Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AC S.A.

Pracowałeś w firmie AC S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mesjasz - 2009-03-03 01:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero planowania i myślenia ekonomicznego...
zdjecie uzytkownika
as - 2012-06-07 21:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mesjasz - 2009-03-03 01:21:37

Zero planowania i myślenia ekonomicznego...
Pracowałem kiedyś (usunięte przez moderatora), był ale to co teraz się dzieje to totalna żenada najniższa krajowa premia to pożal się Boże i to jak zwolnienie weźmiesz ponad 3 dni to się pożegnaj przerwa 15 minut na 8 godz palenia niema w(usunięte przez moderatora), jak u chińczyków ale firma rośnie, czyjmi rękoma rośnie się pytam porażka totalna ale bezrobocie (usunięte przez moderatora),!!!!! za marne grosze robią co chcą właściciele dyrektor (usunięte przez moderatora), szok dobra koniec tematu brak mi słów
zdjecie uzytkownika
alonzo - 2012-09-23 15:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt firma do bani tylko wyroby są dobre,a co do zarobków do lipa.Nie chcą i nawet rozmawiać o podwyższ-kach bo rzekomo jest kryzys.Nie którzy nie znają się na rzeczach i sprawach i pełnią stanowiska swoje.Dyrektor produkcji ma swoich dziobaków i tylko im ufa,reszta go nie interesuje wstydzi się nawet rozmawiać o podwyższkach.Żenada i obciach .Ocenę wstawiłem by wyrazić swoją opinię o firmie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-01 12:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie interesuje jak wygląda praca na produkcji w AC? gdzie dokladzie mieści się hala produkcyjna? zapewniają wszelki ubiór czy tam okulary ochronne czy trzeba się o to prosić? No i jak z atmosferą na zmianie okej?
zdjecie uzytkownika
wyrobnik - 2013-06-18 13:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wklejam opinię z drugiego profilu AC jaki ktoś założył, jakby ktoś nie czytał:

"pracownik - 2012-12-07 12:32:54 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam opinię na temat zarobków,nie zgadzam się co do wyrobów,że są dobrej jakości.W tej pracy liczy się ilość nie jakość.Układy,układziki.(usunięte przez moderatora),zatrudniają przez agencje pracy,a jak się kończy okres po którym miałby przejąć pracownika zakład to albo zwalniają takiego pracownika,albo zmnienjają agencję pracy.SKANDAL "

Ciekawa sprawa, to w umowie brygadziści mają zapisane kochanki .. chyba składam tam papiery na brygadzistę :) ok taki żarcik .. to kwalifikuje się na (usunięte przez moderatora), i odpowiednie kary .. ale w tym kraju nikt o pracownika nie dba - ludzie też dają się wykorzystywać, pracują za darmo i jeszcze dają (usunięte przez moderatora), ale skoro to wszystkim odpowiada i prezesowi firmy też to widocznie tak ma być. Pozdrawiam pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrobnik, dzieki za przeklejenie, nie zauwazylem, ze jest inny temat o AC. Nie da sie zalapac na produkcje inaczej niz przez agencje pracy? Nie wywieszaja gdzie indziej ogloszen? Moze zaniesc im cv?
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-01-25 08:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję dobrego samopoczucia włodarzom AC. Miały być szkolenia, premie, podwyżki i eldorado. Wyszło jak zwykle. Pomimo że pracy coraz więcej firma tnie na premiach, w 2013 pula premii rocznych niższa niż w 2012, podwyżek brak, jak to wyżej napisane układy, układziki. Może paru osobom jest dobrze, nie przeczę. Całej reszcie pokazano ich miejsce w szeregu. Tak trzymać, mamy kapitalizm :)
zdjecie uzytkownika
Morela - 2014-02-15 15:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może AC ma bardzo jasno sprecyzowany plan - przeciętny pracownik ma mieć przeciętną pensję i tyle. Szkoda, że nie potrafią skutecznie motywować pracowników..
zdjecie uzytkownika
perdo - 2014-03-08 09:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Morela - 2014-02-15 15:30:01]:
W 2013 podwyżki były ale tylko wybranym pracownikom(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
no - 2014-03-28 14:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest stawka dla pracownika produkcji i premi?
zdjecie uzytkownika
jerzy - 2014-04-04 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada,zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej,gdzie w umowie pisze 1500zł brutto,a gdzie płaca minimalna.(usunięte przez administratora)12 godzin na nogach w pracy z przerwą 20minut,swoje ubranie.Nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
16 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AC S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x