Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jobon sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Jobon sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kjlo - 2014-02-25 08:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle ze ta stronka jest w języku niemieckim:(
zdjecie uzytkownika
leroy - 2014-02-26 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja znalazłem jeszcze taką stronkę https://www.jobon.com/ ale ktoś może potwierdzi czy ona jest związana na pewno z tą firmą
zdjecie uzytkownika
rysio kuń - 2014-02-28 00:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż można napisać,niejaki K...n kopie nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale ja mam nadzieję że wszystko do czasu,przyjdzie pora i na tego psychola,na razie pokazuje kto rządzi,szawia ludżmi jak tylko może -tania siła robocza zawsze się znajdzie,ale wszystko jest do czasu
zdjecie uzytkownika
Beka - 2014-02-28 11:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mi może napisać jakie są warunki na szwalni, zarobki i czy polecacie pracę na szwalni?
zdjecie uzytkownika
aha - 2014-03-06 01:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Beka - 2014-02-28 11:47:15]:
Hej Beka.Moje zdanie jest inne niz osob powyzej.Pracuje na szwalni 3 lata i wcale nie narzekam.Po 2uch latach dostalam umowe na stale.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aha= - 2014-03-06 09:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naiwna kobieto z czego ty się cieszysz że zarobiłaś 2100 a nie 1300 ? ale jakim kosztem za ile godzin pracy tego nie liczysz? siedz tam cały czas to zarobisz 4200 powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
Majek - 2014-03-10 21:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2100 to nie jest zła kwota. Gdzie w tej branży na takim stanowisku w Polsce zarobisz więcej? Nie znam takich miejsc. Może mnie oświecisz?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-03-11 13:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jakaś firma krzak? W życiu nigdzie nie widziałam mebli o takiej nazwie. Oni sprzedają pod swoją marką?
zdjecie uzytkownika
AHHHAHAHAH - 2014-04-29 16:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aha - 2014-03-06 01:13:07]:
hahahah teraz pocisnelas kobieto.... najwidoczniej jestes koniem bez zadnych wyzszych ambicji, wyrwalas sie z pobliskich wsi i jest to twoja pierwsza praca
a chodzenie 8 na 8 albo po 16 h sprawia ci przyjemnosc bo myslisz ile to kkkurrwa zarobisz....a po 2 wydaje mi sie ze jestes jakims przydupasem i nikt cie nie lubi;]
zdjecie uzytkownika
gering - 2014-04-29 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WPISZCIE SOBIE W GOOGLE jockenhoefer.de
I JOBON NIESPRZEDAJ MEBLI POD SWOJA MARKA... TO JEST TYLKO PODWYKONAWCA.
zdjecie uzytkownika
gering - 2014-04-29 16:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak niewierzycie:

"PIONKI-MEBLE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆIĄ (KRS 0000020569)

Reprezentował:
Firma x x x x − dostepna w raporcie płatnym »
Stanowisko/Funkcja: w Zarządzie

Osoby współwystępujące jednocześnie w tej firmie według KRS:

Borowski Szymon, Bussas Hans Ulrich, Bussas Hans-ulrich Carl, Eberle Frank, Gaj Zbigniew,---- Naber Josef, Raseta Kud Beata, Schmidt Siegmar, Schmidt Siegmar Theodor
Firma x x x x − dostepna w raporcie


1. Nazwisko, nazwa lub firma NABER
2. Imiona JOSEF Ikona RSS
5. Funkcja w organie reprezentującym CZŁONEK ZARZĄDU
6. Informacja, czy osoba wchodząca w skład zarządu została zawieszona w czynnościach NIE

czesc.
zdjecie uzytkownika
anonim1 - 2014-04-30 12:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, maja się za nie wiadomo co jakby to była jakaś światowa marka i wypłacająca świetną pensję ;) ... a tak seriously mała zapipidówkowa firma w zwierzyńcu oczekująca że na stanowiska przyjadą im ludzie z wielkich miast z doświadczeniem w wielkich korpo ...;) a kij wam w oko ;]
zdjecie uzytkownika
Babi - 2014-05-08 04:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby dlaczego mają takie oczekiwania? Kto normalny przyjedzie z większego miasta żeby pracować w Jobonie? Musieliby zaoferować niezłe warunki, żeby ktoś chciał się przenieść.
zdjecie uzytkownika
euroforce - Ania - 2014-06-05 12:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gering - 2013-11-06 19:34:26]:
Euroforce People Solutions (Wielka Brytania) zatrudni doswiadczonych TAPICEROW. Oferujemy stala, stabilna i legalna prace w dobrze zorganizowanym zespole, bardzo atrakcyjny system wynagrodzenia od £250-£450 tygodniowo. Mozliwosc pracy w nadgodzinach jak i wysokie bonusy za system akordowy.

Organizujemy odbior z lotniska, pomagamy w znalezieniu zakwaterowania.

Wymagamy minimum 3 letniego doswiadczenia na stanowisku Tapicera, punktualnosci oraz sumiennego podejscia do pracy.
NIE POBIERAMY ZADNYCH OPLAT
Jesteśmy Agencją Pracy zrzeszoną w Europejskich Służbach Zatrudnienia (EURES) i Konfederacji Zatrudnienia i Rekrutacji (REC), od 6 lat specjalizujemy się w rekrutacji pracowników dla branży tekstylnej i meblarskiej. Przez ostatni rok ponad 600 szwaczy, szwaczek i tapicerow z Polski otrzymalo stalą prace u naszych klientow w Wielkiej Brytanii.
Wiecej o naszej firmie moga Panstwo zobaczyc pod linkiem: http://www.euroforceltd.pl/
Jestesmy firma uwzgledniana w prestizowych pismach branzowych w Wielkiej Brytani: http://issuu.com/euroforce/docs/euroforce

Zainteresowanych prosimy o przeslanie CV na adres e-mail:

anna.konfederak@euroforceltd.com
tel. 0044 01204 393000
kom: 0044 7738 986987 (Ania)
Nasze biuro w Bolton:
https://plus.google.com/115356405857914374449/photos?gl=uk&hl=en
zdjecie uzytkownika
do Babi - 2014-06-05 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Babi, no na przykład Ci z nożem na gardle? ja tak mam nie ukrywam. Dziecko musze nakarmić, auto mam - mogę dojezdzac do Jobona
zdjecie uzytkownika
john - 2014-06-17 22:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam pare lat.nie polecam.Mozna sobie zryć zdrowie,w tym psychike.
chyba ze jestes wołem:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-21 15:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałam a umowy nie przedłużają chyba ze się ma plecy a pracować trzeba bo cyfra mala a potem i tak do domu bo ci umowy nie dadzą piękne podziękowanie :)
zdjecie uzytkownika
do Babi - 2014-06-24 16:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim: ale przeciez umowe sie podpisuje na poczatku i od razu sie negocuje przyszle zatrdnienie. jak to było w Twooim przypadku?
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-06-25 22:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Babi - 2014-06-24 16:52:28]:
Ups,chyba ktos z kadry zarzadzajacej firmy jobon sie odezwał:)))))Gdzie w jobonie mozna negocjowac? Chyba ze na palarni:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-08-04 19:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo na materacu... :)
zdjecie uzytkownika
rtg - 2014-08-05 20:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Babi - 2014-06-24 16:52:28]:
jak bylas na zwolnieniach to ci ni przedluzali na budowie nasz 10 zl na godzine na czarno 1o lub 12 godzin czyli 100 lub 120 zl dziennie 20 dni 2tys lub 2.4 czyli nie duzo mniej niz nie jeden pracujacy a co tej firmy kupel tam byl i 2 tyg ladnie a potem kiedys ci zaplace
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-08-13 13:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rtg - 2014-08-05 20:58:22]:
i co zapłacili temu Twojemu kumplowi wreszczie? szukam pracy gdzies jako zwykly robol po tym jak mi podzienkowano w dyskoncie bo nie wykazywalem entuzjazmu jako pracownik ochrony. dacie wiare? :) jaka kasa jest do wyjecia w Jobonie? Mam na utrzymaniu dziecko, wiec nie boje sie tego, co piszecie. mnie ociec powiedzial ze pracowac trzeba, liczenie kasy trzeba zostawic szefowi i sie nie przejmowac. :)
zdjecie uzytkownika
job - 2014-09-14 11:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam .niestety musze isc do roboty w jobonie .wie ktos czy jezdza jakies busy z tomaszowa do jobon
zdjecie uzytkownika
floral - 2014-10-22 19:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duży - 2014-08-13 13:54:21]:
jeżeli chodzi o kasę to już wcześniej wypowiadał się na ten temat @rtg. Także tam możesz zaczerpnąć informacji o kasie. Mnie bardziej interesuje to czy w ogóle istnieje z miejsca możliwość zatrudnienia się w tej firmie , bo póki co jestem od dawna bez roboty, a słyszałem , że tutaj jest ją dość łatwo złapać
zdjecie uzytkownika
rtg - 2014-12-17 23:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) za 1zl albo mniej a busy z Tomaszowa sa tylko czy za 1400 sie oplaci a pracownicy sobie sami na gnojenie pozwalaja byl sobie taki pawel sz i przychodzi pan K I go straszy a on na to od straszenia to sa duch ilu by tak powiedzialo mysle ze malo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobon sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jobon sp .z o.o.?
Zadaj pytanie
x