METATECH SP. Z O.O.

Orzesze-Woszczyce

Opinie o METATECH SP. Z O.O.

HARNAŚ 2012-12-04 11:30
WITAM CAŁA CHOŁOTE Z METATECHU,PREZES SPOKO ZAŁOGA SPOKO POZA NIEKTORYMI SPRZEDAWCZYKAMI JAK WSZEDZIE ZRESZTA BYLO MI DANE WSPOLPRACOWAC Z PREZESEM PONAD 5 LAT MOZNA BYLO ZALATWIC ZNIM WSZYSTKO OCZYWISCIE JAK BYLES FAIR WOBEC NIEGO NO ALE COZ NA WLASNE ZYCZENIE MNIE ZWOLNIŁ,SZKODA MI TEJ ROBOTY I NIEKTORYCH TYPÓW POZDRO DLA SZPETNEGO [usunięte przez administratora] Z K-WIC ZAWODZIA [usunięte przez administratora]
3
taki jeden 2014-05-19 23:28
Potwierdzam.
miro 2014-12-01 18:41
słuchajcie, jak to teraz wygląda, czy będzie tak, że jest jeszcze cały czas prowadzona rekrutacja czy nie? i nie wiem jak to ma wszystko wyglądać na pewno, czy jest to prowadzone regularnie, nie wiem czy tak jest, że jest jeden okres, w kótrym się rekrutuje cyz cały czas są nowe ogłoszenia, wiecie może?
4
??? 2015-06-18 23:22
MAm oferte z tej firmy jak robota wygląda na akord ??? jakie zarobki jak ekipa i kierownictwo prosze o wpisy bo nwm czy tam w ogóle jechać
??? 2015-06-18 23:34
oczywiście pisze o firmie w orzeszu -woszczycach jak wygląda umowa i na jakie zmiany się robi prosze o szczere odpowiedzi stoję na rostaju dróg za odpowiedzi bóg zapłać pozdro
NA SLUSZARZ 2015-06-21 03:02
ODP JAK MOZECIE CO TO ZA ROBOTA I W OGÓLE PROSZE O SZCZEGÓŁY
10
FORBES 2015-07-16 12:01
Nigdy nie aplikujcie do tej tzw.. firmy poniża godność fachowca i uwłacza niską płacą.Tacy jak oni nigdy nie ośiągną statusu Europejskiego praco i płacodawcy.
4
pracowałem 2016-01-19 18:59
widać że chyba rekrutacja pracowników biurowych prowadzona jest po to żeby mogli tu bzdury wypisywać na temat warunków pracy w Metatechu....kpina, porażka, nieporozumienie !( usunięte przez administratora )OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
10
odradzam 2016-03-23 19:25
co tu dużo pisać, potwierdzam wszystkie negatywne komentarze!
5
poz 2016-07-20 08:55
porażka !
4
omijać ! 2016-07-21 10:54
nie polecam.
Opinia sama się w głowie tworzy kiedy się widzi że średnio co miesiąc/dwa szukają nowej osoby do biura. To chyba mówi samo za siebie.
6
olik 2016-08-10 23:43
A pracuje jeszcze tam ten złodziej herbat i inych rzeczy z półek kolegów? Wszyscy wiedzą o kogo chodzi!!!
re 2016-10-03 10:47
ale sa przecież oferty pracy na inne stanowiska tutaj
Pio 2016-11-23 18:23
odradzam! Szkoda zdrowia i nerwów...
10
Iwona 2017-04-04 14:21
Pracujesz obecnie w METATECH? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądają warunki zatrudnienia w firmie. Na co mogą liczyć pracownicy.
Iwona 2017-05-22 14:18
@Stiw @Lysy pracy w jakim dziale dotyczą Wasze komentarze? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w firmie. Dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją do METATECH cenne będą komentarze, które bardziej opisują to co się dzieje w firmie. Moglibyście bardziej rozwinąć swoje wypowiedzi?
Romek 2017-07-29 21:09
Pracuje tam jeszcze ten alkoholik z giszowca
3
scooby :) 2017-08-13 16:33
Nie polecam tej firmy sami poj..... ludzie a najbardziej uważajcie na KRECIKA ten sprzeda każdego
2
Spawacz stanowisko1 2017-08-20 12:55
Rudy uważa się za kierownika a popierają na każdym kroku nadgodziny naciągane i udaje ze najwięcej robi a pije po kątach
Zwolniony 2017-08-20 13:02
Same scuemniaczw Kamil wózków tak oszukuje na godzinach że głowa boli naciągane

Mario 2017-08-22 08:49
Scooby to na ciebie trzeba uważać krecik spoko
Byk 2017-08-22 20:08
A pracuje te łysy spawacz co moduły spawa kradnie co popadnie oszust i krętacz wszyscy wiedzą o co chodzi
Zostaw swoją opinię o METATECH SP. Z O.O. - Orzesze-Woszczyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METATECH SP. Z O.O.