logo ENEA S.A.

ENEA S.A.

Poznań

Opinie o ENEA S.A.

damian 2014-07-16 22:38:47
Teraz była dobra akcja z wyciekiem mazutu w jednej z elektrowni, ciekawe czy w enea posypia się głowy...
Tix 2014-08-12 18:46:47
W tej firmie nie spóźniają się z wynagrodzeniem. To dobry pracodawca. Tyle, że spory bałagan organizacyjny (nowy Zarząd czyści wieloletnie zaległości) i trochę politycznych pociotków.
Mania 2014-12-03 18:10:33
Firma naprawdę godna polecenia. Bałagan co prawda organizacyjny ale jakoś powoli się układa. Nie szczędzi się na szkolenia. Układy wciąż są więc najlepiej trzymać się z dala od hejtowskich pomówień. Zarobki na Specjaliście są równe średnim zarobkom w Polsce (ok 4 tys. brutto)
1
leon 2014-12-20 22:13:42
Bardzo bym chciał by ktoś z kierownictwa przyjrzał się działalności spółki córki Energomiar.Co ta spółka wyprawia z pracownikami i finansami Enei.
Anastazja 2015-05-07 15:45:45
Praca na infolini słaba, mało płaca, zatrudnienie przez agencje plus kara umowna za zerwanie szkolenia, ktore jest straszne i niczego nie wnosi. Nie polecam
2
były konsultant 2015-05-26 22:51:53
Praca na infolinii to istny koszmar!!! Firma nie ma porządnej lokalizacji, rozsiane Contact Center po trzech lokalizacjach w Poznaniu, w każdej istny syf!!! Nieraz kazali jechać z Dziadoszańskiej na Polną bo na pierwszej lokalizacji brak miejsca. Zatrudnienie w formie umowy zlecenia, stawka beznadziejna. Koordynatorzy tragedia, zero szacunku do ludzi, zero wiedzy, traktują ludzi gorzej niż szmate do podłogi!!! Nikomu nie polecam!!!
4
kolen 2015-07-15 08:12:17
Beznadziejne warunki pracy na infolinii. Umowa zlecenie za 10zł brutto. Na Poznań, to strasznie mało. 30 minut przerwy na 8 godzin, gdzie ciągle są połączenia za połączeniem. Olewanie klientów ze strony firmy. Bardzo nieuprzejmi HD-cy oraz liderzy. Brak dostępu do większości aplikacji. Polecam jedynie zdesperowanym.
kici 2015-07-17 21:35:49
Dziadostwo, ogólny bałagan. Często odnosisz, że nikt nad tym bałaganem nie panuje. Dziewczyna od układania grafiku pracy wyraźnie sobie nie radzi. Nie umie się doliczyć ilości stanowisk pracy, by należycie zaplanować pracę Konsultantów. Proszą o wyznaczenie sobie godzin pracy częściowo od 6 rano, częściowo do 22. Mało kto się do tego stosuje, a szefostwo nie potrafi tego wyegzekwować. Jak przychodzisz na 13, musisz czekać na miejsce, bo wolnego stanowiska nie ma. W razie problemów nie wiadomo, kto jest HD. Liderów też nie widać. Samo szkolenie: szybkie, odwalone, byle jakie, jak na tyle nowości: parę dni i już masz rozmawiać niczym profesjonalista, bo przecież "tyle czasu tu pracujesz, a tego jeszcze nie wiesz" (głupie zdziwienie, wyrażane przez HD). Na szkoleniu grupa przyszłych Konsultantów ściśnięta jak śledzie w pomieszczeniu, gdzie wiecznie panuje półmrok - mimo świateł może rzeczywiście bardzo dużo wynieść z takiego wdrożenia w obowiązki. Koordynatorzy: grupa karierowiczów, rywalizujących między sobą, którzy podlegających im Konsultantów mają za nic. Wiecznie niedostępni, reagują dopiero, jak już się "mleko rozleje". Niby jesteś pracownikiem, ale na początku i tak nie masz dostępu do wszystkich aplikacji. Odnosi się wrażenie, że taki dostęp to coś w rodzaju wyróżnienia, a tak być nie powinno. HD - banda smarkaczy, w większości studentów początkowych lat studiów zaocznych lub mających ledwo średnie wykształcenie, z czego niektórzy są dumni. W większości ordynarni, wulgarni. Bardzo duża rotacja. Biorą ludzi "z ulicy", najwyżej podziękują Ci za współpracę. To kpina - wielka ENEA, korzystająca z usług agencji pośrednictwa pracy, nie mająca wewnętrznej rekrutacji. Samo ogłoszenie o pracę - niezgodne z prawdą, gdy chodzi o propozycje produktów. Tak też bezczelnie o ewentualnej propozycji dosprzedaży zapewnia na rozmowie kwalifikacyjnej kandydata do pracy osoba rekrutująca. W praktyce to żadne proponowanie produktów, bo później okazuje się, że chodzi o dosprzedaż (obowiązkową!), a jak nie będziesz miał wyników, to się rozstajecie. Same produkty dosprzedażowe - nic nie warte - musisz wciskać niemal na siłę Klientom. Po firmie z taką marką można by spodziewać się dużo więcej. Wielkiej ENEI nie stać na porządne umowy o pracę, tylko "śmieciówki" (umowy zlecenia). Szanowny Kliencie - nigdy nie miej jakichkolwiek kłopotów z tą firmą, byś musiał tam dzwonić, bo aż strach. Nasłuchasz się Czterech pór roku Vivaldiego, łatwiej do Papieża się dodzwonić, niż do nich. Trudno temu się dziwić, skoro ktoś "mądry" wszystko zrzucił na infolinię: obsługa + dosprzedaż, załatwione przez Konsultanta maksymalnie w 4 minuty! A jakie sceny dantejskie rozgrywają się w Biurach Obsługi Klienta, to osobna kwestia.
3
fiona 2015-07-21 09:22:27
zgadzam się z opinią.Zaczęłam pracę na infolinii i jestem przerażona.Nie jestem studentką-mam poza sobą duży staż pracy.Pierwszy raz zawarłam z Agencją umowę zlecenie.Tam naprawdę nie można liczyć na pomoc!Klienci chcą konkretnej pomocy-informacji.Jestem po tzw.SZKOLENIU-zostałam sama na stanowisku i nikogo nie interesuje co dalej.Czarno to widzę ...
5
ja 2015-07-21 21:04:13
ktoś coś wie nt. pracy z fakturami ? podobno nie ma mowy o dzwonieniu po klientach ? czy to prawda ? praca przez agencje.
4
veronix 2015-07-21 21:56:49
Polityka firmy - zatrudnianie pracowników na "śmiecówkach", stawki 7 lub 8 zł na rękę, w tym umowa zlecenie, co nie daje żadnych gwarancji. Nic w tej firmie nie trzyma się kupy, brak procedur, co i jak robić, jak pojawia się trudna sprawa, wszyscy nawzajem się odpychają, żadnej premii, żadnych podwyżek, ciągła niepewność, przedłużą umowę czy nie.... Smutne, najlepiej mają tam członkowie rodzin, znajomi, karierowicze


3
hała bała 2015-07-22 10:30:30
Ludzie piszecie takie opinie a zapewne żadne z Was nie miało wcześniej doświadczenia w pracy w call center. Myślicie, że w innych call center jest lepiej? W takim razie zapraszam do zapoznania się z opiniami na temat p4 (play), orange, inea itp. Zgadzacie się na takie warunki i później marudzicie. W Poznaniu jest najniższe bezrobocie w takim razie wybór macie spory, nikt nikogo w pracy nie trzyma na siłę. Ciėżko? To zapraszam do Amazona. Tu przykład z play'a:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,197418
2
Ostoja 2015-07-22 11:43:57
Każdy narzeka na niską stawkę ale gdy jest możliwość dorobienia nadgodzinami płatnymi + 10zł brutto premii na godzinę przy dużej kolejce na linii lub na pogotowiu energetycznym przy dużej liczbie awarii to nie ma chętnych. Chcielibyście zarabiać krocie za siedzenie i nic nie robienie (przeglądanie allegro czy facebook) ale jak potrzeba przyłożyć się do pracy to jakoś zapału nie było widać. Po odbytym szkoleniu większość konsultantów nie poszerza swojej wiedzy merytorycznej tylko oczekuje, że inni zrobią to za nich lub podadzą im na tacy gotowe odpowiedzi, bo przecież oni tylko odbierają telefony i po pół roku nie mają pojęcia o podstawowych procedurach. Jeśli oczekujecie, że ktoś da Wam coś za darmo to przemyślcie swoje postępowanie i przyłóżcie się do pracy. Jeśli przykładasz się do swojej pracy to w przyszłości zaowocuje to profitami (odrobinę cierpliwości). Dodatkowo chciałabym przypomnieć, iż do marca obowiązywały konkursy takie jak: mistrz odbierania czy mistrz frekwencji. Każdy z konkursów premiowany był odpowiednią kwotą pieniężną. Najlepsi potrafili dorobić do podstawy po kilkaset złotych, dodatkowo leady dosprzedażowe również są odpowiednio premiowane ale premia zależy już tylko od Was...
4
miszcz 2015-07-22 17:28:16
Krzysiu to Ty?!
4
nie hała 2015-07-22 17:30:13
Krzysiu, nie idź tą drogą...
4
konsultanka z Polnej 2015-07-22 19:54:33
Atmosfera w pracy zależy od lokalizacji. Na Polnej jest bardzo miło. Liderzy i HD zawsze służą pomocą.
Pozdrawiam!
3
konsultant z Polnej 2015-07-22 22:44:55
To jest chyba na drugim piętrze na Polnej. Na parterze totalna patologia. Liderzy nic nie pomagają bo wiedzy nie mają, odsłuchów brak, rozmów z konsultantami brak, spotkań brak. Jest nas mało, większość jest na tzw. wsparciu czyli ciągłej obsłudze enea. Jeden plus mają miłą blondyneczke która ich wspiera we wszystkim. A na dole jest wiecznie głodna pani która interesują tylko pierdoły i obrabianie wszystkim dupy i starszego pana z innego świata kompletnie nie ogarniającego młodych ludzi. Dodatkowo 4 boksy zajmują nam kolejni liderzy, którzy siedzą w świecie wykresów i tabeli, poganiania ludzi siedzących na pracy własnej, posiedzisz 5 minut to mniej pewność że wysoki lub niski do Ciebie zadzwonią. Powyżej była opinia że umowa o pracę była by lepszym rozwiązaniem. Mamy parę takich osób na parterze i jedyne co ich interesuje to allegro, gazetki ze sklepów, wychodzenie po zakupy na cały tydzień i rąbanie dupy wszystkim pracownikom w firmie z głodną panią. Niestety ale niski i wysoki nie egzekwują od nich wyjść po za firmę ale od umowy zlecenie już tak, to mocno demotywuje mnie do współpracy z nimi.
Podsumowując plusy i minusy pracy:
+ miła atmosfera wśród pracowników na umowę zlecenie
+ elastyczny grafik, idzie się dogadać co do zmian
- brak pomocy liderów w czymkolwiek
- brak oceny pracy (możesz pracować dużo lub mało i tak nadal tam siedzisz)
- pogadanie pracowników do pracy
- brak współpracy z doświadczonymi pracownikami, internet ważniejszy.
- brak wytycznych przełożonych
- tzw HD potrafi zniknąć na parę ładnych minut po za budynek i o pomoc pozostaje prosić innego pracownika na linii
- zdarzają się dni, gdzie nie mamy gdzie siedzieć i czekamy na wolne stanowisko
2
konsultantka z Polnej 2015-07-23 06:08:05
Dokładnie, moja opinia dotyczyła Polnej na drugim piętrze :)
4
bez komentarza. 2015-07-27 23:22:42
Założę się, że opinia osób które wypowiadają się negatywnie polega głównie na tym, że nie są nauczeni ciężkiej pracy. Myślą że wszystko im z nieba spadnie i będą robić co im się żywnie podoba. Najlepiej jak by mogli co 5 min wychodzić na papieroska i nikt by nic nie powiedział. Niestety ale moim zdaniem wszędzie lepiej póki was tam nie ma. Każdy z liderów i hd kiedyś sam siedział na telefonie i borykał się z takimi samymi sytuacjami jak wy czyli był proszony o odbieranie telefonów itd... Jakoś przeżył a teraz ma coś więcej a większość myśli, że dostanie wszystko za to, że się pojawia. Nauczcie się ludzie ciężkiej pracy może kiedyś się to wam w życiu przyda. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NARZEKAJĄCYCH!!!
Moim zdaniem praca i atmosfera jest super i ja na pewno nie zrezygnuję z tego miejsca pracy przez długi czas.
2
kolen 2015-07-28 10:39:08
To niech ciężka praca będzie nagradzana przyzwoitą wypłatą i umową o pracę, a nie śmieciową. W Poznaniu można znaleźć lepszą pracę z godnymi warunkami i ścieżkami kariery. Taką udało mi się znaleźć, bo ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie zmotywował. Jeśli komuś odpowiada taki wyzysk jaki jest w enei, to proszę bardzo, ale inni nie muszą tego tolerować. Obowiązkiem jest wręcz nakłaniać innych by tam nie szli.A tym co tam pracują życzę wiele szczęścia i ducha walki o swoje dobre imię
7
zainteresowana 2015-07-29 17:22:39
a możecie coś powiedzieć o dziadoszańskiej ? ogłaszają się, że potzrebują pracowników biurowych. Pakowac się w to ?
3
xyz 2015-08-03 21:05:37
Praca na Infolinii w Enea jest godna polecenia. Podstawa 10 zł brutto nie jest najgorsza, jeżeli chodzi o pracę na jakiejkolwiek infolinii. Bardzo szybko można przejść na stawkę 12 zł, wystarczy tylko trzymać się tego do czego zobowiązało się przy rozmowie rekrutacyjnej - dosprzedaży. Konsultanci, którzy to robią są naprawdę doceniani. Potrafią otrzymać kilkaset złotych premii i szybko przechodzą na wyższą stawkę. Tak jak ktoś wyżej wspomniał - co jakiś czas jest możliwość wyrobienia dodatkowych godzin na PE, które są płatne d10 zł/h (!) dodatkowo.
Procedury nie są tak straszne jak to niektórym się wydaje. Wystarczy tylko się przyłożyć, a nie przeglądać fejsa w każdej wolnej chwili.
Systemy są do ogarnięcia.
HD pomagają jak tylko mogą, są zgraną ekipą (przynajmniej na jednej z lokalizacji. Nie wiem jak sytuacja wygląda na drugiej). Na swój awans naprawdę musieli trochę pracować i się wykazać.
Liderzy - każdy z nich pracował kiedyś na słuchawkach. Wiedzą czym to wszystko pachnie. Tak samo zasłużyli na swój awans. Pomagają jak tylko mogą. Nie wymuszają, nie grożą - tak jak to bywa w innych firmach, gdzie jest obowiązkowa sprzedaż czy dosprzedaż.
Nie wiem czy ktoś z Was popracował dłużej w tej firmie, miał okazję poznać innych nie tylko od strony pracy. Tak naprawdę pracują tu fajni ludzie, oczywiście jak w każdej większej grupie znajdzie się ktoś komu nie będzie coś pasowało, ale większość ludzi jest sympatycznych. Zarówno konsultanci jak i liderzy, koordynatorzy i sam M.
2
sierpien 2015-08-25 13:45:26
Pracuję w Enea od 25 lat , takiego burdelu jak teraz jest jeszcze w życiu nie widziałem. A klienta to wszystkie zarządy mają głęboko w d.... .
10
siema 2015-09-02 15:13:17
czy ktos moze napisac jak wygladaja warunki jesli chodzi o prace w dzialach analitycznych/finansowych?
dyr log 2015-09-21 14:00:37
Ile zarabia dyrektor departamentu logistyki? wie ktoś przybliżoną kwotę? jak atmosfera ?jest oferta i pytanie czy jest sens aplikować...
asykar 2015-09-24 14:45:18
Generalnie dużo by pisać... w jednym zdaniu: omijać ich szerokim łukiem!!!
7
były 2015-10-13 17:53:12
Tak, omijać szerokim łukiem, jak śmierdzące jajo! Pracy w Poznaniu jest wyjątkowo dużo. To jest bodajże jedyna infolinia, która zatrudnia na umowę-zlecenie ("śmieciówkę"). Im po prostu nie zależy na wyszkoleniu dobrej jakości konsultantów: nie ty, będą najwyżej następni na Twoje miejsce. W Amazonie lekko rzeczywiście nie jest, ale masz wyższą stawkę i umowę o pracę.
1
art 2015-10-15 12:53:12
Z mojej strony raczej pytanie niż opinia. Pytanie kieruję do osób pracujących na infolinii- wymagane i przestrzegane jest przepracowanie min. 120godz w miesiącu? Podpisywana jest klauzula o co najmniej półrocznej pracy?
Pyra 2015-12-14 19:04:34
Do Enea - zatrudnijcie więcej słoików na Polnej. Na odpowiedź na prostego maila trzeba czekać ponad kilka dni, a jak się odpowie na maila to jest cisza, trzeba pisać kolejne zgłoszenie - większa szansa na odpisanie. Na infolinie to nawet nie warto dzwonić - czeka się w nieskończoność, wisząc na drzewie IVR.
gggg 2016-01-08 21:16:05
co wy gadacie :D aktualnie sam pracuje w enei, liderzy są bardzo w porządku. Jeszcze nigdy nie miałem sytuacji, gdzie hd mi nie pomogło, ale czasami trzeba mieć wyrozumiałość, ponieważ jeżeli jest ponad 30 konsultantów w biurze (dziadoszańska) , oraz dwie osoby z hd, to trzeba pamiętać, że oni też są tylko pracownikami,a nie które sprawy są dosyć trudne. Jeżeli chodzi o jakiś domniemany wyzysk - takiego czegoś nie ma, jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do fejsa i opierdalania to nie ma sensu składać cv, ale wtedy tak na prawdę nie ma sensu składać nigdzie cv.
1
julka (Dziadoszańska) 2016-02-19 19:37:24
Nie zobowiązywałam się do dosprzedaży. Wręcz przeciwnie - powiedziałam pani rekrutującej, że wiem z doświadczenia,iż nie nadaję się do sprzedaży. Rekruterka zapewniła, że to nie jest obowiązek ta dosprzedaż. Moim skromnym zdaniem, to jak ktoś ma smykałkę do sprzedaży to z łatwością znajdzie znacznie lepiej płatną pracę.
julka (Dziadoszańska) 2016-02-19 19:49:25
Też uważam, że HD są w porządku. Nie w porządku było tylko to, że naprawdę powinno się być lepiej przeszkolonym, aby potrafić dobrze obsługiwać klientów oraz ogarnąć ich systemy komputerowe. Na szkoleniu trzeba było zdawać "egzaminy", które polegały na przepisywaniu skryptów. Komedia!
P.S. Jeśli naprawdę jakaś Julka pracuje na Dziadoszańskiej (nie znam wszystkich), to z góry przepraszam za podszywanie się (w tej i w powyższej wypowiedzi) - nie chcę podawać swojego imienia.
Iwona 2016-02-26 13:30:12
Czy ma ktoś bezpośredni numer do enei na dziadoszańską? jestem zdesperowana a przez ich błąd za chwilę będę miała windykację, która nie powinna istnieć. Za chwilę rodzę i nie mogę podjechać osobiście. wysyłają mi nie moje rachunki! Proszę o pomoc! Infolinia od 4 miesięcy mnie zbywa !!!
anka 2016-03-01 11:13:53
Witam czy ktoś pracował W Enea przez agencje przy wprowadzaniu danych i tworzeniu umów? czy to jest dzwonienie?
pfffffff 2016-03-02 15:09:03
To jest jeszcze Biuro Obsługi Klientów. Gratuluję inteligencji, że przez 4 mies. nie wpadłaś na to, żeby zgłosić się osobiście.
On. elektryk 2016-03-14 16:17:34
Ja aplikowalem ale i tak nie podejmę tej pracy bo kiepsko płacą jak na tę prace nieraz w ekstremalnych warunkach. Na rozmowie byłem i maja dzwonić.
notoco 2016-03-14 22:16:27
@on.elektryk - na jakie stanowisko aplikowałeś?
p.kow 2016-03-18 12:16:45
Byłem na rozmowie na stanowisko referent ds. obsługi klienta. Rozmowa ok, ale jak zaproponowano mi umowę przez agencję to się nie zgodziłem. Śmieszne pieniądze jak na taką firmę i takie stanowisko. I taka mała uwaga, jeżeli zadzwonią do kogokolwiek w sprawie pracy na jakimkolwiek stanowisku to zawsze zapytajcie czy rozmawiacie z kimś z enei czy jest to osoba z agencji, wtedy zaoszczędzicie czasu.
Milucha 2016-03-18 17:20:26
p.kow - dużo nie straciłeś,Pracowałam w tej firmie, ma ona zwyczaj oszczędzać na pracownikach, zarówno płacąc grosze, jak i nie przyjmując wystarcząjaco dużo nowych osób, bo "nie ma środków".
Poza tym kierownictwo zupełnie nie panuje nad chaosem organizacyjnym w firmie... Ogólnie szkoda nerwów.
3
klient 2016-05-10 18:07:02
skandaliczna firma!!!! wyłączenie windykacyjne pomimo zapłaconego rachunku!!! omijać z daleka polecam ENERGĘ!!!
1
Enełeczki 2016-05-28 15:39:00
Właśnie siedzimy sobie w pracy i czytamy te Wasze śmieszne komentarze. A na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] polecamy maść. Pozdrawiamy :)
1
pepe 2016-06-19 21:50:26
o94 - zejdź na ziemię, jeśli nie masz pleców to w tej firmie nic nie osiągniesz.. możesz iść pracować co najwyżej na zlecenie jeśli Ci to odpowiada. Albo polecam szukać pracy gdzieś indziej.
2
Ciekawa 2016-06-24 20:00:12
Ponowię pytanie, które tu już padło - czy ktoś pracował W Enea na Dziadoszańskiej przez agencje przy wprowadzaniu danych i tworzeniu umów? Jak to faktycznie wygląda i na czy praca polega? Dużo dzwoni się do klientów i odbiera od nich połączeń? Nie chciała bym trafić w kolejne miejsce typu infolinia, gdzie dziennie odbiera się 30-40 połączeń.
Wojtek 2016-08-19 17:14:29
Witam. Jako bezpośredni partner Enea S. A. proponuję współprace osobie zainteresowanej, która ma doświadczenie w pracy w Enea Operator lub Enea S.A. Kontakt: ( usunięte przez administratora )
Wojtek 2016-08-29 10:58:31
Zasady współpracy do uzgodnienia, dogadamy się :)Skontaktuj się ze mną na maila tomalwoj@interia.pl Pozdrawiam
K 2016-09-29 21:22:04
Najgorsza praca jaką w życiu miałem - mowa o infolinii. Po pierwsze, umowa z ostrzeżeniem wypracowania 1000h (to nawet za granicą nie ma takich cudów). Po drugie, śmieszna stawka (chociaż trzeba by było uznać to za standard, ponieważ Polska to kraj 100lat za murzynami). Po trzecie, egzaminy polegające na przepisywaniu tego co było na szkoleniu z kartek. Po czwarte, brak zapewnionego miejsca po przyjściu do pracy (to już w ogóle brak poszanowania dla pracownika, trzeba chyba przeanalizować ilu można zatrudnić pracowników). Po piąte, niemiła kadra pomocnicza (tzw nazywają się sami HD, a mają 2zł więcej na godzinę :) ), która jest arogancka (szczególnie Wojtek z Dziadoszańskiej, który gówno osiągnął, a zgrywa Pinokio). Po szóste, "szefowa" Patrycja frustratka, która przez swoje kompleksy, p r z y pierdalała się patrząc kto ile tam siedzi na "Przerwa".
Podsumowując, praca dla desperatów, lub studentów na początek drogi. Potem najlepiej s p ierdalać.
marty 2016-09-29 21:26:36
ewunia a firma to w ogóle szuka teraz jakichś nowych magazynierów? powiem szczerze nie widziałam żadnych ogłoszeń, jak coś to proszę daj namiar bo moja żona właśnie takiego zatrudnienie teraz pilnie poszukuje
robot_apt 2016-11-15 07:51:32
Witam,
Od niedawna jestem zatrudniona w Enei przez APT. Czy pracownicy zatrudnieni na tej podstawie otrzymują tzw. "karpiowe"? ;)
natalia 2016-11-17 11:38:44
Ponawiam pytanie ktore juz padlo a niekt nie udzielil odpowiedzi: jak wyglada praca przez agencje na dziadoszanskiej jesli chodzi o wprowadzanie danych i tworzeniu umow? Prosze o odpowiedz.
K 2016-11-29 01:51:52
Jaka umowa? zlecenie czy o pracę? Wiesz jakie warunki? Sama praca po tym co napisałaś jest ok, patrz na warunki. Generalnie nie jest to dobry pracodawca całokształtem, aczkolwiek trzeba przeczytać całą umowę, bo oni lubią różne kruczki (waruneczki) stawiać.
Zostaw swoją opinię o ENEA S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ENEA S.A.