Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Czy ktoś może udzielić kilku rzeczowych uwag na temat budoserwis? jakie są możliwości awansu ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, a oni zatrudniają tylko pracowników biurowych? mają jakichś fizycznych czy kierowców? na jakie stanowiska biorą?
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-08-09 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo proszę pracowników Budoserwisu o odpowiedzenie na powyższe pytania, jakie są o ile w ogóle możliwości awansu/zmiany stanowiska?
zdjecie uzytkownika
lech - 2013-08-14 13:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
O awansie zapomnij, a zmiana stanowisk jest codziennie-niestety są to stanowiska pracy,codziennie w innym pokoju:):)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-20 20:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie nikt w firmie nie pracuje, albo odwrotnie, są tak zajęci pracą, że nie mają czasu tu pisać :) jednak proszę o odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
robert - 2013-09-17 16:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mody raczej tak znowu wszystkiego nie usuwają - musieli mieć dobry powód.. orientuje się ktoś jak ze stałością zleceń w firmie?
zdjecie uzytkownika
Terak - 2014-03-08 12:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że budoserwis ma tylko 410 tysięcy kapitały zakładowego, myslałem, że mają trochę więcej, ale firmy z jakimi współpracują robia wrazenie.
zdjecie uzytkownika
noemi - 2014-03-11 19:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli budoserwis będzie tylko odpowiednio rzetelny i profesjonalny to nawet z takim kapitałem może daleko zajść
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-07 14:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu uwazacie, że to mało, może sami otwórzcie firme i porównamy kapitały firm, jak dla mnie to całkiem dużo.
zdjecie uzytkownika
michelle1312 - 2014-04-15 07:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIL ,ZEBY WSZYSTKIM DOGODZIL. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
MICHELLE1312 - 2014-04-15 07:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich za i przeciw. pracowalam 3 lata w firmie, na roznych umowach, pokoje oblecialam chyba wszystkie, ale to nic zlego ,mysle.zawsze moglam powiedziec co mysle i co uwazam za nie wlasciwe, praca ciekawa i rozwijajaca, tylko za duzo zdrajcow tam wtedy pracowalo,a prezes byl latwo wierny i wierzyl tym lizuuminskim,ha ha. na 10 punktow daje 7
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-04-23 21:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobra, może i tak, tez nasz naród lubi sobie czasem ponarzekać, ale napiszcie co jest największą wada pracy w budoserwis może.
zdjecie uzytkownika
Mamasa - 2014-05-14 08:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że tutaj wszystkie grzechy branży mogą się ujawniać tak samo. To nic niezwykłego, w końcu mamy kryzys.
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2014-05-31 16:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie usunie, bo pewnie i nie ma takiej potrzeby. Możesz napisać jednak coś więcej, skąd taka a nie inna opinia?
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2014-06-28 15:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że nagle wszyscy przestali pisać. No nic, ale jeśli ktoś się zdecyduje to wiedzcie, że ludzie czekają na te opinie...
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-07-18 02:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) Firma mialaby możliwość rozwoju gdyby tylko zajęła sie samym konsultingiem a nie godną pożalowania stroną budowlana. Płaca godna pożalowania(usunięte przez administratora)Ja w pierwszym miesiącu pracy w Budoserwisie zrobiłem (usunięte przez administratora) złotych mając przepracowane prawie 200 godzin/mc.
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-08-27 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czytałem ich KRS i nie widzę pani Elżbiety L.?Czyżby małpa znalazła wreszcie swoje miejsce w chorzowskim ZOO?
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-10-18 23:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma Budoserwis została założona w 1989 roku jako spółka cywilna osób fizycznych, a w 1994 roku została przekształcona w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Budoserwis jest prężnie działającym ośrodkiem konsultingowym oraz inwestycyjno-remontowym. Jest jedną z pierwszych firm z kapitałem polskim, która w latach 90-tych była zaangażowana w procesy restrukturyzacyjne przemysłu ciężkiego.
zdjecie uzytkownika
W029 - 2014-11-17 13:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Budoserwisie ciekawym rozwiązaniem jest agencja reklamy, promocji i szkoleń http://www.budoserwis.com.pl/praktyki-i-szkolenia,d35.html Ciekawe jak ze skutecznością tego typu szkoleń i oceną przez słuchaczy. Był ktoś na takim szkoleniu i mógłby powiedzieć parę słów na jego temat? Kto w ogóle je prowadzi, pracownicy czy osoby z zewnątrz?
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-12-01 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie wiem czy ta agencja reklamy i szkoleń jest taka dobra..mam nadzieje, że jednak można się tam coś pouczyć... jeszcze mam pytanie jak to wygląda praca u nich czy jest to normalne zatrudnienie na etat czy jak to wygląda tak naprawde? bo wolałbym mieć jakies 8 godz pracy dziennie tak naprawde a nie mniej.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-02 14:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do antek => nie chcesz mieć mniej godzin!!!!
Uwierz mi BUDOSERWIS zadba o to abyś nie miał. Będziesz chodzić do biura na 6:30 albo jeszcze wcześniej i wychodził o 20:00 albo jeszcze później. Płacić płacą za nadgodziny, ale co z tego jak czas pracy zaczyna się coraz bardziej naciągać i wydłużać.
zdjecie uzytkownika
gornik12 - 2015-01-03 20:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Przyjmują tam wogóle pracowników fizycznych? Ile dają nowoprzyjętemu, da się zarobić?
zdjecie uzytkownika
misiek24 - 2015-02-09 10:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adik - 2014-10-18 23:57:18]:
Ależ ci musiała zajść za skórę! A co? zazdro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-28
Żródło: Gowork.pl
Będzin
(śląskie)
W związku z intensywnym rozwojem firmy poszukujemy osób na stanowisko: Specjalista ds. przygotowania produkcji Do Twoich zadań należeć będzie: Pozyskiwanie i gromadzenie informacji na temat planowanych inwestycji i organizowanych przetargów. Przygotowywanie dokumentacji ofertowej. Sporządzanie kosztorysów i umów. Rozliczanie zadań z inwestorem i podwykonaw
zdjecie uzytkownika
kieno - 2015-06-17 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Budoserwis z tego co mi się obiło o uszy na tą chwilę ma do zaoferowania pracę na stanowisku Specjalisty do spraw funduszy europejskich w wielu miastach naszego kraju takich jak Wręczyca Wielka, Suszec, Strumień, Starcza, Sośnicowice, Sosnowiec, Sławków, Skoczów, Szczyrk, Ślemień, Tychy, Szczekociny, Ujsoły, Wyry, Żywiec, Żory, Żarnowiec, Żarki, Zebrzydowice, Zbrosławice, Zawiercie, Zabrze, Węgierska Górka, Tworóg, Toszek, Gaszowice, Dębowiec, Dąbrowa Zielona oraz Goleszów
zdjecie uzytkownika
ali100 - 2015-06-29 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lech - 2014-08-27 18:56:47]:
Cóż za wykwintny i kwiecisty język panie zazdrośniku.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert