brak logo

KFK Legis s.c.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o KFK Legis s.c.

ono 2010-05-15 19:35:33
czy ktos u nich pracował?
ja 2010-06-03 20:41:10
tak pracowalam i zdecydowanie odradzam
ono 2010-06-05 14:02:39
dlaczego??napisz cos wiecej prosze
AM 2010-08-17 14:21:00
dostałam propozycję pracy w tej firmie, czy dobrze zrobiłam przyjmując ofertę?
:)) 2010-09-06 20:17:06
pracowałam w tej firmie, niestety praca ciężka i dużo, płaca średnia,
edek 2010-12-09 16:23:53
pracowałam i również odradzam, płaca najniższa, [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-01-26 17:55:48
ja pracowałam, teraz pracuję w spółce córce w Chełmie Śląskim. praca super, dużo się uczę, na płace nie ma co narzekać w ogólnej ocenie, zadowalające premie, terminowość wypłat i kadra zarządzająca bardzo fajna. Z czystym sumieniem bardzo polecam.
anonim 2011-01-31 13:16:20
ja pracowałam w czasie wakacji dorywczo przez 2 m-ce. podobało mi się bardzo.
guess who 2012-09-20 21:32:02
Pracowałam i bardzo sobie chwalę tą firmę. Przyjemna atmosfera, mili ludzie, terminowość wypłat i dogodne warunki pracy. Z szefową zawsze można się dogadać. Byłam zadowolona z tej pracy.
1
szado 2014-03-07 17:14:13
to jest chyba rodzinna firma, także nie wiem czy ludzie spoza rodziny też tam pracują. Ktoś "obcy" jest tam przyjęty?
1
nela 2014-03-15 14:19:30
kilka osób pisało, że pracowało w Legis za dość marne pieniądze. No ale te posty są sprzed kilku lat, więc może zmiana nastąpiła
1
adik 2014-05-29 01:01:30
Z tego co wiem, to KFK Legis nadal działa, może napiszecie jak jest teraz tam z atmosfera pracy? Pozdrawiam.
1
adik 2014-05-31 20:36:35
W ogóle zainteresował mnie cennik KFK Legis, bo w przypadku Książki przychodów i rozchodów do 30 dokumentów jest 120 zł, 31-70 mamy 240, czyli jak wezme 100 dokumentów na dwa razy, to zapłace 360, a oni w cenniku 71-100 maja 400 zł.
1
anonim 2014-10-01 00:27:27
ja pracuję w firmie od 4 m-cy i jestem zachwycona, każdemu życzę tak przyjaznych szefów i atmosfery
adik 2014-10-24 21:02:04
granice granicami, ale coś szwankują te ich obliczenia
adik 2014-12-14 22:58:41
nie to pode mnie ktoś się podszył...Widziałam na ogłoszeniach "tablica", że KFK Legis s.c. szuka pracowników... Czyżby kolejne zwolnienia??
Joanna 2015-01-25 00:06:44
drodzy "forumowicze' zawiadamiam, że z dniem 31.12.2014
Legis s.c. umarła śmiercią naturalną...Pozdrawiam.. Właścicielka.
PS. Wszystkie naruszające godność osobistą opinie forumowiczów zostały zgłoszone jako pomówienia do prokuratury w K-ach..do zobaczenia w sadzie :)
1
2 2016-05-15 20:59:26
upadłość? no pierwsze słyszę, w krsie są nadal jednak chyba normalnie widoczni - możesz przyjacielu napisać skąd masz takie informacje o sytuacji w firmie? nie ukrywam, zaskoczyłeś mnie dość straszliwie
2
Zostaw swoją opinię o KFK Legis s.c. - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KFK Legis s.c.