Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
omnibus - 2016-01-12 23:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nox fajnie, że to podkreślasz, że firma nie zajmuje się jedynie branżą budowlaną czy produkcyjną. Można dostać się do pracy w biurze czy do konsultingu.
zdjecie uzytkownika
aź - 2016-01-14 13:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po rozmowach kwalifikacyjnych odniosłem bardzo pozytywne wrażenie o firmie. Proponują atrakcyjne zarobki i pytają głównie o moje plany rozwojowe i odkształcenia się oraz związek tych działań z rozwojem firmy.
zdjecie uzytkownika
tobik - 2016-01-16 23:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze wczesniej szukali kosztorysantów, gdzie głowne obowiazki skupiały sie do samodzielnej pracy,gdzie mozesz sie w koncu realizowac,sposzadzac kosztorysy montazu maszyn potrafie,sporzadzac projekty również, tylko nie wiem czy nie za poźno na aplikacje
zdjecie uzytkownika
gocha - 2016-01-17 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę jako wiarygodną i rzetelną, Zarząd firmy profesjonalny, organizowane są szkolenia dokształcające i podnoszące kwalifikację pracowników, firma pokrywa również koszty studiów dla pracowników, zarobki bardzo dobre, naprawdę polecam jeśli tylko jesteś ambitnym i chcesz się rozwijać to szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
drono - 2016-01-19 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gocha rzeczywiście do zarządu przyczepić się nie można, jeżeli ktoś posiada dobre wyniki i pracuje jak należy to może liczyć na podwyżkę lub też na awans.
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2016-01-20 17:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowana podjęciem pracy w firmie. Na co może liczyć nowy pracownik ( jakie zarobki, czy firma daje np. służbowy telefon, laptop itp.)?
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-01-21 20:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie praca w firmie jest zadowalająca. Daje ogromną szansę zdobycia doświadczenia oraz rozwoju. Jak wspomniała "gocha" organizowane są różne szkolenia podnoszące kwalifikacje załogi. Fakt pracy czasami dużo ale to nie PRL żeby płacili za leżenie.
zdjecie uzytkownika
Wielbłąd - 2016-01-21 20:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drono no oczywiście, że jest możliwość awansu. Można to nawet sprawdzić zatrudniając się u nich jako kosztorysant branży mechanicznej w Chorzowie. Jednak do tego trzeba mieć wykształcenie wyższe techniczne i min. 3 - letnie doświadczenie w kosztorysowaniu montażu maszyn, urządzeń, konstrukcji i instalacji energetycznych.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-24 15:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na pewno b. dobra firmaDD
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2016-01-24 15:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wielbłąd - 2016-01-21 20:27:33]:
no rzeczywiście jesli chodzi o wymagania to są one dość duże dla tych kosztorsyantów. Niemniej widać że to nie będzie samo liczenie ale już uczestniczenie w tworzeniu końcowej oferty
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-02-06 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma pracuje w Budoserwisie ok 2 lat, co chwilę firma organizuje kursy i szkolenia ogólnie chwali sobie pracę i zarobki.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-02-07 12:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Budoserwis to super firma
zdjecie uzytkownika
87y - 2016-02-07 16:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie teraz to ejst od nich jedyna oferta na kosztorystanta branzy mechanicznej w Chorzowie do obowiazkow nalezy m.in. sporządzanie kosztorysów montażu i remontu maszyn i urządzeń.
zdjecie uzytkownika
janekt - 2016-02-13 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu mam do wyboru w jakim dowolnie zawodzie mi odpowiada w ramach szerokiego profilu firmy.Wiem o potrzebach i w innych zawodach.Polecam.
zdjecie uzytkownika
gdb - 2016-02-14 18:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam firmę. Wypłata zawsze na czas. Sporo kursów i szkoleń które pokrywa firma. Można spróbować swoich sił w różnych dziedzinach.
zdjecie uzytkownika
onn - 2016-02-22 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jest O.K.
zdjecie uzytkownika
duck - 2016-02-23 11:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę Budoserwis.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-02-23 20:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podobnie jak użytkownik "gdb" polecam firmę. Duże możliwości rozwoju, różne szkolenia, wypłata płacona na czas, miła atmosfera - to główne zalety pracy w Budoserwis Z.U.H Sp. z o.o.
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-02-24 11:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w firmie już ponad 10 lat i nie powiem złego słowa.
Polecam jak najbardziej firmę jako pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
bwx - 2016-02-25 17:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje od kilku lat w firmie i nie mam powodów do narzekania. Polecam przyszłym pracownikom i pozdrawiam obecnych.
zdjecie uzytkownika
bobik - 2016-02-25 20:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będąc na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie byłem pod wrażeniem. Jeszcze nigdy nie odbyłem tak bezstresowej i rzeczowej rozmowy. Obecnie jestem jej pracownikiem i pracuje z fajnymi ludźmi. Prezes z głową na karku, ma gadane i wie jak robić biznes.
zdjecie uzytkownika
alfa - 2016-02-26 10:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko w porządku. Raz jest lepiej raz gorzej jak w każdej firmie. Ogólnie ok.
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-03-01 18:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra firma posiadająca różne certyfikaty m.in. Certyfikat Wiarygodności Biznesowej czy ISO. Klienci z którymi firma współpracuje także robią wrażenie. Wymienić należy tutaj m.in. Ministerstwo Skarbu Państwa,Kompania Węglowa,JSW. Zarobki jak na polskie realia również satysfakcjonujące. Ogólnie polecam.
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-03-07 14:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do Ilona:
Jeżeli chodzi o zarobki to zależy na jakim stanowisku się pracuje.
Telefon służbowy i laptop/komputer firma zapewnia. Dla wybranych nawet samochód służbowy :)
Firma wysyła także na różne szkolenia i sama szkoli.
zdjecie uzytkownika
Ali - 2016-03-07 14:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ilona - 2016-01-20 17:53:41]:
Odpowiedziałam 07.03.2016 r. ogólnie na stronie.
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-03-07 21:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
fajnie @maja, że o tym wspominasz. O firmie nie świadczy tylko to, kogo zatrudnia i na jakich warunkach, ale także to, z kim współpracuje. To firma z dużą renomą :)
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-03-09 20:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Łukasz słusznie zauważyłeś że Budoserwis to firma z renomą. Istnieje na rynku od 27 lat, więc to chyba też o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
julia - 2016-03-10 12:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w firmie jakiś czas temu i wszystko było ok. Polecam.
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-03-10 13:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Ali dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2016-03-14 21:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako pracownik firmy z czystym sumieniem polecam Budoserwis jako miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
kokos - 2016-03-16 20:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są tacy co powiedzą uciekaj stąd,
Są tez tacy co tak mówili i wrócili.
Ogólnie praca stabilna, wypłata zawsze terminowo, można załapać się na różnego rodzaju szkolenia które firma organizuje lub na które wysyła pracowników.
zdjecie uzytkownika
Edi - 2016-03-17 14:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ok. Firma szkoli, dokształca, pomaga w zdobyciu nowych specjalizacji / kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
Nina - 2016-03-17 14:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę. Pracowałam bardzo długo.
zdjecie uzytkownika
olga - 2016-03-17 20:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozwój pracownika w wielu dziedzinach (budownictwo, consulting, remonty urządzeń) daje pełne pole do odnalezienia się w każdym zespole Spółki. Polecam OK.
zdjecie uzytkownika
proca - 2016-03-20 11:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z użytkownikiem Olga. Również polecam pracę w firmie.
zdjecie uzytkownika
nur - 2016-03-20 21:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm i mówi to kobieta @olga :) W sumie mało jest takich firm, które działają na kilku płaszczyznach, a w środku wszystko się dobrze zgrywa i pracownicy się lubią
zdjecie uzytkownika
koloseum - 2016-03-26 18:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewna praca w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
pan tadeusz - 2016-03-30 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko w porządku. Polecam.
zdjecie uzytkownika
stan - 2016-03-31 09:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać, że Budoserwis sam sobie te pochlebne opinie pisze a rzeczywistość jest ciemna w tej firmie
zdjecie uzytkownika
tobi - 2016-04-03 09:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tyle pozytywnych opinii niby firma pisze sama i to z różnych komputerów @stan napisz konkret to może pogadamy bo z twojego komentarza nic nie wynika a nawet widać, że jest związanych z konkurencją
zdjecie uzytkownika
Anna125 - 2016-04-13 17:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja też pracowałam jakiś czas w firmie i nie zgadzam się z tym co napisał "stan". W firmie pracuje się fajnie, są szkolenia organizowane dla pracowników i firma się rozwija w rożnych dziedzinach. Wynagrodzenia na czas są płacone. Czego chcieć więcej? polecam bo fajna firma
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-04-22 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stan - 2016-03-31 09:15:00]:
Często przejezdzam koło budoserwis i widzę że firma wygląda całkiem calkiem, trawka przystrzyrzona a pod budynkiem cały parking aut. I to calkiem niezlych.To w końcu jest tam źle czy dobrze??? Patrząc na to nie widać tego.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-24 19:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownicy są szkoleni w różnych tematach aby mogli się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
Kate - 2016-04-27 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maciek - 2016-04-22 20:18:53]:
Zgadzam się z wypowiedzią Anna125.
Można jeszcze dodać, że firma przyjmuje z "otwartymi rękami" do współpracy byłych pracowników, bo przecież każdemu może się "noga powinąć" a na drugą szansę każdy zasługuje :)
zdjecie uzytkownika
martin - 2016-04-30 23:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stan - 2016-03-31 09:15:00]:
"Rzeczywistość jest ciemna w tej firmie"?! hmmmm - pisze to chyba ktoś kto nie zna firmy od "środka". O co chodzi? Jest tyle dobrych opinii od różnych osób i sam też mogę bardzo dużo napisać dobrego o firmie ponieważ bardzo długo w niej pracuję.
Polecam pracę w firmie :)
zdjecie uzytkownika
martin - 2016-04-30 23:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maciek - 2016-04-22 20:18:53]:
Tak, firma dba o swój wizerunek z zewnątrz a także i wewnątrz. I szczerze mówiąc jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o pracę.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2016-05-03 09:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać to równiez po ofertach pracy jakie posiadają, ponieważ warunki zatrudnienia jakie oferuja kandydatom są naprawdę godne uwagi ponieważ ofrują stabilne zatrudnienie, atrakcyjne wynagrdzenie oraz udział w różnych rozwojowych projektach oraz szkolenia zawodowe.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2016-05-05 13:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tu many Pomona I dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
Alafi - 2016-05-06 13:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nadzwyczaj atrakcyjna
zdjecie uzytkownika
vb - 2016-05-06 23:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli są dośc dobre zarobki @Jan? To ile można mniej więcej zarobić? Bo widze ze teraz szukają na stanowiska Rzeczoznawcy Majątkowego czy Analityka ds. Projektów Konsultingowych. czy warto aplikować?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert