logo Sitel Polska

Sitel Polska

Warszawa

Opinie o Sitel Polska

anonim 2008-10-29 15:05
Absolutnie nie polecam pracy w tej firmie, praca jest nudna i bez perspektyw, a zarobki podobne do tych w supermarkecie.
1
Koszmar 2008-12-11 08:54
Tez nie polecam pracy w firmie Sitel. Praca nudna i monotonna, polega na wklepywaniu maili z "gotowcow" lub na odpowiadaniu 8 godzin dziennie na telefoniczne pytania klientow. Firma daje przy tak monotonnej pracy jedynie 40 minut przerwy na caly dzien pracy i nadzoruje pracownikow; przedluzenie przerwy nawet o 2 minuty laczy sie z rozmowa ostrzegajaca. Warunki pracy fatalne: komputery blisko siebie, slyszy sie kolege rozmawiajacego z klientem, nie dziala klimatyzacja, 2 WC na kilkaset pracownikow, tak wiec przerwy spedza sie glownie czekajac w kolejce przed WC. Poza tym obiecuja wielkie pieniadze i kariere a w rzeczywistosci nie dostanie sie wiecej niz 1500 zl netto a awansuja i tak osoby z zewnatrz - niektorzy mowia ze znajomi. Firma spoznia sie z wyplata pensji, szczegolnie w przypadku umow zlecenie, tak bylo np. na swieta 2007 wiec ludzie zostali bez pieniedzy. Osoby prowadzace szkolenia, szczegolnie na eBayu, niekompetentne, panuje atmosfera ( usunięte przez administratora ) taka "korporacyjna kultura". Szefami sa ludzie badz bez wyksztalcenia badz z wyksztalceniem humanistycznym, ktorzy nie znaja sie kompletnie na zarzadzaniu. Mowi sie nawet, ze jakas dziewczyna ich pozwala do sadu i ze podobno wygrala, bo byla tam gnebiona. Srednio ludzie wytrzymuja tam kilka miesiecy i uciekaja lub sa wywalani i sa przyjmowani na ich miejsce nowi naiwni. Inspekcja pracy tez juz tam wielokrotnie zagladala, jak tam pracowalem. Jednym slowem: ( usunięte przez administratora )i marna pensja, brak mozliwosci rozwoju.
EX-CSP 2008-12-15 16:18

No to ja naleze do tych zawiedzionych. Pensja marna, ok. 1,5 tys zl na reke w miesiacu, cisnienie na wyniki. Liczy sie WYNIK a nie pracownik, czlowiek. Rzadzi tym klika menedzerow, wiec szanse na awans sa nikle. Praca wyczerpujaca, przerwy krotkie badz wcale jesli trzeba osiagnac wynik. Szkolenia porownywane przez niektorych z "praniem mozgow"
Misio pysio 2009-02-18 19:42
Chwila wyjaśnienia, Sitel to firma oferująca bardzo dużo, ale i tak za mało żeby to docenić, polak potrafi tylko narzekać. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Sitel daje, umowe o prace na czas nieokreślony, dopłaty do wakacji, nigdy nie spoźnia się z wypłata, mozliwos awansu, doswiadczenie.
Minusy to hałas, ponieważ jest duze zageszczenie osob.
Praca jest rozwojowa nie licząc projektu ebay, bo przepraszam ale pisanie maili to praca dla małpy, wiec takich małp się szuka i placi im grosze. Pracuje na polskim projekcie ścisle technicznym i jeżeli chcesz sie czegos nauczyc sam osiagniesz to co zamierzasz. Awans to nie problem, znasz języki, masz odpowiedni wiek, staz oraz umiejetnosci, awansujesz. Idzesz to szefa sajtu, rozmawiasz o czym chcesz... nikt Cie nie gnebi i nie strofuje, prawda jest taka w firmie pracuje masa małp zatrudnionych do pracy w jakiej mieli sie sprawdzic ale i to im przychodzi widac z trudem, zal....
Felek_kartofelek 2009-04-01 19:39
Drogi/droga mysio-pysio, radze ci tylko jedno: nie siadaj po wypiciu alkoholu do komputera. Jak to przeczytalem to wlasnej firmy nie poznalem. Kto dal ci w Sitelu umowe o prace oraz doplate do wakacji ?????? Ja tu pracuje juz 5 miesiecy i nadal jestem na umowie zleceniu, mimo ze wyrabiam 40 lub wiecej godzin tygodniowo. Nie mam prawa pojsc na zwolnienie lekarskie, nie mam platnych wakacji, a o doplacie do urlopu to moge zapomniec. Ewentualnie jak ojca poprosze to mi cos da, bo Sitel na pewno nie da. :-))))))) W Sitelu jest poza tym straszny balagan, brak szacunku. Zgadzam sie z toba tylko co do tego, ze praca tam to jak praca malpy: siedze na projekcie telefonicznym i nonstop musze odbierac telefony, przy czym nalezy zawsze mowic te same formulki wyuczone na pamiec. Kreatywnosc jest karana a dzwoniacy klienci smieja sie z naszych sztucznych powitan i formulek. Ale nic nie mozna zrobic ... Szans na awans nie mam zadnych, bo sie niestety nie koleguje z TM. Caly czas szukam nowej pracy, mam nadzieje ze juz niedlugo bede pracowal w tym kolchozie.
P.S. "Polak" nalezy pisac tak jak ja napisalem. Obrazasz przedstawicieli swojej wlasnej narodowosci piszac "polak". Tego cie nauczyli w wyzyskujacej ludzi korporacji ?
S 2009-04-02 11:56
Totalny wyzysk, spoceni oblesni kierownicy probujacy za wszelka cene z toba sie umowic, nawet jak nie chcesz. Wielu z nich uzywa w pracy ordynarnych slow, rzucaja np. "[usunięte przez admina]". Kaza zostawac po godzinach, choc wiedza ze mieszkam pod Warszawa i mam trudne polaczenie o 23 godzinie. Do tego nikt nie wie jaka pensje dostanie, bo maja jakies takie dziwne obliczenia. Mimo, ze jestem na umowie zlecenie to kaza mi przychodzic minimum 20 godzin na tydzien, choc to nie jest umowa o prace. A ja mam jeszcze studia! Caly czas groza zwolnieniami. Do tego nikt tam nie otwiera okien i od kibli smierdzi ! Na eBayu rzadzi wszystkim [usunięte przez admina]. - totalnie histeryczna kobieta po trzydziestce z wiecznie tlustymi wlosami, ktora nic nie robi tylko gra w gry komputerowe i rozkazuje. Razem z nia rzadzi [usunięte przez admina], ktora dostaje pensje tylko za to, ze przyniesie z HR pare dokumentow. A ja musze wyrabiac 10 listow na godzine !!!!!!!! Za taka marna pensje !!!!! Szkolenia sa prowadzone przez analfabetow i polglowkow a potem sie czepiaja, ze robimy bledy i leca po pensji !!! Ta firma to totalna PORAZKA!!!!
zadowolona 2009-05-05 10:10
Myślę, że każdy ma możliwość wyrażenia swojej opinii i na pewno znajdą się osoby, które wyrażają się pozytywnie, jak i takie, które wyrażają się negatywnie.

Ja sama jestem z pracy w Sitel'u zadowolona, choć przyznam, że jestem tylko na 1/2 etatu, więc na pewno mi dużo łatwiej, niż tym, którzy siedzą na cały. Najpierw miałam 3 m-ce umowy próbnej, teraz mam umowę na czas nieokreślony. Zarabiam ok 1000-1200 zł/m-c, w zależności od ilości godzin. Dopłat do wakacji co prawda nie miałam, ale za to są bony na święta i różne imprezy firmowe. Często dostaję premię kwartalną. Nie ma problemu ze zwolnieniami lekarskimi. Ja w okresie jesienno-zimowym mam sporo zwolnień na dziecko, ale nikt nigdy się nie czepiał, ani krzywo nie patrzył.

Ogólnie jeśli chodzi o pracę dla studentów, to myślę, że jest ok. Pracowałam w innych firmach, i SITEL jest wobec pracowników w miarę fair. Co do wyrzucania ludzi z pracy, to nigdy nie słyszałam, żeby na eBay'u wyrzucili kogoś bez powodu. Zawsze jest kilka rozmów itp. Prawda jest taka, że większość ludzi odchodzi sama, bo praca jest bardzo monotonna i trzeba spełniać wiele kryteriów, żeby TM się nie czepiali.
1
anonim 2009-05-12 22:57
Jeżeli jesteś tak nieszczęśliwy i praca oraz firma Ci się tak bardzo niepodoba to nie marnuj czasu swojego i innych, którym zależy i poprostu zrezygnuj ,nikt Cię tam napewno nie trzyma na siłę.
Wanda 2009-07-07 09:41
Firma nie spełnia żadnych standardów: nie ma klimatyzacji, choć okien nie wolno otwierać, więc dusimy się latem. Mimo, że pracuję tu już 4 miesiące to nie dostałam jeszcze swojego komputera. Upokarzające jest to, że trzeba ciągle tłumaczyć się przed wrednymi TM, np. ostatnio tłumaczyłam się z tego dlaczego byłam w toalecie 20 minut. Naprawdę :-( Pensja marna, brak podwyżek czy premii. Poza tym jest w tej firmie wiele projektów, które aktualnie upadają (Vodafone) lub będą niedługo opadać (eBay), więc mnóstwo osób jest obecnie zwalnianych. Nie polecam tej firmy! Myślę, że pozytywne opinie sa pisane przez osoby z HR, bo oni widza, ze mnóstwo osób odchodzi i nie maja zbyt dużo chętnych do tej pracy.
starydziad150lat 2009-09-01 21:00
Witam,

umowę ze stosunku o pracę w firmie mam od niedawna. Na zleceniu pracowałem tylko i wyłączenie na własne życzenie. Ze zmianą umowy nie miałem absolutnie żadnych problemów.

Dostaję 19 zł brutto (po awansie). Z przerwami nie mam problemów; może ze względu na stanowisko. Obowiązków jest jednak bardzo dużo, o czym wiedziałem uprzednio.

Myślę, że większość osób wypowiadających się negatywnie o firmie Sitel, pracuje na projekcie ebay. Agenci powinni coś z tym zrobić. Mamy przecież reprezentanta pracowników, który jest właśnie od załatwiania wrażliwych kwestii.

Z WC nie mam żadnych problemów, nawet, gdy zdarzy mi się jakieś dłuższe posiedzenie:)

Klima czasami nawala. Jest kłopot z IT. Czasami z hałasem.

W firmie pracuję ponad dwa lata.
co? 2009-10-21 17:21
@Agnieszka Lewkowicz:

jakie 16zl brutto? Dają 10 zl (8,60 zl netto) na rękę czyli tyle samo co za ROZDAWANIE ULOTEK pod metrem!!!
samosia-zosia 2012-01-19 16:26
A jak jest na chwilę obecną na projektach obcojęzycznych?
czolg 2013-01-31 12:39
NIE POLECAM! Krótko pracowałem na projekcie rosyjskojęzycznym, praca nudna i męcząca. Za mało ludzi, marne wynagrodzenie, ciśnienie na wyniki[usunięte przez moderatora] . Odradzam.
1
strochu_lodz 2013-06-21 15:03
Pracowałem w tej firmie przez 2 lata na projekcie eBay, ten czas wspominam bardzo miło, do dziś utrzymuję kontakty z kolegami i koleżankami z zespołu. Zarobki jak na pierwszą pracę w porządku! Nigdy nie było również problemu z przełożonymi. Ogólnie polecam :)
1
Grafton Recruitment 2013-11-28 10:38
Osoby zainteresowane zmianą pracy, które posługują się biegle językiem francuskim lub niemieckim zachęcam do kontaktu na adres mailowy:(usunięte przez administratora)
PracownikSitel 2013-12-22 08:49
W końcu jakieś rzeczowe forum, gdzie nie rzucają bezpodstawnie błotem na wszystko i wszystkich :-)
Odpowiadając na pytania:
1. Grafton nie rekrutuje dla Sitel.
2. Jak się dostać - tutaj są 2 drogi:
- (usunięte przez administratora), budynek Mars, klatka D, 6 piętro
- Poszukać ogłoszenia o rekrutacji i wysłać CV lub wypełnić formularz

Zarobki może nie powalają na kolana, ale nie zdarzyło się aby kasa nie była na czas. Atmosfera fajna, praca jest ciężka ale można się też dużo nauczyć.

Zaraz pewnie ktoś napisze, że (usunięte przez administratora) itp ale to niestety, a raczej na szczęście, nie jest prawdą.

Powodzenia!
PracownikSitel 2013-12-27 18:35
Johnny,

Ja dostałem się jeszcze inną drogą, ale moja rekrutacja była bardzo długa i wieloetapowa.
Co do zarobków to są one różne w zależności od posiadanych/potrzebnych kompetencji językowych i technicznych. Z tą 3 z przodu to na pewno nie, ale 2 jest możliwa choć nie dla każdego "Skill'a" językowego.
Jeśli nie jesteś studentem dostajesz umowę o pracę. A reszta - trzeba pójść, porozmawiać, wyrobić sobie swoje zdanie.
Ja osobiście polecam sprawdzić.
Może spotkamy się któregoś dnia w firmie :-)

Pozdrawiam
PracownikSitel 2013-12-28 09:09
Wiem, że funkcjonują głównie umowy o pracę, ale studenci mają też zlecenia. Co do mojej rekrutacji to niech to pozostanie tajemnicą :-)
Napisz mi jakim językiem władasz - może podpowiem więcej.

Pozdrawiam
1
PracownikSitel 2013-12-29 08:28
Johnny,
Do pracy potrzebujesz poziom języka minimum B2, najlepiej C1. Poziom językowy weryfikuje Sitel więc nie potrzebujesz zaświadczeń. Co do stawki to nie mam ich wszystkich w głowie ale ... wydaje mi się, że angielski jest poniżej 20zł. Lepiej sprawdź sam.
Powodzenia!
jacek 2014-03-27 13:50
Teraz języka obcego wymagają raczej w kazdej pracy, ale nie wiem jak jest dokładnie w Sitel, może niech ktoś napisze, jesli wie.
Staszek 2014-04-07 17:06
Przeważnie wymagają, zalezy od stanowiska, ale to międzynarodowa firma, mają stanowiska typu Customer Service Professional z jęz. włoskim, to wiadomo, że włoski trzeba znać.
sebastian 2014-05-21 20:03
To jak jest z kursami językowymi w sitel, bo może jak ktos zna podstawy języka, a zna sie na pracy, to też go wezmą, zdarza się tak?
krol julian 2014-09-30 13:03
hmmm...
1) umowa o prace- jest
2) benefity (karta multi sport, bony na swieta) i jakies podstawowe pakiety w luxmedzie( czy innym osrodku medycznym)- sa
3) jest to praca typu call center, wiec trzeba odbierac telefony, ktore czasami sie nawarstwiaja i nie ma oddechu
4)jak np. siedzisz na lini niemieckiej a jest tez linia polska to podlaczaja Cie pod obie za te sama pensje
5) praca dobra np dla studenta jako wejscie na rynek pracy, ale zeby siedziec nie wiem jak dlugo to nie polecam.
6)moim zdaniem jest to praca, ktora nie jest rozwojowa. ktos kupil telewizor, ten nie dzila i wydzwania. czlowiek sie nasluch problemow innych i chodzi sfrustrowany.
7) umowy miedzy klientem Sitela a firma sa odnawiane co 2 lata ( zal. od projektodawcy). teraz moze byc fajnie, moga byc bonusy, ale jak przyjdzie nowa umowa to moga nagle chciec zredukowac personel a ci co zostana beda robili swoja i czesc roboty innych za te sama pensje.
8) NIE POLECAM!
3
palimpsest8dbc 2014-11-05 13:07
1400 miesięcznie - do ręki:) Tyle zaproponowali mi po przejściu 2 godzin testów z angielskiego i teorii sprzętu agd, rtv i innych asortymentów - chodziło o obsługę klientów Samsung. Wcześniej nie chcieli wspomnieć słowem o wynagrodzeniu, a po tym jak specjalnie pojechałem, straciłem 2 godziny na test, plus godzinę na dojazdy, zadzwonili i pogratulowali mi pracy.
3
viki22 2014-11-06 17:35

A jak wyglądają e dwugodzinne testy z angielskiego? czy to jest konwersacja po angielsku czy pisemny test? czy wszystko naraz?:) I pytają o coś konkretnego (czy to są bardziej pytania otwarte,opowiedz o sobie etc.) a teoria sprzętu agd,rtv ? chodzi o znajomość technicznego języka również? Wynagrodzenie 1400 zł jest za 8 godzin pracy ze znajomością języka...? Z góry ślicznie dziękuję za odp.:)
6
WWW 2014-11-27 18:30
Pracuję od jakiegoś czasu na projekcie Media Markt i Saturn. Stawka może nie powala, ale można oprócz podstawy z łatwością wypracować prowizje. Dają bez problemu umowę o pracę, atmosfera na projekcie bardzo miła, wszyscy uczynni, kierownictwo - co po raz pierwszy stwierdzam, a pracowałem w wielu firmach - pomocne, grzeczne, uprzejme, a kierowniczka całego projektu bardzo rzeczowa osoba. Co do innych, obcojęzycznych projektów - nie wypowiem się, ale ludzi co spotykam w windzie - są zadowoleni :)
cotozmienia 2015-01-31 19:49
no dobra ktos ma gadane i co to zmienia? jak dla mnei to musi sie wykazac w pracy i pokazac dobre wyniki a nie nastawiac sie na to ze ma super gadane i w ogoel jest najlepszy co taki pracownik co duzo gada a malo robi wnosi do firmy? nic - takie jest moje zdanie i mozecie sie z nim zgadzac albo i nie
4
meduza 2015-03-10 22:20
na projekt Media Markt i Saturn przyjmują najczęściej przed świętami , żeby rozładować kolejki na linii , niema oddechu między rozmowami , na spotkaniu rekrutacyjnym mówią ,że pracuje się tylko 3 dni weekendowe ,a w rezultacie okazuje się ,że tylko jeden weekend ma się wolny , płacą mało prowizja marna ,a po świętach robią redukcję jak wyciągniesz 1300 to jest dobrze
Tygrys Europy 2015-04-05 15:18
Ludzie, co tu się wyrabia? Skandal! Jak Wy w ogóle możecie zakładać, że 1400 pln na rękę to "godne" zarobki! Przecież to wyzysk gorszy niż w Indiach. Rozumiem, że nie każdy może pracować w fajnej i bogatej firmie, ale SITEL to wyzysk obwoźny i obnośny.
7
Tex 2015-04-17 08:32
Pracowałem prawie rok, więc nabrałem trochę doświadczeń, a są one następujące:
- umowa o pracę jest (niska stawka, brak perspektyw podwyżki)
- benefity są (multisport po 3 miesiącach, podstawowy pakiet medyczny - od zaraz, pełen po roku)
- wakacje pod gruszą, bony na święt - są.
- terminowość wypłaty (nie zdarzyło się choćby jednodniowe opóźnienie)

Teraz trochę negatywów:
- zerowy wachlarz szkoleń (ostatnio uruchomili szkółkę językową, bo brakuje ludzi z niemieckim za 15zł brutto)
- brak możliwości rozwoju i awansu (kilka ostatnich wewnętrznych rekrutacji załatwiona za plecami albo odwołana)
- niekompetentne zarządzanie ludźmi
- brak podwyżek (nawet 5% rocznie, żeby zniwelować efekt inflacji)
- syf w kuchni i toaletach (to akurat wina multi-kulti i pracowników)
- nieczyszczona klimatyzacja - średnio 3-4 razy w roku zwolnienie na same zatoki
- niskie zarobki. Team Manager zarabia prawie 3 razy tyle co agent, OPS (opiekun projektu) zarabia nawet 10000zł, więc firmę stać.
- brak albo iluzoryczne premie przyznawane na mętnych warunkach. Nie wystarczy spełnić metryki (czyli mieć rewelacyjne wyniki) żeby dostać 200zł brutto.
- systemy prowizyjne - są, ale kwartalnie uzbiera się może 300zł. Oczywiście brutto.

Reasumując - dla studenta zaocznego, albo osoby potrzebującej pracy od zaraz jest to typowe call center gdzie zawsze przyjmują. Stawka trochę większa niż na liniach sprzedażowych, ale jak na wymagany poziom wiedzy technicznej, oraz poziom znajomości języków obcych (na każdym polskojęzycznym wymagane jest minimum angielski B1, mile widziany B2) stawki są głodowe. Dobra praca na start, albo sytuacja życiowa zmusi. Nie należy spodziewać się dodatków, chyba że są one wypłacane okolicznościowo z funduszu socjalnego. Z zewnątrz Sitem wygląda bardzo dobrze. Nawet ma się wrażenie, że jest to call center inne niż wszystkie - nic bardziej błędnego. Firma gnije od środka przez ludzi na średnim szczeblu zarządzania.
5
Gex 2015-04-17 15:08
Jakąś tu widzę drobną nieścisłość.

Ja pracuje na projekcie Philips (Eng)
Co miesiąc bez żadnych opóźnień dostaje na rękę 2500 zł. Na święta +600 zł, wczasy pod gruszą +400 zł, stale coś ciekawego się dzieje. Organizują teamy sportowe, paintball, wyjścia do knajp.

Moim zdaniem nie ma na co narzekać zwłaszcza, że w firmie regularnie prowadzone są wewnętrzne rekrutacje. Trzeba się trochę postarać, a Ci co narzekają to z reguły nygusy, które chcą więcej za pierdzenie w stołek.

Pozdrawiam,

Zadowolony Gexiu.
3
PracownikSitel1 2015-05-17 09:30
Dostając na dzień dzisiejszy pracę w sitel można liczyć na bezpłatne zajęcia z języka angielskiego na poziomie B1 i B2, szkolenia z podstaw Excel 2010 i Outlook 2010. Po za tym atmosfera pracy u nas jest świetna, osoby które od nas odchodzą często wracają. Nie ma problemów z dostaniem umowy o pracę, firma jest przyjazna cudzoziemcom. Szukamy obecnie najbardziej osób mówiących w języku niemieckim, angielskim, polskim, ale także mówiących w 20 innych językach europejskich. W firmie awansują na wyższe stanowiska osoby tylko z wewnątrz. Ścieżki rozwojowe w kierunku Team Managera, Learning Specialista, Operation Managera, Learning Managera, PIPM.
1
Gex 2015-05-22 14:23
@Grupon z tego co wiem na hiszpańskim projekcie zarobisz jakieś 2500 zł jednak nie jestem pewien. Zgodzę się przy okazji z przedmówcą. Sam chodzę na Excel i business English. Do tego ostatnio w firmie powstał Language School. Narazie tylko na język niemiecki. Jeśli mówisz po niemiecku, ale Twój język jest trochę za słaby na obsługę klientów oni Cie douczą i jeszcze Ci za to zapłacą. Pracowałem juz w kilku call center. To jest bezkonkurencyjnie najlepsze.
1
konsultant;_: 2015-06-04 21:28
Podpisuję się pod tym wszystkim czym mogę... fatalne zarządzane i rosnąca frustracja wśród pracowników. Jest oczywiście parę osób, które dają radę temu "systemowi", ale dla większości to praca na max. rok. Ja pracuję 1.5 roku i już wymiękam, głównie przez "kadrę" zarządzającą (assesmenty "pod stołem", brak kompetencji w kwestii HR, skupienie na wynikach i kompletne posiadanie "w dupie" samopoczucia ludzi, nierówne traktowanie pracowników, brak możliwości jakiegokolwiek awansu). Nie jest to godny polecenia pracodawca dla ludzi szukających bardziej stałych rozwiązań. Wymagania jak na taką płacę też bardzo wygórowane.
10
Zostaw swoją opinię o Sitel Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska