brak logo

4cars

Kraków

Opinie o 4cars

anonim 2010-05-14 17:27:01
leszczu - 2010-05-14 12:24:23

w poniedzialek moge byc nawet w warszawie .bo ja mam robote a nie jak ty tylko wypatruje czy ktos wsiadzie do zloma i zlodziejskim kursem zarobisz na bulki i smalec
w krakowie moge byc wszedzie do 20 minut
oj czlowieku nawet nie wiesz poco chodze na mogilska czasami do wydzialu rd jak wiesz co to jest
żal mi cie na prawde tylko masz odwage na forum byc taki madry

w poniedzialek moge byc nawet w warszawie .bo ja mam robote...oj czlowieku nawet nie wiesz poco chodze na mogilska czasami do wydzialu rd.

No... ma "robotę"... w weekendy jest największy ruch w galeriach, w poniedziałki ma wolne,a od wtorku do czwartku obstawia a-4.
W wydziale ruchu drogowego płaci mandaty za zajmowanie pasa i stwarzanie zagrożenia w ruchu drogowym.Jest jak wozek w tesco dajesz złotówkę i jedziesz ile chcesz.Jest drogową legendą,miał w sobie więcej "złotówek"niż most grunwaldzki nitów.
hehhehehehehhehe 2010-05-14 18:20:27
hheeeeee to juz jest zabawne hhhhheee
nagle mialem byc hhee mogles dac pipko adres jak jestes naprawde taki [usunięte przez moderatora] daj telefon zadzwonie
hhheeee a teraz pooc sie jaki to jestes inteligentny
jak ja lubie prowokowac takich leszczy jak ty hhheeeeee
anonim 2010-05-14 19:13:05
hehhehehehehhehe - 2010-05-14 18:20:27

hheeeeee to juz jest zabawne hhhhheee
nagle mialem byc hhee mogles dac pipko adres jak jestes naprawde taki [usunięte przez moderatora] daj telefon zadzwonie
hhheeee a teraz pooc sie jaki to jestes inteligentny
jak ja lubie prowokowac takich leszczy jak ty hhheeeeee

sierotko,tirusiu... adres dostałeś...

...daj telefon zadzwonie...Daj to był chiński sprzedawca jaj.

Nie prowadzę agencji towarzyskiej,i nie prowadzę naboru przechodzonych ofiar pękniętego kondoma więc po co ci mój telefon.

a tak przy okazji,czemu nie odbierasz swojego...

Jak ja uwielbiam wkręcać takich palantów jak ty...
Ciekawe co teraz wypocisz?
...a tak przy okazji coś grzeczny jesteś i trochę nudny się robisz...zasób przekleństw się wyczerpał???Szkoda,tak pięknie bluzgałeś,trochę monotonnie ostatnio było co prawda,no ale jeszcze uszło w tłumie.
I jeszcze jedno.Co oznacza słowo pooc w twoim slangu...


2010-05-15 11:54:23
sierotko marysiu nie odpisujesz... widać miałaś bardzo pracowitą noc.
Ewentualnie i najprawdopodobniej te swoje wypociny piszesz z cudzego komputera i w weekend nie masz do niego dostępu.
No i to by wyjaśniało twoje bohaterstwo w tym temacie.
Telefon też podałeś cudzy,i w dodatku kradziony...
kocham cie pipko hhee 2010-05-15 22:22:05
hhee dobre zaczynam cie lubiec , biedacto czekało namnie tylko nie pisz ze jestem pedziu bo na pewno mialewm wiecej [usunięte przez moderatora] w zyciu niz ty,teraz bedziesz pisal pewno swoje madrosci ze pedal itd zaczynaj
anonim 2010-05-16 21:15:55
kocham cie pipko hhee - 2010-05-15 22:22:05

hhee dobre zaczynam cie lubiec , biedacto czekało namnie tylko nie pisz ze jestem pedziu bo na pewno mialewm wiecej [usunięte przez moderatora] w zyciu niz ty,teraz bedziesz pisal pewno swoje madrosci ze pedal itd zaczynaj


...kocham cie pipko hhee.

O cholera,ależ mnie zaszczyt kopnął,aż strach się bać,

...hhee dobre zaczynam cie lubiec....

a ty zaczynasz mnie nudzić.

...biedacto czekało namnie tylko nie pisz ze jestem pedziu bo na pewno mialewm wiecej [usunięte przez moderatora] w zyciu niz ty

...Dla mnie to ty jesteś homo-niewiadomo... a co do tych rzeczy o których wspomniałeś...
na pewno to umrzesz to raz a dwa w przeciwieństwie do ciebie stawiam na jakość nie na ilość,więc twoje rekordy w tym temacie
( przypadkowy sex z kozą sąsiada za wiata autobusową PKS-u ) nie robią na mnie wrażenia.

...teraz bedziesz pisal pewno swoje madrosci ze pedal itd zaczynaj

Przyrównywanie ciebie do jak to ująłeś nieładnie "pedała" było by w rzeczy samej dla takiego jak ty wielkim komplementem.
Przyrównywanie ciebie do kogokolwiek czy też czegokolwiek było by obrazą dla tych osób lub rzeczy...
Na tym koniec dosłownie i w przenośni.
Nudny się zrobiłeś i zbyt przewidywalny.Przestałeś mnie bawić.
JEBANY DESZCZ 2010-05-20 19:13:24
kumpel tam jezdzi i costam zarobi ale niespodziewaj sie po 4cars icar czy taxi jakis kokosow,
3 tys to jest wklad
w dzien wiadomo srednio jak w szedzie z jazda
ale w nocy w piatek sob i niedziele cos zarobisz
icar 2010-05-26 10:23:08
człowieku... ta firma to nieporozumienie.
Praktycznie nie istnieje na rynku tak jak c-aro,icar jeszcze jeździ ale też powoli pada.
Szkoda kasy i zachodu
4Cars 2010-06-07 08:13:52
Najlepiej samemu się dowiedzieć czy warto. Wiadomo niektórzy pracują więcej niektórzy mniej, jeden zarobi przyzwoicie drugi mniej.Da się zarobić ale możesz zapomnieć o nocnych imprezach czy innych zajęciach w weekendy jeśli chcesz więcej zarobić. Co się tyczy placu matejki to jest on przereklamowany, są lepsze miejsca na postój. Jeśli ktoś pracował w poszczególnych firmach to będzie widać jakie są między nimi różnice, czasem dość istotne.
icar 2010-06-09 23:04:39
z politowaniem patrzę na tych bidoków z 4cars i caro jak stoją po kilka godzin np na placu matejki. czasami tam przejeźdzam lub podjeźdzam po klienta i dziwię się że oni są jeszcze w tej firmie. z icara tam stoją tylko ci którym żal zapłacic za zlecenie bo jakby się zapisali to minuta i jest zlecenie z radia ale to już ich polityka liczenia zysków. Powodzenia panowie życze.
obserwator drogowy 2010-07-07 04:42:33
4 CARS totalna lipa chłopaki ciągle stoją i się nudzą narzekają na brak klientów a właściciele maja to w [usunięte przez moderatora] - golą ich z kasy za co? w porównaniu z icarem gdzie non stop chłopcy wożą ludzi , [usunięte przez moderatora] ze głowa boli tam właściciele o to dbają , albo maja większe doświadczenie jak kręcić biznes ,
witam 2010-07-21 10:16:05
witam widzialem ze jest jakis promocyjny nabor do sieci 4cars na czym on polegaa
taxi 2010-07-23 04:26:27
witam - 2010-07-21 10:16:05

witam widzialem ze jest jakis promocyjny nabor do sieci 4cars na czym on polegaa


daj sobie chłopie spokój z ta firma tam nie zarobisz ciągle stoją jeden klient na 100 kierowców zapewne co godzinę stoję na postoju taxi i widzę zal mi tych biedaków więcej ich jeździ na pusto niż z klientami ,promocje dają jakieś bo chętnych nie ma , ciekawe co na to obecni kierowcy co grube wpisowe zapłacili bez promocji , pewnie uświadomili sobie ze zostali nabici w butelkę
witam 2010-08-09 20:06:03
witam jak tam w 4cars widze ze jakis nowy promocyjny nabor niech ktos wyjasni o co chodzi, prosze o opienie aktualnych kierowcow - szczereee
Fourwinner 2010-08-14 15:07:06
Mój znajomy [student] jeździ w 4cars i sobie chwali, dowolne godziny pracy, co dla studiujących jest rzeczą podstawową. Większość zleceń; tekstowe przez aplikację w otrzymanym specjalnym telefonie. Oczywiście można też zabierać bezpośrednio. Za 8-10 godzin ok. 200 zł netto, ale warto mieć oszczędny samochód to koszty własne są mniejsze.
burbon 2010-08-14 15:31:02
4 CARS Przewóz osób

Taksówki odchodzą do lamusa. 4Cars oferuje to czego NIGDY nie oferują TAXÓWKI. Konkurencyjne ceny na rynku przewozów pasażerskich! Już w trakcie składania zamówienia klient dowiaduje się o cenie kursu; bezpośrednio od kierowcy, lub z dyspozytorni. Kolejną różnicą jest, iż nasz klient nie płaci za czas przejazdu, ale za przebyte kilometry, wyznaczanej trasy przez GPS. W naszej firmie kierowca, jedzie najkrótszą trasą, bez objazdów, które mogą wydłużyć trasę.

W sieci jeżdżą tylko licencjonowani kierowcy, z upoważnieniami do jazdy jako kierowca. Klient dostaje od kierowcy paragon, rachunek za wykonaną usługę dzięki czemu mają pewność legalności transakcji oraz możliwość zaliczenia tej usługi w koszty prowadzonej działalnosci gospodarczej (Na życzenie w biurze można odebrać fakturę VAT).

.
[usunięte przez moderatora] Przykładowe ceny kursów:


Kraków: pl. Plac Matejki - pl. Nowy Kleparz - 7zł

Kraków: pl. Wszystkich Świętych - ul. Budryka (Miasteczko Studenckie AGH) - 9zł

Kraków: pl. Nowy - ul. Bora Komorowskiego (Park wodny) - 16zł

Kraków: pl. Nowy - Wieliczka (Centrum) - 31zł

Koszt zamówienia samochodu pięcioosobowego, dodatkowe 10zł

(brak taryfy nocnej)

Co 10-ty kurs gratis!
Zbieraj karty promocyjne! Jeździj za darmo!
(Cena kursu nie może przekroczyć 10zł, istnieje możliwośc pomniejszenia cenny kursu o cene promocyjną)


zlotowka 2010-08-15 16:12:14
burbon - 2010-08-14 15:31:02

4 CARS Przewóz osób

Taksówki odchodzą do lamusa. 4Cars oferuje to czego NIGDY nie oferują TAXÓWKI. Konkurencyjne ceny na rynku przewozów pasażerskich! Już w trakcie składania zamówienia klient dowiaduje się o cenie kursu; bezpośrednio od kierowcy, lub z dyspozytorni. Kolejną różnicą jest, iż nasz klient nie płaci za czas przejazdu, ale za przebyte kilometry, wyznaczanej trasy przez GPS. W naszej firmie kierowca, jedzie najkrótszą trasą, bez objazdów, które mogą wydłużyć trasę.

W sieci jeżdżą tylko licencjonowani kierowcy, z upoważnieniami do jazdy jako kierowca. Klient dostaje od kierowcy paragon, rachunek za wykonaną usługę dzięki czemu mają pewność legalności transakcji oraz możliwość zaliczenia tej usługi w koszty prowadzonej działalnosci gospodarczej (Na życzenie w biurze można odebrać fakturę VAT).

.
http://4-cars.pl/nas.html
Przykładowe ceny kursów:


Kraków: pl. Plac Matejki - pl. Nowy Kleparz - 7zł

Kraków: pl. Wszystkich Świętych - ul. Budryka (Miasteczko Studenckie AGH) - 9zł

Kraków: pl. Nowy - ul. Bora Komorowskiego (Park wodny) - 16zł

Kraków: pl. Nowy - Wieliczka (Centrum) - 31zł

Koszt zamówienia samochodu pięcioosobowego, dodatkowe 10zł

(brak taryfy nocnej)

Co 10-ty kurs gratis!
Zbieraj karty promocyjne! Jeździj za darmo!
(Cena kursu nie może przekroczyć 10zł, istnieje możliwośc pomniejszenia cenny kursu o cene promocyjną)




Co 10-ty kurs gratis!
biedni ci kierowcy za darmochę wożą a haraczu gratis nie mają

Kraków: pl. Plac Matejki - pl. Nowy Kleparz - 7zł ,Kraków: pl. Wszystkich Świętych - ul. Budryka (Miasteczko Studenckie AGH) - 9zł
nawet auta bym nie odpalał za te pieniądze !

Koszt zamówienia samochodu pięcioosobowego, dodatkowe 10zł
z tego co wiem to każdy sam osobowy na taxi jest 5 osobowy 4+1

(brak taryfy nocnej) a święta i weekendy?

1
obiektywna opinia 2010-08-15 23:42:17
Witam!
Dla wszystkich szczerze zainteresowanych tematem:

Jestem kierowcą 4cars,ale już niedługo,od września zaczynam "normalną" pracę.
Jeśli stawiacie na przewóz osób - wyłącznie Icar.Tylko tam można "coś" zarobić. Niestety prawdą jest,że stoimy po 5 aut na Pl.Matejki i czekamy na kogoś "z łapki",o zleceniach z bazy nie wspomnę,po 6 kierowców w kolejce i 2 godziny czekania na zlecenie (najczęściej coś w stylu 12-15zł).I patrzymy na Icara zazdroszcząc,że nie stoją na postoju nawet 15 minut,ciągle mają zlecenia.Oczywiście cały czas mówię o pracy w nocy,w dzień nie ma co liczyć nawet na 50zł na czysto,kolega,który wspomniał o 200zł za 8-10godzin,chyba ma halucynacje niestety.I módlcie się,żeby wam auto nie wysiadło,bo będziecie zachodzić w głowę,skąd wytrzasnąć na naprawę...
Co do wpisowego-jeśli odchodzisz,faktycznie oddają Ci połowę wkładu,ale wierzcie mi-warto zainwestować więcej w Icara,macie pewność,że inwestycja się zwróci.
O Car-O raczej nie ma co myśleć,kierowcy muszą się "licytować",który szybciej zajedzie po klienta,więc jest to istna ruletka...
Moim zdaniem,4cars mógłby się liczyć na rynku,gdyby dobrze wystartował.Icar od razu miał mnóstwo reklam (Maxxx,Eska) i za którymś razem numer wręcz zapisywał się w pamięci.Tu reklama jest na zasadzie "ktokolwiek widział,ktokolwiek wie",szła jedna reklama o 12 w południe na Maxxx-ie i to chyba przez 2 tygodnie.To wszystko.Nie ma nawet chorągiewek,które są obiecywane już 3 miesiące.

Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia.
nowy 2010-09-10 17:59:06
wybór należy do ciebie myślisz o pracy w 4 cars-? odradzam ta firma to nieporozumienie utopisz pieniądze bo ci nie zwrócą kaucji nie maja z czego bo wszystko na bieżąco przepiją , a na wstępie obiecanki ze zwrócą na pewno w zamian nic nie masz 5 zleceń na godzinę na 30-40 kierowców ta firma nie dba o kierowców brak zleceń , w nocy w dzień ta firma nie istnieje , chyba ze wystoisz na ulicy i złapiesz klienta , tygodniami czekasz na naklejki , które szlak trafia po miesiącu , czekasz na chorągiewkę która ci się rozleci po przejechaniu 5 km , totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chłopaki podbierają sobie klientów z "głodu pracy", nie interesuje ich by pomyśleć jak zapewnić zlecenia chłopakom , firma czeka tylko na haracz co miesiąc resztę ma gdzieś w d...... w przeciwieństwie do icar i Caro te firmy się rozwijają i reklamują dbają by wszystkim żyło się lepiej.
mad 2010-09-10 21:17:10
A ja powiem że na firmie się w sumie nie zawiodłem nigdy. Co prawda mam znajomego i narzeka że zleceń mało i lipa straszna, ale z punktu widzenia klienta 4cars jest jak najbardziej korzystny.

I jeszcze jedna kwestia dla klientów! Zostawiajcie napiwki! Kierowcy wożą was naprawdę po konkurencyjnych cenach, więc co Wam szkodzi zostawić to 5-6 złotych więcej. Skoro stać Was na taxi to na napiwki też :)
obiektywna opinia 2010-09-11 15:29:34
Kolego,te darmozjady przy kursie 11zł pytają,czy będzie za dychę,oczy o zeta wydrapią,a Ty mówisz o 5-6zł napiwku?? Przewozami jeździ akademicka biedota,która za te 5zł napiwku może mieć 4 piwa z tesco...
4 2010-09-11 17:11:15
cały tydzień jeździsz za te same stawki ? masz Weekend (usunięte przez administratora)jeździsz za takie same stawki , ciekawe czy szefostwo by jeździło w weekend za takie pieniądze jak w dzień powszedni ? oni to maja gdzieś a ty zamiast dobrze zarobić w Weekend albo wyjść z dziewczyna na miasto to klepiesz kursy za 7-12 zł
4 2010-09-11 17:17:32
obiektywna opinia - 2010-09-11 15:29:34

Kolego,te darmozjady przy kursie 11zł pytają,czy będzie za dychę,oczy o zeta wydrapią,a Ty mówisz o 5-6zł napiwku?? Przewozami jeździ akademicka biedota,która za te 5zł napiwku może mieć 4 piwa z tesco...

icar nie obsługuje darmozjadów w weekend za 7-12zł to przychodzą do 4cara i jeszcze się targują, dzwonią i zamawiają kurs za 7-10 zł a potem awantura w firmie bo kierowcy się wkurzają i nie chcą robić dolotów 5-8 km i robić kurs za 8 zł .
Rafcio 2010-09-14 15:05:08
4cars ma dobre ceny, kumpel tam pracuje kokosów nie ma ale zarabia lepiej niż ba budowie, sam się zastanawiam nad pracą tam , i jeszcze jedno jak czytam niektóre żenujące posty to aż śmiać mi się chce ludzie zastanówcie się co mówicie, obrażacie jakąś firmę której nawet nie znacie lubicie sączyć jad prymitywy?
tax krakow 2010-09-14 22:18:53
4 car ie istnieje o czym ty mówisz? ja na ich miejscu /kierowców/ wolałbym na budowie pracować i mieć pewne pieniądze!
tax krakow 2010-09-14 22:22:49
biedaki ładują kasę-wpisowe i potem stoją po 20-stu miesiącami i czekają na Matejki na studentów biedaków , wiedza ze sie wkopali i tak biedują aż się odrobią i odchodzą do taxi
tax krakow 2010-09-14 22:27:02
nie dajcie się nabierać na psełdotaksowki , to się już wam kończy za kilka miesięcy weszła ustawa , lepiej róbcie licencje na taxi albo zainwestujcie w cos innego lub szukajcie innej pracy
tax krakow 2010-09-14 22:28:38
tax krakow - 2010-09-14 22:27:02

nie dajcie się nabierać na psełdotaksowki , to się już wam kończy za kilka miesięcy weszła ustawa , lepiej róbcie licencje na taxi albo zainwestujcie w cos innego lub szukajcie innej pracy

dobrze wam radze chłopaki jesteście młodzi i naiwni oni was robią na szaro!
Tekiel 2010-09-22 09:56:06
Ja tam jeżdżę z 4 carsem i mi się opyla, jestem studentem i te parę złociszy więcej mi się zawsze przyda. Nie znam wśród swoich ziomków żeby ktoś jeździł taryfami, wożą się po mieście tylko przewozami. Zresztą skoro taksówkarze mówią że "biedota studencka" jeździ przewozami to o co ten cały szum skoro i tak nie chcieli nas nigdy wozić bo jak już ktoś napisał ze za 8 zeta nie odpali nawet auta.
Zmiennik 2010-09-27 19:23:41
Pracuje w tej firmie od kilku miesiecy, nie powiem bo na początku było ciężko, teraz jest super. Zarabiam ok.3000 zbytnio sie nie wysilajac, bo jezdze roznie, plusem jest to ,ze firma pozwala na budowanie wlasnej sieci prywatnych klijentow.
taxi666 2010-09-29 23:30:50
Zmiennik - 2010-09-27 19:23:41

Pracuje w tej firmie od kilku miesiecy, nie powiem bo na początku było ciężko, teraz jest super. Zarabiam ok.3000 zbytnio sie nie wysilajac, bo jezdze roznie, plusem jest to ,ze firma pozwala na budowanie wlasnej sieci prywatnych klijentow.

koń by się uśmiał ! "Zarabiam ok.3000 zbytnio sie nie wysilajac,"
3000 ?????ale masz marzenia !!! a jesli nawet załóżmy to chyba dziennie pracujesz po 15 godzin ,odlicz paliwo , amortyzacja , (usunięte przez administratora) dla firmy, ubezpieczenie -to co zostaje ci 1000zł na czysto?pewnie ze sie nie wysilasz bo większość stoicie na matejki bo nie macie klientów z radia
wszyscy 2010-11-18 10:27:28
to ściema żądają kilkakrotnego wyższego zabezpieczenia za sprzęt który tak naprawdę śmieszne pieniądze kosztuje , potem ze zwrotem kaucji jest problem bo nigdy nie otrzymasz zwrotu, pracy praktycznie nie ma zlecenia dostają ci co maja układy z centralą i szefostwem /kolesie/ chcesz utopić pieniądze twoja sprawa ! jak przejrzałem na oczy zrezygnowałem te przewozy to (usunięte przez administratora) nabieranie ludzi tam z tego żyją jak królowie właściciele i ich kolesie znalazłem normalną prace wole pracować na etacie za stalą pensje ., wiem ze co miesiąc mam i nie mam wydatków na remonty auta , paliwa i (usunięte przez administratora) dla firmy itp...!
krencik 2010-12-18 13:32:34
(usunięte przez administratora)słuchajcie koledzy z 4cara i icara. powiedzcie tylko szczerze jak tam u was jest ile trzeba zainwestowac typu kursy oplaty kasa fiskalna zeby u was jezdzic.i czy to sie oplaca bo sam chce sobie dorobic u was
1
ja 2011-02-06 09:25:53
Myslelem zeby do 4cars pojsc bo do icara ciezko sie dostac, ale po kilku rozmowach z kierowcami czekajacymi po stacjach benzynowych odechcialo mi sie. Gadalem z jednym ponad 1,5 godziny na Bp może 3 kursy poszły. Jeśli chcecie rzeczowej opini to zróbcie jak ja, internet daje anonimowość i różne bzdury można poczytać.(usunięte przez administratora) (szef 4cars) jak z nim gadałem cuda obiecuje (3-4 tysie na luzie), ale kierowcy zgodnie twierdzą ze to raczej nieosiągalne nawet w lepszych miesiącach. Idzie wiosna, będzie cieplej a przez to jeszcze mniej ludzi będzie zamawiać auta. Zastanówcie sie, skoro jak zamawiacie czy to taksówke, czy przewóz i nie musicie wogóle czekać co to oznacza dla tych kierowców??
4srars 2011-02-24 17:26:38
4Cars to (usunięte przez administratora) korporacja,nie zapewniaja niczego poza wieszającym sie terminalem,i zablokowana kasa fiskalna,na kurs za 10 zl trzeba nieraz czekac 3 godziny czasami dłuzej,nie mówiac juz o tym ze kierowcy sami sobie podpiepszaja kursy,ma matejki stoja same 4srarsy chyba z 20 aut to swiadczy o ilosci zlecen w tej firmie,jak sobie sam nie pokombinujesz to nic nie zarobisz!!!naprzyjmowali milion aut a zlecen jak niebylo tak niema i niebedzie!!!Uwaga warunkiem przyjecia do 4CARS jest prawo jazdy,i wyczuwalne tętno,wiek niewazny,auto tez,no i drobna opłata w wysokosci 3000 zł i jest bezzwrotna,potem czekanie miesiac na sprzet,i jazda na matejki postac poł nocy za 10 zł,nie jest tak zle przy dobrych wiatrach 1000 na czysto wyciagniesz,pod warunkiem ze sie auto nie zepsuje!!!Polecam wszystim(usunięte przez administratora),i tym którzy maja za duzo czasu i pieniedzy!!!!!!!!!!!!!!
kierowca 2011-05-16 22:21:38
Czytam wasze wypowiedzi i jak zwykle kończy się to wyzwiskami , przkleństwami - ludzie po co to wszystko !!! Jak ktoś ma ochotę jedzie jakimkolwiek taxi czy przewozem osób do wyboru, do koloru .Jak jest potrzeba a nie ma nic innego jedziemy choćby caro, czy 4 cars, lub i car / bez obrazy /. Prawda jest taka , że jest to praca ciężka , stresująca i mało zarobkowa!!!!! Jestem kierowcą od kilku miesięcy w 4 cars , nie przedstawiam się bo nie ma to znaczenia moje dochody to marne parę stówek , gdzie po opłaceniu zgłoszeń ,ubezpieczenia paliwa ect nie zostaje prawie nic . Z rozmowy z innymi kierowcami dowiaduję się , że jednak ktoś tam zarabia na tym / prócz właścicieli / i chyba to prawda , bo widać to po autach , że jeżdzą .Mam też znajomych w innych korporacjach , jedni narzekają inni są super zadowoleni. Prawda jest taka , że samochodów do przewozu osób jest stanowczo za dużo , klient jest coraz bardziej wybredny i wymagający , ludzie nie mają pieniędzy , taxi, lub przewozem osób jeżdzą ludzie , któtych na to stać .Reasumując - szanujmy się wzajemnie , bądźmy uprzjmi mili , po co komuś zazdrościć , złożeczyć , jaki to ma sens? Mamy przecież jedno życie . Pomimo moich kipskich zarobków w 4 cars jeżdzę i wożę ludzi, każdego traktuję jak człowieka, czy jest pijany , czy zdenerowany , czy się oddzywa do mnie , czy nie chce gadać , Nie piszę tego po to aby reklamować tą firmę , piszę jak jest, jak ja to widzę .Wpakowałem trochę pieniędzy aby jeździć i to robię . jak długo jeszcze nie wiem ???Czas pokaże . Może niektórzy zarabiają kilka tysięcy , ja tego nie wiem , nikt prawdy do końca nie powie. Reasumując po raz drugi - bądźmy zadowoleni gdy jedziemy w ciemną noc , gdy nas taryfa weźmie i zawiezie do domu i my także jak się klient trafi aby go zawieść i dobrze jeszcze zapłaci .Życie jest takie krótkie a my ludzie zajmujemy się takimi bzdurami - nie marnujcie czasu , chcesz to jedziesz , nie to nie , i odwrotnie chcesz to wozisz ludzi swoim autem czy to w dzień , czy w nocy po co to komentować i komuś potem ubliżać - ludzie zastanówcie się?
kierowca 4car 2011-12-07 17:46:02
Witam.Jestem kierowca w 4 car. Zarobki marne tzn. W tygodniu jeżdżąc ok 10 godzin trzeba mieć szczescie żeby na czysto zarobić 100 zł. W wekend Je3żdżąc po 6-8 godzin bez problemu 250-350 zł za jeden dzień. Czyli tygodniowo 1000 powinniśmy zarobić. Przeliczyć nakład pracy, myjnie , amortyzacje auta. Niewiem czy to dużo czy mało. Ja jeżdże niedawno i jeżdże tylko do końca marca jak zresztą połowa lub więcej kierowców. (usunięte przez administratora).Liczy się tylko żeby (usunięte przez administratora) starych a przyjąć nowych kierowców a ci co zostaną żeby dawali w terminie 300 wpisowego.Sami sobie oceńcie czy warto. Dla porównania ICAR, C-ARO to takie same (usunięte przez administratora). O MAXI DRIVER nie wspominam bo oni już prawie wyginęli. W Maxi kto mądry i przyjrzy się co się znajduje w biurze to sam zre4zygnuje. Pozdrawiam
liga 2013-10-10 19:59:00
tak pracuje w tej firmie powiem tak kiepsko, abonament 300 zł i zleceń jak na lekarstwo, w weekendy mniej więcej 400 zł na plus nie wiem gdyby nie gaz to pewnie z 250 za nocki piątek sobotę i niedziele. Niby jest umowa na 1/8 etatu z wpisana kwota wynagrodzenia i tylko ja widzisz na papierze ;/ w rzeczywistości nie masz nic. szczerze nie polecam jeśli masz nowe auto to długo nim nie pojeździsz, bo wiadomo jakie sa drogi w krk. Powiem tak szkoda auta i czasu dla tych marnych dajny na to 600 zł na czysto po miesiącu, eksploatacja samochodu po 3 miesiącach wyjdzie ci więcej niż zarobisz, chyba ze będziesz brał za kursy tak jak taxi to zarobisz coś więcej
1
qski 2013-10-21 14:58:04
Jezdzil ktos w firmie 4cars jako przewoznik osob? Mozna cos zarobic? Jak wyglada sprawa w przypadku kontroli? Nie dadza jakiejs kary za brak licencji?
3
SebekAdrianCwelunio 2013-11-01 21:14:55
Praca dla nich to strata czasu. (usunięte przez administratora) Odradzam
3
darotsw 2014-02-27 12:46:36
Wy wszyscy co jeżdzicie w tym wynalazku co podszywa się za prawdziwe taxi to jesteście głupki i żebraki i zabieracie prace prawdziwym taksówkom bo nie stać was na zrobienie licencji taxi a i tak was skarbówka dojedzie.Róbcie tak dalej.
Pozdrawiam Taksówkarz przez duże T.
kandydatka 2014-03-06 16:19:34
A czy może ktoś coś powiedzieć na temat pracy na dyspozytorni 4cars?
mabel 2014-03-11 11:21:48
cześć cześć. byłam na rozmowie, ty też byłaś?
dyspozytornia 2014-03-17 15:23:45
Odradzam pracę w dyspozytorni firmy 4Cars. Proponują umowę na 1/8 etatu, harmonogram pracy jest taki jak na pełny etat. Nie płacą wynagrodzenia W OGÓLE. Oszukują, skarbówka i inspekcja niedługo ich dojedzie...
1
maja 2014-03-19 11:21:47
xyou chyba ktoś zalazł ci za skórę. ja nie mam powodów do narzekania.
Odradzam 2014-03-21 15:25:28
Trzymajcie się z daleka od tych ludzi,(usunięte przez administratora)
kasia sonda 2015-02-10 17:14:02
ja również zanim zajrzałam na forum przede wszystkim zasięgnęłam opinii o tej firmie 4cars u ludzi na mieście,niekoniecznie znajomych, i raczej to zawsze były bardzo pozytywne komentarze, głównie odnośnie pakietu socjalnego w firmie i stabilnych umów. czy ktoś zn was jest tutaj w stanie to potwierdzić?
kukur 2015-02-25 04:16:15
4cars oferuje części zamienne do samochodów na dobrą sprawę wszystkich marek. Zastanawiam się tylko kto im dostarcza te części i jak ich działalność ma się do działalności choćby takiego giganta jak Inter Cars? Powiedzcie mi przy okazji czy warunki pracowe jakie oferują są do przyjęcia, bo zastanawiam się czy by do nich nie pójść.
ywona 2015-03-24 16:14:28
wiem że raczej kobiety w tej branży nie są mile widziane, już kilka razy u u innych pracodawców się o tym przekonałam, natomiast dajcie proszę jakieś info czy jako płeć ewidentnie piękna mam szasne w 4cars na zatrudnienie i normalną pracą na równi bez szykanów. pasjonuje mnie ta branża, to mój konik jest
ewio 2016-05-13 15:35:57
No niby tak @kola, ale to bardzo rzadko się zdarza. Już szybciej do biura można wziąć kobietę. A do części samochodowych to średnio. Dyskryminacji nie ma ale przeważają faceci. No i na szkoleniach to tylko panowie
Zostaw swoją opinię o 4cars - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 4cars