brak logo

Ares

Piotrków Trybunalski

Opinie o Ares

Onn 2010-05-10 21:04:32
Jak oceniacie tą firmę??Da się tu zarobić??Jak z umową??
agent XXX 2010-07-06 14:33:35
Firma jak każda inna. Zatrudnienie na najniższą reszte do reki. Zbyt wygórowane ambicje panów M powoodują ze pracuje się mało sympatycznie. Rzeczywiście trzeba być odpornym bo są stresogenni i tak naprawdę to chyba sami nie wiedza co chcą od życia. Najlepiej jakbyś czytał w ich myślach i robił nadgodziny za free bo nawet dziekuje nie usłyszysz. A tak w ogóle to dobrze ze chociaz inni współpracownicy są OK. Czyli krótko.... podejmujesz prace na własne ryzyko:) Powodzenia
3
ic68 2010-10-06 08:34:59
Czy praca tam jest na zmiany, w jakich godzinach . Chodzi mi głównie o stanowisko technologa - kontrolera jakości?
byłyPRACOWNIK 2010-10-29 16:26:34
a ja mam inne zdanie. pracowałem kiedyś w tej firmie i muszę przyznać że jeśli chodzi o panów M. to są ok, zarobki też w porządku, ale żeczywiście atmosfera nie ciekawa w firmie, wyczuwa się napięcie. ale na pewno nie przez panów M. raczej przez panią [usunięte przez moderatora] która za nic w świecie nie chce przyjąć do wiadomości że nie jest idealna i nie chce wspólpracować. jest anty-sympatyczna i najlepiej jakby tylko ona tam robiła. przez nią cała firma nie ma zgrania.. niestety! cały czas szukają pracowników bo każdy odchodzi po miesiącu, to daje do myślenia....
1
nicdobrego 2010-11-05 14:33:48
popieram kolege z góry... !!!!! niby praca ok, ale jednak jest baaardzo nie ok... trzeba to przeżyć na własnej skórze, a jeśli chodzi o tą panią [usunięte przez moderatora] to ukrywa swoje błędy za cudzymi rękami i potem są problemy...
1
mistrzdrugiegoplanu 2013-11-28 18:38:36
ja pracowałem w tej firmie bardzo długo, prawie rok. przyznaje ze w tej pracy nie da sie wytrzymac długo. cały czas ktos przychodzi i odchodzi. w ciagu miesiaca 20 osob sie przewija. najwiekszym ich problemem jest oszukiwanie pracowników w sprawie ,, pieniedzy. bo nigdy nie wiadomo ile sie dostanie jak w loteriadzie.
5
siema 2014-11-22 15:13:41
nie polecam przyjscia do firmy ares. teraz ta firma jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez panów M ze trzeba robic duzo i dlugo za najnizsza krajowa
5
EP 2015-04-30 11:23:35
Stanowczo odradzam.
Młody - wygląd ziemniaka nadrabia gębą chama,starszy - nierówno pod deklem, wystarczy jedna rozmowa żeby to stwierdzić, chętnie by Ci zajrzał w sam środek d... swoimi kamerami, po to tylko żeby zobaczyć co tam masz.
7
tak 2015-05-04 09:24:17
Potwierdzam.Zakład psychiatryczny.
4
am 2015-06-12 18:51:29
E tam, wiemy wszyscy przecież jakie są te nasze matołki.W d....byli (usunięte przez administratora)widzieli stąd ich frustracje i zaniżona samoocena :)
2
OLO 2015-09-20 20:38:24
Jak Cie nigdzie nie chcą to chodź do tej psiarni. Przywita Cię Wielki brat,co widzi i słyszy wszystko.
Korni 2015-10-13 17:51:12
Pomyłka. Smród, zimno, mikrowypłaty i złodzieje...dziwne ze kamer nawieszane a i tak nikt nic nie widzi....
1
NIK 2015-11-02 19:16:12
Opinia w PT na temat tego zakładu jaka jest to wszyscy wiedzą.Wystarczy poczytać choćby tu.Jak tam jesteś to znaczy że nigdzie indziej być nie możesz.
1
alf 2015-11-23 16:08:28
Jak sie nie zeżygacie po niuchnięciu aromatu z produkcji to wytrzymacie.... z miesiąc.Po miesiącu,jak będziecie śmierdzieć tak że Was kobita nie będzie chciała do chałupy wpuścić to sami odejdziecie.
4
alf 2015-12-30 21:28:30
Hehe,porobisz,sam sie przekonasz
2
ktosik 2016-01-12 12:35:19
nie ma znaczenia czy pracujesz na produkcji czy w biurze. Wychodząc z pracy ludzi trzeba omijać bo wszystko przechodzi smrodem z zakładu.
4
Twoja Stara 2016-01-21 15:34:56
Kilka osób Ci poleciło Aresa ? Buehehehehehe
Jak kilka osób to tam łącznie robi :-D
Chyba Wielki zakompleksiony Brat się promuje :D
4
Obcy 2016-02-01 10:50:06
Znęcanie się nad pracownikami. Na magazynie jaki na hali produkcyjnej jeden smród nie do wytrzymania. A pracownik nie ma nic do powiedzenia jest uważany za śmiecia i zwalniany kiedyś im się podoba.
2
NiePoznasz 2016-02-01 10:54:15
Nie polecam tej pracy :/ Nie wiadomo kiedy ile dostaniesz. Nie radzę się tam zatrudniać.Na początku są bardzo mili gdyż nikt nie chce u nich pracować a potem .... Dają umowę zlecenie nie dają kopii a potem drą a pracownik nie ma żadnej umowy NIE POLECAM PRACY !
4
Pracownik 2016-02-01 10:56:23
Nie polecam pracy w firmie ares gdyż ona jest do niewytrzymania... wiecej informacji o pracy można dowiedzieć się od wcześniejszych opini
2
NiePracuj! 2016-02-01 10:59:04
Popieram !
1
abc 2016-02-07 21:02:34
Ludzie!!!!!!!!!!!!!! nim tam pójdziecie na rozmowe to przed wejściem włączcie dyktafon i nie drzyjcie umów,niech ich ktoś wreszcie upier...... bo to co tam wyprawiają to się w głowie nie mieści.
6
kier 2016-02-09 09:57:44
Źle zatem słyszałeś! Nie ma dwu etapowych rozmów w tej firmie jeżeli chodzi o pracę na produkcji lub magazynie! Na pracownika fizycznego biorą każdego. Taki popracuje chwilę i odchodzi bo traktują ludzi jak śmieci.
Inspekcja pracy powinna się wziąć za ten zakład - miałaby co tu robić
3
iks 2016-04-22 20:05:24
Co polecasz ? Ichnią karme na obiad czy atmosfere Big Brothera ?
2
nick 2016-04-28 20:31:41
W tej firmie nic się nie nadaje do polecenia.
3
kuku 2016-06-23 12:10:03
a na stanowisko specjalisty ds jakosci polecacie ?
dam56 2016-08-13 19:07:03
moge tylko powiedziec jak wyglada praca szarego magazyniera czy produkcyjnego. Umowa na najniższa krajowa. obiecali niewiadomo jaka kase a przy wyplacie okazuje sie ze sa jakies potracenia tu 5 dych tam znowu 5 dych i tak co chwile. wychodzisz z wyplata o kilka stowek mniejsza niz miales dostac. pytasz sie o co chodzi dlaczego taka kasa mala i skad potracenia i okazuje sie ze nikt nic nie wie a do M nie ma co isc wyjasniac bo wielcy szefowie maja to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najlepiej jakbys zarabial 1500zl bez umowy w tym smrodzie i o nic sie nie upominal. ktos tu pisal o premiach hahaha slowo premia w tej firmie nie istnieje chyba ze pojdziesz sie wyklocic o kase to moze cos dorzuca ale to jednorazowo a za miesiac znowu bieda z wyplata. Wczesniejsze wypowiedzi o wlascicielach firmy niestety prawdziwe. O jednym z nich nic nie moge powiedziec bo widzialem go kilka razy ale podobno tez daje po garach ladnie drugi zajmuje sie gnebieniem ludzi pod kazda postacia . jak mu podpaniesz to juz pozegnaj sie z praca nie liczy sie z ludzmi ktorzy pracuja tam po kilka lat. wszystkich by najchetniej jak to on mowi wy piervdo lił. zwolnil ludzi ktorzy znaja sie na robocie i nie ma kto pracowac. chyba mysli ze ludzie tylko czekaja zeby tam pracowac. a opinia o aresie jest taka ze ten ktory mieszka przy zakladzie to psychol i tyle w temacie. nie polecam pracy.
4
jula444 2016-08-22 21:26:09
idąc do pracy nikt nie oczekuje że wszyscy będą dla siebie sympatyczni a szefowie zawsze beda w swietnych humorach ale faktycznie atmosfera w ares pozostawia wiele do zyczenia. Romek zarobki zarobkami a umowa umową.
Skorpion 2016-09-02 18:42:04
Pracuje w Aresie i jest tragedia szef znęca się na pracownikach psychicznie i daje akord i utrudnia pracę żeby ludzkie mało zarabiali a ostatnio przez niego dziewczyna płakała Maciołek to psychopata i sadysta
Maciołek także nie daje umów tylko każe pracować na czarno żeby nie płacić podatku i ubezpieczenia
4
Gość 2016-09-14 13:05:09
Pojawiła się oferta na kierownika magazynu. Ktoś może wypowiedzieć się co stało się z poprzednikiem?
Hahahahah 2016-09-15 18:51:33
Hahahaha zgadnij
1
hehe 2016-09-27 18:49:27
Jak siedzisz przy tym syfie na produkcji i nosa poza hale nie wystawiasz to skąd miałbyś niby wiedzieć :D
1
hehe 2016-09-27 18:49:57
Jak siedzisz przy tym syfie na produkcji i nosa poza hale nie wystawiasz to skąd miałbyś niby wiedzieć :D
romek 2016-09-29 14:26:38
Może wiecie jednak jakich średnich zarobków może się spodziewać konsultant? Dobrze, że oprócz podstawy doliczają jeszcze jakieś premie, bo to doskonały dowód na to, że się dzieje u nich nieźle. W końcu dbanie o takie szczegóły sprawia, że się lepiej wypełnia swoje obowiązki.
mały 2016-11-20 21:08:35
Jest oferta pracy na operatora wysokiego skladowania ponoc 2500 na reke moze mi ktos cos powiedziec wiecej na ten temat to wgl prawda czy jak to jest ?
Zostaw swoją opinię o Ares - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ares