Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX

Pracowałeś w firmie BUDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Masburg - 2015-05-12 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-05-12 12:17:36]:
Bzdury kolego o nicku janek wypisujesz!!! Przyjedź na budowę do firmy MARTES w Masburgu. Zobaczysz w czym śpimy!!! Czy teraz będziesz dalej upierał się przy swoich kłamstwach? A instytucja FKS w Koloni lada dzień powinna rozwiązać ten problem!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-06-04 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masburg - 2015-05-12 21:02:19]:
To mam to rozumieć, że rozpoczynając pracę W Budimeksie w Rzeszowie trzeba domagać się umowy, w której będzie wyszczególnione, że firma zobowiązuje się zakwaterować mnie w normalnym mieszkaniu ze wszystkimi z tym związanymi wygodami typu kuchnia, łazienka, pokój , łóżko:) itp. Inaczej wsadzą mnie do kontenera lub zmuszą do zakupu np. roweru abym dojeżdżał we własnym zakresie do pracy!! Wstyd panowie z Rzeszowa i Krakowa!!! Wielki wstyd!!
zdjecie uzytkownika
WEHIKUŁ - 2015-06-07 11:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-06-04 21:17:45]:
a tobie idioto ile zapłacili byś tak obstawał za Budimeksem a może jesteś czyimś pociotem nie robiąc nic bo nie znasz się tylko jako sztuka jak to firma BUDIMEX zatrudnia takich słuchając takich wypocin jak ty rzygać się chce dalej pracuj w tej złodziejskiej firmie a najlepiej byś trafił do WYBITNEGO SPECJALISTY OD NICZEGO BO NIEMA TEN GOŚĆ POJĘCIA O NICZYM JEST TYLKO DOBRY W ZAPIERDZIELANIU LUDZIOM KASĘ MOWA O PANU ST............CZU ZWANY POTOCZNIE 'BRODA'
zdjecie uzytkownika
oleksy - 2015-06-11 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto do nich iśc, bo Budimex to chyba jedna z najbardziej rozpoznawalnych firm w barnży budowlanej i wiem, że zatrudniają Cię na stałe, a nie tylko do jdnego projektu i koniec. Poza tym warto też zastnawić się czego tak naprawde szukamy, pracy jako kierownik robót mostowych to maja chyba z 6 na różne regiony.
zdjecie uzytkownika
tlen - 2015-06-14 17:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [janek - 2015-05-12 12:17:36]:
tak to prawda.
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-06-17 07:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakie na stałe zatrudniają na umowy czasowe i jak jest robota kontrakt to pracujesz dalej a jak nie mat to do widzenia praca po od rana do nocy dokładają ryczałt za nadgodziny oczywiście na rozmowie nic nie mówiąc ustalasz stawkę a potem ją dzielą na pensję + ryczałt czyli tak naprawdę ryczałt wynosi ZEROOOOOOOOOOOOOO złotych WYZYSKIWACZE NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Endri - 2015-07-11 18:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli się postarasz to zostaniesz też zatrudniony na czas nieokreślony no i zależy też na jakie stanowisko starasz się zatrudnić. Bo jest to duża firma i jeśli chodzi o różnorodność to jest ona sporo. No ale widziałem pare ogłoszeń i były możliwości zatrudnienia na umowę o pracę na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-17 06:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeważnie umowy są czasowe do konca kontraktu a to do konca roku bardzo rzadko na stałe ryczałt za nadgodziny to nie ryczałt poniewaz jest on ruchomym składnikiem wypłat ! Praca dla osób starszych chcących juz doczekać swego na tym łez padole
zdjecie uzytkownika
ptak - 2015-07-17 21:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie kłamią a na kontrakcie w Wilburgstetten klan rodzinny ojciec synkowie przyszła synowa no i swat a Krzysio dalej kręci lody panowie z Krakowa mu przytakują ciekawe czy ktoś zrobi z tym porządek może pan jestem albo mnie niema wiemy o kogo chodzi panowie wstyd totalna poraszka tylko kontrole wam ściągnć
zdjecie uzytkownika
mbk - 2015-07-23 22:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam gościu z filii budimexu w Rzeszowie dał ogłoszenie o pracę że szuka elektryków i pracowników fizycznych, interesowało mnie raczej to drugie bo elektrykiem nie jestem, dzwonię do niego a on mi mówi że nie ma problemu, że wyśle mnie na kurs i uprawnienia będą, chodzi o podłączanie i rozłączanie jakiś maszyn do przeróbki konkretnych materiałów, pytam się go ile miesięcznie na rękę, a on mi mówi że 3500tys., z tym że podpisując umowę wyraża się zobowiązanie ze jest się do dyspozycji firmy na min rok (w praktyce jakieś pół roku, bo inaczej trzeba zwracać im kasę za kurs), sam nie wiem czy się w to pakować bo wydaje mi się to trochę podejrzane, zbyt piękne żeby było prawdziwe, tym bardziej że przecież elektrykiem nie stanę się z dnia na dzień, jeżeli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o info.
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-07-28 12:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem ,się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku spawacza czy idzie tam zarobić , czy tylko taka ściema co piszą , jak z mieszkaniem bo szukają spawaczy proszę o informację.
zdjecie uzytkownika
scyzoryk - 2015-07-29 20:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pan - 2015-07-28 12:48:31]:
Najlepiej nagraj sobie rozmowę z WIERCHUSZKĄ czyli z A lub B. A odnośnie płacy i zakwaterowania to poproś o czyste i jasne ujęcie tych spraw w umowie o pracę!! Czyli wynagrodzenie netto za rzeczywiście przepracowane godziny w miesiącu jak również ujęcie w tejże umowie w jakich warunkach będziesz mieszkał i dojeżdżał do pracy?! czy będzie to normalne mieszkanie i dojazd do pracy firmowym autem, czy też będzie to np. kontener a do pracy będziesz chodził pieszo lub dojeżdżał rowerem o ile będziesz miał pieniądze na zakup tegoż rowerka? Powodzenia:):):)
zdjecie uzytkownika
premier - 2015-08-03 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W co w końcu wierzyć
zdjecie uzytkownika
Zdzich Z. - 2015-08-05 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masburg - 2015-05-12 21:02:19]:
Drogi Janku,
pojechałem na kontrakt Masburg i koledzy NIE MIESZKAJĄ w żadnym kontenerze, tylko w mieszkaniu w miejscowości Cochem (kurort nad Mozelą). Owszem przejściowo mieszkaliśmy tam w kontenerze, ale wszyscy to wiedzieli ze to PRZEJSCIOWE ROZWIAZANIE do momentu znalezienia mieszkania. Dlatego nieuczciwym jest z Twojej strony pisanie rzeczy nieprawdziwych. A może uczciwym byłoby sprostowanie tej informacji?
zdjecie uzytkownika
Zdzich Z. - 2015-08-05 17:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [scyzoryk - 2015-07-29 20:16:48]:
Kolego scyzoryku wypisujesz niedorzeczności. Obrażasz uczciwych ludzi,bo każdy pracownik wyjeżdżający na kontrakt dostaje informację ile zarobi netto, choć z uwagi na wprowadzenie przez Niemców brutto, stało się to dość trudne do określenia w 100 % - nie wiem czy wiesz, ale podatek zależny jest od wielu czynników i właściwie dla kazdego człowieka okreslony jest indywidualnie. Niemniej jednak 99,9% pracowników z 1200 jakich zatrudnia Budimex wie ile zarobi za dany miesiac i chce dalej pracowac z Budimexem. Wydaje mi sie,że Twój post to klasyczne topienie frustracji, napisz o sobie ile usterek zrobiłes, i czy Cie za nie obciązono. Odpowiedz znam, na pewno powiesz zdarzyły się i nie obciazono mnie, bo TAKA jest prawda. Czasem warto sie zastanowic, jak sie o kims pisze i zacząc od siebie, czy samemu jest sie w porządku
zdjecie uzytkownika
m,ody34 - 2015-08-06 17:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie mam oferte pracy jako betoniarz w kolonii. Jak tam jest? atmosfera jaka?
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-08-10 21:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sama pracowalam w budimexie. najpierw bylam tam na praktylach letnich jakie organizuja poznije na inzyniera budowy sie udalo jeszcze trakcie studiow. firma duza. nie kazdy moze sie dostac, a na budowie jak to na budowie raz lepiej raz gorzej. robic jest zawsze cos. a jaka umwoe dadza to tez zalezy od czasu. z tego co pamietam, ja dostalam jakies pol ettau ktos umowe zlecenie. roznie
zdjecie uzytkownika
Pracownik Budimexu - 2015-09-15 08:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) z podpoznanskich ląk, chyba najwiekszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kontrakcie, gdzie sie pies nie zesra to leci do kierownika. Metr 50 w kapeluszu gówna. Tepic,tepic,tepic
zdjecie uzytkownika
budowniczy_zawsze_da_radę - 2015-09-15 11:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak mówi @mik. Wszędzie na budowie jest ciężko. Rotacja jest ogromna, ale przecież praca budowlańca takimi się rządzi prawami. Raz się uda, a raz nie. Z ich ofert pracy dobrze wygląda zatrudnienie w Niemczech np na stanowisko spawacza. Nie dość, że zapewnią zakwaterowanie to zarobki są w euro.
zdjecie uzytkownika
ewelinkaw24 - 2015-10-14 09:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukam fachowców na budowę. Zabudowa k/g obiekt przemysłowy.

Ktoś chętny??
1600-1700e miesięcznie (w tym mieszkanie)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
henryk - 2015-10-15 15:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim widizalem wczesniej kupe ogloszen z budemexu ze poszukuja pracowników do zatrudnien na umowę, mnie interesowalo stanowiski majstra robót drogowych w województwie łódźki, we worek zlozylem tam cv ale jeszcze nie odezwali sie ja mam doswiadczenie, moze ktos opisze mi jak wyglada praca tam przed pojciem na rozomoew
zdjecie uzytkownika
monia9 - 2015-11-06 11:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, tak sobie obserwuję te ich oferry pracy i może chętnie bym spróbowała się dostać na stanowisko specjalisty inżyniera, nawet zainteresowana jestem takim zatrudnieniem., widzę że w samej ofercie pracy są spore wymagania jeśli chodzi o kwestie administracyjne, napiszcie proszę czy codzienna praca rzeczywiście tego tak bardzo wymaga
zdjecie uzytkownika
erty - 2015-11-08 15:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@monia9 wydaje mi się że każda praca na takim stanowisku jest wymagajaca i raczej nie nadaje się dla kobiet
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-11-10 20:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba @erty zartujesz ze nie jest to praca dla kobiet. wrecz przeciwnie..kobiety daja sobie rade np nad nadzorem realizacji inwestycji..
zdjecie uzytkownika
kalina - 2015-11-13 00:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to już pewnie moi kochani zależy od tego, jakie umiejętności kobieta posiada i czy to bardziej umysł ścisły, czy humanistyczny :)
zdjecie uzytkownika
sun - 2015-12-14 13:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [WEHIKUŁ - 2015-06-07 11:57:29]:
A inżynierowie spawalnicy co robią? Spawają, tną szlifują. Firma zatrudia ińżynierów spawalników do pracy fizycznej.
zdjecie uzytkownika
mandarynka - 2015-12-14 16:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sun i wiadomo że nie jest to praca lekka i w 100% bezpieczna, ale wynagrdzają to bardzo fajne pieniądze, takie przynajmniej jest moje zdanie odnośnie tej firmy
zdjecie uzytkownika
henryk - 2016-01-07 17:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez jezeli nie chcecie wykonywac pracy fizycznej to maja tez ogłoszenia do biura np,na stanowisko specjalisty do spraw kontrolingu,oczekuja wyksztalcenia ekonomicznego i dwuletniego doświadczenia
zdjecie uzytkownika
rpoao - 2016-01-10 01:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie jest tylko stanowisko jako specjalista ds. ekonomicznych w Warszawie i wydaje mi się, że w nich są najlepsz stawki, bo też w stolicy jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
kosik - 2016-01-12 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@henryk, oczywiście, tylko nie kazdy ma stosowne 2 lata doświadczenia i wymagane przez nich wykształcenie. Już lepiej aplikowac jako Młodszy Specjalista ds. Administracyjno-Prawnych tu doświadczenie jest jedynie mile widziane.
zdjecie uzytkownika
Sed - 2016-01-15 00:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak się nie ma odpowiednich kwalifikacji to niestety trzeba pracować fizycznie. A jeśli nie chce się pracować fizycznie to trzeba zacząć się kształcić. Sprawa jest prosta. No i fakt, że nie każdy będzie miał te 2 lata doświadczenia. Nie wiem jednak co jest nie tak w pracy fizycznej, bo taki spawacz, który jedzie np. do Niemiec z Budimexu zarabia mega duże pieniądze i z pewnością jest to bardzo opłacalne. Akurat szukają kogoś na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
Dudek - 2016-01-17 14:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Sed, że źle kombinujesz. Budimex właśnie udowadnia to, że nawet pracownik fizyczny znać się na rzeczy musi. Może szkoły nie ma ukończonej, ale jego doświadczenie to o wiele bardziej znaczące kwalifikacje.
zdjecie uzytkownika
pako - 2016-01-19 19:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dudek - 2016-01-17 14:41:47]:
jeden z moich braci ciotecznych pracuje w budimeksie. Mówił , że zaczynał jako inżynier budowy i już po kilku miesiącach dostał awans na majstra , także opcje awansu istnieją
zdjecie uzytkownika
pracownik BUD.RZESZOW - 2016-01-29 09:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie kieruje tą opinie przedewszystkim do przyszłych pracowników spawaczy i monterów P.od rekrutacji,,,,,wiadomo kto,,, pobrał opłatę za próbki 100pl.i nie dotrzymuje słowa oferty nie aktualne ,,,próbki zdałem czekam już ponad miesiąc i nic,,moje koszta 120pl paliwo +czas jeden dzień urlopu + oczekiwania nie przedłużyłem umowy w firmie której pracowałem i NIC,,,Radzę się zastanowić zanim nawiążecie jakąkolwiek wspólpracę z tą firmą z RZESZOWA>a jeszcze jedno kolega mnie polecił a sam uciekł z tego bagdna inni znajomi też to zrobili
zdjecie uzytkownika
Fantas - 2016-01-29 10:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobrze @pako chociaż na przykład ja wolę nie awansować (wiem, że to dziwne) ale lubię robić to co robię i przerażają mnie rzeczy nowe, dużo osób awansuje?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-02 18:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik BUD.RZESZOW - 2016-01-29 09:51:42]:
Chlopie, w tym twoim pracuje 1000 osob, zazwyczaj sa to wieloletni pracownicy i sobie chwala, mamy poczatek roku i z robota jest cienko ale jak wszystko ruszy wiosna roboty bedzie wbrod. Chlopie jak cie nie stac zaplacic 100zl za probki to czego ty szukasz, bardzo dobrze ze wprowadzili oplaty za probki bo czasem rece opadaly jak sie ogladalo spoiny nowych pracownikow, mlodych gniewnych co probki zdali w rzeszowie a 6 polozyc nie potrafili
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-02-02 20:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee tam, wiele osób na Budimex narzeka, że kasa za mała, że za dużo pracy i tak dalej i tak dalej, a według mnie nie ma potrzeby. Każdy pracuje za tyle, na ile sobie pozwoli.
zdjecie uzytkownika
brawo - 2016-02-04 15:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-02-02 18:30:45]:
Ten post od pracownik to własnie idealnie oddaje kulturę i strategię firmową:) "Chlopie jak cie nie stac zaplacic 100zl za probki to czego ty szukasz?"- ano pracy chłopina szuka i uczciwie zapłacił a tu jeszcze robienie łachy, że niech się koles cieszy że w ogóle mógł zapłacić i spowrotem nie dostać bo on młody i się nie nadaje? Takie pyskówki już do nowych ludzi co nawet jeszcze nie pracują? Rewela:) To nie bierzcie se młodych już od początku niedojdów wcale, korzystajcie z "wieloletnich zadowolonych" i zacznijcie starszych doświadczonych brać, szanować i więcej im płacić:) i tu boli nie?:) pozdro...
zdjecie uzytkownika
skype - 2016-02-05 09:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@brawo w zespole na budowie nie mogą być sami starzy, doświadczeni pracownicy, musi być też sporo młodych żeby się uczyli. Firma chyba wygrała jakiś kontrakt bo szukają kierowników robót, podoba mi się że firma oferuje dużo dodatków socjalnych i benefitów
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-02-07 22:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jestem spawalnikiem i wiem że Budimex szuka inzynierów spawalników. Ale piszą ze w postach ze spawalnicy szlifują, tną spawają itd. Czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-02-08 11:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie nie zdziwiłbym się, gdyby tak było. Budmiex słynie z tego, że pracownicy znają się na kilku fachach, ograniczają w ten sposób zbędne zatrudnianie dodatkowych osób.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-09 17:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łukasz - 2016-02-02 20:53:54]:
Sam jesteś chłopkiem od płóga oderwany i jeżeli Cię stać jeżdzić po polsce i za fri wydawać 250pl to sobie jeżdzij ,,mam 15-letnie doświadczenie w lipcu odnowidęm dokumenty spawalnika a teraz pracuje w Belgi za 12Eu i wuj kładę na RZESZÓw i na pana ródzielca co ściąga pociotków za moje 100pl i nazywa ich spawaczami ...Powodzenia życzę tym za 7.50eu..
zdjecie uzytkownika
Fantas - 2016-02-10 11:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam nie róbmy wielkiego problemu z tego @pracownik, ogólnie poczekajmy jeszcze na wiosnę i jak się zacznie to wszystko będzie normalnie i tak jak trzeba
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-13 08:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [brawo - 2016-02-04 15:25:45]:
Bardzo trafne spostrzeżenie .Już na początku podejście że szkoda pisać ..Znajomy pracował 2-lata i stwierdził że nigdy do nich nie wróci..
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-13 11:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może lepsze jest podejście pozytywne z nadzieją, że Budimex poprawi standardy dla pracowników. Narzekanie wieczne nie pomoże i pensji na pewno wam nie podniesie.
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2016-02-19 18:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Budimexie od ponad 3 lat i niestety jak w każdej korpo, jak masz plecy i to masz szybko awans. Płaca też jest średnia ale nadrabiają benefitami. Ekipy są w większości młode. Niestety co lepsi inżynierowie i kierownicy uciekają do innych firm. O docenieniu pracownika nie ma co marzyć. Firma dobra na start by złapać doświadczenie i uciekać gdzie indziej :)
zdjecie uzytkownika
lobos - 2016-03-23 07:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem propozycje pracy w Budimexie na werk remscheid powie mi moze ktos czy warto tam jechac jaka atfosmera zarobki. z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
roni - 2016-04-21 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Tak dla wiadomości tych którzy wybierają się do Rzeszowa i zamierzają pracować w Niemczech wedle informacji z ogłoszenia.
Otóż sprawa wygląda tak praca jako zbrojarz betoniarz czy praca na formach to na początek 1500 euro,za 10 godzin co codziennie i 5 godzin w sobotę,nie trzeba być dobrym z matematyki,by wyliczyć ze wyjdzie 6,5 euro za godz.netto,niewiele.Warunki mieszkaniowe mogą być różne od wynajętych domów,przez adaptacje biur po kontenery,wszystko zależy od szczęścia.Dają na busa w obie strony,ubrania .Umowy są dwie jedna Polska na stawkę 20 zł/godz. druga Niemiecka tak aby wyszło 1500 euro ,wygląda to bardzie na delegowanie do pracy tam.Sama osoba pana z którym rozmawiałem sprawiała wrażenie dobre,reszta to zależy kto czego i za ile szuka,mnie ta oferta nie powaliła.
zdjecie uzytkownika
grać w otwarte.... - 2016-05-01 01:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie przyjmując się do pracy w Budimexie i będąc na rozmowie w Rzeszowie proszę nagrywać tą swoją rozmowę. To nic nie kosztuje włączyć dyktafon w telefonie! Jest to później bardzo przydatne gdy np. zostaniecie orżnięci przez tą firmę i zapomną o ustaleniach jakie z wami poczyniono. Nagrywać rozmowę wolno gdy to dotyczy was i wy w tym uczestniczycie! I pamiętajcie Panowie, że są na Podkarpaciu firmy które monterom i spawaczom płacą z góry ustaloną kwotę netto za przepracowaną roboczogodzinę! I nie zdarza się,że czym więcej przepracowanych godzin to wypłata jest zaniżana! Nie do pomyślenia jest aby kwota wypłaty 1600 Euro nie mogła być przekroczona przy przepracowaniu 200 godz w miesiącu!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-05-20 22:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie godna polecenia!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BUDIMEX !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert