brak logo

Progress Consulting sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Progress Consulting sp. z o.o.

P. 2012-10-31 17:18
dostatecznie - bo praca jest stresująca sama w sobie jak, odpowiada się za czyjeś miliony...
15
były pracownik 2014-09-26 15:31
Zdecydowanie nie polecam pracy u tego pracodawcy. (usunięte przez administratora) Pomimo starań i oddania (praca do późnych godzin wieczornych) zero pochwał i uznania. Kto może ten stamtąd ucieka.
13
pp 2014-11-25 14:49
Praça sama w sobie ok. Gdybym nie czekal Po 2 miesiace na wyplata. Rzetelnosc i poszanowanie u pracodawcy zerowe. Nie polecam
11
konsultant 2014-12-03 13:25
Jak tak to czytam, to mam wrażanie jakbyśmy pracowali w trochę innej firmie. Przez wiele miesięcy pracy w tej firmie nie miałam problemów z wynagrodzeniem, a jeszcze dostawałam wynagrodzenie za nadgodziny. No dobra pamiętam, że kilka razy wypłata przyszła na moje konto dzień czy dwa po terminie.
Regularnej pracy do późnych godzin wieczornych nie pamiętam.
Przy większej ilości pracy, jak kończyły się nabory czasami siedziało się dłużej, niż normalnie, ale to też zależało od indywidualnej organizacji pracy i mogło być dla niektórych męczące, ale tak się pracuje z projektami. Oczywiście praca jest trudna a pracodawca super wymagający, ale mój kolejny nie był inny, i nie wiem, czego się spodziewacie po pracy w tej branży. Spięcia w firmie też się zdarzały, czasami było dosyć nerwowo, ale ja robiłam swoje i stosowałam się do reguł, co nie zdarzało się wszystkim pracownikom np. zakaz dorabiania na boku był przez część pracowników nagminnie łamany. I jak znam moich byłych kolegów, nadal jest i zapewne, jako kolejni zasilą to forum, jak zostaną złapani i/lub potraktowani bez poszanowania:)). Generalnie wiele się nauczyłam i to jest niezaprzeczalny atut firmy. Każdy sam powinien zdecydować, bo fora takie jak to w większości pokazują tylko negatywną stronę i są niestety mało obiektywne.
8
ja 2014-12-10 14:08
Bez wątpienia powyższy post (konsultanta) pisany był przez samego pracodawcę... żenujące.
19
były pracowniik 2015-03-05 15:51
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie.
15
Trybik 2015-05-18 10:01
Pracy dużo (czasem bardzo dużo), stresująco, czasem w nadgodzinach. Ale nadgodziny są odbierane albo płatne i to nie 1:1 ale 1:1,5, co praktycznie się nie zdarza w prywatnych firmach. Bardzo istotne dla mnie jest to, że zawsze wypłata jest na czas, więc opinia o niewypłacaniu wynagrodzenia - szok! Nigdy nikt się akurat na to nie skarżył. Ogólnie ok.
4
były pracownik 2015-05-25 09:22
a świstak siedział ....
5
qqq 2015-09-07 16:41
aż tak źle się tam pracuje? Co w szczególności najbardziej Wam przeszkadzało?
Prezes źle traktuje pracowników ?
lewant44 2015-10-03 07:47
Czy oferta jest jeszcze aktualna? PROSZĘ O KONTAKT NA NUMER ( usunięte przez administratora )LUB MAIL lewant44@wp.pl
ja 2015-10-20 14:44
firmę tworzę ludzie. A jak się ludzi nie szanują to oni uciekają. I tak jest właśnie w przypadku tego przedsiębiorstwa.
14
oN 2016-04-07 20:33
Polecam pracę w Progress Consulting Sp. z o.o. mimo stresującej pracy, atmosfera jest bardzo w porządku :)
4
oN 2016-05-23 22:02
@fiakio polecam po prostu wysłać swoje dokumenty na adres podany na stronie internetowej firmy.
xoxo 2016-07-08 22:08
Pewnie, że firma działa prężnie, a doskonały dowód na to jest taki, ze atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach.
3
asddfgvv 2017-07-28 23:33
Nie polecam. Kolejna firemka gdzie szefostwo zeby zmaksymalizowac zyski oszczędza na pracownikach. Do osob, ktore tam nadal pracują: korporacje takie jk EY czy CreditSwiss rekrutują. Co Wy tam jeszcze robicie..?
5
Lidia 2017-08-21 10:56
@asddfgvv a co masz na myśli pisząc, że oszczędzają na pracownikach? Chodzi o za niskie wypłaty czy też ich brak? Mógłbyś to szerzej opisać, dla osób chcących pracować w Progress Consulting.
polas 2017-08-31 19:29
Przestarzały wolno chodzący sprzęt, który się co chwile zawiesza (bez oprogramowania antywirusowego, bez przeglądów informatyków) - w ten m.in. sposób oszczędza się na pracownikach. A wpływa to na komfort pracy, nie dość że praca stresująca to jeszcze stresuje Ci fakt, że masz złożyć poprawki wniosku a tu Ci się komputer zawiesza :/
4
Lidia 2017-09-13 15:09
@polas zgłaszałeś gdzieś to, że firma Progress Consulting nie ma sprawnego sprzętu? Może warto wadę sprzętu zgłosić przełożonemu? Może nie wiedzą, że sprzęt ma wady i pracownicy się męczą?
Zostaw swoją opinię o Progress Consulting sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progress Consulting sp. z o.o.