Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-05-12 12:36:48 odpowiedz | cytuj
A
b - 2010-05-12 19:32:08 odpowiedz | cytuj
Najokropniejsza firma w jakiej miałam wątpliwą przyjemność pracować. Fatalnie zarządzana
byly - 2010-05-13 15:37:34 odpowiedz | cytuj
Niestety obiecanki przy zatrudnianiu ogromne, natomiast pozniej 100 powodow na nie. Wieczny zamet i wygorowane oczekiwania - niestety nic w zamian:-( No i bardzo kiepskie warunki pracy
ona - 2010-05-21 17:08:15 odpowiedz | cytuj
Prawda! Pan Prezes ma tylko wizje, niestety nie widzi co się pod jego "dachem" dzieje - chociaż może nie chce widzieć i pozwala pewnej osobie na zbyt wiele.
firma mobingująca - 2010-08-01 01:46:49 odpowiedz | cytuj
jest to firma mobingująca zwłaszcza g( usunięte przez administratora )Nie radzę tam pracowac
os - 2010-08-16 19:24:41 odpowiedz | cytuj
Niestety, to wszystko prawda.
o-s - 2010-08-19 12:33:06 odpowiedz | cytuj
Ciężko się później otrząsnąć z traumy jaką się tam funduje. ...bo wszyscy w okół się mylą i są do niczego... Jedynie Pani A.B. jest najlepsza i ma "świetną pamięć" (owszem do ustaw) niestety nie do sytuacji jakie miały miejsce. Często tworzy jakąś "wyimaginowaną" rzeczywistość i jest bardzo przekonywująca w tym, że dane sytuacje właśnie tak wyglądały...a kiedy brak już argumentów bywa różnie. Takie zachowania + władza absolutna + notoryczne kłamanie, tworzą "fantastyczne" miejsce pracy jakim jest to miejsce. Odradzam
Z - 2010-09-02 13:22:40 odpowiedz | cytuj
nie moge sie zgodzić z ww opiniami - ja się wiele tu nauczyłam. pracowałam w kilku firmach i mam porównanie. domyślam się że powyższe opinie pochodzą od ludzi którym się nie udało i zawsze są/będą niezadowolone z pracy
os - 2010-09-02 22:23:33 odpowiedz | cytuj
Zgodzę się można się tam wiele nauczyć jednak trzeba mieć "grubą skórę" i stalowe nerwy (ale chyba jednak szkoda zdrowia). Pracowników traktuje się jak zło konieczne, obiecuje gruszki na wierzbie, no i najlepiej jakby się nie odzywali. Piszę tylko w imieniu pracowników Poznania, zatrudnieni w Toruniu traktowani są inaczej - znacznie lepiej i faktycznie mogą być zadowoleni. A swoją drogą co oznacza tekst "opinie ludzi którym się nie udało"? Co przepraszam? Praca w takim miejscu pełnym hipokryzji (zaznaczam Poznań) to jakaś wygrana?
praca tam to niewolnictwo - 2010-09-03 02:14:25 odpowiedz | cytuj
Witam, ja również miała wątpliwą przyjemność pracować w OS w Poznaniu w 2006 roku. Osoby zarządzające nie mają pojęcia o zarządzaniu, fatalne warunki płacy i pracy, a wymagania? (brak słów). Hipokryzja i zakłamnie to wizytówka OS. Cieszę się, że tam nie pracuję, szkoda zdrowia !!!!
teraz jestem zadowolona - 2010-09-05 09:29:42 odpowiedz | cytuj
Owszem, pracownicy Torunia mogą być zadowoleni, w końcu dzięki swojej szefowej przejęli pracę pracowników Poznania, których po kilku latach pracy i to ciężkiej bez pardonu zwolniono z dnia na dzień. No ale nie byli w "klanie szefowej Torunia". Z tego co wiem pod przykrywką wielkiej sympatii i ogromnej przyjaźni wykolegowała swoją jak się teraz okazuje "przyjaciółkę". Najlepiej świadczy o tym fakt, że nie miała odwagi już się odezwać. O układach świadczyć może również fakt, że została w/w Gocha (kwalifikacje wątpliwe- nawet pracownicy OS mają źle naliczane wynagrodzenia, ale podlizywać się umie). I takie zachowanie się ceni w tej firmie. No, ale teraz jestem zadowolona. Doświadczenie zdobyłam (sama, bo na szkolenia chodzą tylko "wybrani"). Teraz pracuję w firmie profesjonalnej, w której ulubienic szefów nie ma, są zasady jasno określone, procedury, i pracownicy wynagradzani są za swoją pracę. Dziękuję.
*** - 2010-09-05 17:29:56 odpowiedz | cytuj
A dlaczego nikt nie wspomniał o ( usunięte przez administratora )o jest idealny przykład profesjonalizmu firmy! W.wspomniany jest ( usunięte przez administratora ) Zatrudniony po znajomości (wszyscy inni przechodzili normalny proces rekrutacji- On nie!). Pracuje od roku, popełnia błąd za błędem! A konsekwencje tego ponoszą inni, bo( usunięte przez administratora )twierdzi, że to zespół jest do niczego. W związku z tym odeszło już kilka osób a reszta szuka pracy ( usunięte przez administratora ) A co zrobił prezes jak się dowiedział, że wspomniany( usunięte przez administratora )czasie pracy ogląda strony dla niewyżytych i zboczonych chłopców? I przez to wysiadły komputery, bo ściągnął wirusa, no otóż drodzy Państwo: NIC NIE ZROBIŁ!!! A dlaczego? Bo to kuzyn jego ulubionej ( usunięte przez administratora ) Tak się tam pracuje...
os - 2010-09-07 16:33:31 odpowiedz | cytuj
...dziwna sprawa...
Toruń - 2010-09-07 20:51:13 odpowiedz | cytuj
Kochani, pamiętajcie, że w Toruniu też jest księgowość. Najpierw szefostwo tolerowało kierowniczkę która terroryzowała pracowników. Owszem, zwolnili ją, ale po jakim czasie... A teraz nie mamy lepiej. Nie mamy już siły ciągle opowiadać się po którejś stronie.( usunięte przez administratora ). Chcecie się zamienić? Pewnie, nikt nas nie trzyma na siłę, ale w Toruniu jest trudno o pracę. Trzymajmy się.
Toruń - 2010-09-07 20:52:34 odpowiedz | cytuj
Ale prawda, doświadczenie można zdobyć.
o-s - 2010-09-08 21:19:48 odpowiedz | cytuj
To prawda, awansowała i jeszcze prezes podziękował jej za dotychczasową pracę z prośbą o więcej. Czego? Tego, że rozwala firmę??? No ja tej polityki nie rozumiem. A co powiecie na temat obecnych ocen??? Żenada!!! "Tajność"!!! Kpina! Oceny krążą po całej firmie. Robione dla zasady. Wszyscy znają wyniki innych. Wielka tajemnica! Ale jak mają nie znać jeśli "wielka pani dyrektor" sama roznosi ploty po całej firmie. I te rozmowy w "cztery oczy" z pracownikami. Napuszczanie jednych pracowników na drugich. Ale kobieto obudź się!!! My ze sobą rozmawiamy!!! I trzymamy się razem pomimo Twoich intryg. I na wspólnych wyjściach na piwo też Cię nie chcemy!!!
S - 2010-09-11 23:59:32 odpowiedz | cytuj
I ciągle pozwala Pan na złe opinie o swojej firmie niszcząc też swój wizerunek, a wszystko to tylko dlatego, że wierzy złym doradcą!
byla - 2010-09-19 20:50:36 odpowiedz | cytuj
niestety to wszystko to smutna prawda :(
Mobbing - 2010-09-21 17:20:15 odpowiedz | cytuj
Pan prezes wprowadził obecnie kolejny element mobbingu, mianowicie zakaz korzystania ze strony gowork, tzw. taktyka zastraszania. Gratuluję!
o-s - 2010-09-26 15:30:16 odpowiedz | cytuj
Pisanie o pracy i złych zachowaniach osób w tej firmie jest jak najbardziej na miejscu - odbywa się to poprzez tą stronę ponieważ osoby zarządzające są głuche, nie przyjmują do swojej wiadomości żadnych uwag i niestety nie da się z nimi rozmawiać. Jednak pisanie o romansach jest chyba wyżywaniem się za wszelką cenę oraz zwykłym plotkarstwem. Nie poniżajmy się!
o-s - 2010-09-28 03:58:35 odpowiedz | cytuj
I tak będziemy korzystać z gowork. I nikt nam tego nie zabroni !!!!!
Ela - 2010-09-29 16:35:26 odpowiedz | cytuj
Byłam tam kiedyś na rozmowie i odniosłam wrażenie, że to taka mała firemka pretendująca do miana lidera. Owszem rozmowa przyjemna, profesjonalna jednak pomieszczenie już mniej. Z tego co czytam to ominęła mnie chyba niezła zabawa, jednak raczej nie żałuję.
B - 2010-09-29 23:16:19 odpowiedz | cytuj
Nie masz czego żałować. Profesjonalne Firmy nie mają swoich siedzib w starych kamienicach. Jak cię widzą, tak cię piszą.
o-s - 2010-10-02 22:35:00 odpowiedz | cytuj
dobre :-)
klasa - 2010-10-10 17:55:35 odpowiedz | cytuj
Niestety tak - pełna klasa pokazana została w ubiegłym tygodniu! A jeszcze tak niedawno jedna z tych osób udzielała 100% gwarancji zatrudnienia dla pracowników! Pogódźcie się z tym, że nie nadajecie się do prowadzenia firmy - ciągłe kłamstwa i żadnej konsekwencji swojego działania to nie zaprowadzi Was do sukcesu!
x