Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

misiek24 2015-02-09 10:02:12
Ależ ci musiała zajść za skórę! A co? zazdro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska?
3
ali100 2015-06-29 12:13:12
Cóż za wykwintny i kwiecisty język panie zazdrośniku.
3
xyz 2016-01-08 22:08:14
Witam
Uważam że można się dużo nauczyć oczywiście jeżeli ktoś chce i podchodzi do pracy poważnie. Jeśli ktoś jest osobą pracowitą, podejmuje pracę nie po to, by się obijać, a pracować, to dużo może w firmie zdziałać. Jest fajna atmosfera w pracy.
1
loka10000 2016-01-10 09:34:56
Ja też tak uważam jak xyz.W firmie są organizowane różne fajne kursy dla pracowników a poza tym jak ktoś chce się uczyć to szef zawsze umożliwia i pomaga w zdobyciu wiedzy.
2
loka10000 2016-01-10 09:35:46
Ja też tak uważam jak xyz.W firmie są organizowane różne fajne kursy dla pracowników a poza tym jak ktoś chce się uczyć to szef zawsze umożliwia i pomaga w zdobyciu wiedzy.
nox 2016-01-11 14:52:14
Witam
Ja tez pracowałem kiedyś w firmie i uważam że są fajne warunki pracy, wynagrodzenia zawsze płacone w terminie. Praca jak wszędzie raz więcej raz mniej . Są działy w firmie o różnych specjalnościach m,in. konsulting, zakład remontowy . Można spróbować swoich sił w wielu dziedzinach. Ogólnie uważam że jest ok.
1
2016-01-14 13:08:41
Po rozmowach kwalifikacyjnych odniosłem bardzo pozytywne wrażenie o firmie. Proponują atrakcyjne zarobki i pytają głównie o moje plany rozwojowe i odkształcenia się oraz związek tych działań z rozwojem firmy.
1
gocha 2016-01-17 19:45:49
Polecam firmę jako wiarygodną i rzetelną, Zarząd firmy profesjonalny, organizowane są szkolenia dokształcające i podnoszące kwalifikację pracowników, firma pokrywa również koszty studiów dla pracowników, zarobki bardzo dobre, naprawdę polecam jeśli tylko jesteś ambitnym i chcesz się rozwijać to szczerze polecam.
2
Ilona 2016-01-20 17:53:41
Witam,

Jestem zainteresowana podjęciem pracy w firmie. Na co może liczyć nowy pracownik ( jakie zarobki, czy firma daje np. służbowy telefon, laptop itp.)?
Seba 2016-01-21 20:14:27
Dla mnie praca w firmie jest zadowalająca. Daje ogromną szansę zdobycia doświadczenia oraz rozwoju. Jak wspomniała "gocha" organizowane są różne szkolenia podnoszące kwalifikacje załogi. Fakt pracy czasami dużo ale to nie PRL żeby płacili za leżenie.
2
Jacek 2016-01-24 15:42:03
To na pewno b. dobra firmaDD
Seba 2016-02-06 18:41:54
Znajoma pracuje w Budoserwisie ok 2 lat, co chwilę firma organizuje kursy i szkolenia ogólnie chwali sobie pracę i zarobki.
jarek 2016-02-07 12:04:02
Budoserwis to super firma
1
janekt 2016-02-13 12:37:21
Tu mam do wyboru w jakim dowolnie zawodzie mi odpowiada w ramach szerokiego profilu firmy.Wiem o potrzebach i w innych zawodach.Polecam.
gdb 2016-02-14 18:25:55
Polecam firmę. Wypłata zawsze na czas. Sporo kursów i szkoleń które pokrywa firma. Można spróbować swoich sił w różnych dziedzinach.
2
onn 2016-02-22 09:07:39
Firma jest O.K.
3
duck 2016-02-23 11:22:47
Polecam firmę Budoserwis.
1
ania 2016-02-23 20:36:20
Podobnie jak użytkownik "gdb" polecam firmę. Duże możliwości rozwoju, różne szkolenia, wypłata płacona na czas, miła atmosfera - to główne zalety pracy w Budoserwis Z.U.H Sp. z o.o.
3
Ali 2016-02-24 11:15:14
Pracuje w firmie już ponad 10 lat i nie powiem złego słowa.
Polecam jak najbardziej firmę jako pracodawcę.
2
bwx 2016-02-25 17:23:40
Pracuje od kilku lat w firmie i nie mam powodów do narzekania. Polecam przyszłym pracownikom i pozdrawiam obecnych.
2
bobik 2016-02-25 20:27:20
Będąc na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie byłem pod wrażeniem. Jeszcze nigdy nie odbyłem tak bezstresowej i rzeczowej rozmowy. Obecnie jestem jej pracownikiem i pracuje z fajnymi ludźmi. Prezes z głową na karku, ma gadane i wie jak robić biznes.
1
alfa 2016-02-26 10:48:30
Wszystko w porządku. Raz jest lepiej raz gorzej jak w każdej firmie. Ogólnie ok.
1
maja 2016-03-01 18:59:35
Dobra firma posiadająca różne certyfikaty m.in. Certyfikat Wiarygodności Biznesowej czy ISO. Klienci z którymi firma współpracuje także robią wrażenie. Wymienić należy tutaj m.in. Ministerstwo Skarbu Państwa,Kompania Węglowa,JSW. Zarobki jak na polskie realia również satysfakcjonujące. Ogólnie polecam.
1
Ali 2016-03-07 14:10:41
Do Ilona:
Jeżeli chodzi o zarobki to zależy na jakim stanowisku się pracuje.
Telefon służbowy i laptop/komputer firma zapewnia. Dla wybranych nawet samochód służbowy :)
Firma wysyła także na różne szkolenia i sama szkoli.
1
Ali 2016-03-07 14:13:13
Odpowiedziałam 07.03.2016 r. ogólnie na stronie.
2
maja 2016-03-09 20:43:54
@Łukasz słusznie zauważyłeś że Budoserwis to firma z renomą. Istnieje na rynku od 27 lat, więc to chyba też o czymś świadczy.
1
julia 2016-03-10 12:58:29
Pracowałam w firmie jakiś czas temu i wszystko było ok. Polecam.
1
ilona 2016-03-10 13:18:20
@Ali dziękuję za odpowiedź.
1
kolezanka 2016-03-14 21:19:32
Jako pracownik firmy z czystym sumieniem polecam Budoserwis jako miejsce pracy.
1
kokos 2016-03-16 20:37:02
Są tacy co powiedzą uciekaj stąd,
Są tez tacy co tak mówili i wrócili.
Ogólnie praca stabilna, wypłata zawsze terminowo, można załapać się na różnego rodzaju szkolenia które firma organizuje lub na które wysyła pracowników.
1
Edi 2016-03-17 14:08:24
Jest ok. Firma szkoli, dokształca, pomaga w zdobyciu nowych specjalizacji / kwalifikacji.
1
Nina 2016-03-17 14:18:34
Polecam firmę. Pracowałam bardzo długo.
1
olga 2016-03-17 20:26:37
Rozwój pracownika w wielu dziedzinach (budownictwo, consulting, remonty urządzeń) daje pełne pole do odnalezienia się w każdym zespole Spółki. Polecam OK.
1
proca 2016-03-20 11:40:28
Zgadzam się z użytkownikiem Olga. Również polecam pracę w firmie.
1
koloseum 2016-03-26 18:11:39
Pewna praca w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Polecam.
1
pan tadeusz 2016-03-30 19:58:11
Wszystko w porządku. Polecam.
2
stan 2016-03-31 09:15:00
widać, że Budoserwis sam sobie te pochlebne opinie pisze a rzeczywistość jest ciemna w tej firmie
2
Anna125 2016-04-13 17:44:41
Ja też pracowałam jakiś czas w firmie i nie zgadzam się z tym co napisał "stan". W firmie pracuje się fajnie, są szkolenia organizowane dla pracowników i firma się rozwija w rożnych dziedzinach. Wynagrodzenia na czas są płacone. Czego chcieć więcej? polecam bo fajna firma
2
Maciek 2016-04-22 20:18:53
Często przejezdzam koło budoserwis i widzę że firma wygląda całkiem calkiem, trawka przystrzyrzona a pod budynkiem cały parking aut. I to calkiem niezlych.To w końcu jest tam źle czy dobrze??? Patrząc na to nie widać tego.
1
Ania 2016-04-24 19:13:33
Pracownicy są szkoleni w różnych tematach aby mogli się rozwijać.
1
Kate 2016-04-27 13:34:38
Zgadzam się z wypowiedzią Anna125.
Można jeszcze dodać, że firma przyjmuje z "otwartymi rękami" do współpracy byłych pracowników, bo przecież każdemu może się "noga powinąć" a na drugą szansę każdy zasługuje :)
1
martin 2016-04-30 23:39:35
"Rzeczywistość jest ciemna w tej firmie"?! hmmmm - pisze to chyba ktoś kto nie zna firmy od "środka". O co chodzi? Jest tyle dobrych opinii od różnych osób i sam też mogę bardzo dużo napisać dobrego o firmie ponieważ bardzo długo w niej pracuję.
Polecam pracę w firmie :)
1
martin 2016-04-30 23:49:18
Tak, firma dba o swój wizerunek z zewnątrz a także i wewnątrz. I szczerze mówiąc jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o pracę.
1
Jan 2016-05-05 13:43:41
Tu many Pomona I dobre zarobki
2
Alafi 2016-05-06 13:50:50
Firma nadzwyczaj atrakcyjna
Bil 2016-06-04 09:51:20
Zarobki są wysokie i zawsze relatywne do indywidualnych kwalifikacji,zaangażowania i efektów pracy.
Ciekawski 2016-10-18 10:28:38
Witam, czy na stanowisko specjalisty ds. przygotowania produkcji na szanse osoba z rocznym stażem, czy raczej firma zatrudnia na takie stanowiska doświadczone osoby? Bo interesuje mnie taka praca, a widzę, że większośc opinii jest dobra
Ciekawski 2016-10-18 13:58:59
Witam, czy wie ktoś może czy na stanowisko specjalisty ds. przygotowania produkcji jest sens składać jeżeli ma się roczne doświadczenie, czy firma poszukuje raczej doświadczonych pracowników? przyznam, że interesuje mnie ta praca, ale nie wiem czy jest szansa się dostać
Zainteresowany 2016-10-18 14:02:03
Witam, zauważyłem, że pojawiła się oferta na stanowisko specjalisty ds. przygotowania produkcji, czy może ktoś powiedzieć czy firma szuka kogoś doświadczonego czy osoba z krótkim stażem też ma szanse? Firma ma całkiem dobre opinie i interesowałaby mnie tak apraca
zainteresowany 2016-10-18 22:08:38
Witam, mam pytanie odnośnie stanowiska specjalisty ds. przygotowania produkcji, czy na podane stanowisko ma szansę dostać się osoba z krótkim, rocznym stażem, czy jednak firma poszukuje doświadczonych pracowników, bo chętnie podjalbym taka pracę, tym bardziej jak czytam o szkoleniach, ale nie wiem czy jest szansa na przynajmniej rozmowę kwalifikacyjną
Zostaw swoją opinię o Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o. - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.