brak logo

Fast Service, Agencja Pracy Tymczasowej

Sochaczew

Opinie o Fast Service, Agencja Pracy Tymczasowej

ktos 2015-11-10 21:12
Tanie paliwo sprzedaje Roman SZ. wszyscy to wiedzą. A koordynatorka to je nawet kupuje.
tanie paliwo 2015-11-15 06:13
kierowca busika sprzedaje paliwo. mam materiał na to dobry
Jarek 2015-11-15 21:59
Podaj kontakt na to paliwko. Chętnie skorzystam :)
Ktoś 2015-11-16 07:59
Ten od paliwa to kręci na boku z inną kobieta. Fajny gośc
Ewa 2015-11-22 22:47
Piszecie o Andrzejku? :):)
Ktoś 2015-11-26 07:52
Nie piszcie tu o prywatnych sprawach. Jak tak można?!
Każdy może robić co chce i z kim chce
Aloizy 2016-01-09 16:32
Moze firma nie jest taka zła, ale zatrudnia nie tę osobę co powinna, chodzi o koordynatorke z Gliwic. Siedzi i nic nie robi , nie pamiętam kiedy z nią rozmawiałem, unika pracowników jak ognia. Zadziera nosa a tak naprawde to nic nie potrafi. Nie mozna z nią porozmawiać.
ona 2016-01-21 00:13
Czy są tu jakieś kobiety które zostały wykorzystane przez kierowców busa?
Jeżeli tak to odezwijcie się
MP 2016-02-08 13:56
Witam. Pracowałem ponad rok na magazynie Tesco w Gliwicach na ulicy Bojkowskiej na magazynie Grosery pod agencją Fast Servise. Przez pierwsze 3-4 miesiące było super. Dostawałeś stały grafik, mogłeś sobie wybrać kiedy chcesz mieć wolne, chciałeś pracować cały miesiąc to pracowałeś, chciałeś pracować 4 dni w tygodniu to nikt nie robił z tego problemu. Potem sytuacja zmieniała się na gorsze, skończył się grafik a zaczęła się praca na telefon. Parę razy w miesiącu zdarzało się iż zostałeś odwoływany to znaczy iż przyjeżdżałeś do pracy a na miejscu dowiedziałeś się że nie ma wózków lub jest za dużo ludzi i jechałeś z powrotem do domu ze straconym czasem i pieniądzmi wydawanymi za przyjazd lub pracowałeś godzinę, dwie dziennie. Zdarzały się miesiące iż pracowałeś po 6 dni w miesiącu a Twoja wypłata jak łatwo przewidzieć nie przekroczyła czterocyfrowej kwoty. Ja osobiście mieszkam z rodzicami więc mogłem sobie pozwolić na taki miesiąc, dwa licząc iż sytuacja się polepszy ale osoby które posiadały własne rodziny odchodziły z takiej dorywczej pracy. Mimo iż wypłata to pareset złotych, dyspozycyjny musiałeś być przez cały dzień i czekać aż Twój lider poinforumuję Cię czy dzisiaj idziesz do pracy. Pamiętam kiedyś poszedłem z kumplem na tenisa ziemnego i oczywistą rzeczą jest iż nie miałem wtedy telefonu przy sobie, otrzymałem wiadomość o godzinie 15 że dzisiaj mam się pojawić w pracy a o godzinie 16 że dzisiaj wolne... Jeżeli miałeś zmianę popołudniową na 14 to o tym czy idziesz do pracy zazwyczaj dowiadywałeś się około godziny 11. W mojej agencji pracowała dziewczyna, moim zdaniem jedna z najlepszych jeżeli nie najlepsza pickerka na całym magazynie. Potrafiła robić po 1000 adresów dziennie a ponadto jako jedna z nielicznych miała uprawnienie na retraki. Pewnego dnia wyzerowała dosłownie jedno oczko to znaczy iż nie pobrała kartonu mimo iż on znajdował się w danej lokalizacji. Błąd jakich codziennie trafia się każdemu! Nie wiem czy zrobiła to celowo i czy przyznała się do tego jednak dla naszego lidera Dawida Sz. (o którym opowiem później) to wystarczyło aby wyrzucić ją do domu. Dziewczyna udała się do domu a na następny dzień powiedziała że nie będzie pracować z deb**** i zwolniła się. Ta sytuacja dała mi do myślenia że w tej firmie w ogóle Twoi pracodawcy nie dbają o tak zwanych stałych pracowników którzy byli najlepsi w swojej grupie. Na potwierdzenie tej myśli nie musiałem długo czekać. Parę tygodni później zwolnił się kolejny pracownik, który pracował tam od ładnych paru lat. Powód a raczej osoba przez która się zwolnił znów ta sama czyli wspomniany wyżej pan Dawid. Otóż nasz lider został poinformowany przez pracownika iż chcę pracować w tygodniu a jeżeli to możliwe to mieć w weekendy wolne. Wiem ktoś powie że ba ja bym też tak chciał. Jednak moim zdaniem powinna być jakaś hierarchia jeżeli osoba która pracuje tam najdłużej i robi jedną z najlepszych norm w agencji, ma pierwszeństwo przed nowo przyjętymi osobami. Jednak inne zdanie miał mój lider który robił swoim pracownikom na złość. Specjalnie dawał wolne temu pracownikowi który chciał pracować w danym dniu a jeżeli chciał wolne to wysyłał smsa że dzisiaj do pracy. Kolejna sytuacja która jak dla mnie jest przekroczeniem wszystkich możliwych norm. Dziewczyna pracuje od ponad 9 miesięcy w agencji chciała dosłownie zwolnić się o 2 godziny wcześniej do domu. W tym dniu na hali było mnóstwo osób i 2 godziny na ponad 50 osób które wtedy pickowały jak na mój rozum nie robi nikomu różnicy. Jednak nie dla naszych liderów oraz kierowników. Moja kierowniczka odmówiła czego nie rozumiem bo myślałem że przynajmniej ona jest trochę wyrozumiała. Sama ma dzieci a nie rozumie takiej sytuacji? Jeżeli chodzi o mnie również moi pracodawcy robili problem. Pracowałem przez 3 miesiące i nie brałem ani jednego dnia urlopu! Byłem dyspozycyjny w każdy dzień a wolne dostawałem tylko wtedy kiedy było mniej zleceń. Jednak potrzebowałem dwa dni wolnego. Wniosek dałem ponad dwa tygodnie przed planowanym urlopem, pytałem się praktycznie codziennie czy dostanę wolne a odpowiedź mojego lidera zawsze to samo że powiem ci jutro. Moja kierowniczka również nie dała mi jednoznaczej odpowiedzi. O wolnym dowiedziałem się dopiero dzień przed tym wydarzeniem. Dopiero teraz widzę jakim byłem głupkiem i że traktowałem tą pracę w tej agencji zbyt poważnie podczas gdy oni mają cię głęboko gdzieś. Rozumien praca jest ważna, jednak są też inne ważniejsze wartości. Kierownicy agencji Fast Servise nie potrafią zrozumieć, że masz rodzinę, własne dzieci, dziewczynę czy że masz inne zainteresowania. Według nich twoje życie powinno polegać na tym że cały dzień czekasz na telefon a poza praca nie masz swojego życia. Teraz parę słów o moim liderze panie Dawidzie. Na prawdę nie wiem czy jest osoba na tej hali która go chociaż troszkę lubi. Osoba ta dawno nie powinna tam pracować bo działa tylko na niekorzyść swojej agencji jak i na niekorzyśc całej hali. Kiedyś pracowała tam jego dziewczyna i dziwiło mnie dlaczego o
2
MP 2016-02-08 14:03
Teraz parę słów o moim liderze panie Dawidzie. Na prawdę nie wiem czy jest osoba na tej hali która go chociaż troszkę lubi. Osoba ta dawno nie powinna tam pracować bo działa tylko na niekorzyść swojej agencji jak i na niekorzyśc całej hali. Kiedyś pracowała tam jego dziewczyna i dziwiło mnie dlaczego ona ma najlepsze normy. Odpowiedź poznałem parę tygodni później. Podczas gdy ty dźwigałeś ciężkie kilogramy na alkoholach czy ciężkiej chemii ona robiła sobie lekkie przyprawy czy chemie. Ja nie mam nic przeciwko, mogę sobie dźwigać coś ciężkiego ale gdy widziałem jak dziewczyny męczyły się z ciężkimi kilogramy podczas gdy księżniczka pana Dawida robiła sobie lekkie rzeczy. Oczywiście zdarzało się iż miała ona alkohole lub chemię ale wtedy dziwnym przypadkiem zawsze pomogał jej nikt inny jak nasz lider... Pewnego dnia pracownik tescowy zauważył iż nasz lider dał jej swoje misje. Ta sytuacja powtarzała się kilkakrotnie. W końcu osoby sprawdziły jej misje i co się okazało. W całym tygodniu gdzie robisz minimum około 50 palet ona misji które sama wydrukowała miała zaledwie... sześć a resztę dostawała od swojego chłopaka-lidera. Ten człowiek taką praktykę stosował również później, po zwolnieniu swojej dziewczyny, na innych pracownikach, na swoim kuzynie lub swoich osobistych kierowców. Nie mam pojęcia co się musi wydarzyć aby ta osoba wyleciała z tej agencji. Czy w siedzibie agencji nie widzą co się dzieje? Dlaczego każda osoba rezygnuje z tej pracy? Tak jak wspomniałem jeżeli Ty chcesz wolne w danym dniu to masz marne szanse a jak wygląda sytuacja z panem Dawidem? Otóż wolne bierze sobie kiedy chcę. Na zmianie popołudniowej w sobotę nie widziałem go ani razu! Ma urodziny bierze wolne, chcę sobie zrobić długi weekend to nikt nie może mu tego zabronić. Dlatego nie ma się czemu dziwić że potem pracownicy są oburzeni i w takiej atmosferze pracuje się fatalnie. Moim zdaniem ma on jakąś rodzinę wśród kierowników tescowych bo innego rozsądnego wytłumaczenia nie widzę. Podsumowując ogólnie przyszły pracowniku tej agencji. Jeżeli nie masz rodziny, swoich zainteresowań oraz całymi dniami nie masz co robić to jest to praca dla Ciebie. Jeżeli szukasz normalnej pracy, gdzie Twoi pracodawcy są chodź troszkę wyrozumiali i portafią pojąć że masz swoją rodzine to omijajcie tą agencję szerokim łukiem.
3
anonim 2016-02-09 13:35
To nie jest firma winna,w której docelowo osoby są zatrudnione, tylko z FASTA 1 osoba taka jak Lider w tej sytuacji D....d. Cza­sem ludzie są wredni.
Krzyw­dzą i ro­bią tak,aby wyszło na to,że to nasza wina. Zas­ta­nawiam się czy niektórzy ludzie rodzą się wred­ni czy tą cechę na­bywają z wiekiem? Trak­tuje dru­giego człowieka, jak ko­lej­ny wkład do długo­pisu. Po zużyciu ku­pują no­wy, a sta­ry wyrzu­cają, nie in­te­resując się je­go dal­szym losem. Tak działa niedoświadczona osoba z tej firmy.
1
anonim 2016-02-09 13:49
Za to ze dawał etykiety swojej dziewczynie, to nie ponosił żadnej winy.? To znaczy ze chcił się pozbyc niewygodnych osób z grupy pod byle pretekstem. Wygląda na to że Tesko jest wporządku skoro go nie wyrzucili. Czy ktos jeszcze został poszkodowany??
1
olo 2016-02-24 16:38
praca przez fast serwis była o.k ale te wszystkie koordynatorki pozostawiaja wiele do zyczenia z kat pan waldek je bierze istna porazka to koordynatorka zmiany żółtej w mastersie na suchej karmie to osoba o niskiej kulturze osobistej i inteligencji w wekendy siedzi w domu nie przychodzi do pracy na noc szuka naiwnego który bedzie ja woził do pracy ma dziwny układ z panem operatorem i jest kłamczuchem.ocena dla agencji 4 dla pani koordynator 1
Magda 2016-03-02 08:19
Czy pracuje tu ktoś z okolic Bodzanowa?
arek 2016-03-16 14:05
Nie wiem ale jeśli nie masz z kim dojeżdżać chętnie się do ciebie wprowadze.
Slow Serwis Buc 2016-04-12 14:20
Na pierwszy rzut oka współpraca z Fast Service wyglądała okej, problem zaczyna się wtedy jak zacznie pisać godziny, nagle wychodzą pomyłki, a to nie zapłacone nadgodziny, a to przyszło za mało o 400 zł na konto. Rzecz jasna na pasku z wypłatą nie ma ilości przepracowanych godzin i musimy sobie je pisać sami. Poki co godzinki pisze, jeszcze sobie miesiąc dwa poprzycinają, ale odpowiednie służby o poczynaniach agencji już wiedzą.

Nie pozdrawiam, żegnam ozięble.
jaaa 2016-04-16 11:57
Nie polecam tej agencji. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzyskiwacze!!!!!!!
jaaa 2016-05-15 20:58
trzeba samemu zapisywać przepracowane godziny bo są pomyłki przy wypłatach(na niekorzyść pracownika),umowa o pracę zamieniona na zlecenie bo kowalski ,,ma agencję nie ot tak tylko musi zarabiać''Jak ktoś ma choć trochę ambicji to niech szuka pracy na normalnym etacie a nie przez pośredników pasożytów!!!!
franek 2016-06-24 21:21
Oczywiście ze są nadgodziny i często nie wiesz o której godzinie wrócisz do domu. Na nadgodzinach najłatwiej oszukać na wypłacie. Nie jesteś w stanie policzyć sobie ile zarobisz bo jesteś rzucany na różne prace , za różne stawki. Stawka jest zależna od normy ale od manipulowania zajęciami może spaść na łeb na szyję. Tylko desperat zatrudni się przez agencję. Odradzam, bo to jest wyzysk i niewolnictwo.
2
jendrzej 2016-06-26 11:01
Jak tak bardzo chcesz to idź do biura fast serwis i spytaj o pracę w tesco np. Na pewno Cię przyjmą bo ludzie zmieniają się bardzo często. Jednak składał bym jeśli powiedziałbym ze płacą kokosy i jest lekko. Twój wybór.
mmm 2016-07-08 22:16
Nazwa firmy mówi sama za siebie. Dnooooooooooo
ola 2016-07-19 08:53
Nie przychodź cie tylko tesco, tam koordynatorem jest hablaszek, który oszukuje na pensjach
1
heniek 2016-07-24 09:24
Cały czas przyjmują bo ludzie u nich są jak woda. Przy pływają i odplywaja. Niskie pensje zależne od akordu. Porażka.
1
maciej 2016-08-16 20:41
Socjal? Chyba żartujesz? Atmosfera? Na pewno nie w tesco! Wykorzystują na maksa a koordynator hablaszek kant uje na stawkach akordowych. Nawet jeśli wyrobie stawkę po wyżej dziesięciu złotych a nie przyjdziesz w dodatkowy dzień choć masz już normę miesięczna hablaszek ucina ja na 6 złotych. Musisz się wstawiać na każde wezwanie nawet 7 nocy pod rząd. Traktuje ludzi jak rzecz i ubliza starszym kobietom . To cham. Odradzam prace w tesco.
1
maciej 2016-08-17 20:41
Chyba umowa zlecenie? Umowy o pracę w agencji pracy tymczasowej nie ma, chyba że masz na myśli umowa o pracę na miesiąc i tak co miesiąc w kolko. W banku nie dostaniesz kredytu i nic nie weźmiesz na raty, czyli taka umowa można się podetrzec. Nie ściemniaj, bo chyba jelenia tylko wkrecisz w te bzdury.
maciej 2016-08-19 18:54
Tak np. Koordynator , to taki który zamawia ludzi lub odwołuje. Szary człowiek pracuje na smieciowce.
karol 2016-08-28 10:08
Trzeba wejść pod stolik i wykazać się głębokim gardłem. Te stanowiska są juz obsadzone. Koordynatorzy kantuja na pensjach ludzi na czym zyskuje kowalski i może jechać za to na Karaiby. Firma fast serwis to firma rodzinna, to banda oszustów i wyzyskiwaczy, stanowczo odradzam.
1
loja 2016-09-06 20:25
Cały czas potrzebują. Przyjmują bezprzerwy. Ludzie zmieniają się jak rękawiczki bo kantuja na zarobkach. Często odwołują i siedzi się w domu. Odradzam ci ta firmę, poszukaj sobie pracy z umowa o pracę, bo fast serwis takiej nie daje.
2
loja 2016-09-08 20:08
Biuro mają na ulicy Kusocińskiego. Ich celem jest dostarczanie ludzi do pracy do pobliskich magazynów. Przyjmują ludzi na umowę zlecenie, płatne na akord w zależności w którym z magazynów się pracuje. Jaka zagranica? Totalny wyzysk. Nie opłaca, stanowczo odradzam!
1
loja 2016-09-10 20:15
To jest agencja pracy tymczasowej, czyli jak cie przyjmą na magazyniera do któregoś magazynu która ta firma obsługuje to innej umowy nie dostaniesz! Czyta ze cie zatrudnią na jakiegoś koordynatora lub do swojego biura na Kusocińskiego to może i dostaniesz umowę o pracę. Wątpię jednak w to bo na te stanowiska wciągają swoich doświadczonych ludzi. Raczej te stanowiska są juz zajęte. Jednak na magazyniera się nie przyjmuj, bo wyzysku ja i oszukują takich ludzi. Dużo ludzi się zwalnia i przyjmuje. Ludzie zmieniają się jak rękawiczki.
2
jaaa 2016-10-09 09:03
Pracowałem tam i nie polecam a te pozytywne opinie to chyba oni sami sobie wystawiają hahahaha
2
HAHAHA 2016-10-10 07:54
Hahaha nie porównujmy Wielkiej Brytanii i Polski. Tutaj to zdechniesz z głodu bo agencja zdziera ile może i zostawia Ci ochłapy!!!!!!!!!!!!!!!
2
jaaaaaaaaaa 2016-10-12 13:51
,,Dobre pieniądze' haha nigdy nie wiesz ile zarobisz w miesiącu nie zapewniają nawet płacy minimalnej i jest się na telefon jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
feel me 2016-10-12 21:56
Świetnie, że atmosfera teraz każdemu odpowiada co znacznie urozmaica zatrudnienie.
Pracownica 2017-01-24 19:34
M.P cała prawda o pracy.. sama praca nie jest zła, idzie zarobić, jak ktoś się stara to nawet na 10 dni zarobi ponad 1600zł.. Ale liderzy są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niektórzy nawet zawodówki nie skończyli, wysławiać się do porządku nie potrafią a koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] każdemu robią i na złość. Nie szanują pracowników, nawet sami chodzą podpie*dalać .. 3/10
1
M.S 2017-01-24 19:45
Tesco - Gliwice, Bojków..
2013-2014 było super.. dopóki nie zaszły małe zmiany i "Książę" Dawidek zawitał naszą zmianę.. od tego czasu wszystko się zjeba ło ... Opinia mojej grupy, która bardzo dobrze pracowała..wszyscy zaczęli się zwalniać, co chwilę jakieś problemy..pretensję mimo naszych wyników dużych..
Najlepszym liderem był Maciek! - Pozdro Stary! :)
Praca 8/10 , ludzie z tesco i z agencji mojej i pozostałych super, pomocni, kulturalni .. Kierownicy ok były wyjątki jak wszędzie.. ale liderzy zje bani ... Jeśli pracować w Tesco to składajcie tylko i wyłącznie pod Tesco! Chyba, że chcecie sobie dorobić i lubicie być traktowani jak śmiecie :)
1
Pracownicy browaru 2017-02-01 18:07
Teraz ten cały fast Servis chce wyruchać wszystkich wózkowych i pracownikow pracujących w carlsberg Szczecin Sierpc Okocim . Mamu stawkę 19.25 zł na godzinę na własnych działalnościach oczywiście na ta chwile . Firma fast Servis proponuje 17zl na godzinę na samozatrudnienie poraszka ale Nie damy sie im .proponowali nam 20 zł ale stawka uległa zmianie banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.Jescze nie zaczęli wspułpracy a juz nad chcą wydymac
Pracownicy browaru 2017-02-01 21:54
My w Szczecinie nie mamy tak, nie ma stawki 17??? Każdy ma 20 za normy jakie były do tej pory + premia za wiecej, a dla nierobów ma być mniej ale max 5%, to nawet nie jest 3 zł? Mnie pasuje, mamdosc robienia za nierobów!!!
2
ja 2017-02-01 22:22
Ludzie uważajcie na firmę fast serwis . W Brzesku na browarze jeszcze nie zaczęli wspópracy A już zmieniają warunki pracy któryś raz. Jak można takim ludziom ufać.Z poważaniem calujcie mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pan nikt 2017-02-02 13:07
z tego co wiem warunki dyktuj sam browar a fastserwis jest podywkonawca i przedstawia to co pokazuje browar - nagonka na firme tak samo bylyby zmiane z seito - niech się zwalniaja ja zostaje
Pan ktoś 2017-02-03 22:38
Pan nikt !! Hehe a tak naprawdę to ktoś z firmy fast serwis się podszywa . Żeby nastraszyc innych z firmy ze ktoś się wylamie i zostanie pfff żałosne ...
x 2017-02-04 22:30
Przekręt z fasta ma brak szacunku do ludzi kręci na każdym kroku żeby on robił za parę groszy cwaniak. Zero tolerancji dla takich idiotów myślących że ciemny lud wszystko kupi.
1
CBA 2017-02-05 22:04
FAST service+ kierownicy magazynów Carlsberga= CBA
choper 2017-02-06 17:11
kłamcy i oszuści dajcie sobie z nimi spokuj . Najgorsze jest to że robią to legalnie i czują sie bezkarni , gdzie jest prokuratura wtedy kiedy jest potrzebna , a cierpią uczciwi ludzie którzy chcą pracować i godnie zarabiać.
2
Adriano666999 2017-02-08 10:59
Z tego co mi wiadomo to na działalności proponują 20 zł za godzinę. Śmiech na sali. Za 168 godzin pracy czyli normatyw, po opłaceniu ZUS i podatku dochodowego wyjdzie około 1800 zł. Na SAMOZATRUDNIENIU, bez prawa do urlopu. To jest żałosne. Na umowę o pracę zaproponowali 2000 netto, oczywiście pod warunkiem wyrobienia norm paletowych. Jak dla mnie to i tak mało, biorąc pod uwagę odpowiedzialność, charakter i warunki pracy. No ale cóż, żyjemy w czasach gdzie rządzi pieniądz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Pan Robol 2017-02-08 20:51
Witam! Pan Robol. Jestem pracownikiem jeszcze firmy Seito na browarze w Szczecinie i chciałbym powiedzieć, że bez względu na to jaka firma by nas nie przejęła to i tak zrobi z nami co zechce bo niema i nigdy nie było unas zgrania jak w innych oddziałach. Tylko głópie tłumaczenie i gadanie, że wszyscy stajemy murem i ch...!!! A jak co do czego to nie ma się do postawienia żadnego.
Pan Robol 2017-02-08 20:58
Witam! Pan Robol. Jestem pracownikiem jeszcze firmy Seito na browarze w Szczecinie i chciałbym powiedzieć, że bez względu na to jaka firma by nas nie przejęła to i tak zrobi z nami co zechce bo niema i nigdy nie było unas zgrania jak w innych oddziałach. Tylko głópie tłumaczenie i gadanie, że wszyscy stajemy murem i ch...!!! A jak co do czego to nie ma się do postawienia żadnego. A co do Fast serwis to robią wszystko od d... strony!!!! Najpierw przyworzą ciuchy i sprzęt do pracy a na końcu umowy.
Antoni1290 2017-02-09 14:08
Fast Service Brzesko

Byłem dzisiaj na rozmowie...i co się okazuje: proponują 14 zł brutto i norma paletowa 31 palet na godzinę..jak się nie wywiązuje operator z tego tj. 2% odstępstwa od normy to obcinają 5% z całej godzinówki..Nie wiem co o tym sądzić...
Adriano666999 2017-02-11 21:50
Antoni, 14 zł brutto to śmieszne pieniądze. Niech lepiej do Afryki dzwonią po niewolników. Sami zgraniają około 200 zł za godzinę pracy operatora z wózkiem. Aż mnie krew zalewa jak słyszę proponowane stawki i jeszcze wymagania. Za taką cenę to powinni się modlić, żeby ktoś w ogóle przyszedł do nich, a nie jeszcze wymagania stawiać. A ten cały Janusz, przedstawiciel, to cieć dla mnie. W ogóle się nie liczy z człowiekiem tylko najważniejsze potrzeby firmy są dla niego.
Karol 2017-02-11 22:27
"Tych dwóch" odkąd pojawili sie w Brzesku to się zaczęło najgorsze, pieniądze mają na pie....ły i gów....ne inwestycje. Wprowadzili nie dobrą atmosferę na zakładzie, magazynierzy już po dwóch dniach im wymyślili pseudonimy, które szybko sie przyjęły w calsberg, na liniach,payrool,w Seito, niwie i prosterze. Widzą tylko jak człowiek nic nie robi 10min ale nie widzą całości wykonanej osmiogodzinnej pracy, którą anglik, czy Niemiec wykonywałby w 16-24h, zarabiając 3xtyle!! Uważają się za bogów, a robią do tego samego kibla co my/pionki i cyferki, jeżdżą i chodzą rozmawiając przez Tel., a każdy inny jest za to karany/upominany. Jedna wielka rodzinka, układy i mafia, szansa na awans? Zapomnijcie. Dlatego podziękowałem im za współpracę. A wam pracownikom życzę wytrwałości, zobaczycie jeszcze nadejdą dobre dni.
2
Zostaw swoją opinię o Fast Service, Agencja Pracy Tymczasowej - Sochaczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fast Service, Agencja Pracy Tymczasowej