brak logo

MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Opinie o MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.

Pracownik 2011-03-24 21:35:11
Na szczęście dla Megadyne czasy(usunięte przez administratora) skończyły się z końcem roku 2010. W tym momencie firma pod nowymi sterami działa prężnie i daje ludziom możliwość pracy na zdrowych i godnych warunkach. Polecam.
Anonim 2011-04-12 15:28:29
Witam!
Nie polecam pracy w tej firmie, nowe kierownictwo jest jeszcze
słabsze niż stare. Dla pracowników żadnych perspektyw
na przyszłość, a tym bardziej na poprawę warunków finansowych.
Stanowczo odradzam.
1
anonim 2011-07-13 14:52:08
^^ Cóż, to nieprawda, np. warunki finansowe na pewno lepsze niż przed grudniem 2010. info z własnej kieszeni, czy raczej konta.
1
pracownik 2011-11-16 09:34:01
Najlepiej zapytać pracowników, bo zdaje się, że ten negatywny anonim napisało wyrzucone kierownictwo :)
ja 2012-02-03 15:31:24
Witam

Czy ktoś posiada jakieś bardziej aktualne info o Chiorino
Lilia 2012-02-28 11:40:40
Megapracuś! To co ty w tej firmie jeszcze robisz? Nigdzie indziej Cię nie chcą?
1
Lilia 2012-02-28 18:41:17
A możesz coś konkretniej, dlaczego tam jest tak źle? (usunięte przez administratora)
Cypis 2012-02-28 18:53:44
Właśnie mam ofertę do pracy na produkcji.
Megapracuś powiedz coś więcej.
(usunięte przez administratora) Za dużo wymagają? Nie płacą?
O co chodzi?
Podobno jak się sprawdzę umowa na czas nieokreślony.
Prawda?
2
zadowolony 2013-06-21 13:31:58
W megadyne wszystko zmieniło się na lepsze od połowy zeszłego roku, nie ma już osób które nic nie robią i nieustannych "(usunięte przez administratora) ", podwyzke tez dostalem także wszystko jest na plus!!
zadowolony 2013-07-11 09:20:03
Od dłuższego czasu w MD pracuje, nie wiem czy mają ogłoszenia gdzieś ale w każdym razie jakość Naszej pracy wzrosła dzięki normalnemu traktowaniu i kierownictwu które w końcu słucha tego co się do nich mówi...
Koza 2013-11-26 11:00:45
Z tego co wiem, pracownik nie napisze opinii bo to mała załoga i każdy boi się wychylić. Pani prezes mało się zna ale trzęsie firmą mocno. Myślę, że jeśli firmę stać na Volvo dla prezes to dla ludzi także coś zostanie? Ostatnie 3 opinie to na pewno ręka prezeski:D
Z tego co wiem pieniądze mają na czas i tylko to się liczy a prezeski nie trzeba kochać.
thor 2014-03-04 19:58:01
wydają się... popracujesz sczaisz....
były pracownik PH 2014-03-13 11:00:53
Firma z typowo polskim podejściem. Brak zaufania do pracowników. GPS w samochodach. Szefostwo zamiast opracowywać projekty zajmuje się kontrolowaniem.
(usunięte przez administratora)
4
brudny harry 2014-04-02 07:59:34
Witam. Dostałem propozycje pracy ja przedstawiciel na południe polski. Czy możecie napisać jak zarobki/?podstawa?premia? Jaki system pracy? Bo nie wiem czy jest sens jechać taki kawał drogi bo właściwie prace mam ale zawsze może być lepiej :) ....albo i nie
6
anonim 2014-05-18 15:33:26
Witam mam pytanie odnośnie pracy na stanowisko magazyniera-pracownika warsztatowego.Jakie warunki pracy panuja w tym zakladzie ,na jakich warunkach zatrudniaja.?prosze o info.
1
rex 2014-05-28 20:33:29
Ciekawe dlaczego usuwane są niewygodne acz prawdziwe komentarze ???!!!!
megadyn 2014-05-30 19:36:02
To jest strona poswiecona opinia firmy Megadyne, firma Chiorino nie ma nic wspolnego z firma megadyne od 2011. Inny adres, totalnie rozni wlasciciele.

5
były pracownik 2014-07-23 07:58:01
wypowiedzi są i tak usuwane więc po co się wysilać.... pozdrawiam MODERATORA
NN 2014-09-26 21:23:31
Powiem tak: jeżeli ludzie odchodza do konkurencji i nie tylko, to znaczy że coś jest nie tak. Szefostwo nie widzi problemu, bo przychodzą nowi. Niby ok. Ale jak nowy nie czai podstaw a ty wiesz że ma więcej niż ty, no to sorry...
3
Pracownik 2014-10-05 15:04:30
A ja powiem tak...poprzednia ekipa Nam panująca, czyli Pan K.pozbywała sie fachowców i wieśc sie od nich rozniosła,że Megadyne szerokim łukiem omijać,wiec nie dziwcie sie że nikt tam przyjść nie chce, wiec są zmuszeni zatrudniać pracowników bez kwalifikacji a ze dostają więcej to już swoją drogą.Szefostwo powinno zrozumieć ze najlepsza motywacja jest dla pracownika kasa a nie słodkie pierdzenie na śmiesznych zebraniach, pracownicy doskonale widzą że im sie mydli oczy, no i ta "rodzinna atmosfera" smiech na sali.Pozdrawiam
3
op 2014-10-10 11:29:10
To nie poprzednia ekipa panująca , tylko miłościwie rządzący "kierownik" jest źródłem problemu !!!! Dziwi mnie i nie tylko mnie jak Pani prezes może powierzać prowadzenie zakładu komuś tak niekompetentnemu hhmm Co za fenomen,jak jedna osoba potrafi zniszczyć wizerunek firmy i swoimi decyzjami skutecznie demotywować pracowników !!!
4
bp 2014-10-17 18:45:03
Omijajcię tę firme jak najszerszym łukiem !!!!!! Wszystko co powiedzą na rozmowie kwalifikacyjnej to kłamstwo !!!!Nie ma tam żadnej rodzinnej atmosfery,Kierownik - kretyn nie znajacy się na niczym,zresztą wystarczy na niego spojrzeć!!! Ludzie!!! nie dajcie się wrobić w megadyne bo będzie to Wasz wielki błąd
wieloletni pracownik 2014-10-20 11:51:35
Naprawdę nie wiem dlaczego ludzie się czepiają kierownika. Pan
Darek w moim i nie tylko mniemaniu uczciwie wypracował sobie stanowisko
i opinię świetnego fachowca. A to że jest wyrozumiały, to nie czyni go jakimś
gorszym! Pozdrawiam zazdrośników!
1
Me 2015-02-11 23:00:36
Megadyne Production zajmuje się produkcją pasków klinowych jak i również samych rolek bądź i dużych ROL. W zasadzie mają bardzo ciekawie sformułowane motto czy misję zawierając ją w krótkie słowa: najlepsze rozwiązanie, szybka reakcja, elastyczność, uprzejmość. Ciekawe tylko jaka część pracowników przestrzega tych wytycznych.
megalon 2015-02-28 18:30:14
W Megadyne pracuję już dość długo Co do zarobków to jest stawka na godzinę premii niema socjalnego też niema praca na trzy zmiany ogólnie lipa Nowym pracownikom dają więcej niż starym mimo tego że się nie znają na niczym W biurach pracują ludzie niekompetentni
2
azs 2015-03-06 00:54:21
Mówisz,że nowi pracownicy na niczym się nie znają ??? Kolego to Wy starzy pracownicy nie macie pojęcia o obróbce !!! Wy nie widzieliście jak wygląda prawdziwa praca fachowca na CNC . Takie kółeczka to każdy głupi potrafi robić
1
max 2015-03-09 12:45:33
Obraziła się małpka od wciskania guzików.Kup sobie skrzynkę bananów.
wójt 2015-03-13 21:21:58
Masz racje kolego,nowi przychodzą dostają taka samą stawkę co starzy pracownicy albo i wiecej... Bardzo słaba polityka ,a jeszcze ci każą uczyć wszystkich i jeszcze na koniec powiedzą ,że dlaczego tak mało zrobione...
Abraham 2015-05-01 11:02:23
Familja pelna gębą. Żołnierze swojej Pani... Nieomylnej
zainteresowany 2015-05-15 15:51:16
Panowie jaki tam system pracy jest bo wiem tylko tyle ze 3 zmiany . A co z weekendami , świętami? Jak z urlopami ? No i skoro młodzi dostają wiecej to ile to jest ??
robol 2015-06-07 20:59:49
To proste. Stary robił, i będzie robił za taką stawkę jaką ma. A żeby zachęcić młodego dają więcej, bo teraz jest wybór. Stary go wyszkoli, młody dostanie podwyżkę po okresie próbnym i gotowe...
1
ble 2015-07-25 09:32:35
oj Karol nie masz racji. Bo tu trzeba być"umysłowym" żeby fizycznie pracować
pracowałem tu 2015-07-25 09:35:22
Firma super ...dla byłych zamachowców i sprzątaczek- które tu zostają frezerami!!! BRAVO
haha 2015-07-25 09:37:23
jasne ADRIAN (vel WAselina)
Delma 2016-01-19 19:13:20
powiadam Wam: ceniony jest ten kto wierzy i smaruje albo smaruje i wierzy :)
Kutasxxl 2016-01-29 15:52:23
Byłem na rozmowie - tragedia i płacz. nie polecam.
1
Azrail 2016-02-10 20:51:21
Firma o ugruntowanej pozycji na rynku tylko z nie odpowiednimi osobami na roznych stanowiskach. Zaczynajac od technologa. To jakis zart bo ksero kazdy moze zrobic i malo tego bo nawet kserowane rysunki nie sa weryfikowane pod wzgledem zgodnosci wymiarow. Jestem ciekaw czy z olowkiem w reku i kalka narysowal by prawdziwy rusunek techniczny. A co ciekawe do niektorych kserowek bez lupy to nie ma co podchodzic. Kolejna osoba jest Pan Stalone ktory wprowadza zekomo iso i moim zdaniem nie posiada minimalnego pojecia o procesach produkcyjnych kol a o obsludze najprostszych narzedzi pomiarowych to nie ma chyba zadnej mowy. Idac dalej i nie odbiegajac od tematu to kolejna osoba jest brygadzista Pan P. ktory uwaza ze zawsze ma racje i ze wszystko sie da nawet jak mialo by sie popsuc narzedzie. Zero zaufania do pracownika i za kazdym razem musi przekonac sie na wlasne oczy. Po za tym jak trafi sie dobry brygadzista to dlugo nie pociagnie bo jest zbyt wpozadku do ludzi i albo odchodzi albo jest "ztlamszony". Pan kierownik jest spoko tylko wiecej zrozumienia do ludzi bo zawsze mozna porozmawiac. Co do pracownikow to ludzie sa spoko. Tylko ze nie urazajac nikogo jak z piekarza robi sie tokarza a potem cudow sie oczekuje to raczej nie ma racji bytu. Nie chcialem tu urazic nikogo bo rozumie ludzi i sytuacje na rynku pracym chodzi tylko o podejscie do tematu. To moje skromne zdanie o firmie.
4
Monika 2016-03-14 08:45:32
Wpis prezeski :)
2
YYY 2016-03-23 13:36:12
Ta firma to jeden wielki ŻART! Hahaha
2
Azrail 2016-03-31 21:34:49
Zwalniajac najlepszych tokarzy i pozwalajac odejsc dobrym fachowca strzelaja sobie w kolano. Bedzie powtorka z Robotika skraj bankructwa.
3
Ja 2016-04-09 09:21:04
New Ty chyba szukac nie potrafisz bo ogloszenia sa wszedzie
Hubert 2016-04-10 13:24:53
Pracowalem w tej firmie kilka lat jako tokarz az zostalem zwolniony bez podania przyczyny.Uslyszalem tylko ,,bo ktos cos powiedzial". Po moim zwolnieniu firma postanowila mi ,,slodzic " u innych potencjalnych pracodawcow. Mam nadzieje ze sie kiedys dowiem dlaczego zostalem zwolniony. Tak sie tam traktuje pracownikow z największym stazem pracy.
Pracownicy na produkcji sa w porzadku tylko jak ktos chce tam pracowac to niemoze miec swojego zdania bo skonczy tak jak ja... Nigdy nie dzialalem na szkode firmy chodzilem nawet w niedziele naprawiac te ,,cudowne " maszyny. Pozdrawiam
9
Darek 2016-04-19 10:24:36
Zasada jest taka. Pani R schodzi na produkcję i ściga pana kierownika D. Ten nie ma swojego zdania i opierdziela ludzi. Prezeska ma zawsze rację a ludzi można zmienić. Generalnie płacą zgodnie z kodeksem i to już jest + pozostałe rzeczy to przede wszystkim nie miesza ć się w politykę i trzymać palec a przetrwasz.
2
wert 2016-05-08 08:31:55
Zrób sobie chłopaku rachunek sumienia !!!! Chyba w tej całej śmiesznej Megadyne nie ma pracownika którego byś nie pod... Gwiazdorzenie przeważnie źle się kończy !!!! Ludzie którzy zwolnili się z Magadyne dobrze cię zapamiętali a w ich zakładach pytają się o ludzi którzy zlożyli papiery !!!!!
3
wert 2016-05-23 18:53:38
Powiem Ci tak!!!.Jeżeli jesteś w miarę dobrym fachowcem i zatrudnisz się w tej firmie to jest pierwszy szok!!! Kierownik- totalny idiot.. koleś nie zna się ani na narzędziach ani na parametrach skrawania- ogólnie na niczym.Prace które można byłoby wykonać w czasie 3 min. tam robi się w 30 min!! to nie jest zart!!!!Chciałbyś podpoowiedzieć cokolwiek to ten cymbał patrzy na Ciebie jak na idiote i twierdzi ze wie lepiej. Gościu nawet nie potrafi w katalogu poszukać narzędzia.Byłem ostatnio na szkoleniu I Darka z Megadyne wszyscy handlowcy, mistrzowie i kierownicy znają!!!! Nikt pewnie nie chciałby mieć takiej opinii jak on
3
Wieloletni pracownik 2016-07-01 16:18:57
Zna się! I to jak mało kto! Te wszystkie denne wpisy na jego temat są po prostu żałosne!! Jeżeli tak go nie cenicie, to polecam spx. Tam na pewno jest ktoś bardziej kompetentny na kierowniczym stanowisku! A marudzenie że to źle, a tamto gorzej na tym forum to się mija z celem. Tylko rozmawiając w oczy można coś poprawić, bo nie mówię że jest idealnie, a nie psioczyć na wszystko i wszystkich. Ale Ty pewnie jesteś idealny co wert?
5
New 2016-09-19 16:17:11
Witam. Czy może ktoś napisać coś na tema pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w tej firmie?
J 2016-09-19 22:23:37
No z tego co ja wiem, przedstawiciele mają super premie
rex 2016-10-25 11:29:28
witam....czy frezer cnc w tej firmie ma jakies szanse zarobkowe????
Guma 2016-10-25 18:17:32
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak jest u was w firmie na stanowisku Tokarz, na maszynie konwencjonalnej. Jak wygląda praca, zarobki itd. Prosiłbym o odpowiedź osób które pracują tam dłuższy czas :) Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEGADYNE Production Poland SP. Z O.O.