brak logo

Jobon sp .z o.o.

Zwierzyniec

Opinie o Jobon sp .z o.o.

m 2015-01-28 19:27:20
czytam te wszystkie opinie i smiac mi sie chce.tez tam pracuje i nie nazekam zostalam odrazu przyjeta balam sie ze sobie nie poradze ale dla chcacego nic trudnego jesli komus zalezy na pracu to szybko sie nauczy wszystkiego,a odradzaja ci ktorzy tam pracuja bo boja sie ze ktos nowy przyjdzie i bedzie sprytniejszy.polecam ta firme i jesli pracuje sie dobrze to nie przeszkadza ze ktos ci patrzy na rece poprostu rob to co do ciebie nalezy.a pobory sa zawsze do 10 kazdego miesiaca,i mozna pojsc na setke zawsze to wpadnie wiecej.i nie bojcie sie tam pojsc nie pytajcie ludzi ktorzy tam pracuja o prace bo zawsze odradza a sami pracuja.pozdrawiam
1
szyszka 2015-02-04 19:45:42
a ja się zastanawiam jak kobiety dostają się na inne stanowiska a nie tylko SZWACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podkowa 2015-02-11 21:25:08
z tym sprytem poczekaj za kilka lat jak ledwo będziesz chodziła na nogach, chłopaki rezygnują z tzw "takiej pracy" i zarobków dla umysłowo chorych co to za podwyżka 65 groszy zwykle kpiny z człowieka, szyderstwo małoznaczność, zostałaś przyjęta bo nikt nie chce pracować na takich warunkach procentowych, jasne przyjmą wszystkich jak nikt nie chce tam pracować, brawo job -oznacza-ostatnia szara komórka .zwolnili kolegę bo poszedł zapalić na palarnię a nie do kibla tak jak robią to majstrowie co 30 minut miał chłopak kulturę ,ludzie zobaczcie jak robotnicy wracają z pracy jak wyglądają i czy mają chęć np. na jazdę rowerem, jak są ubrani i jak się zachowują, wystarczy ze wsiądziesz do autobusu- jak potem śmierdzi! nie rozumiem słowa pracuje się dobrze ponad miarę ludzkiej siły, nie ma stania a setki są odtrącane od całości wynagrodzenia ,brawo mało ktoś prawdy mówi natomiast w tej firmie stracić można nie tylko zdrowie fizyczne ale również psychiczne a o prace zawsze spytajcie się tylko serdecznych przyjaciół ,pewnie ta szyszka to majster albo kierownik bo np.mi ręce odpadają a ktoś chciał dodać dobrą opinie- tak się nie da ponieważ negatywnych opinii jest 4 strony a pozytywny 1 komentarz "nie szata zdobi człowieka" tak jobonu 1 komentarz w raj nie zmieni nadal nie polecam proszę wszystkich o pisanie prawdy jest tak piękna .Polska to tak piękny kraj! Jak mogliśmy dopuścić do tego,żeby obcokrajowcy rozgrabili nasz KRAJ-przecież mogliśmy godnie pracować w POLSKIEJ firmie!!!
bjs 2015-02-13 18:39:06
odp: podkowa
masz racje kolego tak własnie wygląda praca tutaj a dobrą opinie to tylko wystawiają brygadziści ich żony oraz całe kierownictwo które siedzi przy biórku nic nie robi dopuki jakis niemiec nie wchodzi wtedy tylko jak myszy przed kotem uciekają
zosia 2015-02-18 12:25:45
Witam czy ktos sie może orientuje czy są może przyjecia kobiet do Jobonu w chwili obecnej bez doświadczenia ? Oraz przyjecia meżczyzn ?
BAK 2015-02-19 09:42:19
zaczyna się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla Polaków pod reżimem niemców tylko dawaj dawaj bo mało
1
szyszka 2015-02-24 12:06:15
do PODKOWA:
A co ty człowieku masz do mnie ja tam nie pracuję tylko chciałam się dowiedzieć w jaki sposób można wcisnąć się na inne stanowisko a nie na szycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tap1 2015-02-25 22:07:11
po ponad 10 latach mam juz to wszystko w du..pie. czas zmienic prace, kazdy kiedys to zrozumie. nie polecam jobonu nawet wrogom....
3
Pracownik jobonu 2015-03-01 10:24:03
Jobon to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdybynie jobon to ja i dziecko czekało by życie pod mostem robic trzeba bo taki mamy rynek pracy
arek 2015-03-06 17:30:37
szkoda że nie ma już nocek. jedyna rozrywka ;)
ryś 2015-03-07 17:07:36
Tak czytam ,te wszystkie opinie i zastanawiam sie kto to tak narzeka ...chyba ta osoba ktora tam siedzi od poczatku i nie ruszy (usunięte przez administratora) i pójdzie do innej pracy ,tylko gdzie???Napewno jest cięzko ,ale jak ktos umie pracować i nie boi się żadnej pracy to da radę ...Zwiąki są tylko ludzie nie mają odwagi pytac się i walczyć o swoje prawa a na zebraniach to siedzą jak mysz pod miotłą a po zebraniu dwa dni będą dyskutować ,Jak nie boisz się pracy to próbuj w Jobonie bo prywaciarz ci nie wypłaci na czas poborów i zusu a tu masz kasę minimalna ale co miesiąc ,więc kto nie ma z czego żyć to poleca jest ciężko ale można pokonać .....
6
podkowa 2015-05-08 17:15:43
jeszcze pracuje w tym zakładzie i widzę zamiast ludzi ciemną masę zjeb''',a.....robotów co za 100 procent oddali by życie tam niema żadnego polaka wytresowali ich jak gówniarzy i jadą po nich jak po niewolniku co ja tu robię muszę jeszcze trochę wytrzymać i uciekać za 100 zł premi dla majstra i jego kapa 100 osób za 10 lat będą miały grupę inwalidzką 'hipokryzja''
george 2015-05-09 21:40:50
piekne ,do kabaretu
ukraina 2015-05-16 23:31:10
tacy co przyjechali od poroszenki, który gloryfikuje UPA mają lepiej w tej śmiesznej firmie od nas Polaków.
6
asassa 2015-06-03 11:15:24
Żeby iść tam do pracy to trzeba najpierw zapisać się do dobrego psychologa,jeżeli ktoś ma słabą psychikę to nawet nie radzę bo wejdą na głowę.
3
rajchard kun 2015-06-22 16:46:06
to nie oskarzenie tylko prawda...przydupasie. ty pewnie sie nadajesz..noszac pomaranczowa kamizleke kontrola jakosci.....jak niepracujesz fizycznie przy jakiej sjebanej maszynie albo nie tyrasz ciezkih rzeczy to zamknij ryj i sie niewpierdalaj. pracowalem tam ok 6 lat....nie polecam...popelnilem wielki blad ze balem sie rzucic to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz mam prace u siebie w miescie. a jutro ide do 2 na okres probny. a w jobonie pracuja ci ktorzy sa nieudacznikami zyciowymi...bo fajnie narzekac ze pracy niema...jest...gorasz lebsza..ale trzeba szukac a nie pierdolic na palarni jak to jest hu-jowo.
a niemiec sie z was smieje jak to male chiny sobie zrobil w zwierzyncu..i jeszcze ruchanie za darmoche..paranoja.
4
młodzież Wszechposlska 2015-08-13 22:25:34
cze! Niemcy nic tu nie są winni. jak mało kto, są dobrymi gospodarzami na tym gruncie, wykorzystali potencjał ludzki oraz sprzyjającą koniunkturę i zarabiają krocie. moglibyśmy się wiele od nich nauczyć. co innego nasi kierownicy i cała rzesza ich nadgorliwych pomagierów. to oni punktują naszym kosztem. kilku darmozjadów plącze się godzinami po Firmie i myśli jak to jeszcze ułatwić nam żywot. to oni zrobili z nas lud masowo wykorzystywany na swoim podwórku. pozdrawiam Patriotów !!!!
6
zmc 2015-08-20 10:36:40
co do świadczeń, czy wypłaty na czas firma Jobon to pewniak. pod tym względem są jak najbardziej OK, nawet ubezpieczenie na życie na dobrych warunkach. pozdro!!!
zmc 2015-08-20 10:37:06
co do świadczeń, czy wypłaty na czas firma Jobon to pewniak. pod tym względem są jak najbardziej OK, nawet ubezpieczenie na życie na dobrych warunkach. pozdro!!!
lul 2015-09-04 18:58:56
no bo dobrze wiedza ze dgy spozniac sie bede z wyplata to ludzie to jeban wpizdu b kokosow niema tam hahahha
TAP 3 2015-09-18 01:12:24
POZDROWIEWNIA Z LEICESTER
trabant zwierzyniecki 2015-10-06 19:15:59
niczym...
no jeszce im dziekowac ze wyplata na czas hahahahahaha sam ludzie z siebie robia murzynow...bo na czas wyplaci xd ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jaki ciemnogrod..
a tak poza wyplata na czas to nic xd premia? ta :D hahahaha normy chyba :D
ta firma w niczym niejest lebsza ...a wrecz stwierdze ze gorsza bo warunki ogolno-wewnetrzne np atmosfera pracy sa fatalne...
ale tak to jest jak sie komus wyrwanemu z obory od swin np marzanna..da posade to mysli dalej ze pasie swinie..a co smiesznijsze ze ludzie mysla ze naprawde sa tymi swiniami i tak sie kolo zamyka...
2
trabant zwierzyniecki 2015-10-06 21:50:45

"Pracownik jobonu -
Jobon to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale gdybynie jobon to ja i dziecko czekało by życie pod mostem robic trzeba bo taki mamy rynek pracy"


bo jestes je.ba.nym nieudacznikiem...i nie mieszaj do tego dziecka...to twoja wina ze jestes zerem i niestac cie na cos wiecej....bo niemasz jaj zeby zaryzykowac....jestes poprostu stworzony do dymania...i dopuki tacy jak ty niewymra niebedzie lepiej w polsce ty lemingu..
1
Narodowcy 2015-10-07 22:12:51
trabancie naucz się poprawnej pisowni. pewnie masz ciężko. ciekawe czy w jobonie jesteś taki wygadany. chyba cię jeden z drugim szarga jak kmiota i teraz na kompie się wyżywasz .
pozdrawiam realnie myślących Polaków !!!!
3
tap10 2015-10-08 19:43:32
TO NIEJEST FIRMA TO JEST SEZONOWY (usunięte przez administratora) PREDZEJ CIE (usunięte przez administratora)KOLEDZY IKOLEZANKI
1
Joseph Naber 2015-11-06 11:34:50
Przestańcie oczerniać porządną niemiecką firme, potraficie tylko narzekać! Jazda do roboty!!!
2
szyszka 2015-11-08 17:36:15
a jak tam wogole można się dostać na inne stanowisko a nie na szwaczkę czasami się tak zastanawiam,.............
środowiska Patriotycze 2015-11-14 22:31:36
pozytywny głos za wywieszenie naszej pięknej flagi na 11 listopada
4
goja 2015-12-03 20:46:56
Yesssss!!!!!!! W końcu doigrała się! Szkoda tylko,że ,,płotki,, dostały najbardziej po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szajka rozwalona! :)
ja 2015-12-04 21:45:12
marzanna tonie ;)
1
trabant zwierzyniecki 2015-12-04 21:54:43
w przeciwieństwie do ciebie juz tam nie pracuje i stawialem czynny opor a nie tak jak ty nadstawiasz dupy....a ten twoj name jesli wiesz co to znaczy "narodowcy" to chyba nie wiesz co to znaczy narodowiec baranie pusty...z ciebie taki narodowiec jak z Józefa polak...nadstawiaj tam dupy i morde trzymaj krotko kasztanie...
2
trabant zwierzyniecki 2015-12-04 21:57:50
no tak....świętuj... masakra..z takim mysleniem to ten narod daleko nie zajdzie....skoro jest wyplata to mozna dawac sie dymac... postawili wam ten jobon to troche ze wsi wyszliscie ale wies dalej w was zostala...
maja 2015-12-07 17:25:31
a co się dzieje z marzanna, ktoś coś wie????????????
1
tap10 2016-01-05 20:34:50
Ludzie z tego co wiem takiego zakladu napewno niema w polsce ktos narzeka na niemcow niemcy niesa tacy zli tylko polak polaka tam goni jak psa niekturzy ludzie za trzynastke by tam zycie oddali chory zaklad i tyle niechce mi sie pisac dalej bo tego sie nieda opisac chory zaklad i tyle brak slow.
3
tap10 2016-01-05 20:47:15
Mysle ze ten zaklad jest jedyny w swoim rodzaju wiec szkoda opisywac co tam sie wyprawia z reszto narzekacie na niemcow moze ktorys mial dzadka w "ss" ale niewszyscy niemcy sa tacy zli to polacy sa chamami w tym zakladzie cos otym wiem.
1
cichociemny 2016-04-01 23:11:27
Panie kierowniku może zamiast "proponować" wszystkie soboty pracujące i 9 godzinny system pracy pogoń Pan tą swoją bandę szwendaczy i czsoumilaczy. ta dużynka co conajniej 25 osób "best of the best" liderów, także jest moc i potencjał :-)
2
lukasz 2016-05-19 15:04:41
widze nie ma chętnych do pracy w jobonie może dla tego ze większość osób z okolic już pracowalo a ci co nie pracowali dowiadują się jak tu jest zarobki nie adekwatne do pracy chamstwo jeden drugiego kabluje do kierowników pietra a ten przychodzi i się wyzywa nad toba chamstwo
2
kumpel 2016-07-03 13:30:51
masakra montownia to najgorszy dział a pieniądze szkoda gadać nie polecam tam pracować
11
Najlebszejszy krojczy damian :d 2016-08-08 07:39:07
Jak tam sytuacja w mojej ukochanej firmie jopon? Hahahaha
5
Damianoooooo khun 2016-08-09 00:16:21
Oczyscic.......ktos tu juz zgermanizowany...
PracownikOtoJa 2016-10-07 00:02:22
witam. zaczynam pracę od 10.10.2016 są nadal nabory trzeba sie pofatygowac osobiscie i złożyć odpowiednie dokumenty. Z tego co widziałem praca nie jest jakaś cieżka ale wiadomo robic trzeba a jak komus sie nie chce to wiadomo szuka pracy lżejszej od leżenia a i to narzeka ze ziarnko uwiera. Wiecej info bede dodawal na bieżąco jak sie sprawy maja. Pozdrawiam
alek 2016-10-09 12:35:46
@PracownikOtoJa też mam wrażenie, że niektórzy chcieli by zrobić, ale się nie narobić. A tak się zwyczajnie nie da, trzeba się do pracy przyłożyć i tylko wtedy, kiedy faktycznie pracujemy możemy coś na tym ugrać. Mam na myśli większą kasę i uznanie pracodawcy.
3
lukasz 2016-10-25 08:54:15
nie wim po co ktoś się odzywa pracuje kilka miesięcy i dużo ma do powiedzenia zapytaj ludzi którzy pracowali naście lat dlaczemu się zwalniają bo psychicznie nie wytszymują
5
Rambo 2016-11-17 01:26:01
Pracuję kilka miesięcy i zauważyłem, że atmosfera z ludzmi jest na bardzo dobrym poziomie. To znaczy, przełożeni chcą Cię nauczyć jak pracować aby było dobrze... Każdy pomaga, pokazuje jak co, żeby było ok... Dobrze płacą na start, jest okazja się wykazać. Można się rozwijać, bo to takie małe miasteczko, każdy ma Swoją robotę, gdy kogoś zabraknie można spóbować czegoś innego... Jak w każdej pracy trzeba się starać, po to się poszło do PRACY, żeby PRACOWAĆ. Można znaleźć dla siebie "miejsce"... Naprawdę, polecam. Nie rozumiem skąt te negatywne komentarze. Pewnie od studentów z wyższym, którzy spróbowali pracy, bo idiota z dyplomem to taki sam idiota jak wcześniej tylko z pretensjami. Wydaje mi się, że od ludzi którzy myśleli, że w pracy nic nie trzeba robić. Każdy chciałby nic nie robić i zarabiać wuchtę siana. Ale nie mogę złego słowa powiedzieć jak narazie. ;) Jest naprawdę dobrze. Ja wychodzę z założenia, że gdy idę do pracy to mam się starać i widzę, że gdy się starasz to zostaje to zauważone. Gdybym szukał jak tu narzekać to bym mógł tylko powiedzieć to, że przerwa mogła by być delikatnie dłuższa. ;) Pozdrawiam pracowników.
1
Ochrona 2016-11-17 09:11:17
To co mówi się o tzw;łazikach to najważniejsze zasiedzenie jest na szwalni psełdo kierowniczka pani Aneta i cała kolejka brygadzistek nie mających żadnych kompetencji ani pojęcia o robocie radzę panu kierownikowi tego działu ,niech się przyjrzy tej niedouczonej elicie ,bo wyniki na tablicy to zasługa normalnych pracowników a nie tych kilku łazików ende.
5
Pracownik 2016-11-19 20:31:58
Zarobki niezłe,warunki socjalne bardzo dobre,wypłata na czas.
Firma cały czas inwestuje i rozwija się.Kadra zarządzająca dba o wszystkich pracowników.
Możliwość dodatkowego zarobku w wolne soboty.
Ludzie mili i życzliwi, pomagają nowym pracownikom.
4
dfrgthyjyj 2016-11-20 21:04:55
pracujjesz kilka miesiecy i co widzisz wszystko ok ale do czasu podpadniesz u brygadzisty to bedziesz gadal inaczej to niejest takie proste wykarz sie a bedziesz jebal za innych brygadzista wie komu dac dobra robote a komu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normy niewyrobisz i na dywanik
habeta :) 2016-11-21 16:44:16
Myślę że dużo się pisze ale niektóre posty są prawdziwe szwalnia ma szef ,kierowniczkę trzy panie księgowe co liczą wydajność szwalni brygadzistki liczą na tablicy logistyczka na kartce co grupa szyje a przecież to wszystko w komputerze liczy się a to na dwie zmiany wystarczy dwie panie a trzecia t kto i do czego i kto na nią pracuje????????????????????????????????wiec po co ona my zapieprzamy na nie potrzebna osoby wałęsają się po JOBONIE
7
udreczona w jobonie 2016-11-23 08:58:31
od kiedy pan tak ladnie zna Polski
3
zawiedziona 2016-11-23 09:53:31
Mnie tagrze wtedy zwolnili tesz bylam jedynym zywicielem rodziny wtedy z 3 zmian mieli zrobic 2 wiec zwalniali tylko czlowiek zasmalal jak durny a grupowe zwolniena kosztuja rzaluje ze nie podalam do sadu ciekawe co pan Naber na to trzeba bylo sie zmuwic i poczekac na niego jak on na pracownice wyhodzaco z ubikacji na malej szwalni i sprawdzal czy palila panie jeszcze ludzie pieluch nie nosza w tej pracy hociasz zasmalal jak dziki to i tak nanic bo zostawiali znajomki lizidupki i kablazy psyhika siada panie Naber czy naprawde nie widzi pan zlego traktowania ludzi uczciwie solidne pracujacych
1
Zostaw swoją opinię o Jobon sp .z o.o. - Zwierzyniec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jobon sp .z o.o.