METATECH SP. Z O.O.

Orzesze-Woszczyce

Opinie o METATECH SP. Z O.O.

HARNAŚ 2012-12-04 11:30:03
WITAM CAŁA CHOŁOTE Z METATECHU,PREZES SPOKO ZAŁOGA SPOKO POZA NIEKTORYMI SPRZEDAWCZYKAMI JAK WSZEDZIE ZRESZTA BYLO MI DANE WSPOLPRACOWAC Z PREZESEM PONAD 5 LAT MOZNA BYLO ZALATWIC ZNIM WSZYSTKO OCZYWISCIE JAK BYLES FAIR WOBEC NIEGO NO ALE COZ NA WLASNE ZYCZENIE MNIE ZWOLNIŁ,SZKODA MI TEJ ROBOTY I NIEKTORYCH TYPÓW POZDRO DLA SZPETNEGO [usunięte przez administratora] Z K-WIC ZAWODZIA [usunięte przez administratora]
3
taki jeden 2014-05-19 23:28:34
Potwierdzam.
miro 2014-12-01 18:41:59
słuchajcie, jak to teraz wygląda, czy będzie tak, że jest jeszcze cały czas prowadzona rekrutacja czy nie? i nie wiem jak to ma wszystko wyglądać na pewno, czy jest to prowadzone regularnie, nie wiem czy tak jest, że jest jeden okres, w kótrym się rekrutuje cyz cały czas są nowe ogłoszenia, wiecie może?
2
??? 2015-06-18 23:22:10
MAm oferte z tej firmy jak robota wygląda na akord ??? jakie zarobki jak ekipa i kierownictwo prosze o wpisy bo nwm czy tam w ogóle jechać
??? 2015-06-18 23:34:21
oczywiście pisze o firmie w orzeszu -woszczycach jak wygląda umowa i na jakie zmiany się robi prosze o szczere odpowiedzi stoję na rostaju dróg za odpowiedzi bóg zapłać pozdro
NA SLUSZARZ 2015-06-21 03:02:00
ODP JAK MOZECIE CO TO ZA ROBOTA I W OGÓLE PROSZE O SZCZEGÓŁY
7
FORBES 2015-07-16 12:01:05
Nigdy nie aplikujcie do tej tzw.. firmy poniża godność fachowca i uwłacza niską płacą.Tacy jak oni nigdy nie ośiągną statusu Europejskiego praco i płacodawcy.
2
pracowałem 2016-01-19 18:59:44
widać że chyba rekrutacja pracowników biurowych prowadzona jest po to żeby mogli tu bzdury wypisywać na temat warunków pracy w Metatechu....kpina, porażka, nieporozumienie !( usunięte przez administratora )OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
4
odradzam 2016-03-23 19:25:51
co tu dużo pisać, potwierdzam wszystkie negatywne komentarze!
2
poz 2016-07-20 08:55:27
porażka !
1
omijać ! 2016-07-21 10:54:33
nie polecam.
Opinia sama się w głowie tworzy kiedy się widzi że średnio co miesiąc/dwa szukają nowej osoby do biura. To chyba mówi samo za siebie.
2
olik 2016-08-10 23:43:48
A pracuje jeszcze tam ten złodziej herbat i inych rzeczy z półek kolegów? Wszyscy wiedzą o kogo chodzi!!!
oko 2016-08-18 11:47:49
wszystkie jako tako pozytywne komentarze chyba tylko wystawiane przez szefa/synalka.. a prawdziwe usuwane. taka prawda.
4
re 2016-10-03 10:47:55
ale sa przecież oferty pracy na inne stanowiska tutaj
Pio 2016-11-23 18:23:37
odradzam! Szkoda zdrowia i nerwów...
2
pracowałam 2016-11-28 11:52:01
nie dla szanujących się ludzi !
Zostaw swoją opinię o METATECH SP. Z O.O. - Orzesze-Woszczyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie METATECH SP. Z O.O.