Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.

Opinie o Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.

Pracowałeś w firmie Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 00:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 09:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) Mój staż pracy w G&G był długi, nie żałuję ani jednego dnia, choć przeżyłam tam wszystko (usunięte przez administratora ). Jestem wdzięczna tym ludziom, którzy tworzą tą firmę za obycie , którego nabyłam w kontaktach z różnymi ludźmi, za wielorakie umiejętności: od przycinania wykładziny- do instalacji programów. Jak powiedziała pewna mądra kobieta: większość byłych pracowników tej firmy piastuje aktualnie kierownicze stanowiska- czy to o czymś nie świadczy ???
zdjecie uzytkownika
Pysia - 2011-07-06 21:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest aż tak źle, w każdej pracy coś nie pasuje. Jak dla mnie współpracownicy byli w porządku. Fajerwerków nie ma, ale da się przeżyć.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-03-27 16:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-03-27 16:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mało tutaj aktualnych opinii o Doradztwie Podatkowym Graczyk, a maja sporo ofert pracy, trzy do księgowości, ale jest też to kadr i płac oferta oraz na agenta ubezpieczeniowego, myslicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
rupert - 2014-04-02 16:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chcesz aplikować na wszystkie na raz? tzn. że masz naprawdę dużo talentów. Jeśli nie masz pracy to wszędzie warto aplikowac
zdjecie uzytkownika
Zuzu - 2015-01-19 22:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam!! Jeśli macie ofertę pracy gdzieś indziej to nie ma co się zastanawiać tylko mijać ich szerokim łukiem. Mają wysokie wymagania (co można zaakceptować), po zakwalifikowaniu się i podjęciu pracy, na początek umowa zlecenie, a po niej następna miała być umowa o pracę, ale..... wyszła propozycja stażu z PUP :| Jakieś nieporozumienie, żeby stawiać takie wymagania dla stażu!
Swoją drogą samo to świadczy o firmie, że ciągle jest prowadzony nabór i ciągle przewijają się nowe osoby....
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-07-22 20:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli faktycznie ciągle jest prowadzony nabór to oznacza to raczej spore rotacje w firmie, ciekawe co jest ich powodem, bo póki co nikt nie napisał przez ostatni rok, ani, że znalazł tutaj prace, ani, że odszedł. Wrecz troche niepokoi mnie ta cisza, niech może ktoś napisze, czy można teraz ufać tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 10:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-20 10:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam spore zastrzeżenia. Wymagania duże, a oferują minimalną krajową :/ Pracy też dużo. Rekrutacja ciągle jest prowadzona, bo pracownicy sami rezygnują ze względu na warunki pracy i wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
oza.,k - 2015-08-22 02:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, bo ja przeglądałem oferty pracy i do Graczyka nic nie znajdywałem - Możesz anonim powiedzieć gdzie ty widzisz te wszystkie rekrutacje? Druga kwestia - jeżeli stosunek pieniędzy jest nieadekwatny do ilości wykonywanych zadań to należałoby się zastanowić jak długo taki stan może trwać - według mnie w nieskończoność ludzie nie będą rekrutować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Doradztwo Podatkowe Graczyk s.c.?
Zadaj pytanie
alert