brak logo

PROFARM PS Sp z o.o.

Stara Iwiczna

Opinie o PROFARM PS Sp z o.o.

były 2014-09-06 19:00:41
Mafia, sitwa i wazelina. Omijać z daleka !!!!
1
pracownik 2014-09-06 19:27:10
Praca dla amatorów mocnych wrażeń. Wiadro wazeliny i można ...
Nie wiem kim jest "były" ale zgadzam się.
1
Kate 2014-09-09 07:06:19
Odpowiedź na:xxx - 2014-09-07 15:51:22
To zapewne rezultat prowadzonych szkoleń "Akademia Sukcesu" Cha, cha, cha.
1
obecny 2014-09-12 09:34:55
Ja wiem kim jest "były" to nierób, ( usunięte przez administratora ), która wyleciała bo po zmianach, które wprowadził obecny Zarząd tacy ludzie nie mają czego szukać w Profarmie. Nie wierzcie takim opinią byłych, mszczących się pracowników, one są bardzo wiarygodne.Ci ludzie ciągle jątrzą, robią zły pair i czekają aż nam się noga powinie. Ja jestem obecnym pracownikiem tej Spółki i życzę Wam wszystkim, żebyście pracowali w takiej właśnie firmie rodzinnej, w świetnej atmosferze i za godziwe pieniądze. Na szczęście tacy ludzie jak "były", "xxx" i "Kate" opuścili już nasze szeregi :)
xxx 2014-09-12 09:46:00
Tobie Kasiu nie pomogły....
yyy 2014-09-15 09:08:15
Odpowiedź na obecny - 2014-09-12 09:34:55 Obecny sam piszesz, że nasze opinie są bardzo wiarygodne. Proponuję, żeby zarząd Profarm wysłał "obecnego" na kurs ortografii i gramatyki do szkoły podstawowej, bo chyba dobrego "pairu" Wam nie robi, zwłaszcza wysyłając maile w podobnym stylu do kontrahentów,którzy na pewno mieli ubaw czytając je.
"Takim opinią" - nie trzeba szklanej kuli, żeby stwierdzić, kto jest autorem tych żenujących wypocin. Widać,"obecny" nie jest za bardzo zapracowany skoro w godzinach pracy odwiedza różne fora. Życzę Wam Obecni, żebyście pracowali " w tej rodzinnej firmie, w świetnej atmosferze i za godziwe pieniądze" do końca jej istnienia, a nawet dzień dłużej.
YYY 2014-09-15 09:17:17
Odpowiedź na: obecny - 2014-09-12 09:34:55
I jeszcze jedna dobra rada dla "obecnego".
Zamów sobie "przez hurtownię" 10 kilo wazeliny. Zawsze to taniej.
OBECNY 2014-09-15 12:09:21
W GODZINACH PRACY? A O URLOPACH W SWOJEJ FIRMIE NIE SŁYSZAŁEŚ? W PROFARMIE KORZYSTAMY. CO DO MOJEJ PISOWNI - NIESTETY NIE MAM WPŁYWU NA TO JAK MODERATOR ZMIENIA MOJE OPINIE. SZKODA WCHODZIĆ Z TOBĄ W DYSKUSJĘ BO ŻÓŁĆ SIĘ Z CIEBIE WYLEWA I NIE CHCĘ SCHODZIĆ TAK NISKO.SUPER,ŻE CIĘ JUŻ NIE MA W FIRMIE :) PODKREŚLĘ TYLKO KLUCZOWE DLA MNIE SŁOWO "WIARYGODNOŚĆ" JA PRACUJĘ I JESTEM ZADOWOLONY, ŻE TY JUŻ NIE :)
YYY 2014-09-15 21:50:06
Odpowiedź na : OBECNY - 2014-09-15 12:09:21
Czytaj ze zrozumieniem. Nie chodziło mi o Twoje "błyskotliwe" opinie, tylko o Twoje błędy ortograficzne i niegramatyczną składnię zdań. Może jak nie dajesz rady sam, to poproś kogoś kto zna zasady ortografii lub skorzystaj ze słowników dostępnych w internecie.
YYY 2014-09-16 08:05:59
Odpowiedź na: OBECNY - 2014-09-15 12:09:21
Jad to wylewa się z Ciebie.Ja osobiście podzielam Twoją radość,że nie pracuję w Profarm. Kluczowe dla Ciebie słowo WIARYGODNOŚĆ pomyliłeś(czytaj POMYLIŁAŚ) chyba z psią WIERNOŚCIĄ. O "wiarygodności" Profarm można sobie poczytać w prasie ogólnopolskiej.
obecny 2014-09-16 08:18:43
brak słów....poprostu dno i wodorosty.... sam jad
YYY 2014-09-16 09:20:13
PO PROSTU a nie poprostu. Naprawdę, żal mi jest normalnych ludzi z Profarm, którzy mogą mieć kłopoty dzięki niektórym pracownikom ze swoimi kwalifikacjami nadającymi się wyłącznie do pracy w sklepie mięsnym z czasów głębokiej komuny.
y 2014-09-16 09:21:22
Ty też poczytaj ze zrozumieniem! Jak ci moderator wytnie pół zdania to reszta wyjdzie niegramatycznie!! żenujące są twoje argumenty, nie masz lepszych? Zajmij się czymś pożytecznym zamiast żyć chorą obsesją na punkcie Profarm - już tu nie pracujesz więc może zapomnij o nas...
YYY 2014-09-16 10:11:53
Tak, i może jeszcze Ci moderator zmienia poprawną pisownię na z błędami ortograficznymi. Argumentów mam wiele i oczywiście lepszych oraz uzasadnionych, ale nie chcę się zniżać do Twojego poziomu i zachowam je dla siebie. Twoje komentarze musiały być na "bardzo wysokim" poziomie skoro moderator był zmuszony do ich usunięcia. Weź się za pracę, ale właściwie co już tam jest do roboty. Może spożytkuj ten czas na zapoznanie się z zasadami poprawnej pisowni w języku ojczystym i nie przynoś wstydu firmie.
y 2014-09-16 10:12:55
Niestety moderator wytnie co o tobie myślę. Swoją drogą ja jestem na urlopie, a ty masz czas w swojej super pracy siedzieć, zapewne ze słownikiem ( nie zapominaj, że znamy się i wiele sobą nie reprezentujesz) szukając moich błędów ? GRATULUJĘ ! Wracając do głównego wątku, jakim jest prawdziwa i wiarygodna opinia na temat pracy w Profarm - polecam. Po prostu! (podoba się? ty....... ).
2
xxx 2014-09-16 10:22:34
Do YYY: wstyd to przyniosłeś Ty że pracowałeś w Profarmie!!!! Nic nie umiałeś i przeszedłeś do innej firmy. Ale z tego co słyszałem to tam też nie lubisz się zbytnio przepracowywać... Zwykły nierób....
yyy 2014-09-16 10:45:43
Nie znam Cię. Wasze komentarze na forum świadczą tylko o tym, że dwa mózgi są konieczne do jakiejkolwiek odpowiedzi. Dochodzę do wniosku, że nawet dwa mózgi to o wiele za mało, żeby coś sensownego odpisać. Poziom Waszych odpowiedzi potwierdza, że jednak nadajecie się wyłącznie do pracy na bazarze w budzie z ziemniakami, bo sklep z mięsem to wymagałby zbyt wysokich kwalifikacji. Wracając do głównego wątku już wiesz przyszły potencjalny pracowniku firmy Profram w jakimi "miłym i przyjaznym" środowisku będziesz pracować. Jeżeli jesteś wazeliniarzem i donosicielem to praca w tej firmie jest wprost dla Ciebie wymarzona. Wysyłaj już dzisiaj tam swoje CV:) DOKOŃCZ: (podoba się? ty....... ). Po prostu - bez błędu tym razem.
3
xxx 2014-09-16 11:12:12
A jeśli chodzi o tą pracę w budzie na bazarze albo w sklepie mięsnym to rozumiem, że z własnego doświadczenia wiesz jakie są potrzebne kwalifikacje?
ppp 2014-09-16 11:56:20
Dajcie spokój Pan " byly" jasno określił jakmi typem " czlowieka" jest. Wy pracownicy Profarmu pokazaliśmy, że potraficie trzymać się razem, walczyć o dobre imię firmy i stosować ostracyzm na takich właśnie osobnikach jak Ci co Was tak opluwaja. Swietna postawa!!
yyy 2014-09-16 12:46:47
Wkrótce ostracyzm grozi wszystkim pracownikom, łącznie z zarządem.
yyy 2014-09-16 12:52:25
Udziałowcy firmy może w końcu przejrzą na oczy i zaczną ratować firmę.
fff 2014-09-16 13:13:55
Ależ Ty jesteś sfrustrowany były! Idź sobie gdzieś użyj bo wybuchniesz! Ewidentny syndrom niedopchniecia. Daj spokój Profarmowi juz twój smród nawet stąd ulecial.
Jarząbek Wacław 2014-09-16 13:24:11
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!
To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Jarząbek.
Wazeliniarz :) 2014-09-16 16:15:32
Witam wszystkich byłych pracowników PROFARM PS! Jak wnioskuję po wypowiedziach rynek pracy się o was nie upomniał do tej pory :) Jakże ogromne zdziwienie :) Sami pokrzywdzeni specjaliści, z wieloletnimi zasługami dla firmy i rynku :) Nie ma się co denerwować, jestem przekonana, że rynek pilnie was poszukuje, tylko wy skutecznie się ukrywacie. Życzę powodzenia! Ja tymczasem pomęczę się wśród pozostałych wazeliniarzy, pocierpię niezwykłe męki pod rządami marnego zarządu i jeśli nawet dojdzie do likwidacji czy upadłości odejdę bez zażenowania że nie dostrzeżono moich ogromnych umiejętności i talentu. Pozdrowienia dla Geniuszy :)
yyy 2014-09-16 22:02:34
Cały problem polega na tym, że Twoje ogromne "umiejętności i talent" już dostrzeżono. To ja życzę powodzenia, którego na pewno potrzebujecie.
2 wazeliniaz 2014-09-17 06:50:45
Dostrzegles błąd ortograficzny co oczywiście jest wielka zbrodnią jednak nie widzisz, że ośmieszasz się na całym forum manifestacja swojego gniewu, nienawiści i brakiem argumentów. Sugeruję dobrego psychologa bo mi to śmierdzi maniakalna obsesją
Profarm 2014-09-17 17:45:31
A to ciekawe do kogo pijesz? Awansów w Profarmie było wiele, również zgrabnych Pan. O luzkowym nie słyszeliśmy. Ty jesteś brzydka i masz biust na wysokości kolan do tego głupia wiec każda madrzejsza a już nie daj Bóg ładna i zgrabna zyskuje awans 4 literami. Obudź się, po prostu jesteś zerem a swoją brzydote masz w pakiecie. Twoje chore komentarze są juz bardzo śmieszne. Czekamy z niecierpliwością co jeszcze wymyślicie :) TAK W PROFARMIE BZYKAMY SIĘ JAK KROLIKI-ZAPRASZAMY NA ORGIE ale tylko te zgrabne
2
Wazeliniarz 2014-09-17 18:48:59
Pozdrawiam jeszcze cieplej :)
jjjjjjj 2014-10-17 14:59:41
Witam.
Nie rozumiem w ogóle tej dyskusji. Myślę, że ten portal służy zupełnie innym celom. A Ci ludzie którzy wypowiadają się tutaj w taki a nie inny sposób potwierdzają, że w ludziach jest pełno jadu i nienawiści. Macie problem ze sobą. Proponuję wizytę u specjalisty...
Pozdrawiam
Marek 2014-10-17 18:49:08
Witam.
Maja opinia o tej firmie jest jak najgorsza, w kilku słowach wyjaśnię dlaczego. Znam jedną sytuację o której można powiedzieć, iż włodarze firmy profarm zachowali się bardzo delikatnie mówiąc i w mojej oczywiście opinii podle i nie moralnie zwalniając pracownika z trójką dzieci na utrzymaniu. Nie ma miejsca tu na tłumaczenie, że był nierzetelny, nie wywiązywał się ze swoich obowiązków jednym słowem nie było do momentu zwolnienia żadnych zastrzeżeń co do wykonywania przez niego obowiązków. Na takich samych stanowiskach pracowali ludzie z mniejszym stażem i mniejszym obciążeniem a więc zasada iż w sytuacjach kryzysowych zwalnia się pracowników od dołu stażu też nie ma zastosowania. Na pytanie skierowane do kierownika o przyczynę zwolnienia padła raczej zaskakująca odpowiedź "kogoś trzeba zwolnić". Kierownictwo doskonale wiedziało o ciężkiej sytuacji zwalnianego, pomimo to bez zbędnych formalności wypowiedzenie otrzymał.
Rozumiem ciężką sytuację na rynku i walkę o utrzymanie, należy jednak, prowadząc "interes", rozumieć innych, którzy również walczą o przeżycie i to nie tylko swoje ale przede wszystkim swoich dzieci.

Ku przestrodze
marek
Ciekawy 2014-11-23 13:04:34
Czy ktoś mógłby uprzejmie poinformować Świat o zarobkach i warunkach pracy (godz. pracy, socjal) w PROFARM PS Sp z o.o. w Starej Iwicznej?
Dziękuje.

Pozdrawiam.
INFORMUJĄCA 2014-12-18 16:16:14
Jeśli chodzi o zarobki w Profarmie to są dość niskie jak na firmę farmaceutyczna(usunięte przez administratora) Socjal w firmie nie istnieje tak samo jak inne profity. Lipa.
1
ogień 2015-02-15 22:09:07
Dla kogo nie ma to nie ma. Ale niektórzy mają pewnie bardzo duże profity tak jak pani dyrektor i jej mąż.
12
obserwator 2015-06-21 10:51:38
Nie zazdrość profitów mężowi pani dyrektor. Komu jak komu, ale one jemu się zasłużenie należą.
5
szukający 2016-01-13 00:07:13
czy wie może ktoś czy są jakieś przyjęcia do Profarm-y ?
xxx 2016-07-14 06:40:51
Od kiedy pozbyliśmy się nierobów i złodziei nadeszła dobra zmiana. Wszystko w firmie zmieniło się na plus. Zarobki, warunki i godziny pracy, socjal i nawet dojazd.
1
Janek22 2016-07-15 18:25:54
No nie długo kolejna integracja . Socjal wraca .Wszystko wraca do normy. Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nieroby nie dały nam się rozwijać. Teraz same pożądane jednostki zostały. Tak trzymać.
3
Xyz 2016-07-17 14:43:03
Jeszcze pracownik. Usunięcie nierobów i złodziei nic nie polepszylo. Xxx widocznie należy do tych pożądanych jednostek skoro to polepszenie zauważył.wynik finansowe świadczą same za siebie. Widocznie nie wszystkich nierobów i złodziei się pozbylismy skoro jest takie dno i wodorosty.




3
Marek 2016-07-17 17:40:16
Jest dobrze . Nie jest źle. Tak trzymać.
Obserwator 2016-07-17 18:54:15
Reasumując. Atmosfera tam jest nie do pozazdroszczenia . Po samych wpisach lepiej omijać szerokim łukiem. Nie wiem ile tam teraz płacą ? Patrząc obektywnie to zadupie .
3
Obserwator 2016-07-17 21:23:33
O jakim profilu mają być te ośrodki kliniczne
Zdzisław 2016-07-22 17:28:43
No to mamy weekend . Coś popiszemy ??? Nieroby i zł......
2
Była 2016-07-26 16:25:29
Wypłaty nie są złe ale wierzcie w innych firmach o tym profilu zarabia się o wiele lepiej.
A wyjazd integracyjny gdy spółka ledwo zipie to szczyt głupoty!
Dojazdów firmowych do pracy już nie ma.
Spółka posprzedawala wszystkie samochody i każdy dojeżdża do Starej Iwicznej na własna rękę. W ramach oszczędności bo sytuacja spółki to równia pochyla. Pracownicy ze stażem 15 lat i więcej są zwalniani i zastępowani tańszymi pracownikami bez doświadczenia. Jedyny dział mlekiem i miodem płynący to zarząd. Tam zle nie maja. Pracowałam i z doświadczenia na własnej skórze - nie polecam.
13
xyz 2016-09-06 20:14:52
Bomba to jest, że można codziennie rano przy kawie podyskutować o możliwościach medycyny estetycznej. Komu zabiegi służą, a komu szkodzą. Czyja twarz po nich przypomina twarz kosmity a czyja Księżnej Alby.
11
Jacho 2016-09-28 09:02:06
Z terminową wypłatą wynagrodzeń jest ok, ale kondycja finansowa firmy to równia pochyła. Przykładem jest stan zamówień publicznych :
2011 - 24 mln zł
2012 - 15,5 mln zł
2013 -14,5 mln zł
2014 - 8,5 mln zł
2015 - 6,5 mln zł
2016 - 2,7 mln zł -do końca sierpnia
12
Jacho 2016-10-09 19:10:06
Jest zarząd i jest właściciel .Ciekawe na ile właściciel pozwoli sobie na uszczuplenie majątku.
3
zyx 2016-10-22 17:51:13
No pewnie, że nie zniknie z rynku, Oczywiście, że nie ma żadnych przesłanek, zwłaszcza teraz po takim zastrzyku środków finansowych z wynajmu pomieszczeń biurowych w wysokości 11 500 zł miesięcznie.
8
Janek 2016-10-27 09:54:44
Było takie hasło : "Profarm tworzą ludzie", a że teraz zostali najlepsi, to nie dziwcie się, że tak prężnie się rozwija. Hasło na dziś : "Jacy ludzie taki Profarm".
7
Ciekawska 2016-10-27 23:01:43
Jestem ciakawa czy Zarząd tu zagląda czy jest zdecydowanie czymś innym ZAJĘTY ;)
2
Ciekawski 2016-10-28 18:16:38
A ja myślę , że o kilka wpisów zarząd się pokusił
4
Zostaw swoją opinię o PROFARM PS Sp z o.o. - Stara Iwiczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFARM PS Sp z o.o.