brak logo

Elba ZPC Marcin Strzałko

Trzcianka

Opinie o Elba ZPC Marcin Strzałko

PIEKARZ 2010-05-08 19:27:27
WITAM PRACOWĄŁEM KILKA LAT W PIEKARNI ELBA W TRZCIANCE WŁAŚCICIEL JEST [usunięte przez administratora] I HAMEM TRAKTUJE PRACOWNIKÓW JAK ŚMIECI NIE WYPŁACA PIENIĘDZY NA CZAS .CZĘSTO W RATACH NO ALE ŚA TEŻ ,,DOBRE STRONY " [usunięte przez administratora] JEGO ULUBIONYM POWIEDZONKIEM JEST -,,ZA BRAMA NA TWOJE MIEJSCE CZEKA 10" ,, TO JA CI ZAUFAŁEM A TY CO ZA [usunięte przez administratora] MNIE MASZ"
pODSUMÓWUJĄC JEST TO [usunięte przez administratora] PRACY ZERO SZACUNKU DO LUDZI NO I KASA CIENKA NO I O UMOWIE TO MOZESZ ZAPOMNIEC MOZE PO 10 LATACH WYPROSISZ SIE CĄŁEGO ETATY A TAK 1/4 POZDRAWIAM I ZAP[RASZAM DO DODANIA WASZYCH OPINI
pracownik 2011-09-11 23:13:34
Jestem pracownikiem piekarni od 15 lat i zupełnie nie zgadzam się z opinią piekarza. Na terenie tego zakładu nigdy nie miały miejsca takie sytuacje, o których pisze mój poprzednik. Wypłaty zawsze są na czas, a o systemie spłat ratalnych nie ma mowy.
kIEROWCA 2011-11-06 12:12:08
Jasne! Nie ma systemu ratalnego bo płacone są marne dniówki gdyż inaczej nie byłby wogole wypłat!!! Doszło do tego ze za pół na pół naprawia sie służbowe auta z SZEFEM
były pracownik 2011-11-24 17:00:47
kolego, skoro pracowałeś lub pracujesz w elbie od piętnastu lat, to zapewne pamiętasz, że sanepid ją zamknął a produkcja szła dalej przy zamalowanych oknach. właściciel jest krętaczem, oszustem i nie liczy się z nikim. naprawy pól na pól to też prawda, wiele razy musiałem sam za własne pieniądze kupować części do trupa, którym tam jeździłem. nikt kto pracował w elbie a jest przy zdrowych zmysłach nie powie nic dobrego o właścicielu
don Pedro 2011-12-01 21:01:01
Święte słowa kolego piekarzu. [usunięte przez administratora] tak dba o pracowników jak ja o moje odchody, są to są, na pewno będą następne. Ale czego oczekiwać po zapitym i zaćpanym imbecylu co nawet podstawówy nie ma. amen
anonim 2012-01-16 09:23:04
Ty jestes pracownikiem od 15 lat? to chyba slepy jestes albo udajesz ze nie widzisz co dzieje sie w tym obozie pracy...
Jan 2012-02-09 18:36:40
Szef z pozoru grzeczny facet ale w środku siedzi kawał prostaka który nawet nie umie policzyć do 10.Żeby nie jego starszy/szacunek/ pewno skończyłby na ulicy.
witek 2012-03-09 18:37:14
pracownik - 2011-09-11 23:13:34

Jestem pracownikiem piekarni od 15 lat i zupełnie nie zgadzam się z opinią piekarza. Na terenie tego zakładu nigdy nie miały miejsca takie sytuacje, o których pisze mój poprzednik. Wypłaty zawsze są na czas, a o systemie spłat ratalnych nie ma mowy.
pracowałem jako kierowca faktycznie szef traktuje ludzi jak parobków nie martwi się o stan samochodów a są w opłakanym stanie karze naprawiać kierowcom samochody jak tak dalej pójdzie to będzie rozwoził rowerem. brakuje kontroli transportu drogowego
Znajomy 2013-05-03 11:10:52
Moja koleżanka pracowała w tej piekarni na krajalnicy, to co opowiadała w głowie się nie mieści! Ponieważ znam szefa osobiście nie mówiąc o kogo chodzi spytałem... powiedział że jak to nie jest fachowy piekarz to byle małpa może go zastąpić, i że tych to on zwalnia w parę sekund bo nie mają umowy.
zadowolony to marcinek jest 2013-10-10 18:45:30
ja także przepracowałem w tej pseudo firmie kupę lat ,
-zamalowane okna fakt
- grzyb przykryty płyta gipsowa zęby było taniej biała i na to płytki fakt
- szef kretyn po podstawówce fakt
- znam tylko 2 osoby które przepracowały tam 15 lat i na pewno żaden z nich nie napisał by tego co nasz 15 letni stażysta pod którego podszywa się pewnie nasz szefuńcio .
Prawda jest tak i każdy ja zna , a teraz jak już jego rodzicie przenieśli się na wieczny odpoczynek to odwaliło mu na max.
najpierw jego ojciec siedział tam co weekend gdzie też zmarł w piekrani po po wylewie jego kochany synek i tak zagonił go do piekarni , brak słow ,matka także w nocy pracowała żeby złodzieji pilnować czyli wszystkich pracownikow .
Nie wspomne o pani [usunięte przez administratora] która robiła na krajalnicy i poroniła w pracy to nawet pogotowia nie wezwał tylko za brame wyrzucił bo bez umowy była to juz mówi samo za siebie lepiej skończe bo za dużo podobnych wpomnień mam z tej pseudo firmy
serce 2013-11-12 16:52:13
elba robia ludzie uczciwi i mniej uczciwi jest jedna taka co przy zawijaniu zasypia he he i jej synek cpunek co chwile lata do kibla przycpac robisz tam jako parobek bez umowy na czarno powinni zajac cie tym jakies wiekszse szychy inspekcja pracy ze ludzi ma na czarno zastanawiam sie gdzie to zglosic a napewno zglosze bo ludzi traktuja jak zwierzeta robisz 10godzin jedna przerwa 30minut kawy sobie nie mozesz zrobic no ale co tu gadac tzeba dzialac zeby te ludzie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak psy poprosze jakis numer do inspekcji pracy ja juz zadzwonie bo ludzie sie boja o tym gadac
migotka 2014-01-17 16:47:37
serce jeżeli uważasz się za pokrzywdzonego to powiedz to szefowi po drugie jak byś chciał zadzwonić do inspekcji to byś już dawno zadzwonił po trzecie z (usunięte przez administratora)zawsze idzie się dogadać A TAK PO ZA TYM NIkt na siłę przy maszynie nie trzyma
keron 2014-01-31 21:03:00
nie zglaszaja bo im dobrze pewnie wychodza z zalozenia ze gdzie indziej moze byc gorzej , a pieczywo woza nawet po 120 km w jedna strone jak nie wiecej
piekarz 2014-02-23 18:41:10
ciekawi mnie dlaczego tak wypisujecie i w beszczelny sposób ajak niema przcy to sami do piekarni przychodzicie w łaske zeby miec pare groszy i pełne torby wynosic wstydzilibyscie sie pisac kto niechce pracowac tam to niemusi nikt niezmusza ludzie tam pracujom po kilkanascie lat i nienarzekajom jak ktos leci w kulki sam to co innego moze sie spodziewac tak jak pracujesz tak jestes wynagradzany i tyle a nie takie bzdury wypisujecie
1
były pracownik 2014-03-18 12:07:08
(usunięte przez administratora) ..a jaka poprawnosc gramatyczna i ortograficzna, no ale-jak sie ma tylko podstawówe, trudno spodziewac sie światlych wypowiedzi.Pozdrawiam desperatów,którzy tam jeszcze poacują.
1
anonim 2014-03-18 12:11:27
jak przyjdzie czas na emeryture to dopiero beda sie w głowy pukac(usunięte przez administratora)
janek 2014-05-31 16:10:19
120km to jeszcze nie tak dużo, w 4 godzinki obrócisz, no z ładowaniem pewnie 5-6, zalezy tez od warunków na drodze.
mirella 2014-12-15 12:42:01
hahaha myslicie na prawde o emeryturze, ludziee zastanowcie sie co sie teraz dzieje z tymi emeryturami, my tego pewnie nei zobaczymy jak tak dlaej pojdzie. mam wrazenie ostatnio, ze trzeba so bie odkladac z miesiaca na miesiac kupe pieniedzy a nie czekac na emeryture, nie ma co przejadac pieniedzy trzeba odkladac
xxxxx 2015-01-27 12:54:15
Pana Marcina znam kilkanaście lat jest to bardzo porządny i zrównoważony człowiek.
Na pewno szanuje pracowników, natomiast warcholstwo i nieroby będą zawsze mieli problem. Pozdrawiam Pana Marcina i życzę wszystkiego najlepszego!
sprzedawca wódki 2015-02-01 01:50:25
polecam inspekcja pracy w Pile a najlepiej prokuratura i koniec z takimi pseudo biznesmenami. To samo ten z Lubasza. Złodziej na maksa okrada ludzi ale mercedesami się wożą. Za czyje? za naszee zusy i podatki niezapłacone Państwu. Czas z tym skończyć!
ja 2015-02-01 14:36:16
Jak widać koledzy Marcin i Romek przyjęli te samo prawo, swoje prawo. Uczył Marcin Marcina... Dla jednego i drugiego człowiek to nikt. Wystarczy ich posłuchać jak są osobno. Jeden na drugiego gada a kiedy razem to wielcy przyjaciele od butelki i nie tylko. Złodzieje i oszuści z pełną świadomością słów. Niech mnie nawet podadzą do sądu, udowodnię jak okradają ludzi i Państwo! Pracodawcy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
były pracownik 2015-02-03 18:05:42
marcinek-porzadny i zrownowazony ha ha! to ciekawe kto tak drze sie na pracownikow i ich poniza? pracowałem-słyszałem, wszyscy ktorzy go znaja wiedza jaki jest. a tobie xxxxx to chyba marcinek zapłacił za te pozytywna opinie,pytanie czym zapłacił? pewnie tymi pieniedzmi z niepłaconych zusow ,ktore kierowcy sami płacili,i sprzedazy bez KASY FISKALNEJ z samochodów.
1
Obiektywny 2015-02-08 01:56:42
Polecam Sendala. Jak będzie miał porównanie wówczas zrozumiesz na czym polega różnica. Marcin myśli, Sendal myśli ,że myśli. Tym się różnią!
Ela 2015-02-15 21:52:49
wolę pójść 10 razy do Elby niż raz do Sendala. Byłam tam raz. Widziałam jak pił, wyzwał w nocy pracownice , odeszła dziewczyna z wydawki. Wystarczyło mi to na całe zycie
były pracownik 2015-02-26 16:12:40
czym sie stresujesz? bedziesz rył po 12 godz bez umowy,własciciel bedzie cie poniżał...poczytaj inne opinie i dobrze sie zastanów,to praca dla desperatów
1
były pracownik 2015-03-27 11:00:20
"czy rzeczywiście pracuje się w tej firmie bez umowy, nie nwiem czy ktokolwiek by się na to zgodził obecnie " masz watpliwosci? jak nie ma co do garnka włozyc to człowiek-pracownik nie ma wyboru,marcinek wypasiony a pracownicy to nawet zusu płaconego nie maja bo niby jak skoro pracuja na czarno?
adam 2016-05-12 13:16:19
nie wiecie czy nie szukają kogoś do pracy do Elba Zakład Piekarsko Ciastkarski
Zostaw swoją opinię o Elba ZPC Marcin Strzałko - Trzcianka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elba ZPC Marcin Strzałko