brak logo

Clar system

Poznań

Opinie o Clar system

aldona 2016-02-22 16:11:22
słyszalam ze ten zakłod pracy chronionej ma odwidzic inspekcja pracy
ela 2016-02-24 09:14:13
kochani pracowałam 2tygodnie w POLKOWICACH MYSLAŁAM ZE TO PRZETRZYMAM ALE NIE DAŁO SIE.KIEROWNIK NIE NADAJE SIE DO ZYCIA W SPOŁECZENSTWIE.ZA TE PIENIADZE I ZA TO PONIZANIE NIECH PRACUJA SAMI.
3
Ja 2016-02-29 12:39:10
Pracę w Sitechu w firmie Clar nie polecam !
anonim 2016-03-01 14:39:45
ja tez nie polecam pracy w firmie CLAR SYSTEM w SITECHU W POLKOWICACH,
1
aga 2016-03-03 12:25:28
Pracuje w Polkowicach w CLAR SYSTEMIE ,jestem brygadzistka zarabiam ponad 2 tys netto,jestem bardzo zadowolona.
1
Parter 2016-03-05 17:41:04
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
Parter 2016-03-05 17:42:23
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
Parter 2016-03-05 17:48:20
Firma ochroniarska wystawia ludzi do wiatru przepracujesz rok i klops wypad nie majom odwagi pogadać z pracownikiem odradzam te firmę derekcia ma w czterech literach pracownika
3
patka 2016-03-10 14:39:12
Pracowalam w firmie sprzatajacej Clar System (sitech polkowice ) nie polecam
1
krysa 2016-03-10 16:02:09
Firmy sprzatajacej clar system z POLKOWIC NIE POLECAM.Pracowników z grupa traktują jak nie wolników.Lepiej zarabjaja tylko te pracownice które podlizały się na poczatku KOORDYNATORCE IWONIE.
1
aga 2016-03-10 18:56:45
JESTEM BRYGADZISTKA W CLAR SYSTEMIE W POLKOWICACH.KIEROWNIK JEST SUPER,SZANUJE LUDZI,
nie Polecam!!! 2016-03-12 11:16:23
Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia .
anna 2016-03-13 19:18:55
może ktos pracował w tej firmie z panią Urszulą czy da się pracować z ta osobą w Swidniku?
Bede wdzieczna za jakies info.
Wow 2016-03-13 19:26:21
Tej firmy nie ma w Świdniku. Jest inna.
Haba 2016-03-14 12:34:41
Zaraz, jak to nie ma w świdniku, to oznacza, że gdzie jest firma o której mówisz? Zaczynają mi się trochę klapki na oczach otwierac, że faktycznie może pomyłka
Wow 2016-03-14 18:44:37
No na Świdniku nie ma tej firmy jak na razie. Są w innych miastach. Wiadomo robota jak wszędzie jest, ale Urszula mnie tez zatrudniała ale ona tylko przez telefon. Kasa na czas i tak jak obiecana na rozmowie. Robię swoje i idę do domu. Pracuje 3 lata. Wiadomo sprzątanie nie szczyt marzeń, ale nie mam innego wyjścia. Tak mi życie sie potoczyło. Jeśli chcesz mieć pieniądze na 10 to polecam. A pracować jak wszędzie trzeba i sprzątać nawet i wcty.....
1
Kala 2016-03-14 18:55:45
W Świdniku jest impel od zawsze. I ja tu pracuje ale to forum nie o tej firmie. Nie polecam. A tej firmy nie znam.
NASZCZĘŚCIE BYŁY PRACOWNIK 2016-03-15 18:48:59

Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia .
były pracownik 2016-03-15 19:01:29

Witam nie polecam pracy w Clar System w Inowrocławskim szpitalu praca dla ludzi z grupami inwalidzkimi ponad siły zdrowego człowieka totalny brak organizacji pracy . Umowa zlecenie dla ludzi bez grup za stawkę trochę ponad 5 zł na godzinę . Ciągła rotacja pracowników co daję do myślenia . Szkoda z tego względu iż mogła by być to całkiem przyzwoita praca jednak błędy popełniane przez kierownictwo są absolutnie nie do przyjęcia . Do dziś nie otrzymałem od lutego świadectwa pracy!!! brak jakiejkolwiek znajomości przepisów Kodeksu Pracy!!!
ala 2016-03-16 17:45:24
trochę to kupy nie trzyma @były pracownik piszesz, że osoby bez orzeczenie mają 5zł a z orzeczeniem więcej to osoby niepełnosprawne pracują z grupami inwalidzkimi? nie rozumiem..
Haba 2016-03-18 21:33:56
Ja też nie rozumiem o jakim typie rozliczania się mówimy, bo brzmi to dość dziwnie i niezbyt sensownie w sumie, ale wiesz tez, że życie nie jest sensowne
PK 2016-03-19 13:51:16
Witam wszystkich .
Muszę przyznać, że ta firma jest dużym błędem .
Pracowałem dla nich przez 20 godzin, a ona podziękowała mi , bez słowa wyjaśnienia.
Ale milczy to zło coś dobrego nie działa !
I został zauważony przez konkurentów i zatrudnionych niezwłocznie przystąpiła do umowy i zaproponował mi stanowisko Area Manager.
Moja pensja jest trzy razy wyższa , a dotacje i subsydia nie mają problemu w stu procentach bez żadnych problemów.
Obecna praca jest niebiosa i ziemię , bez porównania.
Znudzony 2016-03-20 13:45:48
Weź @PK zmień płytę. Nudzisz tak i nudzisz i chwalisz sie nader słabym niemieckim.
marianek 2016-03-21 08:47:08
@Pk dlaczego jednak kolejne komentarze po niemiecku piszesz? próbujesz coś ukryć.,moja narzeczona pracuje u nich w sekcji higirny szpitalnej i nie narzeka, choć wiadomo że praca ryzkowna
ula 2016-03-23 19:20:13
CZY MOZE KTOS WIE DLACZEGO W CLAR SYSTEM SITECH W POLKOWICACH JEST TAKA ROTACJA ,CHCIAŁAM PODJAC TAM PRACE.
Anonim 2016-03-28 10:08:07
Czy brygadzistka na Stomilu nawet na chorobowym pracuje, że niby jej nie ma a jest i telefony i kontakty się nie urywają?
das 2016-03-30 21:51:58
Może to nie jest rotacja a rekrutacją, posiadają wiele ogłoszeń w różne miasta polski, podejrzewam,że jakieś z pewnościa wybierzesz dla siebie idealne, głownie ogłoszenia dla kobiet.
hejnał 2016-04-03 10:04:47
Taki koordynator kontraktów ma zapewnione zatrudnienie na pełen etat i można liczyć na odpowiednie narzędzia pracy, jak dorzucają multisport to jeszcze lepiej.
ja 2016-04-03 11:18:50
Ciekawe, czy Clar System dalej będzie na Stomilu, jak ludzie tam pracujący wolą pić kawki i palić papieroski, umawiać się z cudzymi mężami, kolegować na fb, brać chorobowe i nic nie robić albo podpierać się autorytetem innych niż pracować?
ewa 2016-04-05 11:36:37
dziwne, że tak się dzieje w Clar.. Wydaje mi się, że jako firma zatrudniająca na tak wiele przeróżnych stanowisk, powinni dawać przykład, a ploteczki na pewno nie pomogą.
1
zuza 2016-04-07 08:55:59
ma pani zupelna racje ja odmowilam mycia okien bo stan zdrowia mi nie pozwala wchodzic na wysokosci i ponioslam konsekwencje zostalam zwolniona
to jest wyzyskiwanie czlowieka przez czlowieka
anaonim 2016-04-15 08:26:30
Zgadzam się , że pracę powinno się wykonać należycie, ale pod warunkiem ,że ma się czym pracować
1
lola 2016-04-18 12:02:19
chciałam sie dowiedziec jak sie prcuje w sitechu w polkowicach.bo chciałam isc tam do pracy.
1
hgj 2016-05-05 21:54:56
nie wiem jak sie pracuje, ale faktycznie mają teraz duużo ciekawych ofert
1
Janusz 2016-05-06 17:57:00
Mobbing terror i bezczelność kierownictwa i nie płacenie wynagrodzenia zgodnie z umową.
anonim 2016-05-08 21:28:45
Ta firma to,żenada. Ciągle dostaje opiernicz od "szefów firmy z która maja kontrakt" za błędy tej firmy.Na umowe czekałem 2tyg dopiero gdy potrzebowali mnie gdzie indziej dali mi umowe zlecenie lol gdy miałem dogadane,że do czasu,aż dostane orzeczenie będę pracować w jednym miejscu na warunkach osoby niepełnosprawnej. Radze omijać tą firmę. A szkoda bo w tym miejscu gdzie pracuje fajnie mi sie pracuje niestety będę zmuszony zrezygnować na szczęście sporo teraz pracodawców szuka pracowników z orzeczeniem wiec szukajcie lepiej na własną reke i odradzam tą firme. PS. Na 2 zmianie robiłem SAM,żenada.
Karo 2016-05-27 14:40:38
mozesz opowiedzieć mi coś wiecej o tej firmie bo pracuje tam tyle że w Białymstoku
GG:58978532
1
tomo 2016-06-11 15:53:53
Najwązniejsze jest to, że dobrze można oceniać ich usługi, bo nawet rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że doceniają swoich podwładnych. Ciekawi mnie tylko czy jest szansa na to, żeby pojawiły się jakieś premie do podstawy zarobków, wiecie? Dzięki
Andrzej 2016-06-26 18:32:23
Pracodawca obiecuje złote góry-a tymczasem to smieciówka za grosze i stanie z pało nad głową ,tam nietrzeba osób z grópą tylko zdrowych młodych i silnych ,ale oni nie pójdą za tą stawke 6.50-Grajewo
irek 2016-06-26 18:34:42
wiesz, oni nie tylko fizyczną robotę dają, szukają tez koordynatorów kontaktów. taki pracownik to nawet od firmy dostaje telefon, laptop, samochód służbowy) w pakiecie służbowym, jest na pełny etat chociaż nie wiem na jaką formę kontraktu zatrudniają.
AnonimowaKowalska 2016-07-03 15:47:18
Clar system..ochrona,woj śląskie. Niestety pracuje juz w tej firmie 6rok i z miesiąca na miesiac jest coraz gorzej. Oszukuja coraz bardziej na godzinach,stawkach,nadgodziny ci wyroznieni (dowodca i jego kolega do kieliszka)mają płacone co miesiac,urlopy sprzedają po nawyzszej stawce,gdyz przełożony ma swój tzw. kajecik i w nim przy kazdym nazwisku jest inna stawka.tak powiedziała nam pracownica z biura w katowicach..przez przypadek sie wyglądała. Ci gorsi nie wiiemm dlaczego bo wykonujemy tą samą prace co nasi koledzy mamy placone nagdodziny kwartalnie ale niestety nig eh nam sie nie zgadza..dowodca zmienia listy obecnosci,z tego powodu musimy sobie ich pilnowac i zawsze gdy nam brakuje pieniazkow w dniu wyplat sa cyrki bo dzwoniac do przełożonego dowodcy słyszymy dobrze ja to sprawdzę a potem "ja nie zauważyłem nieprawidlowosci" tzw system "raczka rączkę myje" Kazdy z nas ma juz tego dosyc bo nawet mając orzeczenie idąc po sprzet rechabilitacyjny i skladajac wniosek w firmie slyszymy ale nie mozemy wam dofinansowac polowy tylko 150zl...gdzie aparat ktory potrzebuje kosztuje 1000zl. To jest śmieszne bo dowoodcy daja 300zl dofinansowania na benzyne z Pfron ja sie. Ku....pytam naa co mu to jak on tylko dwa razy w tyg jezdzi do biura zawiesc listy obecnosci i go...robi. Jest jes z-ca ze kilkanascie podpunktow ktore nalezaloby opisac i ostrzec innych przed pracą w tej firmie...ale poki co nasza grupa szukaa.innej pracy bo nikt od dwoch lat nie umie zrobic.z tym porzadku. Ciekawe czy tylko w katowicach robia takie numery...ciekawe co na to Poznań,kiedy wkoncu zareaguje. Jak można mając tak kompetentnych pracowników ich nie szanować...nie wspomne o graffikach ktore dowodca robi pod siebie pan G.M. ludzie zapier...po 3razy 16stki...a dowodca tylko sie zamienia a potem nie przychodzi. Mam nadziejje ze dodacie te opinie a nie bedziecie kryc dalej tych osob..i ze wkoncu ktos zrobi u nas kontrole i nam pomoże. Pozdrawiam
AnonimowaKowalska 2016-07-03 15:48:32
Clar system..ochrona,woj śląskie. Niestety pracuje juz w tej firmie 6rok i z miesiąca na miesiac jest coraz gorzej. Oszukuja coraz bardziej na godzinach,stawkach,nadgodziny ci wyroznieni (dowodca i jego kolega do kieliszka)mają płacone co miesiac,urlopy sprzedają po nawyzszej stawce,gdyz przełożony ma swój tzw. kajecik i w nim przy kazdym nazwisku jest inna stawka.tak powiedziała nam pracownica z biura w katowicach..przez przypadek sie wyglądała. Ci gorsi nie wiiemm dlaczego bo wykonujemy tą samą prace co nasi koledzy mamy placone nagdodziny kwartalnie ale niestety nig eh nam sie nie zgadza..dowodca zmienia listy obecnosci,z tego powodu musimy sobie ich pilnowac i zawsze gdy nam brakuje pieniazkow w dniu wyplat sa cyrki bo dzwoniac do przełożonego dowodcy słyszymy dobrze ja to sprawdzę a potem "ja nie zauważyłem nieprawidlowosci" tzw system "raczka rączkę myje" Kazdy z nas ma juz tego dosyc bo nawet mając orzeczenie idąc po sprzet rechabilitacyjny i skladajac wniosek w firmie slyszymy ale nie mozemy wam dofinansowac polowy tylko 150zl...gdzie aparat ktory potrzebuje kosztuje 1000zl. To jest śmieszne bo dowoodcy daja 300zl dofinansowania na benzyne z Pfron ja sie. Ku....pytam naa co mu to jak on tylko dwa razy w tyg jezdzi do biura zawiesc listy obecnosci i go...robi. Jest jes z-ca ze kilkanascie podpunktow ktore nalezaloby opisac i ostrzec innych przed pracą w tej firmie...ale poki co nasza grupa szukaa.innej pracy bo nikt od dwoch lat nie umie zrobic.z tym porzadku. Ciekawe czy tylko w katowicach robia takie numery...ciekawe co na to Poznań,kiedy wkoncu zareaguje. Jak można mając tak kompetentnych pracowników ich nie szanować...nie wspomne o graffikach ktore dowodca robi pod siebie pan G.M. ludzie zapier...po 3razy 16stki...a dowodca tylko sie zamienia a potem nie przychodzi. Mam nadziejje ze dodacie te opinie a nie bedziecie kryc dalej tych osob..i ze wkoncu ktos zrobi u nas kontrole i nam pomoże. Pozdrawiam
das 2016-07-03 17:10:21
Dobrze, a powiedzcie mile może zarobić w firmie taka sprzataczka, akurat widzę, że maj asporo ogłoszeń pracy, podejrzewam ,że duzo pewnie nie, tym bardziej, ze jest to praca ciężka za tak naprawde marne grosze a wy jeszcze piszecie, ze dostajecie mniej niz w umowie?
Robert 2016-07-07 14:07:34
Ta firma to pomyłka!
Pracowałem na obiekcie przemysłowym pod warszawą, było super choć wynagrodzenie takie sobie, ale pracować trzeba było i to czasem naprawdę ciężko.
Brygadzistę mieliśmy dobrego do momentu gdy kierownik pan Janusz P...k zatrudnił swojego człowieka.
Okazało się że znają się od lat i awansował swojego człowieka a poprzedniego brygadzistę wywalił na łeb!
Nowy brygadzista zatrudniał nowych ludzi i wymieniał cały swój zespół, ja odeszłem sam ale po pewnym czasie dzwoni do mnie kierownik abym podjął prace bo niema komu jeździć sprzętem i odśnieżać , odmówiłem.
Za jakiś czas dzwoni do mnie ten nowy brygadzista i proponuje mi w imieniu kierownika stanowisko kierownika w miejscowość Osów Zielonka i okolice itp.
Też odmówiłem bo nie chce skończyć jak jego poprzednik który poświęcał się i angażował w pracy, a poza tym powiedziałem mu że co Kierownik Janusz P. niema odwagi sam zadzwonić?!
Fałszywi ludzie w tej firmie pracują a jak mają dobrych ludzi to nie umieją docenić ich tylko za dobre wyniki zwalniają z dnia na dzień.
Za te pieniądze poza tym niech sami pracują bo to już kpina bo nigdzie tak nie płacą.
Mam prace 5 dni w tygodniu po 8 godzin dziennie i mam w miesiącu 1950zł do reki i tyle już w normalnych firmach płacą!!!....
Oszukańcy i kumoterstwo w firmie.
das 2016-07-07 14:18:30
Ofert pracy maja całe mnostwo, wiec jest w czym wybrac poza tym nie trzeba udawac sie za granice w zamiarach zarobkowych bo i stawki np, na zbrojarzy czy spawaczy z uprawnieniami mają podobne liczy sie doswiadczenie
wojtek 2016-07-21 08:41:21
Ale bełkot..... Co autor miał na mysli??
Wojtek bez portek 2016-07-21 09:20:18
Ale się Pan błyskotliwie rozpisał. No miód dla oczu i umysłu. Styl i składnia przecudowne. Że niekiedy nie nadążam za treścią?? Ale to nic. Znać mądrość życiową! Więcej takich wpisów - będzie weselej!
dzzz 2016-07-21 11:42:50
hej, a jakich średnich zarobków może się spodziewać pracownik produkcji?
Tutu 2016-07-22 11:04:22
Czy ktoś pracuje w katowicach urząd wojewódzki w clarsystem? Mam propozycję pracy
Mi 2016-07-22 11:17:02
Tak zdaje się że sporo osób tam pracuje, a skąd to pytanie i jak Ci mozna pomóc? Ogólnie to wydaje misię, że wypada wspomnieć, o nowych ogłoszeniach na cały wrocław czy też świdnik, które pojawiły się w tym tygodniu, praca szuka człowieka, podajcie dalej
Zostaw swoją opinię o Clar system - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clar system