Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

Pracowałeś w firmie Ochrona Juwentus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-05-28 15:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy miał podwyższyć w czerwcu w zeszłym roku a ogólnie nie mieliśmy podwyżki od 3 lat
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2010-01-19 09:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos pracowal w juwentusie w biurze??jak to tam wygląda??jak z kasa i szkoleniami??no i te umowy dwie to nie jakas sciema??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-01-28 19:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia - 2010-01-19 09:54:16

czy ktos pracowal w juwentusie w biurze??jak to tam wygląda??jak z kasa i szkoleniami??no i te umowy dwie to nie jakas sciema??

cala ta firma to sciema
zdjecie uzytkownika
prawy - 2010-02-12 08:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podpisales kwit na ubezpieczenie ktore wynosi 19 pln, z tad ta roznica
zdjecie uzytkownika
john - 2010-11-29 15:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak myslicie jak ponad rok temu pracowałem w ochronie juwentus a potem zrezygnowałem to czy moge teraz jeszcze raz próbować tam dostać sie do pracy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-28 15:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę,napiszcie jeżeli ktoś pracował w Juventusie w dziale windykacji,jakie warunki finansowe,jaka atmosfera Wawa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 02:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcial bym sie zaciagnac do ochrony juwentus ale mam tylko szkole zawodowa i taksie zastanawiam czy mnie by tam przyjeli?? no i czy jakies szkolenia na icencje firma organizuje bo ile sie nie myle w SOLIDZIE sa takie szkolenia
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-08-20 19:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze szkoleniami jest tak;podpisujesz ze sie odbyło i koniec.pracownicy szkolą pracowników za fryko .a ktoś bierze za to kasę.jest to firma spółka i o szarych roboli nie dba się kompletnie tylko wymaga,wymaga.nie ma znaczenia czy masz wykształcenie,czy nie wszyscy do jednego wora,zadnych awansów ,tylko nagany lub za bramę.
zdjecie uzytkownika
ewntualny pracownik - 2012-08-23 13:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na temat warunków pracy w biurze ? Finanse? Warunki zatrudnienia ? Bo jakieś dziwne wieści do mnie dochodzą
zdjecie uzytkownika
shaolin - 2013-04-21 01:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o majn god, tak jest wszędzie i zostanie, chcieliscie zachód, prywaciarzy, wolnosć, demokracyję w Polsce to jest.
Czas się przyzwyczaić bo narzekanie i tak nic wam nie da.
zdjecie uzytkownika
Miet49 - 2013-06-27 23:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o opinie na temat pracy na terenie warszawy,jaka jest atmosfera i czy pracodawca jest wyrozumiały wobec wyboru miejsca pracy przez pracownika ze względu np na dojazdy?
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-08-22 15:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam takie pytanie zrobiłem licencje 2 stopnia i poszedłem do juwentusa spytac sie o prace na operatora stacji monitorowania bo podobno dobrze płacą, dałem mu swoje cv i on mi odpowiedział ze pracowałem w grupach interwencyjnych i przez to nie mam mozliwości dostania sie na operatora. naprawde jest tak w juwentusie ze jak sie pracowało albo pracuje w grupach interwencyjnych nie mam mozliwosci dostania pracy na operatora czy to kit?
zdjecie uzytkownika
itaka - 2013-08-25 06:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawy, mam podobną sytuację. tzn nie starałem się o pracę na operatora, ale pracowałem w interwencji, to już nie mogę być operatorem?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-26 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w Ochrona Juwentus Warszawa robią problemy z wypowiedzeniem?
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-03-27 12:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim, raczej nie, dlaczego mieliby robić jakies problemy, przecież jak nie chcesz pracowac w Juwentus, to zwyczajnie odchodzisz z obowiązującym Cię okresem wypowiedzenia.
zdjecie uzytkownika
gain - 2014-04-04 16:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochrona juwentus jest chyba jedna z najbardziej rozpoznawalnych agencji ochrony, to chyba dobrze dbają o ludzi, nie?
zdjecie uzytkownika
norin - 2014-04-06 15:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie ochrony juwentus jest sporo ofert pracy, do wielu miast po kilka różnych, jak ktoś lubi taką branżę, to może tam szukać szczęścia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x