brak logo

Restauracja La Bella

Mińsk Mazowiecki

Opinie o Restauracja La Bella

anonim 2009-03-04 13:16:32
Praca w tej restauracji dawała mi satysfakcję aczkolwiek czułem niedosyt.Łączę swoja przyszłość z gastronomią i chciałbym jak najbardziej poszerzać swoje umiejętności w tej dziedzinie.Niestety w La Belli nie mogłem tego zrobić.Poza tym jest to bardzo pozytywny lokal zarówno dla gości jak i pracowników.Bardzo lubiłem moich pracodawców,świetni ludzie.
anonim 2010-05-26 09:56:51
niestety praca w poniżających warunkach i wśród okropnych ludzi, wczoraj byłam pierwszy dzień na stanowisku kelnerka- barmanka- atmosfera dość nie miła- osoba która mnie miała uczyć -straszny samolub nic nie chciał mi pokazać, a Panie z kuchni wykorzystały mnie na maksa- zmywak, obieranie cebuli.. wszystko na początku znosiłam bo wiem że takie obowiązki też ktoś musi wykonywać ale sposób w jaki pracownicy się do mnie odzywali był... szkoda słów. Życzę wszystkim pracownikom aby zostali kiedyś potraktowani w identyczny sposób jak ja przez nich.. a może dzieci Pań z kuchni tez tak kiedyś zostaną potraktowane i wrócą z płaczem do domu.. ciekawe jak będą się czuły..
2
nieznajomy 2013-02-13 08:53:07
Praca w tej restauracji daje duzo stresu przez tzw "Panie Kierowniczki" które maja wyzej brode niż czoło, sa samolubne i wydaja rozkazy a same siedzą na stołku. każda z nich myśli że jak dostaje 8 zł na godzine to juz jest Panią
2
XXX 2015-01-14 14:10:39
Witam pracowałem w laBella w mińsku mazowiecki praca była strasznie nudna wręcz okropna na kuchni niż robić pizze lub inne potrawy to sobie gadają a klienci czekają na pizze godzinę lub więcej i klient z pretensjami do kelnera bo do kogo innego. Wystrój straszny jedzenie w lodówkach trzymane nie wiadomo ile czasu. A właściciele jeden ubrany modnie pan chodzi wszędzie jak by nie wiem kim był a kierowniczka tak samo nie wiadomo za kogo się mają kurcze. Na koniec nie POLECAM NIKOMU IŚĆ TAM NA JEDZENIE I NA CO INNEGO DZIĘKI a jeżeli ktoś będzie szedł do LABELLA w piątek lub sobotę wieczorem to niech się spodziewa sie ze będzie czekał na pizze godzinę lub więcej cześć
xxx 2015-01-19 22:26:06
Stawka 8 zl za godzine, gdzie pracuje sie na parterze, pietrze i polpietrze.. Kuchnia niedouczona, bez smaku, wyczucia. Straszne braki w umiejetnosciach i podejsciu do klienta. Nieumiejetnosc przygotowywania chociazby drinkow. Jedzenie nijakie. Czas oczekiwanie gorzej niz dlugi. Karta skonstruowana w sposob bezmyslny..Nie ma w niej nic włoskiego, totalny 'masz misz'. Pouczanie przez niby kucharzy,ktorzy uwazaja sie za wlascicieli. Kelnerzy,ktory twoja sie i troja biegajac po pietrach, bo nikt sobie nie moze uswiadomic, ze ciecie kosztow na pracownikach skutkuje niezadowoleniem klientow... Wynagrodzenie okropnie niskie biorac pod uwage ilosc pracy, biegania,taszczenia ciezkich tac,blach i talerzy... Brak podstawowych sprzetow. Mrozonka pogania mrozonke. Rzadko zdarza sie cos dobrego i swieżego. Wiecej bezsensu niz sensu w funkcjonowaniu calego lokalu. Jednym slowem NIJAKI.
aaaaaa 2015-11-02 18:11:24
Właściwie to zajmowałam się tam prawie wszystkim. Wiem jak przygotowywane były wszystkie potrawy itp. Właściciele kompletnie nie doceniają pracy przede wszystkim kelnerów, bo to im się obrywa i to oni muszą latać po całym lokalu,sprzątać i wysłuchiwać skarg, a to na czas oczekiwania a to na jakość zamówień. Właścicielom wydaje sie, ze znajdą bez problemu "z ulicy" ludzi do pracy...a chetnych jakos brak. Jak osoby pracujace w takim miejscu ma sie za podludzi i sie ich wykorzystuje, to nie dziwi mnie taka rotacja pracowników. Wszystko jest mrozone lub przygotowane w duzej ilosci wczesniej spoczywajac w lodówkach przez nastepne dni. Świeze jest ciasto na pizze i makarony. Poza tym to odmrazanie albo odgrzewanie no i gotowce np. Ravioli. Chyba nienormalne jest grillowanie tony kurczaka do salatek, kanapek itp na kilka dni. Brak podstawowych produktow do tworzenia drinkow... kto widzial mojito z syropem limonkowo-mietowo-cukrowym, nawet liscie miety zamrozone (czarne). Chyba to mówi samo za siebie.
aaaaa 2015-11-11 15:16:31
Bo jak ktos nie ma pracy i innego wyjscia, to zostanie mimo wszystko. A do tej pory ogloszenia do "ich" dwoch lokali pojawialy sie co tydzien. Praca nie dziwi, ale dwoje kelnerów w weekend juz tak... taka oszczednosc na personelu skutkuje niezadowoleniem klientow bo nie idzie opanowac w dwie osoby tak duzej restauracji.
stop 2016-05-13 20:29:42
czy ja wiem.. konkurencja w Mińsku Maz. nie powala, ale nie liczyłbym na kokosy w tipach.
1
Zostaw swoją opinię o Restauracja La Bella - Mińsk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja La Bella