Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AC S.A.

Pracowałeś w firmie AC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
as - 2012-06-07 21:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mesjasz - 2009-03-03 01:21:37

Zero planowania i myślenia ekonomicznego...
Pracowałem kiedyś (usunięte przez moderatora), był ale to co teraz się dzieje to totalna żenada najniższa krajowa premia to pożal się Boże i to jak zwolnienie weźmiesz ponad 3 dni to się pożegnaj przerwa 15 minut na 8 godz palenia niema w(usunięte przez moderatora), jak u chińczyków ale firma rośnie, czyjmi rękoma rośnie się pytam porażka totalna ale bezrobocie (usunięte przez moderatora),!!!!! za marne grosze robią co chcą właściciele dyrektor (usunięte przez moderatora), szok dobra koniec tematu brak mi słów
zdjecie uzytkownika
alonzo - 2012-09-23 15:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt firma do bani tylko wyroby są dobre,a co do zarobków do lipa.Nie chcą i nawet rozmawiać o podwyższ-kach bo rzekomo jest kryzys.Nie którzy nie znają się na rzeczach i sprawach i pełnią stanowiska swoje.Dyrektor produkcji ma swoich dziobaków i tylko im ufa,reszta go nie interesuje wstydzi się nawet rozmawiać o podwyższkach.Żenada i obciach .Ocenę wstawiłem by wyrazić swoją opinię o firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-01 12:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie interesuje jak wygląda praca na produkcji w AC? gdzie dokladzie mieści się hala produkcyjna? zapewniają wszelki ubiór czy tam okulary ochronne czy trzeba się o to prosić? No i jak z atmosferą na zmianie okej?
zdjecie uzytkownika
wyrobnik - 2013-06-18 13:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wklejam opinię z drugiego profilu AC jaki ktoś założył, jakby ktoś nie czytał:

"pracownik - 2012-12-07 12:32:54 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam opinię na temat zarobków,nie zgadzam się co do wyrobów,że są dobrej jakości.W tej pracy liczy się ilość nie jakość.Układy,układziki.(usunięte przez moderatora),zatrudniają przez agencje pracy,a jak się kończy okres po którym miałby przejąć pracownika zakład to albo zwalniają takiego pracownika,albo zmnienjają agencję pracy.SKANDAL "

Ciekawa sprawa, to w umowie brygadziści mają zapisane kochanki .. chyba składam tam papiery na brygadzistę :) ok taki żarcik .. to kwalifikuje się na (usunięte przez moderatora), i odpowiednie kary .. ale w tym kraju nikt o pracownika nie dba - ludzie też dają się wykorzystywać, pracują za darmo i jeszcze dają (usunięte przez moderatora), ale skoro to wszystkim odpowiada i prezesowi firmy też to widocznie tak ma być. Pozdrawiam pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrobnik, dzieki za przeklejenie, nie zauwazylem, ze jest inny temat o AC. Nie da sie zalapac na produkcje inaczej niz przez agencje pracy? Nie wywieszaja gdzie indziej ogloszen? Moze zaniesc im cv?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-01-25 08:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję dobrego samopoczucia włodarzom AC. Miały być szkolenia, premie, podwyżki i eldorado. Wyszło jak zwykle. Pomimo że pracy coraz więcej firma tnie na premiach, w 2013 pula premii rocznych niższa niż w 2012, podwyżek brak, jak to wyżej napisane układy, układziki. Może paru osobom jest dobrze, nie przeczę. Całej reszcie pokazano ich miejsce w szeregu. Tak trzymać, mamy kapitalizm :)
zdjecie uzytkownika
Morela - 2014-02-15 15:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może AC ma bardzo jasno sprecyzowany plan - przeciętny pracownik ma mieć przeciętną pensję i tyle. Szkoda, że nie potrafią skutecznie motywować pracowników..
zdjecie uzytkownika
perdo - 2014-03-08 09:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Morela - 2014-02-15 15:30:01]:
W 2013 podwyżki były ale tylko wybranym pracownikom(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
no - 2014-03-28 14:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest stawka dla pracownika produkcji i premi?
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-04-04 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada,zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej,gdzie w umowie pisze 1500zł brutto,a gdzie płaca minimalna.(usunięte przez administratora)12 godzin na nogach w pracy z przerwą 20minut,swoje ubranie.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Wiwisia - 2014-05-09 17:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam od czego zależy kto dostanie premię, bo obawiam się, że mogą decydować względy poza wynikowe, ale poprawcie mnie jeśli się mylę.
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-05-10 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UFFF...w końcu 1 wypłata ,z nockami,świętami AŻ 1080zł.Poszaleję ,nie wiadomo co zrobić taką kasą...
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-05-10 14:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli to rzeczywiście wszystko co dostałeś @jerzy, to tak naprawdę nie ma za co żyć... miałeś szanse na jakieś ewentualne premie?
zdjecie uzytkownika
trelemorelee - 2014-05-16 09:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syn zgłosił się na staż do tej Firmy i załatwiał już dokumenty w PUP z dofinansowania z UE na staże. I w pewnym momencie dzwoni Pani kadrowa i pyta czy nie chciałby popracować u nich ZA DARMO? Żenada .... komentarz pozostawiam czytelnikom.
zdjecie uzytkownika
Wiwisia - 2014-05-17 01:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba przeceniają swoją wartość. Tak sądząc po komentarzach to zastanawiam się czemu dotychczasowi pracownicy nie znaleźli niczego lepiej płatnego.
zdjecie uzytkownika
Ten - 2014-05-28 19:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki - minimum krajowe, planowanie - zero sensu, dyrektor produkcji - człowiek bez jaj i dużo obiecuje, a nic nie spełnia, pełen cygan i brudas. Zarząd do bani. tylko kasa. Kupują najdroższe samochody (250-300 tyś. zł), a pracownikom każą pracować prawie za darmo, i na każdym nalepka sponsorowane przez UE, a oni własne cztery litery do domu wożą. Tylko chodzą i oczkami przebierają, kogo by tu zwolnić, komu zabrać premię, gdzie dokręcić śrubę. Najgorszy jest ten, grubas co śmieje się jak idiota. Nie wiem skąd go wzięli, ale nie jest do końca normalny.
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-06-17 13:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarobki na produkcji 1500 + premia, która jest zabierana za byle co. Ale nie ma się co martwić, bo zawsze muszą dać najniższą krajowa :). Zatrudnienie przez agencję, ac tylko dla wybranych, chyba że masz grupę. Za nadgodziny nie chcą płacić, chyba że ich przyciśnie to dają nagrodę dyrektora, żeby uniknąć wykazywania nadgodzin. W kadrach nic nie można się dowiedzieć sensownego, jak ktoś zaczyna zadawać pytania, to odsyłają do tzw. dyrektor personalnej, która jest jak Pigi z Mapet Show i zaczyna straszyć. żenada, ale to jest Białystok.
zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2014-07-08 13:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniają, później zwalniają. Wszystko przez agencję. Najlepiej to czekać aż zadzwonią. Pracowałam przez kilka miesięcy na wiązkach, a kierownika widziałam ze dwa razy, częściej dyrektora. Godziny nadliczbowe to standard, ale dokładnie nie wiesz jak zostały naliczone, bo dostajesz premię dyrektora i się ciesz.
zdjecie uzytkownika
Staszek - 2014-07-08 17:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zaczniecie pracę w AC (czego nie polecam)i otrzymacie najniższą krajową to nie liczcie na szybką podwyżkę. Mój kolega po 2 latach pracy otrzymał 20zł brutto!! Osobiście bym porwał taki wniosek na oczach odpowiedzialnych za tak niską podwyżkę!!. Jeśli macie co jeść i nie ciśnie was, poszukajcie czegoś lepszego zanim tam papiery zaniesiecie.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-07-18 19:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie patrzcie na opinie powyższe, gdyż te Polskie cebule myślą, że po roku pracy awansują na wyższy szczebel. Odnośnie linii produkcji, nie jest to praca fizyczna po której człowiek czuje zmęczenie, to nie dziwcie się że za ,,najniższą" stawkę krajową. Każdy kto narzekał na tą pracę, ciekawe co aktualnie robi, pewnie płacze jak ciężko żyć. A co do jakości towaru, nie patrzą na ilość, gdyż cała elektronika itd jest przedtem sprawdzana.
zdjecie uzytkownika
lalal - 2014-07-28 22:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od czegoś trzeba zacząć,firma jak każda inna, chociaż można jakieś doświadczenie zdobyć, które kompletnie się nie przyda ale jest co w Cv wpisać, po mojemu lepsze 1300 niż nic
zdjecie uzytkownika
Kumpel - 2014-07-29 09:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeżeli praca dla AC jest tak niestabilna to aż dziw bierze, że to przedsiębiorstwo tyle czasu wytrzymało na rynku. Nie powinno się w ten sposób traktować pracowników. AC według mnie jako zakład zatrudniający ponad 500 ludzi powinien zmienić swoje nastawienie, bo pracownicy zawsze mogą znaleźć inną lepszą pracę. Ofertę LPG,CNG mają naprawdę bogatą, ale do sprawnie funkcjonującej spółki potrzeba dobrych, zadowolonych pracowników i sprawnego zarządzania.
zdjecie uzytkownika
tentamten - 2014-08-26 16:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ten - 2014-05-28 19:56:24]:
chyba wpadłeś koles w jakies kompleksy? piszesz o tak bzdurnych rzeczach że żal czytać. Piszesz o ludziach których nie znasz, poprawiasz tym samym własne ego? Po co przyszedłeś tu do pracy? Widać jakim jesteś pracownikiem, tylko pozazdrościć! Twoje dzieci niestety będą patrzyły jak inne dzieci jedza kanapke z szynką bo "tatuś" tak pracuje i na tyle go tylko stać
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-30
Żródło: Gowork.pl
Łódź
(łódzkie)
Łódzka firma poszukuje osób, do prac monterskich (instalacje sieciowe, fotowoltanika) oraz prac wykończeniowych ogólnobudowlanych. Praca jednozmianowa, na umowę o pracę.   Wymagania:  Doświadczenie w pracach wykończeniowych, monterskich  Prawo jazdy kat B   Stanowisko jest wpierane z programy UP dla osób do 30 roku życia i z tego powodu poszukujemy osoby w wieku do 30 lat zarejestrowane w Łó
zdjecie uzytkownika
r&D - 2014-09-01 02:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AC to firma będąca esencją dzisiejszych czasoów. Kto ma mózg niech wyjeżdża z tego kaju, może sie uda... im mlodszy tym łatwiej...
Przydupasy kierownictwo i inne robactwo zostanie tu i będą dalej zarządzać kryzysem bo nie znają językow... skoro sami g. mają to jak mają komuś dać zarabiac
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-09-01 05:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak wyżej zatrudniają przez agencje płaca najniższa kiedy kończy się trzecia umowa zwalniają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x