brak logo

PROFARM PS Sp z o.o.

Stara Iwiczna

Opinie o PROFARM PS Sp z o.o.

Bplk 2017-08-05 13:48
I w obecnej sytuacji działu przetargów jeszcze spadną.
4
Paweł 2017-08-08 11:23
A jaka jest sytuacja działu przetargów bo dzwoniłem pytajac o pracę i nie sa zainteresowani.
Bplk 2017-08-10 10:22
A to akurat na Twoje szczęście że nie są zainteresowani!
7
Kkkkooogggf 2017-08-10 12:35
EEE TAM. PRZECIEZ ATMOSFERA JEST SWIETNA :) NIECH POTWIERDZA CI CO TAM JESZCZE ZOSTALI SIE NIE ZWOLNIA RACZEJJ
2
@ 2017-08-10 14:39
Potwierdzam. Atmosfera jest świetna. I w tej świetnej atmosferze w ciągu 5 lat rozłożyliśmy dużą firmę . O to nam chodziło.To nic, że nie ma zysków. Najważniejsze, że są jeszcze obroty . I oczywiście ta kameralna atmosfera jest najważniejsza.
9
Jacho 2017-08-10 15:28
2011 rok 491 udzielonych zamowień publicznych na kwotę 24 mln
2017 rok do chwili obecnej 17 udzielonych zamówien 1 ,5 mln. Liczby mówią same za siebie.
6
Fra.plgdcb 2017-08-10 17:25
Wow! Aż 17 zamówień?to i tak bardzo duzo
7
On 2017-08-11 13:30
Tak tak tak w mojej opinii to tam już nie ma kto zrobić tych przetargow. te dwie dziewczyny co były tam kilka lat to rzuciły papiery.
4
Paweł 2017-08-11 15:31
Jacho, ponieważ poważnie pisałem o chęci zatrudnienia w tej firmie, to z uwaga prześledziłem wszystkie wpisy. I pierwsza sprawa do ciebie, zmień wywiadownie postępowań przetargowych albo strone internetowa z której bierzesz te dane..gdybym ja miał takie nie dzwoniłbym o pracę. A druga rzecz, czytaj ze zrozumieniem krs
1
Jacho 2017-08-11 18:23
Paweł korzystasz z super wywiadowni i czytasz ze zrozumieniem KRS. Pierwsza sprawa do Ciebie. Dlaczego Ciebie tam nie chcieli ?
2
Paweł 2017-08-12 08:37
Co za tekst! Naprawde wyszukany! Ale odpowiem: niezainteresowani czyli wszystkie etaty obsadzone.
WLaa 2017-08-12 11:08
Obsadzone dopóki ktoś nie walnie papierami tak jak to w mojej opinii ostatnio często się zdarza
2
ZZZ 2017-08-12 11:51
Pawle, podziel się z innymi co takiego ze zrozumieniem wyczytałeś w KRS co skłoniło Cię do zadzwonienia w sprawie pracy ???????????. Jakie zastosowałeś kryterium ? Gdzie mieści się firma czy może ile kto ma udziałów. Nie przejmuj się. Jak tak wszystko śledzisz na temat "Profarm", to pewnie wiesz, ze dość często na pracuj.pl szukają koordynatora do spraw przetargów. Rotacja jest duża. Głowa do góry. Nie dziś to jutro.
4
Paweł 2017-08-12 13:14
Info o KRS było do Jacho, żeby nie wypisywał bzdur, prześledź wpisy jest szansa że załapiesz. a akurat siedziba, tak dla mnie ma znaczenie. Może gdyby miała i dla ciebie to nie byłoby potrzeby siedzieć dość często na pracuj.pl


ZZZ 2017-08-12 14:01
Jak na razie to Ty szukasz pracy a nie ja . A pytanie było proste gdzie w KRS przeczytałeś coś ze zrozumieniem o przetargach ? Chyba że z Twoim rozumieniem jest coś nie tak
4
ZZZ 2017-08-12 14:33
Jacho zamieścił jakieś dane. Jeżeli twierdzisz, że to bzdury, to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś Ty zamieścił swoje dane albo wskazał swoją super wywiadownię postępowań przetargowych. Jak na razie to tylko czcza gadanina. A już całkiem jest niezrozumiałe co do wpisu Jacho ma KRS. Widziałeś kiedyś KRS na oczy ?
3
Było 2017-08-12 14:39
Nikt nie poruszał tematu . Widzę , że pojawiają się wpisy bylych i obecnych pracowników. Co sądzicie o Profarmie , a co o Profarmie PS. Proszę o opinie. ????
1
Obecny 2017-08-12 15:19
Zdecydowanie bez PS !!!!
9
Obecnyyyy 2017-08-12 16:34
Oczywiście że bez PS!!! Kiedyś to były złote czasy w tej firmie a teraz.... szkoda gadac
9
Abcdef 2017-08-12 21:06
KIEDYS TO WSZYSTKO MIALO " RĘCE I NOGI" A TERAZ TO JEST BEZNADZIEJNIE. CIEKAWE KIEDY ZAMONTUJA JESZCZE WIĘCEJ KAMER????
5
Paweł 2017-08-12 21:58
Jakoś wcześniej czytałem , że pozbyliscie się nierobów i złodziei . I nadal jest z tym problem???
2
Lio 2017-08-12 22:00
To czemu nie zmienisz pracy?
Obecnyyyyy 2017-08-12 22:04
Skąd wiesz , że nie zmieniłem . Ha,Ha Ha!!!
1
Lio 2017-08-12 22:38
to co za problem kamery?
Lio 2017-08-12 22:45
przepraszam to miało być pytanie do przeciwnika kamer.
obecny, pracowity i nie złodziej 2017-08-13 08:51
Pawle proszę podaj namiar na tą stronę wywiadowni z prawdziwymi i rzetelnymi danymi. Może wtedy zamkniemy te wszystkie "zdradziecki mordy".
8
obserwator 2017-08-17 14:02
Ten Paweł jest taki prawdziwy jak i jego super dane z super wywiadowni.
4
Wacław 2017-08-18 16:40
Super to jest tylko Zarząd.
Reszta nic nie potrafi i na niczym się nie zna.
Ave najlepszy Zarząd ever!
To mówiłem ja Wacław Jarząbek.
3
Koala 2017-08-22 11:18
NO ZARZAD JEST SWIETNY. A RESZTA TO SAME NIEROBY.... NIC NIE POTRAFIĄ.
3
Niedźwiedź 2017-08-22 13:20
NO OPROCZ LIZUSÓW OD KTÓRYCH ZARZAD MOZE SPORO INFO WYCIAGNAC...
4
sss 2017-08-24 12:18
Jak to nic nie potrafią. A donoszenie to nic ? Nie każdy posiada takie umiejętności. Za coś dostali te swoje kierownicze stanowiska. Bo chyba nie za swoją ciężką pracę, co widać po obecnym stanie firmy.
7
Koala 2017-08-25 07:31
No tak. Zgadza się. Za coś się dostaje w tej firmie awanse.
7
robin 2017-09-05 09:20
Jednak co by nie mówić, to najwyższą klasę i szacunek do już najbardziej oddanych i pracowitych pracowników zarząd pokazał urządzając sławetną wigilię w magazynie na betonie i paletach. Pokazał im gdzie ich miejsce.
10
Koala 2017-09-07 08:51
Tak tak to było żenujące! Widać co to za ludzie z nich są! Ale cóż...tym nierobom się nic więcej nie należy tylko Wigilia na magu.
6
Leo 2017-09-07 15:01
A tym bardziej zasłużonym nierobom za kablowanie to extra premie i samochody się należą
6
Żaba 2017-09-11 14:55
Jak wyglada praca przy analizie danych?
2
Obecnyyyyy 2017-09-11 21:26
Co tam jeszcze zostało do analizowania . Chyba nie wiele . Reasumując na tą chwilę nie ma potrzeby .
3
Abcd 2017-09-12 11:22
Jak to co. Trzeba przeanalizować kto ile na fajku jest, kto się minutę spóźnił a kto wyszedł dwie minuty za wcześnie. A po co niby te kamery? Do analizowania oczywiście.
1
Agata 2017-09-12 12:27
@Obecnyyyyy czy pracujesz obecnie w firmie? Co powiesz o pracy w PROFARM PS Sp z o.o.? Co najbardziej nie podoba Ci się pracując tutaj? Co byś zmienił? @Abcd dlaczego tak uważasz? Kamery mogą raczej służyć do celów bezpieczeństwa. Skąd takie przypuszczenia, że służą do rozliczania przerw?
1
Abcd 2017-09-12 15:04
Przecież ja nie mówiłem nic że do rozliczania przerw???? Więc czemu takie pytanie?
2
Obecny2 2017-09-12 18:08
Raczej analityków danych to już tu nie potrzebują. 80 % załogi to analitycy. Najlepsi zostają zapraszani przez zarząd na papierosa gdzie dochodzi do pierwszej wymiany danych. Najbardziej pracowici nie docierają jeszcze na swoje stanowiska pracy a już są po drodze zapraszani przez innych analityków na kolejnego dymka gdzie dochodzi do następnej wymiany danych. I tak kilkakrotnie w ciągu dnia . Potem jest "burza mózgów" i analiza analiz w zarządzie kto z kim i dlaczego. A kamery są po to żeby mierzyć wydajność analityków.
6
Obecnyyyyy 2017-09-12 18:27
Popracujesz trochę to pogadamy .
1
Abcd 2017-09-12 19:30
A skąd wiesz że nie pracuje?
Obecnyyyyy 2017-09-12 19:44
Bo mało wiesz !!!!!
Abcd 2017-09-12 19:49
Dużo wiem! To raczej ty piszesz bzdury żeby się podpisać zarządowi tylko po co??????
xxx 2017-09-13 18:29
Dzisiaj rano były 122 opinie na temat "Profarm" a teraz jest 103 czy to wina administratora czy to firma wykupiła złoty pakiet i usuwa negatywne wpisy?
5
Koala 2017-09-13 18:45
Po co usuwać i tak wszyscy wiedzą jak jest i znają prawdę
2
Byla 2017-09-14 19:37
Pracowałam w Profarm trochę czasu . Pluję sobie w twarz , że nie zostawiłam tego bajzlu dużo wcześniej. Radzę osobom niezadowolonym z obecnej pracy zostawcie tego pracodawcę . Życie nie kończy się na Profarm . Moze to i dobra opcja dla ludzi bez doświadczenia na rok , góra dwa . Później szkoda czasu . Wiem co mówię . PS da sobie radę bez was ,a tym bardziej wy bez PS . Nie mówię o tych pozostałych przez zasiedzenie . Do dzieła !!! Nie poznajesz nowego , nie rozwijasz się. W Profarmie można bylo się rozwinąć .
2
Jola 2017-09-15 09:40
A na jakim stanowisku miałaś taki brak możliwości rozwoju i gdzie teraz jesteś? skoro już nie pracujesz to chyba dla uwiarygodnienia swojej wypowiedzi możesz się przedstawić.
3
Obserwator 2017-09-16 08:57
Na bank zloty pakiet . Już nie ukazuja się wszystkie nowe wpisy . Sprawdzilem .
2
Zostaw swoją opinię o PROFARM PS Sp z o.o. - Stara Iwiczna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFARM PS Sp z o.o.