Witam. Dostałem propozycje pracy w Budimexie na werk remscheid powie mi moze ktos czy warto tam jechac jaka atfosmera zarobki. z gory dzieki
roni 2016-04-21 12:43
Witam.
Tak dla wiadomości tych którzy wybierają się do Rzeszowa i zamierzają pracować w Niemczech wedle informacji z ogłoszenia.
Otóż sprawa wygląda tak praca jako zbrojarz betoniarz czy praca na formach to na początek 1500 euro,za 10 godzin co codziennie i 5 godzin w sobotę,nie trzeba być dobrym z matematyki,by wyliczyć ze wyjdzie 6,5 euro za godz.netto,niewiele.Warunki mieszkaniowe mogą być różne od wynajętych domów,przez adaptacje biur po kontenery,wszystko zależy od szczęścia.Dają na busa w obie strony,ubrania .Umowy są dwie jedna Polska na stawkę 20 zł/godz. druga Niemiecka tak aby wyszło 1500 euro ,wygląda to bardzie na delegowanie do pracy tam.Sama osoba pana z którym rozmawiałem sprawiała wrażenie dobre,reszta to zależy kto czego i za ile szuka,mnie ta oferta nie powaliła.
2
grać w otwarte.... 2016-05-01 01:35
Panowie przyjmując się do pracy w Budimexie i będąc na rozmowie w Rzeszowie proszę nagrywać tą swoją rozmowę. To nic nie kosztuje włączyć dyktafon w telefonie! Jest to później bardzo przydatne gdy np. zostaniecie orżnięci przez tą firmę i zapomną o ustaleniach jakie z wami poczyniono. Nagrywać rozmowę wolno gdy to dotyczy was i wy w tym uczestniczycie! I pamiętajcie Panowie, że są na Podkarpaciu firmy które monterom i spawaczom płacą z góry ustaloną kwotę netto za przepracowaną roboczogodzinę! I nie zdarza się,że czym więcej przepracowanych godzin to wypłata jest zaniżana! Nie do pomyślenia jest aby kwota wypłaty 1600 Euro nie mogła być przekroczona przy przepracowaniu 200 godz w miesiącu!
4
Anonim 2016-05-20 22:15
Firma nie godna polecenia!
2
xxx 2016-06-28 20:11
8 euro netto to calkiem niezle tym bardziej ze masz zapewne za mieszkanie zaplacone i dupsko dowiezione i odwiezione...:)Jak Najniozsza pewnie jest neto 11-12 euro
2
Głodny wiedzy 2016-08-08 10:45
Witam wszystkich w temacie
Mam jedno małe pytanie ile zarabia monter konstrukcji stalowych w firmie budimex oddelegowany do Niemiec
7
pracownik 2016-08-18 16:39
Praca na budowach 10h dziennie przez cały rok. Większe premie budowy dla wybranych znajomych KK. I nieważne co obieca HR. Branżystów (elektryków, sanitarnych) traktuje się jak piąte koło u wozu. Na kontraktach często KK nie chcą branżystów (bo i tak mają podwykonawców) więc zatrudnienie po 1 kontrakcie niepewne.
1
Pracowni nie pociotek 2016-08-19 02:37
Sama w sobie to firma jest ok. Ale ci kierownicy tak jak ci w Isselburg to tragedia. I jesli chodzi o zarbki to my nie pociotki pracujemy na wszystkich pociotkow. Drugie zmiany trwaja juz od13:30do czesto sie zdaża 23:00:24:00. A czasami trzeba juz na 3:00-4:00 iscpo drugiej zmianie do pracy. Pracujemy w każdą sobote. I za tyle godzin pracy nie pociotki maja od1200-1500euro no pociotki oczywiscie wiecej1700. Czepiac sie nie mozna bo kazdy jeden pociotek jest majstrem. Juz jest chyba wiecej majstrów jak pracownikow. Ludzie zaczynaja uciekac. Niech góra wkoncu zacznie kontrolowac kierownictwo. A zastepca kierownika to chyba jeszcze gorszy. Innym razem opiszę
1
kierowca 2016-08-21 13:08
Mam pytanie:
Czy nowy kierownik kontraktu w Wangen zrobił już (a może wreszcie) porządek po swoim śp. poprzedniku?
Bo to co tam było to wołało o pomstę do nieba!! Czy zarząd Budimexu nie wiedział co się tam działo czy nie chciał wiedzieć? Życzę nowemu kierownikowi aby w pył rozbił tą dawną mafię rodzinno- koleżeńską dawnego kierownika! Wierzę, że obecny kierownik już pozbył się tych jajogłowych chamów , nierobów i podpier............dalaczy! Życzę dużo zdrowia i charyzmy w działaniu nowemu kierownikowi! Myślę, że pod Pana kierownictwem na budowie będą pracownicy znający temat i wykazujący się pracowitością! Wierzę, że raz na zawsze znikną podpierd....cze! I wstyd mi za młodych pracowników z Podkarpacia z okolic Przeworska , którzy tak dzielnie do dawnego kierownika (usunięte przez administratora) wszystkich!! Wstydzę się za was!!
9
T 2016-09-02 20:32
W Lublinie szukają kierownika robót elektrycznych czytaj frajera który namęczy się przy Hamptonie z firmą Supremus (która nigdy nie robiła poważnych inwestycji) a póżniej powiedzą : murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść:) T
2
Świętoniowa 2016-09-04 09:05
Z tymi donosicielami od Przeworska to prawda! Ale oni chyba myśleli, że jak nie będą podpi......alać to nie zarobią na chleb! To przecież młodzi ludzie i tak schamieli.
3
Skrzywdzona 2016-10-06 20:26
Pracowałam w Budimeksie około 8 miesięcy i uważam to za najgorsza porażkę w swoim życiu. Na stanowisku specjalisty ds ekonomicznych zaproponowano mi wynagrodzenie 2500 netto na okresie próbnym jednak nikt nie poinformował mnie że w tej kwocie będą się zawierały nadgodziny. Umowa jest tak skonstruowana że ryczałt za nadgodziny wkalkulowany jest w wynagrodzenie podstawowe i tym samym można pracować po 24 godziny i nie dostać ani grosza ponad podstawę.Praca na kontraktach to jedno wielkie oszustwo pracy jest dla kilku osób ale dlatego żeby obniżyć koszty kontraktu jest tylko jeden ekonomista na danym kontrakcie który zajmuje się papierologią od A do Z. ( NAWET UMOWAMI PRAWNYMI JEŚLI PRAWNIK NIE MA CZASU - BO AKURAT MA KILKA KONTRAKTÓW POD SOBĄ). Reasumując roboty było tyle że pracowałam minimum 10 godzin ( czasem zdarzało się że byłam w pracy od 8.00 rano do 21.00) dziennie za 2500 netto , po okresie próbnym otrzymałam pensję 2800 netto z tym że musiałam swoim prywatnym samochodem jeździć pomiędzy budowami a także dowozić dokumenty do biura ekonomicznego rejonu.Po odliczeniu paliwa zostawało mi 2200 na rękę za 10-11 godzin pracy dziennie. Nie wspominam o ogromnym stresie wszystkie robione pod napięciem bo miało być na wczoraj , do tego okropna kierowniczka która nigdy nie chwaliła i ciągle miała o coś pretensje - stara panna siedząca od rana do wieczora w robocie i wymagająca tego od innych. Nie wierzcie w to co mówią na rozmowie wstępnej to są wszystko brednie. Praca na kontrakcie jest nie do przejścia dla normalnego człowieka który chce być zdrowy fizycznie i psychicznie. Podczas rozmowy telefonicznej kiedy zaproponowano mi tę prace zapytałam o godziny - odpowiedź brzmiała : pracujemy od 8.30 do 16.30 czasem trzeba zostać ale to sporadycznie - nie wierzcie w te brednie !!! po pół roku pracy w tej firmie byłam już wrakiem człowieka. Podczas mojej obecności w Budimexie tylko z mojego kontraktu zwolniło się 5 osób. Krew człowieka zalewa jak zarobi parę groszy w takich nerwach a Ci u góry zbierają taką kasę za ogromne budowy a ich pensje to kilkadziesiąt tysięcy złotych !!! Nie cenią pracownika jak nie ty to kolejny i tak w kółko. Rotacja jest ogromna. Dlatego przestrzegam wszystkich przed praca w tej firmie - szczególnie tych którym zależy żeby jeszcze pożyć. Można nabrać doświadczenia ale również stracić wiarę w ludzi i sens pracy. Aha i jeszcze jedno - co pół roku wypłacane są premie uznaniowe za pracę którymi strasznie zachęcają na rozmowach wstępnych.Ja po pół roku pracy nie dostałam ani grosza bo okazało się że zabrakło mi tygodnia do pełnych 6 miesięcy pracy !!! Pozdrawiam wszystkich skrzywdzonych przez te korporację.
8
Łukasz 2016-10-20 16:26
Czy startując do pracy w tej firmie miałaś jakieś doświadczenie, czy zaczynałaś zaraz po studiach?? Czy musiałaś pracować też w weekendy? Jakieś obiady na budowie płacone przez pracodawce??

Staram się zrozumieć wysokość tego wynagrodzenia, bo słyszałem, że np. kierownikom budowy czy robót to płacom bardzo dobrze i niby nadgodziny i premie też płacom. Zastanawiam się czy tam aplikować na kierownika bo mam już trochę doświadczenia. Może jest tak, że ekonomistów traktują inaczej???


1
T 2016-10-22 18:11
Wszystkich nie z układu - traktują tak samo, czyli byle jak. Porządne premie budowy mają Ci co mają mieć ...
2
T 2016-10-23 20:06
Jak jest w Budimexie z zapłatą dla podwykonawców? Czy ktoś z województwa lubelskiego z zakresu instalacji elektrycznych i teletechnicznych może się wypowiedzieć o współpracy z budimexem?
biskup 2016-10-28 23:05
Traktują lepiej bo to zazwyczaj dziewczyny są. :)
Posiłki są.
Łukasz 2016-11-03 23:29
Czyli warto być w układzie :) Co trzeba zatem zrobić, żeby w nim być?? Dostać się do pracy po znajomości z kimś na kierowniczym stanowisku??
5
Szczery 2016-12-20 08:04
Widzę że potwierdzasz to że to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieudaczników tam pracuje . Bo jak można wysłać ludzi za granicę nie mając mieszkania dla nich . Dno i dwa metry mułu .
2
monter 2017-01-12 20:30
Jak się będziemy dawać tej ba......dzie to wnet zmuszą nas do wykopywania ziemianek i tam mieszkania!! Brawo, ze któryś z pracowników ujawnił ten temat na forum! Gdyby temat podjęła któraś z niemieckich instytucji antykorupcyjnych to firma może nieźle beknąć! Ale takich rzeczy wobec pracowników nigdy nie wolno czynić! Na szczęście na Podkarpaciu nie tylko Budimex oferuje pracę na terenie Europy Zachodniej!
3
klient budimexu 2017-01-14 22:27
Budimex to totalna tragedia.
Przestrzegam przed tą żenadą.
1
obiektywny 2017-01-22 19:34
Pracownicy zatrudnieni w Budimeksie powinni mieszkać w chlewach razem z trzodą chlewną.
W Rzeszowie powinni robić specjalne szkolenia aby to bydło umiało się zachować .
Podstawowy kurs zachowania się w WC, użytkowania sprzętu AGD, ogólnych warunków i zasad zachowania się. To co to bydło wyprawia na kwaterach przechodzi ludzkie pojęcie. Firma powinna obciążać finansowo tych pseudo ludzi. No cóż chama z zadupia można nauczyc kultury tylko przez kopnięcie w jego świński ryj.
9
Rambo 2017-02-06 19:52
Co powiecie o pracy spawacz czy warto wziasc jaka jest prawda i jak z zarobkami powiedcie cala prawde jak to tam wygląda
Juzwa 2017-02-07 08:45
A na co Ty liczysz. W miesiącach wakacyjnych dwujke dostaniesz a tak to 1800-1900. Zależy czy umisz...
1
hary 2017-02-07 11:25
Witam ile może zarobić ślusarz monter w niemczech czy nadgodziny są dodatkowo płatne jakie warunki mieszkaniowe? z góry dzieki za odp. Czy warto bo mam stałą robote i sie wacham
Rambo 2017-02-09 00:06
A podstawa ile jest ile się zarobi
Juzwa 2017-02-09 10:00
Ja tam sie na tym nie znam ale z rodziinym i kindergeltem wychodze dobrze i nie bende zmienial firmy, a pracuje jusz dobre 10 lat
Rambo 2017-02-09 13:14
W budimexe robisz 10lat
dila 2017-02-09 15:28
Dostałam właśnie propozycję pracy jako młodszy specjalista ds.ekonomicznych w 2800 zł netto + dodatek mieszkaniowy. Czy to dobra oferta jak na te firme? Powiedzcie jak to jest rzeczywiscie z pracą w nadgodzinach, jaka atmosfera? gdzie dają prywatna opieke medyczna? Z gory dziekuję wszytskim, którzy zechca się podzielić swoimi doświadczeniami.
5
przemo 2017-02-23 12:24
Dostłem ofertę pracy z Budimex Poznania na wyjazd do pracy w Niemczech czy ktos moze mi napisac prawde o tej firmie jak jest i czy oplaca sie wyjechac
piokoio 2017-03-04 08:21
Witam, chciałem się zatrudnić do firmy budimex jako spawacz wysłali mnie na próbki w spawaniu, za które kazali płaci 100 kałci jak nie przejdę próbek to 100 przepada i to ma być firma jęczę na rekrutacji chcą zarabiać to jakie kpiny robiłem dos sporo próbek po innych firmach i jeszcze mi płacili zatok, a nie odwrotnie za próbki się nigdzie nie płaci.
3
Tomek Z. 2017-03-06 16:39
mam nadzieję, że ty nie spawasz tak jak piszesz... Ja próbki tez zdawałem, jak zdałem i wyjechałem, pieniądze przyszły na moje konto. Pracuję do dzis i krzywdy nie mam
nuke 2017-03-07 16:53
Tomek Z. to na 10 zdałeś ty, a resztę skasowali hahaha.
Roman 2017-04-11 20:30
Zarobki owszem fajne ale co się dziwić jak na co dzień robi się po minimum 12 godzin a czasami od świtu do późnej nocy, więc w miesiącu wyrobisz tyle godzin co przez 2 miesiące, no chyba, że trafisz na kierownika który dobrze pisze godziny w zeszyt a wyjść można szybciej:) Warunki mieszkaniowe różne od chlewów do całkiem spoko mieszkań. Atmosfera pracy również, są ludzie na poziomie bydło oraz dresiarze, no ale nie ma się co dziwić na taką ilość zatrudnionych zawsze będzie grupa marginesu. Dojazdy na miejsce pracy we własnym zakresie i własnym środkiem po całym kraju, ale jeśli robisz przy budowie dróg i dobrze żyjesz z ludźmi z wytwórni mas bitumicznych ,to kup starszego diesla jak oni a na ropę już nie będziesz musiał wydawać.:D
1
pawel 2017-04-23 17:21
Może ktoś powiedziec jak wyglada praca operatora CNC w odlewniach żeliwa? Czy warto zawracac sobie głowe ta ofrta pracy
3
obiektywny 2017-05-07 16:06
Przyjeżdza Pan spawacz na ktr. i myśli, że za niego będą robić inni. Tępak po kursie, bez doświadczenia przekwalifikowany z KELNERA lub Piekarza z aspiracjami Fachowca. Firma Budimex powinna zrezygnować z tego rodzaju FACHOWCÓW. Kwatera to nie chlew do jakiego są przyzwyczajeni pseudo fachowcy z Podkarpacia. Banda pijaczyn szukająca zarobku. Firma powinna takich ludzi eliminować na starcie. Cham z podkarpackiego zadupia myśli, że złapał Pana Boga za nogi. Kwalifikacje żadne a aspiracje płacowe na najwyższym poziomie. KELNERZY i inni pseudofachowcy niech pracują na podkarpackim zadupiu.
Obowiązkowe szkolenie z zachowania się w WC i na kwaterze. Psedofachowcy z podkarpackiego zadupia niech siedzą w Polsce. Chama z wiochy można nauczyć kultury tylko przez kopnięcie w jego chamski wiejski RYJ.
Ptak 2017-05-07 16:23
Byłem na 2 ktr. w Budimexie. 1 trochę ciężki i zrezygnowałem, nie dawałem rady. 2 ktr w miejscowości B.
Wymagający KIEROWNIK, traktuje wszystkich jednakowo. Nie ma tu żadnych Pociotków. Praca bez Niemców na hali, ale niech nikogo nie zauroczy , ze będzie lekko. Robisz swoje, umiesz zachować się na kwaterze, będziesz mile widziany. Kierownik wymagający ale daje czas na naukę. Tylko pseudofachowcy odjeżdzają z tego ktr. po 1 miesiącu. PIJACZYNY i PSEUDOFACHOWCY po okresie próbnym jadą do domu. Na tym ktr. jeżeli chcesz pracować to będziesz 2 lata.
Bulionik 2017-05-07 16:42
Byłem na kilku ktr. Mostostalu i Budimexu. 2 lata byłem na ktr. w miejscowości B. Kierownik wymagający i traktuje wszystkich jednakowo. PSEDOFACHOWCY niech tam nie jadą. Praca bez Niemców na hali ale niech nikt nie mysli, że będzie lekko. Płaca dobra i traktowani są wszyscy RÓWNO nie ma tu żadnych Pociotków.
Jesteś dobry to polecam wszystkim ten ktr. Można tu zarobić i nie jest ciężko. Trzeba jednak wiedzieć, że zachowanie na kwaterze i w pracy ma duży wpływ na ocenę przydatności. Płaca dobra, atmosfera też.
Polecam ten ktr. ale niech nikt nie myśli, że będzie łatwo.
Franek W 2017-05-07 17:12
Byłem na ktr. w miejscowości B. Potwierdzam to co napisali poprzednicy. Kierownik bardzo wymagający, sprawiedliwy i FACHOWIEC. Wszystko tu jest przygotowane, praca bezpieczna, dobrze płatna. Organizacja pracy i warunki BHP na najwyższym poziomie. Na Płacę nie ma co narzekać, fachowcy mile widziani. Jeżeli chcesz pracować polecam ten ktr. Nie ma tu żadnych pociotków a praca jest naprawdę dobrze zorganizowana. Tylko cieniasy i pijaczyny niech tu nawet nie myślą o pracy. Było tu wielu cieniasów. Trzeba przyznać kierownik tego ktr. to znający się na rzeczy fachowiec, organizator pracy i eliminator pseudofachowców. Chcesz pracować w firmie Budimex to polecam ten ktr.
Jaś z ćhałupek 2017-05-07 17:35
Byłem na tym ktr. w miejscowości B tylko 1 miesiąc. Potwierdzam jednak panujące tam zasady. Kierownik zajebiście wymagający a ludzie nowych traktują z dozą dużej ostrożności. Umiesz wpisać się w pracę zespołową to będziesz szybko akceptowany. Jesteś słaby to nie masz szans na ten ktr. Zjedziesz po okresie próbnym. Obiektywnie przyznam ten ktr. jest dla ludzi, którzy potrafią pracować w zespole i chcą zarobić.
Tu liczy się praca zespołowa i dobre zachowanie na kwaterze. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre.
Pietrasinski scyzor 2017-05-07 17:51
Na ktr. w Bie... byłem prawie 2 lata. Kierownik wymagający ale fachowiec znający się na rzeczy. Nie ma tu Niemców na hali, a pot po plecach nie płynie. Praca dobrze zorganizowana, dobrze płatna i wiesz na czym stoisz. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Jeżeli nie jesteś uzależniony od alkoholu to polecam ten ktr.
Chcesz zarobić to bardzo polecam ten ktr. Pijaczyny i nieroby nie mają tu miejsca.
Ważniak 2017-05-07 18:17
Byłem na ktr. w Bie.. 2 lata. Potwierdzam wpisy poprzedników odnośnie tego ktr. Zasady tu są określone od samego początku. Praca w zespole i dobre zachowanie na kwaterze. Jesteś dobry i chcesz pracować to jesteś mile widziany. Otrzymałem akceptację po 2 latach przepracowanych na kolejne 2 lata po karencji.
Na początku mojej pracy zostały jasno określone moje warunki pracy i to co jest oczekiwane. Potwierdzam, że ten ktr. nie jest dla pijaczyn i nierobów. Pseudofachowcy na tym ktr. nie mają racji bytu.
Kierownik wymagający ale sprawiedliwy i traktuje WSZYSTKICH jednakowo. Trzeba przyznać, zna się na robocie a niedojebów i nierobów poznaje od razu. Kto chce normalnie pracować i zarabiać to polecam ten ktr. w Bie..feld. Nie jest tu łatwo ale z czystym sumieniem polecam ten ktr.
Dzon Americano 2017-05-07 18:45
Bylem na kilku ktr. w Budimexie, Plauen, Hosena i inne. Ktr. w Bie...ld to inna bajka. Kierownik to wzmagajacy czlowiek. Trzeba przyznac wymagajacy ale obiektywny. Wszystkich traktuje tak samo. Jestes fachowcem lub masz chec do pracy to jestes mile widziany. Pijaczyny i nieroby maja zjazd po 1 miesiacu pracy.
Syryjczyk major 2017-05-07 19:05
Ten ktr w B nie jest dla uzaleznionych od alkoholu. zjechalem szybko po wpadkach za alkohol.
Kierownik nie daje szans dla uzaleznionych.
obiektywny 2017-05-13 18:54
Przyjeżdża Pan Spawacz na kontrakt. Potrafi bardzo niewiele, aspiracje płacowe wysokie. Kultura chama z wiejskiego zadupia. Pretensje o WSZYSTKO do innych tylko nie do siebie. Zostań w Polsce PISOwatej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1500 zł. Jeżeli nie odpowiada praca w Budimexie to droga wolna. Nikt w Budimexie nie bierze na siłę. Praca na kontrakcie weryfikuje od razu CIENIASA Pana SPAWACZA z polskiego zadupia.
Negatywne opinie są pisane przez ludzi wywalonych po 1 miesiącu pracy na ktr. Masz CIENIASIE lepsze oferty to spie.....j na inne ktr. np. EXBUD-Skanska, Wilsko i inne. Nikt w Budimexie nie trzyma chama z polskiego zadupia na siłę. Szukaj lepszej możliwości, bardziej płatnej.
Rudy ale nie fałszywy 2017-05-13 19:27
Co tu tak na forum dużo informacji o ktr. w miejscowości Bie....ld. To jest akademia, tylko dla wybranych.
Bardzo dobry ktr. Budimexu. Praca bardzo dobrze zaplanowana, od samego początku wiesz na czym stoisz.
Praca bez Niemców, trzeba jednak uważać. Kierownik to stary wyjadacz. Nie daje szans pseudofachowcom. Nierobów rozpoznaje od razu. Pijaczyny to nawet kilku dni tu nie są w stanie przetrwać. Polecam ten kontrakt dla ludzi, którzy chcą się czegoś w spawaniu nauczyć. Kierownik bardzo obiektywny, daje szansę na rozwój i podciągnięcie kwalifikacji. Nie toleruje pijaństwa, brakorobów i nieudaczników ale służy pomocą i wie jak nauczyć spawać. Polecam ten kontrakt. Zjechałem z tego kontraktu ale nie mam żadnych pretensji. Kwatery super, płaca i atmosfera też. Panie kierowniku, chętnie wrócę. Na pewno wie pan kto to napisał. Mój nick mówi sam za siebie.
Turecki 2017-05-13 19:51
Trzeba powiedzieć obiektywnie, że byłem na kontrakcie w miejscowości Biele.eld. Kontrakt marzenie, tylko kierownik wymagający i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konsekwetny. Jesteś chętny do pracy, chcesz zarobić to polecam ten kontraktr Budimeksu. Zjechałem bo nie są tam tolerowani ludzie z uzależnieniem od alkoholu. Praca i płaca bardzo dobra. Atmosfera bardzo dobra, kwatery super. Chcesz się w spawaniu rozwinąć to polecam ten kontrakt. Nieroby i pijaczyny na tym kontrakcie jadą do domu po 1 miesiącu pracy. Trzeba bardzo uważać na kierownika tego kontraktu. Nie daje 2 szansy NIKOMU. Zjechałem z tego kontraktu ale nie mam pretensji. Sam sobie wypracowałem zjazd. Pozdrawiam Akademię w B.
Lajkonik 2017-05-23 21:05
Czyżby cham z Trójmiasta zeżarł wiadro anabolików i wypisuje głupoty?! Zapomniał może , że kop w ten świński ryj należy się właśnie jemu!!
4
spawacz 2017-05-25 05:32
Co za debil robi sobie reklamę z kontraktem w Bielefeld? Przecież to wszystko o tym kontrakcie pisze jedna osoba! Trzeba mieć nie tak pod sufitem!!
2
Zostaw swoją opinię o BUDIMEX - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX