brak logo

quick-mix sp. z o. o.

Strzelin

Opinie o quick-mix sp. z o. o.

bezstronny 2015-01-09 21:24
Nie wiem a jakich GPS mówisz, to bzdura.Pracowałem w tej firmie. Nigdy też nie miałem takich tekstów od DH czy Kier. Regionów.
Nie Jesteś obiektywny.Zaznaczam nikogo nie bronie, tylko piszę prawdę
1
anna 2015-01-31 13:52
Czy jest możliwość otrzymania od QM 4000 na rękę z bogatym doświadczeniem?
pytanie 2015-04-16 22:05
Podobno znowu dwóch handlowców się zwolniło w ciągu około miesiąca czasu. jeden nie chciał przedłużyć po 3 miesiącach umowy a drugi nie przepracował roku i podziękował. Co się dzieje?
2
Jaro 2015-08-14 17:12
Zastanawiam się nad ostatnimi wpisami a raczej w jakim celu prezes uskutecznia wywody?
Kto 2015-08-15 13:41
Czy to prawda ze zwolnili Gila i czy jest nowy prezes i kto ?
Były 2015-08-25 22:36
Został odwołany przez zarząd w Niemczech i był w firmie do końca lipca pracownicy czekają na nowego prezesa
1
Magda 2015-08-28 21:37
Wszystko wskazuje na to że właściciel firmy chce mieć stabilną sytuację w każdym oddziale QUICK-MIX w europie a Polska to ważny rynek. Życzę personelowi spokojnej pracy i wybrania dobrego prezesa i oby na tym portalu od teraz pojawiały się tylko pozytywne opinie o QUICK-MIX.
killer 2015-09-11 16:21
wylali wreszcie cwanego kurdupla z zachodniopomorskiego?
Remik 2015-10-21 20:50
Jaki zakrez zaropkow w firmie?ile można dostać na reke jako przedstawiciel regionalny?Czy autem można sobie jezdzic po pracy np. do sklepu albo znajomych?
6
Właściwy temat-Były pracownik 2015-11-19 01:07
chłopcy co wy tu wypisujecie? To nie jest forum dla ludzi wymagających opieki. Z tych tekstów co piszecie nic nie wynika. Tu chodzi o normalne opinie a nie pierdoły. Jak jest teraz w firmie po tym odwołaniu prezesa qm? poleprzyło się jest jusz normalnie?
szpec 2015-11-24 20:04
Tragedia z tego co słyszałem nikt nie poleca słabo to ponoć w terenie wygląda
wiedza 2015-12-02 19:02
Podobno sam odszedł. Ciekawe kiedy popłynie ten ala kierownik bez wiedzy.
szpec 2015-12-15 20:29
kierownicy w QM są, z łapanki , niskie płace bałagan największa rotacją ludzi w chemii budowalnej , szkoda czasu , nie ma sensu niskie płace, brak wsparcia, narzędzi tak słyszałem od byłego pracownika QM NIE POLECAM /////////
Sprzedawca 2015-12-19 19:14
Sam nie odszedł został zwolniony. Ludzie liczą ze nowy zmieni na lepsze
1
mk 2015-12-28 10:03
nowym prezesem w Quick Mix będzie kolega Waldemar P, były DH z Caparol Polska. czyli kasy w rynek pójdzie sporo i pewnie ściągnie swoich przydupasów.
2
ciekawski 2015-12-29 19:14
prawdziwy idiota???
1
Kit 2016-01-12 15:44
Czy juz wybrano nowgo Prezesa w tej dziadoskiej firmie?
Kit 2016-01-19 15:08
Czy w quick mix jest juz nowy Prezes. .? Czy ktos wie ?
Szukam iformacji 2016-03-06 22:35
Część opinii jakby preparowana. Nikt kto ma dwie działające szare komórki w mózgu nie wysyła cv i nie pisze o tym na forum. Czesc odpowiedzi jakby reżyserowane.
Niech ktoś normalny napisze krotka opinie jak tam się teraz pracuje i czy jakies oferty sa na okolice Żar?
obecny pracownik 2016-03-07 22:48
Już szukają - aplikuj , najlepiej kontakt bezpośrednio do Karoliny H.
potencjalny 2016-03-08 19:39
Na rynku chodzą suchy ze jak zwolnili prezesa to jest lepiej i ludzie mogą pracowac normalnie. Czy to prawda?
wojtek 2016-03-15 12:16
Witam
Jaki jest system pracy dla wózkowego są nocki , 4 brygadówka i jakie mniej wiecej zarobki ??
z góry dzieki za odpowiedz
szpec 2016-03-31 21:26
uwaga na ludzi w firmie z tego co słuchy chodzą biorą nawet ludzi co pracowali i wykładali w sklepie proszek persil bo mało płacą i nikt nie chce pracować ponoć zostali ludzi bynajmniej większość z branży spożywczej
Pracownik 2016-04-25 20:23
Pod zarządem nowego prezesa wszystko wskazuje na to że przychodzi normalność dla firmy szacunek do ludzi a firma podąży w kierunku dalszego rozwoju. Na pewno prezes musi dokładnie sprawdzić co w trawie piszczy i kto ściemnia a kto nie. Jednak ja wam mówie będzie dobrze i warto będzie z firmą się wiazac na lata
1
ja 2016-05-01 12:31
A jaki ma stosunek do szarych pracowników. Zabiera premie, zwalnia ?
Romek 2016-06-04 14:57
W pracy nie chodzi o to żeby czuć się jak niewolnik i bać się zwolnień czy zabrania pensji w końcu to nie łaska . Za pracę każdy oczekuję należne wynagrodzenie. Każdy decyduje który pracodawca zapewni mu lepsze warunki pracy i płacy. Obecnie jest coraz większe zapotrzebowanie na dobrych pracowników a wynagrodzenie jest sprawa indywidualna a nie statystyk podawanych w internecie lub gazecie. Więc spokojnie. Każda firma w dzisiejszych czasach która chce się rozwijać i zarabiać na rynku musi zadbac o pracowników i wciąz ich motywowac
He he 2016-09-11 17:08
Wszystko tak jak było :)...
2
Kodeka 2016-10-04 18:35
Znowu w Quickmix wróciło wszystko do normy tzn. Zaczęli zwalniać - podobno puknęli 2 kierowników i paru pH . Chyba nowy prezes zaczął reformy :)
1
Dragon 2016-10-07 22:37
Jak to znowu zwolnienia? O co tam chodzi? Kto będzie teraz tam pracować?
szpec 2016-10-11 18:57
czas na dyrektorka niech tych ślizgaczy po zwalniają wraz z produkt managerami produkty fajne ale kadra zerowa wraz z dziewczynkami w biurze . Dobrze , że Prezes robi to co się należało dawno super decyzję tylko szkoda tych ludzi co kiedyś pracowali
3
lalek 2016-10-11 20:05
No nareszcie :) Brawo dla Prezesa. Jeszcze tylko 4 osoby i sytuacja czysta i klarowna.
Kierownicy byli potrzebni jak umarłemu kadzidło. Może firma się teraz podniesie :)
Kto 2016-10-13 00:56
O co chodzi jeszcze 4 osoby do zwolnienia? Kogoś jeszcze będzie zwalnial?
witam 2016-10-13 21:33
Prezes ma prawo zatrudniać i zwalniać kogo chce. Zarząd mu na to pozwala i robi co uważa. Jak to wygląda na rynku i jak czują się pracownicy w takiej firmie to już inna historia. Kto bardziej rozgarniety poradzi sobie bez problemu na rynku. Widze że archiwum bogate ma firma na tym portalu
mai 2016-10-15 17:31
a to w takim razie będą się jakies nowe stanowiska pracy szykowały wolne w związku z tymi zmianami? ogólnie to widze bardzo często szukacie doradców techniczno handlowych - to jakaś jest duża rotacja w tym stanowisku?
Hotel Maria 2017-01-24 20:25
Prezes obstawia się swoimi zaufanymi przydupasami z Caparola .Gość niby młody , w miarę oczytany a takie koterie odwala .Widać nepotyzm to cecha charakterystyczna byłych managerów z f-my z pędzlem w tyłku słonia .
W QM nadal brak wsparcia marketingowego , dziwne promocje oraz zatory w przepływie informacji.
Metody ze słoniowej f-my nie do końca da się przeflancować na grunt QM bo to i czasy inne a i ludzie mocno przerażeni . Atmosfera - zgniła .
Ogólnie nie wróże sukcesu rynkowego bo każdy tam myśli tylko o własnym tyłku a nie o f-mie .
No cóż tak to jest gdy jest przerost formy nad treścią - w slamowaniu Waldemar P. jest mistrzem (szkoła Caparola )
8
Zadowolony pracownik 2017-01-28 16:21
Cóż za dramatyczna wypowiedź…
To teraz może trochę analizy i sprostowania.
Sugeruję sprawdzenie znaczenia słów: koteria i nepotyzm. Definiowanie nepotyzmu w prywatnych firmach, jako zatrudnianie np. znajomych jest nadużyciem. Dla efektywności spółki wręcz ważne jest, aby ten „nepotyzm” istniał, bo ufamy osobie, którą zatrudniamy. Rozumiem, że dla Kolegi networking czy system rekomendacji to zupełnie obce pojęcia – może trzeba trochę poczytać na ten temat…
Jeśli ktoś odpowiada za efekty firmy, to musi mieć do tego narzędzia. W każdej firmie głównym narzędziem są ludzie.
W sektorze prywatnym nepotyzmem określa się zatrudnianie rodziny czy znajomych NA SZKODĘ FIRMY. Nie uważam, aby zatrudnienie menadżerów sprzedaży z kilkunastoletnim doświadczeniem, posiadających odpowiednie kwalifikacje i kompetencje było działaniem na szkodę firmy. ( no chyba, że konkurencji). Nie mówiąc już o użytym przez Kolegę sformułowaniu „przydupas”. Finezja tego określenia mnie przerosła, więc nie skomentuję…
Kolega stosuje dużo uogólnień: „brak wsparcia marketingowego, dziwne promocje zatory w przepływie informacji, ogólnie, bo każdy”. Świadczy to albo o braku znajomości tematu albo o kompletnej ignorancji.
„Ludzie przerażeni”? Naprawdę? A ja myślę, że ludzie w końcu czują, ze da się normalnie pracować i odnosić sukcesy. Że w końcu ktoś ich słyszy i słucha.
„Zgniła atmosfera ”? Tak, czuć tę zgniliznę w wypowiedzi Kolegi.
„Ogólnie nie wróże sukcesu rynkowego” – a to wyszło z fusów, czy ze szklanej kuli? Bo nie zakładam, że Kolega pokusił się o szczegółową analizę…
Ale tak to jest, gdy jest przerost formy nad treścią…
11
spokojnie 2017-02-10 23:09
Będzie dobrze. Zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony
3
RUMI 2017-02-10 23:13
Hotel Maria to kto? Pracownik Hotelu Maria czy QUCIK-MIX?
chyba wiem kto to 2017-02-11 18:17
Hotel Maria to chyba niezadowolony bliski współpracownik obecnego zarządu i boi się. może z południa?
motel Wiesiek 2017-02-18 20:39
moze warto dac szanse nowym?
wydaje mi sie ze sa ok
sprawdzali sie w C to i tu dadza rade bo wazny jest czlowiek i produkt za nim stojący a nie cytujac klasyka przerost formy nad trescia, ktora pozostała w C na stolkach kierownikow regionow ;)
2
KFC 2017-02-19 16:17
A ja tam jestem zadowolony :):)
4
też zadowolony 2017-02-19 16:33
z podwójnym serem ???:)
2
doswiadczony w sprzedazy 2017-02-24 19:18
Chciałem coś się dowiedzieć o firmie a tu czytam wpisy zdesperowanych pracowników i prezes pisze z pracownikami na forum?
Cos ktoś napisze czy nowe wakaty sa?
1
Ktos 2017-02-26 10:55
To pytanie do działu rekrutacji chyba a szczegóły i adres znajdziesz pewnie na stronie www
Hotel Maria 2017-02-28 12:09
Doświadczony w sprzedaży.
Oczywiście że Prezes moderuje forum jak również zaufani pracownicy zgodnie z regułą ;
Łubu dubu, łubu dubu ....
4
Matka 2017-02-28 18:26
Nowych wakatów brak - czas zabrać się do pracy!
1
Ja 2017-03-02 13:04
Niby Hotel, a poziom co najwyżej podrzędnego "Motelu"...
1
Dystrybutor 2017-03-12 08:56
Po odejściu pracowników z C sprzedaż w C leci na łeb na szyje, a to dowód na kompetencje doświadczonego Zespołu, która dźwignie Q-M i zbuduje godnego konkurenta na rynku. Kto pracowity, znajdzie tu dobra prace na lata. Powodzenia.
5
MAny 2017-03-14 22:17
Najnowsze wiadomości !!!
Były pracownik ( kierownik) z Trójmiasta jak to mówił pewien Pan ,,Fachowiec pierwszej klasy i menadzer z prawdziwego zdarzenia "obecnie sprzedaje pędzelki i jest handlowcem. Dziekuje za uwagę.
1
:) 2017-03-18 17:19
Bardzo dobra firma, atmosfera motywująca, myślenie jakościowe - świetnie!!!
4
Zostaw swoją opinię o quick-mix sp. z o. o. - Strzelin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie quick-mix sp. z o. o.