Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.

Opinie o Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.

Pracowałeś w firmie Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 00:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 09:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) Mój staż pracy w G&G był długi, nie żałuję ani jednego dnia, choć przeżyłam tam wszystko (usunięte przez administratora ). Jestem wdzięczna tym ludziom, którzy tworzą tą firmę za obycie , którego nabyłam w kontaktach z różnymi ludźmi, za wielorakie umiejętności: od przycinania wykładziny- do instalacji programów. Jak powiedziała pewna mądra kobieta: większość byłych pracowników tej firmy piastuje aktualnie kierownicze stanowiska- czy to o czymś nie świadczy ???
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2011-07-06 21:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest aż tak źle, w każdej pracy coś nie pasuje. Jak dla mnie współpracownicy byli w porządku. Fajerwerków nie ma, ale da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-03-27 16:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mało tutaj aktualnych opinii o Doradztwie Podatkowym Graczyk, a maja sporo ofert pracy, trzy do księgowości, ale jest też to kadr i płac oferta oraz na agenta ubezpieczeniowego, myslicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-04-02 16:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
chcesz aplikować na wszystkie na raz? tzn. że masz naprawdę dużo talentów. Jeśli nie masz pracy to wszędzie warto aplikowac
zdjecie uzytkownika
Zuzu - 2015-01-19 22:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam!! Jeśli macie ofertę pracy gdzieś indziej to nie ma co się zastanawiać tylko mijać ich szerokim łukiem. Mają wysokie wymagania (co można zaakceptować), po zakwalifikowaniu się i podjęciu pracy, na początek umowa zlecenie, a po niej następna miała być umowa o pracę, ale..... wyszła propozycja stażu z PUP :| Jakieś nieporozumienie, żeby stawiać takie wymagania dla stażu!
Swoją drogą samo to świadczy o firmie, że ciągle jest prowadzony nabór i ciągle przewijają się nowe osoby....
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-07-22 20:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli faktycznie ciągle jest prowadzony nabór to oznacza to raczej spore rotacje w firmie, ciekawe co jest ich powodem, bo póki co nikt nie napisał przez ostatni rok, ani, że znalazł tutaj prace, ani, że odszedł. Wrecz troche niepokoi mnie ta cisza, niech może ktoś napisze, czy można teraz ufać tej firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-20 10:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam spore zastrzeżenia. Wymagania duże, a oferują minimalną krajową :/ Pracy też dużo. Rekrutacja ciągle jest prowadzona, bo pracownicy sami rezygnują ze względu na warunki pracy i wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
oza.,k - 2015-08-22 02:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, bo ja przeglądałem oferty pracy i do Graczyka nic nie znajdywałem - Możesz anonim powiedzieć gdzie ty widzisz te wszystkie rekrutacje? Druga kwestia - jeżeli stosunek pieniędzy jest nieadekwatny do ilości wykonywanych zadań to należałoby się zastanowić jak długo taki stan może trwać - według mnie w nieskończoność ludzie nie będą rekrutować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-28 13:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferty pracy ukazują się na ich stronie w zakładce praca i często są to jedne a te same stanowiska, co "daje" do myślenia.
Niestety taki jest nasz rynek pracy. Więcej chętnych niż wolnych miejsc pracy, a tacy to wykorzystują niskim kosztem.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-09-28 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nasz rynek pracy nie jest taki zły przyjacielu, źli są ludzie którzy moim zdaniem nie potrafią korzystac z jego dobrodziejstw. natomiast w doradztwie podatkowym to wierzę że są jednak pieniądze do wzięcia, tylko fakt że trzeba chcieć, mieć motywację i być dobrym w swoim fachu. więc nie narzekajcie tylko nsię ogarnijcie i do roboity
zdjecie uzytkownika
Nurek - 2015-10-01 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nervosan do kapsy i wszyscy dadzą radę, jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-21 20:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, a to jakie "dobrodziejstwa" oferuje nasz rynek pracy? Taki bogaty jest, że coraz więcej ludzi woli wyjechać za granicę do pracy.
No cóż, grunt to pozytywne myślenie :)
zdjecie uzytkownika
detektyw monk - 2015-10-29 01:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim - no przecież zawsze będą chętni żeby wyjechać za granicę, ale warto wspierać nasz polski rynek pracy, zwłaszcza, że nasze standardy pracy są zbliżone do europejskich. Skoro sa dobre zarobki, zwłaszcza, że specyfika branży podatkowej jest opłacalna, to nie ma co narzekać. Ciekawe tylko jaka umowa jest proponowana pracownikom? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-04-06 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co oferują to na pewno jest to ubezpieczenie dobre, ale zastnawiam się, ze moze nie sa tak duża firmą i dlatego nie zatrudniają nie wiaodmo ile osób na pewno.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert