brak logo

SIA Pietrucha Sp. z o.o.

Ksawerów

Opinie o SIA Pietrucha Sp. z o.o.

admin 2015-07-14 16:16
Wielu osobom szukającym pracy pilnie potrzebne są informacje na temat firmy SIA Pietrucha Sp. z o.o.. Możesz pomóc. Dodaj komentarz na forum.
Pracownik 2017-01-27 22:24
Nie wspominam dobrze pracy w tym miejscu. Wybierając się do pracy na stanowisko biurowe trzeba liczyć się z byciem pracownikiem ''multifunkcjonalnym'' poczynając od ''przynieś, wynieś, pozamiataj'' po regularne dostarczanie i odbieranie z pralni prania pana prezesa i załatwiania innych jego spraw na mieście, mając jednocześnie masę innej pracy w biurze. Jeżeli komuś nie przeszkadza bycie traktowanym jako służący oraz patrzenia przez przełożonych z góry to myślę, że odnajdzie się w tej firmie. Trzeba jednak przyznać, że wynagrodzenia wypłacane są zawsze w terminie.
38
raf 2017-05-01 01:00
Robią teraz rekrutację. Wygląda na to że wymieniają sporą część kadry. Czy coś tam się działo?
11
Błaszki 2017-06-22 11:29
Dzieje się bardzo dużo. Nowy dyrektor pozbywa się starych kompetentnych ludzi i wymienia na nowych nie doświadczonych. Nie polecam.
12
raf 2017-06-25 20:08
Przecież to podlega pod Sąd Pracy i PIP.
1
Bartek 2017-07-27 09:40
Nic nie podlega pod sąd pracy, bo wylatują Ci którym nie chce się pracować, a zmiany ...., jeszcze w tej firmie nigdy nie było tak dobrze, jasny kierunek, wynafrodzenia zawsze na czas, nowy sprzęt, , nowe pomysły i wszyscy mogą się zaangazowac i ich zdanie jest brane pod uwagę. Ja pracuję do stycznia, a już dwa moje pomysły są wdrażane, i będzie kasa dodatkowa. a tutaj piszą co nigdzie nie dają sobie rady i mają dużo czasu hehehe, a będzieci emieć jeszcze więcej
6
Jasne 2017-08-03 22:28
Powyższy komentarz wydaje się bardzo przesłodzony.
2
Dario 2017-08-07 14:01
No to ja się dopisuje do słodzacego, bo jak nanrazie to tu same oszolomy wypisuja głupoty, pewnie Ci co nie mają co robić a robota fajna i perspektywy jeszcze lepsze
1
Menago 2017-08-07 14:08
A najlepsza jest ta Lalka co to garderobę prezesa musiała do pralni wysyłać, z tego co wiem to pralnia przyjeżdża i zabiera wszystko....., Ale laleczki są tak umeczone robotą że nie dają rady...... Biedne .... zmęczone......, Ta co pisała już pewnie zameczyla sie
3
Błaszki 2017-08-08 09:11
Ja tam nie wiem, ja tam nie wiem komu tak źle, ale jak komuś tak źle to niech se idze gdzie indziej i nie oczernia tu dobrej firmy. Że trzeba pracować - tak to prawda, że wymagający dyrektor-tak to prawda, i ciągle tabelki trze robić-też prawda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawraca spotkaniami - też prawda, wszystko to prawda.
I co z tego ? skarżą się Ci co się nie dostali albo wylecieli - i to też prawda, sam nikt nie odchodzi.
1
... 2017-08-30 17:59
Panie "Menago" uderz w stół a nożyce się odezwą...
Poziom komentarza świadczy o autorze.
Pozdrawiam
8
Jacek 2017-09-03 19:09
Pracuje od 10 lat i z wieloma krytycznymi opiniamj sie zgadzam, pracownicy musza byc multifunkcyjni bo co chwila dostaja zadania nie ze swojego zakresu obowiazkow, wrzuty z boku, przynies wynies pozamaitaj, panstwo dyrektorstwo to ponure, rozwydrzone towarzystwo traktujacy ludzi jak popychadla na kazdym kroku pokazujacy swoja wyzzszosc. Moim zdaniem boja sie ibdbaja tylko o siebie a ludzi maja gleboko w ....., teraz mialo sie zmienic, ale zobaczymy. Ciekawe czy prezes wie jaka zla robote mu robi to towarzystwo wzajemnej adoracji
7
Jack 2017-09-06 16:40
Było jak było wszyscy marudzili, było źle i niedobrze, teraz są zmiany, zmiany, zmiany i też większość marudzi i narzeka, ( i żeby była jasność, wg. mnie zdecydowanie na lepsze, choć nie każdy musi tak uważać) wreszcie widać że cos się dzieje i cos się zmienia. ja się nastawiłem jak jeż do tych zmian, ale po kilku miesiącach widze że to jednak układa się w całość . a Państwo dyrektorstwo spuściło zdecydowanie z tonu i tez musza wreszcie zasuwać. i choćby z tego powodu jest lepiej niż było :)
2
Xxx 2017-09-23 18:38
Pani dyrektor PR jest na tyle podła że zamiast załatwić sprawę to leci na skargę do prezesa. Oby ta podłość kiedyś wróciła do takich ludzi.
5
Nel 2017-09-28 14:11
podłość wynika z jej natury, nie można oczekiwać od wołu nic po za sztuką mięsa
4
Nel 2017-09-28 14:22
No i teraz to dopiero sie dzieje, jedyny który wiedział co robi poszedł w p...du, starzy przytakiwacze znow górą, i nastała długo oczekiwana cisza......, czyli mordy w kubeł bo jak nie to wypad.
Tak akurat to się nie da, to droga do nikąd, im głupszy tym większe ma znaczenie i więcej do powiedzenia.
oczywiście nie w oczy, bo żaden nie ma na tyle odwagi, ale w donoszeniu ! mistrzowie :)
teraz to naprawde trzeba szukac,
zdecydowanie nie polecam
3
o tempora o mores 2017-10-07 00:04
podobno nie poszedł sam ,, cieniasy go wywalili... znowu w d..pę starania .. gratulacje z okazji cofki... szansa była ale się zmyła ... zamiast świata zdobywamy wieś i jesteśmy gdzieś ...
1
Mel 2017-10-09 09:54
To nie kwestia jednej osoby - to cały układ jest chory. Jeden wyleciał i już kolejna się szykuje na jego miejsce. I wcale nie będzie lepiej.
Zostaw swoją opinię o SIA Pietrucha Sp. z o.o. - Ksawerów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIA Pietrucha Sp. z o.o.