logo HOBIJ International Work Force BV Holandia

HOBIJ International Work Force BV Holandia

Uden

Opinie o HOBIJ International Work Force BV Holandia

zawiedziona 2014-01-14 22:13:09
Jesli ktos mieszka w holandii to jest straszne biuro okropne jestem tu juz 2 rok ale na takich (usunięte przez administratora)nie trafilam'warunki mieszkaniowe sana poczatek podejrzewam takie jak wszedzie ale na siano robia wszystkich i to ladnie na pierwszy rzut oka wszystko sie zgadza ale jak ktos dobrze policzy to....szkoda gadac najmniejsze wyplaty mialam wlasnie z tego biura,panie z biura dno odradzam
1
landsky 2014-01-21 14:22:15
Czy miał już ktoś rozmowę w Warder w sprawie pracy?
Wave 2014-02-20 19:40:00
Ja wyjeżdżam za tydzień do pracy. Zobacze jak będzie, najwyżej będzie szybki powrót. Na całe szczęście mam babcię w Hilversum więc jak będzie naprawdę okropnie i niezgodnie z umową to lecę z nimi. Należą do VIA więc warunki powinny być godne.
Nowy 2014-02-28 11:59:23
Witam.

Czy ktoś z Was pracuje przez agencje Hobij w Amsterdamie? chodzi mi dokładnie o oferte dla operatorów wózka widłowego.Pozdrawiam
takata 2014-03-13 16:10:20
Ja z hobajem podpisałam umowę dokładnie miesiąc temu i co w pracy byłam tylko 2 dni. Jedna wielka żenada! Pani koordynatora, nie interesuje się sytuacją pracowników a jak dzwoni sie do nich do biura ( dosyć często ) to tłumaczą się tym ze jest słaby okres na prace.
1
klara 2014-03-20 13:42:09
W Work Force sp z o.o. jest ten sam problem. Ściągnęli ludzi do pracy, której nie ma...
1
jol 2014-04-17 16:22:16
Czy ktos wyjezdza po Swietach z Hobijem do pracy??
1
kam 2014-04-19 19:54:38
jeśli chcesz się zabrać to będę jechał 29 kwietnia do miejscowości warder - pracuję w hessingu, w warder i okolicach mieszkają ludzie pracujący w hessingu
jol 2014-04-26 00:02:57
To by bylo spoko, ja mam niby oferte do Hessinga w Uden, ale cos tez babka przez telefon juz teraz mowi, ze maja tam dwa czy trzy Hessingi. Pojechalbym z Toba, moze do poniedzialku sie wszystko okaze i zabralbym sie z Toba, pozdro.
jol 2014-04-26 17:09:28
Halo, odezwij sie- prawdopodobnie wlasnie we wtorek 29go bede jechal
HOBIJ-EW 2014-06-11 20:56:33
Witam,
pracowałem przez Hobij kilka miesięcy, śmiało mogę polecić wyjazdy z nimi, liczba dni pracujących to 4-6, wypłaty na czas i bez żadnych niby pomyłek, transport do pracy jest, zakwaterowanie ok, nawet na Warderze, o którym tu już jakieś legendy powstają wcale nie jest tak źle jak piszą.
Zaś co do samej pracy, hmmm ludzie sobie chwalą bardzo Sligro, jeśli macie okazje tam jechać to nie zastanawiajcie się ani chwili szczególnie jeśli wciąż jesteście w Polsce. Z kolei jeśli chodzi o Hessing, sam nie wiem co napisać, praca nie jest zła, trochę zimno, niestety plan otrzymuje się z dnia na dzień, raczej nie gonią za tempo, angielski raczej nie potrzebny, w innych zakładach przez tydzień powiedziałem więcej mniż tam przez ponad 3 miesiące.
Dobra praca na trochę, jedziesz na wakacje zarobic to będzie ok.
No i to by było na tyle chyba.
Ja bardzo sobie cenię współpracę z nimi i śmiało polecam.
(usunięte przez administratora)
kate 2014-06-12 19:22:22
Hej, czy ktoś wie jakie warunki są w hotelu Hotel & Restaurant Het Tramstation

Molentiend 12, czy jest tam kuchnia? i możliwość przygotowywania sobie jedzenia? Czy są pralki?

jol 2014-06-20 16:12:28
jestem z hobij od 2 miesiecy- najwieksze NIEPOROZUMIENIE W MOIM ZYCIU!! Nie wyjezdzajcie od nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
nowa 2014-06-24 17:07:50
hej czy wyjezdza ktos w weekend za posrednictwem Hobij w okolice Hoorn ?
Maciula 2014-06-25 20:43:33
Siemanko,ja mam się skontaktować telefonicznie jutro do HOBIJ'a i maja mi wszystko wytlumaczyc,a moze nawet i podac termin wyjazdu.Dajcie znać kto jedzie to na fejsie poklikamy i uzgodnimy co i jak xD
Johnny 2014-06-25 21:54:31
Siema,25.07.14 bede jechał z Hobij do pracy w Sligro Amsterdam dokladnie do miejscowosci Warder...daj znac jesli sie tam wybierasz w tym czasie tez....pzdr
nowa 2014-06-25 23:55:38
Hej ja jade w niedziele rano do miejscowosci Warder ale praca w Zwaagdijk
johnny 2014-06-26 09:33:51
Hej to spotkamy sie na miejscu...;)
2
nowa 2014-06-26 18:56:08
Hej.i co wiesz juz kiedy jedziesz?
gość 2014-06-28 16:46:33
Można podpisać z nimi kontrakt na 6-8 tygodni?
nowy 2014-07-17 16:43:42
Hej w przyszły piatek jade do Warder moze wybiera sie tam tez ktos???
kamm 2014-07-17 19:12:00
Wróciłam po dwóch tygodniach, jedyne co mi ten wyjazd dał to nerwy. Zero wypłaty w piątek, czekaliśmy tydzień na pracę za którą i tak nikt Nam nie zapłacił. Dodatkowo straciłam na ten cały wyjazd około tysiąca złotych a przez tych oszustów i idiotów wróciłam z niczym. Więc jeśli macie za dużo kasy to jedźcie i silne nerwy. Jeśli to jest wasza ostatnia deska ratunku to zrezygnujcie z Niej, to banda ludzi, którzy robią z Ciebie idiotę. Błagam was ludzie nie jedźcie tam...
4
Karolinahujawachala 2014-07-21 11:19:15
chyba cie (usunięte przez administratora)co ty za głupoty piszesz pewnie z hoobij nie radze do tej agencji pojechac
Maro 2014-07-22 13:23:53
Co wy piszecie, nie ma nic za darmo.
Jak koleżanka była w okresie w którym nie było sezonu to się nie dziwie że nie miała pracy. Ja jade i wiem że jak będe pracowity ,punktualny, dokładny, i prubując zyskiwać doswiadczenie (pchac się do trudnych prac)itp zaangażowanie to zyskasz szacunek nie tylko u holendra.
Widzę że większosc tu piszących nie wie co to praca lub jest to ich jedna z pierwszych praci, spodziewają się od razu kokosów.Piszę to jako os, która już pracowała b.długi okres czasu w polsce, ale i mam też kilka lat przepracowanych za granicą. Pierwsze trza zdobyć szacunek , który się zdobywa zaangażowaniem.
melisa 2014-07-28 23:31:36
Słuchajcie, a jak to jest z językiem? Czy naprawde jest konieczny, jakieś testy czy coś?
1
CAO 2014-08-03 14:34:22
Agencja Hobij na pewno nie przestrzega przepisów CAO
Artykuł 28 Zwrot kosztów
Pracownik tymczasowy ma prawo do otrzymania takiego samego zwrotu kosztów, jak pracownik
zatrudniany przez zleceniodawcę na takim samym lub porównywalnym stanowisku, jeżeli i o ile
agencja pracy tymczasowej może go wypłacić w formie rekompensaty wolnej od obowiązku podatkowo-
składkowego. Chodzi tutaj o koszty podróży, koszty wyżywienia i inne niezbędne koszty
ponoszone w związku z pracą na danym stanowisku.
Komentarz:
Krótko rzecz biorąc jeżeli jeździsz swoim autem powyżej 10km w jedną stronę powinieneś otrzymać rekompensatę pienieżną, co jest gwarantowane w przepisach CAO, więc agencja ich nie przestrzega. Skoro do tego punktu się nie stosują to pewnie i inne pozostawiają wiele do życzenia.
2
sds 2014-08-05 11:48:47
CO ty ( usunięte przez administratora ) jak jesteś jak niewolnik to idz tam pracuj mi wiszą jeszcze z 500 euro wogole nie zarobilem ledwo co na bilet mialem bo tak dostalem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] finansowo w tej agencji dobrze ze oszczednosci jakies mialem bo nie wiem za co bym wrocil pamietam pracowalem ostatnie 2 tygodniowki po 45 h za 65 euro i 40 h z sobota i niedziela za 110 euro to wez mi nie wklejaj kitu.Ludzie nie pisałbym wogole na jakis opiniach po to zeby wkrecac kit nawet by mi sie niechcialo cokolwiek pisac ale naprawde radze nie jechac z tej agencji Otto to przy tym pikuś
3
prac 2014-09-01 06:28:50
hobij interland gdynia
oszusciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oszukani 2014-09-01 11:51:46
HOBIJJJJJJJJJJJJJJJJ FIRMA TO DNOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OSZUSCI I DZIADOSTWO
OSTRZEGAMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
1
jaca 2014-09-03 12:21:29
Czy jest jakiś test językowy przeprowadzany?jeśli tak to możecie napisac jak wygląda?
stała 2014-09-08 21:43:00
jezeli ktos siedzi na hotelu i tylko chleje albo pali trawe to sie nie dziwie ze wraca do domu z niczym. ja pracuje przez ta agencje 7 miesiac i nie narzekam sa wyplacalni w razie problemow lub pytan kontakt jest ok. praca w porzadku wiadomo ze jak nie ma sezonu np na warzywa to z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci pracy nie zalatwia. widzialam rozne osoby ktore tam pracowaly i jezeli komus zalezy na pracy to nie ma problemu a jak ktos mysli ze za siedzenie i nic nie robienie beda mu placic to potem wystawia takie opinie jak ta powyzej.
stala 2014-09-08 21:46:23
na miejscu masz test na kompie z jezyka ang ale jezeli ci nie pojdzie celujaco to i tak nic sie nie stanie wiadomo ze podstawy sa potrzebne chociazby zeby dogadac sie z przelozonym w pracy
monia 2014-09-10 15:18:23
Ktoś się wybiera 14.09 do pracy na sałatki?
marta 2014-09-10 19:40:36
ja podpisalam wstepna umowe z ta firma ale jak czytam komentarze to sie boje pracuje w holandii 5 rok ale w jednej firmie, chce zmienic ja niby mam na sortownie owocow jechac czy ktos moze cos na ten temat napisac?
mario10055 2014-09-11 16:56:59
Witam mam pytanie dostaliśmy z dziewczyna oferte pracy do pakowania owocow i warzyw w miejscowości Ridderkerk czy ktoś z was może się podzielić opina jak to tam wygląda na miejscu z góry dziekuje
Gregor8219 2014-09-12 14:53:00
Witam. Ja jade na salatki ale we wtorek 16.09
oll 2014-09-12 17:09:44
czesc gregor.Daj jakis namiar do siebie ja tez sie wybieram na sałatki pozdro
Gregor8219 2014-09-12 20:16:14
daj mi do siebie to sie odezwe
danio 2014-09-17 09:28:28
hej pracowal ktos moze w van oers na salatkach przez hobbij prosze o opinie odnosnie tej pracy pozdro
1
Introwertyczny Poszukiwacz 2014-09-18 21:25:29
Pracuję w Hobij. Van Oers jest nowym klientem Hobija. Sam się zgłosił do nich ponieważ wielu pracowników z innych agencji nie zna języka angielskiego. Agencja jest naprawdę spoko. Praca jak narazie jest, ale jak sezon się zacznie godzin będzie jeszcze więcej. Agencja zrobiła na mnie wrażenie. Tylko tamngdzie pracuję jedyne na co narzekam to na pola(cz)ków tam pracujacych. Praca bez nich moglaby być naprawdę spoko. "Tworzą" takie tempo, że zwykli Holendrzy nie dali by rady. I jest tam pewien (usunięte przez administratora), ma którego g trzeba uważać bo niezły z niego(usunięte przez administratora)
Były pracownik 2014-09-23 18:06:07
Na prawdę nie rozumiem dlaczego ludzie umawiają się tutaj wyżej na wyjazd razem, skoro jest 5 stron praktycznie samych bluzg a to tylko na tym forum wystarczy poszukać jeszcze na innych. Zadna agencja pracy nie przysporzyła mi tylu problemów co hobij. Od początku był problem z zakwaterowaniem, spałem w dwu osobowym pokoju z trzema nieznanymi mi gościami. Niby to była pomyłka i po kilku dniach mięli ją rozwiązać. trwało to dwa tygodnie. Dzwoniłem do biura nikt nie potrafił mi pomóc mowiac " ze muszą się zapoznać z sytuacją i odzwonią" nikt oczywiście nie oddzwaniał. Koordynatorka nigdy nie odpisuje na maila, a jak już się jej zachce to bardzo ale to bardzo zdawkowo. Pracy nie było w ogole pracowałem po 4 godziny dziennie 3-4 razy w tygodniu płacąc za domek 86 euro, w którym był sył kiła, mogiła. Jest to jedno z tych biur ktore nie sprawdza karalności, a więc elementów na domkach jest co nie miara. Nie wiem jak kobiety tutaj dają rade. Generalnie onic nie idzie się z nimi dogadac i w niczym Ci nie pomogą, jak juz tylko podpiszesz umowe w ich pieknym biurze. Mają kompletnie gdzieś to ze się siedzi w domku bez pracy. Biorą coraz to nowszych ludzi z polski za ktorych dostają prowizję i dają prace po kilka dni i godzin. Wiadomo ze praktycznie nikt nie wroci do domu z pustymi rękoma. A koordynatorka pożal się boże Karolina, będzie się w pikle smażyla ze tak wykorzystuje swoich rodaków i wtóruje przy tym holendrom z biura ktorzy od lat ćwiczą się w tym. Na prawde jest mi zal ludzi czytających te komentarze i decydujących się tam jechać, jesteście zwyczajnie tymi "głupimi polaczkami" z ktorych smieje sie cała europa!
1
luna 2014-09-23 18:22:59
dokladnie
1
zoorroo 2014-09-24 18:03:24
Nie ogolnie nie jest zle ale jest na heinenoordzie taki koleś o imieniu Adam popapraniec taki ze szok jakby mogl do szefowi by dupe wylizal hehehe masakra a kordynatorka fajna babka jeszcze bym liznol jej szparke hehehe powodzenia ludzie
Jacek 2014-10-01 13:02:45
wystarczy zobaczyc w jak mało precyzyjny, wręcz niedokładny sposób pisane są same ogłoszenia , wszystko ogolnikowo a jest to praca zwykle wyjazdowa , kadra obsługi przypadkowa , zupełnie nie przygotowana do profesjonalnej pracy w zasobach ludzkich.
1
lena 2014-10-10 19:44:32
Heheheeee dooobre tylko poczekaj jeszcze troche (o ile tam wytrwasz albo oni wytrwaja z Toba) to zmienisz tez zdanie o koordynatorce hahaa:D:D:D
lena 2014-10-10 19:46:32
Heheheeee dooobre tylko poczekaj jeszcze troche (o ile tam wytrwasz albo oni wytrwaja z Toba) to zmienisz tez zdanie o koordynatorce hahaa:D:D:D
ares 2014-10-15 18:56:25
jeśli jesteś w pracy lub jedziesz na brukselki k. Rotterdamu napisz pacioha@interia.eu
ona 2014-10-16 11:44:46
jedzie ktos na przetwórstwo warzyw i owoców w niedziele?
Deyya 2014-10-16 15:12:06
Witam, Możesz mi napisać czy oni naprawdę są tacy trudni w wypłacaniu? Tzn. że nie wypłacają kasy jeśli nawet ktoś jest wobec nich uczciwy? Ja mam wyjechać w niedzielę i nie wiem co mam o tym myśleć, bo bardzo się boję :(
Kasia 2014-10-17 11:12:51
Ona i Deya, proszę o kontakt Elyon1993@interia.pl lub facebook.com/katarzyna.zurakowska . Jadę w niedzielę na warzywa i owoce :)
Zostaw swoją opinię o HOBIJ International Work Force BV Holandia - Uden
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOBIJ International Work Force BV Holandia