Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-03 15:23:48 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Shinchang Poland sp. z o.o. - Gliwice. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-03 19:19:03 odpowiedz | cytuj
wszystko ok
anonim - 2009-06-27 11:27:08 odpowiedz | cytuj
Pracuje w tym zakladzie. Zarobki sa BEZNADZIEJNE.....
Olo - 2009-07-03 11:45:55 odpowiedz | cytuj
Własnie sie wybieram tam do pracy:) niestety przez agencje pracy pytalem sie paru osob ale nikt nie wie czy Macie w zakladzie urlop ? czy kazdy wybiera w innym terminie czy wszyscy razem ida na urlop dzieki z odp:)
nowy - 2009-07-25 00:08:27 odpowiedz | cytuj
mszycunia - 2009-09-15 15:36:05 odpowiedz | cytuj
dokładnie.nie polecam:/
anonim - 2009-09-15 15:39:59 odpowiedz | cytuj
nowy - 2009-07-25 00:08:27

czy macie tam jakies normy itp???

są normy i niektóre szczerze mówiąc chyba z kosmosu wzięte.atmosfera beznadziejna.szef się chyba boi pracowników-jak chce się coś załatwić to się chowa do siebie:D ogólnie niezłe bajzel tam mają;p nie żebym odradzała:D:D
hgf - 2009-09-15 15:40:34 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-09-15 15:39:59

nowy - 2009-07-25 00:08:27

.....
anonim - 2009-10-16 11:38:25 odpowiedz | cytuj
Zarobki -niziutkie
Atmosfera -zła
Jak w większości firm - człowiek na ostatnim miejscu
Nie że nie polecam - po prostu nikomu nie życzę
jtj - 2009-11-25 18:42:23 odpowiedz | cytuj
A jak wygląda praca biura? Pracuje się do 16 czy trzeba siedzieć aż szef nie wyjdzie? Pytam bo różnie to bywa u Azjatów...
sara - 2009-11-26 11:27:14 odpowiedz | cytuj
Pracuje tam od 2 miesiecy atmosfera nie jest zla:) jelsi juz jest to dzieki pracownika bo zawsze znajdzie sie osoba ktora zapsuje zajebisty klimacik:) Mma juz umowe a zarobki pod schinchangkiem ( usunięte przez administratora )a raczke po 3 miesiacach wzrastaja :) na ( usunięte przez administratora )) duzo nadgodzin ale idziesz z wlasnej woli:)
malyveli - 2009-11-26 12:23:35 odpowiedz | cytuj
Witaj Sara, bardzo bym Cie prosil o numer telefonu do tej firmy. Z gory dziekuje. p_shoorty@poczta.onet.pl
madzik - 2009-12-07 19:11:42 odpowiedz | cytuj
jezeli chodzi o urlop wszyscy ida w tym samym czasie nie ma czegos takiego ze jakas czesc idzie a poniej idzie nastepna .
noname - 2009-12-07 19:53:33 odpowiedz | cytuj
Witam. Proszę o informacje jak wygląda praca kadry inżynierskiej (zarobki, warunki pracy itp).
fizol - 2009-12-12 17:01:48 odpowiedz | cytuj
wynagrodzenie poprzez agencję pracy beznadziejne najniższa krajowa brutto(po odliczeniu składek na ZUS, fiskusa itp. wychodzi nie cały ( usunięte przez administratora ). bez nadgodzin po przejściu pod firmę jest już troszkę lepiej ale wciąż bez rewelacji(trzeba nadrabiać nadgodzinami soboty itp.) relacje biuro - pracownicy produkcji, magazynu nie najgorsze(kwestia podejścia) normy - hmyy normy...o tym można by dyskutować godzinami(chyba wzięte z koreańskich zakładów pracy) Panie z kadr(bardzo atrakcyjne, jest "na czym oko zawiesić" chć to kwestia gusty atmosfera w firmie nie wiem jak jest w biurze ale na hali dobra choć zgodzę się z przed Mówcami, że znajdzie się jakiś baran który wszystko popsuje i nieźle namiesza praca w sumie nie jest taka ciężka, można się do niej przyzwyczaić(pewnie z autopsji każdy przyzna że bywało gorzej) na szczęście wszystko rekompensują młodzi pracownicy z którymi można sobie pogadać i pożartować, a laseczki na liniach też są niczego sobie tak że dla każdego coś miłego mam nadzieję że na ten komentarz trafi Ktoś z biura i coś w końcu z tym wspólnie Zrobią pozdrowienia dla Obecnej jak i przyszłej Załogi
ooo - 2009-12-19 22:56:39 odpowiedz | cytuj
a ty też jesteś nie lepszy
melcia - 2010-01-05 21:10:56 odpowiedz | cytuj
Witam, firma nie jest zła nie wiem o czym ci ludzie tu piszą, pracuje tam już 4 miesiąc i wiadomo tak jak wszedzie trzeba pracować ale praca nie jest ciężka nic nie dzwigasz tylko skręcasz składasz małe i srednie elementy team liderzy ok. jezeli dobrze pracujesz nikt nic złego ci nie powie. Zarobki musze sie zgodzić niskie ale firma wprowadza premie, sa bony świateczne to lepiej jak inne firmy.ogólnie atmosfera taka jaka ja stworzysz. wiadomo kazdy człowiek jest inny, Ja osobiście polecam tą firme.!!!
misia - 2010-01-05 21:40:31 odpowiedz | cytuj
To zalezy kto gdzie pracuje ;p ludzie sa rozni pare typowych bazarowych plotkarek i przekupek a reszta taka sobie ... oprocz "wyborowego" towarzystwa ;p a placa nie najgorsza jak na polskie realia nie przesadzajmy jestesmy dosc wysoko ponad srednio krajowa ;p co prawda jak na facetow to malo ale sami sobie wybrali taka prace ;p no a sama praca wydaje mi sie lajtowa :)
moooo - 2010-01-06 14:17:19 odpowiedz | cytuj
Misia,powiedz jak sie tam dostałas do pracy?przez agencje?czy bezpośrednio?i jak z dojazdem? ja jestem z katowic i nie bardzo się orientuje jak tam w gliwicach jest ;)
misia - 2010-01-06 16:13:53 odpowiedz | cytuj
ja na szczescie pracuje pod firma bo juz ponad rok tam siedze :) a z dojazdem to z tego co sie orientuje to jest autobus prawie pod sama firme z placu piastow 57 i wiem ze chyba ktos jeszcze dojezdza z katowic :)
melcia - 2010-01-06 16:27:27 odpowiedz | cytuj
Misia ma racje jest autobus 57 pod firme bezposrednio ale mozna sie tez dostać 699, 692 tylko potem troche z buta, a teraz tylko można sie dostać przez work ekspress:))
melcia - 2010-01-06 20:18:09 odpowiedz | cytuj
Misia ma racje zarobki w tej firmie adekwatne do pracy i umiejętności a jak widze dziewczynie sie nie podoba to nie wiem czemu już rok pracuje?? zawsze prace można zmienić cała strefa jest zawalona firm ami może taki np PLASTAL? hmmm pensja wyższa ale za to pracownik gnojony i jak myślicie co wolałaby dziewczyna wybrać nasza firme za ( usunięte przez administratora ) nie być gnojoną czy ( usunięte przez administratora )być dla rządzących śmieciem!!!!
moooo - 2010-01-07 11:05:59 odpowiedz | cytuj
wielkie dzięki na wszelkie informacje!!! jestem wdzięczna!!! ;)pozdrowionka i być może do zobaczenia!
radzio - 2010-01-07 17:06:15 odpowiedz | cytuj
j/w praca nie jest wcale tak ciężka, zarobki też nie są najgorsze choć wiadomo mogły by być lepsze, a co do "atmosfery w pracy" można by na ten temat dużo i długo opowiadać, w końcu my sami ją tworzymy czyż nie??? do zobaczenia :)
melcia - 2010-01-08 11:32:45 odpowiedz | cytuj
Pamiętajmy jeszcze o jednym w pracy nikomu sie nie ufa bo jest duzo życzliwych ludzi:(
x