logo ENEA S.A.

ENEA S.A.

Poznań

Opinie o ENEA S.A.

Iwona 2016-02-26 13:30
Czy ma ktoś bezpośredni numer do enei na dziadoszańską? jestem zdesperowana a przez ich błąd za chwilę będę miała windykację, która nie powinna istnieć. Za chwilę rodzę i nie mogę podjechać osobiście. wysyłają mi nie moje rachunki! Proszę o pomoc! Infolinia od 4 miesięcy mnie zbywa !!!
anka 2016-03-01 11:13
Witam czy ktoś pracował W Enea przez agencje przy wprowadzaniu danych i tworzeniu umów? czy to jest dzwonienie?
1
pfffffff 2016-03-02 15:09
To jest jeszcze Biuro Obsługi Klientów. Gratuluję inteligencji, że przez 4 mies. nie wpadłaś na to, żeby zgłosić się osobiście.
On. elektryk 2016-03-14 16:17
Ja aplikowalem ale i tak nie podejmę tej pracy bo kiepsko płacą jak na tę prace nieraz w ekstremalnych warunkach. Na rozmowie byłem i maja dzwonić.
notoco 2016-03-14 22:16
@on.elektryk - na jakie stanowisko aplikowałeś?
p.kow 2016-03-18 12:16
Byłem na rozmowie na stanowisko referent ds. obsługi klienta. Rozmowa ok, ale jak zaproponowano mi umowę przez agencję to się nie zgodziłem. Śmieszne pieniądze jak na taką firmę i takie stanowisko. I taka mała uwaga, jeżeli zadzwonią do kogokolwiek w sprawie pracy na jakimkolwiek stanowisku to zawsze zapytajcie czy rozmawiacie z kimś z enei czy jest to osoba z agencji, wtedy zaoszczędzicie czasu.
1
Milucha 2016-03-18 17:20
p.kow - dużo nie straciłeś,Pracowałam w tej firmie, ma ona zwyczaj oszczędzać na pracownikach, zarówno płacąc grosze, jak i nie przyjmując wystarcząjaco dużo nowych osób, bo "nie ma środków".
Poza tym kierownictwo zupełnie nie panuje nad chaosem organizacyjnym w firmie... Ogólnie szkoda nerwów.
5
klient 2016-05-10 18:07
skandaliczna firma!!!! wyłączenie windykacyjne pomimo zapłaconego rachunku!!! omijać z daleka polecam ENERGĘ!!!
3
Enełeczki 2016-05-28 15:39
Właśnie siedzimy sobie w pracy i czytamy te Wasze śmieszne komentarze. A na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polecamy maść. Pozdrawiamy :)
2
pepe 2016-06-19 21:50
o94 - zejdź na ziemię, jeśli nie masz pleców to w tej firmie nic nie osiągniesz.. możesz iść pracować co najwyżej na zlecenie jeśli Ci to odpowiada. Albo polecam szukać pracy gdzieś indziej.
4
Ciekawa 2016-06-24 20:00
Ponowię pytanie, które tu już padło - czy ktoś pracował W Enea na Dziadoszańskiej przez agencje przy wprowadzaniu danych i tworzeniu umów? Jak to faktycznie wygląda i na czy praca polega? Dużo dzwoni się do klientów i odbiera od nich połączeń? Nie chciała bym trafić w kolejne miejsce typu infolinia, gdzie dziennie odbiera się 30-40 połączeń.
Wojtek 2016-08-19 17:14
Witam. Jako bezpośredni partner Enea S. A. proponuję współprace osobie zainteresowanej, która ma doświadczenie w pracy w Enea Operator lub Enea S.A. Kontakt: ( usunięte przez administratora )
Wojtek 2016-08-29 10:58
Zasady współpracy do uzgodnienia, dogadamy się :)Skontaktuj się ze mną na maila tomalwoj@interia.pl Pozdrawiam
K 2016-09-29 21:22
Najgorsza praca jaką w życiu miałem - mowa o infolinii. Po pierwsze, umowa z ostrzeżeniem wypracowania 1000h (to nawet za granicą nie ma takich cudów). Po drugie, śmieszna stawka (chociaż trzeba by było uznać to za standard, ponieważ Polska to kraj 100lat za murzynami). Po trzecie, egzaminy polegające na przepisywaniu tego co było na szkoleniu z kartek. Po czwarte, brak zapewnionego miejsca po przyjściu do pracy (to już w ogóle brak poszanowania dla pracownika, trzeba chyba przeanalizować ilu można zatrudnić pracowników). Po piąte, niemiła kadra pomocnicza (tzw nazywają się sami HD, a mają 2zł więcej na godzinę :) ), która jest arogancka (szczególnie Wojtek z Dziadoszańskiej, który gówno osiągnął, a zgrywa Pinokio). Po szóste, "szefowa" Patrycja frustratka, która przez swoje kompleksy, p r z y pierdalała się patrząc kto ile tam siedzi na "Przerwa".
Podsumowując, praca dla desperatów, lub studentów na początek drogi. Potem najlepiej s p ierdalać.
4
marty 2016-09-29 21:26
ewunia a firma to w ogóle szuka teraz jakichś nowych magazynierów? powiem szczerze nie widziałam żadnych ogłoszeń, jak coś to proszę daj namiar bo moja żona właśnie takiego zatrudnienie teraz pilnie poszukuje
robot_apt 2016-11-15 07:51
Witam,
Od niedawna jestem zatrudniona w Enei przez APT. Czy pracownicy zatrudnieni na tej podstawie otrzymują tzw. "karpiowe"? ;)
natalia 2016-11-17 11:38
Ponawiam pytanie ktore juz padlo a niekt nie udzielil odpowiedzi: jak wyglada praca przez agencje na dziadoszanskiej jesli chodzi o wprowadzanie danych i tworzeniu umow? Prosze o odpowiedz.
K 2016-11-29 01:51
Jaka umowa? zlecenie czy o pracę? Wiesz jakie warunki? Sama praca po tym co napisałaś jest ok, patrz na warunki. Generalnie nie jest to dobry pracodawca całokształtem, aczkolwiek trzeba przeczytać całą umowę, bo oni lubią różne kruczki (waruneczki) stawiać.
Odp. 2017-01-04 16:36
Pracując przez "APT" nie jesteś formalnie pracownikiem ENEA, więc "karpiowe" oraz socjale Ci nie przysługują.
1
Glow 2017-01-07 12:54
Praca w tej firmie to jedna wielka kpina z ludzi zarówno pracowników APT jak klientów - pracowałem tam kilka miesięcy na zlecenie - i nie polecam. Mi zaproponował kierownik stawki takie jak nowozatrudnionym ludziom z ulicy - kpina bo moim kolegą dostaly się podwyżki.
Czy miałeś wyniki czy nie to o podwyższonej stawce można pomarzyć. Totalna porażka nie polecam tego miejsca jeśli nie chcesz robić za białego niewolnika.
2
KLIENTKA 2017-02-23 00:13
To teraz wiem dlaczego jestem szykanowana od 2016 r nie jakim zadłużeniem wszystko wyjaśnia jak widzę i czytam to teraz dotarło do mnie z kim mam do czynienia i komu tyle lat dawałam zarabiać na swojej skórze niech szlak trafi Ene próba wyłudzania pieniędzy to już skandal i przestępstwo pisałam e-mail do Enei zero odpowiedzi kpina totalna ignorowanie klienta szok co za syf odchodzę do konkurencji dość tego złodziejstwa i niechlujstwa Poznaniacy piszę jako klientka najlepszy sprzedawca energii to RWE Niemiecka firma wiadomo solidność
1
Ewelina83 2017-02-23 11:59
Proszę o informację, jak to jest w pracy na infolinii przychodzącej w Enea na chwilę obecną? Praca przez agencję pracy.
konsultantka 2017-03-29 17:43
na ten moment moim zdaniem warunki uległy poprawie. Ja pracuję od maja 2016r. System prowizyjny również jest atrakcyjny. Praca nie jest lekka, jak w każdym call center., więc nie ma co narzekać.
paweł 2017-04-13 14:43
Dostałem propozycje pracy na dziadoszańskiej przy przygotowywanie umów,

- skanowanie umów,

- archiwizacja dokumentów,

- weryfikacja danych pomiędzy systemami,

Po przeczytaniu opinii na temat firmy enea pytanie do Was czy warto się w to pakować może ktoś z Was już na tym stanowisku pracował.

Zatrudnienie na umowę zlecenie przez agencję podobno po jakim czasie ma być umowa o pracę. Tak mi obiecywano.
Ktoś coś wie na ten temat?
bylypracownik 2017-04-19 22:26
Nie, nie warto -praca nudna i całkowicie odmóżdżająca-umowę o pracę dostają tylko wazeliniarze-przodownicy pracy (którzy robią grubo ponad "założone" limit) i ulubieńcy. Posiadanie umowy o pracę jest swoistym "awansem" w hierarchii biurowej- mimo że umowa o prace należy się każdemu człowiekowi... a szanse na rozwój są nędzne. Praca w systemie zmianowym (1 tyg 8-16, 2 tyg 12-20) stawka 13zł brutto za 1h(stawka naprawdę wyjątkowa jak za pracę biurową). "szefostwo" chimeryczne i nieprzyjemne, skwaszona atmosfera i donosicielstwo. To co powyżej zostało napisane tyczy się Dziadoszańskiej- pracy przy tworzeniu umów. Nie polecam.
9
paweł 2017-04-20 12:13
Dzięki za opinię.

Mam nadzieję,że wkrótce uda mi się znaleźć uczciwego pracodawcę który będzie chciał dać mi stałą umowę o pracę.
1
były pracownik 2017-04-27 15:32
A ja szczerze polecam pracę na inf. przychodzącej! (ale dla odmiany na ul.23 lutego i zatrudnienie nie przez ENEĘ, ale ocenę wystawiam tu)
Liderzy rewelacyjni, atmosfera również! Wiadomo trzeba robić swoje, nie ściemniać na technicznych, robić leady. To zdecydowanie wystarcza, żeby nikt się nie czepiał.
Wszyscy są sobie pomocni, jeżeli akurat ktoś z przełożonych jest zajęty to pomoże ktoś inny, kto ma większy staż pracy. Nie było sytuacji, w której ktoś został sam z problemem.
Fakt, może od razu po szkoleniu było przerażenie, ale uważam, że najlepiej człowiek uczy się rzucony na "głęboką wodę" (przecież klienta zawsze można poprosić o chwilę cierpliwości ..)
Klienci są różni, fakt- ale trzeba się nauczyć grzecznie rozmawiać w każdej sytuacji. Altruista być może nie dałby rady, jeżeli dzwoni kobieta, która nie płaciła rachunków dłuuuugo i ją odcięli. No ALE ona ma małe dziecko, ALE ma ogrzewanie, ALE ALE... Dużo takich, którzy biorą na emocje, więc trochę dystansu musi być.
Niektóre sprawy faktycznie ciągnęły się meeeega długo i tutaj duży minus, często sprawy klientów były po prostu olewane.. Dodam, że często były to banalne sprawy (jednak my się tym nie zajmowaliśmy, więc sumienie czyste:))
HD przychodziły, w większości bardzo miłe i pomocne (oprócz jednej osoby).
Także naprawdę polecam, trochę wiedzy trzeba zdobyć, trochę się użerać z klientami, ale choćby jeden klient, który szczerze podziękuje poprawia cały nastrój.
Atmosfera meeeeeeega, nie ma krzywego patrzenia się na siebie itd. Sami pozytywni ludzie na czele z liderami :)

1
WA 2017-06-18 14:37
Bardzo nie polecam " Energa", WALCZĘ z nimi już półtora roku, brak profesjonalizmu, totalna arogancja,
brak wiedzy i jakiejkolwiek zrozumienia, trzeba im pokazywać palcem co trzeba zrobić lub sprawdzić bo nie wiedzą jak się mają. Jestem zmuszona zgłosić oszustwo w prokuraturze (mam dowody) bo polubownie się nie da, mimo tego, że ostatnio coś się ruszyło w mojej sprawie.
Po zakończeniu sprawy zamierzam zmienić sprzedawcę energii, najlepiej z siedzibą w Poznaniu, myślałam o "ENEA " ale po lekturze nie jestem pewna.
Poldek 2017-06-25 19:25
Widziałam aktualną ofertę pracy i potrzebują dużo osób. Mam zamiar aplikować ale po lekturze wpisów zastanawiam się co robić. Czy firma faktycznie nie zasługuje na pozytywną ocenę? Wszędzie bywa różnie.
Agata 2017-07-03 14:20
W firmie pracuje 15 000 osób. To sporo zadowolonych osób, które nie zmieniają zatrudnienia, prawda? Ja pracuję od roku i nie narzekam na to, jak tu jest. Dobre benefity pracownicze, pensja niczego sobie, ludzie przyjemni. Polecam :)
Agata 2017-07-03 14:21
W firmie pracuje 15 000 osób. To sporo zadowolonych osób, które nie zmieniają zatrudnienia, prawda? Ja pracuję od roku i nie narzekam na to, jak tu jest. Dobre benefity pracownicze, pensja niczego sobie, ludzie przyjemni. Polecam :)
Oburzona 2017-07-10 12:55
Witam. W dniu dzisiejszym byłam klientką Oddzialu Enea w Miedzychodzie. Sprawa,którą miałam do załatwienia wydawała się być prostą- wydawała! O godzinie 10 pobralam numerek pod haslem umowy- tak wynikalo z umowy,którą wcześniej otrzymaliśmy po dwu godzinnym oczekiwaniu w końcu udało mi się podejść do wyznaczonego okienka. Okazało się, że Pani nadanym stanowisku nie zajmuje się takimi sprawami. Musiałam pobrać kolejny numerek po czym zostałam pokierowana do innego okienka. Po wypełnieniu druku pod wielkim nie dowierzaniem znowu poproszono mnie o pobranie kolejnego numerku!!! Czekam zatem już trzecią godzinę. . Proszę państwa,negatywne opinie o PAŃSTWA PLACÓWCE z którymi spotkałam się wcześniej BYŁY PRAWDZIWE. Tracicie Państwo obecnych jak i również potencjalnych przyszłych klientów. Przy tak dużym ruchu a wolnej pracy Pań obsługujących może warto byłoby zastanowić się nad rozwiązaniem problemów . Może większa ilość czynnych stanowisk? Dzisiejsze realia nie pozwalają normalnym ludziom brać dnia wolnego w pracy,by załatwić jakąś sprawę u Państwa. Jedyne opcje przed pracą bądź po..ale czekając trzy godziny jest to nierealne. Przykre jest to,że klienci biznesowi są obslugiwani automatycznie!! Pozdrawiam ,długo pozostanę pod wielkim negatywnym wrażeniem. .już zastanawiam się nad zmianą operatora.
W temacie 2017-07-15 01:51
Operatora nie może Pani zmienić jedynie sprzedawcę. Jeśli dystrybutorem jest duża to nawet, gdyby Pani zmieniła dostawcę i tak by były dostarczane dwie faktury. Za dystrybucję ( tak jak gazownia ma opłaty za przesyłkę) plus fv od sprzedawcy. Dystrybutora nie ma możliwości zmienic, jedynie sprzedawcę. Proszę zwrócić uwagę na fakt, iż enea.sa to sprzedawca a operator to dystrybucja
Ps. Forum Pani pomyliła. To jest strona dla obecnych, byłych, potencjalnych pracowników a nie konsumentów
W temacie 2017-07-15 01:51
Operatora nie może Pani zmienić jedynie sprzedawcę. Jeśli dystrybutorem jest duża to nawet, gdyby Pani zmieniła dostawcę i tak by były dostarczane dwie faktury. Za dystrybucję ( tak jak gazownia ma opłaty za przesyłkę) plus fv od sprzedawcy. Dystrybutora nie ma możliwości zmienic, jedynie sprzedawcę. Proszę zwrócić uwagę na fakt, iż enea.sa to sprzedawca a operator to dystrybucja
Ps. Forum Pani pomyliła. To jest strona dla obecnych, byłych, potencjalnych pracowników a nie konsumentów
1
Julita 2017-07-19 22:20
@Oburzona czy to pierwsza tego typu sytuacja w oddziale ENEA? Ciekawi mnie czy to jednostkowa sytuacja. Zgłaszałaś to może kierownictwu danego oddziału?
CC Dziadoszańska 2017-08-02 15:15
Kilka szczegółów z mojego doświadczenia:
- praca biurowa, nawet całkiem dobrze płatna
- warunki pracy: bardzo dobre, czasem był tylko problem ze słuchawkami
- harmonogram: niestety nie do końca jest prawdą, że to "harmonogram elastyczny", osoby posiadające inne zobowiązania, mogą mieć kłopot z dobraniem godzin, warunki: to min.120h / miesiąc i połowa to godziny popołudniowe.
- przełożona: bezkonfliktowa, zaczynając pracę zabrakło mi jedynie podstawowych informacji o elementarnych zasadach (przesłane choćby mailem do nowego pracownika)
- HD: różnie, były osoby bardzo pomocne i serdeczne, ale znalazła się również dziewczyna niemiła, wręcz chamska
- szkolenia: świetne, prowadzone przez profesjonalistów w ciekawy sposób, w ciągu 3 miesięcy miałam dwa, które były pomocne
- infolinia przychodząca jest w dwóch miejscach Poznania i raczej nie ma się wpływu na to, gdzie zostanie się przydzielonym
Brawissimo 2017-08-07 22:30
Brawo!!! Zgadza sie sam wyzysk nic dodac nic ujac ta firma to strata czasu i tyle chyba ze ktos lubi robic w korporacji....choc uwazam ze korporacje to wyscig szczurow bez wzgledu na stanowisko...
1
Ant 2017-08-08 10:19
Nie jest to firma dla każdego. Trzeba posługiwać się poprawną polszczyzną i posiadać umiejętność poprawnego pisania w języku polskim (także interpunkcji). Więc ty odpadasz z miejsca. Nie mówiąc o twoim infantylnym i ogólnikowym stylu wypowiedzi. Hasła bez jakiegokolwiek poparcia może rzucać każdy. Dobre osoby dostają umowę o pracę - mnóstwo osób obecnie przechodzi z APT bezpośrednio na umowę z ENEA. Podkreślam - dobre. Wyzysk? Polecam w takim razie typowego polskiego pracodawcę u którego nie jesteś pewny ile i czy w danym miesiącu dostaniesz na rękę, ile ci obetnie bo "coś tam", bez klimatyzowanych pomieszczeń, benefitów typu multisport itp. Wyścig szczurów? Nie masz pojęcia o czym piszesz, bo akurat w tej firmie to występuje w niewielkim zakresie. Zapraszam do francuzów i amerykanów. Albo do Lidla. Tu normalnie działają związki, które akurat mają duży wpływ i nie pozwolą na jakieś dziwne numery wycinane pracownikom. To nie Google ale jak na polskie warunki i na pierwszą pracę to dobry pracodawca.
1
Julita 2017-08-12 14:23
@Ant na jakim stanowisku pracujesz ENEA S.A.? Bardzo dużo konkretnych informacji przekazałeś forumowiczom - możesz napisać dokładniej, jakich konkretne benefitów pozapłacowych można tu się spodziewać? To bardzo duży atut zatrudnienia dla wielu młodych osób, które szukają ofert pracy.
Nika95 2017-08-12 14:47
Przychodząc do pracy bardziej nastawiona byłam na co najwyżej kilka miesięcy współpracy niż rok. HD jest spoko, koordynatorzy również mili, nie ma problemów z grafikiem - jak nagle potrzebujesz wolne to zglaszasz operacyjnym i jak znajdziesz kogoś na swoje miejsce to nie ma problemu. Praca na początku była szczególnie wymagająca. Nowe procedury, zmiany standardów, systemów, różne reakcje klientów i brak doświadczenia w branży to jest w końcu jakas bariera Ale potem jak już się wdrozylam to nie uważam żeby to ta praca była jakaś mega mega ciężka. Co też jest fajne? Mozliwosc zmiany stanowisk, raz się robi maila, zgłoszenia, innym razem infolinia, można brać udział w specjalnych akcjach, w tym w pogotowiu za ktorym na ogol nie konsultanci nie przepadaja,także nudno na pewno nie jest. Firma tez inwestuje w pracownika bo robi szkolenia kompetencji miekkich. Finansowo też można dobrze wyjść jak się ma odpowiedni stopień wykonalności grafiki, bardzo dobre oceny rozmów i robi się leady . Atmosfera jest przyjazna. Sympatyczni ludzie.
Opinia dotyczy lokalizacji Polna.
3
Nika95 2017-08-12 15:01
Sorry za błędy ale pisze z telefonu
Julita 2017-08-22 11:29
W takim razie @Nika95 rzeczywiście jest w ENEA wiele rzeczy, które można uznać za plus dla pracownika. Wcześniej pytałam o benefity pozapłacowe, ale nie uzyskałam odpowiedzi. Czy mogłabyś się do nich odnieść i dać znać innym na co mogą tutaj poza wynagrodzeniem liczyć?
Maciej 2017-09-01 16:11
Największa żenada obsługowa od lat, na jaką trafiłem. Nie mam pojęcia kogo zatrudniają, jak ich szkolą, ale zwykły człowiek wzięty z łapanki na ulicy na więcej rozumu i kultury niż ich biuro obsługi klienta. Człowiek pisze dokładnie i wyraźnie maila, kulturalnie, bez błędów, z prawidłową interpunkcją a oni nie odpowiadają na temat i wymijająco. Rozumiem że któryś się trafi co nie potrafi czytać ze zrozumieniem ale czterech różnych z rzędu? W@#$rwili mnie tak, że przeszedłem do PGNiG.
Julita 2017-09-02 15:10
@Maciej zrezygnowałeś z usług ENEA tylko dlatego, że ktoś nie odpisał na maila, tak jak byś sobie życzył, czy ten mail naprawdę był jakiś obraźliwy i bez zachowania kultury?
Bulinka 2017-09-05 21:07
Dzisiaj zakończyłam współprace w tej firmie.Tam ludzie pracują po 3lata na umowie zleceniu.Wiedze trzeba mieć perfekcyjną począwszy od kompa Systemy dla normalnej kobiety nie do ogarnięcia.Miałam klienta który chciał koniecznie wiedzieć skąd ma zadłużenie w kwocie 11gr.A faktury opłaca na bieżąco.Moim zdaniem takie rzeczy powinny być odsyłane do księgowości.Tam trzeba wczuć się we wszystkie "fachy" elektryka,księgową,monterem,inkasentem,no i sprzedawcą.Płace marne.Nie zaliczysz testu wiedzy na 80%minimum.Nie masz premii.Atmosfera na początku niby okey ale im bardziej w las tym...Mam mieszane odczucia,może jeszcze za wcześnie na obiektywną opinie o tej firmie.Na dzisiaj twierdze że to była moja największa porażka
Dziadoszanska 2017-09-08 17:14
Dziwią mnie te wpisy o marnym wynagrodzeniu, wyścigu szczorow itd.. Ja pracuje na jako Starszy Konsultant od dwóch lat. Poza infolinia wykonuje tez inne czynności jak np realizacja maili, pogotowie energeryczne (w razie potrzeby firma prosi o zgłaszanie się osob chetnych na obsługę infolinii PE - w takiej sytuacji dopłacają do każdej godziny +5 zł :) ) są tez inne projekty; realizacja reklamacji/odpisywanie zleceń tychnicznych itd.. znam osoby które z premii mają praktycznie druga wypłatę (a i pierwsza jest niemała:) ).. ja od dwóch lat nie miałam sytuacji abym otrzymala grafik pracy z godzinami innymi niz wnioskowałam :P Aktualnie jest możliwość przejścia na umowę o pracę, wiec kto chce - ma taką możliwość, a przy tym dużo dodatków/dofinansowania/taryfa pracownicza/13-sta pensja/dodatkowe wynagrodzenie za dzien energetyka itd.. Reasumując: jezeli przycodzisz do pracy z nastawieniem na lenistwo - odpuść sobie Eneę :) tu trzeba się trochę postarać, dać od siebie aby mieć jeszcze lepsze lepsze zarobki,umowę,awans i poszanowanie innych pracowników w tym koordynatorów (nikt nie lubi jak ktoś si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo z każdym źle obsłużonym Klientem, inny Konsultant jest na wstępie poszkodowany - bo ten Klient będzie dzwonił do skutku aż trafi na "wlasciwa" osobę) Wlasnie za to lubię tą pracę - utrzymują się poprostu najlepsi ;) Pozdro
Julita 2017-09-10 13:09
@Dziadoszanska a te warunki, które opisujesz - czyli możliwość dodatkowego wynagrodzenia i możliwość wykazania się, a chociażby też przejście na umowę o pracę - dotyczą wszystkich pracowników na tym stanowisku? @Bulinka zdaje się mieć inne zdanie na ten temat - czy możliwe, że w jej przypadku sytuacja wyglądała inaczej?
Maciek 2017-09-17 00:24
Jakie są widelki na stanowisku specjalista , starszy specjalista , koordynator?
Zostawiam się czy w ogóle wysyłać cewałkę.
xaxaxa 2017-09-21 12:52
Beznadzieja... nie polecam, obiecują a później i tak nic z tego nie jest zrobione, trzeba się prosić i przypominać. Przechodzę do konkurencji.
xaxaxa 2017-09-21 12:52
Beznadzieja... nie polecam, obiecują a później i tak nic z tego nie jest zrobione, trzeba się prosić i przypominać. Przechodzę do konkurencji.
Zostaw swoją opinię o ENEA S.A. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENEA S.A.