brak logo

Schollglas

Sandomierz

Opinie o Schollglas

xxxxxxxxxxx 2015-10-02 20:37
Ludzie przyjdzcie do nas pracować do szklanej meliny bo jak was niema to mamy dodatkowe godziny!!!
1
gośc do Szola 2015-10-03 16:32
Własnie zniechęciliscie mnie do złożenia tam cv z tego co widze to niema sensu tam składac.
kandydat 2015-10-06 19:41
To kiepsko płacą.Nie dziwne że cały czas sie ogłaszają że szukają pracowników produkcji.Ja wysłałem cv i już po kilku dniach zadzwonili ale raczej zrezygnuje i nie pojade na rozmowe żeby pracować po nocach za 1300.
kandydat do pracy SchollGLass 2015-10-07 17:25
Do mnie też dzwonili ale niepojade bo niema sensu tak się podlic za 1300z nockami i normą, i widze jakie opinie tam są jak nieszanują ludzi!!!
fiat 2015-10-14 19:45
do mnie zadzwonił zębatek i powiedział ze jak przyjde na nadgodziny to mi da 50zł...wzmocnie szlifierki!!! niech inni biorą przykład z ryżawego,cos zaproponują swoim pracownikom!szlifierki górą!!!
1
Były pracownik l 2015-10-22 08:05
Tutaj wszyscy srają na wyższe władze a jak tylko przychodzi okazja to liża im tyłki. Przykładem jest p. Małorzata Cz. która sobie spokojnie pracowała az tu nagle gdzies indziej dostali po stówie podwyżki, tak latala ze az wylatala. Tera zapier...... a podwyzki ani widu ani słychu. Porypana firma Mogli by tam telenowele nakręcić,
2
mysza 2015-10-22 10:43
Skąd wiesz co sie tu dzieje jak juz tutaj nie pracujesz????????/ Nie rozsyłaj nieprawdziwych informacji skoro cie tu nie ma obgaduj w nowej pracy
lenon 2015-10-22 11:58
A coś ty taka mysza zdziwiona??? stówki nie dostałaś??? to język sobie namocz!!! wszyscy ludzie w promieniu 40km wiedzą co sie tu dzieje,nie trzeba byc zatrudnionym zeby sie dowiedziec,tu nawet najgorsze zdarzenia już nikogo nie dziwią!!! syf kiła i mogiła...szkoda tylko ludzi.
gośc 2015-10-22 14:02
Za 100zł premii robotnicy potrafili by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na siebie o byle co ogólnie bardzo niezgrane brygady i ludzie i do tego ten syf !Pozdro dla tych co tam niepracują i sie zwolnili.
gość 2015-10-24 20:45
FAŁSZ OBŁUDA KŁAMSTWA ROZBITE RODZINY. LUDZIE SKĄD TAKA HOŁOTA???????
towarzysz X 2015-10-31 16:41
Każda strona internetowa prezentuje sie pięknie...wejdz sobie panie miśku do zakładu do środka. KOREA PÓŁNOCNA!szarzy zastraszeni ludzie tłuką normy za śmieszne pieniądze,kadra kierownicza po podstawówce poniża pracowników. Atmosfera donosicielstwa i lizustwa. Totalny brak organizacji,wszystkie maszyny na taśmie klejącej i sznurkach....to tak po krótce.
4
AKSZA 2015-10-31 19:32
Tam się czas w latach 40 zatrzymał wnętrze i te maszyny to jedna wielka porażka, i te szlifierki na drutach i sznurkach wzmacniane albo duży piec jedna wielka telenowela jak i dramat.
4
gość 2015-10-31 19:55
AKSZA zapomiałaś(łeś) dodać do telenoweli, dramatu ... PORNO. Żal normalnych że muszą harować między śmieciem ludzkim (którego tam nie mało) w takich warunkach, na takich maszynach, za takie pieniądze. Jednak człowiek potrafi znieść chyba wszystko by tylko żyć, przeżyć.
gosc 2015-10-31 23:13
Właśnie nikt was tam nie trzyma jak to czytam to mam odruch wymioty niechcialbym tam pracować z ludźmi co mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają i to wy co wypisujecie jesteście godni pozałowania
gosc 2015-10-31 23:37
odruch wymiotny to ja mam na ciebie i twoją matke ze cie urodziła...ambitny sie znalazł za 1400......żal
gosc 2015-11-01 00:26
Ja tam nie pracuje na szczęście a moja matka nie zyjewiecdaj jej spokuj
pan 2015-11-08 13:47
nie wiem czemu narzekacie na tą firmę przecież samej premii nie licząc wypłaty dostaliśmy po 3 koła a więc nie jest tak żle
gość 2015-11-08 17:25
Niby kto tam tyle dostał? Tam temat pieniędzy to jedno wielkie tabu.
1
pan 2015-11-11 12:11
myślałem że wszyscy po tyle samo dostajemy przecież to premia a premie wypracowujemy wszyscy
Bez studiów 2015-11-11 14:12
Nie wszyscy tak samo. Jest jeszcze taki wynalazek jak niby liderzy nie mylic tymi z akwarium. Bo CI niby liderzy dostaja podwojnie za nic
1
gosc 2015-11-11 19:46
Jacy liderzy.?
gosc 2015-11-11 20:49
Ja jakos nie dostałem i zyje a pracowac trzeba bo mam dzieci a niektorzy to by drugiemu oczy wydrapali o parę groszy ludzie co z wami?
2
elo 2015-11-28 15:22
czytam co ty piszesz misiek i modle się za ciebie ...jedz dużo orzechów są dobre na mózg.
eldo 2015-12-09 15:40
INZYNIER PROJEKTU CZY TAM PROCESU ZA 1700ZŁ + 100ZŁ BRUTTO NA ŚWIETA JAK W TAMTYM ROKU I BEDZIE SIE SZKOLIŁ NA TUŻ POWOJENNYCH MASZYNACH W CIĄGŁYM STRESIE...BUUAAHAHAHA.
7
Dorota 2015-12-23 11:03
Witam chciałam tam wysłać cv na malarza jednak adres mailowy do kadr jest cgyba nieprawidłowy bo poczta mi wraca zna ktoś numer telefonu do kadr?
2
gg 2015-12-27 13:28
do kadr nie ale jeśli chcesz tam się przyjąć to znam numer do dobrego psuchiatry
to ja 2016-01-31 12:31
A jak oceniacie aktualnych brygadzistów? Proszę o spokojne i obiektywne opinie. Bez emocji.
4
Bez studiów 2016-02-28 19:10
Bez emocji jak widac nie ma o czym mowic
xxx 2016-03-01 18:31
Nie da się bez emocji patrząc na jednego z nich pseudobrygadziste BOSMANA to jest gość.Totalne bezmózgowie i beztalencie i uważający się za twarz schollglasu. Gratulacje dyrekcji za trafny wybór pseudo brygadzisty większego kabana wybrać nie mogli.
1
gosc 2016-03-02 11:17
Ludzie co z wami ta strona nie jest przeznaczona do napierdzielania na kogoś ci z biura mają naprawdę beke z tego co wy piszecie na te wszystkie zmiany i na tych ludzi a pozatym nie jestescie tak do konca anonimowi niezdajecie sobie z tego sprawy?
to ja 2016-03-03 08:18
jesteś w błędzie. dobrze byłoby żeby pracownik przed podjęciem pracy wiedział jakim człowiekiem jest jego przyszły przełożony. a czy jesteś anonimowy czy nie to niech się martwi ten kto ma coś na sumieniu, czyli pisze nieprawdę i oszczerstwa.
2
gosc 2016-03-03 10:58
A prawda jest taka że jest duże skupisko ludzi i zawsze ktoś komuś nie spasuje jak w każdym większym zakładzie pracy czy to będzie współpracownik czy brygadzista czy dyrektor takie życie niestety
1
łowca 2016-04-06 14:34
Jeśli ktoś szuka nowych wyzwań to zapraszam. Szukam kierownika produkcji szkła i dekoracji na szkle. Zainteresowanych proszę o kontakt z PSP International w Warszawie.
Frezja 2016-06-08 09:37
Przestrzegam wszystkich przed największym życiowym błędem! jak ktoś wpadnie na pomysł złożyć tam podanie,to niech natychmiast się w łeb jeb..nie młotkiem i to najlepiej pięcio kilowym.Jeśli ktoś się zdecyduje bo z głodu zdycha lub jest przygłupem(innej opcji nie ma)to pod żadnym pozorem niech się nie zgadza na duży piec i zmiane A------lepiej żebrać na ulicy.
9
xxx 2016-06-11 21:23
Jeżeli ktoś chce pracować uczciwie to mile będzie widziany na A zmianie a jeżeli przyjdzie szukać wrażeń to tylko na duży piec na zmianę C tam podobno teraz jest jeden wielki burdel na wałkach
1
gosc 2016-06-11 21:39
Odkąd na zm C niema jednego .''osobnika ''jest wreszcie normalnie i to opinia wszystkich jest nareszcie spokój
6
gość 2016-06-12 11:53
uderzyć w stół nożyce się odezwą
Piko 2016-06-12 18:30
A niech każdy zajmie się swoją robotą a nie nazwala jeden na drugiego.Na każdej zmianie jest to samo wyzysk a zarobki marne ale robić trzeba i tyle.
1
ziomal987 2016-06-13 21:22
Czy ogólnie warto zatrzymać się na dłużej jako pomocnik operatora obróbki szkła w firmie Schollglass czy niewarto jak sądzicie?
Bakero 2016-06-14 05:33
Po paru latach stracisz słuch,nic nie zarobisz,niczego się nie dorobisz,bedziesz traktowany jak odpad ludzki.Polecam
11
Mariusz 2016-07-06 19:33
Witam,
Co powiecie na temat pracy automatyka, jak wygląda praca w tym dziale?
pomocnik 2016-07-14 07:08
Większość dnia pracy jako automatyk spędzisz ze szczotką drucianą czyszcząc silniki elektryczne na maszynach z osadzającej się na nich wolnej krzemionki.

Pozdrawiam
7
Mariusz 2016-07-15 22:31
Sądziłem, że poszukują automatyka a nie automatu czyszczącego.
A tak poważnie, dzięki za odpowiedź na moje pytanko.
pracownik 2016-12-03 03:06
Każda zmiana ma swoje plusy i minusy. Fakt, faktem to nie jest praca ani dla ludzi ambitnych, ani dla chcących zarobić :(
xxc 2017-01-28 08:53
A kim jes skrok d?
Robol 2017-01-28 22:23
W Schollglas zatrudniani są ludzie przez dwie pod firmy Santa-Eko i Eko-Plast. Przez Santa Eko są niższe zarobki , z Eko Plast dostają 50 zł więcej. Ja pracuje przez Eko plast ostatnia wypłata wyniosła 1450 zł. Także porażka. Schollowcy dostają więcej ale już się nie zatrudnia przez Scholla tylko przez te dwie pod firmy. Praca sama w sobie nie jest zła ale atmosfera i ludzie to dramat. Wrednota,chamstwo i zawiść. Jak ktoś ma podobny charakter to się tam odnajdzie ja juz powoli mam dosyć.
2
Gość 2017-01-29 13:15
Nikt tu nikogo nie trzyma na siłę skoro nie odpowiada wam ta praca droga wolna. A najgorzej jak komuś się niechce robić tylko bajami się zajmuje jeszcze na forum
3
Kajzer 2017-02-01 11:54
Najgorsza robota w jakiej pracowałem i najniższe zarobki.I jeszcze przy rekrutacji oszukują że są premie.
5
paloma 2017-02-22 12:32
A zmiana A chwali sobie tego osobnika.
1
Gość 2017-02-22 23:29
No nie powiedziałabym ze go tak chwalą
1
Zostaw swoją opinię o Schollglas - Sandomierz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas