Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Telemedycyna Polska S.A.

Pracowałeś w firmie Telemedycyna Polska S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lolo - 2013-05-27 19:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie możesz nikomu ufać,bo wśród pracowników są kapusie - pupilki, którzy donoszą o każdym Twoim ruchu do [usunięte przez moderatora]. Masz siedzieć przez 8 godzin prosto i gapić się w monitor. Według nich jak krzywo siedzisz to źle sprzedajesz. Taka filozofia firmy..Nie wciśniesz nic przez 2-3 dni to wylatujesz. Szkoda czasu ta taką firmę gdzie Cię traktują jak użytecznego [usunięte przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
dido - 2013-06-29 23:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tej firmie nikt nie pracuje na umowę o prace?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 21:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ktos w Telemedycynie zagrzał miejsce na stałe, czy to normalne rotacje i bardziej standard? jak wygląda system premiowania i prowizji?
zdjecie uzytkownika
gwiazda1 - 2013-07-12 15:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam te firme nikt nie dostaje umowy o prace tylko umowa zlecenie nawet jak masz przez np. 3 miesiace dobre wyniki a chociazby w jednym miesiacu slabsze od razu wylatujesz!!! nie patrza na to ze caly czas wczesniej ci dobrze szlo!!! co dziennie nowi ludzie i tak wkolo!!!
to praca dla [usunięto przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
gerber - 2013-07-29 17:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naczytalam się tych opinie o tej firmie że chyba jutro nie wstawię się na tej rozmowie kwalifikacyjnej :) po co mam tracić zdrowie na takie traktowanie.
zdjecie uzytkownika
ela - 2013-07-29 18:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi napisać czy osoby 50+ mają szansę w tej firmie na minimalny szacunek??????
zdjecie uzytkownika
Japulina - 2013-07-29 19:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmuja wszystkich kto tylko umie się wysłowić.A ludzi traktują jak [usunięto przez moderatora] , nie wolno rozmawiać między sobą ,nie korzystać z komórki , nie czytać gazety tylko sprzedawać i wciskać kit biednym schorowanym ludziom.Żałosna firma ,jedyny plus że płacą podstawę plus prowizję .Jeżeli nie będziesz sprzedawać to umowy z tobą nie przedłużą.
zdjecie uzytkownika
krykiec - 2013-08-03 00:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tu bylem ale szybko zrezygnowalem jedyne co mi sie podobalo to... Pani od[usunięte przez moderatora] :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-03 07:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można tam zarobić?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-09-24 19:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POPIERAM I POTWIERDZAM WSZYSTKO CO NAPISAŁ PRZEDMÓWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
~~ank - 2013-11-04 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w jednym z oddziałów. Brak szacunku, traktowanie dobre, jak dajesz im zarobic, a jak nie ma wyników oczekiwanych, to nikogo nie obchodzi przeszłość, nie dają juz szansy, tylko wylatujesz. Nic się nie liczy, tylko sprzedaż. Pensja najniższa z mozliwych i (usunięte przez administratora). Odradzam.
zdjecie uzytkownika
centuś - 2013-11-13 11:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Japulina - 2013-07-29 19:54:39]:
zatrudniają ale trzeba mieć nerwy z żelaza i totalny brak skrupułów. to drugi zawód po adwokacie,w którym masz płacone za kłamstwo, niedomówienie i otumanianie ludzi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-11-14 10:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [japula - 2011-08-24 17:48:11]:
Co ty za głupoty opowiadasz i pod czyje dyktando to napisałeś
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2013-11-14 10:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to wytwór naszych parszywych czasów. Wykorzystuje naiwność głównie starszych schorowanych ludzi wyłudzając od nich pieniądze za rzekome badania, wmawiają im, że są pod kontrolą lekarską. Jestem ciekaw jacy lekarze narażają w ten sposób zdrowie a może i życie drugiego człowieka. A co z przysięgą Hipokratesa.Kasa ważniejsza co?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-01-07 13:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie i byłam bardzo zadowolona. To prawda, że jest presja, ale gdzie jej teraz nie ma ??? To nie jest wciskanie kitów tylko uczciwe proponowanie pomocy dla osób starszych i schorowanych. Mnóstwo osób dzwoniło do firmy by złożyc zamówienie ( nawet dla dzieci) bo usługę polecił im ich lekarz kardiolog. Zwolniłam się tylko dlatego, że musiałam się przeprowadzic. Zarobic można naprawdę dobrze. Miałam umowę o pracę. Jak ktoś nie chce pracowac to żadna praca nie odpowiada.
zdjecie uzytkownika
aaaaaaa - 2014-02-10 20:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie udawadniają ci że jestes głupolem,śmieciem,po prostu nikim.brak szacunku dla człowieka i już
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-03-07 16:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze to nijak ma się Twoja wypowiedź @aaaaa do tej @ja. Bliższa prawdy o Telemedycynie w swoim poscie jest @ja
zdjecie uzytkownika
Kala - 2014-03-24 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś podać kwotę zarobków?
zdjecie uzytkownika
rrr - 2014-03-31 20:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"pełen profesjonalizm rekrutacyjny" :) :) :)
zdjecie uzytkownika
ozzy - 2014-04-04 00:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam opinie niektórych z was i nie znając tej firmy mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć "beznadziejnej baletnicy to rąbek od spódnicy będzie przeszkadzał. już lata w handlu pracuję i wiem że złe opinie o każdej firmie wypisują tylko ludzie którzy nie dali sobie rady i nie potrafili sprzedawać produktów lub usług.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-14
Żródło: pracuj.pl
Katowice
(śląskie)
Telemedycyna Polska S.A.Dynamicznie rozwijająca się firma z sektora medycznego poszukuje pracownika na stanowisko:MANAGER PROJEKTU Miejsce pracy: Katowice Region: śląskieOpis stanowiska:Kierowanie największą w Polsce profilaktyczno-społeczną kampanią bezpłatnych badań serca „Zadbaj o swoje serce!”Zarządzanie podległym personelem, w szczególności regionalnymi koordynatorami odpowiedzialnymi za poszczególne eventy, personelem medycznym, osobami te
zdjecie uzytkownika
DzAgA - 2014-04-17 17:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DoklDNIE TAK ZGADZAM,SIE TEZ JUZ MAM PARE LAT DOSWIADCZENIA MARKETINGU JEST TO CIEZKA PRACA DLA WYTRZYMALYCH I SILNYCH LUDZI I TU SIE ZGODZE Z TA BALETNICA POZDRAWIAM :)
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2014-05-01 20:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda zawsze w oczy kole
zdjecie uzytkownika
Puma - 2014-06-12 12:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda leży pośrodku. Nie chodzi tu o wymagania pracowników, ale o prostą zasadę - jeżeli pracodawca zatrudnia pracownika za marne grosze nie będzie go szanował - tanio go kupił dlatego sądzi, że może go obrażać, upominać a w końcu zwolnić.
Ludzie jeżeli będziecie dalej całować w rękę telemedycynę to nie oczekujcie zmian.
zdjecie uzytkownika
power - 2014-06-12 15:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Puma - 2014-06-12 12:12:43]:
moim zdaniem właśnie jeżeli już znalazł naiwnego za tak małe pieniądze to będzie go trzymał jak długo będzie w stanie
zdjecie uzytkownika
weronika - 2014-07-03 12:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś na Bronowickiej w Krakowie? Zadzwonili, ale jak czytam opinie to zastanawiam się czy warto w ogóle iść.Proszę o opinię.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telemedycyna Polska S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x