brak logo

Technicoat

Bestwina

Opinie o Technicoat

Były 2016-09-16 18:12:18
Do staszek; Człowieku czy ty kończyłeś szkołę specjalną?Nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem?Trzy powyższe posty dają chyba Ci odpowiedź.Jeżeli nie to polecam uzupełnić braki i zapisać się na język polski myślę poziom podstawowy jest w sam raz dla Ciebie.
2
Były 2016-09-19 11:35:54
Ok,każdy ma prawo do własnego zdania nie mam zamiaru tego negować,ale zwróć uwagę że pytanie o terminowość wypłat pojawia się któryś raz z kolei i nie było by w tym nic dziwnego gdyby pytały różne osoby,a tu biedny staszek ciągle chwali firmę i pyta o terminowość wypłat. Uważam że skoro ma tak dobre zdanie o Technicoat to zna tą firmę i powinien wiedzieć czy wypłata jest terminowo wypłacana czy nie? Tym bardziej że trzy posty od olala jasno dają do zrozumienia że wypłaty w terminie nie są wypłacane. Wypowiadanie się na temat atmosfery panującej w firmie?Cóż jeżeli ktoś tam pracuje bądź pracował to wie jaka tam atmosfera panuje,a nie sądzę że staszek kiedykolwiek tam pracował.
Były 2016-09-22 15:23:30
Jest na ich stronie.Pracownik produkcji wykształcenie średnie minimum, płaca adekwatna do umiejętności(czyli 11,50 góra 12 zł na godzinę brutto) następnie całowanie w dupę pana dyrektora i pana kierownika że zechcieli dać Ci szansę na pracę w tym burdelu. Myślę że masz szansę żeby się załapać,zwłaszcza patrząc na Twoje wcześniejsze posty.Oni lubią takich ludzi.(Jak mówi Janusz K. cytuję. Nie musi być rozgarnięty byle był silny) wydaje mi się że Ty pasujesz do tego opisu.Więc powodzenia myślę że załapiesz się bez problemu biorąc pod uwagę że od czerwca nikt nie został zatrudniony bo nie było chętnych.
2
Koniec kadencji 2016-09-24 11:44:30
Witam ta firma to totalna porażka słabe wynagrodzenia i brak terminowości w wypłacaniu zarobionych pieniędzy o które trzeba się prosić.sama praca w firmie kogutoland jest ok pracownicy też.na temat osób dyrygujących tym burdelem to pan Piotr który został zwolniony bardzo słusznie bo nienadawał się do tej pracy był dusigroszem i bajkopisarzem można było bardzo dużo posłuchać na ten temat idąc po podwyżkę twierdzenie że kasjerka w sklepie zarabia dużo mniej i że mu mamy bardzo dobre zarobki na dzisiejsze czasy stawka 12 brutto na dzisiejsze czasy to kpina.pan Przemysław nie nadaje się na kierownika twierdzenia że ja mam związane ręce to dobrze że nie nogi bo byś si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po za tym nie radzi sobie z produkcją poprostu nie panuje nad tym co się dzieje i jak ma być zaplanowana produkcja utrudnia pracownikowi który chce się zwolnić bo znalazł lepszą prace.pan Janusz bydlak który jest kierownikiem utrzymania ruchu wpier... się w produkcję goni ludzi i wiecznie majaczy bo prezes prezes i ten kochany prezes gość jest niezruwnoważony psychicznie powinien iść na leczenie w zamkniętym szpitalu psychiatrycznym a potem na naukę dobrego wychowania i zachowywania kultury do ludzi pracujących i całego otoczenia bo sikanie wokół zakładu gdzie obok jest wc.naszczęście to już jest zamną zwolniłem się z tego burdlu i jestem bardzo zadowolony pozdrowienia dla chłopaków z produkcji i podziękowania za współprace
1
olala 2016-09-24 18:02:26
Dzieki Krzych co prawda to prawda.Pozdrowienia.
olala 2016-09-24 18:03:35
Dzieki Krzych co prawda to prawda.Pozdrowienia.
Fujara Janusza 2016-09-28 18:59:20
Hahaha kiedyś też widziałem jak ten stary siusior wysikiwał się koło swojego przypierdka ;) myślałem, że się masturbuje:)
obsewator 2016-09-29 07:02:20
Ciekawe kiedy zacznie również tam srać.
1
obserwator 2016-09-30 07:16:09
Kurcze dajcie spokój już temu januszowi,fakt faktem chłop ma problem sam ze sobą,ale jako kierownik produkcji był naprawde bardziej kompetentny niż przemek.za czasów herczka nie było nad godzin ani pracy w soboty bo tak sobie życzył dyrektor a ta ciota przemuś (rodzice w dzieciństwie pewnie przebirali go za dziewczynke) stawał na glowie żeby tak było.teraz chce zabierać tę marną premię jeżeli ktoś odmówi przyjścia do pracy lub zostania po godzinach. Żal człowieka myśli że będąc kierownikiem może wszystko.w rzeczywistości jest małą dziewczynką ktora ma nowgo idola w postaci pana grądkiewicza kogoś kto chcac prowadzić taka firmę musi się jeszcze dużo nauczyć.tak wiec nie narzekajcie na tego kubasa bo problem jest zupełnie gdzie indziej
Ciekawa 2016-10-02 15:46:41
Bo nowy dyr bierze wszystkich na przetrzymanie albo prowadzi do zamknięcia zakładu na obecną chwilę są złożone cztery wypowiedzenia przez pracowników i o ile wiem jeden bez wypowiedź nie przyjdzie w poniedziałek do pracy bo idzie do nowej.
olala 2016-10-02 16:54:03
Mają ogłoszenie o pracę, ale na swojej stronie: TECHNICOAT | Engineered functional coatings: Polska wejdź sobie na zakładkę kariera tam jest ogłoszenie a właściwie to trzy ogłoszenia.Czwarte jest na olx specjalista do spraw administracji.Szczerze współczuje każdemu który zatrudni się na to stanowisko.
były 2016-10-02 19:34:30
Profesjonalizm? Tego slowa raczej nie rozumieją w tej firmie przynajmniej jeżeli chodzi o szefostwo i kierownictwo,a w każdym razie interpretuja je według swojego widzimisię. Choć zgadzam się w pełni że powinno dotrzymać się warunków umowy.
były 2016-10-02 19:34:52
Profesjonalizm? Tego slowa raczej nie rozumieją w tej firmie przynajmniej jeżeli chodzi o szefostwo i kierownictwo,a w każdym razie interpretuja je według swojego widzimisię. Choć zgadzam się w pełni że powinno dotrzymać się warunków umowy.
wings 2016-10-03 16:00:40
na mieście widzą ich pozytywnie?? hmmm... chyba słuchamy innych opinii... w ogóle to wielke gratulacje dla pana Grądkiewicza - cudownie Pan postępuje i wykańcza wszystkich po kolei a przede wszystkim cały zakład, podejście do ludzi zgoła cudowne i fantastyczne jak i pana Kortusa... ma się Pan na kim wzorowa ... powodzenia zyczę! ciekawe to następny pójdzie...
2
obserwator 2016-10-03 17:44:49
Zasadniczo pytanie które należało by zadać to o którym mieście mówi UP. Bo jak wszystko na to wskazuje to Bestwina miastem nie jest i chyba nie zanosi się na to aby w najbliższym czasie otrzymała prawa miejskie. Moim zdaniem cały ten UP to albo Sikora albo Grądkiewicz, którzy próbują wybielać może nie firmę,ale sytuację za którą są odpowiedzialni.Myślę że Kortus do końca nie wie co dzieje się w firmie,ale głowy bym nie dał pod topór że tak jest. Faktem jest że jest kiepsko i nie widać jak na razie żeby miało być lepiej.Grądkiewicz nie wzoruje się na Kortusie on jest jaki jest z naciskiem na ni jaki.Za to Przemuś,oj tak ten to dopiero ma wzór godny naśladowania czyli pana ni jakiego. Ludzie tacy jak Sikora i Grądkiewicz nie powinni zajmować takich stanowisk chyba że nauczą się szacunku w stosunku do ludzi którymi kierują.
5
Antoni B 2016-10-03 20:23:43
Ja myślę, ze PIP Bielsko mógłby spokojnie założyć na Krakowskiej w Bestwinie osobną placówkę do badania przypadków łamania praw pracownika.....
olala 2016-10-04 09:01:36
Zarzuty zostawił PIP po ostatniej wizycie w sierpniu,było tego kilka stron formatu A4 zapisanych z obu stron.Zadzwoń i zapytaj może się pochwalą,
1
Antoni B 2016-10-04 16:24:11
Art 282 k.P. w całości, Art 283 k.P. w całości ,Art 94 wybrane par. k.P. , Art 161 k.P. ...... i tak dalej..... większość nagminnie , 282 k.P. w ciągu roku złamano ( brak terminowego wynagrodzenia) 4 razy, co powoli podchodzi pod Art 218 par. 1 K.K.!
olala 2016-10-04 16:57:09
No wreszcie konkrety.BRAWO,BRAWO i jeszcze raz BRAWO. Może teraz przestaną wypisywać te brednie głąby broniące tych BARANÓW.Ciekawe co teraz napisze UP,Martiusz, hg,segl i inni im podobni.Domyślam kim jesteś i dobrze że wstawiłeś tego posta. Pozdrawki.
2
Wings 2016-10-04 19:51:37
Ciekawie ciekawie z każdym dniem coraz ciekawiej się tam dzieje... Jeszcze chwila i mr Grądkiewicz będzie mógł zamykać ten grajdolek... Dalej sobie tak rób a z mandatów sie nie wypalcisz
Fujara Janusza 2016-10-04 20:42:55
Panie Antoni, a co to za cyferki SĄ? Można bardziej po ludzku?
obserwator 2016-10-04 20:57:03
Trzeba być szczerym. Za kadencji Grądkiewicza taka sytuacja miała miejsce po raz pierwszy( mówię o spóźnionej wypłacie)wcześniej miało to miejsce za Herczka. Nie myślcie że bronię tu Grądkiewicza. Koleś albo doprowadzi oddział do ruiny i zamknięcia albo dostanie KOPA W DUPSKO. Sikorze też się należy zresztą nie tyle kop w dupsko ale konkretny liść. Chyba większość się domyśla w co i podziela tą opinię.
olala 2016-10-04 21:00:47
Sprawdź sobie w kodeksie pracy.
1
Fujara Janusza 2016-10-04 21:10:48
Up, hg, gg, wf, sb, USA ;) który z was to Gradkiewicz, a który Sikora. Olala na pewno sprawdzę, myślałem , ze może Pan Antoni mam się trochę bardziej rozpisze ;)
Fujara Janusza 2016-10-05 11:31:39
W przypadku gdy pracodawca nie wypłaci Tobie wynagrodzenia w terminie możesz rozwiązać umowę bez okresu wypowiedzenia do 30 dni od zaistnienia szkody ( opoznienia), jest to bowiem ciężkie naruszenie prawa pracownika- więc nie opowiadaj nam tu o tym co jest w pożądku, a co nie. W zaistniałej sytuacji ta osoba ma prawo wypowiedzieć umowe bezterminowo do 13.10.2016 powolujac sie na kodeks pracy.
olala 2016-10-06 18:16:26
Człowieku przestań pisać te brednie nie było i nie będzie ofert pracy w tej firmie na stanowisko brygadzistki. Nie wiem skąd Cię wypuścili ale zrobili to zbyt wcześnie.
1
olala 2016-10-07 07:11:49
Nowoczesne urządzenia? Przestań pisać głupoty. Tylko na stronach internetowych jest to tak ładnie pokazane. Owszem w czechach jest nowoczesny zaklad który zbudował Kortus ale w bestwinie jest manufaktura rodem z czasów PRL-u.Co do kobiet to na produkcji pracuje kilka ale żadna nie miała awansu ani nie była brygadzistka na przestrzeni tych prawie 12 lat jak ta firma działa w bestwinie.Może któraś zechce kiedyś wypowiedzieć się na tym forum to bedziesz mieć odpowiedź.
obserwator 2016-10-09 08:02:54
Artykuł 283 kodeksu pracy naruszony w całości Sprawdź sobie o czym mówi a potem wypisuj te bajki na forum.Firma była i jest w porządku i dba o bhp?Ha,ha,ha. Pewnie inspektorzy z PIP-u wyssali sobie z palca te zarzuty będąc na kontroli,albo co lepsze przeprowadzili kontrolę nie w tym zakładzie.Daj spokój człowieku jeżeli pracujesz tam lub pracowałeś to pisz prawdę. Ciężko jest odbudować zaufanie i wizerunek a ta firma wyjatkowo efektywnie wizerunek swój niszczyła przez ostatnie kilka lat. Podziekowania należy składać pod adresem przede wszystkim pana J.Kubasa,a nastepnie pana P.Herczka. za traktowanie pracowników jak bydło i brak reakcji ze strony dyrekcji na skargi i zachowanie ówczesnego kierownika J. Kubasa. Mało tego facet został zdjety z stanowiska i został kierownikiem utrzymania ruchu. Nie zmienił ani swoich nawyków ani stosunku do ludzi. Nie dziwi wiec fakt że ludzie nie chca tam pracować a ci którzy tam pracują składają wypowiedzenia. Tyle jeżeli chodzi o tą porządną firmę
mała19 2016-10-12 11:17:18
Haha
mala19 2016-10-12 11:54:12
Masakra opinie o tym Zakladzie karygodne..Szefostwo wròcic z powrotem do szkoly podstawowej Pana Janusza na lekcje etyki ,nauka od podstaw ,dzieci z 1 klasy podstawowej majá lepsze predyspozycje zachowania-ten zaklad pracy idzie na dno .Dopoki sie warunki wspolpracy,wspoldzialania z ludzmi nie poprawią szanse marne na pozytywne mniemanie o Technicoat.Co do Pana Przemyslawa ,obstaje za szefostwem,ignoruje prosby,starania pracownikow,a gdy praca robola swietnie wykonana to pan Przemyslaw zbiera laury za nieswoje dokonania
4
olala 2016-10-13 08:54:12
No mała nic nowgo nie napisałaś,ale spoko że jednak.Co do tej dziewczynnki( przemka)to takie buraki z mnicha tak mają. Myśli że skoro skończył bielską ATH to jest kimś a tak naprawde to kuźnia dla matołów. Jeszcze prośba ignorujcie wpisy od nijakiego staszka albo pisze te brednie sikora albo czlowiek chory umysłowo. Zresztą jedno nie wyklucza drugiego.
Like 2016-10-17 08:50:18
zamykają już tą firme czy jeszcze nie
luźny22 2016-10-17 11:22:54
Jeszcze funkcjonują oby jak najdłużej, ale nie w tej formie i nie z tymi zarobkami oraz tym kierownictwem.
poal 2016-10-20 18:09:27
tfuu cóż by powiedzieć o tej firmie?? równia pochyła w dół, dziwny sposób postępowania nowego Dyrektora, czy na zlecenie czy z jego inicjatywy nie wiadomo.... ale mówcie co chcecie, Herczek był jaki był, ale była praca, a nawet nie szło tego przerobić...szło się zarobić w tej robocie... było minęło, to se newrati... do tego totalna samowolka Pana Sikory w działaniach na produkcji, zero słuchania ludzi, zero realizacji i mnóstwo improwizacji... ale chyba dla jednego i drugiego kończą się dobre czasy i Czesi wezmą się i za nich....natomiast generalnie - syf, kiła i mogiła...
olala 2016-10-20 19:30:01
Nie sądzę że czesi się wezmą za tych dwóch baranów. Faktem jest że jest kicha,na święta raczej nie bedzie na tak zwanego karpia i to jest wersja optymistyczna. Z drugiej strony skoro ta panienka sikora zachęca do tego by składać wypowiedzenia bo oni nikogo na siłę trzymać nie będą to nie wiem o co chodzi tym dwóm księżniczką.
prorok 2016-10-24 21:41:57
Jutro przyjeżdża Kortus może zrobi w końcu porządek z tymi debilami [czyli pseudo-kierownikiem Sikora P oraz baranem niby pseudo Dyrektorem Technicoatu. Niestety dalej szantaż, obowiązkowa sobota i niedziela robocza. W poniedziałek przed Wszystkimi świętymi cofnięte wszystkie urlopy, ludzie, nie pojadą na groby bliskich przez tych 2 gnoi. Aby oni poczuli zapach kwiatów ale od dołu.
luźny22 2016-10-25 07:34:42
Bez obrazy,ale ilu w tym zakładzie ma jaja żeby się postawić tym dwóm przygłupom?Jest kilku, a reszta potrafi tylko się wygrażać na szatni rozglądając się w koło czy aby nikt z obmawianych ich nie słyszy. No i ten który ma standardowe powiedzonko,,UWIERZ MI ŻE ICH TAK WYPUNKTUJE'' Ha Ha Ha.Żal Punktuje i owszem u tego barana Grądkiewicza. No ale na pewno ma swoje powody.Konkluzja jest taka, przestańcie narzekać tylko sami coś z tym zróbcie. Są instytucje które stoją murem za pracownikiem,a jak nie to zróbcie to o co prosił sikora nikogo na siłę nie trzymają,wszędzie zarobicie więcej niż u nich.
Poal 2016-10-29 11:36:29
Dalej mnie zastanawia że sobie na to pozwalacie.. nie dość że jest tyle instytucji co staną za wami to jak nic nie protestujecie tylko przytakujecie to tak będzie...poza tym musicie naucUc szacunku do siebie a nie żeby ktoś się po wqs woził i pozwalalnsobie na traktowanie ludzi jak niewolników i parobkow, do tego z kompletnym brakiem szacunku i wykanczaniem ludzi po kolei.. tu niby zakład chcą utrzymać a tu jak chcesz to idź w cholerę... A został ktoś jeszcze sensowy w pracy czy wszyscy mądrzejsi już poszli???
1
Dobry 2016-11-18 17:41:40
Witam w firmie technicoat chyba warunki się unormowały bo nikt dawno się nie wypowiadał

Polepszyły się wynagrodzenia i terminy podwyżki i etc
luźny 2016-11-18 21:26:23
No co Ty wszystko jest po staremu a nawet gorzej. Okradają już jawnie na nad godzinach i udają że wszystko jest w porządku. Ludzie nie piszą bo chyba nie warto już pisać o tej firmie,a raczej zacząć szukać nowego pracodawcy bo ten nie wart jest funta kłakòw. Pozdrowienia dla tych którzy jeszcze trwają w tym cyrku.
Ciekawy 2016-11-21 23:04:59
Ale jest jakieś światełko w tunelu, szansa na poprawę, jakieś deklaracje dyrektora? Jakiś sensowny pomysł na rozwój, zmiany kadrowe.... czy raczej stagnacja i oczekiwanie na górę lodową? (Nie mylić z Górą J. - pozdrawiam serdecznie sympatyczną koleżankę)
obserwator 2016-11-22 10:34:17
Żeby choć mały robaczek świętojański w tym tunelu się pokazał to było by już coś.Niestety nic nie wskazuje żeby szybko nastąpiła poprawa. Grądkiewicz dalej mydli oczy pracownikom, choć mineły cztery miesiące jego urzędowania to nikomu podwyżki nie udało się dostać,za to mister sikora w jego imieniu chodził i obiecywał co po nie którym złotówkę więcej i na obiecywaniu się skończyło.Co do zmian kadrowych jest dziewczyna jak na razie pracuje( chyba Grądkiewicz nie traktuje jej jak Moniki.Jeszcze)Natomiast gratulację się należą Agnieszce K. to że zależy jej na pracy ok,ale żeby przywozić maleńkie dziecko do tego syfu(opary farb,pył dym z wypalanych elementów to wszystko jest obecne na terenie zakładu również w pomieszczeniach biurowych)no cóż to skrajna nie odpowiedzialność. Tak więc reasumując Technicoat zmierza do celu jak Tytanic. A przynajmniej tak to wygląda.
500PLUS 2016-11-22 22:56:15
Haha matka- polka, mała ma kilka miesięcy i przyprowadzanie jej do tego syfu to nie jest nieodpowiedzialność,-nieodpowiedzialność jest wtedy kiedy zapomnisz zmienić pieluche przez kilka godzin, albo dasz zbyt ciepłe mleko. Ta sytuacja to jest świadome, wielogodzinne narażenie dziecka na działanie szkodliwych substancji ....zaden normalny rodzic Tak tak nie robi! To tak jakby w ciąży waliła Ruski spyrol...
1
poal 2016-11-28 17:44:20
no cóż, przyglądając się wszelkim działaniom w tej firmie, to zderzenie z górą lodową dawno nastąpiło... teraz coraz szybciej nabiera wody i leci na dno... zgoda na odejście kilku ważnych osób w firmie i to że nie szukaja nigoko na ich miejsce to już znak... co to za firma co nie szuka innego handlowca?? co dział handlowy będzie w Czechach? biuro - hmmm.. przemilczmy. wcześniej wszystko było zrobione, a teraz to wielka komedia na górze jest. i ci co najbardziej namieszali to teraz się wybielają i robią z siebie świętych i jacy to oni niby wspaniali są, a syf to M. zostawiła, osoby, ktore kupe gnoju przewaliły i czyściły wszystko zostały zniszczone. na dole nie wiele lepiej - zero zatrudnienia kogokolwiek, roboty też coraz mniej, a coraz wikesze wymagania i coraz mniejsze wypłaty. no i zero premii na święta. Grądkiewicz - jedynym osiągniećiem i powodem do dumy dla niego jest to, że w ciągu 4 miesięcy zszedł z zatrudnieniem do 21 osób....
Seba, Monia powodzenia Wam bo na pewno macie lepiej niż my... co do Agnieszki - ciekawe czy w końcu mąż wie gdzie z dzieckiem przebywa....
Były 2016-12-04 18:47:15
Oj oj cisza nastała! Znowu rozkaz od góry "wykasowac wszystkie posty" czemu bo p.Przemus się wystarczył że żona i rodzice się dowiedzą jak traktuje ludzi - żal wielki. A co do odejścia ludzi ważnych lub mniej ważnych patrzeć kiedy odejdą nastepni co coś umieją robić w tej firmie a nie taych co tylko straszą że złoża wypowiedzenie a dalej tego nie robią i zgrywania twardzieli. Pozdrawiam resztki załogi
1
Miły Doradca 2016-12-08 22:08:28
Jak to wykasować posty? Ktoś wydał takie polecenie pracownikom? To management tej firmy nie ma już nic lepszego do roboty? Ktoś tu chyba jaj nie ma żeby krytykę na klatę przyjąć ;) Szacunek u podwładnych trochę inaczej się buduje Panowie.... jeżeli nie wiecie jak to zachęcam do wzięcia udziału w szkoleniach z zarządzania zasobami ludzkimi. Dużo cierpliwości, dobrej woli oraz poprawna transparentna komunikacja- popracujcie nad tym, a może się przerodzić w sukces:)
Były 2016-12-09 09:02:00
Myślę że dobrze pasuje tu stare powiedzenie." Mówił dziad do obrazu a obraz ani razu" :-D Patrząc na to,to chyba nie powinno dziwić zachowanie obecnego kierownika i byłego mieli przyzwolenie od byłego dyrektora na takowe zachowanie. Pan Piotr H. reagował na skargi gdy pan Janusz K przesadzał,a że pan Janusz K przesadzał bardzo często to pan Piotr H reagował bardzo rzadko, a wręcz w ogóle. Reasumując tak im zostało,a nowy dyrektor cóż okazał się człowiekiem któremu nie zależy na utrzymaniu ani stanu załogi ani poprawnych relacji z tą garstką ludzi którzy jeszcze tam trwają. Myślę że nic nie jest w stanie zmienić tej trójcy.
Miły Doradca 2016-12-09 15:11:00
Były, a ty wiesz coś w temacie kasowania postów - kto kazał , jak to było przekazane, czy tam się obecnie zastrasza ludzi? Jakich argumentów używają, przecież nie mają wiele do zaoferowania... wiele więcej do stracenia, chyba , że im nie zależy.
Były 2016-12-09 16:39:20
Posty kasować kazał Sikora,przekazane zostało na zwołanym zebraniu, oczywiście postraszenie prokuratorem i policją było jak najbardziej na miejscu plus obietnica zwolnienia dyscyplinarnego przez J Kubasa.Nadmienię tylko że człowiek zajmuje fikcyjne stanowisko kierownika utrzymania ruchu więc jak może kogoś zwolnić? A no może bo w tej firmie wszystko jest możliwe. Więc czy zastrasza się ludzi w tej firmie? Myślę że nie.No chyba że wymaga tego sytuacja? Od chociaż by wpisy na gowork. Czy im zależy? odnoszę wrażenie że nie,ale cóż mogę się mylić.
Miły Doradca 2016-12-09 17:46:11
Drogi Były, prokuraturą, policją? Poważnie? Na jakich podstawach przejrzałem dwa razy to forum i przestępstwa tu nie widzę, jako czyny zabronione to występki z Art. 216 KK i z Art 212 KK, a z tego co wiem takiego czegoś prokurator nie ściga.

Oskarżenie w tym wypadku z powództwa cywilnego, więc oskarżycielem w tym wypadku jest osoba "poszkodowana" - nie prokurator- czyli kto - panowie z managementu. Aby sprawę z powództwa cywilnego założyć danej osobie należy wpłacić na rzecz rozprawy 300 zł. Jeżeli oskarżyciel nie chce być zgnieciony przez prawnika drugiej strony musi sam uzbroić się w "papugę"- koszt papugi to ok. 200-300 zł za rozprawę. Przyjmijmy, że na tym forum pod 216 i 212 KK kwalifikuje się około 20 osób to jest 20 osobnych aktów oskarżenia!
Każdy z oskarżonych może się domagać zwrotów kosztów poniesionych w trakcie procesu ( w tym koszt adwokata) jeżeli wina nie zostanie mu udowodniona. A w przypadku Art 212 i 216 jeżeli informacje rozpowszechniane dobrej wierze i są prawdziwe nie ma mowy o złamaniu prawa. Również na każde oskarżenie ze stopy cywilnej można wnieść w każdej chwili gdy trwa sprawa oskarżenie wzajemne.
Na pierwszej lub pierwszych dwóch rozprawach sędzia dąży do polubownego zakończenia sporu.
Oskarżyciel ma przedstawić sędziemu czego się domaga- czyli najczęściej chodzi o rekompensatę finansową . A oskarżony może się przyznać lub nie. Najprościej dla sędziego jak wtedy wszyscy się dogadają. Ale jeżeli nie to zaczyna się never ending story.... i tutaj może być nawet kilka rozpraw po kolei, oskarżony może powoływać świadków, przedstawiać dowody ( przypominam, że sądy pracują raczej pomiędzy 7 a 15 tą a jak oskarżyciel tak oskarżony albo ich "papugi" muszą na sali być.

Taka sytuacja dla obu stron jest uwierzcie mi bardzo nieprzyjemna i kto chce się sądzić musi mieć dużo czasu i pieniędzy.

Także jeżeli ktokolwiek na poważnie straszył prokuratorem i policją to najprawdopodobniej nie ma zielonego pojęcia o czym mówi!!!

Tak wogóle to tak się szacunku nie zbuduje, dwa kto do cholery własnych ludzi straszy prokuratorem....
Zostaw swoją opinię o Technicoat - Bestwina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technicoat