brak logo

NCC NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o NCC NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.

zcz 2014-08-13 22:41:07
NCC Nieruchomości oddział we Wrocławiu to skandal!!!! Ten oddział to żenada... Ci ludzie nie potrafią zarządzać niczym!!! Kategorycznie ustrzegłam wszystkich od tego zarządcy.... chyba że ktoś lubi jak się go ignoruje! Nie polecam!!!!
1
Katowice 2014-10-20 13:23:32
Najgorszy zarządca nieruchomościami. Współpraca z nimi to jakiś koszmar, nic nie potrafią załatwić, kwoty usług biorą z nieba... a jak się poprosi ich o wykaz albo oferty do wyboru to nagle nie mają na to czasu.
Generalnie my z nich rezygnujemy.
2
jaro 2014-12-16 21:14:11
Skandal to co ta firma wyprawia! Brak kompetencji i nieumiejętność zarządzania nieruchomościami. W Katowicach są spaleni na całym froncie!!
2
ana00 2015-02-15 16:40:45
z tej firmy ostatnio znalazłam ogłoszenie w K-cach jako pomoc księgowa , pracuję w tej branży od 8 lat. Niestety nikt z tej firmy się nie odezwał na moje ogłoszenie, więc może dobrze, że tu trafiłam i poczytałam opinie.
2
jane 2015-03-10 22:25:52
Tak się składa, że mieszkam na osiedlu, którego zarządcą jest NCC Nieruchomości i jestem zadowolona z ich usług. Są ok.
vyer 2015-03-13 18:53:53
Skandal. nie polecam nikomu
bloom 2015-03-15 08:41:15
pracowałem w tej pożal się boże firmie, która nie ma pojęcia o zarządzaniu i kontakcie z ludźmi. Cud, że to jakoś ciągną.
NCC Nieruchomości 2015-03-23 10:31:01
W trosce o doskonalenie poziomu naszych usług, prosimy o przedstawienie konkretnych uwag dotyczących działalności firmy NCC Nieruchomości Sp. z o.o.
Dziękujemy, firma NCC Nieruchomości Sp. z o.o.
1
Nkita08 2015-04-01 22:52:35
Dla mnie NCC to jakieś wielkie nieporozumienie. Konkrety ? Proszę bardzo
- Po 2 tygodniach doprosiłam się o podanie kodu do klatki ( klika wysłanych i zignorowanych maili, kilka rozmów telefonicznych)
- Problem techniczny w budynku - ignorowany przez 2 miesiące
- Od 4 dni nie wjeżdżam do garażu ( zepsuł się pilot) i oczywiście nie mogę doprosić się o kontakt do firmy ,która owe piloty wyrabia ,i z która ncc wspołpacuje w tym zakresie . Nie odbierają telefonów, nie odpisują na maile, ogólnie i w skrócie - mają mieszkańców gdzieś...
1
Ncc Nieruchomości 2015-04-08 09:42:07
Szanowna Pani. prosimy o podanie jakiej nieruchomości/osiedla dotyczą wymienione uwagi. Zweryfikujemy maile i sprawdzimy zgłaszane informacje. Informujemy iż jesteśmy w posiadaniu zapasowych pilotów do garażów, które w każdej chwili możemy wydać. Prosimy o skontaktowanie się z biurem NCC. Numer telefonu: 32 781 51 80.
marko79 2015-05-15 21:16:41
powiem tak: mieszkam na osiedlu ligota park i cudem jest, jak dostane prawidłowo zrobione rozliczenia. Wieczne pomyłki, błędy, przeprosiny itp..
A co mnie to wszystko obchodzi, ja chce mieć tylko święty spokój, za to teoretycznie płacę bo praktycznie nie wiem za co
Zgadzam się z opinią na temat pilotów - dramat!!!
kontakt też ciężki - nikt nic nie wie, kogoś nie ma....
Marek 2015-05-21 09:46:16
Żałosny zarządca,
usterkę (nieszczelność w garażu podziemnym) zgłaszałem już z 5 razy mailowo i telefonicznie, załączałem dokumentację fotograficzną w tym czasie okres rękojmi dewelopera minął i nic nie zrobili - nie odpisują na maile. Ciekawe kto teraz zapłaci za naprawę... Bo garaż nadal cieknie przy większych deszczach.
O błędnych rozliczeniach mediów i innych pomyłkach nie wspomnę. Mieszkałem już w wielu lokalizacjach w Krakowie, miałem kontakt z wieloma zarządcami - NCC jest Najgorsze!!! - to gwarancja problemów i niezałatwionych spraw.
Wandzia 2015-05-29 19:07:18
NNNNNNNNajgorszy zarządca pod słońcem!!!!!!!!
szkoda mi zdrowia na kontakt z nimi
Andy 2015-06-01 11:30:58
Ja uważam, że zarządca NCC Nieruchomości jest w porządku. Nie mam problemów z dogadaniem się. Zarządzają osiedlem na którym mieszkam i jest OK, mogę ich polecić.
dudek 2015-06-16 16:34:05
fatalny zarządca, na szczęście został u nas zmieniony na innego. Same negatywy
NIE POLECAM!!!
nadwiślańska-kraków 2015-09-27 20:46:03
Zdecydowanie nie polecam. NCC ignoruje wiadomości na temat rażących zaniedbań w bloku. Sprawny zarządca sam by się takimi sprawami zajął, a NCC ignoruje wielokrotne prośby mieszkańców. Poza tym to jakaś firma-krzak - ich strona w sieci to jakieś nieporozumienie. Nie da się znaleźć informacji, kto jest kim w firmie, do kogo się zgłosić.
kubek1989 2015-11-24 10:41:07
Potwierdzam!!! Olewają maile, zero kontaktu, nic nie naprawiają! Skandal! Bronowice Residence Kraków
mik01 2016-01-06 16:54:21
NCC wielka pomyłka
gre 2016-01-19 22:07:41
Są moim administratorem od roku i nigdy nie miałem problemu. Pani administratorka kompetentna i ładna czyli super. A Polacy zawsze będą narzekać.
Róża 2016-02-12 15:39:05
SZANOWNI PAŃSTWO, TA STRONA POWSTAŁA BY OPINIE UDZIELAŁY OSOBY PRACUJĄCE W DANEJ FIRMIE JAK SAMA NAZWA WSKAZUJE OPINIE O PRACODAWCY A NIE O USŁUGODAWCY.
jaśmin 2016-07-01 14:57:40
ale mówisz o lokalizacji we Wrocławiu czy w Katowicach? są rekrutacje są prowadzone obecnie w dwóch lokalizacjach - w Katowicach tylko nie wiem czy to jest nadal aktualne, we Wrocku masz umowę o pracę lub współpracę więc fajne moim zdaniem opcje do wyboru
Zostaw swoją opinię o NCC NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NCC NIERUCHOMOŚCI SP. Z O.O.