brak logo

Comparex Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Comparex Polska Sp. z o.o.

admin 2015-07-13 21:36:42
Twoja wiedza i doświadczenie w firmie Comparex Polska Sp. z o.o. może pomóc wielu osób szukającym tam pracy. Zachęcamy do komentowania na forum.
10
gośćponiedziałkowy 2016-11-28 16:55:07
Nie polecam. Szalenie nieprofesjonalny proces rekrutacji. Pani rekrutująca obiecuje wysłać e-mail z potwierdzeniem - nie wysyła, nie żegna się z osobą, którą rekrutuje. Obecny na rozmowie dyrektor cały czas patrzył w ekran laptopa, wykazując się brakiem szacunku do kandydata, ironizował, sprawiał wrażenie nastawionego negatywnie i nie dało się z nim nawiązać kontaktu. Dodam przy tym, że była to rekrutacja na stanowisko kierownicze. Dramat.
Troll 2016-11-29 17:50:20
Nie polecam. Obiecują dużo w rezultacie jest zupełnie inaczej. Niby międzynarodowa korporacja a standardy gorsze niż u prywaciarza. Nie polecam. Omijajcie szerokim łukiem. A Pani Emilia z HR-Dramat !!!
Mike 2016-11-29 17:53:12
Nie polecam.
Xxx 2016-11-30 10:30:38
Kiepska firma. Kiepskie podejście do pracownika.
Nie polecam
Tomasz P. 2016-12-01 13:13:11
Niestety co by nie mówić i jak nie patrzeć nie polecam Comparex. Sama rozmowa juz nie napawała mnie optymizmem a jak zacząłem tam prace okazało sie ze jest jeszcze gorzej.
Jeśli cenisz sobie poczucie prywatności, czas prywatny to nawet nie próbuj tam aplikować.
Firma wyssie z Ciebie ostatni wolny czas, cała Twoja energię i chęć do życia.
Omijajcie ta firmę jak najdalej można.
Jacek 2016-12-03 15:45:32
Nie polecam

ADAM T. 2016-12-08 09:53:29
Zgadzam się z opiniami powyżej. Nie polecam!
Zostaw swoją opinię o Comparex Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Comparex Polska Sp. z o.o.