brak logo

Blu Sanders

Toruń

Opinie o Blu Sanders

micha 2010-10-15 17:40:14
Firma Blu Sanders zapowiada się pogodnie na rozmowie. Wszystko fajnie pięknie ale na pierwszym dniu szkolenia dowiadujemy się o zarobkach które wynoszą jedynie 800 przez pierwsze miesiące a następnie marne 1 100. Pierwsze pół roku pracujesz na umowie o dzieło i cisną cie tylko żebyś podpisywał umowy i podpisywał zero profesjonalizmu. Bylem na dniach próbnych i jest dla mnie wielka pomylka powstanie tak lichej firmy. Niestety ale jakbym miał oceniać to na małym poziomie.
XXXX 2010-11-02 13:52:05
Ja pracowałam w tej firmie 9 mcy i nie moge powiedzieć złego słowa.
Pieniądze wypłacane na czas bez problemów a co do ciśnienia na sprzedaż to chyba poprzednik nie zna reali call center ......
Maja 2010-11-02 14:13:04
Ty Michałku, jeśli ci tak naprwdę na imię. Czy Ty z księżyca spadłeś?
Ja też w tej firmie pracowałam ponad pół roku. Co do zarobków to masz jasno powiedziane warunki, jasne listy prowizyjne i nikt tu niczego nie zataja. Praca dla tych, którzy chcą się wykazać. Zresztą praca w sprzedaży jest tylko dla ambitnych. Praca w tej fimie dużo daje, poracując tu bez problemu znajdzie się pracę u kazdego innego operatora telfonii komórkowej, w każdym call center. Polecam zwlaszcza dla osób, które mają niewielkie doświadczenie zawodowe a chcą się rozwijać.
Krzysztof 2010-11-02 14:14:02
Michał tak napisał bo widocznie mu nie wyszło i obrazil się na cały świat!
Agnieszka 2010-11-02 14:23:05
Ja pracuję w tej firmie do tej pory. Atmosfera jest bardzo fajna. O pieniądze nie ma się co martwić,są na czas. Do stałej pensji są wypłacane prowizje na które pracuje się przez cały miesiąc. To ile kto tak naprawdę chce zarabiać uzależnione jest od wkładu w jego pracę. Jeśli chcecie dostawać dużą kasę musicie się wykazać, ale bez presji.
Kierownictwo bardzo fajne zawsze skore do pomocy, można się zwrócić z każdym problemem.
Serdecznie polecam. Praca godna uwagi!
Zadowolona 2010-11-02 15:49:03
Podobało mi się, że w tej pracy mogłam zrobić kilka umów dziennie, bo czasem klienci chcieli przenieść kilka numerów jednoczesnie. A kilka numerów na raz to znaczy, ze nie czułam dużej presji braku umów innego dnia. Poza tym rozmawiało sie najczęsciej z klientami biznesowymi więc były to osoby chętne do rozmowy. No i sieć Play dla której pracuje BluSanders ma cenowo najatrakcyjniejszą propozycję na rynku, więc jest to mocny argument w dłoni. Ludzie tam pracyjjący byli też mili i mi pomagali już od pierwszego dnia pracy. Bardzo ciepło wspominam tę pracę!
anonim 2011-01-22 17:54:52
Prawda jest taka, że pozytywne opinie o tej firmie dodawali sami pracownicy bo nikt nie chciał tu pracować. Ja pracowałam 3 miesiace i nawet umowy na oczy nie widziałam, ciągle mnie zbywali. A jak się wkurzyłam i odeszłam to nie mogłam się doprosić pieniędzy, niby wypłacają do 10 a dostałam dopiero 23 po ciężkich bojach. serdecznie odradzam bo (usunięte przez administratora) można tam dostać!
Oszukany 2011-01-22 17:58:31
Oszuści!!!! Pracowałem tam pół roku i razem z innymi robiliśmy im po te 25 umów w miesiacu i nie wypłacili kasy do dziś, momo iż nie pracujemy tam od pażdziernika. Nie odbierają od nas telefonów, twierdzą że kasa sie nam nie należy. |Na umowach nie piszą że pracownik ma możliwość dostania prowizji, zabezpieczają sie żeby ludziom nic nie płacić .Chcemy wytoczyć im sprawę sądową!!
Nie pracujcie dla nich to (usunięte przez administratora)!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-01-26 21:29:10
(usunięte przez administratora)tych biednych ludzi. Z tego co wiem nikt pracujący w tej firmie nie dostał umowy o pracę. Wszyscy pracują na umowie o dzieło. Najpierw masz jedną umowę o dzieło na 800 potem drugą na 1100 i tak sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pół roku. Nie wyrobisz planu (20 umów) umowy o pracę nie dostaniesz, a jak wyrobisz to i tak jej nie dostaniesz bo już coś wymyślą. Banda (usunięte przez administratora). To skandal że taka firma ciągle robi w koło siebie i wszyscy mają pretensję. Powinni dawać ludziom szanse na rozwój a oni jak robili tak robią i nie starają się w ogóle żeby mieć stałych pracowników. Strzeżcie się od tej firmy jak możecie i znajdźcie sobie coś co da wam rozwój. (usunięte przez administratora)Tylko szkoda tych ludzi którzy tam pracują....
lola 2011-10-11 04:41:58
Zgadzam się z przedmówcą, ta firma działa na granicy prawa. Wykorzystują bezrobocie wśród młodych ludzi i zatrudniają ich w oparciu o umowy śmieciowe (dzieło). Jednak faktycznie jest to najzwyklejszy stosunek pracy - praca po 8h od poniedziałku do piątku, w siedzibie firmy, z przerwami kodeksowymi, pod nadzorem przełożonego. Wynagrodzenie jest wyłącznie prowizyjne, a stawki za podpisane umowy żenująco niskie. W firmie jest taka rotacja, że często po tygodniu czy dwóch ludzie rezygnują i odchodzą bez żadnej zapłaty. Oszczędzają na wszystkim, organizują spotkania na temat zużycia papieru toaletowego i nie stać ich nawet na sprzątaczkę - porządki robią pracownicy, chociaż nikt im za to nie płaci. Atmosfera OK, i to chyba jedyny plus.
były pracownik 2012-06-19 21:00:15
ja też miałem do czynienia z tą firmą, nie zapłacili mi prowizji, później kręcili z bonami, po rozstaniu musiałem 3 razy prosić się o kasę i dali ją ostatecznie bez papierów, szefowa i jej (usunięte przez administratora) to kombinatorzy i nie wierzę że Ci ludzie mogą uczciwie płacić
Wrona 2013-04-26 23:08:37
Witam!
Mam propozycję pracy w W-wie, na stanowisku doradcy biznesowego/przedstawiciela handlowego. Osoba rekrutująca opisała mi pracę NAPRAWDĘ MIODNIE, CUDNIE I W OGÓLE SUPER. Pytanie, czy to wszystko prawda? Szkolenia, wyjazdy, duże prowizje, przyjazna atmosfera, etc??
wiki 2013-08-07 20:28:32
masz racje, też tam pracowałam i popieram. tylko że nie w tym mieście co tu opisujecie. O umowe prosze do tej pory o (usunięte przez administratora) wie czy ją dostanę
Steer 2014-12-31 18:00:42
Niestety chyba to dosyć często się zdarza, ale pracownicy, którzy się szanują nie powinni w ogóle myśleć o takiej darmowej pracy. Na dobrą sprawę słabo to o samym pracodawcy świadczy skoro nie daje od razu umowy tylko kombinuje. Takie sytuacje na pewno nie pomagają w wypracowaniu sobie dobrej renomy nie tylko wśród pracowników ale generalnie w świecie...
flo 2015-03-10 12:22:34
O jakiej darmowej pracy tu mówimy? bo mi się zawsze wydawało, że praca to taka gdy otrzymuje się za nią wynagrodzenie chyba. A z tego co wiem, to Blu sanders płaci i to całkiem nieźle, chyba że coś się zmieniło? Ale że zajmują się telemarketingiem, doradcami mobilnymi i bundlami produktowymi, to muszą raczej prosperować nieźle
Iga 2015-03-29 03:00:00
wchodziłam na stronę internetową blu sandersa i widziałam , że ostatnio to chyba oni przedewszystkim zajmują się sprzedażą przez telefon. ciekawe jak te ostatnie zmiany w prawie wpłnęły na wyniki ich pracy, macie jakieś dane może albo chociaż doświadczenia z tym związane, byłoby miło porównać. z góry dzięki
iza 2016-05-13 16:21:46
a mnie wydaje się @lga że oni ciągle działają także stacjonarnie, ale ofert pracy nigdzie nie spotkałem
Zostaw swoją opinię o Blu Sanders - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blu Sanders