Lambda S.A.

Warszawa

Opinie o Lambda S.A.

lololo 2017-02-03 14:02
Niestety nie ma dla kobiet. Ewentualnie tłumacz ale ..... język trzeba znać.
1
Fizyczny 2017-02-04 16:14
Czy będzie teraz organizowany wyjazd do pracy przy montażu płyt GK w Szwecji? Ile tam płacą? A jakie warunki mieszkaniowe? Słyszałem, że ta agencja potrafi organizować.
lololo 2017-02-06 09:04
Ludzie to nie agencja!!!!!! To FIRMA która zatrudnia pracowników!!!!!!! Piszecie komentarze ale dobrze nie zapoznacie sie co to za firma. Najpierw poczytajcie a pozniej piszcie.
6
lololo 2017-02-06 09:05
Ludzie to nie agencja!!!!!! To FIRMA która zatrudnia pracowników!!!!!!! Piszecie komentarze ale dobrze nie zapoznacie sie co to za firma. Najpierw poczytajcie a pozniej piszcie.
2
Piękna 2017-02-07 18:17
Słyszałam, że organizują wyjazdy dla hostessy w Chorwacji, że firma znana i można bez obaw wyjechać. Czy ktoś mógłby coś napisać? Jakie warunki można zastać na miejscu? Jakie warunki muszę spełnić, żebym mogła wyjechać? Czy zarobki są naprawdę dobre ?
1
lololo 2017-02-08 16:54
Praca hostessy już dawno jest nieaktualna
Zambia 2017-02-15 20:03
Jestem zbrojarzem i widziałem oferty pracy za granicą. Jeśli ktoś ma informacje w tym temacie bardzo proszę o info. Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa mieszkania i dojazdu do pracy? Czy muszę spełniać jeszcze jakieś warunki żebym mógł się załapać na wyjazd?
Xxx 2017-02-21 09:11
Masz jakis kontakt na dzial tekrutacji w sprawie operatorow?
Derek 2017-02-22 11:52
Ja nie lubię oceniania osób na tym forum. Pracujemy dla firmy i to jest najważniejsze, jesli są ludzie którzy szkodzą trzeba zgłosić szefostwu a nie na forum. Firma dobra ludzie?????
lolek 2017-03-10 09:55
pracowałem w belgii, supeer firma i chciałbym jeszcze tam pojechać, polecam
prawda 2017-03-10 10:18
dlaczego są usuwane wpisy na forum?????????????????
1
Natalia 2017-03-14 19:35
@lolek Możesz cos więcej dodać na temat pracy jaką wykonywałeś?
ZBYSZEK 2017-03-23 10:08
Jakie zarobki obecnie
Iza 2017-03-26 09:56
Widziałam w ostatniej ofercie pracy, że Lambda S.A. potrzebuje pracownika działu handlowego.Czy coś więcej sie dowiem?
lololo 2017-04-05 16:01
Z tego co chyba widzisz to są opinie o tej firmie... http://www.format-lambda.pl/praca.html
lololo 2017-04-05 16:06
Nie wiem czy dowiesz sie tu czego chcesz. Tu pisane sa opinie o firmie Format-Lambda, to firma budowlana .
Kuba 2017-04-06 22:24
Czy naprawdę jest ta firma taka zła? Może jednak dobrze jest zastanowić się czy każdy z nas pracuje tak jak powinien? Jeśli nawet jest gorsza sytuacja w firmie to jest normalne bo raz jest lepiej a raz gorzej.
Liuza 2017-04-11 18:37
Czy Lambda S.A. organizuje również prace dla kobiet na terenie Francji lub Belgii? Bardzo zależy ni na tych kierunkach a słyszałam że agencja może coś mieć.
czapaj 2017-04-12 13:07
Nie, nie organizuje. i NIE JEST TO AGENCJA. Ludzie czy wy jacyś niemormalni, czytajcie ze zrozumienie co to za firma!
Koleżka 2017-04-19 10:49
Lambda S.A. to świetna firma, mają poważne kontrakty i aż się człowiek sam do siebie uśmiecha, że może tu pracować. Dobre zarobki, roboty w różnych rejonach Europy czyli przy okazji zwiedzanie wielu miejsc. Czytając niektóre wpisy mylę, że ludzie mają problemy ale ze sobą.
ZBYSZEK 2017-04-19 19:15
JAKA PRACA W TUNELU W NIEMCZECH .JAKIE ZAROBKI. ILE GODZIN DZIENNIE ROBICIE
Laki 2017-04-22 07:19
Czy to prawda ze w Lambda nie płacą za nadgodziny tylko tyle ile w umowie??????...????
9
Pawel 2017-04-22 16:36
Non właśnie jak to jest w rzeczywistości dostajesz jakiś tam papier o zrobkach minimalnych czyli jest to za etat.Czy płacą za nadgodziny?i co ile można wracać do polski
4
Dominik 2017-04-23 11:11
Słyszałem, że Lambda ma fajne kontrakty i że można zarobić dobre pieniądze. Może ktoś podzielić się informacją jak wyglada życie na wyjeździe? Jak często można przyjeżdżać do kraju? Czy praca i pobyt są ubezpieczone ?
szachista 2017-05-03 14:58
Panowie Lambda ma sporo kontraktów ale to jest praca dla ciesli, zbrojarzy, betoniarzy a nie dla szachistów. Żeby zarobić trzeba cos z siebie dać.Warunki mieszkaniowe zaleznie od budowy ,internet jest,ubezpieczenie to podstawa,do kraju jeździsz tak jak pozwala rytm budowy i kierownik.
Donek 2017-05-07 10:24
@szachista Dlaczego piszesz , że to praca nie dla szachistów? Chyba ludzie wiedzą jakich fachowców firma potrzebuje? Czy chciałbyś coś przez to powiedzieć? Może rzeczywiście niektórzy wyjazd do pracy traktują jak urlop.
1
Greg 2017-05-14 10:52
Chyba Sobie kpisz albo kapuś jesteś
3
pit052017 2017-05-14 15:31
Do osób mających styczność z tą firmą:

Prosiłbym o opinie odnośnie kontraktów na stanowisku inżyniera budowy:
- widełki wynagrodzenia,
- benefity,
- rodzaj i termin umowy,
- kwestia wpisów do praktyki na uprawnienia budowlane,
- możliwość rozwoju kariery w stronę kierownika budowy.

email: kontikitiki@interia.pl
Damal 2017-05-16 08:28
Lambda organizuje również roboty w krajach skandynawskich! Słyszałem sporo dobrego o nich i mam zamiar podpisać umowę. Jestem bardzo ostrożny w wydawaniu opinii o firmie po lekturze wpisów, ponieważ wiem jak ludzie lubią przesadzać.
Adam 2017-05-16 16:58
Witam jakie zarobki.jesli chodzi o operatora??
Dunek 2017-05-23 21:58
Czy Lambda S.A. organizuje może naukę języka jak to robią inne agencje? Potrzebuję sobie odświeżyć angielski przed wyjazdem. Słyszałem o nich dobre opinie.
Damal 2017-06-11 12:27
Myślę, że drobne niedociągnięcia zdarzają się wszędzie. Ale Lambda to jest dobra agencja i można z nimi pracować.
Damal 2017-06-22 21:39
Lambda to spokojna , normalna firma ale dla ludzi którzy jadą pracować a nie udawać ,że pracują. Można nieźle zarobić.
Damal 2017-06-25 22:23
Interesuje mnie oferta pracy dla montera izolacji termicznej. Powiedzcie mi gdzie lepiej wyjechać- Niemcy czy Belgia? Gdzie więcej zarobię? Gdzie dają lepsze warunki mieszkaniowe?Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Robert 2017-07-15 08:04
Jeśli mam coś powiedzieć o tej firmie to tylko same superlatywy. Pieniądze wypłacane nawet przed czasem, urlopy dwutygodniowe co dwa miesiące oraz zwrot ich kosztów podróży. Perfekcyjna organizacja pracy.
2
Mamba 2017-07-15 17:19
Bardzo podzielone mają opinie, czyli generalnie ile osób tyle zdań i człowiek dalej nic nie wie co ma zrobić.
2
palczak 2017-07-25 20:29
Wszystko zależy na jakiego kierownika trafisz, jeden cię doceni drugi będzie tobą orał, praca sama w sobie w porządku oczywiście jak nie robisz pod wariatem, warunki socjalne ok, czasami obiady fundują godziny pracy 40 tyg. siano wpływa ok 15 każdego miesiąca, wysokość wynagrodzenia zależy od kierownika, normalny potrafi docenić pracowitość i umiejętności, wariat nie bardzo. Ogólnie to polecam Skandynawię lub Finlandię, szerokim łukiem omijać Niemcy i Francję.
Daniel 2017-07-25 21:43
Czym jest spowodowana taka cisza na forum? Czyżby przez wakacje , większość wyjechała i innym nie chce się nic pisać. Może jednak ktoś przeczyta i pomoże mi podpowiadając coś o pracy w Belgii przy montażu izolacji termicznej. O agencji słyszałem dobre opinie.
2
Mulat 2017-08-01 18:19
Nie ma idealnej firmy, wszędzie mogą zdarzyć się jakieś problemy. Przecież tu pracują też tylko ludzie i mogą się pomylić. Ważne aby nie zdarzało się to często, bo wtedy to szkoda naszych nerwów. Ja słyszałem dobre zdanie o nich ale może jeszcze ktoś odezwie się.
Dreszer 2017-08-11 12:40
Interesuje mnie robota montera izolacji w Belgii. Czy dowiem się tu coś w tym temacie? Jak długie okresy pracy są na umowie? Jakie mieszkania zapewniają i co z językiem. Na jakim poziomie i jaki trzeba znać?
Dramat 2017-08-17 12:20
Lambda zatrudnia fachowców bo tylko z takimi mogą pracować!
Damal 2017-09-12 22:43
Jaki jest powód , że od dawna nikt nie pisze na forum? Czy to lenistwo po wakacjach jeszcze zostało czy też może jest bardzo dobrze i nikomu nie chce się pisać? Niedawno narzekaliście na firmę a teraz???
Gaworka z kadr 2017-09-22 09:23
Ludzie piszą tylko niewygodne komentarze są usuwane!
3
fachowiec 2017-10-01 13:07
Kpisz sobie!
Nostro 2017-10-01 19:30
Realia takie. 40 h na tydzień. Z końcem kontraktu dochodzą nadgodziny i soboty_płatne. Kiepsko ze sprzetem. Hotel zapewnie firma. Wyżywienie we własnym zakresie. Urlopy z reguły co 2 miesiące. 3 stawki miesieczne w zależności od doświadczenia. Ponad 2100k na miesiąc bez nadgodzin i wakacyjnego. Tak sprawa wygląda w 1 z państw skandynawskich.
Dariusz 2017-10-02 10:37
Skoro są na forum informacje o jakichś niezgodnościach z umową to może trzeba pilnować zapisów w umowie?
bren 2017-10-10 07:26
czy potrzebujesz batalionu brygadzistów którzy by chcieli tylko rządzić i poganiać
Myślący 2017-10-10 22:49
Czy można coś poprawić w firmie żeby było lepiej?
Chrzesniak Mikuleckiego 2017-10-13 12:45
Hahaha dobry nick!! :d
Dziduch 2017-10-14 19:47
Czy może ktoś napisać kilka informacji w temacie pracy dla Kierownik robót karton gips w Szwecji? Bardzo by mi to odpowiadało ale podpowiedzcie coś. Czy dają możliwe mieszkania tam na miejscu? Kto opłaca dojazd na miejsce? Warto wyjechać, daje sie zarobić?
Zostaw swoją opinię o Lambda S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambda S.A.