brak logo

quick-mix sp. z o. o.

Strzelin

Opinie o quick-mix sp. z o. o.

wiedza 2015-12-02 19:02
Podobno sam odszedł. Ciekawe kiedy popłynie ten ala kierownik bez wiedzy.
szpec 2015-12-15 20:29
kierownicy w QM są, z łapanki , niskie płace bałagan największa rotacją ludzi w chemii budowalnej , szkoda czasu , nie ma sensu niskie płace, brak wsparcia, narzędzi tak słyszałem od byłego pracownika QM NIE POLECAM /////////
Sprzedawca 2015-12-19 19:14
Sam nie odszedł został zwolniony. Ludzie liczą ze nowy zmieni na lepsze
2
mk 2015-12-28 10:03
nowym prezesem w Quick Mix będzie kolega Waldemar P, były DH z Caparol Polska. czyli kasy w rynek pójdzie sporo i pewnie ściągnie swoich przydupasów.
2
ciekawski 2015-12-29 19:14
prawdziwy idiota???
1
Kit 2016-01-12 15:44
Czy juz wybrano nowgo Prezesa w tej dziadoskiej firmie?
Kit 2016-01-19 15:08
Czy w quick mix jest juz nowy Prezes. .? Czy ktos wie ?
Szukam iformacji 2016-03-06 22:35
Część opinii jakby preparowana. Nikt kto ma dwie działające szare komórki w mózgu nie wysyła cv i nie pisze o tym na forum. Czesc odpowiedzi jakby reżyserowane.
Niech ktoś normalny napisze krotka opinie jak tam się teraz pracuje i czy jakies oferty sa na okolice Żar?
obecny pracownik 2016-03-07 22:48
Już szukają - aplikuj , najlepiej kontakt bezpośrednio do Karoliny H.
potencjalny 2016-03-08 19:39
Na rynku chodzą suchy ze jak zwolnili prezesa to jest lepiej i ludzie mogą pracowac normalnie. Czy to prawda?
wojtek 2016-03-15 12:16
Witam
Jaki jest system pracy dla wózkowego są nocki , 4 brygadówka i jakie mniej wiecej zarobki ??
z góry dzieki za odpowiedz
szpec 2016-03-31 21:26
uwaga na ludzi w firmie z tego co słuchy chodzą biorą nawet ludzi co pracowali i wykładali w sklepie proszek persil bo mało płacą i nikt nie chce pracować ponoć zostali ludzi bynajmniej większość z branży spożywczej
Pracownik 2016-04-25 20:23
Pod zarządem nowego prezesa wszystko wskazuje na to że przychodzi normalność dla firmy szacunek do ludzi a firma podąży w kierunku dalszego rozwoju. Na pewno prezes musi dokładnie sprawdzić co w trawie piszczy i kto ściemnia a kto nie. Jednak ja wam mówie będzie dobrze i warto będzie z firmą się wiazac na lata
2
ja 2016-05-01 12:31
A jaki ma stosunek do szarych pracowników. Zabiera premie, zwalnia ?
Romek 2016-06-04 14:57
W pracy nie chodzi o to żeby czuć się jak niewolnik i bać się zwolnień czy zabrania pensji w końcu to nie łaska . Za pracę każdy oczekuję należne wynagrodzenie. Każdy decyduje który pracodawca zapewni mu lepsze warunki pracy i płacy. Obecnie jest coraz większe zapotrzebowanie na dobrych pracowników a wynagrodzenie jest sprawa indywidualna a nie statystyk podawanych w internecie lub gazecie. Więc spokojnie. Każda firma w dzisiejszych czasach która chce się rozwijać i zarabiać na rynku musi zadbac o pracowników i wciąz ich motywowac
He he 2016-09-11 17:08
Wszystko tak jak było :)...
2
Kodeka 2016-10-04 18:35
Znowu w Quickmix wróciło wszystko do normy tzn. Zaczęli zwalniać - podobno puknęli 2 kierowników i paru pH . Chyba nowy prezes zaczął reformy :)
1
Dragon 2016-10-07 22:37
Jak to znowu zwolnienia? O co tam chodzi? Kto będzie teraz tam pracować?
szpec 2016-10-11 18:57
czas na dyrektorka niech tych ślizgaczy po zwalniają wraz z produkt managerami produkty fajne ale kadra zerowa wraz z dziewczynkami w biurze . Dobrze , że Prezes robi to co się należało dawno super decyzję tylko szkoda tych ludzi co kiedyś pracowali
4
lalek 2016-10-11 20:05
No nareszcie :) Brawo dla Prezesa. Jeszcze tylko 4 osoby i sytuacja czysta i klarowna.
Kierownicy byli potrzebni jak umarłemu kadzidło. Może firma się teraz podniesie :)
Kto 2016-10-13 00:56
O co chodzi jeszcze 4 osoby do zwolnienia? Kogoś jeszcze będzie zwalnial?
witam 2016-10-13 21:33
Prezes ma prawo zatrudniać i zwalniać kogo chce. Zarząd mu na to pozwala i robi co uważa. Jak to wygląda na rynku i jak czują się pracownicy w takiej firmie to już inna historia. Kto bardziej rozgarniety poradzi sobie bez problemu na rynku. Widze że archiwum bogate ma firma na tym portalu
mai 2016-10-15 17:31
a to w takim razie będą się jakies nowe stanowiska pracy szykowały wolne w związku z tymi zmianami? ogólnie to widze bardzo często szukacie doradców techniczno handlowych - to jakaś jest duża rotacja w tym stanowisku?
Hotel Maria 2017-01-24 20:25
Prezes obstawia się swoimi zaufanymi przydupasami z Caparola .Gość niby młody , w miarę oczytany a takie koterie odwala .Widać nepotyzm to cecha charakterystyczna byłych managerów z f-my z pędzlem w tyłku słonia .
W QM nadal brak wsparcia marketingowego , dziwne promocje oraz zatory w przepływie informacji.
Metody ze słoniowej f-my nie do końca da się przeflancować na grunt QM bo to i czasy inne a i ludzie mocno przerażeni . Atmosfera - zgniła .
Ogólnie nie wróże sukcesu rynkowego bo każdy tam myśli tylko o własnym tyłku a nie o f-mie .
No cóż tak to jest gdy jest przerost formy nad treścią - w slamowaniu Waldemar P. jest mistrzem (szkoła Caparola )
9
Zadowolony pracownik 2017-01-28 16:21
Cóż za dramatyczna wypowiedź…
To teraz może trochę analizy i sprostowania.
Sugeruję sprawdzenie znaczenia słów: koteria i nepotyzm. Definiowanie nepotyzmu w prywatnych firmach, jako zatrudnianie np. znajomych jest nadużyciem. Dla efektywności spółki wręcz ważne jest, aby ten „nepotyzm” istniał, bo ufamy osobie, którą zatrudniamy. Rozumiem, że dla Kolegi networking czy system rekomendacji to zupełnie obce pojęcia – może trzeba trochę poczytać na ten temat…
Jeśli ktoś odpowiada za efekty firmy, to musi mieć do tego narzędzia. W każdej firmie głównym narzędziem są ludzie.
W sektorze prywatnym nepotyzmem określa się zatrudnianie rodziny czy znajomych NA SZKODĘ FIRMY. Nie uważam, aby zatrudnienie menadżerów sprzedaży z kilkunastoletnim doświadczeniem, posiadających odpowiednie kwalifikacje i kompetencje było działaniem na szkodę firmy. ( no chyba, że konkurencji). Nie mówiąc już o użytym przez Kolegę sformułowaniu „przydupas”. Finezja tego określenia mnie przerosła, więc nie skomentuję…
Kolega stosuje dużo uogólnień: „brak wsparcia marketingowego, dziwne promocje zatory w przepływie informacji, ogólnie, bo każdy”. Świadczy to albo o braku znajomości tematu albo o kompletnej ignorancji.
„Ludzie przerażeni”? Naprawdę? A ja myślę, że ludzie w końcu czują, ze da się normalnie pracować i odnosić sukcesy. Że w końcu ktoś ich słyszy i słucha.
„Zgniła atmosfera ”? Tak, czuć tę zgniliznę w wypowiedzi Kolegi.
„Ogólnie nie wróże sukcesu rynkowego” – a to wyszło z fusów, czy ze szklanej kuli? Bo nie zakładam, że Kolega pokusił się o szczegółową analizę…
Ale tak to jest, gdy jest przerost formy nad treścią…
12
spokojnie 2017-02-10 23:09
Będzie dobrze. Zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony
3
RUMI 2017-02-10 23:13
Hotel Maria to kto? Pracownik Hotelu Maria czy QUCIK-MIX?
chyba wiem kto to 2017-02-11 18:17
Hotel Maria to chyba niezadowolony bliski współpracownik obecnego zarządu i boi się. może z południa?
motel Wiesiek 2017-02-18 20:39
moze warto dac szanse nowym?
wydaje mi sie ze sa ok
sprawdzali sie w C to i tu dadza rade bo wazny jest czlowiek i produkt za nim stojący a nie cytujac klasyka przerost formy nad trescia, ktora pozostała w C na stolkach kierownikow regionow ;)
3
KFC 2017-02-19 16:17
A ja tam jestem zadowolony :):)
4
też zadowolony 2017-02-19 16:33
z podwójnym serem ???:)
2
doswiadczony w sprzedazy 2017-02-24 19:18
Chciałem coś się dowiedzieć o firmie a tu czytam wpisy zdesperowanych pracowników i prezes pisze z pracownikami na forum?
Cos ktoś napisze czy nowe wakaty sa?
2
Ktos 2017-02-26 10:55
To pytanie do działu rekrutacji chyba a szczegóły i adres znajdziesz pewnie na stronie www
Hotel Maria 2017-02-28 12:09
Doświadczony w sprzedaży.
Oczywiście że Prezes moderuje forum jak również zaufani pracownicy zgodnie z regułą ;
Łubu dubu, łubu dubu ....
4
Matka 2017-02-28 18:26
Nowych wakatów brak - czas zabrać się do pracy!
1
Ja 2017-03-02 13:04
Niby Hotel, a poziom co najwyżej podrzędnego "Motelu"...
1
Dystrybutor 2017-03-12 08:56
Po odejściu pracowników z C sprzedaż w C leci na łeb na szyje, a to dowód na kompetencje doświadczonego Zespołu, która dźwignie Q-M i zbuduje godnego konkurenta na rynku. Kto pracowity, znajdzie tu dobra prace na lata. Powodzenia.
8
MAny 2017-03-14 22:17
Najnowsze wiadomości !!!
Były pracownik ( kierownik) z Trójmiasta jak to mówił pewien Pan ,,Fachowiec pierwszej klasy i menadzer z prawdziwego zdarzenia "obecnie sprzedaje pędzelki i jest handlowcem. Dziekuje za uwagę.
3
:) 2017-03-18 17:19
Bardzo dobra firma, atmosfera motywująca, myślenie jakościowe - świetnie!!!
8
Wujek 2017-03-23 21:37
Czuć, że do nas przyszła wiosna.. To widać, słychać i czuć. Po nocy zawsze przychodzi dzień... i z tygodnia na tydzień jest coraz dłuższy. Pracujemy!
4
Wujek 2017-04-01 18:20
Ciężką pracę z gwarantowaną satysfakcją i poczuciem brania udziału w czymś niezwykłym... benefity przyjdą pewnie trochę później.
zorientiwany bardzo dobrze 2017-04-12 20:35
Kolejne tsunami przed quick-mix szykujmy się na to od maja ! Kto przetrwa ma robotę do końca roku . Powodzenia w weryfikacji :) na pierwszy ogień pomorze , później wielkopolska a potem pewnie DW no i Centrala :)
6
He he 2017-04-27 21:19
Pracowałem... Teraz pracuję w dalszej konkurencji... Rozumiem pracowników firmy C, którzy poszli za swoim guru do QM, ale oni chyba jeszcze nie czują tego, że strzelili sobie w kolano i stopę za jednym razem. Zatrudnili się tam na szkodę... Tylko swoją szkodę. Zmienili Mercedesa na Zaporożca i myślę, że niedługo się zorientują... Ale dzięki nim zwolniły się miejsca w C :). Jeżdżę po rynku i widzę co się dzieje - QM był ogólnie mało znany w moim regionie, ale teraz po prostu zanika...
PS. Panie prezesie WP... Nie wypada tak z byłymi pracownikami niższego szczebla dyskutować...
8
Obserwator Realizator 2012 2017-04-28 06:49
Podobno ustrzelili kolesia ze Śląska i to pewnie nie koniec .... a co do komentarza poprzednika to fakt ze byli pracownicy z firmy C którzy poszli jak "baranki" za swoim pasterzem WP zaczynaja powoli nerwowo oglądać sie do tyłu i pewnie jest to tylko kwestia czasu a zacznie sie ich rejterada .... twierdze ze reformy WP mogą stać sie gwoździem do trumny QM i po kolejnej porażce sie już nie podniesie .....
2
Tttus 2017-04-28 06:51
Przyjdzie ale benefis :€
1
remi 2017-05-05 16:34
Pojawiło się ogłoszenie na DTH warmińsko mazurskie - czyżby autonomiczny region warmińsko mazurski stał się faktem ??? Pytanie do zorientowanych jaka kasa , warunki etc.
1
Obserwator Realizator 2012 2017-05-12 20:04
No i zaczęła się kolejna zawierucha tym razem na Północy.... Nikt nie wie o co chodzi , jedni mówią że stary dth sam się zwolnił inni ze jest kolejną ofiarą słoników... Rynek nie odbiera tego zbyt dobrze , to teraz pewnie czas przyjdzie na Wielkopolskę i na Wrocław - oj będzie się działo.
3
gg 2017-05-14 22:16
Tak jest wakat za kolegę który tam pracuje do końca maja . Sam się zwolnił ponieważ musiał by dojeżdżać z Gdańska na Mazury a to za bardzo się nie kalkuluje
1
zainteresowany 2017-06-27 23:53
Witam. Czy na śląskie , a konkretnie na północ śląska ktoś poszedł czy jeszcze Quick szuka ?
Hanna 2017-08-09 12:04
Co możecie powiedzieć o możliwościach rozwoju w quick-mix? Czy można liczyć na dodatkowe kursy i szkolenia podnoszące kwalifikacje? Jak się ma kwestia awansów? Co warto wiedzieć, jeśli myśli się o pracy w firmie na dłużej? Każda dodatkowa informacja będzie pomocna.
Zostaw swoją opinię o quick-mix sp. z o. o. - Strzelin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie quick-mix sp. z o. o.