brak logo

Cykoria S.A.

Wierzchosławice

Opinie o Cykoria S.A.

dżizas 2011-11-25 12:48:02
jo jo robimy, ale nie ma połączenia bo ktoś kable pokradł. ale w kryminale (usunięte przez administratora) mosz?
Anonim 2012-02-29 22:48:30
Taka dobra firma, a takiego ma pracownika ochrony, że głowa mała. Jakim prawem ta Osoba sprawdza moją torbę, kontroluje mnie skoro sama szpera swoim kolegą i koleżanką w rzeczach osobistych. I pozostaje to bez ECHA??? Ludzie otwórzcie oczy!!!!!
Swiftek 2012-03-01 21:22:58
Anonim - 2012-02-29 22:48:30

Taka dobra firma, a takiego ma pracownika ochrony, że głowa mała. Jakim prawem ta Osoba sprawdza moją torbę, kontroluje mnie skoro sama szpera swoim kolegą i koleżanką w rzeczach osobistych. I pozostaje to bez ECHA??? Ludzie otwórzcie oczy!!!!!
Sprawdza czy garści budyniu nie wynosisz :-)
Kiedys tam pracowałem jako PH w terenie, ogólnie nie najgorzej jedynie
dział handlowy został w latach siedemdziesiątych i pensje marne.
w 2012-03-26 19:27:30
Weźta się za robote!!!
wstyd mi 2012-04-11 20:20:47
jak czytam te wpisy. wszyscy się obgadujecie i źle mówicie o sobie i swoich sąsiadach. nie macie nic ciekawego w życiu do robienia-niczym się nie interesujecie tylko tym, co u sąsiada. i to jest własnie to co określa się mianem "wiochy". tak samo najeżdżacie na cykorię-jak się nie podoba to zmieniać pracę. a w niedzielę do kościoła. to bardzo obłudne.
http://waluty-exchange.blogspot.com/ 2012-04-15 20:48:23
W takim razie może warto pomyśleć o handlu walutami?

(usunięte przez administratora)
zdesperowana 2012-05-12 20:47:27
Mam pytanko czy przyjmują do was tam do pracy na pakowaczkę np jeżeli tak to kiedy i do kogo złożyć to cv
młoda 2012-05-26 21:12:22
ja tez szukam pracy są wolne etaty do kogo mam tam podbić
młoda 2012-05-26 21:12:50
ja tez szukam pracy są wolne etaty do kogo mam tam podbić
wuq 2012-06-15 20:01:37
Przyjmują u was??? Na jaki dział najlepiej byłoby trafic? Co powiecie o pracy na magazynie? Jak tam jest???
anonim 2012-06-25 10:00:57
Hej Bym chciała złozyc cv do cykorii ,ale niewiem w jakich dniach ,godzinach i gdzie,byscie mi pomogli?podpowiedzieli?
stara 2012-07-18 22:40:38
czy potrzebują tam u was może bo ja bym chciała pracować u was na stałe lepiej mieć umowę o prace i najniższą niż umowe zlecenie za 700
xxx 2012-08-23 12:45:33
CYKORIA to jeden wielki syf. Piszecie o produkcji a (usunięte przez administratora) wozi sie furami.
Wy zarabiacie grosze a zarząd włącznie z Panią (usunięte przez administratora) biora resztę. A ludzi maja za zero. Wypwrowadziła się z Wierzchosławic wielka Pani bo wstydziła się tej wioski.
hajer 2012-09-03 12:41:55
ja bym chciał przyjechać tam do was.z innego województwa w ogóle (śląskie) poszukać sobie żony tam u was w miasteczku i osiąść tam na stałe ano i zatrudnić się w cykorii , mam wykształcenie średnie i lubie wychlać. dajcie znać czy opłaca się przyjechać??
1
sdgsdh 2012-10-02 10:56:03
w marketingu nie ma żadnego(usunięte przez administratora)
1
anonim 2012-10-14 17:22:25
hej kiedyś pracowałam tam u was poszłam z czasem na zwolnienie lekarski już nie wróciłam. teraz jednak złożyłam cv i byłam na rozmowie ale pan (usunięte przez administratora) kazał mi dzwonić pytac bo nie potrzebowali ale jakos nie mogę złapać (usunięte przez administratora) czy mam jakieś szanse sie do was tam jakoś dostać proszę odpiszcie jeżeli tak to jak to zrobić by spowrotem mnie przyjęto
2
wiola 2013-03-10 10:43:45
hejka, czy na wielkanoc będą talony?
kaja 2013-05-29 10:25:03
Witam serdecznie .

proszę napiszcie mi jak wyglada system czterobrygadowy w waszej firmie na czym to polega i jaka jest kolejność i ile jes wolnego między zmianami

Pozdrawiam.
1
Lil 2013-10-22 09:09:09
Nie mam opinii tylko potrzebuję oceny tej firmy, gdyż jest oferta pracy do księgowości i chciałabym coś się dowiedzieć na ten temat? Jak atmosfera i zarobki. Czy warto składać podanie?
2
ali 2014-01-02 22:12:19
lila szkoda czasu .atmosfera jak w filmie grozy
Asia 2014-06-19 16:12:42
Właśnie również szukam pracy w tej firmie, jestem po technikum, nie pracowałam jeszcze, ponieważ studiowałam 2 lata dziennie, ale niestety z pewnych przyczyn musiałam zrezygnować, z powodów również finansowych, ta praca jest co prawda z innej branży niż mam wykształcenie, ale postanowiłam się przekwalifikować na coś innego, nieważna jest dla mnie umowa, czy zlecenie, czy jaką tam dają, byle mieć pracę, byle się czegoś nowego nauczyć, zdobyć doświadczenie, byle mieć swój grosz, bym mogła się w końcu odbić i uzbierać na wynajem skromnego mieszkanka, by po prostu mieć t pracę, jako moja pierwszą pracę.
Mam do Państwa zapytanie, czy aktualnie CYKORIA SA przyjmuje do pracy od wakacji? Bardzo pilnie poszukuję pracy, potrzebuję jej jak najszybciej, do kogo najlepiej udać się w CYKORII w tej sprawie? Czy dojazdy do Wierzchosławic, nie są problematyczne jeśli nie ma się auta? Na ile zmian przeważnie jest praca?
Marcin K. 2014-06-23 20:50:09
Pamiętacie tego elektryka z Kotłowni co go energetyk zwolnił .Chłopak znalazł sobie lepszą o wiele prace i nie musi robic wszystkiego co do niego nie należało .Robi w swoim zawodzie i ma 3 razy taką pensje jak w Cykori. I w ten sposób wyszedł na lepsze niech Cykoria załuje ze straciła dobrego pracownika
2
uszol 2014-07-31 15:30:43
przyjezdzaj juz wszyscy na ciebie czekamy. jest co wychlac a borowiczka daje na kreche oddasz usmego .po robocie duzo atrakcji muzeum , teatr, klub pilkarski, kino, a co sobota ostra jazda na dysce
bolek 2014-07-31 15:34:48
witajta . chcialem sie zatcrudnic u was jako robotnik. czy to prawda ze na przyrwie ginie chlib i faje
chudy 2014-07-31 15:37:01
pytaj o loczka on tym wszystkim steruje
budyń 2014-08-04 07:56:51
zmana d jest the best
emil 2014-08-15 13:39:02
odpowiedz jest prosta dzial marketingu i zbytu do zwolnienia i prezesa tez
1
anonim 2014-08-21 18:07:27
stawka 7,50 brutto dziekuje az tak zdesperowany nie jestem
merci 2014-10-07 21:18:08
7.50 brutto???? To wstyd! proponować ludziom takie pieniądze. Po prostu wstyd! Niech sobie prezes tyle zapłaci. Ludzie ciężko pracują a tu taka żenada. Nie dziwię się, że firma ma problemy rekrutacyjne.
no mo 2014-10-27 18:01:36
witam, niedlugo mam zamiar tam zlozyc swoje cv na magazyn
powie mi ktos wiecej co dokladnie tam sie robi na magazynie ?
1
ily 2014-11-13 22:27:47
zalezy na ktorym?.przewaznie spanie na worach w wolnych chwilach praca
3
czarna mamba 2014-12-07 20:17:54
w tym czyms nie trzaeba miec zadnych kwalifikacji wystarczy byc niezlym wazelina albo przydupasem albo dawacdupska jak ja i wtedy mozna liczyc na wieksza kase lub pseudoawans
2
zapraszamy 2015-01-22 16:20:10
jeśli chcesz cofnąć sie w rozwoju nasza brama stoi przed Tobą otworem
3
kruszek 2015-02-19 00:28:49
a ten gogus z tymi wielkimi uszami nadal tam sciemnia
2
kadrowa 2015-02-27 19:29:04
nie ale mamy coraz lepszych komandosów wystarczy że zobaczysz na przystankach
gigus 2015-03-01 13:08:41
komuna jak byla tak jest
ministrant 2015-03-09 19:59:32
przyszłościowy zakład bardzo rozwojowa firma jest czym sie chwalić nasze produkty spożywcze przyprawiają o sraczke dziękujemy za zakup i życzymy smacznego na święta wam życzymy dużo papieru toaletowego
sam on 2015-04-13 19:54:50
warunki pracy gode średniowiecza jakość produktów na zenującym poziomie tak jak posawa kierownicza odowidni ludzie na odpowiednich stanowiskach
cykoria 2015-05-20 10:04:06
Podobno firma weszła w faze bankructwa ale ci przy korycie narazie cicho siedzą żeby sie jeszcze na chapać bo dobrze ogłosić upadłośc to też sztuka
1
EXPERT 2015-06-26 21:57:09
Witam Państwa Serdecznie
Mam kilku znajomych którzy pracują na wyższych stanowiskach w Cykorii i zastanawiam się po ich opiniach jak weryfikowani są kierwonicy. Obecnie jeden z nich o imieniu Andrzej B. pracujący w tej że firmie dość długi czas jest strasznym chamem nie sluchającym glosu ludzi tam pracujących.Może bym w to nie uwierzył ale Pan B jest moim sąsiadem i niestety muszę stwiewrdzić że tak faktycznie jest. Pan B jest człowiekiem aspołecznym zamknietym w sobie apodyktycznym i wiecznie niezadowolonym.Czy ja muszę zwracać uwagę na to że jest to osoba zamknieta w sobie zazdroszcząca ludziom wszystkiego i przkazująca opinie negatywne o wszystkim i o wszytskim. Proszę Państwa jeżeli chcecie zatrudniać ludzi którzy przynoszą prestiż firmie prosiłbym aby moje słowo nie uciekło, Jestem osoba pełną doświadczenia i wskazuję na brak jakichkolwiek kompetencji ze strony firmy przyjmującej tegoż że pseudo kierownika. Kierownik powinien rozmawiamć z ludżmi a to jest burak zamkniety w sobie który niewiele ma wspólnego z poszerzaniem perespektyw. Prosze się nad tym zastanowić.
4
Pracownik 2015-06-26 22:13:28
Witam
Pracuję tam już kupe lat i ta osoba o której była mowa czyli A.B jest CHAMEM NIE DO PRZEJŚCIA. Pupilek Prezesa który myśli że wszystko ujdzie mu na sucho. Kiedyś się pomyli.Bo z ludźmi to trzeba umić rozmawiać. A to jest grymboł który nie potrafi się odezwać. Dobrze że ktoś odważył się to napisać. Powiem tylko jeszcze jedno. Przez tego kolesia dużo ludzi zniechęciło się do pracy i poszło w H.....j
1
witek 2015-06-27 21:46:42
a co si spodziewacie po osobie co yla w czasie komuny oficerem politycznym odpowiedzailnym przed zsrr zeby polaczki nie szumialy a teraz on ijego coreczka robi w tej firemce smisznej zreszta uszol tez swiety nie jest
Rafaello 2015-07-14 11:27:10
Co tam słychac na zm D?
babol 2016-05-09 22:45:07
ta firma to jest odwrotnosc gospodarnosci , konkurencyjnsci, logiki, marketingu i zdrowego rozsadku
dj 2016-05-10 23:58:43
Danka widzialas zakonczenie Obcego 2 jak ci co ocaleli wsiadli do kapsuly hibernacyjnej jesli TAk i podobalo ci sie to aplikuj o prace w tym czyms . Tylko pamietaj ze w Obcym 3 nie bedziesz juz sama
andrzejka b 2016-05-11 00:02:36
jest ladny zeski i powabny dobry do glaskania i smernia po brzyszku
Jola 2016-05-15 21:04:58
w zeszlym roku skonczylam w zeromskim w inie studia a przedtem ksztalcilam sie w gniewkowie wiec mozna powiedziec ze na wyksztalceniu nie oszczedzalam czy jest jakas szansa na prace chociaz jako sekretarka ?
pracownikskw 2016-10-19 20:03:14
Praca nie jest ciężka ani też lekka tylko zarobki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] troche dużo wazeliniarstwa i pijaków kwestia czasu aż coś się stanie choć nikomu tego nie życzę przyprawy mają dobre . A i kierownictwo ja śmieci traktują pracowników wywyższają się bardzo i po znajomości awanse żenada
2
szzz 2016-10-19 20:29:43
Najważniejsze dla mnie jest to, że każdy dba o to, żeby wynagrodzenie było adekwatne do powierzanych obowiązków, a skoro premie się pojawiają jeszcze do podstawy to jeszcze lepiej o nich świadczy. A jaka jest aktualnie atmosfera w firmie? Pozdrawiam
anonim 2016-11-01 09:20:04
Najgorsza firma.Jestem akurat dostawcą surowca.Kierownik surowcowy"siwek" i reszta załogi do zwolnienia.Przepustki zabierają i dają znajomkom co wożą surowiec codziennie i nawet czasami po dwa razy.Dzwonią i przesuwają termin lub zebierają z powodu awarii chociaż jej wcale nie ma.Wiem bo znajomy pracował na "wadze".Trzeba być niezłym wazeliniarzem by liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi.
Zostaw swoją opinię o Cykoria S.A. - Wierzchosławice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cykoria S.A.