Lambda S.A.

Warszawa

Opinie o Lambda S.A.

nowy 2016-02-16 10:37:06
Jade do niemiec podobno do topa kierownika,co o nim wiecie?
4
Piter 2016-02-17 07:48:25
Witam byłem na rozmowie 29 stycznia i była pozytywna teraz czekam na tel ciekawe po jakim czasie zadzwonią he może wcale iście po jakim czasie się odzywaja?
ololo 2016-02-21 12:47:47
@obcy a gdzie pracujesz?
walduś 2016-02-23 15:49:57
żenada jakieś sprawdziany ludzie co pracowali po kilka lat teraz muszą pokazać że potrafią wiązać pa lambada dajcie spoko i jeszcze kłamią hejka
ktos 2016-02-23 20:54:16
widocznie nie umiesz wiazac ze tak piszesz, kto raz pracowal u nich nie musi miec zadnych sprawdzianow... po drugie jak ktos sie przyjmuje u nich to musi pokazac co umie a nie... pojedzie na budowe a tam dwie lewe rączki do pracy
mariooo 2016-02-25 00:35:56
Czy był ktoś 05.02.2016 na rozmowie o k-g do szwecji?? Wiecie cos na temat wyjazdu ,,
mariooo 2016-03-02 03:38:28
Jak dzwoniłem do firmy powiedzieli że wyjazd bedzie ale trzeba czekac bo oni zas na przepustki czekaja. Ty tez tak miales ?? Dlugo to trwa?
grześkoo 2016-03-02 20:34:40
mariooo, jedziesz do Szwecji jako zbrojarz? wyjazd miał być 29 lutego i jest przesunięty na 7 marca nie wiadomo z jakich przyczyn a dziś dzwoniłem i znowu jest przesunięty.
1
ja29 2016-03-04 17:46:02
Witam,czy koś z was pracuje lub może wie jakie są warunki na budowie tunelu w Niemczech ?
gruby 2016-03-09 20:34:46
Witam,pracuje ktoś może w Niemczech z tej firmy?Jakie tam są zarobki dla kawalera?I ogólnie jakie warunki i atmosfera w pracy ?
5
henry 2016-03-12 16:20:31
Witam wszystkich.Ostatnio byłem w tej firmie na tzw.egzaminie na zbrojarza ,podpisałem mnóstwo papierów i pani stwierdziła , że po świętach mogę się spodziewać wyjazdu do Niemiec (budowy są we Frankfurcie na tunelu i jeszcze jedna gdzieś na tunelu ale nie pamiętam gdzie).Interesuję mnie czego się można spodziewać na tych budowach ,tj warunki ,zarobki ilość godzin wypłaty? Pracuje może już tam ktoś z was?Zastanawiam się n tym wyjazdem bo opinie na forum są różne.
skrępowany 2016-03-15 20:22:33
Wybiera się ktoś może na wyjazd do Niemiec za zbrojarza?Ponoć po świętach ma być wyjazd .A tak przy okazji jakieś obiektywne opinie o warunkach pracy na tunelach w Niemczech?
luk 2016-03-26 15:21:23
Siema WIR ja niby mam wyjazd 31 marca ale mam dużo wątpliwości co do tej firmy i tego co mówią w tym biurze bardzo kombinują z tego co widzę czy mógł byś mi coś przybliżyć na ten temat jak tam jest naprawdę ja niby jadę na tunel do Niemiec jako zbrojarz Z GÓRY DZIĘKUJĘ
wujek samo zło 2016-04-11 20:35:46
Jeżeli ktoś nie zna języka i mieszka w jakiejś biednej miejscowości i nie potrafi znaleźć pracy to może jechać od nich bo te 5tys zł odłoży w miesiącu.Jeżeli ktoś jest inteligentny/ambitny i ma szkołę oraz kwalifikacje to raczej odradzam.Ponieważ zarobi 4x wiecej u szweda/duńczyka/norwega, ale podstawą jest język.I wtedy zamiast kierownictwa z Lambady,którzy mają IQ rzodkiewki to pracujecie z naprawdę inteligentnymi ludźmi na celujących warunkach.Bo nie ma co się okłamywać,ale w lambadzie pracują same kiepy bez ambicji.
6
blondyn 2016-04-28 13:58:33
Nie rozumiem zupełnie o co chodzi wam!
ja u nich pracuje od kilku miesiecy w niemczech wczensiej pracowałem na szwecji i było OK. teraz tez jest ok.
zaliczki moze i jakieś są ale mi sie to co do reki zgadza, wiec .... nie wiem o co wam chodzi!!!
4
lololo 2016-04-29 20:47:52
ferek ty chyba bredzisz..skad masz takie informacje ze trzeba jezyk znac?
no chyba ze za tlumacza tam chcesz robic... nie wprowadzaj innych w bląd
2
lololo 2016-05-06 09:36:07
do @blagam, na kierownika tak, może i język wymagany ale nie na zwykłego pracownika.. więc żeby się dostac do nich do pracy nie potrzebny język. O mnie się nie martw, pracuje w szwecji i daje sobie radę. A Ty co zrobisz? Czytanie ze zrozumieniem się kłania
3
monter 2016-05-16 22:27:26
orientujecie sie moze czy sa jakies przyjecia w firmie czy beda jakies nowe kontrakty?
1
rocko 2016-05-17 16:05:31
Witam.Nie mam nic do tej firmy, akurat ta oferta nie była dla mnie atrakcyjna, ale odniosłem wrażenie że nie są zainteresowani poszukiwaniem pracowników którzy posiadają doświadczenie zawodowe i jakiś staż pracy jako zbrojarz.Dla nich możesz nie wiedzieć co będziesz robił wystarczy że będziesz cęgami umiał kręcić.Zatem jeśli ktoś nie ma nawet zielonego pojęcia na czym polega praca zbrojarza a chce pojechać niech przez kilka dni nauczy się cęgami kręcić,reszta nie jest im potrzebna i ważna.Dla mnie to trochę dziwne ale może ma to sens.
Piszę to dlatego że byli ludzie naprawdę z daleka i przyjechali na darmo bo nikt im nie powiedział że to jest najważniejsze i to decyduje czy ktoś może wyjechać.Cęgami nauczyć można się w kilka dni,doświadczenie zdobywa się latami,gościu co przeprowadzał egzamin chyba tylko to potrafi zweryfikować,bo nawet nie zadał trudu sobie i nam by sprawdzić czy ktoś z nas zna się na rysunku,wie co będzie robił, śmiem twierdzić że dla gościa rysunek to czarna magia a im potrzebni są akurat tacy ludzie. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją i rekrutacją.
2
Gaj 2016-05-20 20:56:04
Pewnie sam jesteś nieudacznikiem i napewno uszami kierownika
żona 2016-05-28 16:38:39
Panowie czytam te wpisy i się zastanawiam czy mój mąż pracuje w innej firmie czy po protu wy pisze aby pisać.
mąż pracuje w niemczech system 20 na 10 - bardzo dobra rzecz mam go 8 dni w domu, wypłata jest bardzo dobra - wiem , bo przychodzi na moje konto.
1800 to minimum były miesiace gdzie dostawał i 2200 wiec naprawde nie wiem o co chodzi.
ja ich polecam, fakt przez te 20 dni pracuje ale kasa z tego jest, a w końcu jedzie sie tam do pracy a nie na wakacje.

polecam ich !!!!!!!!
zbrojarz 2016-05-28 16:47:51
werfikacja umiejętności musi być, jak ktoś chce pracować jako zbrojarz musi kręcić cęgami inaczej się nie ma po co do nich wybierać.
mówią to jak sie do nich dzwoni.
każdy komu poleciłem ich mówił mi o tym, wiec nie wiem z kim Ci twoi koledzy rozmontowali ale na pewno nie z tymi dziewczynami które odbierają telefony bo one zawsze o tym mówią.
więc jak się nie dzwoni i nie pyta o szczegóły tylko jedzie w ciemno to tak się to kończy że robi się wycieczkę do Warszawy.

ludzie pamiętajcie jak chcecie pracować jako zbrojarz to musicie umieć kręcić cęgami długimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
lololo 2016-06-15 11:58:59
@pao chyba do 2000 euro a nie zł
fizyczny 2016-06-19 22:46:32
jasne że jak pracujesz po za polsko to masz stawki w euro lub korony szwedzkie.
ja u nich robiłem w niemczech i szwecji.
zwolniłem sie i teraz chce wrócić i oferta mają bardzo dużo!!
wiem jedno jak się przemęczych przez niemcy to później szwecja i francja swojo otworem na ciebie.
ja byłem w niemczech pół roku, zapieprzałem ale teraz jak zadzwonię i dobrze pogadalem to mam szwecje zagwarantowano i tam jade.
ja z nimi problemów nie miałem polecam ich
6
niemiec 2016-06-19 22:56:39
ja pracuje u nich systemie 20 na 10 w niemczech. jak dla mnie fajnie , przejazdy sa na koszt firmy , zakwaterowanie masz, trzeba tylko sobie coś ugotować, a ja mam pensje od 1900 do 2230.
wiec nie wiem, czy ty pracowałeś u nich, albo czy w ogóle pracowałeś, bo mam watpliwości - może tobie ktoś płaci za anty reklame ich ? skoro wypisujesz takie bzdury.
2
lololo 2016-06-20 17:52:47
@wiola chyba Ci się firmy pomyliły
franl 2016-06-20 18:03:31
Faktycznie ja też widzę sporo ofert technicznych typu Dźwigowy, Cieśla czy Zbrojarz, ale naprawdę Hostessy w Chorwacji ta firma również poszukuje :) Ja co prawda zainteresowany jestem ofertą Dźwigowego w Szwecji, ale może moja córka się zdecyduje na taką pracę sezonową.
3
ZBROJJJJ 2016-06-23 20:27:58
SIEMA.MAM PYTANIE CO DO TEJ SZWECJI I FINLANDII JAKIE ZAROBKI SA NA STANOWISKU ZBROJARZA I NIEWIECIE KIEDY JAKIES WYJAZDY ?POZDRO
4
pawcik 2016-06-25 12:47:40
Witam,czy był ktoś w Francji??mam jechać za tydzień na budowę metra...jako zbrojarz...jak coś ktoś???to proszę piszcie,pozdrawiam
wilga 2016-06-25 12:51:54
@ert szwecja za zimna, uderzam na Chorwację jako hostessa. na serio musze obsługiwać jachty?
Zbrojarzy 2016-06-25 19:51:12
U nich wyjazdy są ciągle.
Szczególnie do Francji.
Ja dostałem ofertę i jadę tam. Nie ma co. Francja jest u nich ok.
Francia 2016-06-25 19:54:29
Francia jest u nich ok.
Ja byłem i jadę znowu. Naprawdę są fajne zarobki i można pozwiedzać to i owo.
Mi się tam podobało byłem kiedyś w Nicea i Paryż. Jestem za i jadę.
3
Szwecja zbrojarz 2016-06-25 19:59:19
Usiądź do mapy i zobacz temperatury oni mają taką samą pogodę jak w Polsce.
Więc co za zimno chyba na samej północy. Bo w pozostałych częściach jest ok.
pawcik 2016-06-26 08:32:41
a zarobki we Francji ok??to jakie były??możesz coś więcej napisać o tej Francji?
DETERM 2016-06-30 22:01:29
WITAM W JAKIE DNI TAM SA TEEGZAMINY W WARSZAWIE ?JAKIE ZAROBKI NA SZWECJI IFINLANDII NA STANOWISKUZBROJARZA
zbro 2016-07-03 23:00:45
francja ma zarobki 1750 i wiecej.
ja takie miałem przy poprzednim wyjeżdzie. teraz mówią 1800 i im wierze.
5
pawcik 2016-07-04 13:16:35
a dużo godzin pracowałeś tam?i czy soboty były pracujące bo z tego co mi mówili,że mają być wolne...
silvio 2016-07-05 17:10:28
I jak tam we Francji jako zbrojarz? Po ile godzin pracujesz? Jak z zarobkami?
silvio 2016-07-12 14:51:56
Twoja odpowiedź odnosi się do pracy jak jest we Francji? Jeśli tak, napisz coś więcej ile godzin trzeba pracować itp. Dzięki z góry
Pawcik 2016-07-12 23:01:27
No ja juz jestem we Francji...pracowalem juz dwa dni jak cos chce cos wiecej wiedziec prosze pytac...
silvio 2016-07-13 18:04:02
Jeśli mógłbyś napisać czy drogie tam życie w porównaniu do Niemiec na przykład i po ile godzin pracujecie oraz czy kierownik szaleje (w sensie goni ostro do pracy, jak wygląda jego szacunek do pracownika) Z góry dzięki
4
PLUSZBRO 2016-07-13 20:13:36
PAWCIK JAK WARUNKI MIESZKALNE I JAKIEMIASTO WE FRANCJI LUDZIE NORMALNI?
Pawcik 2016-07-14 21:35:33
8 godzin dziennie pracujemy...zycie?to zalezy czy lubisz dobrze zjesc?ale wszystko jest ok...mieszkanie fajne..
hajzyczek 2016-07-26 19:56:46
siema warjat nie wiem czy bedziesz to czytał jest dzisiaj 26.07 ijutro jade podpisac umowe do wawy na francje własnie na metro do miasta rennes jak sie nie myle dam ci swoj numer to bys gaga puscił tobym zadzwonił i bysmy pogadali (usunięte przez administratora)
Roko sp. z o.o Rafal Kotarba 2016-08-06 12:21:33
Cieśle szalunkowi / zbrojarze/ prowadzący

dlaczego szukacie pracy za granicą ??? my oferujemy prace w polsce na budowach w Opolu i Bogatyni ; stawki na rękę 23 - 25 zł netto dla wykwalifikowanego cieśli i zbrojarza ; dla majstra w granicach 30 - 35 /godzine ; zapewniamy umowe o prace ; zakwaterowanie (bezpłatne) ; dojazdy do pracy ( bezpłatne) i prace w realnej ; istniejącej nie tylko na papierze /w walizce i na jachcie firmie.
dla odchodzących kierowników z Lambdy oferujemy specjalne bonusy oraz ewentualną profesjonalną ochrone oraz pomoc prawna w wyegzekwowaniu ro9szczeń wobec Lambdy
Zainteresowanych prosze o kontakt 501.385.675
www.roko-budownictwo.pl

pozdr
Rafał Kotarba
1
Majk 2016-08-08 15:59:51
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
Majk 2016-08-08 16:00:20
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
kasia 2016-08-22 14:54:43
Czy ktoś w tej firmie pracuję nadal chodzi mi o niemcy stuttgard w firmie budowlanej? Bo teraz mój mąż jedzie i czy tam dobrze traktują i czy dojazd tam do Niemczech jest bezpieczny?
Kulas 2016-10-17 17:36:11
No ja to bym namawiał wszystkich, którzy mają trochę wolnego czasu na sprawdzenie oferty Spedytor krajowy i międzynarodowy do Lambdy, jest potrzebnych trochę osób dosłownie od już do Leszna, Wrocławia, Szczecina i całkiem nieźle płacą jak na tego typu firmę
Kuta 2016-12-05 19:37:55
Jedzie ktos do Belgii po nowym roku ?
Zostaw swoją opinię o Lambda S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambda S.A.