Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Format", "Lambda"

Pracowałeś w firmie "Format", "Lambda" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2015-03-26 07:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ciekawy jestem czemu nie placa za nadgodziny inne sa na pasku inne przepracowane lewe zaliczki podpisywane na sile kturych nikt nie bral a odnosnie ukrainy czemu pracujesz dwa tygodnie na miesiac jak nie ma promieniowania terz pracowalem w tej firmie i tylko konfidenci dobrze wypowiadaja sie o tej firmie pozdrawiam normalnych chlopakow z formatu
zdjecie uzytkownika
pracuje - 2015-03-26 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja u nich pracuje już od roku, byłem na roznych rynkach i ani razu nie spotkałem sie z zaliczkami o ktorych mowa.
nie wiem skad wy to ludzie bierzecie i skad u was taka nienawisc do firmy ktora zapewnia wam prace i regularne wplywy na konto??!!
znam chlopaków co jak zatrudniali sie u nich mieli komorników na pensji i dzięki pracy w Lambda splacili komornika.
wiem co mowie, nie zawsze jest pieknie ale jest OK, ja nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-03-31 15:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-03-23 19:36:31]:
Paweł myślałem iść do Formatu ale po przeczytanych opiniach zrezygnuje bo trafiłem na kilka syfskich firm i nie chce pakować się w następną. Jeśli znasz dobre firmy to poda mi nazwy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-01 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Andrzej, skąd Ty bierzesz takie liczby? 150 czego? 500 czego? słyszałeś kiedyś o jednostce mSv (pewnie nie, więc już rozwijam skrót - milisiwert. Poczytaj o tym w necie)?
A przede wszystkim kto Ci takich głupot naopowiadał? Jak nie masz pojęcia o czym piszesz, nie pisz wcale! Zapoznaj się najpierw z tematem, a dopiero potem się wypowiadaj, bo widać ewidentnie, że ktoś Ci głupot naopowiadał, a Ty to jeszcze powtarzasz!
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-04-01 18:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli te liczby to jednak nie są adekwatne w ogóle? bo nie wiem już sam którą teraz opinią się kierować @gość tak naprawde. Dajcie znać proszę czy można sie u nich zatrudnic na połowę etatu czy na caly spokojnie można jeśli jestem studentem tak naprawde? Czekam na wasze koementarze, bo zalezy mi na tej pracy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-01 19:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje na Ukrainie , jest fajnie, dwa tygodnie wolnego w moim przypadku jest naprawdę świetnym rozwiązaniem.
chłopie nie wiem jak jest ze studentami, ale normalnie zatródniają ludzi, wiem ze cały czas so im potrzebni wiec nie masz na co czekac.
trzeba robic badania wiec od razu nie pojedziesz ale , wal do nich
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-01 20:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie dziwi strasznie gupota ludzi skoro nosisz aparat badajacy napromieniowanie to jak moze byc okej a druga sprawa tyle negatywnych opinii a ludzie nie wieza proponuje samemu sie przekonac jak jest ja pracowalem i nigdy wiecej za zadna kase trzeba miec chonor tyle w temacie podziwiam normalnych ludzi w formacie dalej pracujacych
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-01 20:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasiek - 2015-04-01 18:20:43]:
No raczej nie mozna sie zatrudnic u nich na pol etatu i raczej na miejscu tez nie bedziesz pracowac bo wysylaja pracownikow za granice
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-01 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [struś - 2015-03-18 14:27:22]:
Nie ciesz sie ze dostales propozycje do Szwecji, wszyscy napaleni a nikt nie wie ze miesiac robisz a miesiac siedziesz w kracju i tak ciagle a jak ci sie poszczesci to moze z 3 miechy porobisz
zdjecie uzytkownika
simple - 2015-04-03 11:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Formacie od wielu lat. czytam te wszystkie opinie o oszustach, złodziejach irp i zaczyna mnie to wkurwiac. Czyli co ponieważ pracuję w Format i nie narezekam i nie widzę tych kantów, o których piszą to jestem frajerem albo konfidentem?
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY - 2015-04-03 11:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-03-23 11:44:27]:
WŁAŚNIE WRÓCIŁEM ZE SZWECJI SĄ TAM OBOZY PRACY PRACA NIE RAZ PO 16 GODZIN PANI MAGDA MIKULECKA BYŁA I MÓWIŁĄ ŻE PŁACI TYLKO ZA PODSTAWĘ CZYLI 8 GODZIN DZIENNIE CI CO SIĘ ODZYWAJĄ ZOSTAJĄ ZWOLNIENI SZTOKHOLM SOLNA UWAŻJACIE
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2015-04-03 12:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek - 2015-03-23 11:44:27]:
nie dajcie sie oszukac tak jak pisze pawel wlasnie wrocilem ze sztokholmu solna pani magda mowi ze placa tylko za 8 godzin a kierowniczek goni nas po 16 itp.na kwatere wracasz okolo 20 albo i pozniej ostatnio byl bunt maszyn to 3 zwolniono nie podpisujesz zadnych godzin wiec nie wiesz ile tak naprawde przerobiles po swietach do lund nie wraca juz 4 pracownikow nie wiem ile do solnej odradzam omijac z daleka kwatery bez internetu i tv zero kontaktu ze swiatem
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2015-04-03 13:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OSZUKANY - 2015-04-03 11:31:13]:
a to juz miałes wypłate ? ile zarobiłes?
jestem ciekaw bo mam propozycje od nich i teraz nie wiem co robić.
mi mówili ze za wszytko kasa bedzie. znajomi mi polecili ich bo sa zadowleni, wiec nie wiem o co chodzi ?!
chyba na tym forum wypowiadają sie sami zwolnieni za nie robienie!!!
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-04-03 13:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niewolnik - 2015-04-03 12:03:35]:
nie widze wpisu pawła? o czym on był?
mi mówili o 9 godzinach pracy, a tu widze 8 - zmieniło sie coś?
to widze ze maja duzo budów mi inna zaproponowali.
byłeś w lund i na solna? jak tam jest ? jak warunki mieszkaniowe?
mi mówili że są OK.

zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-04-03 16:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi koledzy u nich pracują i nie narzekają, czasem tam jak to polak pomarudzą, ale nie więcej.
a tu czytając te wpisy mam wrazenie ze jest mowa o dwóch innych firmach.
format i lambda to na pewno ta sama firma?
nic mi się nie zgadza z tym co ja wiem.
byłem u nich podpisałem umowę i jade.
nie zaluje tego, w końcu trzeba pracować, tu czy gdzie indziej ale trzeba.
wiec ja jestem na tak i zachęcam.
zdjecie uzytkownika
dragon - 2015-04-07 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam jest z zarobkami ile sie wyciagnie na miesiac.i co ile jest zjazd do polski prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-04-10 21:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam do wypłaty ciekawe czy firma wywiąże się z zapłaty za przepracowane nadgodziny oraz soboty i niedziele...
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-14 10:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2015-04-10 21:57:48]:
nie licz na to
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-14 10:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-04-14 10:10:48]:
dziś 14 a wypłaty nie ma, nawet sie muchy nie gonią
zdjecie uzytkownika
ludzik - 2015-04-18 15:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-04-14 10:12:12]:
Sollna.Wiem tylko jedno przepracowałem prawie 270 godz.a dostałem 6.000 zeta
zdjecie uzytkownika
ludzik - 2015-04-18 16:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skóry.Oprucz tych (ogromnej kasy)zł,była zalicza 4000ks(każdy taka sumę dostaje) i oczywiście kaucja 400euro.Czy ta wypłata to jest sukces. . .
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-04-20 10:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludzik - 2015-04-18 16:32:48]:
Ludzik to i tak malo zarobiles. Jak pracowalem w szwecji po odtraceniu zaliczki dostawalem na konto o wiele wiecej niz 6000
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-04-20 21:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie wiele lat .byłem na wszystkich rynkach formatowskich z wyjątkiem Ukrainy.jak czytam te wpisy to chce mi sie śmiać.Jedni narzekają jak stare baby .drudzy chcieli by ale sie boją.Ci co narzekają to byli cieniasy ,a ci co sie boją to sa dla mnie pipy.Panowie miejcie jaja.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: najpierw musisz odbyc egzamin. ale jest latwy bo dziadek nie wie co robi. jak będziesz mily, to cie przepuści. potem idziedz zlozyc papiery i podpisac mnóstwo papierow i umow i zobowizan i szkolen i i i (nie wiem już sam co i ile tego podpisałem).
Pytania: Przy podpisaniu umowy miałem taki nawal informacji, ze nie wiem czy wszytsko mi powiedzieli [rzy przyjęciu, duże zaskoczenie było dla mnie na rynku, ale jak ci potem wytlumacza, to już jest za pozno na rezygnacje.
zdjecie uzytkownika
ROB - 2015-04-21 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludzik - 2015-04-18 16:32:48]:
mam propozycje jechac do Szwecji kolo Sztokcholmu na jakis szpital mam jechac w czwartek do warszawy pdpisac umowe i nie wiem co mam robic bo czytam opinie i sa rozne pomozcie mi co mam zrobic jechac czy nie czy sie pakowac w kolejne szambo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-27 13:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [simple - 2015-04-03 11:15:18]:
z daleka od tej firmy, przepracowalem tam troche i wiem co jest grane, wole kamienie gotowac na obiad niz u nich pracowac, a szanujący sie ciesla znajdzie robote wszedzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Format", "Lambda"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "Format", "Lambda"?
Zadaj pytanie