brak logo

Jobon sp .z o.o.

Zwierzyniec

Opinie o Jobon sp .z o.o.

zuzanna bażant 2015-01-26 13:29:44
jak to do gazu? tego stwierdzenia jakoś nie rozumiem... i co niby ma ta firma wspólnego z koreą północą? szanowny użytkowniku Były Pracownik, twój komentarz pozostaje dla mnie bardzo enigmatyczny i prosze cię o doprecyzowanie i wyjaśnienie pewnych jego kwestii. ja mam dwa lata doświadczenia w stolarce, przyjmą mnie?
podkowa 2015-01-27 23:00:18
na montowni niema pracy swobodnej jako prawo pracownika hipokryzja i brak tolerancji miedzy pracownikami jak na wyścigu pilnują cię byś do ubikacji nie poszedł to takie warunki socjalne .
m 2015-01-28 19:27:20
czytam te wszystkie opinie i smiac mi sie chce.tez tam pracuje i nie nazekam zostalam odrazu przyjeta balam sie ze sobie nie poradze ale dla chcacego nic trudnego jesli komus zalezy na pracu to szybko sie nauczy wszystkiego,a odradzaja ci ktorzy tam pracuja bo boja sie ze ktos nowy przyjdzie i bedzie sprytniejszy.polecam ta firme i jesli pracuje sie dobrze to nie przeszkadza ze ktos ci patrzy na rece poprostu rob to co do ciebie nalezy.a pobory sa zawsze do 10 kazdego miesiaca,i mozna pojsc na setke zawsze to wpadnie wiecej.i nie bojcie sie tam pojsc nie pytajcie ludzi ktorzy tam pracuja o prace bo zawsze odradza a sami pracuja.pozdrawiam
szyszka 2015-02-04 19:45:42
a ja się zastanawiam jak kobiety dostają się na inne stanowiska a nie tylko SZWACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podkowa 2015-02-11 21:25:08
z tym sprytem poczekaj za kilka lat jak ledwo będziesz chodziła na nogach, chłopaki rezygnują z tzw "takiej pracy" i zarobków dla umysłowo chorych co to za podwyżka 65 groszy zwykle kpiny z człowieka, szyderstwo małoznaczność, zostałaś przyjęta bo nikt nie chce pracować na takich warunkach procentowych, jasne przyjmą wszystkich jak nikt nie chce tam pracować, brawo job -oznacza-ostatnia szara komórka .zwolnili kolegę bo poszedł zapalić na palarnię a nie do kibla tak jak robią to majstrowie co 30 minut miał chłopak kulturę ,ludzie zobaczcie jak robotnicy wracają z pracy jak wyglądają i czy mają chęć np. na jazdę rowerem, jak są ubrani i jak się zachowują, wystarczy ze wsiądziesz do autobusu- jak potem śmierdzi! nie rozumiem słowa pracuje się dobrze ponad miarę ludzkiej siły, nie ma stania a setki są odtrącane od całości wynagrodzenia ,brawo mało ktoś prawdy mówi natomiast w tej firmie stracić można nie tylko zdrowie fizyczne ale również psychiczne a o prace zawsze spytajcie się tylko serdecznych przyjaciół ,pewnie ta szyszka to majster albo kierownik bo np.mi ręce odpadają a ktoś chciał dodać dobrą opinie- tak się nie da ponieważ negatywnych opinii jest 4 strony a pozytywny 1 komentarz "nie szata zdobi człowieka" tak jobonu 1 komentarz w raj nie zmieni nadal nie polecam proszę wszystkich o pisanie prawdy jest tak piękna .Polska to tak piękny kraj! Jak mogliśmy dopuścić do tego,żeby obcokrajowcy rozgrabili nasz KRAJ-przecież mogliśmy godnie pracować w POLSKIEJ firmie!!!
bjs 2015-02-13 18:39:06
odp: podkowa
masz racje kolego tak własnie wygląda praca tutaj a dobrą opinie to tylko wystawiają brygadziści ich żony oraz całe kierownictwo które siedzi przy biórku nic nie robi dopuki jakis niemiec nie wchodzi wtedy tylko jak myszy przed kotem uciekają
zosia 2015-02-18 12:25:45
Witam czy ktos sie może orientuje czy są może przyjecia kobiet do Jobonu w chwili obecnej bez doświadczenia ? Oraz przyjecia meżczyzn ?
BAK 2015-02-19 09:42:19
zaczyna się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla Polaków pod reżimem niemców tylko dawaj dawaj bo mało
1
szyszka 2015-02-24 12:06:15
do PODKOWA:
A co ty człowieku masz do mnie ja tam nie pracuję tylko chciałam się dowiedzieć w jaki sposób można wcisnąć się na inne stanowisko a nie na szycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tap1 2015-02-25 22:07:11
po ponad 10 latach mam juz to wszystko w du..pie. czas zmienic prace, kazdy kiedys to zrozumie. nie polecam jobonu nawet wrogom....
2
Pracownik jobonu 2015-03-01 10:24:03
Jobon to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdybynie jobon to ja i dziecko czekało by życie pod mostem robic trzeba bo taki mamy rynek pracy
arek 2015-03-06 17:30:37
szkoda że nie ma już nocek. jedyna rozrywka ;)
ryś 2015-03-07 17:07:36
Tak czytam ,te wszystkie opinie i zastanawiam sie kto to tak narzeka ...chyba ta osoba ktora tam siedzi od poczatku i nie ruszy (usunięte przez administratora) i pójdzie do innej pracy ,tylko gdzie???Napewno jest cięzko ,ale jak ktos umie pracować i nie boi się żadnej pracy to da radę ...Zwiąki są tylko ludzie nie mają odwagi pytac się i walczyć o swoje prawa a na zebraniach to siedzą jak mysz pod miotłą a po zebraniu dwa dni będą dyskutować ,Jak nie boisz się pracy to próbuj w Jobonie bo prywaciarz ci nie wypłaci na czas poborów i zusu a tu masz kasę minimalna ale co miesiąc ,więc kto nie ma z czego żyć to poleca jest ciężko ale można pokonać .....
2
podkowa 2015-05-08 17:15:43
jeszcze pracuje w tym zakładzie i widzę zamiast ludzi ciemną masę zjeb''',a.....robotów co za 100 procent oddali by życie tam niema żadnego polaka wytresowali ich jak gówniarzy i jadą po nich jak po niewolniku co ja tu robię muszę jeszcze trochę wytrzymać i uciekać za 100 zł premi dla majstra i jego kapa 100 osób za 10 lat będą miały grupę inwalidzką 'hipokryzja''
george 2015-05-09 21:40:50
piekne ,do kabaretu
ukraina 2015-05-16 23:31:10
tacy co przyjechali od poroszenki, który gloryfikuje UPA mają lepiej w tej śmiesznej firmie od nas Polaków.
2
asassa 2015-06-03 11:15:24
Żeby iść tam do pracy to trzeba najpierw zapisać się do dobrego psychologa,jeżeli ktoś ma słabą psychikę to nawet nie radzę bo wejdą na głowę.
1
beatttka 2015-06-18 19:01:47
@asassa może po prostu ty się nie nadajesz do tej pracy i się porwałaś z motyką na słońce, nie strasz więc bez powodu innych. to dość duży zakład w Zwierzyńcu więc mogłaś poszukać w jego ramach innej posady, która będzie lżejsza dla twojej psychiki. ewentualnie prosze uzasadnij konstruktywnie swoje oskarżenie proszę
rajchard kun 2015-06-22 16:46:06
to nie oskarzenie tylko prawda...przydupasie. ty pewnie sie nadajesz..noszac pomaranczowa kamizleke kontrola jakosci.....jak niepracujesz fizycznie przy jakiej sjebanej maszynie albo nie tyrasz ciezkih rzeczy to zamknij ryj i sie niewpierdalaj. pracowalem tam ok 6 lat....nie polecam...popelnilem wielki blad ze balem sie rzucic to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz mam prace u siebie w miescie. a jutro ide do 2 na okres probny. a w jobonie pracuja ci ktorzy sa nieudacznikami zyciowymi...bo fajnie narzekac ze pracy niema...jest...gorasz lebsza..ale trzeba szukac a nie pierdolic na palarni jak to jest hu-jowo.
a niemiec sie z was smieje jak to male chiny sobie zrobil w zwierzyncu..i jeszcze ruchanie za darmoche..paranoja.
3
młodzież Wszechposlska 2015-08-13 22:25:34
cze! Niemcy nic tu nie są winni. jak mało kto, są dobrymi gospodarzami na tym gruncie, wykorzystali potencjał ludzki oraz sprzyjającą koniunkturę i zarabiają krocie. moglibyśmy się wiele od nich nauczyć. co innego nasi kierownicy i cała rzesza ich nadgorliwych pomagierów. to oni punktują naszym kosztem. kilku darmozjadów plącze się godzinami po Firmie i myśli jak to jeszcze ułatwić nam żywot. to oni zrobili z nas lud masowo wykorzystywany na swoim podwórku. pozdrawiam Patriotów !!!!
2
kolo 2015-08-17 15:22:05
Ja znalazlem ciekawa oferte pracy w jobonie i chcialbym sie zapytac czy zdarzylo sie aby ktos nie dotrzymal warunkow umowy z ich strony??bede wdzieczxny za podpowiedz
zmc 2015-08-20 10:36:40
co do świadczeń, czy wypłaty na czas firma Jobon to pewniak. pod tym względem są jak najbardziej OK, nawet ubezpieczenie na życie na dobrych warunkach. pozdro!!!
zmc 2015-08-20 10:37:06
co do świadczeń, czy wypłaty na czas firma Jobon to pewniak. pod tym względem są jak najbardziej OK, nawet ubezpieczenie na życie na dobrych warunkach. pozdro!!!
lul 2015-09-04 18:58:56
no bo dobrze wiedza ze dgy spozniac sie bede z wyplata to ludzie to jeban wpizdu b kokosow niema tam hahahha
olek 2015-09-16 23:55:57
@zmc, to, że Jobon płaci na czas, to chyba nie jest wielkim plusem, to jest obowiązek kazdej firmy i nie ma co ich wyróżniać pod tym względem! Podobnie z opłacaniem świadczeń. Może napisałbyś co takiego oferują np. w ramach socjalu, czy systemu benefitowego, czym takim się wyróżniają, żeby u nich pracować.
TAP 3 2015-09-18 01:12:24
POZDROWIEWNIA Z LEICESTER
trabant zwierzyniecki 2015-10-06 19:15:59
niczym...
no jeszce im dziekowac ze wyplata na czas hahahahahaha sam ludzie z siebie robia murzynow...bo na czas wyplaci xd ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki ciemnogrod..
a tak poza wyplata na czas to nic xd premia? ta :D hahahaha normy chyba :D
ta firma w niczym niejest lebsza ...a wrecz stwierdze ze gorsza bo warunki ogolno-wewnetrzne np atmosfera pracy sa fatalne...
ale tak to jest jak sie komus wyrwanemu z obory od swin np marzanna..da posade to mysli dalej ze pasie swinie..a co smiesznijsze ze ludzie mysla ze naprawde sa tymi swiniami i tak sie kolo zamyka...
1
trabant zwierzyniecki 2015-10-06 21:50:45

"Pracownik jobonu -
Jobon to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdybynie jobon to ja i dziecko czekało by życie pod mostem robic trzeba bo taki mamy rynek pracy"


bo jestes je.ba.nym nieudacznikiem...i nie mieszaj do tego dziecka...to twoja wina ze jestes zerem i niestac cie na cos wiecej....bo niemasz jaj zeby zaryzykowac....jestes poprostu stworzony do dymania...i dopuki tacy jak ty niewymra niebedzie lepiej w polsce ty lemingu..
1
Narodowcy 2015-10-07 22:12:51
trabancie naucz się poprawnej pisowni. pewnie masz ciężko. ciekawe czy w jobonie jesteś taki wygadany. chyba cię jeden z drugim szarga jak kmiota i teraz na kompie się wyżywasz .
pozdrawiam realnie myślących Polaków !!!!
1
tap10 2015-10-08 19:43:32
TO NIEJEST FIRMA TO JEST SEZONOWY (usunięte przez administratora) PREDZEJ CIE (usunięte przez administratora)KOLEDZY IKOLEZANKI
kamilek 2015-10-17 03:03:49
Skoro jest wypłata o czasie, to wg mnie jest co świętować, w dzisiejszych czasach nawet takie warunki to rzadkość.. Każdy chce przecież dostać zarobki w terminie, zwłaszcza, że nigdy ne wiadomo co się może wydarzyć. Branża meblowa jest trudna i żeby się wybić to trzeba się narobić. Jako producent mebli na pewno dba o swoich klientów.
2
Joseph Naber 2015-11-06 11:34:50
Przestańcie oczerniać porządną niemiecką firme, potraficie tylko narzekać! Jazda do roboty!!!
1
szyszka 2015-11-08 17:36:15
a jak tam wogole można się dostać na inne stanowisko a nie na szwaczkę czasami się tak zastanawiam,.............
środowiska Patriotycze 2015-11-14 22:31:36
pozytywny głos za wywieszenie naszej pięknej flagi na 11 listopada
3
goja 2015-12-03 20:46:56
Yesssss!!!!!!! W końcu doigrała się! Szkoda tylko,że ,,płotki,, dostały najbardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szajka rozwalona! :)
ja 2015-12-04 21:45:12
marzanna tonie ;)
1
trabant zwierzyniecki 2015-12-04 21:54:43
w przeciwieństwie do ciebie juz tam nie pracuje i stawialem czynny opor a nie tak jak ty nadstawiasz dupy....a ten twoj name jesli wiesz co to znaczy "narodowcy" to chyba nie wiesz co to znaczy narodowiec baranie pusty...z ciebie taki narodowiec jak z Józefa polak...nadstawiaj tam dupy i morde trzymaj krotko kasztanie...
2
trabant zwierzyniecki 2015-12-04 21:57:50
no tak....świętuj... masakra..z takim mysleniem to ten narod daleko nie zajdzie....skoro jest wyplata to mozna dawac sie dymac... postawili wam ten jobon to troche ze wsi wyszliscie ale wies dalej w was zostala...
maja 2015-12-07 17:25:31
a co się dzieje z marzanna, ktoś coś wie????????????
stasiek 2015-12-09 03:26:06
wydaje mi się, że w tej firmie nie brakuje zleceń, tylko już wszystkie rekrutacje się skońćzyły, widocznie przed świętami chcieli jeszcze pozatrudniać ludzi.
tap10 2016-01-05 20:34:50
Ludzie z tego co wiem takiego zakladu napewno niema w polsce ktos narzeka na niemcow niemcy niesa tacy zli tylko polak polaka tam goni jak psa niekturzy ludzie za trzynastke by tam zycie oddali chory zaklad i tyle niechce mi sie pisac dalej bo tego sie nieda opisac chory zaklad i tyle brak slow.
tap10 2016-01-05 20:47:15
Mysle ze ten zaklad jest jedyny w swoim rodzaju wiec szkoda opisywac co tam sie wyprawia z reszto narzekacie na niemcow moze ktorys mial dzadka w "ss" ale niewszyscy niemcy sa tacy zli to polacy sa chamami w tym zakladzie cos otym wiem.
1
kermit 2016-01-10 19:24:37
Hej, co tam słychać w Jobon, bo w sumie dawno nikt nie pisał, że zaczął z nimi nową pracę. Czy w ogóle oni maja jakieś korzystne oferty i czy wypłacają kase na czas?
cichociemny 2016-04-01 23:11:27
Panie kierowniku może zamiast "proponować" wszystkie soboty pracujące i 9 godzinny system pracy pogoń Pan tą swoją bandę szwendaczy i czsoumilaczy. ta dużynka co conajniej 25 osób "best of the best" liderów, także jest moc i potencjał :-)
2
kjhbkjh 2016-04-08 22:46:10
słuchajcie, a szukają teraz do Jobon sp .z o.o.? Bo chciałabym aplikować...
1
pisuk 2016-05-10 23:04:33
pracowniczka, w mojej ocenie nikomu nie starczyłoby sił żeby działać tak na dwa fronty. Zastanawiam się skąd w tobie takie przekonanie ? Ja u nich co prace nie podejmowałem pracy ale gdzieś o uszy mi się obiło , że potrafi być RÓŻNIE u nich :) Dajcie znać co jest naprawdę
1
lukasz 2016-05-19 15:04:41
widze nie ma chętnych do pracy w jobonie może dla tego ze większość osób z okolic już pracowalo a ci co nie pracowali dowiadują się jak tu jest zarobki nie adekwatne do pracy chamstwo jeden drugiego kabluje do kierowników pietra a ten przychodzi i się wyzywa nad toba chamstwo
2
5rg 2016-06-18 14:38:05
@lukasz ale jak maja byc chetni skoro nie ma zadnych ofert pracy od ncih nie rozumiem.to przeciez znaczy ze oferuja tutaj stabilne zatrudnienie w pracy
kumpel 2016-07-03 13:30:51
masakra montownia to najgorszy dział a pieniądze szkoda gadać nie polecam tam pracować
5
stasiek 2016-07-09 23:08:47
Wydaje mi się, że i tak można się spodziewać wyższych zarobków, ale wiecie jak to wygląda teraz, żeby znaleźć zatrudnienie? Nie ukrywam, że dobrze by było podjąć zatrudnienie, zwłaszcza, że wypłata bywa powiększona o jakieś benefity socjalne do tego.
Zostaw swoją opinię o Jobon sp .z o.o. - Zwierzyniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobon sp .z o.o.