Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo ENEA S.A.

Opinie o ENEA S.A.

Pracowałeś w firmie ENEA S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
veronix - 2015-07-21 21:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polityka firmy - zatrudnianie pracowników na "śmiecówkach", stawki 7 lub 8 zł na rękę, w tym umowa zlecenie, co nie daje żadnych gwarancji. Nic w tej firmie nie trzyma się kupy, brak procedur, co i jak robić, jak pojawia się trudna sprawa, wszyscy nawzajem się odpychają, żadnej premii, żadnych podwyżek, ciągła niepewność, przedłużą umowę czy nie.... Smutne, najlepiej mają tam członkowie rodzin, znajomi, karierowicze


zdjecie uzytkownika
hała bała - 2015-07-22 10:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [veronix - 2015-07-21 21:56:49]:
Ludzie piszecie takie opinie a zapewne żadne z Was nie miało wcześniej doświadczenia w pracy w call center. Myślicie, że w innych call center jest lepiej? W takim razie zapraszam do zapoznania się z opiniami na temat p4 (play), orange, inea itp. Zgadzacie się na takie warunki i później marudzicie. W Poznaniu jest najniższe bezrobocie w takim razie wybór macie spory, nikt nikogo w pracy nie trzyma na siłę. Ciėżko? To zapraszam do Amazona. Tu przykład z play'a:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,197418
zdjecie uzytkownika
Ostoja - 2015-07-22 11:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [hała bała - 2015-07-22 10:30:30]:
Każdy narzeka na niską stawkę ale gdy jest możliwość dorobienia nadgodzinami płatnymi + 10zł brutto premii na godzinę przy dużej kolejce na linii lub na pogotowiu energetycznym przy dużej liczbie awarii to nie ma chętnych. Chcielibyście zarabiać krocie za siedzenie i nic nie robienie (przeglądanie allegro czy facebook) ale jak potrzeba przyłożyć się do pracy to jakoś zapału nie było widać. Po odbytym szkoleniu większość konsultantów nie poszerza swojej wiedzy merytorycznej tylko oczekuje, że inni zrobią to za nich lub podadzą im na tacy gotowe odpowiedzi, bo przecież oni tylko odbierają telefony i po pół roku nie mają pojęcia o podstawowych procedurach. Jeśli oczekujecie, że ktoś da Wam coś za darmo to przemyślcie swoje postępowanie i przyłóżcie się do pracy. Jeśli przykładasz się do swojej pracy to w przyszłości zaowocuje to profitami (odrobinę cierpliwości). Dodatkowo chciałabym przypomnieć, iż do marca obowiązywały konkursy takie jak: mistrz odbierania czy mistrz frekwencji. Każdy z konkursów premiowany był odpowiednią kwotą pieniężną. Najlepsi potrafili dorobić do podstawy po kilkaset złotych, dodatkowo leady dosprzedażowe również są odpowiednio premiowane ale premia zależy już tylko od Was...
zdjecie uzytkownika
miszcz - 2015-07-22 17:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Krzysiu to Ty?!
zdjecie uzytkownika
nie hała - 2015-07-22 17:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [kici - 2015-07-17 21:35:49]:
Krzysiu, nie idź tą drogą...
zdjecie uzytkownika
konsultanka z Polnej - 2015-07-22 19:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Atmosfera w pracy zależy od lokalizacji. Na Polnej jest bardzo miło. Liderzy i HD zawsze służą pomocą.
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
konsultant z Polnej - 2015-07-22 22:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest chyba na drugim piętrze na Polnej. Na parterze totalna patologia. Liderzy nic nie pomagają bo wiedzy nie mają, odsłuchów brak, rozmów z konsultantami brak, spotkań brak. Jest nas mało, większość jest na tzw. wsparciu czyli ciągłej obsłudze enea. Jeden plus mają miłą blondyneczke która ich wspiera we wszystkim. A na dole jest wiecznie głodna pani która interesują tylko pierdoły i obrabianie wszystkim dupy i starszego pana z innego świata kompletnie nie ogarniającego młodych ludzi. Dodatkowo 4 boksy zajmują nam kolejni liderzy, którzy siedzą w świecie wykresów i tabeli, poganiania ludzi siedzących na pracy własnej, posiedzisz 5 minut to mniej pewność że wysoki lub niski do Ciebie zadzwonią. Powyżej była opinia że umowa o pracę była by lepszym rozwiązaniem. Mamy parę takich osób na parterze i jedyne co ich interesuje to allegro, gazetki ze sklepów, wychodzenie po zakupy na cały tydzień i rąbanie dupy wszystkim pracownikom w firmie z głodną panią. Niestety ale niski i wysoki nie egzekwują od nich wyjść po za firmę ale od umowy zlecenie już tak, to mocno demotywuje mnie do współpracy z nimi.
Podsumowując plusy i minusy pracy:
+ miła atmosfera wśród pracowników na umowę zlecenie
+ elastyczny grafik, idzie się dogadać co do zmian
- brak pomocy liderów w czymkolwiek
- brak oceny pracy (możesz pracować dużo lub mało i tak nadal tam siedzisz)
- pogadanie pracowników do pracy
- brak współpracy z doświadczonymi pracownikami, internet ważniejszy.
- brak wytycznych przełożonych
- tzw HD potrafi zniknąć na parę ładnych minut po za budynek i o pomoc pozostaje prosić innego pracownika na linii
- zdarzają się dni, gdzie nie mamy gdzie siedzieć i czekamy na wolne stanowisko
zdjecie uzytkownika
konsultantka z Polnej - 2015-07-23 06:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dokładnie, moja opinia dotyczyła Polnej na drugim piętrze :)
zdjecie uzytkownika
bez komentarza. - 2015-07-27 23:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Założę się, że opinia osób które wypowiadają się negatywnie polega głównie na tym, że nie są nauczeni ciężkiej pracy. Myślą że wszystko im z nieba spadnie i będą robić co im się żywnie podoba. Najlepiej jak by mogli co 5 min wychodzić na papieroska i nikt by nic nie powiedział. Niestety ale moim zdaniem wszędzie lepiej póki was tam nie ma. Każdy z liderów i hd kiedyś sam siedział na telefonie i borykał się z takimi samymi sytuacjami jak wy czyli był proszony o odbieranie telefonów itd... Jakoś przeżył a teraz ma coś więcej a większość myśli, że dostanie wszystko za to, że się pojawia. Nauczcie się ludzie ciężkiej pracy może kiedyś się to wam w życiu przyda. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NARZEKAJĄCYCH!!!
Moim zdaniem praca i atmosfera jest super i ja na pewno nie zrezygnuję z tego miejsca pracy przez długi czas.
zdjecie uzytkownika
kolen - 2015-07-28 10:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niech ciężka praca będzie nagradzana przyzwoitą wypłatą i umową o pracę, a nie śmieciową. W Poznaniu można znaleźć lepszą pracę z godnymi warunkami i ścieżkami kariery. Taką udało mi się znaleźć, bo ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie zmotywował. Jeśli komuś odpowiada taki wyzysk jaki jest w enei, to proszę bardzo, ale inni nie muszą tego tolerować. Obowiązkiem jest wręcz nakłaniać innych by tam nie szli.A tym co tam pracują życzę wiele szczęścia i ducha walki o swoje dobre imię
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-07-29 17:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie coś powiedzieć o dziadoszańskiej ? ogłaszają się, że potzrebują pracowników biurowych. Pakowac się w to ?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-08-03 21:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca na Infolinii w Enea jest godna polecenia. Podstawa 10 zł brutto nie jest najgorsza, jeżeli chodzi o pracę na jakiejkolwiek infolinii. Bardzo szybko można przejść na stawkę 12 zł, wystarczy tylko trzymać się tego do czego zobowiązało się przy rozmowie rekrutacyjnej - dosprzedaży. Konsultanci, którzy to robią są naprawdę doceniani. Potrafią otrzymać kilkaset złotych premii i szybko przechodzą na wyższą stawkę. Tak jak ktoś wyżej wspomniał - co jakiś czas jest możliwość wyrobienia dodatkowych godzin na PE, które są płatne d10 zł/h (!) dodatkowo.
Procedury nie są tak straszne jak to niektórym się wydaje. Wystarczy tylko się przyłożyć, a nie przeglądać fejsa w każdej wolnej chwili.
Systemy są do ogarnięcia.
HD pomagają jak tylko mogą, są zgraną ekipą (przynajmniej na jednej z lokalizacji. Nie wiem jak sytuacja wygląda na drugiej). Na swój awans naprawdę musieli trochę pracować i się wykazać.
Liderzy - każdy z nich pracował kiedyś na słuchawkach. Wiedzą czym to wszystko pachnie. Tak samo zasłużyli na swój awans. Pomagają jak tylko mogą. Nie wymuszają, nie grożą - tak jak to bywa w innych firmach, gdzie jest obowiązkowa sprzedaż czy dosprzedaż.
Nie wiem czy ktoś z Was popracował dłużej w tej firmie, miał okazję poznać innych nie tylko od strony pracy. Tak naprawdę pracują tu fajni ludzie, oczywiście jak w każdej większej grupie znajdzie się ktoś komu nie będzie coś pasowało, ale większość ludzi jest sympatycznych. Zarówno konsultanci jak i liderzy, koordynatorzy i sam M.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-14 14:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to calkiem niezle warunki i fajnie ze pracownik jest docenianiy za swoja robote. widze ze wlasnie teraz poszukuja na stanowiska Specjalista ds. Organizacji Obsługi Klienta, Trener-Coach, Doradca ds. Klientów Biznesowych. ja osobiscie chce sie dostac na to pierwsze stanowisko. oferuja umowe o prace, pakiet swiadczen pracowniczych...
zdjecie uzytkownika
sierpien - 2015-08-25 13:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leon - 2014-12-20 22:13:42]:
Pracuję w Enea od 25 lat , takiego burdelu jak teraz jest jeszcze w życiu nie widziałem. A klienta to wszystkie zarządy mają głęboko w d.... .
zdjecie uzytkownika
siema - 2015-09-02 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze napisac jak wygladaja warunki jesli chodzi o prace w dzialach analitycznych/finansowych?
zdjecie uzytkownika
54revb - 2015-09-13 17:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej widziałem jakiś czas temu parę ofert pracy od firmy Enea Operator sp. z o.o. nadal prowadzą rekrutację na stanowisko specjalisty do spraw organizacji klienta, koordynatora do spraw sprzedaży internetowej, specjalisty do spraw obrotu w Poznaniu oraz elektromontera pogotowia w Sławie, może ktoś byłby zainteresowany..
zdjecie uzytkownika
dyr log - 2015-09-21 14:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia dyrektor departamentu logistyki? wie ktoś przybliżoną kwotę? jak atmosfera ?jest oferta i pytanie czy jest sens aplikować...
zdjecie uzytkownika
asykar - 2015-09-24 14:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Generalnie dużo by pisać... w jednym zdaniu: omijać ich szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
były - 2015-10-13 17:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asykar - 2015-09-24 14:45:18]:
Tak, omijać szerokim łukiem, jak śmierdzące jajo! Pracy w Poznaniu jest wyjątkowo dużo. To jest bodajże jedyna infolinia, która zatrudnia na umowę-zlecenie ("śmieciówkę"). Im po prostu nie zależy na wyszkoleniu dobrej jakości konsultantów: nie ty, będą najwyżej następni na Twoje miejsce. W Amazonie lekko rzeczywiście nie jest, ale masz wyższą stawkę i umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-13 21:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oczywiście enea zajmuje się egergią i działa w tej branzy już id naprawde kilkudziesiecu lat i wydaje mi się, ze teraz nic się nie zmieni. Cały czas są liderem branży i moim zdaniem jeszcze długo tak bedzie. Vzekam tylko jeszcze aż pojawi się jakieś ogłoszeni jako specjlista ds. energii elektrycznej.
zdjecie uzytkownika
art - 2015-10-15 12:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojej strony raczej pytanie niż opinia. Pytanie kieruję do osób pracujących na infolinii- wymagane i przestrzegane jest przepracowanie min. 120godz w miesiącu? Podpisywana jest klauzula o co najmniej półrocznej pracy?
zdjecie uzytkownika
refek - 2015-11-17 03:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, znalazłem od nich ogłoszenie, że szukają osoby na stanowisko specjalisty ds. gospodarki nieruchomościami. wymagają dwuletniego doświadczenia, wykształcenia dwuletniego, prawa jazdy. bardzo dużo napisali na temat zakresu obowiązków, ale nie ma ani słowa o warunkach zatrudnienia. mam nadzieję że firma z taką renomą daje umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-11-19 12:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no doswiadczenie na takim stnaowisku jest wazne, a moze szczegolow zatrudnienia sie dowiadujemy na rozmowie jak cie zaprosza
zdjecie uzytkownika
Lala - 2015-11-21 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym bardziej, że firma chce zatrudniać już od grudnia, więc pewnie dowiesz się szybciej niż myślisz @refek :)
zdjecie uzytkownika
galmiesz - 2015-11-23 20:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@refek, chyba nie wymagają jednak wykształcenia dwuletniego, zapewne chodziło Ci o wykształcenie wyższe, w dodatku jest preferowane prawnicze.
zdjecie uzytkownika
Pyra - 2015-12-14 19:04:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Enea - zatrudnijcie więcej słoików na Polnej. Na odpowiedź na prostego maila trzeba czekać ponad kilka dni, a jak się odpowie na maila to jest cisza, trzeba pisać kolejne zgłoszenie - większa szansa na odpisanie. Na infolinie to nawet nie warto dzwonić - czeka się w nieskończoność, wisząc na drzewie IVR.
zdjecie uzytkownika
trtrtrrr - 2015-12-14 22:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, całkiem ciekawe oferty pracy sa teraz w firmie ENEA Centrum Sp. z o.o. na przyklad na stanowsiko referenta do spraw obslugi klienta w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
gggg - 2016-01-08 21:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy gadacie :D aktualnie sam pracuje w enei, liderzy są bardzo w porządku. Jeszcze nigdy nie miałem sytuacji, gdzie hd mi nie pomogło, ale czasami trzeba mieć wyrozumiałość, ponieważ jeżeli jest ponad 30 konsultantów w biurze (dziadoszańska) , oraz dwie osoby z hd, to trzeba pamiętać, że oni też są tylko pracownikami,a nie które sprawy są dosyć trudne. Jeżeli chodzi o jakiś domniemany wyzysk - takiego czegoś nie ma, jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do fejsa i opierdalania to nie ma sensu składać cv, ale wtedy tak na prawdę nie ma sensu składać nigdzie cv.
zdjecie uzytkownika
e3frgt - 2016-01-09 00:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no no ja widze ze rekrutacja u nich spora trwa moze warto sporbowac aplikowac na ktores ze stanowsik na przykaadl na elektromontera pogotowia w Rawiczu
zdjecie uzytkownika
cichy - 2016-02-12 20:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to całkiem nieźle wygląda ogłoszenie na specjalistę ds. sprzedaży internetowej. Oczekują ponadprzeciętnych zdolności analitycznych i wyższego wykształcenia, ale nie określili wysokości zarobków.
zdjecie uzytkownika
julka (Dziadoszańska) - 2016-02-19 19:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-08-03 21:05:37]:
Nie zobowiązywałam się do dosprzedaży. Wręcz przeciwnie - powiedziałam pani rekrutującej, że wiem z doświadczenia,iż nie nadaję się do sprzedaży. Rekruterka zapewniła, że to nie jest obowiązek ta dosprzedaż. Moim skromnym zdaniem, to jak ktoś ma smykałkę do sprzedaży to z łatwością znajdzie znacznie lepiej płatną pracę.
zdjecie uzytkownika
julka (Dziadoszańska) - 2016-02-19 19:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggg - 2016-01-08 21:16:05]:
Też uważam, że HD są w porządku. Nie w porządku było tylko to, że naprawdę powinno się być lepiej przeszkolonym, aby potrafić dobrze obsługiwać klientów oraz ogarnąć ich systemy komputerowe. Na szkoleniu trzeba było zdawać "egzaminy", które polegały na przepisywaniu skryptów. Komedia!
P.S. Jeśli naprawdę jakaś Julka pracuje na Dziadoszańskiej (nie znam wszystkich), to z góry przepraszam za podszywanie się (w tej i w powyższej wypowiedzi) - nie chcę podawać swojego imienia.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-02-20 10:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają kilkanasice ofert proacy dla kandydatów, jednak nie ukrywaja ze szukaja ludzi łwonie doswiadczonych, chociaz przyjmują tez stażystów a wiadomo, ze pozniej stazysta bedzie miał pierwszeństwo zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2016-02-26 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ma ktoś bezpośredni numer do enei na dziadoszańską? jestem zdesperowana a przez ich błąd za chwilę będę miała windykację, która nie powinna istnieć. Za chwilę rodzę i nie mogę podjechać osobiście. wysyłają mi nie moje rachunki! Proszę o pomoc! Infolinia od 4 miesięcy mnie zbywa !!!
zdjecie uzytkownika
pardo - 2016-02-26 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2016-02-26 13:30:12]:
poproś kogoś ze znajomych aby się tam stawił. Tutaj raczej pomocy większej nie uzsykasz. Chyba , że planujesz aplikować do nich na stażyste którego szukają
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-03-01 11:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracował W Enea przez agencje przy wprowadzaniu danych i tworzeniu umów? czy to jest dzwonienie?
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-03-01 21:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno jest ciekawa oferta jako Młodszy/Specjalista ds. Telemechaniki, bo można tutaj do 3000 zł na podstawie zarobić, ale jednak wole mieć jasną sytuację w firmie tak jak mówicie.
zdjecie uzytkownika
pfffffff - 2016-03-02 15:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iwona - 2016-02-26 13:30:12]:
To jest jeszcze Biuro Obsługi Klientów. Gratuluję inteligencji, że przez 4 mies. nie wpadłaś na to, żeby zgłosić się osobiście.
zdjecie uzytkownika
dino - 2016-03-04 08:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pfff, nie wszyscy są tacy elokwentni jak Ty ;) enea ma sporo ofert pracy, a tak naprawdę mnie zastanawia oferta bardziej na specjalistę telekomunikacyjnego bądź podobne - tam podobno lepsze pieniądze są.
zdjecie uzytkownika
Saska - 2016-03-13 16:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dino ja to i tak myślę, że najlepsze zarobki to ma taki radca prawny u nich. Co prawda jest to praca na zastępstwo, ale umowa o pracę jest zapewniona, tak jak i pakiet świadczeń pracowniczych i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
On. elektryk - 2016-03-14 16:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja aplikowalem ale i tak nie podejmę tej pracy bo kiepsko płacą jak na tę prace nieraz w ekstremalnych warunkach. Na rozmowie byłem i maja dzwonić.
zdjecie uzytkownika
notoco - 2016-03-14 22:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@on.elektryk - na jakie stanowisko aplikowałeś?
zdjecie uzytkownika
Obierzyst - 2016-03-15 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie @on elektryk o jakim stanowisku tutaj mówisz? Raczej nie płacą tak źle. W szczególności nie na samodzielnego referenta ds. obsługi klientów, gdzie trzeba mieć minimum roczne doświadczenie w obsłudze klienta.
zdjecie uzytkownika
p.kow - 2016-03-18 12:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie na stanowisko referent ds. obsługi klienta. Rozmowa ok, ale jak zaproponowano mi umowę przez agencję to się nie zgodziłem. Śmieszne pieniądze jak na taką firmę i takie stanowisko. I taka mała uwaga, jeżeli zadzwonią do kogokolwiek w sprawie pracy na jakimkolwiek stanowisku to zawsze zapytajcie czy rozmawiacie z kimś z enei czy jest to osoba z agencji, wtedy zaoszczędzicie czasu.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-03-18 12:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdziwiła mnie bardzo @p.kow, że piszesz o agencji skoro ogłoszenia są bezpośrednio od firmy..trochę to dziwne, napiszesz o jakich zarobkach mówimy bo dla jednego 3tys. to mało a dla drugiego duzo..
zdjecie uzytkownika
Milucha - 2016-03-18 17:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.kow - dużo nie straciłeś,Pracowałam w tej firmie, ma ona zwyczaj oszczędzać na pracownikach, zarówno płacąc grosze, jak i nie przyjmując wystarcząjaco dużo nowych osób, bo "nie ma środków".
Poza tym kierownictwo zupełnie nie panuje nad chaosem organizacyjnym w firmie... Ogólnie szkoda nerwów.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-03-20 12:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę sprecyzuj cop dla ciebie znaczą grosze. wysyłając do nich na magazyniera teraz nie spodziewam się kokosów, ale to dl;a mnie szansa jako dla cżłowieka z wykształceniem średnim
zdjecie uzytkownika
lodzer - 2016-04-24 13:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz w Poznaniu enea poszukuje administratora systemów informatycznych. Wymagania to wykształcenie wyższe magisterskie i minimum 3 lata doświadczenia w IT, mile widziane w obszarze infrastruktury serwerowej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pisze bo sam szukałem informacji. Rozmowa na poziomie. Pytano mnie o poprzednia prace.co robiłem. Kilka pytań psychologicznych np. Jak sobie radzę w trudnych sytuacjach, co zrobie jak przełożony będzie mi kazał zrobić coś dla mnie nieetycznego. Raczej pracy i tak nie podejmę jak zadzwoni do mnie. Kiepsko płacą a na początek pewnie jakieś ochlapy dostane.
Pytania: Nie
zdjecie uzytkownika
vb - 2016-05-05 20:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lodzer to chyba dość spore wymagania. Jaka pensja?
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-05-10 18:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skandaliczna firma!!!! wyłączenie windykacyjne pomimo zapłaconego rachunku!!! omijać z daleka polecam ENERGĘ!!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ENEA S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENEA S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert