Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

Szkoły policealne | Baza CV | Forum | Kontakt | Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Interesujący profil? Udostępnij!
anonim - 2009-05-28 15:40:49 odpowiedz | cytuj
to znaczy miał podwyższyć w czerwcu w zeszłym roku a ogólnie nie mieliśmy podwyżki od 3 lat
Agent juwentus - 2009-10-20 13:53:53 odpowiedz | cytuj
Ostatnio stwierdziłem że Firma Juwentus zaniża wynagrodzenia pracowników na umowę zlecenie potrącając od wynagrodzenia netto koszty pracodawcy. U mnie wynosi to około 20 zł miesięcznie. Znalazłem to w ten sposób że swoje wynagrodzenie brutto wstawiłem do kalkulatora płacowego i okazało się że moje wynagrodzenie powinno być wyższe o 20 złotych. W rachunkach juwentusu jest to pod pozycją potracenia inne.
Nie dość że mało płacą to jeszcze bezprawnie okradają bo swje koszty przeżucają na pracowników.
cheniek - 2009-12-28 12:39:56 odpowiedz | cytuj
kocham swoja firme nie moge bez niej zyc
Andzia - 2010-01-19 09:54:16 odpowiedz | cytuj
czy ktos pracowal w juwentusie w biurze??jak to tam wygląda??jak z kasa i szkoleniami??no i te umowy dwie to nie jakas sciema??
anonim - 2010-01-28 19:20:25 odpowiedz | cytuj
Andzia - 2010-01-19 09:54:16

cala ta firma to sciema
prawy - 2010-02-12 08:12:14 odpowiedz | cytuj
podpisales kwit na ubezpieczenie ktore wynosi 19 pln, z tad ta roznica
john - 2010-11-29 15:51:22 odpowiedz | cytuj
a jak myslicie jak ponad rok temu pracowałem w ochronie juwentus a potem zrezygnowałem to czy moge teraz jeszcze raz próbować tam dostać sie do pracy?
anonim - 2010-12-28 15:45:14 odpowiedz | cytuj
Proszę,napiszcie jeżeli ktoś pracował w Juventusie w dziale windykacji,jakie warunki finansowe,jaka atmosfera Wawa
anonim - 2011-01-29 02:28:09 odpowiedz | cytuj
chcial bym sie zaciagnac do ochrony juwentus ale mam tylko szkole zawodowa i taksie zastanawiam czy mnie by tam przyjeli?? no i czy jakies szkolenia na icencje firma organizuje bo ile sie nie myle w SOLIDZIE sa takie szkolenia
juwentus hahah - 2012-03-01 14:19:29 odpowiedz | cytuj
praca w firmie JUWENTUS oddział Łódź atrakcyjne zarobki hahah chcesz pracowac musisz zapłacic najlepiej koperta a jak nie odezwia sie wczesniej czy pozniej co za wstyd ale pan nie ma wstydu panie Pawelus Papa skad sie wzieły te hieny Piczoruszew i ojciec dyrektor zwykłe smiecie przyjdzie rozgrzeszenie dla was grzesznicy jak dorwią sie do koryta to gorsze od świn bo nie dosc ze z koryta rzrą to jeszcze za cudze (pracowników) tak tak drodzy czytelnicy przyjdzie czas cała polska będzie czytac w tedy pan prezes i te jego przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asy na bruk !!!!!!!!!! nie wspominając o rznięciu na kase i te przelewy na konta dopisywanie godzin ciekawe .Pan prezes oszczednosci wprowadza a samochody luksusowe kupuje przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asą swym kosztem pracowników jednym słowem rozbój w biały dzien prosze panstwa nic tylko CBA tam wysłać!!!!!!!!!!!!!!!!! przyjdzie sąd dla was!!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁODZIEJE
zainteresowany - 2012-08-20 19:39:16 odpowiedz | cytuj
myślałem ,ze jest to firma renomowana.niestety taka sama jak inne.na szarych pracownikach robi się swój biznes.przepisy bhp nie spełniane w 80 %, NIK nie kontroluje warunków pracy albo mają układy.30 stopni gorąca a firmę nie stać na dystrybutory z wodą.buty służbowe własne.
5,50 na godzinę to wysoko zaniżone stawki w ochronie ,pracując 24 na 48 = 1200 zł. to nie ma nawet najniższej krajowej ,która jest 1500zł. a praca ciężka w trudnych warunkach. tak wykorzystują pracowników w Warszawie inne agencje ochroniarskie.Juwentus śladem innych firm zaczyna opóżniać wypłaty po 3 , 5 dni.powinien wówczas płacić odsetki.nie płacąc ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nków na czas jesteśmy tak rozliczani.presja na pracownika a od siebie nic.
były pracownik - 2012-08-20 19:47:28 odpowiedz | cytuj
ze szkoleniami jest tak;podpisujesz ze sie odbyło i koniec.pracownicy szkolą pracowników za fryko .a ktoś bierze za to kasę.jest to firma spółka i o szarych roboli nie dba się kompletnie tylko wymaga,wymaga.nie ma znaczenia czy masz wykształcenie,czy nie wszyscy do jednego wora,zadnych awansów ,tylko nagany lub za bramę.
były ochroniarz - 2012-08-20 20:01:34 odpowiedz | cytuj
to wszystko prawda co piszą powyżej.musi ktoś wziąć sie za Nich.jezdżą limuzynami że hejjjjjjjjjj.a umundurowanie dla kobiet takie same jak dla mężczyzn.a chcą by ładnie wygladać,koszula męska zamiast bluzeczki ,30 stopni i trzeba być zapietym pod szyję.a sami chodzą w lekkich bluzeczkach.niech by tak posiedzieli 24 g. w pomieszczeni=ach bez klimy.,bez picia i bez pokoju socjalnego,zero intymności .taka sama firma jak inne ,nawet w innych są lepsze warunki socjalne.ciekawe Gdzie SĄ SŁUŻBY BHP .?///????????
ewntualny pracownik - 2012-08-23 13:36:27 odpowiedz | cytuj
Czy na temat warunków pracy w biurze ? Finanse? Warunki zatrudnienia ? Bo jakieś dziwne wieści do mnie dochodzą
anton - 2012-10-25 00:45:07 odpowiedz | cytuj
Doskonale wiedzą jak \"skubać\" pracowników. Są jeszcze bardziej przewrotni. Niedawno zwolnili pracowników na umowę o pracę i od razu dali im propozycję pracy na umowę-zlecenie. Zwalniali stopniowo, by nie było to zwolnienie grupowe (by nie płacić odpraw). Co ciekawsze, dają teraz umowy o pracę pracownikom mającym rentę (pracującym u nich od kilku lat), zatrudniając ich w innej swojej spółce. Zastanawiające ale proste do rozszyfrowania: dostaną z PFRON dofinansowanie do 100 % za zatrudnienie takiego, nowego pracownika. Teraz będą \"skubać\" PFRON.
Rysiek - 2012-11-09 09:00:32 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w Juwentusie 2 lata. Szczerze muszę powiedzieć, że jedynie najgorszego wrogowi życzę tam pracy. W ochronie fizycznej pracują starzy zniedolezniali emeryci za 3 zl. Kultura firmy jak jej właściciela Kamińskiego. Prosty c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , bez wizji, kopiujący pomysły konkurencji. Zawsze nie mogłem się doliczyć wynagrodzenie bo potrącają za wszystko. Np za ubezpieczenie które nic nie daje, jakieś kary, pranie, itd.
Juventus to nie ochrona tylko ochronę berety. Jeszcze gorsze niż zakłady pracy chronionej.
Rysiek - 2012-11-09 09:07:25 odpowiedz | cytuj
Juventus M O C H E R O W E B E R E T Y !
KALIŃSKI NA STUDIA IDŹ I DO LOGOPEDY (TAKI LEKARZ DLA JĄKAŁÓW)
shaolin - 2013-04-21 01:17:00 odpowiedz | cytuj
o majn god, tak jest wszędzie i zostanie, chcieliscie zachód, prywaciarzy, wolnosć, demokracyję w Polsce to jest.
Czas się przyzwyczaić bo narzekanie i tak nic wam nie da.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość: