Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Clar system

Pracowałeś w firmie Clar system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nelka - 2016-01-26 20:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie czy wy nie widzicie co oni z namirobia dlaczego chcą osoby z grupami przecież najlepsze sa dodatki nie placenie zus oszukoja urząd sskarbowy to sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] krętacze oszusty niszcza ludzi klamia pilnują tylko swoich stolkowa koordynatorki razem z dyrektoremregionalnym to osoby ograniczone i ciemnota ale na nich tez przyjdzie pora mowa o Lublin urzeduja na wojciechowskiejuwazajcie szukajcie pracy gdzie indziej nara
zdjecie uzytkownika
kudnek - 2016-01-28 22:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Akurat fruuu to wiąże się także z niższymi kosztami zatrudnienia, ale szukają tez bez orzeczenia. Widziałem np. ogłoszenie na pracownika transportu, rzecz jasna mile jest widziane orzeczenie o niepełnosprawności (II, III grupą), ale to nie wymóg konieczny, bo chętnych mało - praca to między innymi przewożenie zwłok.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-01-29 21:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje juz poraz kolejny w tej firmie obecnie odpowiadam za jeden z obiektów na terenie Poznania ptaca nie jest zla a z koordynatorem da sie zyc i mozna sie z nim dogadać ja nie mam powodów by miec żal do kordynatora p.Gradusa brawo niech każdy robi swoje a będzie dobrze
zdjecie uzytkownika
obuzony - 2016-01-31 18:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sprzątaczka - 2015-11-02 07:33:27]:
sam jesteś cep
zdjecie uzytkownika
kalina - 2016-02-01 14:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez nie tylko zatrudniaja ludzi z orzeczeniem,moim zdaniem to dobrze bo jezeli ktos jest zdolny to pracy to niech pracuje,poza tym napisali,ze musi byc orzeczenie o stopniu niepelnosprawnosci, a wynagrodzenie od 1850 zł
zdjecie uzytkownika
gil - 2016-02-05 18:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat trafiłem tu w poszukiwaniu pracy dla osobą z orzeczeniem, nie zawsze orzeczenie świadczy o np. wózku inwalidzkim tylko chorobie np. cukrzycy. a skoro takie osoby mają szansę na pracę to dlaczego by nie, podziwiam takie osoby.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-15 09:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Interesuje mnie, czy ktokolwiek zajmuje się w Bydgoszczy pracownikami firmy, którzy pracują na Stomilu? Niektórzy tam uczciwie pracują, a niektórzy za darmo pieniądze biorą.Przykład idzie z góry. Brygadzistka całymi dniami siedzi i nic nie robi, tylko kawki i herbatki pije oraz cudzych mężów (jej za granicą) zaczepia, dzwoni po godzinach pracy za to, żadnego konfliktu czy problemu sama nie potrafi rozwiązać, o nic zadbać nie może, by coś innym podwładnym załatwić, nie pofatyguje się obejrzeć wykonaną pracę, wychodzi o której chce, potrafi nie zjawić się przez cały dzień (urlopu brak na liście obecności jest), ale gdy wolne miała, to potrafiła przyjechać, za to rano zawsze spóźniona, ale od innych wymaga. Jedyne co potrafi to innym pod górkę robić i nieudolnie "rządzić". Jak więc inni mają być w porządku jak ona taka jest? Jak inni mają pracować?
zdjecie uzytkownika
pbewk - 2016-02-17 20:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się w pełni z tą opinią.Brawo za odwagę, że ktoś w końcu prawdę pisze.
zdjecie uzytkownika
Jacek Kolczyński - 2016-02-17 21:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych tematem.
I znów trzeba być adwokatem diabła bo przecież każda ze stron ma swoją rację aczkolwiek nie zawsze słuszną. Ale od początku. Pytanie retoryczne czy jest osoba rządząca jest całkowicie pozbawione sensu bo pisze to osoba, która jest w temacie więc doskonale wie, że rządzi Pan Jacek T.
Zarzut pierwszy, że tylko niektórzy uczciwie pracują jest fałszywy, gdyż wszyscy zatrudnieni na Stomilu pracują uczciwie, to znaczy na umowy i zgodnie z zaleceniami pracodawcy. Tak więc tu tkwi problem drodzy państwo nie chcę powiedzieć, że jest fajnie gdy jedna osoba siedzi podczas gdy inne ciężko pracują, ale czyja to wina, pracownika czy pracodawcy. Jeśli szef wymaga by brygadzista nic nie robił to w czym on jest winny. Winny jest szef. Można jedynie uznać w imię dobrego smaku i ludzkich zachowań, że w trudnych sytuacjach taki brygadzista mógłby za przeproszeniem pomóc i sam od siebie ruszyć swój szanowny tyłek. Problem w tym, że każdy mądry za plecami, ale gdy przyjedzie kierownik, każdy łepek chowa w piasek i po sprawie. Łatwo nam oceniać innych tylko tych blisko nas, a dyrekcja ma święty spokój dlatego cenię Jurka bo rzeczywiście okazał się prawdziwy i powiedział kierownictwu co myśli bez ogródek i tylko wtedy miał prawo mieć o to pretensje do szeregowego pracownika zwanym brygadzistą. Bez końca powtarzam zrób swoje i nie interesuj się robotą innych w najgorszym razie zawsze można otworzyć własną działalność i nawet będąc prezesem pracować z resztą pracowników lub tylko rządzić. Jak zawsze w tych sytuacjach wychodzi ludzka małostkowość i zazdrość a niech ma kobieta, niech sobie siedzi w końcu i tak na taczce wyjedzie bo sama na to zapracuje przecież to proste. Co do tych mężów no cóż trzeba swoich pilnować jeśli się ma wątpliwości - ja tam swojej żony nie pilnuję bo o nią dbam więc nie mam się czego bać. Reasumując temat dla tych co wiedzą o co chodzi. Ach ten jeden dzień urlopu śmiechu warte - bo o to przecież poszło.
Pozdrawiam.
JK
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-20 15:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtam,może ktoś pracuje w Polkowicachi i napisze jak sie tam pracuje.Chce podjac tam prace ,mam grupe.
zdjecie uzytkownika
anonim 123 - 2016-02-22 10:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzią jest cieżko,na jedną osobe przypada do posprzatania 100000 m jak był impel było lepiej.i była lepsza atmosfera
zdjecie uzytkownika
anonim z sitechu - 2016-02-22 13:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje Panie ,pracujecie jak niewolnice.Pozdrawiam lider
zdjecie uzytkownika
aldona - 2016-02-22 16:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim z sitechu - 2016-02-22 13:56:24]:
słyszalam ze ten zakłod pracy chronionej ma odwidzic inspekcja pracy
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-02-24 09:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani pracowałam 2tygodnie w POLKOWICACH MYSLAŁAM ZE TO PRZETRZYMAM ALE NIE DAŁO SIE.KIEROWNIK NIE NADAJE SIE DO ZYCIA W SPOŁECZENSTWIE.ZA TE PIENIADZE I ZA TO PONIZANIE NIECH PRACUJA SAMI.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-29 12:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracę w Sitechu w firmie Clar nie polecam !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-01 14:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez nie polecam pracy w firmie CLAR SYSTEM w SITECHU W POLKOWICACH,
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-03 12:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Polkowicach w CLAR SYSTEMIE ,jestem brygadzistka zarabiam ponad 2 tys netto,jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Parter - 2016-03-05 17:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
zdjecie uzytkownika
Parter - 2016-03-05 17:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
zdjecie uzytkownika
Parter - 2016-03-05 17:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
zdjecie uzytkownika
patka - 2016-03-10 14:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w firmie sprzatajacej Clar System (sitech polkowice ) nie polecam
zdjecie uzytkownika
krysa - 2016-03-10 16:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firmy sprzatajacej clar system z POLKOWIC NIE POLECAM.Pracowników z grupa traktują jak nie wolników.Lepiej zarabjaja tylko te pracownice które podlizały się na poczatku KOORDYNATORCE IWONIE.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-10 18:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM BRYGADZISTKA W CLAR SYSTEMIE W POLKOWICACH.KIEROWNIK JEST SUPER,SZANUJE LUDZI,
zdjecie uzytkownika
nie Polecam!!! - 2016-03-12 11:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia .
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-03-13 19:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktos pracował w tej firmie z panią Urszulą czy da się pracować z ta osobą w Swidniku?
Bede wdzieczna za jakies info.
zdjecie uzytkownika
Wow - 2016-03-13 19:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tej firmy nie ma w Świdniku. Jest inna.
zdjecie uzytkownika
Haba - 2016-03-14 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaraz, jak to nie ma w świdniku, to oznacza, że gdzie jest firma o której mówisz? Zaczynają mi się trochę klapki na oczach otwierac, że faktycznie może pomyłka
zdjecie uzytkownika
Wow - 2016-03-14 18:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No na Świdniku nie ma tej firmy jak na razie. Są w innych miastach. Wiadomo robota jak wszędzie jest, ale Urszula mnie tez zatrudniała ale ona tylko przez telefon. Kasa na czas i tak jak obiecana na rozmowie. Robię swoje i idę do domu. Pracuje 3 lata. Wiadomo sprzątanie nie szczyt marzeń, ale nie mam innego wyjścia. Tak mi życie sie potoczyło. Jeśli chcesz mieć pieniądze na 10 to polecam. A pracować jak wszędzie trzeba i sprzątać nawet i wcty.....
zdjecie uzytkownika
Kala - 2016-03-14 18:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Świdniku jest impel od zawsze. I ja tu pracuje ale to forum nie o tej firmie. Nie polecam. A tej firmy nie znam.
zdjecie uzytkownika
NASZCZĘŚCIE BYŁY PRACOWNIK - 2016-03-15 18:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-15 19:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia . Do dziś nie otrzymałem od lutego świadectwa pracy!!! brak jakiejkolwiek znajomości przepisów Kodeksu Pracy!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-03-16 17:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę to kupy nie trzyma @były pracownik piszesz, że osoby bez orzeczenie mają 5zł a z orzeczeniem więcej to osoby niepełnosprawne pracują z grupami inwalidzkimi? nie rozumiem..
zdjecie uzytkownika
Haba - 2016-03-18 21:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też nie rozumiem o jakim typie rozliczania się mówimy, bo brzmi to dość dziwnie i niezbyt sensownie w sumie, ale wiesz tez, że życie nie jest sensowne
zdjecie uzytkownika
PK - 2016-03-19 13:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich .
Muszę przyznać, że ta firma jest dużym błędem .
Pracowałem dla nich przez 20 godzin, a ona podziękowała mi , bez słowa wyjaśnienia.
Ale milczy to zło coś dobrego nie działa !
I został zauważony przez konkurentów i zatrudnionych niezwłocznie przystąpiła do umowy i zaproponował mi stanowisko Area Manager.
Moja pensja jest trzy razy wyższa , a dotacje i subsydia nie mają problemu w stu procentach bez żadnych problemów.
Obecna praca jest niebiosa i ziemię , bez porównania.
zdjecie uzytkownika
Znudzony - 2016-03-20 13:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź @PK zmień płytę. Nudzisz tak i nudzisz i chwalisz sie nader słabym niemieckim.
zdjecie uzytkownika
marianek - 2016-03-21 08:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pk dlaczego jednak kolejne komentarze po niemiecku piszesz? próbujesz coś ukryć.,moja narzeczona pracuje u nich w sekcji higirny szpitalnej i nie narzeka, choć wiadomo że praca ryzkowna
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-03-23 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY MOZE KTOS WIE DLACZEGO W CLAR SYSTEM SITECH W POLKOWICACH JEST TAKA ROTACJA ,CHCIAŁAM PODJAC TAM PRACE.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-03-28 10:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy brygadzistka na Stomilu nawet na chorobowym pracuje, że niby jej nie ma a jest i telefony i kontakty się nie urywają?
zdjecie uzytkownika
das - 2016-03-30 21:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to nie jest rotacja a rekrutacją, posiadają wiele ogłoszeń w różne miasta polski, podejrzewam,że jakieś z pewnościa wybierzesz dla siebie idealne, głownie ogłoszenia dla kobiet.
zdjecie uzytkownika
hejnał - 2016-04-03 10:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki koordynator kontraktów ma zapewnione zatrudnienie na pełen etat i można liczyć na odpowiednie narzędzia pracy, jak dorzucają multisport to jeszcze lepiej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-03 11:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, czy Clar System dalej będzie na Stomilu, jak ludzie tam pracujący wolą pić kawki i palić papieroski, umawiać się z cudzymi mężami, kolegować na fb, brać chorobowe i nic nie robić albo podpierać się autorytetem innych niż pracować?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-04-05 11:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziwne, że tak się dzieje w Clar.. Wydaje mi się, że jako firma zatrudniająca na tak wiele przeróżnych stanowisk, powinni dawać przykład, a ploteczki na pewno nie pomogą.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-04-07 08:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gershon - 2016-01-13 00:01:50]:
ma pani zupelna racje ja odmowilam mycia okien bo stan zdrowia mi nie pozwala wchodzic na wysokosci i ponioslam konsekwencje zostalam zwolniona
to jest wyzyskiwanie czlowieka przez czlowieka
zdjecie uzytkownika
anaonim - 2016-04-15 08:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim z claru - 2016-01-14 13:09:11]:
Zgadzam się , że pracę powinno się wykonać należycie, ale pod warunkiem ,że ma się czym pracować
zdjecie uzytkownika
lola - 2016-04-18 12:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chciałam sie dowiedziec jak sie prcuje w sitechu w polkowicach.bo chciałam isc tam do pracy.
zdjecie uzytkownika
hgj - 2016-05-05 21:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak sie pracuje, ale faktycznie mają teraz duużo ciekawych ofert
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-05-06 17:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobbing terror i bezczelność kierownictwa i nie płacenie wynagrodzenia zgodnie z umową.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-05-08 21:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to,żenada. Ciągle dostaje opiernicz od "szefów firmy z która maja kontrakt" za błędy tej firmy.Na umowe czekałem 2tyg dopiero gdy potrzebowali mnie gdzie indziej dali mi umowe zlecenie lol gdy miałem dogadane,że do czasu,aż dostane orzeczenie będę pracować w jednym miejscu na warunkach osoby niepełnosprawnej. Radze omijać tą firmę. A szkoda bo w tym miejscu gdzie pracuje fajnie mi sie pracuje niestety będę zmuszony zrezygnować na szczęście sporo teraz pracodawców szuka pracowników z orzeczeniem wiec szukajcie lepiej na własną reke i odradzam tą firme. PS. Na 2 zmianie robiłem SAM,żenada.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja bardzo w porządku. Wszystko co obiecano mam. Jestem zadowolona i polecam bardzo te firmę.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Karo - 2016-05-27 14:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-05-08 21:28:45]:
mozesz opowiedzieć mi coś wiecej o tej firmie bo pracuje tam tyle że w Białymstoku
GG:58978532
zdjecie uzytkownika
tomo - 2016-06-11 15:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwązniejsze jest to, że dobrze można oceniać ich usługi, bo nawet rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że doceniają swoich podwładnych. Ciekawi mnie tylko czy jest szansa na to, żeby pojawiły się jakieś premie do podstawy zarobków, wiecie? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Clar system!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clar system
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert