Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX

Pracowałeś w firmie BUDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zawodowiec - 2015-02-23 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
piszą bzdury 8.5 euro/h i że 40 godzin tygodniowo wygląda to tak najmniej jest 10 godzin sobota 6 więc jest tygodniowo 56 godzin X 4 tygodnie po 54 to się = 224 godziny przy okazaniu 160 godzin bo tyle firma BUDIMEX wykazuje w papierach 224 GODZIN X 8,5 = 1904 EURO PRZY TYCH GODZINACH CIĘŻKO WYCIĄGNĄĆ 1500 a tyle co wykazuje BUDIMEX CZYLI JAK PISZĄ 8,5 X160 GODZIN TO SIĘ ZGADZAM 1360 EURO I TO JEST WŁĄŚCIWA CENA W BUDIMEKSIE

ps ROBIĘ FORUM ODNOŚNIE TEJ FIRMY BUDIMEX SA RZESZÓW znajdziecie nie wątpię ją i wtedy może i władza właściwa BUDIMEXU poczyta o przekrętach ich pseudo KIEROWNIKÓW I POCIOTÓW
zdjecie uzytkownika
okkkik - 2015-02-23 13:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno Pracują dla nich najlepsi w branży specjaliści, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i umiejętnościami. Budimex zatrudnia głównie specjalistów, firma bierze udział w realizacji wielu prestiżowych kontraktów dlatego tak istotne jest zaangażowanie pracowników --może jest szansa aby jeszcze którys z tych pracowników wypowiedział się szczególowo na temat zatrudnienie
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-09 18:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy teraz Budimex kogoś zatrudnia, mają wolne miejsca u siebie obecnie? co ? bo tak grzebie trochę w internecie własnie w poszukiwaniu pracy ale niestety nic nie widzę, nawet nie znalazłem ich strony innterenowej, a w dzisiejszych czasach to chyba raczej nie możliwe żeby jej po prostu nie mieli? wiecie coś o tym?
zdjecie uzytkownika
Gambi - 2015-03-25 02:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie branża budowlana ostatnio mocno kuleje po perturbacjach z 2012 roku, nie mniej jednak firmy typu Budimex mające spory kapitał,działające na terenie Rzeszowa czy innych miast Polski powinny podnieść budżet jeżeli coś zostanie zgłoszone z firmy. Wiadomo, że trzeba poza tym oczekiwć, akrótcej się kkiekpni
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 20:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza firma tylko jak nie pracujesz u nich .trzeba być ulubieńcem kierownika żeby zarobić pozdr a wszędzie dobrze gdzie ciebie nie ma
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-18 17:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z was pracował w oddziale budimex budownictwo infrasrtuktralne południe
zdjecie uzytkownika
do A i B - 2015-05-10 16:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda , ze pracownicy Budimexu Rzeszów na budowach zewnętrznych (w Niemczech) śpią w kontenerach bo firma nie chce im wynająć normalnych mieszkań z kuchnią, łazienką, pralką itp.? proszę o odzew pracowników tejże firmy. Czy to prawda czy tylko plotki? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-05-12 12:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@od A i B pierwsze słyszę, że pracownicy Budimexu śpią w kontenerach, w ogóle nie mam pojęcia skąd wziąłeś takie informacje. Mam znajomych, którzy tam pracują i nie słyszałem podobonych rzeczy. Poza tym firma raczej dobrze się rozwija, bo cały czas kogoś szukają, ostatnio było sporo ofert na mistrza budowy i inżyniera budowy.
zdjecie uzytkownika
Masburg - 2015-05-12 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-05-12 12:17:36]:
Bzdury kolego o nicku janek wypisujesz!!! Przyjedź na budowę do firmy MARTES w Masburgu. Zobaczysz w czym śpimy!!! Czy teraz będziesz dalej upierał się przy swoich kłamstwach? A instytucja FKS w Koloni lada dzień powinna rozwiązać ten problem!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-06-04 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masburg - 2015-05-12 21:02:19]:
To mam to rozumieć, że rozpoczynając pracę W Budimeksie w Rzeszowie trzeba domagać się umowy, w której będzie wyszczególnione, że firma zobowiązuje się zakwaterować mnie w normalnym mieszkaniu ze wszystkimi z tym związanymi wygodami typu kuchnia, łazienka, pokój , łóżko:) itp. Inaczej wsadzą mnie do kontenera lub zmuszą do zakupu np. roweru abym dojeżdżał we własnym zakresie do pracy!! Wstyd panowie z Rzeszowa i Krakowa!!! Wielki wstyd!!
zdjecie uzytkownika
WEHIKUŁ - 2015-06-07 11:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spawacz - 2015-06-04 21:17:45]:
a tobie idioto ile zapłacili byś tak obstawał za Budimeksem a może jesteś czyimś pociotem nie robiąc nic bo nie znasz się tylko jako sztuka jak to firma BUDIMEX zatrudnia takich słuchając takich wypocin jak ty rzygać się chce dalej pracuj w tej złodziejskiej firmie a najlepiej byś trafił do WYBITNEGO SPECJALISTY OD NICZEGO BO NIEMA TEN GOŚĆ POJĘCIA O NICZYM JEST TYLKO DOBRY W ZAPIERDZIELANIU LUDZIOM KASĘ MOWA O PANU ST............CZU ZWANY POTOCZNIE 'BRODA'
zdjecie uzytkownika
oleksy - 2015-06-11 15:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto do nich iśc, bo Budimex to chyba jedna z najbardziej rozpoznawalnych firm w barnży budowlanej i wiem, że zatrudniają Cię na stałe, a nie tylko do jdnego projektu i koniec. Poza tym warto też zastnawić się czego tak naprawde szukamy, pracy jako kierownik robót mostowych to maja chyba z 6 na różne regiony.
zdjecie uzytkownika
tlen - 2015-06-14 17:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2015-05-12 12:17:36]:
tak to prawda.
zdjecie uzytkownika
felix - 2015-06-17 07:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jakie na stałe zatrudniają na umowy czasowe i jak jest robota kontrakt to pracujesz dalej a jak nie mat to do widzenia praca po od rana do nocy dokładają ryczałt za nadgodziny oczywiście na rozmowie nic nie mówiąc ustalasz stawkę a potem ją dzielą na pensję + ryczałt czyli tak naprawdę ryczałt wynosi ZEROOOOOOOOOOOOOO złotych WYZYSKIWACZE NIC WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
Endri - 2015-07-11 18:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli się postarasz to zostaniesz też zatrudniony na czas nieokreślony no i zależy też na jakie stanowisko starasz się zatrudnić. Bo jest to duża firma i jeśli chodzi o różnorodność to jest ona sporo. No ale widziałem pare ogłoszeń i były możliwości zatrudnienia na umowę o pracę na czas nieokreślony.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-07-17 06:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeważnie umowy są czasowe do konca kontraktu a to do konca roku bardzo rzadko na stałe ryczałt za nadgodziny to nie ryczałt poniewaz jest on ruchomym składnikiem wypłat ! Praca dla osób starszych chcących juz doczekać swego na tym łez padole
zdjecie uzytkownika
ptak - 2015-07-17 21:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie kłamią a na kontrakcie w Wilburgstetten klan rodzinny ojciec synkowie przyszła synowa no i swat a Krzysio dalej kręci lody panowie z Krakowa mu przytakują ciekawe czy ktoś zrobi z tym porządek może pan jestem albo mnie niema wiemy o kogo chodzi panowie wstyd totalna poraszka tylko kontrole wam ściągnć
zdjecie uzytkownika
mbk - 2015-07-23 22:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam gościu z filii budimexu w Rzeszowie dał ogłoszenie o pracę że szuka elektryków i pracowników fizycznych, interesowało mnie raczej to drugie bo elektrykiem nie jestem, dzwonię do niego a on mi mówi że nie ma problemu, że wyśle mnie na kurs i uprawnienia będą, chodzi o podłączanie i rozłączanie jakiś maszyn do przeróbki konkretnych materiałów, pytam się go ile miesięcznie na rękę, a on mi mówi że 3500tys., z tym że podpisując umowę wyraża się zobowiązanie ze jest się do dyspozycji firmy na min rok (w praktyce jakieś pół roku, bo inaczej trzeba zwracać im kasę za kurs), sam nie wiem czy się w to pakować bo wydaje mi się to trochę podejrzane, zbyt piękne żeby było prawdziwe, tym bardziej że przecież elektrykiem nie stanę się z dnia na dzień, jeżeli ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o info.
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-07-28 12:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem ,się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku spawacza czy idzie tam zarobić , czy tylko taka ściema co piszą , jak z mieszkaniem bo szukają spawaczy proszę o informację.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
scyzoryk - 2015-07-29 20:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2015-07-28 12:48:31]:
Najlepiej nagraj sobie rozmowę z WIERCHUSZKĄ czyli z A lub B. A odnośnie płacy i zakwaterowania to poproś o czyste i jasne ujęcie tych spraw w umowie o pracę!! Czyli wynagrodzenie netto za rzeczywiście przepracowane godziny w miesiącu jak również ujęcie w tejże umowie w jakich warunkach będziesz mieszkał i dojeżdżał do pracy?! czy będzie to normalne mieszkanie i dojazd do pracy firmowym autem, czy też będzie to np. kontener a do pracy będziesz chodził pieszo lub dojeżdżał rowerem o ile będziesz miał pieniądze na zakup tegoż rowerka? Powodzenia:):):)
zdjecie uzytkownika
premier - 2015-08-03 20:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W co w końcu wierzyć
zdjecie uzytkownika
Zdzich Z. - 2015-08-05 09:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Masburg - 2015-05-12 21:02:19]:
Drogi Janku,
pojechałem na kontrakt Masburg i koledzy NIE MIESZKAJĄ w żadnym kontenerze, tylko w mieszkaniu w miejscowości Cochem (kurort nad Mozelą). Owszem przejściowo mieszkaliśmy tam w kontenerze, ale wszyscy to wiedzieli ze to PRZEJSCIOWE ROZWIAZANIE do momentu znalezienia mieszkania. Dlatego nieuczciwym jest z Twojej strony pisanie rzeczy nieprawdziwych. A może uczciwym byłoby sprostowanie tej informacji?
zdjecie uzytkownika
Zdzich Z. - 2015-08-05 17:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [scyzoryk - 2015-07-29 20:16:48]:
Kolego scyzoryku wypisujesz niedorzeczności. Obrażasz uczciwych ludzi,bo każdy pracownik wyjeżdżający na kontrakt dostaje informację ile zarobi netto, choć z uwagi na wprowadzenie przez Niemców brutto, stało się to dość trudne do określenia w 100 % - nie wiem czy wiesz, ale podatek zależny jest od wielu czynników i właściwie dla kazdego człowieka okreslony jest indywidualnie. Niemniej jednak 99,9% pracowników z 1200 jakich zatrudnia Budimex wie ile zarobi za dany miesiac i chce dalej pracowac z Budimexem. Wydaje mi sie,że Twój post to klasyczne topienie frustracji, napisz o sobie ile usterek zrobiłes, i czy Cie za nie obciązono. Odpowiedz znam, na pewno powiesz zdarzyły się i nie obciazono mnie, bo TAKA jest prawda. Czasem warto sie zastanowic, jak sie o kims pisze i zacząc od siebie, czy samemu jest sie w porządku
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-06 17:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
m,ody34 - 2015-08-06 17:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie mam oferte pracy jako betoniarz w kolonii. Jak tam jest? atmosfera jaka?
zdjecie uzytkownika
mik - 2015-08-10 21:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sama pracowalam w budimexie. najpierw bylam tam na praktylach letnich jakie organizuja poznije na inzyniera budowy sie udalo jeszcze trakcie studiow. firma duza. nie kazdy moze sie dostac, a na budowie jak to na budowie raz lepiej raz gorzej. robic jest zawsze cos. a jaka umwoe dadza to tez zalezy od czasu. z tego co pamietam, ja dostalam jakies pol ettau ktos umowe zlecenie. roznie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BUDIMEX ?
Zadaj pytanie
alert