brak logo

BUDIMEX

Rzeszów

Opinie o BUDIMEX

Łukasz 2016-11-03 23:29
Czyli warto być w układzie :) Co trzeba zatem zrobić, żeby w nim być?? Dostać się do pracy po znajomości z kimś na kierowniczym stanowisku??
6
Szczery 2016-12-20 08:04
Widzę że potwierdzasz to że to banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieudaczników tam pracuje . Bo jak można wysłać ludzi za granicę nie mając mieszkania dla nich . Dno i dwa metry mułu .
2
monter 2017-01-12 20:30
Jak się będziemy dawać tej ba......dzie to wnet zmuszą nas do wykopywania ziemianek i tam mieszkania!! Brawo, ze któryś z pracowników ujawnił ten temat na forum! Gdyby temat podjęła któraś z niemieckich instytucji antykorupcyjnych to firma może nieźle beknąć! Ale takich rzeczy wobec pracowników nigdy nie wolno czynić! Na szczęście na Podkarpaciu nie tylko Budimex oferuje pracę na terenie Europy Zachodniej!
3
klient budimexu 2017-01-14 22:27
Budimex to totalna tragedia.
Przestrzegam przed tą żenadą.
2
obiektywny 2017-01-22 19:34
Pracownicy zatrudnieni w Budimeksie powinni mieszkać w chlewach razem z trzodą chlewną.
W Rzeszowie powinni robić specjalne szkolenia aby to bydło umiało się zachować .
Podstawowy kurs zachowania się w WC, użytkowania sprzętu AGD, ogólnych warunków i zasad zachowania się. To co to bydło wyprawia na kwaterach przechodzi ludzkie pojęcie. Firma powinna obciążać finansowo tych pseudo ludzi. No cóż chama z zadupia można nauczyc kultury tylko przez kopnięcie w jego świński ryj.
13
Rambo 2017-02-06 19:52
Co powiecie o pracy spawacz czy warto wziasc jaka jest prawda i jak z zarobkami powiedcie cala prawde jak to tam wygląda
Juzwa 2017-02-07 08:45
A na co Ty liczysz. W miesiącach wakacyjnych dwujke dostaniesz a tak to 1800-1900. Zależy czy umisz...
3
hary 2017-02-07 11:25
Witam ile może zarobić ślusarz monter w niemczech czy nadgodziny są dodatkowo płatne jakie warunki mieszkaniowe? z góry dzieki za odp. Czy warto bo mam stałą robote i sie wacham
Rambo 2017-02-09 00:06
A podstawa ile jest ile się zarobi
Juzwa 2017-02-09 10:00
Ja tam sie na tym nie znam ale z rodziinym i kindergeltem wychodze dobrze i nie bende zmienial firmy, a pracuje jusz dobre 10 lat
Rambo 2017-02-09 13:14
W budimexe robisz 10lat
dila 2017-02-09 15:28
Dostałam właśnie propozycję pracy jako młodszy specjalista ds.ekonomicznych w 2800 zł netto + dodatek mieszkaniowy. Czy to dobra oferta jak na te firme? Powiedzcie jak to jest rzeczywiscie z pracą w nadgodzinach, jaka atmosfera? gdzie dają prywatna opieke medyczna? Z gory dziekuję wszytskim, którzy zechca się podzielić swoimi doświadczeniami.
5
przemo 2017-02-23 12:24
Dostłem ofertę pracy z Budimex Poznania na wyjazd do pracy w Niemczech czy ktos moze mi napisac prawde o tej firmie jak jest i czy oplaca sie wyjechac
piokoio 2017-03-04 08:21
Witam, chciałem się zatrudnić do firmy budimex jako spawacz wysłali mnie na próbki w spawaniu, za które kazali płaci 100 kałci jak nie przejdę próbek to 100 przepada i to ma być firma jęczę na rekrutacji chcą zarabiać to jakie kpiny robiłem dos sporo próbek po innych firmach i jeszcze mi płacili zatok, a nie odwrotnie za próbki się nigdzie nie płaci.
3
Tomek Z. 2017-03-06 16:39
mam nadzieję, że ty nie spawasz tak jak piszesz... Ja próbki tez zdawałem, jak zdałem i wyjechałem, pieniądze przyszły na moje konto. Pracuję do dzis i krzywdy nie mam
nuke 2017-03-07 16:53
Tomek Z. to na 10 zdałeś ty, a resztę skasowali hahaha.
Roman 2017-04-11 20:30
Zarobki owszem fajne ale co się dziwić jak na co dzień robi się po minimum 12 godzin a czasami od świtu do późnej nocy, więc w miesiącu wyrobisz tyle godzin co przez 2 miesiące, no chyba, że trafisz na kierownika który dobrze pisze godziny w zeszyt a wyjść można szybciej:) Warunki mieszkaniowe różne od chlewów do całkiem spoko mieszkań. Atmosfera pracy również, są ludzie na poziomie bydło oraz dresiarze, no ale nie ma się co dziwić na taką ilość zatrudnionych zawsze będzie grupa marginesu. Dojazdy na miejsce pracy we własnym zakresie i własnym środkiem po całym kraju, ale jeśli robisz przy budowie dróg i dobrze żyjesz z ludźmi z wytwórni mas bitumicznych ,to kup starszego diesla jak oni a na ropę już nie będziesz musiał wydawać.:D
1
pawel 2017-04-23 17:21
Może ktoś powiedziec jak wyglada praca operatora CNC w odlewniach żeliwa? Czy warto zawracac sobie głowe ta ofrta pracy
5
obiektywny 2017-05-07 16:06
Przyjeżdza Pan spawacz na ktr. i myśli, że za niego będą robić inni. Tępak po kursie, bez doświadczenia przekwalifikowany z KELNERA lub Piekarza z aspiracjami Fachowca. Firma Budimex powinna zrezygnować z tego rodzaju FACHOWCÓW. Kwatera to nie chlew do jakiego są przyzwyczajeni pseudo fachowcy z Podkarpacia. Banda pijaczyn szukająca zarobku. Firma powinna takich ludzi eliminować na starcie. Cham z podkarpackiego zadupia myśli, że złapał Pana Boga za nogi. Kwalifikacje żadne a aspiracje płacowe na najwyższym poziomie. KELNERZY i inni pseudofachowcy niech pracują na podkarpackim zadupiu.
Obowiązkowe szkolenie z zachowania się w WC i na kwaterze. Psedofachowcy z podkarpackiego zadupia niech siedzą w Polsce. Chama z wiochy można nauczyć kultury tylko przez kopnięcie w jego chamski wiejski RYJ.
4
Ptak 2017-05-07 16:23
Byłem na 2 ktr. w Budimexie. 1 trochę ciężki i zrezygnowałem, nie dawałem rady. 2 ktr w miejscowości B.
Wymagający KIEROWNIK, traktuje wszystkich jednakowo. Nie ma tu żadnych Pociotków. Praca bez Niemców na hali, ale niech nikogo nie zauroczy , ze będzie lekko. Robisz swoje, umiesz zachować się na kwaterze, będziesz mile widziany. Kierownik wymagający ale daje czas na naukę. Tylko pseudofachowcy odjeżdzają z tego ktr. po 1 miesiącu. PIJACZYNY i PSEUDOFACHOWCY po okresie próbnym jadą do domu. Na tym ktr. jeżeli chcesz pracować to będziesz 2 lata.
4
Bulionik 2017-05-07 16:42
Byłem na kilku ktr. Mostostalu i Budimexu. 2 lata byłem na ktr. w miejscowości B. Kierownik wymagający i traktuje wszystkich jednakowo. PSEDOFACHOWCY niech tam nie jadą. Praca bez Niemców na hali ale niech nikt nie mysli, że będzie lekko. Płaca dobra i traktowani są wszyscy RÓWNO nie ma tu żadnych Pociotków.
Jesteś dobry to polecam wszystkim ten ktr. Można tu zarobić i nie jest ciężko. Trzeba jednak wiedzieć, że zachowanie na kwaterze i w pracy ma duży wpływ na ocenę przydatności. Płaca dobra, atmosfera też.
Polecam ten ktr. ale niech nikt nie myśli, że będzie łatwo.
4
Franek W 2017-05-07 17:12
Byłem na ktr. w miejscowości B. Potwierdzam to co napisali poprzednicy. Kierownik bardzo wymagający, sprawiedliwy i FACHOWIEC. Wszystko tu jest przygotowane, praca bezpieczna, dobrze płatna. Organizacja pracy i warunki BHP na najwyższym poziomie. Na Płacę nie ma co narzekać, fachowcy mile widziani. Jeżeli chcesz pracować polecam ten ktr. Nie ma tu żadnych pociotków a praca jest naprawdę dobrze zorganizowana. Tylko cieniasy i pijaczyny niech tu nawet nie myślą o pracy. Było tu wielu cieniasów. Trzeba przyznać kierownik tego ktr. to znający się na rzeczy fachowiec, organizator pracy i eliminator pseudofachowców. Chcesz pracować w firmie Budimex to polecam ten ktr.
4
Jaś z ćhałupek 2017-05-07 17:35
Byłem na tym ktr. w miejscowości B tylko 1 miesiąc. Potwierdzam jednak panujące tam zasady. Kierownik zajebiście wymagający a ludzie nowych traktują z dozą dużej ostrożności. Umiesz wpisać się w pracę zespołową to będziesz szybko akceptowany. Jesteś słaby to nie masz szans na ten ktr. Zjedziesz po okresie próbnym. Obiektywnie przyznam ten ktr. jest dla ludzi, którzy potrafią pracować w zespole i chcą zarobić.
Tu liczy się praca zespołowa i dobre zachowanie na kwaterze. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre.
4
Pietrasinski scyzor 2017-05-07 17:51
Na ktr. w Bie... byłem prawie 2 lata. Kierownik wymagający ale fachowiec znający się na rzeczy. Nie ma tu Niemców na hali, a pot po plecach nie płynie. Praca dobrze zorganizowana, dobrze płatna i wiesz na czym stoisz. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Jeżeli nie jesteś uzależniony od alkoholu to polecam ten ktr.
Chcesz zarobić to bardzo polecam ten ktr. Pijaczyny i nieroby nie mają tu miejsca.
4
Ważniak 2017-05-07 18:17
Byłem na ktr. w Bie.. 2 lata. Potwierdzam wpisy poprzedników odnośnie tego ktr. Zasady tu są określone od samego początku. Praca w zespole i dobre zachowanie na kwaterze. Jesteś dobry i chcesz pracować to jesteś mile widziany. Otrzymałem akceptację po 2 latach przepracowanych na kolejne 2 lata po karencji.
Na początku mojej pracy zostały jasno określone moje warunki pracy i to co jest oczekiwane. Potwierdzam, że ten ktr. nie jest dla pijaczyn i nierobów. Pseudofachowcy na tym ktr. nie mają racji bytu.
Kierownik wymagający ale sprawiedliwy i traktuje WSZYSTKICH jednakowo. Trzeba przyznać, zna się na robocie a niedojebów i nierobów poznaje od razu. Kto chce normalnie pracować i zarabiać to polecam ten ktr. w Bie..feld. Nie jest tu łatwo ale z czystym sumieniem polecam ten ktr.
4
Dzon Americano 2017-05-07 18:45
Bylem na kilku ktr. w Budimexie, Plauen, Hosena i inne. Ktr. w Bie...ld to inna bajka. Kierownik to wzmagajacy czlowiek. Trzeba przyznac wymagajacy ale obiektywny. Wszystkich traktuje tak samo. Jestes fachowcem lub masz chec do pracy to jestes mile widziany. Pijaczyny i nieroby maja zjazd po 1 miesiacu pracy.
4
Syryjczyk major 2017-05-07 19:05
Ten ktr w B nie jest dla uzaleznionych od alkoholu. zjechalem szybko po wpadkach za alkohol.
Kierownik nie daje szans dla uzaleznionych.
5
obiektywny 2017-05-13 18:54
Przyjeżdża Pan Spawacz na kontrakt. Potrafi bardzo niewiele, aspiracje płacowe wysokie. Kultura chama z wiejskiego zadupia. Pretensje o WSZYSTKO do innych tylko nie do siebie. Zostań w Polsce PISOwatej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1500 zł. Jeżeli nie odpowiada praca w Budimexie to droga wolna. Nikt w Budimexie nie bierze na siłę. Praca na kontrakcie weryfikuje od razu CIENIASA Pana SPAWACZA z polskiego zadupia.
Negatywne opinie są pisane przez ludzi wywalonych po 1 miesiącu pracy na ktr. Masz CIENIASIE lepsze oferty to spie.....j na inne ktr. np. EXBUD-Skanska, Wilsko i inne. Nikt w Budimexie nie trzyma chama z polskiego zadupia na siłę. Szukaj lepszej możliwości, bardziej płatnej.
4
Rudy ale nie fałszywy 2017-05-13 19:27
Co tu tak na forum dużo informacji o ktr. w miejscowości Bie....ld. To jest akademia, tylko dla wybranych.
Bardzo dobry ktr. Budimexu. Praca bardzo dobrze zaplanowana, od samego początku wiesz na czym stoisz.
Praca bez Niemców, trzeba jednak uważać. Kierownik to stary wyjadacz. Nie daje szans pseudofachowcom. Nierobów rozpoznaje od razu. Pijaczyny to nawet kilku dni tu nie są w stanie przetrwać. Polecam ten kontrakt dla ludzi, którzy chcą się czegoś w spawaniu nauczyć. Kierownik bardzo obiektywny, daje szansę na rozwój i podciągnięcie kwalifikacji. Nie toleruje pijaństwa, brakorobów i nieudaczników ale służy pomocą i wie jak nauczyć spawać. Polecam ten kontrakt. Zjechałem z tego kontraktu ale nie mam żadnych pretensji. Kwatery super, płaca i atmosfera też. Panie kierowniku, chętnie wrócę. Na pewno wie pan kto to napisał. Mój nick mówi sam za siebie.
4
Turecki 2017-05-13 19:51
Trzeba powiedzieć obiektywnie, że byłem na kontrakcie w miejscowości Biele.eld. Kontrakt marzenie, tylko kierownik wymagający i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konsekwetny. Jesteś chętny do pracy, chcesz zarobić to polecam ten kontraktr Budimeksu. Zjechałem bo nie są tam tolerowani ludzie z uzależnieniem od alkoholu. Praca i płaca bardzo dobra. Atmosfera bardzo dobra, kwatery super. Chcesz się w spawaniu rozwinąć to polecam ten kontrakt. Nieroby i pijaczyny na tym kontrakcie jadą do domu po 1 miesiącu pracy. Trzeba bardzo uważać na kierownika tego kontraktu. Nie daje 2 szansy NIKOMU. Zjechałem z tego kontraktu ale nie mam pretensji. Sam sobie wypracowałem zjazd. Pozdrawiam Akademię w B.
4
Lajkonik 2017-05-23 21:05
Czyżby cham z Trójmiasta zeżarł wiadro anabolików i wypisuje głupoty?! Zapomniał może , że kop w ten świński ryj należy się właśnie jemu!!
5
spawacz 2017-05-25 05:32
Co za debil robi sobie reklamę z kontraktem w Bielefeld? Przecież to wszystko o tym kontrakcie pisze jedna osoba! Trzeba mieć nie tak pod sufitem!!
5
michu 2017-06-30 09:37
omijać szerokim łukiem. Każdy powód i wymówka dobra. Wszystko pięknie i gładko - szkoda że tylko wirtualnie.

Nie będę tyrał po 31 dniówek w miesiącu!
1
Jacek 78 2017-07-01 16:32
Dostałem ofertę pracy w Hanowerze jako zbrojarz proszę o opinie.
michu 2017-07-02 16:35
w hanowerze? to po co w ogóle chcesz gadać z polakami? z budimexem? salon piękności zamiast biura. Zatyraj się na śmierć najlepiej.

Już lepiej jechać na krzywy ryj za granicę. Uwiążesz się umową z jakąś hiszpańską firmą - co to zniszczyła pół polskiej przedsiębiorczości - i po co ci to? Będziesz się łasił i prosił i w chlewie mieszkał.
michu 2017-07-03 20:59
ja bym bardzo chciał pracować dla budimexu ale nie da się wytrzymać 12 h w robocie - no ludzie. Dwie godziny dziennie dojazd - godzina na kiblu i nawet na zrobienie prania czasu nie starczy. Co dopiero mówić o zadbaniu o własne dzieci.

Których krwa nie mam i od 12 lat nie mam - i nie będę miał bo jestem tylko śmieciem do wyrychania na 3 msc w roku - a potem zwyrodnienia stawów, choroby zawodowe i radź sobie sam.

A o takiego wała!

Kobiety w bdmx - apelujemy do was - opamiętajta się bo inaczej nic z tego dobrego nie będzie. Kochajta nas roboli, baby z budowlanki bo inaczej same sobie robicie pod górkę.
mich 2017-07-03 21:16
i w ogóle - na obwodnicach i gdzie nikomu nie zawadza - tyrać na dwie zmiany roboli

6:00-14:00
14:00-22:00

można wciskać i III zmianę

ale w 2/1 - wystarczy kierol przylezie od 9-17 i spoko.
obiektywny 2017-07-15 20:03
Dla pseudofachowców na pewno nie jest godna polecenia.
1
ZszokowanyLudzkaNaiwnoscia 2017-07-25 12:08
"8 euro duzo"....bez komentarza.
Jacek Placek 2017-07-29 19:40
Budimex nie jest Firmą dla NIEROBÓW i PSEUDOFACHOWCÓW. Panowie spawacze i monterzy. Proponuje zostać w kraju i popierać PiSdy. Dostaniecie 500+ i po co się męczyć pracą w UE. Zostańcie w kraju tam będziecie chodzić srać za stodołę i chwalić PiSojebów za 1500 zł. UE nie jest dla Was. Pracujcie w Polsce za marne grosze. Rząd PiSd da Wam 500+ i możliwość realizacji Waszych szczytnych celów. Wasze cele w Polsce są na miarę Waszych marzeń. Pozdrawiam CIEMNOTĘ z podkarpacia. Dla Was to tylko obornik na polu.
1
obiektywny 2017-08-06 20:13
A co myślisz, że za darmo robisz próbki. Nikt za cieniasów i niedorozwojów umysłowych płacił nie będzie.
Przyjeżdza taki ciemniak z wiejskiego zadupia chodzący srać za stodołe i zgrywa wielkiego fachowca. Słoma z butów wystaJE SMIERDZI GNOJEM A UDAJE WIELKIEGO FACHOWCA. Firma Budimex powinna przestać zatrudniać to BYDŁO. Szkolenie na początku z ogólnych zasad zachowania. Przyjeżdza taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ktr i myśli, że kierownik kontraktu będzie tego chama uczył kultury. Niedorozwój umysłowy zwany panem spawaczem niech zostanie w Polsce. Polska PiSdojebów jest dla ciemniaków z podkarpackiego zadupia.
1
obiektywny 2017-08-12 20:18
Co ty ciemniaku piszesz. Jestem na ktr. z Budimex nie ma tu żadnych pociotków. Kierownik tego kontraktu traktuje wszystkich jednakowo. Szanowny kolego zapewne jesteś cieniasem i nierobem dlatego masz problem.
1
PiSk 2017-08-12 20:22
Ta banda zwana BUDIMEX daje taki jak Ty szansę. Praca i godny zarobek. Jeżeli nie odpowiada to droga wolna i zarobki za 1500 zł na podkarpackim ZADUPIU,
2
Lajkonik II 2017-08-16 10:02
Niezależnie pod jakim nickiem piszesz, to czuba z Wybrzeża "czuć" na odległość! Na Podkarpacie nie narzekaj bo chłopaki stąd muszą dopieszczać twoją "drugą połowę" bo ty nie dajesz rady!!:):) Po prostu poza sercem nic ci więcej nie staje:):)Więc szacun dla południowej Polski niedorozwinięty POmiocie!
4
Młodzieżowka 2017-08-21 12:46
Firma Budimex oddział w Rzeszowie praca na odlewni. Musze przyznać ze to juz przesada ,pracujemy bardzo ciężko i nikt tego nie docenia ,jeszcze dochodzi do tego ze brakuje pracowników za których musimy pracować , no nic czasem tak bywa , powiem jedno jak nie będzie widocznej poprawy w wypłatach to ludzie pojadą do domu i kontrakt padnie . Albo dacie nam lepsze pieniądze albo do widzenia .Pozdrawiam i nie polecam pracy na odlewnia w Isselburg.
4
Zadowolony 2017-09-07 19:15
Jeżeli nie odpowiada szanownemu panu praca to droga wolna. Nikt na nierobow i niedorozwiniętych intelektualnie robił nie będzie. Nie masz ochoty pracować na odlewni to sie ODLEJ na ścianę w swojej wiosce. Masz problem to wracaj do Polski.
3
Cichy 2017-09-07 19:39
Kto tu dopieszcza moją połowe. Kolejny amator i przereklamowany fachowiec. Kolejny Jaś z Chałupek czyli zadupia podkarpackiego. Fachowcy z podkarpackiego zadupia wracać do kraju i pracować w imię PiSd za 1500 zł.
Dave 2017-09-08 19:57
Wiem ze tu sa opinie ale macie jakies dobre namiary na prace zagranice najlepiej zbrojarza potrzebuje pracy zagranica nawet od zaraz dzieki wielkie z góry
aaa 2017-09-09 06:24
w zaleznosci gdzie mieszkasz dzwon albo do Rzeszowa +48 17 850 68 56 - po godz 8.00 albo do Poznania +48 61 861 32 05 po godz 7.00 i popros o polaczenie z rekrutacja. Generalnie jesli cos potrafisz i nie masz lewych rak do roboty to biora wszystkich na wczoraj...
Też Lajkonik 2017-09-16 13:32
Zmień lekarza, leki i pampersa! I opuść Tworki jak najszybciej!
1
Zostaw swoją opinię o BUDIMEX - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX