Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX

Pracowałeś w firmie BUDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Umtan - 2014-06-24 02:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli kogoś wali praca i ma ją gdzieś to niech się nie dziwi, że prędzej czy później taki delikwent zostanie dostrzeżony.
zdjecie uzytkownika
trochę brak wam samooceny - 2014-07-01 18:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Umtan - 2014-06-24 02:19:03]:
To powiedz mutant co dalej porabiają na budowach te pocioty? To dlaczego nikt ich jakoś nie odstrzeli? Przecież oni swoją osobą i postępowaniem nie reprezentują przedstawicieli przemysłu metalowego. Chyba nie powiesz,że fryzjerzy, piekarze, murarze, ochroniarze i inni bezzębni i jajogłowi bankruci i podp......ze to jacyś wartościowi pracownicy wytwórni konstrukcji stalowej. Chyba to nie jest w interesie firmy tylko w interesie tych WIELKICH co reprezentują firmę na budowach.
zdjecie uzytkownika
pociotek - 2014-07-09 15:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [henryk - 2013-09-17 13:47:11]:
I tu jest 100 procentowa racja.Firma sama w sobie jest siper.Tylko kierownictwo za granica robi co chce bez wiedzy gory W Koln i w polsce.Np.pan kierownik z Isselburga placi sobie ludziom jak chce jak mu sie podoba . I nie wazne ze ktos pracuje wiecej godzin a ktos mniej. Ten co ma mniej godzin i tak ma wiecej wyplaty bo jest POCIOTKIEM kierownika. Moze by sie Rzeszow i Warszawa za niego w koncu wzieli. Moze by tez zajzeli w jego prywatny budzet.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-08-31 18:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zewszystkimi opiniami sie zgadzam,bo sam pracowalem u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko na zbrojarce.Same paciotki,trzeba bylo uwazac co sie mowi i do kogo.Dotej pory pracuja nawet niewiedza o kturej skacza prace,tak bylo w Ulm.Poprostu zadzily przydupaski kierownika,a on przyzwalal na to bo mu oczywiscie bylo na reke heh.Poprostu zasada jest prosta...jak niestawiasz wodki i niekapujesz jestes niepotrzemny.Choc zdazaly sie super werki,ale tylko werki byyyhahahaha,bo nietrzeba bylo szukac nozyc po calym werku,bo byly tylko jedne....Pozdrawiam niektorych kierownikow,i znajomych,a wszczegulnosci tych z ktorymi delektowalem sie przy weekendzie piwkiem i mocniejszymi trunkami HEJOOOOL
zdjecie uzytkownika
nie - 2014-09-17 22:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmieniłem na pracodawcę szwedzkiego, i wiem TERAZ, że żyję. budimexu nigdy więcej!
zdjecie uzytkownika
Umtan - 2014-09-24 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę odpowiadać za działania kierowników czy szefostwa. W końcu oni postawili tą firmę na nogi i to dzięki nim jest dzisiaj tutaj gdzie jest. Zgadzam się z wami, że każde zachowanie, które jest niezgodne z zasadami i etyką powinno być piętnowane - nawet na wyższych szczeblach. W końcu wszyscy jadą na tym samym wózku.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-09-25 21:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha
zdjecie uzytkownika
mały kierownik - 2014-10-11 08:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Umtan - 2014-09-24 14:20:25]:
Kolego o nicku Umtan!!
Z tym wózkiem to przegiąłeś:):) Pamiętaj, że wszyscy nie jadą na tym samym wózku!! Już wyprowadzam cię z błędu. Otóż aby wózek mógł jechać to jedni go pchają a drudzy w tym czasie na nim siedzą:)
Różnica wielka!!
zdjecie uzytkownika
AsAd - 2014-10-15 22:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bardzo dobra ale jak trafisz na dobry kontrakt. System premiowy dla kadry umyslowej zawily i nie do konca jasny. Sa tacy szefowie w tej firmie którym im bedziesz bardziej (usunięte przez administratora) to zajdziesz daleko. Szczegolnie jak do pana (usunięte przez administratora) trafisz to uwaga gosc bez kultury az dziwne ze taka szanowana firma ma takich dyrektorow.
zdjecie uzytkownika
Umtan - 2014-10-24 22:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Maly kierownik-w twoim modelu, ktory oczywiscie mozna przypisac wielu polskim firmom pojawia siejeden problem i pytanie - jaka jest wiec rola osob jadacych na wozku? Skoro zadna, to najlepiej sie ich pozbyc, ale niestety nie bedzie mial kto firma zarzadzac, bo bez urazy dla wszystkich, ale czesc szeregowych pracownikow nie wiedzialaby o co w ogole chodzi.
zdjecie uzytkownika
margarynka martynka - 2014-11-12 14:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam pracy i polecano mi właśnie Budimex na początek mojej kariery zawodowej. odnosząc się do poprzednich wpisów na jakie stanowisko aplikować żeby nie pchać tego wózka tylko na nim jechać? jako kobieta nie chce się pakować w jakieś ciężkie prace fizyczne albo stukanie w klawiaturę za marny grosz. pozdrawiam ambitnych
zdjecie uzytkownika
Miruś B. - 2014-11-16 13:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
Koledzy z Budimexu! Nie musicie na siłę siedzieć w Budimexie. Ja też myślałem, że poza tą firmą nic w okolicy nie znajdę. Znalazłem się od roku w firmie Wilsko z Tarnobrzega na kontraktach w Belgi i Holandi. W tej chwili nawet "obalamy flaszkę" w groni kilku pracowników z byłej firmy Budimex. Jak wspólnie stwierdzamy, że Budimex to porażka.Kłamstwo, chamstwo i obłuda tej firmy przechodzą ludzkie granice! Od rozmowy wstępnej po każdą wypłatę byliśmy oszukiwani na maxa. Nic dziwnego, że niektórzy nagrywają rozmowę w Rzeszowie z panem A. lub B. Mają przynajmniej dowód na to co obiecują a co później wyczyniają oni z pracownikami. Powiem wam koledzy, że w firmie Wilsko w Tarnobrzegu pracuje nas coraz więcej. Każdy ma stawkę godzinową , której nikt i nigdy w Wilsku nie zaniży. Wypłatę praktycznie na koniec miesiąca, każdy wylicza sobie sam. To takie proste: przepracowane godziny x stawka. Za godzinę pracy najmniejsza stawka w Wilsku to 8 Euro na rękę. Firma w pełni wypłacalna i wypłaca na czas. Zaprzeczenie Budimexu. Nie będę wspominał Budimexu gdzie kwota 1600 Euro była nie do przejścia nawet gdy pracowało się tam cały miesiąc po 11 godz dziennie. Nikt w Wilsku nie wypiera się oferowanej godzinnej kwoty , którą oferuje się nowemu pracownikowi.Po prostu dostaje się to co mówi Pani Katarzyna w rozmowie z pracownikiem. W Budimexie natomiast to normalne gdzie zaprzecza się faktów z rozmowy wstępnej. Wstyd panowie A i B z Budimexu w Rzeszowie!!
A wy koledzy pracownicy zawsze możecie przejść do Wilska gdzie pieniądze są wyższe i tak wielkiego zakłamania nie ma. Mamy dobre kwatery opłacane przez firmę jak również codzienne dojazdy na i z budowy. Wyjazd na budowę i z jazd do kraju również na koszt firmy. Rozważcie to i nie zamartwiajcie się, że poza Budimexem nie ma innych firm. Są!
zdjecie uzytkownika
Niewazne... - 2014-11-25 01:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Mirusiu B"....strasznie zalatujesz mi "wysłannikiem firmy Wilsko " próbujacy robic ludziom wodę z mózgu....wystarczy zobaczyć opinie tej firmy Wilsko, które mowia same za siebie ;]....a co do budimexa rzeszów odradzam......to co piszą w ofertach prawie wogole sie nie zgadza z tym co oferuja na miejscu po probkach....poza tym wymagali 'magicznej zaliczki 100zl' ktora po probkach mieli spowrotem oddac tym co zdali ......do dzis nie mam tej kasy...
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-11-26 18:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm tak sie zastanawiam czemu to wszystko sie nie zgadza z tym co jest w ogloszeniach niby, nie wiem czy przypoadkiem to nie powinno byc jakies wiazace czy cos. tak szczerze wam powiem, ze szukam stalej roboty i nie chce pakowac sie w jakies bezsensowne miesjca pracy dlateog prosze o pomoc czy warto tutaj pracowac?
zdjecie uzytkownika
pako - 2014-11-26 18:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niewazne... - 2014-11-25 01:01:00]:
zgadzam się z @nieważne. Moim zdaniem to przykre myśleć, że jakaś firma Wilsko będzie potrafiła zaproponować lepsze warunki pracy i zatrudnienia niż Budimex. To jest przecież firma , która nie dosyć ,że jest znana ze swoich realizacji to rozpoznawalna jest również ze względu na swoje podejście do pracownika
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-26 18:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mnie zainteresowało ogłoszenie pracy od Budimex, chodzi mi o stanowisko ŁADOWACZ / POMOCNIK KIEROWCY. Praca ma polegać na wytaczaniu i wstawianiu pojemników z odpadami, zbieraniu worków itp. Wymagania w sumie spełniam, ale czy warto? Bowiem napisali, że oferują umowę o pracę, system dwuzmianowy, opiekę medyczną i ubezpieczenie na życie.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-11-29 16:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie - 2014-09-17 22:54:17]:
Witam a ma Pan namiary na normalna szwedzka firme
zdjecie uzytkownika
nada - 2015-01-25 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie tak zrobiłem- złożyłem cv i zostałem zaproszony na rozmowę. Dobre przygotowanie do rozmowy jest tym elementem, który znacznie podnosi naszą pewność siebie, pozwala czuć się bardziej komfortowo..Jak mam sobie poradzić, czy mogę liczyc na wasza pomoc w tej sprawie, może opiszecie swoje doświadczenia pracy w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Wariatkowo - 2015-02-09 08:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakby do rozmowy w Budimexie podejść bezstresowo tak żeby mieć dobre doświadczenie? Zastanawiam się czy trzeba się w jakiś konkretny sposób przygotowywać, żeby nie wyglądało to zbyt sztywno i oficjalnie. Oczywiście firma z branży budowlanej tym bardziej tak jak budimex może wymagać odpowiedniego ubioru i ubrań co nie jest żadnym zaskoczeniem.
zdjecie uzytkownika
Zawodowiec - 2015-02-23 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszą bzdury 8.5 euro/h i że 40 godzin tygodniowo wygląda to tak najmniej jest 10 godzin sobota 6 więc jest tygodniowo 56 godzin X 4 tygodnie po 54 to się = 224 godziny przy okazaniu 160 godzin bo tyle firma BUDIMEX wykazuje w papierach 224 GODZIN X 8,5 = 1904 EURO PRZY TYCH GODZINACH CIĘŻKO WYCIĄGNĄĆ 1500 a tyle co wykazuje BUDIMEX CZYLI JAK PISZĄ 8,5 X160 GODZIN TO SIĘ ZGADZAM 1360 EURO I TO JEST WŁĄŚCIWA CENA W BUDIMEKSIE

ps ROBIĘ FORUM ODNOŚNIE TEJ FIRMY BUDIMEX SA RZESZÓW znajdziecie nie wątpię ją i wtedy może i władza właściwa BUDIMEXU poczyta o przekrętach ich pseudo KIEROWNIKÓW I POCIOTÓW
zdjecie uzytkownika
okkkik - 2015-02-23 13:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno Pracują dla nich najlepsi w branży specjaliści, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i umiejętnościami. Budimex zatrudnia głównie specjalistów, firma bierze udział w realizacji wielu prestiżowych kontraktów dlatego tak istotne jest zaangażowanie pracowników --może jest szansa aby jeszcze którys z tych pracowników wypowiedział się szczególowo na temat zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-09 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz Budimex kogoś zatrudnia, mają wolne miejsca u siebie obecnie? co ? bo tak grzebie trochę w internecie własnie w poszukiwaniu pracy ale niestety nic nie widzę, nawet nie znalazłem ich strony innterenowej, a w dzisiejszych czasach to chyba raczej nie możliwe żeby jej po prostu nie mieli? wiecie coś o tym?
zdjecie uzytkownika
Gambi - 2015-03-25 02:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie branża budowlana ostatnio mocno kuleje po perturbacjach z 2012 roku, nie mniej jednak firmy typu Budimex mające spory kapitał,działające na terenie Rzeszowa czy innych miast Polski powinny podnieść budżet jeżeli coś zostanie zgłoszone z firmy. Wiadomo, że trzeba poza tym oczekiwć, akrótcej się kkiekpni
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 20:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma tylko jak nie pracujesz u nich .trzeba być ulubieńcem kierownika żeby zarobić pozdr a wszędzie dobrze gdzie ciebie nie ma
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-18 17:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was pracował w oddziale budimex budownictwo infrasrtuktralne południe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BUDIMEX ?
Zadaj pytanie