Soudal Sp. z o.o.

Cząstków Mazowiecki

Opinie o Soudal Sp. z o.o.

Zorientowany 2016-02-26 08:09
To po co tutaj siedzisz i marudzisz? Miej odwage i sie zwolnij a nie uzalaj. W czym problem?
rozbawiony 2016-02-27 11:15
To bylo do mnie??
PH jeszcze 2016-02-27 22:46
"ZORIENTOWANY"...zabolało !?
któryś z kolegów na odcisk ci nadepnął czy mamusia od cyca za prędko odstawiła ?
Kim jesteś kierownikiem czy PH który donosi na kolegów w W-wie za podwyżkę ?
Co..? napisali w końcu o tobie ?
Ja jestem jeszcze PH - pracownikiem tej firmy i jak wielu szukam pracy o którą nie jest łatwo
a więc sobie oszczędż
tych uwag prosty człowieku w stosunku do forowicz'ów.
Po to jest te forum aby wszyscy mogli napisać co sądzą o firmach dla innych.
A co do twojego bezsensownego pytania dam ci radę " MIEJ ODWAGĘ" i
pierwszego napotkanego dresiarza spytaj "W CZYM PROBLEM ?"
a uzyskasz natychmiastowa odpowiedz ..

pozdrawiam wszystkich na forum ..piszcie

ZORIENTOWANY przy okazji odpowiem ci na twoją drugą część pytania z dnia :
- 2015-11-25 20:56:05 nie wszyscy ale dwóch do PENOSILA i do dzisiaj odbija wam się to czkawką .
2
Zorientowany 2016-02-28 23:18
Strasznie pyskaty jestes. A ty taki swiety?? To po co marudzicie?? Uzalacie sie i wczym to wam pomoze. Czlowieku to tez idz gdzie indziej. Myslisz ze tylko w tej firmie tak jest?? Idz gdzie indziej to zobaczysz.
Dyzma z J. 2016-03-01 07:33
do Penosilia trzech odeszło a kolejnych dwóch z Wawy też chciało ...
i tych dwóch to nie ph tylko długoletni pracownicy wróble...i o tym ćwierkały
sieciowiec 2016-03-01 19:09
witam,
ph ds sieci?

jak to wyglada w firmie? jaka kasa? jakie auto? ile wizyt dziennie?

dzieki za odp

pozdrawiam!
3
pg88 2016-03-03 11:12
Dostajesz forda fieste, wizyty wg potrzeb idzie wytrzymać, z kasą wyjdziesz na swoje. Wszedzie dobrze jak nas tam nie ma. W porownaniu, ztego co sie widzi nie jest źle.
abstra 2016-03-04 16:55
Hej, a wiecie czy można liczyć na jakieś oferty pracy? Podobno jest szansa załapać się, bo miały powstać nowe miejsce pracy a to związane z rozwojem firmy.
stefan 2016-03-05 09:29
O czym ty (usunięte przez administratora) piszesz? Chcesz to idź sprzedawać napoje gazowane, a nie wylewasz tu swoje żale. Jak ci tak źle – to przecież nie ma przymusu
zorientowany 2016-03-05 10:21
dostajesz forda fieste/zgadza się - podajesz stan licznika rano i na koniec dnia
jak dobrze trafisz będziesz podawał tylko w piątek i poniedziałek
wizyty wg potrzeb/ zgadza się - przełożonych , plan wizyt z góry na cały tydzień
raport bezpośrednio po wizycie , kierownicy dzwonią i sprawdzają w ciągu dnia
twoją lokalizacje wg tego co wpisujesz kontrola miejsca i czasu
najlepsze jest to - z kasą wyjdziesz na swoje ... jak starczy Ci pensja około
2 tysi to jasne , że tak
... nie jest źle ... zgadza się , jest beznadziejnie !
1
włomin 2016-03-14 22:38
nie wiem skąd masz takie informacje co do rozwoju firmy. myślę ,że pomyliłaś firmy-chyba chodzi Ci o SELENĘ . ETATÓW JEST FULL ALE PO ZWALNIAJĄCYCH SIĘ PRACOWNIKACH. Poczytaj wcześniejsze posty-pracę podejmują w SOUDALU desperaci na przetrwanie dopóki nie znajda coś lepszego lub obstawiają się znajomymi . jeżeli jesteś zainteresowana na przedstawiciela no...jak wystarczy Ci na okresie próbnym 1500 zł jako PH, a póżniej sraczka żeby zrobić 85 % obrotu i coś więcej niz 1500 zł to gratuluję masz prace na 100% a druga sprawa jeżeli jesteś kobietą co wynika z loginu to jako ph nie dostaniesz pracy bo nie tolerują kobiet jako przedstawicieli. bo faceci nie którzy w soudalu mają kompleksy.. no chyba że jesteś panią z marketingu z soudala próbującą robić reklamę na forum jaka to firma jest prężna -coż "tonący brzytwy się chwyta" może lepiej dajcie ogłoszenie do pośredniaka będziecie mieli ulgę w zusie ---a nie da rady bo nikt nie przepracuje dłużej niż rok..ha..ha mimo to pozdrawiam wszystkie panie z soudala a przy okazji na targach PSB w tym roku było nie halo -już w oczy wam mówią , ze nie chcą z wami współpracować ---bardzo wam współczuję
3
zorientowany 2016-05-12 17:24
... spokojnie można u nich zarobić trochę kasy... w 100% prawda - dosłownie
trochę :)
a swoją drogą ciekawe , że taki wpis pojawia się tuż po zwolnieniu jednego z
pracowników działu technicznego ...
dział marketingu zawsze w soudalu był błyskotliwy :))
4
Infor 2016-05-13 22:00
Slabo jestes zorientowany. Sam odszedl a nie zwolnili.
1
zorientowany 2016-05-16 07:41
do Infor
to jest wersja oficjalna , dla ludzi ...
chcesz to wiesz ... to tak jak z cenami minimalnymi za produkty,
nie da się zejść tak nisko dopóki nie zrobi tego konkurencja :)
a później okazuje się ,że się da ...
8
rozbawiony 2016-06-22 12:55
Oznacza to prowizyjny system wynagradzania.
rozbawiony 2016-06-22 12:56
Oznacza to prowizyjny system wynagradzania.
długoletni klient 2016-08-15 17:58
kolejny odchodzi ze Śląska.narobił się chłop, żył obietnicami.. przez pewien czas, a od wiosny szukał.
choć ostatniemu nawet w połowie nie dorównywał
1
boss 2016-08-17 20:14
dużo kasy 1,5-1,7 max....
2
długoletni klientt 2016-08-21 17:06
tak wiszą wiszą i czekają na kolejnych....
1
x 2016-08-26 18:45
czytając kapci napewno nawet Cię nie rozpatrzą ....słabo to wygląda
poćwicz pisownie, a jak z wymową.
Na Śląsk są etaty, szukają chętnych za niewiele a dużo pracy, tak słuchy chodzą
1
Mateusz 2016-09-01 22:20
ja przeszedłem do innej konkurencji i nie żałuje. Soudal to bardzo dobry pracodawca przynajmniej teoretycznie. Ale życie to nie bajka więc jak macie inny wybór to wiecie co zrobić. Faktycznie na Śląsk szukają ale w innych rejonach również. Taka to będzie już droga=w jedną stronę dla niech. Chyba że zmienią ludzie w Centrali.
1
ph 2016-09-21 18:52
1500-1600 na raczkę.kpiny i duża obiecywana premia
3
ph 2016-09-21 18:54
1500-1600 na raczkę.kpiny i duża obiecywana premia
1
ph 2016-09-22 19:12
Ekipy ze Ślaska już niema.zostali desperaci i nieudacznicy.niech szukają..... sława o niewolniczej pracy i śmiesznej kasie rozeszła się po rynku.
2
Nick 2016-09-24 14:03
1500 podstawy to przyzwoita pensja ? To chyba jakieś żarty
2
357 2016-09-25 21:48
Nieudacznicy to są w tej firmie ludzie rekrutujący. Maja dzwonić po ostatniej rozmowie i nikt się nie odzywa, wiec jak szanują tak ludzi na rozmowach zapewne takie samo podejście mają w pracy. Byłem na rozmowie śląsk.
Z takim podejściem to moga szukać ludzi do pracy ,ale w urzędzie pracy.
10
Roman 2016-09-26 17:31
Mam pytanie..te pensje 1500zł, to propozycja z ostatniego ogłoszenia ?na region Śląskie? Zastanawiam się, bo byłem na rozmowie i czekam na odpowiedź. Za taką kasę to chyba jakaś kpina jednak jest...
1
Zbycho 2016-10-04 13:02
Mam pytanie do osób starających się na stanowisko Ph, na Śląsk
Odezwał się ktoś do Was z jakąkolwiek odpowiedzią???
Pytam, bo byłem na rozmowie i kier. zapewniał mnie, że się zwrócą z informacją zwrotną...
Mieli po tygodniu dzwonić. Minęły prawie trzy...
Zatrudnili kogoś? czy czekać. Kurcze trochę niepoważnie traktują Nas kandydatów. To chyba za dobrze nie wróży na przyszłość, skoro nawet z odmową nie potrafią zadzwonić. Może ktoś da znać, czy zatrudnili już jakiegoś Ph na ten Śląsk. Z góry dzięki za odpowiedź.
Zbycho
2
gff 2016-10-05 07:13
Zapewne bedziesz czekał na odpowiedz i się nie doczekasz.
2
klient 2016-10-09 08:51
casting na Śląsk trwa, ale rozsądnych za taka kasę brakuje.Nie ma dziwne i tak stracili kawał tortu z rynku.
tasują terenami, zostało 2-ph na rynek detal-hurt na Śląsk.
Ja już też z nich zrezygnowałem, ciągle nowi niedouczeni dziękuje jest wiele i lepszych dostawców.
Nie zawsze tak było, jeździł do mnie sumiennie ph i od niego zaczęła się sprzedaż produktów.
Odszedł w rok temu prawie i ja i inni dziękują im.
Info i przestroga dla kolejnych nowych...
3
we 2016-10-09 09:46
@kornel no wiesz taki przedstawiciel handlowy to na pewno może całkiem sporo zarobić oczywiście też wszystko zależy od tego jaką premie wyciągnie w miesiącu ale jednak wydaje mi się że to jest opłacalny zawód
x 2016-11-02 20:00
jak płacą tak mają, a mają się na rynku coraz słabiej nie do odrobienia lub przez długie lata za niewolniczą kasę 1500 + słynna premia......
dobry czas tej firmy na rynku dawno minął, ciężko znaleźć pracodawcę żeby dawał takie ochłapy. Żyli i żyją obietnicami, szukają młodych i naiwnych lub starszych wystraszonych i zmuszonych do pracy tam.
3
gff 2016-11-07 19:21
@Roman dalej czekasz? tak traktują nawet nowych. czekaj czekaj...ale szukaj gdzie indziej
Ludas 2017-01-03 09:18
Mam u nich pracować jako przedstawiciel handlowy. Rozmowa kwalifikacyjna była fajna i mam nadzieję na dobra pracę. Jak ktoś wie ile premii mogę wyciągnąć będę wdzięczny. Czy poza kasą są jeszcze jakieś bonusy?
zorientowany 2017-01-04 16:19
zmiany, zmiany sap , podwyżki ...
aż Kłaki lecą :)

4
Kerownik Dyzma 2017-01-05 06:33
Koniec reklamy w DT
jak żyć panie dyrektorze , jak żyć ....
4
Salut 2017-01-16 10:18
Może mało uważnie słuchasz, zawsze ważne są wyniki na koniec roku. Jak jest dobrze to tylko się cieszyć trzeba bo będzie praca. Jak firma dobrze stoi to może dadzą jakieś podwyżki albo premię kto wie.
zorientowany 2017-01-19 20:19
Do salut
albo zamkną dwa biura i wywalą długoletnich pracowników ...
ale jak jest dobrze to chyba nie , i tylko się cieszyć
Duduś 2017-01-21 10:16
Mam zamiar aplikować do firmy ponieważ słyszałem, że to dobry zakład. Trochę zniesmaczyły mnie wpisy bardzo niesympatyczne w stosunku do Soudala. Ludzie pracują, biorą za to pieniądze i udają że są zadowoleni. Jeśli jest coś nie tak powinni mówić ale do odpowiednich osób a nie forum.
świętokrzyskie 2017-01-22 11:49
Najpierw byłem kandydować jako ph, a dopiero teraz czytam opinie. Podpinam się pod kilku przedmówców odnośnie : "Nieudacznicy to są w tej firmie ludzie rekrutujący. Maja dzwonić po ostatniej rozmowie i nikt się nie odzywa, wiec jak szanują tak ludzi na rozmowach zapewne takie samo podejście mają w pracy. Byłem na rozmowie śląsk.
Z takim podejściem to moga szukać ludzi do pracy ,ale w urzędzie pracy. " U mnie też mieli dzwonić czy tak, czy nie. Zero odzewu. Przepracowałem już trochę czasu w kilku firmach, byłem na kilkudziesięciu rozmowach, ale pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby "pracodawca" nie oddzwonił odnośnie decyzji. Jeżeli wstępnie olewają człowieka, to jak to świadczy o pracodawcy?
6
Maleńka 2017-01-30 22:58
Pracuję i będę chwalił. Lenistwo nie popłaca. Jaka praca taka płaca!!! Najlepsza firma nie będzie tolerowała obiboków a inni muszą nadrabiać żeby było ok. To jest bardzo niesprawiedliwe i jak tak będzie dalej zgłoszę do szefa kto leni się i podpuszcza innych.
Sewko 2017-01-31 20:12
Może ktoś udzielić informacji na temat pracy ph w tej firmie. Jakie pieniadze umowa tzw zabawki?
Widząc te komentarze to nie zacheca do podjecia pracy .

Potrzebuje pilne info
malenki 2017-02-01 07:21
Dyzma przecież cały czas to robisz ...
wróbel 2017-02-04 23:04
znam od środka tą firmę i nie polecam ...
Sajgon 2017-02-08 19:13
Szkoda, że swoje frustracje ludzie opisują na forum. Soudal do znana marka i z cała pewnością poradzi sobie. Czasami myślę czy osoby wpisujące złe opinie są inspirowane przez konkurencję?
wiarygodny 2017-02-14 21:47
znam, nie polecam
Sokół 2017-02-16 08:24
Ja wiem, że to fajna i solidna firma znana na rynku. Kasa przyzwoita i wypłacana w terminie. O co chodzi z tym biadoleniem? Myślę, że ludzie piszący te bzdury są mocno wspierani przez konkurencję. ???
Ludwik 2017-02-19 10:01
To jest znana marka i myślę, że właśnie konkurencja jest bardzo aktywna w przedstawianiu innych w złym świetle.
Lublin 2017-02-26 06:56
skoro jest tak dobrze to dlaczego sami zwalniają się najlepsi handlowcy ?!
....
Marta 2017-02-27 14:20
Jaka jest atmosfera w firmie Soudal Sp. z o.o.? To bardzo ważny element w pracy.
Zostaw swoją opinię o Soudal Sp. z o.o. - Cząstków Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soudal Sp. z o.o.