4EverNET Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o 4EverNET Sp. z o.o.

Zyta 2015-10-08 18:54:15
Ja się zastanawiam czy wysłać tam CV, niby wszystko super ale nie wiem boję się że się nie sprawdzę. Jak mi radzicie? Można tam zarobić? No i czy przyjmują ludzi bez doświadczenia?
Kinga 2015-10-08 18:56:06
Ja polecam
Kinga 2015-10-08 18:58:00
Ja mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę jako dobrego pracodawcę
Krzysiek 2015-10-09 17:34:03
Zyta nie ma się nad czym zastanawiać :)
Iwona 2015-10-09 17:35:50
Ja jestem zadowolona, najbardziej podoba mi się elastyczny grafik. Faktycznie można się dogadać co do godzin i nie robią z tym problemów.
Natalia 2015-10-11 19:20:37
Firma bardzo dobra, pracowałam i polecam.
korek 2015-10-12 13:05:48
Ja niestety nie mogę tej firmy polecić. Rozmowa kwalifikacyjna przebiegała ok. W sierpniu podczas tej rozmowy ustalony został termin rozpoczęcia pracy na początek września. Zgodnie z umową zgłosiłem się do firmy po dokumenty i... potraktowano mnie tak jakby nigdy taka rozmowa nie miała miejsca. Trochę nie rozumiem dlaczego podczas moich przyjazdów nie powiedziano mi że oferta pracy jest już nie aktualna. (usunięte przez administratora) Ja w odróżnieniu od innych opinii ostrzegam że ustalenia w rozmowie kwalifikacyjnej nie koniecznie w przypadku tej firmy cokolwiek znaczą. Podejrzana też jest cukierkowatość w ocenie tej firmy.
Ostrzegam i pozdrawiam. Artur
Jola 2015-10-12 18:07:25
Pracuję i polecam
Zdzisława 2015-10-12 18:08:48
Dobra firma, super stawki, wsparcie zespołu i super że tu trafiłam.
Wera 2015-10-14 18:46:30
Ja pracuję w tej firmie od dawna, wszystko od początku super i bardzo sobie chwalę
Annn 2015-10-14 18:47:36
Jeśli ktos szuka pracy to polecam pracuję i nie zamierzam zmieniać bo warunki są bardzo dobre
J 2015-10-14 18:49:14
jestem pracownikiem tej firmy od dawna i bardzo sobie chwalę tą pracę, bardzo uczciwe stawki i premie i przede wszystkim wypłata na czas
Darek 2015-10-22 14:37:44
Ja pracowałem już w kilku firmach i tutaj jest zdecydowanie najlepiej, zaczynajac od stawki godzinowej, przez zespół i atmosfere a kończąc na lokalizacji
Kamil 2015-10-24 09:36:05
Cześć! Obecnie pracuję w innym contact center,ale zastanawiam się nad przejściem do Was.Jakie obecnie projekty są realizowane i jaka jest podstawowa stawka za godzinę na każdym z nich? Chciałbym wybadać czy warto udać się na rozmowę kwalifikacyjną.Z góry dziękuję za odpowiedzi;) Pozdrawiam
Robert 2015-10-24 10:51:09
Kamil zdecydowanie najlepiej przyjść na rozmowę, wtedy dowiesz się wszystkiego. Kampania do której teraz szukają bardzo przyjemna,akurat ja przy niej pracuję stawka godzinowa zdecydowanie lepsza niż w innych CC więc ja bym się nie zastanawiał
Sara 2015-10-24 10:53:55
Kamil, ja pracowałam w tej firmie jakiś czas temu, wspominam bardzo dobrze, rewelacyjna kadra, super atmosfera, zrezygnowałam ze względu an studia bo nie dam rady tego pogodzić ale zdecydowanie mogę Ci polecić tą firmę.
Bunia 2015-10-24 10:57:00
Pracuję już ponad rok i zdecydowanie jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobra stawka godzinowa, fajna kampania na której można się nauczyć sprzedawać, rewelacyjna kadra która pomaga a nie tępi, jak ktoś się zastanawia to ja zdecydowanie polecam wysłać CV.
pracuję już długo 2015-10-26 18:43:51
Ja pracuję w tej firmie bardzo długo i myślę że mogę się wypowiadać o tym jak to wygląda. Ja nie mogę złego słowa powiedzieć wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona. Kampania na której pracujemy jest bardzo dobra, zasady finansowe też są bardzo dobre, kadra zawsze pomaga i chce żebyśmy zarabiali, przynajmnioej ja mam takie wrażenie, że ich rady są po to żeby pomóc. Z tego co obserwuję zespół to jak ktoś chce pracować i się stara to nie ma z tym większych problemów, czasami musi się przyłożyć bardziej bo na przykład dopiero się uczy i nie wie jak sprzedać ale jak już ktoś ma jakąś wiedzę to na pewno można się jeszcze podszkolić i dobrze przy tym zarobić.
KIm 2015-10-26 18:48:14
Super firma, bardzo dobre warunki finanoswe, świetna atmosfera.
byłam na rozmowie 2015-11-21 15:24:24
Ja byłam na rozmowie w zeszłym tygodniu. Rozmowa bardzo w porządku, warunki też bardzo fajne, uczciwa podstawa. Jestem zaproszona na szkolenie i się wybieram. Mam nadzieję że uda się i będę pracować.
roben 2015-11-21 15:25:44
ja jestem zadowolony dołączyłem niedawno, to jest moja pierwsza praca i dużo mi muszą pomagać, ale to jest ok ze pomagają. Mam nadzieję że sobie poradze bo widze że dużo muszę sie nauczyć ale jestem dobrej myśli
Izzzzzz 2015-11-21 15:27:53
Ja pracowałam już jakiś czas temu, wspominam bardzo dobrze, ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która tam pracuje i też sobie chwaliła.
komar 2015-11-21 15:28:54
Mam tam koleżankę która pracuje i bardzo sobie chwali. Myślę że z czystym sumieniem można polecić tą firmę
Mirka 2015-11-24 19:09:51
Ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, na początku bardzo duze wsparcie i zrozumienie i nie ma nacisków jak to czasami bywa tylko pomagają zeby plan zrobić
M 2016-01-30 14:23:36
Ja jestem bardzo zadowolony z pracy tam. Zdecydowanie polecam
W 2016-02-01 18:26:27
Ja polecam firmę, przede wszystkim bardzo dobra atmosfera i gwarantowana podstawa co wcale nie jest takie częste w takich firmach.
S 2016-02-03 18:16:47
Pracuje i polecam
ona 2016-02-04 19:47:10
Polecam firma rzetelna i solidna
Lola 2016-02-05 16:05:16
Ja pracuję już jakis czas i naprawdę polecam. Firma jest dobra. Mają fajną atmosfere i to jest chyba najlepsze nie tak jak w innych firmach że stoją nad Tobą i wymagają. Da się też zarobić bardzo fajne pieniądze.
Sabina 2016-02-05 18:24:33
Jestem bardzo poytywnie zaskoczona. Jeszcze nie pracowałam w tak fajnej firmie.
sandra 2016-02-08 13:39:28
JA zdecydowanie polecam. Przede wszsystkim idą ci na rękę. dużo można załatwić i nie utrudniaja ci zycia na siłę tylko pomagają
C 2016-02-09 16:44:57
Dobra kasa, super atmosfera i fajni ludzie. Ja jestem na TAK
K 2016-02-10 16:49:41
Dobra firma, umowa uczciwa, super szkolenia i fajni przełożeni
Emdzej 2016-02-10 23:24:45
Call Center w którym można zarobić najlepszą kasę w Katowicach
Jupiter 2016-02-11 08:32:36
fajna lokalizacja i budynek też super. Widać ze firma na poziomie, nie to co niektóre obskurne
Franio 2016-02-12 16:44:45
Ja jestem bardzo zadowolona że tu trafiłam zdecydowanie polecam
nika 2016-02-18 19:36:18
Super firma, bardzo dobre zarobki i warunki pracy
lolek 2016-02-22 10:13:43
bardzo dobra firma nie ma co sie zastanawiać
lilipop 2016-02-23 14:01:56
Ja pracuję w tej firmie od bardzo dawna i jestem mega zadowolony.
kinia 2016-02-24 09:24:58
Nie ma co sie zastanawiać. Bardzo dobre warunki i najlepsze stawki a teraz powiększają zespół
Łukasz 2016-02-26 16:23:07
Praca super, kierowniczka i koordynatorzy fajni i pomagają w pracy na początku się bałem że będzie kiepsko i trudno ale to na prawdę fajne miejsce. Warto pracować bo dobre warunki i rewelacyjna atmosfera.
I 2016-02-29 17:30:43
Wyrozumiałość i dużo wsparcia to dla mnie akurat to co najważniejsze
kasa 2016-03-04 18:46:59
Bardzo dobra firma rewelacyjnie się pracuje, bardzo dobra atmosfera
Mary 2016-03-21 16:18:17
Mam zamiar pracować w tej Firmie, po Waszych w większości dobrych opiniach na jej temat.Bardzo proszę o informację ile można zarobić na ręke , na początek. Czy można otrzymać Umowę o pracę i po jakim czasie, gdyż mi na niej b. zależy?
niuna 2016-04-21 10:10:30
Firma jest bardzo dobra i godna polecenia. Dobra kadra i fajne projekty
lolek 2016-04-22 12:17:42
ZDecydowanie firma jest godna polecenia. Warto wysłać CV i tam pracować, dużo można się nauczyć i praca jest w bardzo dobrej lokalizacji i jest super atmosfera
Ala 2016-04-25 18:55:41
JA pracuję już bardzo długo, przerobiłam też sporo firm i ta jest na prawdę godna polecenia. Przede wszystkim szanują człowieka, nie tylko żeby wyzyskać i wywalić, tylko wiem że jak ktoś nie robi wyniku to pracują pomagają, sama nie raz przychodziłam po pomoc i zawsze ją dostawałam. Bardzo lubię atmosfere która tam panuje i co najważniejsze są bardzo dobre zarobki, wystarczy troszkę się przyłożyć jakw każdej pracy a wypłata cieszy :)
winds 2016-09-01 16:11:41
Firma ok. Kasa na czas.
Edv 2016-09-01 16:21:55
Juz przecież od dawna to żadnej oferty pracy nie mają naprawdę pisaliscie w maju wiec się nie dziwię
Tomek 2016-11-17 16:35:57
Polecam,
Spora podstawa, premie można dostać na przyzwoitym poziomie.
Praca w zgranej ekipie.
Zostaw swoją opinię o 4EverNET Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4EverNET Sp. z o.o.