Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AC S.A.

Pracowałeś w firmie AC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrobnik, dzieki za przeklejenie, nie zauwazylem, ze jest inny temat o AC. Nie da sie zalapac na produkcje inaczej niz przez agencje pracy? Nie wywieszaja gdzie indziej ogloszen? Moze zaniesc im cv?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-01-25 08:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję dobrego samopoczucia włodarzom AC. Miały być szkolenia, premie, podwyżki i eldorado. Wyszło jak zwykle. Pomimo że pracy coraz więcej firma tnie na premiach, w 2013 pula premii rocznych niższa niż w 2012, podwyżek brak, jak to wyżej napisane układy, układziki. Może paru osobom jest dobrze, nie przeczę. Całej reszcie pokazano ich miejsce w szeregu. Tak trzymać, mamy kapitalizm :)
zdjecie uzytkownika
Morela - 2014-02-15 15:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może AC ma bardzo jasno sprecyzowany plan - przeciętny pracownik ma mieć przeciętną pensję i tyle. Szkoda, że nie potrafią skutecznie motywować pracowników..
zdjecie uzytkownika
perdo - 2014-03-08 09:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Morela - 2014-02-15 15:30:01]:
W 2013 podwyżki były ale tylko wybranym pracownikom(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
no - 2014-03-28 14:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest stawka dla pracownika produkcji i premi?
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-04-04 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada,zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej,gdzie w umowie pisze 1500zł brutto,a gdzie płaca minimalna.(usunięte przez administratora)12 godzin na nogach w pracy z przerwą 20minut,swoje ubranie.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Wiwisia - 2014-05-09 17:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam od czego zależy kto dostanie premię, bo obawiam się, że mogą decydować względy poza wynikowe, ale poprawcie mnie jeśli się mylę.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-05-10 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UFFF...w końcu 1 wypłata ,z nockami,świętami AŻ 1080zł.Poszaleję ,nie wiadomo co zrobić taką kasą...
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-05-10 14:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to rzeczywiście wszystko co dostałeś @jerzy, to tak naprawdę nie ma za co żyć... miałeś szanse na jakieś ewentualne premie?
zdjecie uzytkownika
trelemorelee - 2014-05-16 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syn zgłosił się na staż do tej Firmy i załatwiał już dokumenty w PUP z dofinansowania z UE na staże. I w pewnym momencie dzwoni Pani kadrowa i pyta czy nie chciałby popracować u nich ZA DARMO? Żenada .... komentarz pozostawiam czytelnikom.
zdjecie uzytkownika
Wiwisia - 2014-05-17 01:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba przeceniają swoją wartość. Tak sądząc po komentarzach to zastanawiam się czemu dotychczasowi pracownicy nie znaleźli niczego lepiej płatnego.
zdjecie uzytkownika
Ten - 2014-05-28 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zarobki - minimum krajowe, planowanie - zero sensu, dyrektor produkcji - człowiek bez jaj i dużo obiecuje, a nic nie spełnia, pełen cygan i brudas. Zarząd do bani. tylko kasa. Kupują najdroższe samochody (250-300 tyś. zł), a pracownikom każą pracować prawie za darmo, i na każdym nalepka sponsorowane przez UE, a oni własne cztery litery do domu wożą. Tylko chodzą i oczkami przebierają, kogo by tu zwolnić, komu zabrać premię, gdzie dokręcić śrubę. Najgorszy jest ten, grubas co śmieje się jak idiota. Nie wiem skąd go wzięli, ale nie jest do końca normalny.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-06-17 13:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zarobki na produkcji 1500 + premia, która jest zabierana za byle co. Ale nie ma się co martwić, bo zawsze muszą dać najniższą krajowa :). Zatrudnienie przez agencję, ac tylko dla wybranych, chyba że masz grupę. Za nadgodziny nie chcą płacić, chyba że ich przyciśnie to dają nagrodę dyrektora, żeby uniknąć wykazywania nadgodzin. W kadrach nic nie można się dowiedzieć sensownego, jak ktoś zaczyna zadawać pytania, to odsyłają do tzw. dyrektor personalnej, która jest jak Pigi z Mapet Show i zaczyna straszyć. żenada, ale to jest Białystok.
zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2014-07-08 13:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniają, później zwalniają. Wszystko przez agencję. Najlepiej to czekać aż zadzwonią. Pracowałam przez kilka miesięcy na wiązkach, a kierownika widziałam ze dwa razy, częściej dyrektora. Godziny nadliczbowe to standard, ale dokładnie nie wiesz jak zostały naliczone, bo dostajesz premię dyrektora i się ciesz.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-07-08 17:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeśli zaczniecie pracę w AC (czego nie polecam)i otrzymacie najniższą krajową to nie liczcie na szybką podwyżkę. Mój kolega po 2 latach pracy otrzymał 20zł brutto!! Osobiście bym porwał taki wniosek na oczach odpowiedzialnych za tak niską podwyżkę!!. Jeśli macie co jeść i nie ciśnie was, poszukajcie czegoś lepszego zanim tam papiery zaniesiecie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-07-18 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie patrzcie na opinie powyższe, gdyż te Polskie cebule myślą, że po roku pracy awansują na wyższy szczebel. Odnośnie linii produkcji, nie jest to praca fizyczna po której człowiek czuje zmęczenie, to nie dziwcie się że za ,,najniższą" stawkę krajową. Każdy kto narzekał na tą pracę, ciekawe co aktualnie robi, pewnie płacze jak ciężko żyć. A co do jakości towaru, nie patrzą na ilość, gdyż cała elektronika itd jest przedtem sprawdzana.
zdjecie uzytkownika
lalal - 2014-07-28 22:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od czegoś trzeba zacząć,firma jak każda inna, chociaż można jakieś doświadczenie zdobyć, które kompletnie się nie przyda ale jest co w Cv wpisać, po mojemu lepsze 1300 niż nic
zdjecie uzytkownika
Kumpel - 2014-07-29 09:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jeżeli praca dla AC jest tak niestabilna to aż dziw bierze, że to przedsiębiorstwo tyle czasu wytrzymało na rynku. Nie powinno się w ten sposób traktować pracowników. AC według mnie jako zakład zatrudniający ponad 500 ludzi powinien zmienić swoje nastawienie, bo pracownicy zawsze mogą znaleźć inną lepszą pracę. Ofertę LPG,CNG mają naprawdę bogatą, ale do sprawnie funkcjonującej spółki potrzeba dobrych, zadowolonych pracowników i sprawnego zarządzania.
zdjecie uzytkownika
tentamten - 2014-08-26 16:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ten - 2014-05-28 19:56:24]:
chyba wpadłeś koles w jakies kompleksy? piszesz o tak bzdurnych rzeczach że żal czytać. Piszesz o ludziach których nie znasz, poprawiasz tym samym własne ego? Po co przyszedłeś tu do pracy? Widać jakim jesteś pracownikiem, tylko pozazdrościć! Twoje dzieci niestety będą patrzyły jak inne dzieci jedza kanapke z szynką bo "tatuś" tak pracuje i na tyle go tylko stać
zdjecie uzytkownika
r&D - 2014-09-01 02:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
AC to firma będąca esencją dzisiejszych czasoów. Kto ma mózg niech wyjeżdża z tego kaju, może sie uda... im mlodszy tym łatwiej...
Przydupasy kierownictwo i inne robactwo zostanie tu i będą dalej zarządzać kryzysem bo nie znają językow... skoro sami g. mają to jak mają komuś dać zarabiac
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-01 05:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak jak wyżej zatrudniają przez agencje płaca najniższa kiedy kończy się trzecia umowa zwalniają
zdjecie uzytkownika
ze co?? - 2014-10-08 19:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
r&D namawiasz do wyjazdu zagranice? to kto tu zostaje walczyc o lepsze jutro, myslisz, ze jak wyjedziesz to bedziesz traktowany w pracy jak Bog? nie wiem kto Ci te bajki opowiadal, "tam" czasami jest gorzej niz w Polsce. Zawsze trzeba spojrzec samokrytycznie na swoje dzialania, bo czesto wina lezy po obu stronach
zdjecie uzytkownika
r&D - 2014-10-08 19:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może powiedz co się stało z Panem Prezesem MŁ. on chyba walczyl i mu podziekowali. Na koniec wywdzieczyli sie mu za wkład w walke o lepsze jutro, to w stylu AC. Chlop miał swoje poglądy, mowił jak jest, nie lizal i musial odejsc. Gdyby brał 1,7 tys na łape jak wiekszosc lizusów niszczacych rynek z r&D to pracowal by do dzis. W ac panuje zasada bierny, mierny, ale wierny, wyścig szczorów to tylko pozory, wizji ta firma nie ma żadnej.
zdjecie uzytkownika
r&D - 2014-10-08 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjazd za granice zamiast pracy w polsce daje tą przewage ze poznajesz jezyk obcy, zapewniam iz koles po podstawowce ze znajomoscią hiszp, niem, albo franc. jest dzis bardziej porząday niz inż z j. polskim po automatyce czy elektrotechnice. ac nie wprowadza nowych prod, na rynek, powtórki ze staga nie będzie. Firma jedzie marketingowo na dorobku ludzi których przemieliła. Ale wiadomo jak sie ma kredyty to sie siedzi cicho, aby nie odpasc. Zarobki nie pozwalajace na egzystencje na poziomie. Czasy LPG odchodzą do lamusa, boli ale tak niestety jest, wystarczy ocenic spadającą sprzedaz ac r/r, A wyjazd skierowany jest dla ludzi młodych, odważnych oportunistów i dygaczy z ac nie uwzględniam. Ok jestescie kierownikami, ale na rynku poza ac nie ma dla was miejsca. Nie robcie krzywdy swoim dzieciom i nie wmawiajcie im że walczycie o jakies jutro i że polska dogoni kiedys cywilizacje zachodnie... plis... wystarczy ze PB zarobilo na was i waszych rodzicach, którzy utrzymywali was abyscie piastowali swoje wegetatywne stanowiska. Poswiecajcie sie dalej pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
r&D - 2014-10-08 20:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ze co?? - ciekawe uzasadnienie dla niskich płac i mentalnego pomiatania ludzi pracujących w ac.: placimy wam malo bo na zachodzie moze być gożej, a jednocześnie w ten sposob przy okazji walczymy o lepsze jutro w polsce,.. heh...

Czyli czekacie az na zachodzie będzie gozej niz w polsce, wtedy w Polsce relatywnie bedzie lepiej....., no to sobie troche poczekacie :) ..........tyle wam powiem.... Ale kiedys ktos sie wku.. i i zlapie za widly, pomiatajcie ludźmi dalej. Pani Prezes Kasia wyciąga 50 tys na lape, tyle wynika z raportu jaki ac składa wobec udzialowcow. Jednoczesnie jak Pani R. widzi kogos posiadajacego rodzine na utrzymaniu to uznaje za stosowne ze płaci mu pieniadze jak robotnikowi fabryki z "Ziemi obiecanej". Mało tego R., wstaje z rana , widzi swoje odbicie w lustrze patrzy sobie w oczy i myśli, ale jestem zaje..ista!! :)
Zyski jej spadają rok do roku, wiec na czyms trzeba oszczedzac, wiadomo na plebsie najlatwiej, sama sobie nie odbierze kasy, jest niezbędna dla funkcjonowania firmy, Przecież zasłuzyla! Gdyby mogla popracowac na tasmie to by dopiero pokazala jak to sie robi:) Jej zdaniem widocznie robotnicy sa sami sobie winni ze nie zarabiają tyle ile ich odpowiednicy na zachodzie, widocznie sa nie wydajni :) Ona na pewno by byla wydajna, ale nie ma czasu by nam to udowodnic!!
zdjecie uzytkownika
pleban - 2014-10-26 13:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r&D - 2014-10-08 20:26:08]:
jeżeli tak Ci spieszno do wyjazdu na zachód to przecież tutaj Cię nikt nie trzyma. Co do pracodawcy to jest tak jak wszędzie, gdyby mogła to dałaby pewnie więcej. Nie róbmy już z tych ludzi takich potworów. Widocznie jak sama piszesz w firmie nie jest tak sielankowo i każdy grosz liczy się również dla nich
zdjecie uzytkownika
r&d - 2014-10-27 23:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na zachodzie....
to ze wchodze na polskie stroniki nie znaczy ze siedze w tym niedojechanym przez ruskie czolgi, zrytym kraju.. ale widze ze zatkalo... bo słaba odpowiedz, zadnego odniesienia sie do podanych faktow. JasniePanstwu w ac jest cięzko jak nie maja wypchanych dwóch kieszeni forsą. Jedna pelna kieszen to dla nich krysys i recesja.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-18 17:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie ruskie czołgi? może się zastanówcie czy piszecie o firmie czy o jakiś głupotach? mnie interesują tylko same fakty czyli dokładnie to czy macie dobre relacje z szefem, czy nie robi problemów na przykład kiedy chce się wziąć wolne? nie wiem jak to wygląda od "wewnątrz", więc chce poznać opinie pracowników.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-11-20 02:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma super, dają wolne i wogole... relacje z szefem kompensują niskie płace, jak przychodze do domu zona pyta sie czy jest szansa na podwyzke, ja jej odpowiadam ze olac podwyżke, gdunt to relacje z szefem i to ze daja wolne. :) w takiej sytuacji zrozumiale jest ze kasa sie nie liczy, bo jedyne co ac ma do zaoferowania to wolne i relacje z szefem. jak sie dzieci cie spytają tato dlaczego jestes nikim, odpowiedz , jak to dlaczego , bo liczylo sie to ze mialem wolne i relacje z szefem, a ze wszyscy byli takimi mopami jak ja , to chyba nie bylo tak najgozej, no bo przeciez wszyscy byli mięczakami, to ja mialem sie wychylac..:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-23 14:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [stefan - 2014-11-20 02:54:14]:
Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Chwalą się wszędzie swoją giełdą i filią za granicą, niby tak się rozwijają a w ciągu ostatnich kilku miesięcy zwolnili dużo ludzi bo nie ma pracy. Na niektórych działach mobbing jest na porządku dziennym a szefostwo przymyka oko i nic z tym nie robi.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-22 14:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-01-23 14:43:41]:
na których działach jest mobbing?
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-04-01 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest duże bezrobocie i pasożytują na ludziach
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-05-25 12:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada praca doradcy terenowego w tej firmie? dali ogłoszenie na dolny slask i zastanawia mnie ciagla rotacja na tym stanowisku na dolnym slasku, bo ogłoszenia sa równo co pół roku?
zdjecie uzytkownika
killer - 2015-05-25 12:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r&D - 2014-10-08 20:26:08]:
prosta baba tym zarzada i jeszcze nie padło? to chyba cud!!!!
zdjecie uzytkownika
Ten - 2015-06-02 09:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie warto. Dział handlowy do bani, w wiceprezesem na czele.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-16 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują tam teraz do pracy na produkcje ???
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2015-06-22 19:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma AC S.A z tego co mi wiadomo to na tą chwilę oferuje wiele miejsc pracy na takich stanowiskach pracy jak kierownik serwisu/oddziału w Mogilanach; asystent do spraw sprzedaży we Włodawie; protetyk słuchu w Kielcach; handlowiec/przedstawiciel handlowy w Łodzi; pracownik administracyjno - biurowy w Bydgoszczy; serwisant urządzeń klimatyzacyjnych w Krakowie oraz jako amatorka w Sanoku i Zabrzu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-09 22:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LPG TECH
zdjecie uzytkownika
yoki - 2015-12-26 21:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie, że słabo się zarabia w dziale handlowym, ale teraz jest możliwośc pracy w domu zdalnej, tylko to nie jest w każdym mieście widze tylko Czesttochowa na przykład.
zdjecie uzytkownika
guru - 2015-12-29 03:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yoki skoro jest możliwość pracy zdalnej to dla mnie idealna sprawa, bo nie trzeba jeździć do firmy tylko sobie w domu pracować. Lubię takie oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2015-12-31 15:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [guru - 2015-12-29 03:09:11]:
no oczywiście , że wstepnie tego typu pracę wydają się wyjatkowo atrakcyjne ale weryfikacja ich przychodzi wraz z nie najwyższą pierwszą wypłatą niestety...
zdjecie uzytkownika
trtrrt - 2016-01-02 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tutsi wiesz co wynagrodzenie to pewnie zalezy od stanowsika na jakim sie pracuje..na przyklad maja teraz oferte na mechanika samochodowego w Raszynie..
zdjecie uzytkownika
mnbvgc - 2016-01-09 16:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz chyba nie ma teraz tej oferty ale za to sa inne widzialem ze szukaja na przyklad kierownika filii w Nysie no czy tez protetyka słuchu w Suwałkach..
zdjecie uzytkownika
neben - 2016-01-22 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jesteście zainteresowani pracą jako protetyk słuchu to w tym roku wrzucili kilka ogłoszeń, wymagają dyplomu ale za to mają fajny socjal i płacę z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
witoldo - 2016-02-06 16:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
neben, no nie zupełnie pomyliłes najwyraźniej AC S.A. z białegostoku z inna firmą, pewnie ACS Słuchmed. Ta firma zajmuje sie takimi rzeczami jak Autogaz, LPG, czy autoczęści, protetykiem słuchu to tu nie zostaniesz.
zdjecie uzytkownika
amigon - 2016-02-17 16:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem właśnie wiele opinii @witoldo, gdzie mylili strasznie firmy, no ale tutaj chyba już nic nie zrobisz. W samym AC S.A. wiem, że jest okres próbny i dopiero potem możliwa jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Dindak - 2016-02-27 11:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amigom, a wiesz ile ten okres probny trwa i czy potem daja umowe na czas okreslony czy nieokreslony? Sporo ofert ostatnio wyrzucili, ale zastanawiam sie czy atmosfera nie jest napieta.
zdjecie uzytkownika
Kary - 2016-03-05 15:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się by atmosfera była napięta. Tak samo jak i fakt, że tak dużo ofert nie świadczy wcale o tym, że rotacja jest duża. Mi się podoba to, że jest w czym wybierać. Dlatego też znalazłem dla siebie ofertę na mechanika samochodowego. Oczekują doświadczenia na podobnym stanowisku, ale za to umowa o pracę jest.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-17
Żródło: Gowork.pl
Fürstenfeldbruck
( )
Opis stanowiska pracy: - Zadania/Zawod: Dostarczanie listów i paczek - Czas pracy: Praca tymczasowa na 2 lata // 38,5 godzin tygodniowo - 11,78 € brutto na godzine - Miejscowość:  Fürstenfeldbruck i Starnberg - Data rozpoczęcia: od zaraz - Czas na wdrożenie: 2 tygodnie - Przeszkolenie w posługiwaniu sie skanerem - Pomoc  przy wyszukania miejsca zamieszkania   Wymagania: - Pożądane doświadczenie: nie - Wymagana spra
zdjecie uzytkownika
Piter - 2016-03-16 07:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalal - 2014-07-28 22:04:18]:
Właśnie takim podejściem powodujemy, że w Polsce pracodawcy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownika... "lepszy rydz niż nic" no bez jaj!!! jeśli sami nie będziemy wymagać, żeby więcej nam płacili za naszą pracę i będziemy jeszcze z pocałowaniem rączki dziękować za jakieś ochłapy a nie wypłatę to sytuacja nigdy się nie zmieni. Dajcie dla Niemca czy Norwega stawkę 5 euro na godzinę w jego kraju to wyśmieje szefa w twarz i powie, że nie jest niewolnikiem. A w Polsce? oo supcio lepiej 1300 niż nic :( smutne ale prawdziwe...
zdjecie uzytkownika
ila - 2016-04-07 17:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy nie szukaja kogoś na stanowisku Konsultanta telefonicznego do recepcji czy nawet do firmy na oferowanie czy umawianie spotkań dla pacjętów. Wczesniej kożanka mi mówiła, że można dobrze u nich zarobić.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AC S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert