brak logo

Comtica Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Comtica Sp. z o.o.

antor 2010-09-01 20:59:38
Firma ma generalnie kłopoty finansowe. Jak lubisz dostawać wypłatę na czas, albo w ogóle ją dostawać, to szukaj innej firmy.
m 2011-05-28 17:49:52
Zgadza się, nie mają "tradycji" wypłacania ostatniej pensji, comtice omijajcie z daleka! Wypłaty jeśli są to są zawsze opóźnione...
ziomek 2011-05-28 19:31:02
potwierdzam omijac dalekim lukiem ta firme szczeglnie jak ktos chce otrzymywac wynagrodzenie za swoja prace
pimpek 2011-06-09 12:29:13
haha to ta firma dalej opóźnia wypłaty dla pracowników? ja tam pracowałam 2 lata temu i juz wtedy były problemy..

a prezes oczywiscie sciemnia ze za tydzien bedzie wypłata.. haha - omijac tą fitmę
kt 2011-10-31 12:57:04
nikt z Was nie napisal jaka jest atmosfera a moze to wpis jednej sflustrowanej osoby...comtica to: - elastyczne godziny pracy (nikt niczego nie narzuca i nie rozlicza) - elastyczna forma zatrudnienia (etat, FV, umowy o dzielo, umowy zlecenia) - bez problemu z urlopami i zadko spotykasz sie z odmowa - ciekawe projekty - glownie dla topowych wydawcow w kraju - zadawalajace wynagrodzenia to ze firma ma klopoty ale tylko cashflowe (bo przychody sa na przyzwoitym poziomie) nikt nie ukrywa (klienci placa jak placą a firma nie pcha w skarpete na czarna godzinę tylko inwestuje) - sytuacja ciagnie sie poprzez decyzje pojete dobrych pare lat temu. Mimo to nie topią s-ki, nie zaciagają kredytów i wychodza na prostą, wyplaty sa na chwile obecna z tygodniowym max 10 dni opoznieniem - to chyba niewielka cena za takie warunki pracy. jaka praca taka placa - jak kogos przerasta niekontrolowany czas pracy i motywuje do nieróbstwa to nic dziwnego ze konczy wspolprace, a jak w dodatku jest sie takim leniem ze juz nawet nie zabezpieza sie wlasnych interesów to juz jego sprawa. Ja obecnie nie wyobrazam sobie pracowac gdzie indziej i jakos rachunki place terminowo :) zamiast narzekac proponuje wziac sie do roboty a jesli szukacie firmy gdzie beztrosko mozna sie opierdzielac nie ponoszac zadnych konsekwencji to sorrki na zły adres !
jabbi 2011-11-16 21:29:57
skoro klient znaczy jestes przedsieborca, swiadczysz dla nich uslugi cyklicznie, skoro tak jest to nie przyjmuj zleceń. Jesli kasa Ci sie nalezy i masz wynegocjowaną dobrą umowe to idź do sądu a nie narzekasz na forum. A jesli nie to idz do szkoly albo na kurs z podstaw przedsiebiorczosci bo jak masz podstawe prawna to szybko odzyskasz naleznosc - nie odzyskasz jak jestes jeleniem i nie dziw sie ze ktos kumaty to wykorzystuje. Gratuluje obrotności i rozwijaj sie dalej tylko w pierwszej kolejnosci proponuje intelektualnie bo ten Twój wpis marnie Cie przedstawia :)

Przypadkowo trafiłam bo szukam info nt innej firmy i z ciekawosci zajrzalam na Comtice. W stosunku do mnie zawsze byli i są fear wiec sie dziwie i nie podzielam opinii !!!!
delfin 2011-11-17 12:08:16
jabbi - 2011-11-16 21:29:57

skoro klient znaczy jestes przedsieborca, swiadczysz dla nich uslugi cyklicznie, skoro tak jest to nie przyjmuj zleceń. Jesli kasa Ci sie nalezy i masz wynegocjowaną dobrą umowe to idź do sądu a nie narzekasz na forum. A jesli nie to idz do szkoly albo na kurs z podstaw przedsiebiorczosci bo jak masz podstawe prawna to szybko odzyskasz naleznosc - nie odzyskasz jak jestes jeleniem i nie dziw sie ze ktos kumaty to wykorzystuje. Gratuluje obrotności i rozwijaj sie dalej tylko w pierwszej kolejnosci proponuje intelektualnie bo ten Twój wpis marnie Cie przedstawia :)

Przypadkowo trafiłam bo szukam info nt innej firmy i z ciekawosci zajrzalam na Comtice. W stosunku do mnie zawsze byli i są fear wiec sie dziwie i nie podzielam opinii !!!!

Byli w stosunku do Ciebie "fear"? To chyba nie najlepiej o Tobie świadczy... Wszyscy pracodawcy są wobec Ciebie "fear"?
jabi 2011-11-18 10:58:59
oj tam się czepiasz - nie myli się tylko ten kto nic nie robi i narzeka :P
Każdy wie o co chodzi - dla Ciebie mały update: chodziło oczywiście o "fair"
anonim 2011-11-24 13:54:58
a co do atmosfery, to jest tam grobowa...
ona 2011-12-18 14:58:35
Potwierdzam negatywne opinie. Pracowalam w tej firmie jakis czas i przez pewien okres bylo ok niestety wszystko skonczylo sie w wakacje. Jak wiadomo brak wyplat negatywnie wplywa na atmosfere pracy takze ocena moze byc tylko jedna to znaczy negatywna.
tynelon 2015-01-29 02:02:22
nie miej złudzień Kolego.... skoro jest tyle negatywnych słów w związku z funkcjonowaniem wspomnianej firmy to trzeba pozbawić się złudzeń że jakkolwiek otwarci są na ludzi. Fakt nieterminowych przelewów na konto, opóźnień a nawet braków pencji nie wróży nic dobrego. W sumie to zależy o jakie wynagrodzenie burzą się nasi przedmówcy.
zubas 2015-03-31 21:53:38
Comtica nie jest firmą wielce bogatą w personel. Przynajmniej z tego co wiem to pracuje tu ledwie kilka osób, dlatego też niespecjalnie pewnie ludzie będą Wam odpowiadać na te posty odnoszące się do ewentualnych nowych miejsc pracy w firmie. Lepiej poszukajcie gdzie indziej, bo tu raczej marne Wasze szanse
paweł 2016-05-20 21:51:52
jasne, że nie.. gdyby tak było, to zasypali by nas ogłoszeniami @szczery, a jest na szczęście, wręcz przeciwnie :)
Zostaw swoją opinię o Comtica Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comtica Sp. z o.o.