brak logo

Sanatorium Włókniarz w Busku Zdroju

Busko-Zdrój

Opinie o Sanatorium Włókniarz w Busku Zdroju

mgr fizjoterapii 2011-01-07 18:33:48
Podpisałam umowę na miesiąc próbny i po tymże miesiącu dobrowolnie odeszłam. (usunięte przez administratora) 1100 zł wypłaty bez względu na kwalifikacje i staż - to już jest po podwyżce. Skrajny (usunięte przez administratora)pracowników za to rozbudowa kwitnie. W życiu bym nie weszła do żadnej wanny w tym sanatorium. Odradzam zarówno potencjalnym pracownikom jak i pacjentom. Zero szacunku dla jednych jak i drugich. O ile sie orientowałam nigdzie nie jest gorzej
anonim 2011-11-21 21:58:42
zgadzam sie!! pracowalam tam i wiem jak jest...(usunięte przez administratora) Straciłam zdrowie pracując w tym sanatorium. Personelem sie pomiata, z dyrektorem nie ma dyskusji - widzi tylko czubek własnego nosa i pieniądze. Jesteśmy tylko ludzmi, nie robotami pracującymi ponad normy za ktore nam sie nie płaci tylko wykorzystuje i jakis szacunek nam się nalezy......!!!!!
2
naiwniara 2011-12-01 10:31:28
No cóż,bardzo mi przykro..albo i nie ale podpisuje się pod opiniami przedmówców.Ludzie,jeśli macie zamiar tam pracować to najpierw proponuje uzbroić sie psychicznie na traktowanie dyrekcji, która jak się okazuje tylko szuka pretekstu do zwolnienia bądź nie przedłużenia umowy po to by zgarnąć kolejnego stażystę! Nie pracuję tam już dobry czas ale długo odchorowywałam pracę tam,byłam często poniżana przy personelu lub pacjentach,a wynagrodzenie,SZKODA SŁÓW!! 1000 z "hakiem" przez dłuuuuuuugi czas,a potem wcale nie lepiej.pozdrawiam (usunięte przez administratora)
Martyna 2012-01-15 00:38:28
Byłam w Busku w Sanatorium Włókniarz trzy razy .Jestem zadowolona.W tym roku znowu jadę .To prawdziwy kombinat ale to mi nie przeszkadza .Sympatyczna obsługa .Ogromne możliwości zabiegów wszystko dobrze zorganizowane .Żadnych przestojów .Mile wspominam panią na magnetroniku i panów od borowiny .
krynia2 2012-06-22 20:57:41
Byłam w tym sanatorium w ubiegłym roku, w tym też jadę. Jestem bardzo zadowolona z zabiegów, z obsługi, z kuchni, w ogóle super. polecam wszystkim.
Pracownik Włokniarza 2012-07-05 18:08:54
Praca w tym \"sanatorium\" jest straszna. Za 1100 zł jest takie zapierdziel, że głowa mała. Pracuje jako masażysta i w dniu dzisiejszym gdzie w cieniu na termometrze było 34C, ja w swojej kabinie miałem 32C. I weź tu masuj 22 osoby dziennie. Do domu wracam styrany jak wół. Pracodawcy nic nie zależy na pracownikach.
Apeluje do tych co szukaja pracy omijajcie Włókniarz z daleka
3
Pracownik 2013-07-28 16:57:58
Nic się na lepsze nie zmieniła i szybko nie zmieni, Można powiedzieć, ze jest coraz gorzej. Dyrektor chodzi jak by go osy pochlały i czepia wszystkiego, nawet minuty nie da odpocząć bo za 1200zł które płaci masz w jego mniemaniu robic nonstop.
xxx 2014-05-10 16:53:43
W Polańczyku (bez różnicy które sanatorium ) masażyści mają po 26 osób dziennie i kazda sobota takze...
lipos 2014-12-05 15:04:47
A nie latwiej bezposrednio do nich napisac, albo sie przejsc do siedziby? Mam wrazenie, ze tak czesto ludzi tam do pracy nie szukaja, bo majac odpowiednia renome trzeba miec odpowiednich pracownikow, ktorzy dadza rade spelnic wymagania pracodawcy oczywiscie za konkretna, dobra stawke. W innym wypadku raczej watpie, zeby doswiadczeni ludzie podejmowali tu prace.
dominator 2015-02-21 13:35:05
Pracowałem kiedyś w sanatorium włókniarz mhmmmmm na pierwszy plan rzucami sie postac PANA DYREKTORA ktory uwaza sie za najmadrzejszego na swicie (i tego jego glupkowate powiedzonka w stylu ,,jak mowi chinskie powiedzenie woda w rurach plynie" mhmm brak komentarza) oczywiscie dyscyplina musi byc ale on ma poglad putina :) mam jeszcze jedno ale postac pana waldemara planujacego zabiegi opier....dalacz i kręt. dziekuje za uwage
Pracownik 2015-03-08 17:26:46
Z tego co wiem, to nowe osoby są zatrudnione na kontraktach. Musisz założyć swoja firmę. Jeżeli chodzi o kasę to różnie daje.18 -15zł bywa, że mniej.
Pracownik 2015-03-08 17:31:15
Atmosfera między pracownikami jest ogólnie ok. Chociaż wiem, że nie kazdy za sobą przepada.Dużo roboty, marne zarobki, na napiwki raczej nie ma co liczyć, to już niestety nie te czasy kiedy z napiwków wyciągało się drugą pensje.Umów na stałe się tam nie dostaje.
Pracownik 2015-03-20 18:22:25
Atmosfera w pracy jest bardzo wazna, uwierz mi :). Napiwki dostajesz do kieszeni, i należą do Ciebie, nie musisz się z nikim dzielić, chyba że chcesz ale ktoś pomyśli,fariat :).
gj 2016-05-15 20:54:05
to super, że można liczyć na profesjonalizm z ich strony. To bardzo się ceni, zwłaszcza w dzisiejszych czasach jak jest tyle mało profesjonalnych firm
Zostaw swoją opinię o Sanatorium Włókniarz w Busku Zdroju - Busko-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Włókniarz w Busku Zdroju