brak logo

McDonald's

Żyrardów

Opinie o McDonald's

inter 2010-01-06 17:56:39
zgadzam się z tymi opiniiami w 100%
2
aida257 2010-02-02 11:04:35
witam zastanawiam sie nad pracą w mac w żyrardowie troche sie obawiam waszych opinji o kierowniczce mogli byscie napisac cos wiecej o warunkach pracy i atmoswerze
manager mniej fantastyczny 2010-03-19 15:30:30
moja restauracja jest fantastyczna nie chciałabym pracować w żadnej innej kierowniczki taz bym, nie zamieniła na żadną inną :)
czarna mamba 2010-03-19 15:41:05
anonim - 2010-03-07 22:20:04aida257 - 2010-02-02 11:04:35witam zastanawiam sie nad pracą w mac w żyrardowie troche sie obawiam waszych opinji o ( usunięte przez administratora )spróbuj to zobaczysz ,ja nia załuje.kierowniczka jest w porządku ,praca dość fajna
angela 2010-03-19 20:14:51
( usunięte przez administratora ). Pozdrawiam fantastyczną menadzerke
anonim 2010-03-20 09:34:22
fajnie sie pracuje .zgrana ekipa ,super kierowniczka.
anonim 2010-03-20 19:30:36
super kierowniczka
instruktor 2010-03-22 00:12:18
miałem okazje pracować w Mc donalds w zyrardowie i musze przyznac ze wszystkie negatywne opinie sa prawdziwe ( usunięte przez administratora )
czarnulka 2010-03-22 21:52:06
helllo..( usunięte przez administratora ) nie podoba sie praca w McDonaldzie to się zwolnijcie i tyle. są osoby które tam wracają i nie narzekają a znalazło się parę ofiar losu które widocznie męczą się w tej pracy bo są zwykłymi ( usunięte przez administratora ) piszą głupoty zniechęcając do pracy innych. Ludzie w maku są naprawdę fajni, atmosfera jest dobra, momentami jest nerwowo ale wszędzie tak bywa i nikt tego nie zmieni. w ogóle nie rozumiem opinii na( usunięte przez administratora )koleżeńscy i w ogóle, są jednymi z nielicznych którzy jak coś mają do człowieka to to powiedzą ( usunięte przez administratora ) a osoba która na nich najeżdża widocznie ma coś do nich a nie umie tego z nimi wyjaśnić, bo przecież łatwiej jest anonimowo ( usunięte przez administratora ) ogólnie to to wszystko podchodzi pod paragraf no ale są ludzie którzy nie zdają sobie z tego sprawy.a sami sprzedajcie siebie i wasze rodziny a nie mówicie o innych. przeczytałam te 2 strony i aż nie wiem co powiedzieć. czepiacie się kierowniczki i managerów którzy są wymagający ale dzięki temu w maku panuje naprawdę fajna atmosfera i aż chce się pracować. ogarnijcie się a nie doprowadzacie ludzi do nerwów i przez właśnie takie rzeczy jakie piszecie atmosfera w maku może być gorsza.
anonim 2010-03-22 21:59:46
aha i jeszcze jedno. zanim ocenicie innych spójrzcie na siebie i oceńcie siebie i wasze postępowanie bo raczej od tego powinno się zacząć a nie. aż się wierzyć nie chce że piszą to ludzie dorośli. zachęcam wszystkich do pracy w McDonaldzie bo jest to naprawdę fajne doświadczenie , sama pracowałam tam kiedyś jako jeszcze w sumie dziecko i pracuje teraz i jakoś nie narzekam, więc albo komuś się coś pomieszało albo po prostu nie ma co robić i postanowił robic innym ( usunięte przez administratora )
anonim 2010-03-25 07:22:57
no niesamowite czy wkoncu cos do was trafilo?nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego ale robicie z siebie i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na lamach publicznego forum, swiadczy to tylko o tym jak bardzo w pracy jestescie zaklamani nic nie mowiac drugiej osobie prosto w oczy jak cos jest nie tak, bo przeciez lepiej jest oczerniac za plecami...Zgadzam sie z poprzednia wypowiedzi
aaaaa 2010-03-25 17:57:56
Dajcie już sobie na luz bo to wszystko co piszecie to jest naprawdę durne.Przestańcie oceniać ludzi.Każdy jest jaki jest.Jezeli komuś praca nie odpowiada to wypad i już.
Iska :D 2010-03-25 21:39:40
Właśnie natrafiłam na to słynne forum, bardzo ciekawiło mnie co tutaj się wypisuje więc po przeczytaniu tego to nie wiem czy się śmiać czy płakać, hihi. Po pierwsze o gustach się nie dyskutuje. Po drugie każdy jest jaki jest i nikt nie jest chodzącym ideałem. Nie rozumiem po co ktoś wjeżdza na kogoś, że ktoś jest głupi albo coś robi, jak ktoś coś ma do kogoś to niech powie wprost, po co stwarzać problemy. Wiadomo, że każdy ma swoje zaciachy, ja też, ale gadać takie pierdoły to mówmy ( usunięte przez administratora ) A najlepiej niech każdy zajmie się sobą :) Po trzecie pracuje od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba, ekypa jest fajna :D zawsze jest się z czego pośmiać, czasem wiadomo jest napięta atmosfera ale da się przeżyć, zresztą chyba jak w każdej pracy :) za nic nie robienie to każdy by chciał dostać kase i cieszyć banana. W ogóle to skończmy to pisanie o głupotach i wzajemnym ocenianiu bo praca jest fajna, ciągły kontakt z ludźmi powoduje, że nudno napewno nie jest. Ja jestem zadowolona, cieszę się że tutaj pracuję, większość osób myśli, że w takim miejscu to pracują same debile,(usunięte przez administratora) wcale się z tym nie zgodze. Praca jest ok, można zdobyć nowe doświadczenie, wiele się nauczyć, poznać nowe fajne osoby :) Co do managerów i kierownictwa też nie ma czego zarzucić, każdy ma swoją określoną rolę i obowiązki które musi wypełniać. Nikt nie może dać sobie wejść na głowę. Wszyscy są przyjaźnie nastawieni do siebie i moim zdaniem atmosfera jest elegancka. Jak mnie nie ma dzień w maku to mi się smutno robi :) za bardzo mnie pochłonęła ta praca :D prawie jak drugi dom :D Zachęcam wszystkich do pracy w maku :D POZDAWIAM CAŁĄ EYKPE !!! :D :D :D ale się rozpisałam, hihi :)
anonim 2010-03-25 22:13:40
Chciałam jeszcze tylko dodać, że osoby które tam pracują, nie tylko u nas w żyrardowie, tylko wszędzie to tylko ludzie, a nie chodzące roboty. Jak każdy z nas może mieć gorszy dzień, coś może się popsuć bądź nastąpi jakiś inny problem niezależny od nas, dlatego nie rozumiem czasem ludzi, którzy przychodzą i chcieliby wszystko na już, złoszczą się i czasem się zdarza, że( usunięte przez administratora ) To wcale nie jest miłe, bo człowiek się stara, a jego praca jest nawet w najmniejszym stopniu niedoceniana. Niech wszyscy zrozumieją też nas-pracowników, że my się staramy jak możemy a że czasem coś zrobimy źle to chyba każdy człowiek ma prawo do błedu bo człowiek uczy się na błędach. Co do oczekiwań w kolejkach, owszem czasem może dłużej się to schodzi niż powinno, ale przy dużym ruchu bądź innych sytuacjach naprawdę trudno wszystko ogarnąć. Czasem się nowe osoby które się dopiero uczą, przecież wszystkiego od razu nie wiedzą. Na to potrzeba troszkę czasu. Myślę również że ilość otwartych kas, bądź pracowników jest adekwatna do każdej restauracji, gdyż większość z nas jest przyzwyczajona do widoku np. w warszawie, gdzie są wszystkie kasy otwarte i kanapki są na już, bo panuje tam ciągły ruch, jest pełno ludzi i więcej osób do pracy bo wymaga tego natężenie ruchu, które niekoniecznie jest w mniejszych miastach. Niech wszyscy wiedzą, że my staramy się jak możemy, żeby wszyscy byli zadowoleni i w odpowiedni sposób obsłużeni.
anonim 2010-03-26 23:27:34
ja pracuje w tej restauracji o ktorej wypisujecie takie beznadziejne i zenujace glupoty. Atmosfera bardzo fajna mili ludzie praca bezstresowa. a Pani ( usunięte przez administratora ) naprawde sympatyczna osoba i pod zadnym pozorem nie jest potworem jak o niej piszecie.... zajmijcie sie swoja praca i( usunięte przez administratora )
anonim 2010-04-02 23:42:06
hmmm McDonald's w Å»yrku nie jest zÅ�y. Ludzie sa fajni i da sie z kazdym dogadac. sama pracowalam w maku wiec moge cos na ten temat powiedziec. Jezeli chodzi o kierowniczke to prawie wieksza czesc ludzi ma racje na tym forum. N( usunięte przez administratora ) Chcecie to wierzcie,nie to nie.wasza sprawa.
anonim 2010-11-13 09:40:55
myślę ,że ekipa w żyrardowie odetchnęła za to słynna ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-11-28 09:32:31
manager fantastyczny - 2010-03-19 15:23:35Ja też pracuje w tej restauracji jako manager i nikt na mnie nie krzyczy a tym bardziej( usunięte przez administratora )Nasza kierowniczka jest najlepszym kierownikiem jaki mógł nam się trafić .Nie piszcie ( usunięte przez administratora )
nnn 2012-01-25 17:05:51
jesli komus nie odpowiada czekanie kilku minut na frytki to niech nie przychodzi wcale i nie zrzędzi...bo jesli to za dlugo to zawsze mozna isc do normalnej restauracji ... gdzie ,,szybciej\\\\\\\'\\\\\\\' otrzyma posilek
dwa 2014-08-26 20:19:48
Witam,

Miesiąc temu dostałem telefon od Mcdonald's na rozmowe, czekamłem 3 dni na telefon od nich, i dostałem pożniej skierowania na badania, który musiałem zapłacisz 120 zł. Pożniej jak miałem idz nastepnego dnia do restauracja na podpisane umowe, kierowniczka restaruacja do mnie zasdwoniła i krzyzała na mnie i nazwała mnie OCZUSTWEM, bo 4 lata temu pracowałem 3 dni w Mcdonald's i nie informowałem jej na rozmowe. I 20 minut rozmiawalismy i na nią też krzyczałem ze nazwała mnie Oczustwem, pożniej powiedziała ze Nie będzie podpisała ze mną umowe i za badania nie zwrocą bo jestem oczustem...

Pisałem do jednego adkowata o tym i dostałem taki odpowiedz

""""pracodawcę obowiązuje zakaz dyskryminacji w trackie procesu zatrudnienia.To że kiedyś wcześniej pracowało się w tej firmie nie uprawnia do tego, aby kogoś nazywać oszustem.""""

Nie polecam. Tam pracują nienormalne ludzi.

Pisałem o tej sprawe do Biura Mcdonald's i wysłałem skan 2 faktura z badania. Dostałem odpowiedz ze nie oddają bo to moja wina ze nie informowałem wczesniej ze pracowałem.
margaretta67 2014-12-19 16:27:15
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy McDonald's? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? Zatrudnimy pracowników w pełnym oraz niepełnym wymiarze czasu pracy. Oferujemy pracę w rozwijającej się firm...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5741699?keywords=&region=
śmiała 2015-03-16 15:03:46
Witam. moge wam wszystkim tylko napisać,że praca w tym miejscu to katastrofa. A jeżeli chodzi o nowo przyjetych pracownikòw to wam wspułczuję...
Ma 2016-05-12 14:47:33
Ogólnie to McDonalds był moim pierwszym pracodawcą i uważam, że naprawdę fajna firma, w której nie cisną tak bardzo jak się to wszystkim wydaje, spoko
Zostaw swoją opinię o McDonald's - Żyrardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's