Soudal Sp. z o.o.

Cząstków Mazowiecki

Opinie o Soudal Sp. z o.o.

ph 2016-09-22 19:12
Ekipy ze Ślaska już niema.zostali desperaci i nieudacznicy.niech szukają..... sława o niewolniczej pracy i śmiesznej kasie rozeszła się po rynku.
2
Nick 2016-09-24 14:03
1500 podstawy to przyzwoita pensja ? To chyba jakieś żarty
2
357 2016-09-25 21:48
Nieudacznicy to są w tej firmie ludzie rekrutujący. Maja dzwonić po ostatniej rozmowie i nikt się nie odzywa, wiec jak szanują tak ludzi na rozmowach zapewne takie samo podejście mają w pracy. Byłem na rozmowie śląsk.
Z takim podejściem to moga szukać ludzi do pracy ,ale w urzędzie pracy.
14
Roman 2016-09-26 17:31
Mam pytanie..te pensje 1500zł, to propozycja z ostatniego ogłoszenia ?na region Śląskie? Zastanawiam się, bo byłem na rozmowie i czekam na odpowiedź. Za taką kasę to chyba jakaś kpina jednak jest...
1
Zbycho 2016-10-04 13:02
Mam pytanie do osób starających się na stanowisko Ph, na Śląsk
Odezwał się ktoś do Was z jakąkolwiek odpowiedzią???
Pytam, bo byłem na rozmowie i kier. zapewniał mnie, że się zwrócą z informacją zwrotną...
Mieli po tygodniu dzwonić. Minęły prawie trzy...
Zatrudnili kogoś? czy czekać. Kurcze trochę niepoważnie traktują Nas kandydatów. To chyba za dobrze nie wróży na przyszłość, skoro nawet z odmową nie potrafią zadzwonić. Może ktoś da znać, czy zatrudnili już jakiegoś Ph na ten Śląsk. Z góry dzięki za odpowiedź.
Zbycho
3
gff 2016-10-05 07:13
Zapewne bedziesz czekał na odpowiedz i się nie doczekasz.
2
klient 2016-10-09 08:51
casting na Śląsk trwa, ale rozsądnych za taka kasę brakuje.Nie ma dziwne i tak stracili kawał tortu z rynku.
tasują terenami, zostało 2-ph na rynek detal-hurt na Śląsk.
Ja już też z nich zrezygnowałem, ciągle nowi niedouczeni dziękuje jest wiele i lepszych dostawców.
Nie zawsze tak było, jeździł do mnie sumiennie ph i od niego zaczęła się sprzedaż produktów.
Odszedł w rok temu prawie i ja i inni dziękują im.
Info i przestroga dla kolejnych nowych...
4
we 2016-10-09 09:46
@kornel no wiesz taki przedstawiciel handlowy to na pewno może całkiem sporo zarobić oczywiście też wszystko zależy od tego jaką premie wyciągnie w miesiącu ale jednak wydaje mi się że to jest opłacalny zawód
x 2016-11-02 20:00
jak płacą tak mają, a mają się na rynku coraz słabiej nie do odrobienia lub przez długie lata za niewolniczą kasę 1500 + słynna premia......
dobry czas tej firmy na rynku dawno minął, ciężko znaleźć pracodawcę żeby dawał takie ochłapy. Żyli i żyją obietnicami, szukają młodych i naiwnych lub starszych wystraszonych i zmuszonych do pracy tam.
5
gff 2016-11-07 19:21
@Roman dalej czekasz? tak traktują nawet nowych. czekaj czekaj...ale szukaj gdzie indziej
Ludas 2017-01-03 09:18
Mam u nich pracować jako przedstawiciel handlowy. Rozmowa kwalifikacyjna była fajna i mam nadzieję na dobra pracę. Jak ktoś wie ile premii mogę wyciągnąć będę wdzięczny. Czy poza kasą są jeszcze jakieś bonusy?
zorientowany 2017-01-04 16:19
zmiany, zmiany sap , podwyżki ...
aż Kłaki lecą :)

5
Kerownik Dyzma 2017-01-05 06:33
Koniec reklamy w DT
jak żyć panie dyrektorze , jak żyć ....
5
Salut 2017-01-16 10:18
Może mało uważnie słuchasz, zawsze ważne są wyniki na koniec roku. Jak jest dobrze to tylko się cieszyć trzeba bo będzie praca. Jak firma dobrze stoi to może dadzą jakieś podwyżki albo premię kto wie.
zorientowany 2017-01-19 20:19
Do salut
albo zamkną dwa biura i wywalą długoletnich pracowników ...
ale jak jest dobrze to chyba nie , i tylko się cieszyć
Duduś 2017-01-21 10:16
Mam zamiar aplikować do firmy ponieważ słyszałem, że to dobry zakład. Trochę zniesmaczyły mnie wpisy bardzo niesympatyczne w stosunku do Soudala. Ludzie pracują, biorą za to pieniądze i udają że są zadowoleni. Jeśli jest coś nie tak powinni mówić ale do odpowiednich osób a nie forum.
świętokrzyskie 2017-01-22 11:49
Najpierw byłem kandydować jako ph, a dopiero teraz czytam opinie. Podpinam się pod kilku przedmówców odnośnie : "Nieudacznicy to są w tej firmie ludzie rekrutujący. Maja dzwonić po ostatniej rozmowie i nikt się nie odzywa, wiec jak szanują tak ludzi na rozmowach zapewne takie samo podejście mają w pracy. Byłem na rozmowie śląsk.
Z takim podejściem to moga szukać ludzi do pracy ,ale w urzędzie pracy. " U mnie też mieli dzwonić czy tak, czy nie. Zero odzewu. Przepracowałem już trochę czasu w kilku firmach, byłem na kilkudziesięciu rozmowach, ale pierwszy raz zdarzyło mi się, żeby "pracodawca" nie oddzwonił odnośnie decyzji. Jeżeli wstępnie olewają człowieka, to jak to świadczy o pracodawcy?
9
Maleńka 2017-01-30 22:58
Pracuję i będę chwalił. Lenistwo nie popłaca. Jaka praca taka płaca!!! Najlepsza firma nie będzie tolerowała obiboków a inni muszą nadrabiać żeby było ok. To jest bardzo niesprawiedliwe i jak tak będzie dalej zgłoszę do szefa kto leni się i podpuszcza innych.
Sewko 2017-01-31 20:12
Może ktoś udzielić informacji na temat pracy ph w tej firmie. Jakie pieniadze umowa tzw zabawki?
Widząc te komentarze to nie zacheca do podjecia pracy .

Potrzebuje pilne info
malenki 2017-02-01 07:21
Dyzma przecież cały czas to robisz ...
wróbel 2017-02-04 23:04
znam od środka tą firmę i nie polecam ...
1
Sajgon 2017-02-08 19:13
Szkoda, że swoje frustracje ludzie opisują na forum. Soudal do znana marka i z cała pewnością poradzi sobie. Czasami myślę czy osoby wpisujące złe opinie są inspirowane przez konkurencję?
wiarygodny 2017-02-14 21:47
znam, nie polecam
Sokół 2017-02-16 08:24
Ja wiem, że to fajna i solidna firma znana na rynku. Kasa przyzwoita i wypłacana w terminie. O co chodzi z tym biadoleniem? Myślę, że ludzie piszący te bzdury są mocno wspierani przez konkurencję. ???
Ludwik 2017-02-19 10:01
To jest znana marka i myślę, że właśnie konkurencja jest bardzo aktywna w przedstawianiu innych w złym świetle.
Lublin 2017-02-26 06:56
skoro jest tak dobrze to dlaczego sami zwalniają się najlepsi handlowcy ?!
....
5
Marta 2017-02-27 14:20
Jaka jest atmosfera w firmie Soudal Sp. z o.o.? To bardzo ważny element w pracy.
XXX 2017-03-05 19:51
Najlepsi dawno odeszli.niedobitki teraz a robią Ci co muszą lub nie umieją liczyć wypłaty..
4
Marta 2017-03-07 08:59
Czy są szkolenia wstępne na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?
dttt 2017-03-26 13:35
chłopie , może byłeś tak kiepski że szkoda było tracić czas na telefon do Ciebie .

To że Ty myślisz że jesteś fajny to nie oznacza że tak jest w rzeczywistości .
klient 2017-04-05 19:45
jest kolejne ogłoszenie na Śląsk.kolejny i chyba ostatni ph ze starej kadry (usunięte przez administratora)
Wacław 2017-04-12 09:40
Widzę, że Soudal zatrudni przedstawiciela handlowego w Rybniku. Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka ważnych rzeczy. Mam chęć złożyć cv i dobrze jest znać kilka tematów.
Stefan 2017-04-20 09:48
Zastanawiam się dlaczego na forum najwięcej do powiedzenia mają osoby mnie skore do pracy? Pisać bzdury jest łatwiej?
kpina 2017-04-23 11:57
ale jak ktoś się deklaruje, że oddzwoni ewentualnie odpisze, że ktoś się nie nadaje to wypada to uczynić. A nie robić z gęby d..ę. Z wypowiedzi wcześniej widać, że to nie pierwszy taki przypadek, więc nawet jeżeli ktoś się nie nadaje i jest "kiepski" to nie znaczy, że trzeba go tak traktować. Obiecują, gościu czeka na informację, bo być może ma inną ofertę a firma i rekrutujący olewa.
7
Noemi 2017-04-23 23:20
Soudal jest fajną firmą, znaną i nikt tego nie zauważa. Trochę samokrytyki a zauważymy jak pracujemy?
pioun 2017-05-09 08:50
Dzwonili do kogoś z informacją zwrotną odnośnie rozmowy na PH śląsk?
Jerzyk 2017-05-10 22:58
Co słychać w firmie, tak mało aktywni pracownicy. Pewnie firma działa do przodu, mógłby ktoś trochę się pochwalić.
Prawy i sprawiedliwy 2017-05-15 16:54
Porządna firma . Kasa jak w zegarku na koncie . Super pakiet socjalny i zdrowotny .Mile towarzystwo , wyrozumiali przełożeni , wspaniała atmosfera pracy .
Auto do własnej dyspozycji . Nowe Fordy fiesta . Bez GPS . Praca opiera się na zaufaniu do pracownika a nie ciągłym i permanentnym inwigilowaniu jak w innych firmach .
Ludas 2017-05-25 10:48
@pioun Wprawdzie mało ale jednak kilka razy byłam na rozmowie i zawsze mówili, że jak się na mnie zdecydują to będą dzwonili. Dlaczego uważasz, że powinni dzwonić, może mają kogoś innego?
rykk 2017-06-27 08:03
Najporządniejszy to jest marna kierownica ze śląska, dziwie się firmie że jeszcze takie cóś trzymają u siebie na stanie!
3
Ludas 2017-07-05 11:59
Soudal to firma ze stabilną pozycją na rynku. Sądzę, że powód do narzekań w takim miejscu mogą mieć osoby albo nie znające się na pracy albo nie chcące dobrze pracować. Pracuję tu i nie mam powodów do narzekania.
1
Chętny 2017-08-01 14:19
Jaka obecnie podstawa ?
Marta 2017-08-02 09:01
@Ludas rozumiem, że jesteś zadowolony z pracy w Soudal Sp. z o.o.. Chętnie dowiemy się dlaczego. Jakie są mocne strony tego pracodawcy? Takie dodatkowe informacje na pewno bardzo pomogą osobom, które zastanawiają nad dołączeniem do firmy.
Chętny 2017-08-02 14:30
Czy ktoś napisze jak obecnie sytuacja ? Może coś się poprawiło ? Niedługo mam rozmowę i zastanawiam się czy brać udział
Adam 2017-08-04 20:07
Jestem świeżo po rozmowie rekrutacyjnej , osoba prowadząca rekrutacje i kierownik regionu wypalenii i nastawieni na osoby które będą pracowały za 1300 zł tak aby im nie ubyło , standardowo na telefon z jakąkolwiek odpowiedzią możecie zapomnieć, ciekawe czy wyższe władze firmy mają świadomość że osoby te robią krecia robotę pewnie z obawy o własne stolki. Nie jestem osobą z konkurencji ale szkoda czasu dla takiej firmy !
Administrator 2017-08-06 01:11
"Nie jestem osobą z konkurencji ale szkoda czasu dla takiej firmy !" "Jestem świeżo po rozmowie rekrutacyjnej"... "standardowo na telefon z jakąkolwiek odpowiedzią możecie zapomnieć" - skoro jesteś "świeżo po rozmowie..." czyli niedawno, więc skąd masz pewność, że firma nie oddzwoni???.
Prosimy o rzetelne odpowiedzi a konkurencję o zaprzestanie nieuczciwej konkurencji.
Administrator
paweł 2017-08-06 09:28
Kolego a w jakim rejonie byłeś na rekrutacji ? Również niedawno byłem ale rekrutacja w porządku i nie padły kwoty typu 1300-1500... może staramy się o to samo stanowisko i w tym samym rejonie ? Ja jednak czekam na telefon.. zobaczymy może się doczekam :)
1
Zainteresowany 2017-08-07 08:05
Czy warto zaczynać tu pracę? Dają niby 2500 brutto i na pierwsze 3 miesiące premie 1000 netto. Czy później ten poziom się utrzymuje czy to tylko lep na muchy i potem tną na premii nawet jak ktoś solidnie pracuje?
Argon 2017-08-07 18:10
Hahaha
Widzę że jest więcej takich...
Panowie ja też czekam ???? na telefon...w terminie podanym przez rekrutera telefonu z odpowiedzią nie było ????
Leoś 2017-08-09 21:05
Tak niektórzy narzekali na firmę a tu proszę , prawie nie ma nowych ofert a sporo osób jest już po rozmowie i czeka na odzew. Może niezadowoleni zwolnią miejsca dla chętnych do pracy?
Zostaw swoją opinię o Soudal Sp. z o.o. - Cząstków Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soudal Sp. z o.o.