brak logo

Tesco

Bielsko-Biała

Opinie o Tesco

tomm 2010-08-04 19:01:56
Nie polecam pracy w tesco Bielsko Biała. Jest tam kierownik który pomiata pracownikami dzień w dzień wydziera się po nich i to przy klientach na sklepie!
1
ja 2012-11-27 17:10:22
hehe czy chodzi Ci moze o kierowniczke stoiska odziezowego? bo jesli tak to twoj opis zgadza sie w 100 %, czyli jest nie mila, niesprawiedliwa, wiecznie niezadowolona ze wszystkiego, codziennie krzyczy na pracownikow i to w dodatku tak zeby bylo slychac na caly sklep, nie ma szacunku nawet do klientow a co dopiero do swoich pracownikow... jedyne to dobrze sie odzywa do swoich pupilkow czyli osob ktore kabluja na innych i donosza jej o wszystkim co ktos zrobil czy powiedzial nawet jesli tak naprawde nic nie zrobil... nie polecam pracy tam!!!
2
Mona 2013-02-07 20:14:00
[usunięte przez moderatora]. Niestety musze potwierdzić opinie o [usunięte przez moderatora]-pracowałam to wiem. W życiu nie spotkałam tak obłudnej i zakłamanej osoby w swoim życiu. Jak chcesz pracować w Tesco w BB to omijaj odzież!
1
iii 2013-08-25 19:13:18
chciałbym zapyta czy ta pani kierownik [usunięte przez moderatora] jeszcze pracuje w Tesco Bielsko Biała?
mati 2013-09-08 19:47:03
pracuje niestety
fvu 2013-12-05 09:08:24
Trzeba tam pracować żeby zrozumieć o co chodzi, gromadka pupilków tłoczy się w pobliżu kasy, reszta pracuje, nie można nawet do nikogo się odezwać bo od razu komentarze, podczas gdy tamte stoją, śmieją się, obgadują pracowników, a jedna z tych osób dosłownie nic nie zrobi przez cały dzień, a pod koniec zmiany jeszcze narzeka jaka to zmęczona jest.. Paradoks jakiś.. Chcesz tam pracować w miłej atmosferze to musisz donosić i tak dostaniesz się do grona "najlepszych" czyli takich którzy pracują tam na innych zasadach..
claudio 2014-02-12 23:02:02
Kierownik stoiska odzież to osoba która już dawno powinna z tamtąd wylecieć. Uważa sie za szefową wszystkich działów i myśli że wszystkie rozumy pozjadała. Doszły mnie słuchy, że pozwala sobie na wiele w innych sprawach również... Już dawno ową osobą powinien zająć się tamtejszy monitoring... Jest tam wiele nieprawidłowości, które nie wynikają z zaniedbań ale z zuchwalstwa Pani kierownik. P(usunięte przez administratora).
3
sweet 2014-08-31 20:24:33
Znam realia stoiska odziez w tesco w bielsku na warszawskiej. Ostatnie miejsce w jakie bym wrocila. To co napisano o kieeowniczce odziezy to prawda. Kobieta ewidentnie lamie prawo stosujac mobbing i zastraszajac pracownikow. Oczywiscie nie wszystkich, jest tam nietykalna grupa pupili i kolezaneczka o takim samym imieniu jak kierowniczka - tzw pani kadrowa co nic nie robi tylko "liczy godziny" caly czas. Babka chyba wyzsza matematyke skonczyla. Stoja obydwie oparte o kase i usmiechaja sie swoimi sztucznymi zabkami obrabiajac tylki wszystkim na sklepie. Ochrona powinna zajac sie magazynem i rzeczami ktore sa tam na odziezy pochowane i czekaja na wyniesienie pod granatowym polarem. Zalosne!
yogi........ 2014-12-01 18:44:29
Czy ktoś już z was widział nową ofertę pracy, którą proponuje firma Tesco? Moim zdaniem wygląda to interesująco, ale proszę was o opinie i komentarze. Firma Tesco (Polska) Sp z.o.o poszukuje pracownika do Sklepu znajdującego się w Warszawie przy ul. Sosnkowskiego 1c (U...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718296?keywords=&region=
kastet 2015-02-05 23:13:37
Witajcie, czy ktoś może potwierdzić jak to jest z praca na stacjach benzynowych Tesco?, czy to prawda, że tam jest najlepiej i finansowo i wogole człowiek sie nei przepracuje? słyszałem, że jak już sie dostanie na beznynówkę to już się tam zostaje - czy jestem w błędzie? Moze ktoś mi jakieś mylne informacje dał, prosze o potwierdzenie.
czarna 2015-09-09 11:26:59
( usunięte przez administratora )jednym słowem potrzebują bo jak są mało spostrzegawcze to potem się tak dzieje
ja też pracowałam na małym sklepie na stawowej i to co tam się wyrabiało to przechodziło ludzkie pojęcie ;przerw niebyło lub szybko bo niema czasu w dwie na mięsie pracowały non stop bo jedna na chorobowym była 3 miesiące ,a druga dobiegała do kasy z mięsa heh no paranoja kierowniczka nie umie robić korekt ,a od innych wymaga-zresztą co ona wie
k 2015-11-06 17:35:22
Ja jestem tylko klientem..Ale przyznam, że mieszkam bardzo niedaleko Tesco w BB, ale wolę robić zakupy o wiele dalej w Społem w centrum i noszę ciężkie zakupy. Dlaczego?Nie wiem co się dzieje wśród pracowników, ale za każdym razem trafiam na nie miłą kasjerkę(różne kobiety).Wiem, że nie jest łatwo siedzieć na kasie i uśmiechać się przez ileś godzin do każdej osoby(wiem też ile się zarabia), dlatego zawsze staram się pierwsza mówić dzień dobry, do widzenia i uśmiechnąć się do kasjerki. W Tesco pewnego razu powiedziałam dzień dobry uśmiechnęłam się- a kasjerka nawet mi nie odpowiedziała... Przyznam, że to było już chamskie.Pracownicy względem siebie są nieuprzejmi, wszyscy są albo jacyś złośliwi albo zdołowani. W TAKIM SKLEPIE AŻ SIĘ NIEMIŁO ZAKUPY ROBI. W dodatku jest w każdym sklepie jakiś kierownik, a do Tesco w bb jak się wchodzi śmierdzi przy wejściu... i nic z tym nikt nie robi 3 tydzień.GDybym nie musiała czasem kupić pieczywa czy jajek, omijałabym to miejsce z daleka.
podbeskidzie! 2016-01-27 18:45:34
Kasjerki są nie miłe bo muszą w weekendy zapier... kiedy ty z rodziną bujacie się po sklepie jak smród po gaciach!. Jeszcze gorzej mają dostawcy internetowi tesco. Nie dość że przynoszą zakupy pod nos, to w weekendy pracują po 10 godzin dziennie. Targają po 100 kilo na 4 piętro lub więcej a jedyne co słyszą to non stop opi..dol!
woopa 2016-01-29 19:18:58
Ja w niedzielę zakupów nie robię. Pracuję od pn- pt, i czasem w sobotę. Nigdy nie miałem problemu ze zrobieniem zakupów w tygodniu, a też mam rodzinę, i jeszcze dorabiam popołudniami, więc wymówki że ludzie nie mają czasu w tygodniu na zakupy to bzdura. Nudzi się im w domach i mają gdzieś tych pracowników.
qwerty 2016-02-05 19:47:16
wg mnie również obsługa jest zawsze miła.
Jane 2016-05-12 18:33:18
Witam wszystkich czy ktoś z Was pracował u nich może na stanowisku doradcy i zechce powiedzieć coś na temat pracy u nich? Zależy mi najbardziej na informacjach w zakresie wynagrodzenia oraz umowy bo nie wszędzie chcą dawać o pracę będę wdzięczny ! Dzieki
emerytka 2016-12-04 00:55:23
Kochani uciekajcie z Tesco w Bielsku-Białej ! Fatalna dyrekcja, wstrętni niektórzy kierownicy, a jacy wredni tzw. audytorzy ! Co chwilkę mają jakieś kontrole stoisk , punkty karne , jakieś trójświatełka ? czerwone, zółte , zielone , jak na skrzyżowaniu ! Beznadzieja. Panie na stoiskach dwoją się i troją aby sprostać wymaganiom, widziałam też zapłakane pracownice. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing ! Szkoda mi tych Pań. Ja osobiście robię zakupy w Auchanie i to w zasadzie tylko w tygodniu. Jestem emerytką mam czas i obserwuję .
Zostaw swoją opinię o Tesco - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco