Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jobon sp .z o.o.

Pracowałeś w firmie Jobon sp .z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do Babi - 2014-06-24 16:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim: ale przeciez umowe sie podpisuje na poczatku i od razu sie negocuje przyszle zatrdnienie. jak to było w Twooim przypadku?
zdjecie uzytkownika
paul - 2014-06-25 22:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do Babi - 2014-06-24 16:52:28]:
Ups,chyba ktos z kadry zarzadzajacej firmy jobon sie odezwał:)))))Gdzie w jobonie mozna negocjowac? Chyba ze na palarni:)
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-08-04 19:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo na materacu... :)
zdjecie uzytkownika
rtg - 2014-08-05 20:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Babi - 2014-06-24 16:52:28]:
jak bylas na zwolnieniach to ci ni przedluzali na budowie nasz 10 zl na godzine na czarno 1o lub 12 godzin czyli 100 lub 120 zl dziennie 20 dni 2tys lub 2.4 czyli nie duzo mniej niz nie jeden pracujacy a co tej firmy kupel tam byl i 2 tyg ladnie a potem kiedys ci zaplace
zdjecie uzytkownika
duży - 2014-08-13 13:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rtg - 2014-08-05 20:58:22]:
i co zapłacili temu Twojemu kumplowi wreszczie? szukam pracy gdzies jako zwykly robol po tym jak mi podzienkowano w dyskoncie bo nie wykazywalem entuzjazmu jako pracownik ochrony. dacie wiare? :) jaka kasa jest do wyjecia w Jobonie? Mam na utrzymaniu dziecko, wiec nie boje sie tego, co piszecie. mnie ociec powiedzial ze pracowac trzeba, liczenie kasy trzeba zostawic szefowi i sie nie przejmowac. :)
zdjecie uzytkownika
job - 2014-09-14 11:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam .niestety musze isc do roboty w jobonie .wie ktos czy jezdza jakies busy z tomaszowa do jobon
zdjecie uzytkownika
floral - 2014-10-22 19:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duży - 2014-08-13 13:54:21]:
jeżeli chodzi o kasę to już wcześniej wypowiadał się na ten temat @rtg. Także tam możesz zaczerpnąć informacji o kasie. Mnie bardziej interesuje to czy w ogóle istnieje z miejsca możliwość zatrudnienia się w tej firmie , bo póki co jestem od dawna bez roboty, a słyszałem , że tutaj jest ją dość łatwo złapać
zdjecie uzytkownika
rtg - 2014-12-17 23:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) za 1zl albo mniej a busy z Tomaszowa sa tylko czy za 1400 sie oplaci a pracownicy sobie sami na gnojenie pozwalaja byl sobie taki pawel sz i przychodzi pan K I go straszy a on na to od straszenia to sa duch ilu by tak powiedzialo mysle ze malo
zdjecie uzytkownika
tpol - 2014-12-22 13:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyższa więc chyba pora troszeczkę nie dać sobą tak manipulować i jeździć. Chyba, że ktoś zupełnie w siebie nie wierzy i uważa pracę tam za złapanie Pana Boga za nogi. Wtedy winszuję postawy. Myślę jednak, że nikt do końca życia tam nie wytrzyma. Tym bardziej, że płace stoją a ceny wszystkiego idą w górę.
zdjecie uzytkownika
podkowa - 2015-01-17 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej tyry dla normalnych ludzi praca ponadnormalitywna ,brak szacunku dla pracownika niskie morale zarządu ludzie o płytkiej wiedzy usłyszysz tam tylko dawaj dawaj ? albo czego tak mało norma pracy bezczelnie przekracza ludzkie możliwości kilkakrotnie warunki to ściema od razu cię poniży k....n i inni są szpiedzy jacyś punktowce jak w jakimś obozie nie widziałem tam żadnego związku zawodowego typu solidarność bo to ściema ludzie zastraszani zwolnieniami .po 8 godzinach takiej nienormalnej i nieludzkiej pracy człowiek nie nadaję się już do niczego .młodzi ludzie nie polecam wam tam pracować duży zakład wcale nie znaczy dobry a nowoczesny za którym ręce ludzkie nie potrafią nadążyć piszę bo jestem Polakiem i miałbym brudne sumienie gdybym tego nie napisał .
zdjecie uzytkownika
podkowa - 2015-01-17 23:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czarny kruk - 2012-11-14 14:09:56]:
szanuję ciebie ze piszesz prawdę fajny wierszyk
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-21 11:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowa pierwsza na trzy miesiące, a potem do gazu żebyś się nie męczył,praca pod strachem i niemieckim knutem jak w korei północnej jeden drugiego kapuje i wyżywają się na nowych pracownikach nikt ci nie pomoże jak sie niema doświadczenia w zawodach stolarstwa meblowego to niema co się tam pchać bo człowieka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
zuzanna bażant - 2015-01-26 13:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to do gazu? tego stwierdzenia jakoś nie rozumiem... i co niby ma ta firma wspólnego z koreą północą? szanowny użytkowniku Były Pracownik, twój komentarz pozostaje dla mnie bardzo enigmatyczny i prosze cię o doprecyzowanie i wyjaśnienie pewnych jego kwestii. ja mam dwa lata doświadczenia w stolarce, przyjmą mnie?
zdjecie uzytkownika
podkowa - 2015-01-27 23:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montowni niema pracy swobodnej jako prawo pracownika hipokryzja i brak tolerancji miedzy pracownikami jak na wyścigu pilnują cię byś do ubikacji nie poszedł to takie warunki socjalne .
zdjecie uzytkownika
m - 2015-01-28 19:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie opinie i smiac mi sie chce.tez tam pracuje i nie nazekam zostalam odrazu przyjeta balam sie ze sobie nie poradze ale dla chcacego nic trudnego jesli komus zalezy na pracu to szybko sie nauczy wszystkiego,a odradzaja ci ktorzy tam pracuja bo boja sie ze ktos nowy przyjdzie i bedzie sprytniejszy.polecam ta firme i jesli pracuje sie dobrze to nie przeszkadza ze ktos ci patrzy na rece poprostu rob to co do ciebie nalezy.a pobory sa zawsze do 10 kazdego miesiaca,i mozna pojsc na setke zawsze to wpadnie wiecej.i nie bojcie sie tam pojsc nie pytajcie ludzi ktorzy tam pracuja o prace bo zawsze odradza a sami pracuja.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szyszka - 2015-02-04 19:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja się zastanawiam jak kobiety dostają się na inne stanowiska a nie tylko SZWACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
podkowa - 2015-02-11 21:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym sprytem poczekaj za kilka lat jak ledwo będziesz chodziła na nogach, chłopaki rezygnują z tzw "takiej pracy" i zarobków dla umysłowo chorych co to za podwyżka 65 groszy zwykle kpiny z człowieka, szyderstwo małoznaczność, zostałaś przyjęta bo nikt nie chce pracować na takich warunkach procentowych, jasne przyjmą wszystkich jak nikt nie chce tam pracować, brawo job -oznacza-ostatnia szara komórka .zwolnili kolegę bo poszedł zapalić na palarnię a nie do kibla tak jak robią to majstrowie co 30 minut miał chłopak kulturę ,ludzie zobaczcie jak robotnicy wracają z pracy jak wyglądają i czy mają chęć np. na jazdę rowerem, jak są ubrani i jak się zachowują, wystarczy ze wsiądziesz do autobusu- jak potem śmierdzi! nie rozumiem słowa pracuje się dobrze ponad miarę ludzkiej siły, nie ma stania a setki są odtrącane od całości wynagrodzenia ,brawo mało ktoś prawdy mówi natomiast w tej firmie stracić można nie tylko zdrowie fizyczne ale również psychiczne a o prace zawsze spytajcie się tylko serdecznych przyjaciół ,pewnie ta szyszka to majster albo kierownik bo np.mi ręce odpadają a ktoś chciał dodać dobrą opinie- tak się nie da ponieważ negatywnych opinii jest 4 strony a pozytywny 1 komentarz "nie szata zdobi człowieka" tak jobonu 1 komentarz w raj nie zmieni nadal nie polecam proszę wszystkich o pisanie prawdy jest tak piękna .Polska to tak piękny kraj! Jak mogliśmy dopuścić do tego,żeby obcokrajowcy rozgrabili nasz KRAJ-przecież mogliśmy godnie pracować w POLSKIEJ firmie!!!
zdjecie uzytkownika
bjs - 2015-02-13 18:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp: podkowa
masz racje kolego tak własnie wygląda praca tutaj a dobrą opinie to tylko wystawiają brygadziści ich żony oraz całe kierownictwo które siedzi przy biórku nic nie robi dopuki jakis niemiec nie wchodzi wtedy tylko jak myszy przed kotem uciekają
zdjecie uzytkownika
zosia - 2015-02-18 12:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos sie może orientuje czy są może przyjecia kobiet do Jobonu w chwili obecnej bez doświadczenia ? Oraz przyjecia meżczyzn ?
zdjecie uzytkownika
BAK - 2015-02-19 09:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczyna się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla Polaków pod reżimem niemców tylko dawaj dawaj bo mało
zdjecie uzytkownika
szyszka - 2015-02-24 12:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do PODKOWA:
A co ty człowieku masz do mnie ja tam nie pracuję tylko chciałam się dowiedzieć w jaki sposób można wcisnąć się na inne stanowisko a nie na szycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tap1 - 2015-02-25 22:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po ponad 10 latach mam juz to wszystko w du..pie. czas zmienic prace, kazdy kiedys to zrozumie. nie polecam jobonu nawet wrogom....
zdjecie uzytkownika
Pracownik jobonu - 2015-03-01 10:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jobon to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdybynie jobon to ja i dziecko czekało by życie pod mostem robic trzeba bo taki mamy rynek pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: obiecanki cacanki a głupiemu radość jak mają zamówienia to jest szansa że przedłużą umowę. 8 godzin na baczność.
Pytania: ile milimetrów ma kilometr
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-03-06 17:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że nie ma już nocek. jedyna rozrywka ;)
zdjecie uzytkownika
ryś - 2015-03-07 17:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak czytam ,te wszystkie opinie i zastanawiam sie kto to tak narzeka ...chyba ta osoba ktora tam siedzi od poczatku i nie ruszy (usunięte przez administratora) i pójdzie do innej pracy ,tylko gdzie???Napewno jest cięzko ,ale jak ktos umie pracować i nie boi się żadnej pracy to da radę ...Zwiąki są tylko ludzie nie mają odwagi pytac się i walczyć o swoje prawa a na zebraniach to siedzą jak mysz pod miotłą a po zebraniu dwa dni będą dyskutować ,Jak nie boisz się pracy to próbuj w Jobonie bo prywaciarz ci nie wypłaci na czas poborów i zusu a tu masz kasę minimalna ale co miesiąc ,więc kto nie ma z czego żyć to poleca jest ciężko ale można pokonać .....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobon sp .z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jobon sp .z o.o.?
Zadaj pytanie