Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-06-28 11:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby jakies zmiany byly w budoserwis? widzialam aktualny krs i nie widnieje pani W.O.? co tam sie teraz dzieje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Czy ktoś może udzielić kilku rzeczowych uwag na temat budoserwis? jakie są możliwości awansu ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, a oni zatrudniają tylko pracowników biurowych? mają jakichś fizycznych czy kierowców? na jakie stanowiska biorą?
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-08-09 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo proszę pracowników Budoserwisu o odpowiedzenie na powyższe pytania, jakie są o ile w ogóle możliwości awansu/zmiany stanowiska?
zdjecie uzytkownika
lech - 2013-08-14 13:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
O awansie zapomnij, a zmiana stanowisk jest codziennie-niestety są to stanowiska pracy,codziennie w innym pokoju:):)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-20 20:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie nikt w firmie nie pracuje, albo odwrotnie, są tak zajęci pracą, że nie mają czasu tu pisać :) jednak proszę o odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
robert - 2013-09-17 16:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mody raczej tak znowu wszystkiego nie usuwają - musieli mieć dobry powód.. orientuje się ktoś jak ze stałością zleceń w firmie?
zdjecie uzytkownika
Terak - 2014-03-08 12:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że budoserwis ma tylko 410 tysięcy kapitały zakładowego, myslałem, że mają trochę więcej, ale firmy z jakimi współpracują robia wrazenie.
zdjecie uzytkownika
noemi - 2014-03-11 19:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli budoserwis będzie tylko odpowiednio rzetelny i profesjonalny to nawet z takim kapitałem może daleko zajść
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-07 14:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu uwazacie, że to mało, może sami otwórzcie firme i porównamy kapitały firm, jak dla mnie to całkiem dużo.
zdjecie uzytkownika
michelle1312 - 2014-04-15 07:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIL ,ZEBY WSZYSTKIM DOGODZIL. ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
MICHELLE1312 - 2014-04-15 07:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich za i przeciw. pracowalam 3 lata w firmie, na roznych umowach, pokoje oblecialam chyba wszystkie, ale to nic zlego ,mysle.zawsze moglam powiedziec co mysle i co uwazam za nie wlasciwe, praca ciekawa i rozwijajaca, tylko za duzo zdrajcow tam wtedy pracowalo,a prezes byl latwo wierny i wierzyl tym lizuuminskim,ha ha. na 10 punktow daje 7
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-04-23 21:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobra, może i tak, tez nasz naród lubi sobie czasem ponarzekać, ale napiszcie co jest największą wada pracy w budoserwis może.
zdjecie uzytkownika
Mamasa - 2014-05-14 08:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że tutaj wszystkie grzechy branży mogą się ujawniać tak samo. To nic niezwykłego, w końcu mamy kryzys.
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2014-05-31 16:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie usunie, bo pewnie i nie ma takiej potrzeby. Możesz napisać jednak coś więcej, skąd taka a nie inna opinia?
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2014-06-28 15:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że nagle wszyscy przestali pisać. No nic, ale jeśli ktoś się zdecyduje to wiedzcie, że ludzie czekają na te opinie...
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-07-18 02:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) Firma mialaby możliwość rozwoju gdyby tylko zajęła sie samym konsultingiem a nie godną pożalowania stroną budowlana. Płaca godna pożalowania(usunięte przez administratora)Ja w pierwszym miesiącu pracy w Budoserwisie zrobiłem (usunięte przez administratora) złotych mając przepracowane prawie 200 godzin/mc.
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-08-27 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czytałem ich KRS i nie widzę pani Elżbiety L.?Czyżby małpa znalazła wreszcie swoje miejsce w chorzowskim ZOO?
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-10-18 23:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma Budoserwis została założona w 1989 roku jako spółka cywilna osób fizycznych, a w 1994 roku została przekształcona w spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Budoserwis jest prężnie działającym ośrodkiem konsultingowym oraz inwestycyjno-remontowym. Jest jedną z pierwszych firm z kapitałem polskim, która w latach 90-tych była zaangażowana w procesy restrukturyzacyjne przemysłu ciężkiego.
zdjecie uzytkownika
W029 - 2014-11-17 13:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Budoserwisie ciekawym rozwiązaniem jest agencja reklamy, promocji i szkoleń http://www.budoserwis.com.pl/praktyki-i-szkolenia,d35.html Ciekawe jak ze skutecznością tego typu szkoleń i oceną przez słuchaczy. Był ktoś na takim szkoleniu i mógłby powiedzieć parę słów na jego temat? Kto w ogóle je prowadzi, pracownicy czy osoby z zewnątrz?
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-12-01 17:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie wiem czy ta agencja reklamy i szkoleń jest taka dobra..mam nadzieje, że jednak można się tam coś pouczyć... jeszcze mam pytanie jak to wygląda praca u nich czy jest to normalne zatrudnienie na etat czy jak to wygląda tak naprawde? bo wolałbym mieć jakies 8 godz pracy dziennie tak naprawde a nie mniej.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-02 14:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do antek => nie chcesz mieć mniej godzin!!!!
Uwierz mi BUDOSERWIS zadba o to abyś nie miał. Będziesz chodzić do biura na 6:30 albo jeszcze wcześniej i wychodził o 20:00 albo jeszcze później. Płacić płacą za nadgodziny, ale co z tego jak czas pracy zaczyna się coraz bardziej naciągać i wydłużać.
zdjecie uzytkownika
gornik12 - 2015-01-03 20:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Przyjmują tam wogóle pracowników fizycznych? Ile dają nowoprzyjętemu, da się zarobić?
zdjecie uzytkownika
misiek24 - 2015-02-09 10:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adik - 2014-10-18 23:57:18]:
Ależ ci musiała zajść za skórę! A co? zazdro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska?
zdjecie uzytkownika
kieno - 2015-06-17 19:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Budoserwis z tego co mi się obiło o uszy na tą chwilę ma do zaoferowania pracę na stanowisku Specjalisty do spraw funduszy europejskich w wielu miastach naszego kraju takich jak Wręczyca Wielka, Suszec, Strumień, Starcza, Sośnicowice, Sosnowiec, Sławków, Skoczów, Szczyrk, Ślemień, Tychy, Szczekociny, Ujsoły, Wyry, Żywiec, Żory, Żarnowiec, Żarki, Zebrzydowice, Zbrosławice, Zawiercie, Zabrze, Węgierska Górka, Tworóg, Toszek, Gaszowice, Dębowiec, Dąbrowa Zielona oraz Goleszów
zdjecie uzytkownika
ali100 - 2015-06-29 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lech - 2014-08-27 18:56:47]:
Cóż za wykwintny i kwiecisty język panie zazdrośniku.
zdjecie uzytkownika
zomba - 2015-11-08 23:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko, ja ze swojej strony mogę powiedzieć że szukają teraz specjalisty do spraw przygotowania produkcji. Sam widziałem tą ich ofertę. Wymagają doświadczenia na podobnym stanowisku i to minimum rocznego. Dobrej znajomości MS Office, NORMA, AutoCAD, a także prawa jazdy. Ale praca jest na pełen etat.
zdjecie uzytkownika
Sss - 2015-11-11 02:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zomba - w dzisiejszych czasach prawie każdy zna MS Office, więc nie są to jakieś duże wymagania niemożliwe do spełnienia.
zdjecie uzytkownika
lika - 2015-11-13 12:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zomba no i przede wszystkim umiejętności czytania oraz sporządzania dokumentacji technicznej i projektowej
zdjecie uzytkownika
spokax - 2015-11-15 18:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś szybko się w firmie rozwinie to ma zdecydowanie lepsze perspektywy na lepsze wynagrodzenie w przyszłości
zdjecie uzytkownika
rer - 2015-12-03 15:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zomba szukają rownież kosztorysanta barnży chemicznej nie wiem czy widziałeś praca jest w Chorzowie..jakbyś był zainteresowany praca u nich w firmie..
zdjecie uzytkownika
Sss - 2016-01-01 22:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sss pewnie, że teraz to się każdy zna ms office, ale wiadomo że mogą trafić się tacy, którzy jeszcze nie do końca się na tym znają. A wiadomo jak wygląda przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-08 22:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Uważam że można się dużo nauczyć oczywiście jeżeli ktoś chce i podchodzi do pracy poważnie. Jeśli ktoś jest osobą pracowitą, podejmuje pracę nie po to, by się obijać, a pracować, to dużo może w firmie zdziałać. Jest fajna atmosfera w pracy.
zdjecie uzytkownika
loka10000 - 2016-01-10 09:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak uważam jak xyz.W firmie są organizowane różne fajne kursy dla pracowników a poza tym jak ktoś chce się uczyć to szef zawsze umożliwia i pomaga w zdobyciu wiedzy.
zdjecie uzytkownika
loka10000 - 2016-01-10 09:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tak uważam jak xyz.W firmie są organizowane różne fajne kursy dla pracowników a poza tym jak ktoś chce się uczyć to szef zawsze umożliwia i pomaga w zdobyciu wiedzy.
zdjecie uzytkownika
nox - 2016-01-11 14:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja tez pracowałem kiedyś w firmie i uważam że są fajne warunki pracy, wynagrodzenia zawsze płacone w terminie. Praca jak wszędzie raz więcej raz mniej . Są działy w firmie o różnych specjalnościach m,in. konsulting, zakład remontowy . Można spróbować swoich sił w wielu dziedzinach. Ogólnie uważam że jest ok.
zdjecie uzytkownika
omnibus - 2016-01-12 23:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nox fajnie, że to podkreślasz, że firma nie zajmuje się jedynie branżą budowlaną czy produkcyjną. Można dostać się do pracy w biurze czy do konsultingu.
zdjecie uzytkownika
aź - 2016-01-14 13:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowach kwalifikacyjnych odniosłem bardzo pozytywne wrażenie o firmie. Proponują atrakcyjne zarobki i pytają głównie o moje plany rozwojowe i odkształcenia się oraz związek tych działań z rozwojem firmy.
zdjecie uzytkownika
tobik - 2016-01-16 23:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, ze wczesniej szukali kosztorysantów, gdzie głowne obowiazki skupiały sie do samodzielnej pracy,gdzie mozesz sie w koncu realizowac,sposzadzac kosztorysy montazu maszyn potrafie,sporzadzac projekty również, tylko nie wiem czy nie za poźno na aplikacje
zdjecie uzytkownika
gocha - 2016-01-17 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę jako wiarygodną i rzetelną, Zarząd firmy profesjonalny, organizowane są szkolenia dokształcające i podnoszące kwalifikację pracowników, firma pokrywa również koszty studiów dla pracowników, zarobki bardzo dobre, naprawdę polecam jeśli tylko jesteś ambitnym i chcesz się rozwijać to szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
drono - 2016-01-19 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gocha rzeczywiście do zarządu przyczepić się nie można, jeżeli ktoś posiada dobre wyniki i pracuje jak należy to może liczyć na podwyżkę lub też na awans.
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2016-01-20 17:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Jestem zainteresowana podjęciem pracy w firmie. Na co może liczyć nowy pracownik ( jakie zarobki, czy firma daje np. służbowy telefon, laptop itp.)?
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-01-21 20:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie praca w firmie jest zadowalająca. Daje ogromną szansę zdobycia doświadczenia oraz rozwoju. Jak wspomniała "gocha" organizowane są różne szkolenia podnoszące kwalifikacje załogi. Fakt pracy czasami dużo ale to nie PRL żeby płacili za leżenie.
zdjecie uzytkownika
Wielbłąd - 2016-01-21 20:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@drono no oczywiście, że jest możliwość awansu. Można to nawet sprawdzić zatrudniając się u nich jako kosztorysant branży mechanicznej w Chorzowie. Jednak do tego trzeba mieć wykształcenie wyższe techniczne i min. 3 - letnie doświadczenie w kosztorysowaniu montażu maszyn, urządzeń, konstrukcji i instalacji energetycznych.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-24 15:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na pewno b. dobra firmaDD
zdjecie uzytkownika
denzyn - 2016-01-24 15:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wielbłąd - 2016-01-21 20:27:33]:
no rzeczywiście jesli chodzi o wymagania to są one dość duże dla tych kosztorsyantów. Niemniej widać że to nie będzie samo liczenie ale już uczestniczenie w tworzeniu końcowej oferty
zdjecie uzytkownika
Seba - 2016-02-06 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma pracuje w Budoserwisie ok 2 lat, co chwilę firma organizuje kursy i szkolenia ogólnie chwali sobie pracę i zarobki.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-02-07 12:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budoserwis to super firma
zdjecie uzytkownika
87y - 2016-02-07 16:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie teraz to ejst od nich jedyna oferta na kosztorystanta branzy mechanicznej w Chorzowie do obowiazkow nalezy m.in. sporządzanie kosztorysów montażu i remontu maszyn i urządzeń.
zdjecie uzytkownika
janekt - 2016-02-13 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu mam do wyboru w jakim dowolnie zawodzie mi odpowiada w ramach szerokiego profilu firmy.Wiem o potrzebach i w innych zawodach.Polecam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert