brak logo

Comparex Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Comparex Polska Sp. z o.o.

admin 2015-07-13 21:36
Twoja wiedza i doświadczenie w firmie Comparex Polska Sp. z o.o. może pomóc wielu osób szukającym tam pracy. Zachęcamy do komentowania na forum.
13
gośćponiedziałkowy 2016-11-28 16:55
Nie polecam. Szalenie nieprofesjonalny proces rekrutacji. Pani rekrutująca obiecuje wysłać e-mail z potwierdzeniem - nie wysyła, nie żegna się z osobą, którą rekrutuje. Obecny na rozmowie dyrektor cały czas patrzył w ekran laptopa, wykazując się brakiem szacunku do kandydata, ironizował, sprawiał wrażenie nastawionego negatywnie i nie dało się z nim nawiązać kontaktu. Dodam przy tym, że była to rekrutacja na stanowisko kierownicze. Dramat.
5
Troll 2016-11-29 17:50
Nie polecam. Obiecują dużo w rezultacie jest zupełnie inaczej. Niby międzynarodowa korporacja a standardy gorsze niż u prywaciarza. Nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem. ( usunięte przez administratora )
7
Mike 2016-11-29 17:53
Nie polecam.
4
Xxx 2016-11-30 10:30
Kiepska firma. Kiepskie podejście do pracownika.
Nie polecam
5
Tomasz P. 2016-12-01 13:13
Niestety co by nie mówić i jak nie patrzeć nie polecam Comparex. Sama rozmowa juz nie napawała mnie optymizmem a jak zacząłem tam prace okazało sie ze jest jeszcze gorzej.
Jeśli cenisz sobie poczucie prywatności, czas prywatny to nawet nie próbuj tam aplikować.
Firma wyssie z Ciebie ostatni wolny czas, cała Twoja energię i chęć do życia.
Omijajcie ta firmę jak najdalej można.
7
Jacek 2016-12-03 15:45
Nie polecam

6
ADAM T. 2016-12-08 09:53
Zgadzam się z opiniami powyżej. Nie polecam!
3
Albert 2016-12-15 20:52
Omijajcie ta firmę szerokim łukiem.
5
YYY 2017-01-22 19:43
Może ktoś napisać więcej szczegółów dlaczego owa firma jest taka zła?
Ja wyglądają zarobki i skąd ten hejt?
1
Ja 2017-03-21 12:14
Nie polecam, omijajcie szerokim Łukiem,( usunięte przez administratora )
2
Obecna 2017-04-06 11:14
Z przykrością muszę stwierdzić iż spośród powyższych 12 opinii ,11 w zupełności odpowiadają rzeczywistości, dlatego 11 ponieważ 1 opinia to zapytanie.
Firma zaściankowa, nie znająca się na standardach wobec pracowników ale i co gorsze wobec Klientów również :-( (przykre to).
Z czystym sumieniem odradzam pracę w Comparex Poland, brak perspektyw, dużo stresu, bardzo niska kultura organizacyjna.
8
Były_pracownik 2017-04-06 20:13
Kiedyś w Comparex-ie było miło i sympatycznie, chciało się tam przychodzić i pracować, ale wszystko się zmieniło.
Atmosfera zaczęła podupadać, kierownictwo niezbyt udolnie zarządza i nie szanuje pracowników. Nadgodziny w dziale Sales oraz IT to norma. Był czas, że nowi pracownicy o wiele lepiej zarabiali, niż ci stali, zasłużeni, którzy znali firmę od podszewki. Kiedyś ktoś z pracowników słusznie stwierdził, że bardziej opłaca się zwolnić i zatrudnić od początku, bo zarobki przynajmniej wzrosną....
Ścieżka kariery to kpina, bo w realu praktycznie nie ma możliwości zmiany stanowiska, a jeśli są to bardzo niewielkie, a o awansie można praktycznie w ogóle zapomnieć . Szkolą tylko IT oraz czasem Salesów.
Pani od HR dostrzega głównie czubek swojego nosa.

Jeśli zaczniesz tam pracować, pamiętaj: robisz to na własne ryzyko i odpowiedzialność.
Na początku będzie pewnie ok, później już niekoniecznie.
7
StaryWyga 2017-05-16 20:49
Potwierdzam te wszystkie negatywne opinie wyżej, które są 100% prawdą. W firmie jest wielki chaos. Praca po godzinach to standard i to nie tylko w dziale IT i Sales. Możliwości awansu i rozwoju bardzo niskie. Pani od HR jest bardzo słabo zorganizowana, nie ogarnia wielu rzeczy. W firmie panuje ogólny nieład.
3
Zostaw swoją opinię o Comparex Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comparex Polska Sp. z o.o.