brak logo

Accace

Warszawa

Opinie o Accace

233 2013-11-08 21:59:22
Zdecydowanie odradzam pracodawce
6
Karol 2014-01-12 22:36:01
Zgadzam się z przedmówcą. Zarobki to (usunięte przez administratora)totalne, moje były wynegocjowane kilkunastoma mailami, w których uzasadniałam dlaczego nie mogę zgodzić się na ich głodowe stawki. Poza tym atmosfera na ogół przyjazna, z mało profesjonalnym teamem, bo niestety kto zobaczy jaka jest syt. ucieka. Lepiej nie wdawać się w szczere dyskusje, bo nieopatrznie ktoś cię może wsypać na imprezie firmowej, chcąc się lepiej zbliżyć do pozostałych z hot newsem!
guest 2014-01-22 16:54:23
A ja sie nie zgadzam. Ogolnie atmosfera przyjazna, zachecajaca do pracy.. Pracy jednak duzo, wiec tylko dla ambitnych, ale to jak w kazdym biurze. Stawki jak wszedzie indziej choc trzeba negocjowac. W porownaniu z wiekszymi potentatami nawet lepsze. Choc prace od czegos zaczac trzeba. Tempo duze, ale firma ma najgorsze za soba. Sie docenia po fakcie... A i ludzie sa profesjonalni... Jak wszedzie jeden lepiej drugi gorzej...
1
gość 2014-03-23 11:54:03
nie polecam - cięgła rotacja pracowników, brak możliwości negocjowania wynagrodzenia...
1
gość 2014-05-17 18:37:07
Tak naprawdę wszystko zależy od personelu zarządzającego, i atmosfera i rotacja.... Szukając na managerów i szefów działów ludzi sobie podobnych trudno oczekiwać innych efektów... A to było kiedyś naprawdę fantastyczne miejsce pracy!!! jednak cieszę się, że już tam nie pracuję. Trzymam kciuki za wszystkich , którzy probują swoich sił. Walczcie o siebie!
Bezimienny 2014-07-30 15:47:20
Witam,
wspolpracuje z firma juz pare miesiecy I nie moge jej zarzucic braku profesjonalizmu. Oczywiscie bledy sie zdarzaja, tak jak wszedzie, ale zawsze jest szybka reakcja I poprawa. Wspolpracowalem z innymi biurami outsourcingowymi I podejscie do Klienta bylo kompletnie inne niz w Accace. Tutaj jednak kieruja sie haslem "Klient nasz Pan" I zawsze mozna sie dogadac.
Osobiscie polecam wspolprace!!!
Pracownik 2014-07-30 16:00:06
W chwili obecnej jestem zatrudniona w Accace I kompletnie sie nie zgadzam z Twoim komentarzem. Jest swietna atmosfera, oczywiscie duzo pracy, ale firma stara sie wspierac pracownikow I widac, ze sie rozwija. Co do samych Managerow - wiedza co robia I moim zdaniem to kompetentne osoby. Wymagajace ale z pomyslami.
gość 2014-11-28 10:07:52
Pracuje w Accace od 6 miesięcy i jestem meeega zadowolona. Już kilkukrotnie negocjowałam warunki umowy i za każdym razem każdy szedł mi na ręke. Wsparcie w rozwoju i super atmosfera. Jeszcze nigdzie nie pracowało mi się tak dobrze.
Accace zenada! 2014-12-05 14:48:56
moje doswiadczenia nie sa dobre. wspolpraca z firma byla ciezka i wciaz sa problemy z ciagle zmieniajacymi sie opiekunami to 3 w ciagu roku i druga zmniana kierownicza w Accace - nie iadomo z kim sie kontaktowac trzeba dzwonic i dowiadywac sie na recepcji.
Mila obsluga , natomiast pod wzgledem merytorycznym odnosze wrazenie jakbym rozmawiala ze studentami, ktorzy dopiero zaczynaja uczyc sie fachu;/

Za taka obsluge i brak kompetencji szkoda ryzykowac wspolpracy z firma Accace, to moje osobiste zdanie!

Mam nadzieje ze chociaz pracownikow traktuja na poziomie, bo obsluga firm krucho niestety, profesjonalizmu brak, a pomoc w jakiejkolwiek sprawie odnosze wrazenie ze zalatwiana jest od niechcenia;(
1
władca kosmicznych rowerów 2015-01-26 17:41:47
widzę że temat wynagrodzeń w firmie Accace nadal pozostaje tak naprawdę nienaruszony, a mianowicie nikt tutaj nie podaje żadnych istotnych konkretów czyli stawek netto/brutto. czy jest szansa że ktoś jednak podzieli się takimi infoirmacjami tutaj na forum publicznym? z góry dziękuję, jako osobie pracy szukającej znacznie życie to ułatwi
bookjunior 2015-01-28 22:58:18
Jako młodsza księgowa z pewnym doświadczeniem około ( usunięte przez administratora ) tys netto, podwyżki trzeba negocjować bo obiecują z początku duże pieniądze i możliwości a potem nagle się wypierają i udają ze nic się nie stało. Zero dodatków na święta.
Angel 2015-02-19 07:23:40
Każdy ma prawo do swojego zdania... Ile ludzi tyle opinii. Zmiana opiekuna w outsourcingu? To standard nawet w normalnych wewnętrznych strukturach są zmiany, nikt niczego nie jest w stanie zagwarantować. Uważam, że ocena jest kwestią mocno indywidualną u mnie na plus :-).
były pracownik 2015-05-05 20:25:44
Początki w Warszawie firma miała trudne ale choć było dużo pracy to naprawdę pracowało się bardzo dobrze z fantastycznymi ludźmi. Niestety zmiana kadry zarządzającej nie wpłynęła pozytywnie na pracę i na zespół gdyż zarządzanie przez osoby mające zerową wiedzę księgowo-podatkową oraz niewielką jak się okazało także prawną spowodowało, że pracownicy przestali mieć do niej zaufanie. Jednak uważam, ze jest to firma mająca wielkie możliwości i dobry menedżer potrafi odpowiednio zmotywować i zachęcić do współpracy cały zespół. Trzymam kciuki za obecnych pracowników Accace.
ktoś 2015-05-07 16:20:54
a dają umowę o prace czy zlecenie ?
ktoś 2015-05-07 16:25:37
i jak wygladaja rozmowy rekrutacyjne ?:)
gosiu 2015-06-05 08:27:43
a jak dostac sie tam do pracy? poprosttu isc zaniesc CV? wyslac mailem? jak wy zaczeliscie tam pracowac? przez znajomego?
gosc 2015-12-02 22:08:38
Pojawila sie nowa osoba, a stara ekipa uciekla... czyzby szlo ku lepszemu?
Dajcie znac, czy warto tam sie starac o prace?
1
pracownik 2015-12-07 15:33:09
Na ten moment są oferty na: księgowego, staż na młodszego księgowego, specjalistę ds. kadr i płac oraz direktora podatkowego.

Co do stażu to zapewniam, że jeśli tylko pokażecie swoją pracowitość i chęć rozwoju dostaniecie standardową umowę.
gość 2016-01-12 23:09:23
najgorszemu wrogowi nie polecam! a te super opinie wystawia dział HR! To tyle.
3
gość 2016-02-18 12:02:47
jedna na "milion" - gratuluję statystyk.
gość. 2016-03-03 15:33:39
całe szczęście że Ci się wydaje "ek" ale zatrudnianie niedoświadczonych stażystów przedkłada się na jakość świadczonych usług.
Gosc 2016-05-15 20:57:42
Wypowiem sie na temat dzialu ksiegowosci bo tam pracowalam. Atmosfera bardzo przyjazna, mozna sie bardzo duzo nauczyc w krotkim czasie, wynagrodzenia jak we wszystkich tego typu firmach. Polecam dla osob ktore chca sie rozwijac nie tylko merytorycznie ( koniecznosc kontaktu z klientem, rowniez w jezykach obcych itp)
łucja 2016-06-16 15:45:32
Gosc' wlasnie widzialam oferte pracy na Młodszego Ksiegowego i aplikowałam, weszłąm tu by dowiedziec sie czegos wiecej na temat atmosfery tam i wynagrodzenia, w ogłoszeniu nie pisali nic o stwkach i umowie, na co moge liczyc? wiem ze szkolenia oferuja,prawda?
2
Zostaw swoją opinię o Accace - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Accace