brak logo

"P.U.T. INTERCOR" - Zawiercie,ul.Okólna 10

Zawiercie

Opinie o "P.U.T. INTERCOR" - Zawiercie,ul.Okólna 10

.................................... 2012-05-08 20:42:04
redaktor - 2012-05-08 12:59:38

No tak, [usunięte przez moderatora] jest u Was na bazie to jest ciekawie bo robi co chce. Ma wszystkich w garści bo ma pewnie dobrego informatora, który nadaje do centrum
A jak Wam się współpracuje z [usunięte przez moderatora] z zaopatrzenia z Katowic ?
pic 2012-06-20 18:39:18
a może ktoś wie czy płacą tym od kturych wynajmują mieszkania dla pracowników? nie chce się wtopić
******** 2012-06-26 12:40:24
z płatnościami za mieszkania nie ma żadnego problemu, jak jest umowa podpisana to zawsze do 10 każdego miesiąca piniądze są na końcie
100% normy 2012-07-18 11:21:16
Jestem przerażony tym co czytam. Ile tu zawiści, oczywiście większość pisze tych [usunięte przez moderatora] i leserów na stawkach godzinowych którzy tylko patrzą jak ściemnić żeby dniówka była odbębniona. Biedni Podwykonawcy którzy są piętnowani przez umysłowych, tylko jak mają stawkę godzinową to wtedy wszystko jest wporządku ale jak mają coś zrobić na czas to tragedia. W głowach się ludziom przewraca do roboty się brać a nie [usunięte przez moderatora] się zajmować. I po co ta zazdrość o młodych inżynierków, trzeba się było uczyć to też byście mogli być na ich miejscach. Ogólnie firma pryeatna jakich wielu ale z zasadami.
Inzynier 2012-07-19 08:58:28
Po co [usunięte przez moderatora] tu przyjechała? Ona wogóle się na niczym nie zna - a pewnie stara się zaistnieć !! A o kulturze osobistej już nie wspomnę. Raczej długo nie poślizga się w firmie.
MICHO 2012-07-20 09:09:42
przykład kultury zawsze idzie od góry
fajne co?

ALE TO PRAWDA !!!!!
firma 2012-07-26 23:43:25
a jak jest u nich z płatnościami faktur za wynajem sprzętu budowlanego(koparki, dźwigi)
qwert 2012-08-01 07:10:19
fajne forum! szkoda, że to jego koniec, podobno w tym tygodniu z firmy wywiało jego twórcę
1
Bolek 2012-09-25 14:31:44
Jeżeli chcesz pracować na śmieciowej umowie-zapraszam.Firma jest prężna i duża.Na LCS-ach w Trójmieście pracuje tylko \\\"kadra\\\".Ciekawe czy tak ma wyglądać Firma z przetargów publicznych.Na całym tym kontrakcie pracuje 2 prac. fizycznych i ok.7 umysłowych-reszta już uciekła do innych renomowanych firm.Na całym kontrakcie pracuje ok.50-60 osób-sami podwykonawcy.Resztę dopowiedz sobie sam.
jackowski 2012-09-26 09:14:12
a Ruda jeszcze jest zatrudniona?????? przecież to już chyba trzy lata, to czas kończyć !!!!
czyżby kadrowa zaspała?
swojak 2012-09-26 17:34:43
czyżby jeszcze prezes nie wypatrzył nikogo na zastępstwo
1
Xxxx 2012-09-28 22:28:25
Jak [usunięte przez moderatora] był to się go wszyscy bali, i trzęśli portami. Niech nie narzekają ze teraz jest źle bo może być jeszcze gorzej. A jak im sie umowy skończą to bedą mogli jedynie śnieg koło garaży odrzucać, [usunięte przez moderatora] wielkie.
3
............. 2012-10-01 05:17:26
noi zaczęło się ...... obniżki, zwolnienia itp. lipa na całego
jasieczek 2012-10-10 09:46:35
a co myślałeś jeden z drugim, nie ma na kogo donieść to trzeba robić, albo do domu
zdzicho 2012-10-10 09:49:30
a śniegu to na tylu chłopa braknie
j. 2012-10-25 11:12:32
a pensje w dół, za chwilę będziemy tyrać za darmo
pytający 2013-02-26 09:38:23
Jak tam w nowym roku?
Majster 2013-12-05 19:01:10
Wspaniała firma system pracy "najciemniej pod latarnią" tj. parami kierownik plus stary majster dochodzi jeszcze inżynier kozioł ofiarny 2 poprzednich.
Majster 2013-12-10 08:30:35
Rozwiązanie stary majster =latarnia (zaufana osoba:), najczęściej bardzo uczciwa:) (usunięte przez administratora) r />
Majster 2014-01-03 15:15:38
Odpowiem tak skoro zwalniają dalej to chyba nie szukają a co do reszty polecam pracę w firmie Intercor dla wszystkich tych którzy chcą szybko wyjechać za granicę a się wachają:)
ktosiek 2014-01-20 10:40:05
fajna firma, poleci jak każda inna, wcześniej czy później zachłanność weźmie górę nad rozsądkiem,pracowników na pewno nie szanują.
czy mają choć jednego emeryta za tyle lat działalności,
oprócz kuzyna oczywiście ????????
1
LITWA 2014-03-18 01:13:59
Pracowałem w tej firmie. Pracowało się dobrze . Wypłaty na czas . Przecież to najważniejsze . Kadra niczego sobie można się dogadać .Pracować trzeba fachowo . Dla obiboków wszędzie jest żle. Zawsze podjął bym tam prace
1
majster 2014-03-25 11:38:22
Pytanie dlaczego tam już nie pracujesz ? było źle ? czy cie zwolnili:)
Jasiek 2014-03-26 12:09:14
Dalej, opinię i to taką, która ma wpływ na ocenę innych, tworzą kręgi, zbliżone do dobrze poinformowanych, niejednokrotnie tylko po to by zaistnieć , lub istnieć.
To jest tak trudne, że sam w to nie wierzę. A ty ?
4
lalalalalaaaaaaa 2014-06-18 11:09:11
w 2012 były obnizki i inzynier zarabiał od 3000-4000 brutto, teraz była rewaloryzacja pensji i mamy po 5000 brutto
3
nowy 2014-06-22 20:32:20
witam jak jest z pracą ,czy są jakieś zatrudnienia w sącz?
................. 2014-07-08 10:34:35
wypłacane mamy tylko rozłąkowe, noi mieszkania dostajemy oczywiście w delegacji i to by było na tyle,ale ludzi takich jak tutaj to nigdzie indziej nie spotkałem
1
hudy 2014-08-09 00:18:07
pozytywnie czy negatywnie tych ludz poznales
hudy 2014-08-09 00:29:55
a kim jest pan janusz u. w intercorze, majster, spawalnik? a jak z kas na czas ibez obcinek? slyszalem ze praca po 10 godzin na 2 zmiany przymus czy kto chce? prosze o szybka odpowiedz i szczera bo mam takze inna propozycjie pracy i niewiem ktora wybrac. z gory dziekuje
............... 2014-08-09 18:49:55
ludzie w intercorze są nawet spoko, nie licząć kilku nawiedzonych kierowników co myslą że są niewidomo kim, ale czy na 2 zmiany po 10 godzin dziennie się pracuje? hm wszystko zależy od budowy i terminów, ja osobiście nie polecam pracy, sam szukam żeby zmienić jak połowa tutaj
hudy 2014-08-09 23:18:10
mi tak powiedzieli jak bylem na probkach ze 2 zmiany po 10 h . jest jakas prewmia . albo 100 procent za weeked
nik 2014-08-21 13:03:29
nikt nie wie kim jest pan janusz ale ani chybi gender
tomek 2015-02-25 12:43:47
no to nie pytaj o to, tylko popatrz na oferty pracy i tam znajdziesz konkretną odpowiedz. Teraz zastnawiam sie jeszcze co mam zrobić, żeby się do nich dostać, czy jakieś super CV wystraczy czy jednak nie do końca? mam nadzieje, że tutaj wszystko bedzie od razu wiadomo co i jak, jak macie dodatkowe informacje to czekam!
najemnik 2015-03-11 08:43:36
praca bardzo dobra tylko majstry to prostacy!!!!ale chyba o to chodzi
1
ender 2015-03-11 20:24:10
opinia pajęczaka o majstrach tutaj bo brak mu odwagi na rozmowę twarzą w twarz, wymaganie dyscypliny to za wiele dla niego
BartekSomdeyNowaHuta 2015-04-07 16:50:43
Praca jak praca, trzeba pracować, ale uczciwi pracownicy, którzy się starają godnie pracować, posiadają niezbędną zdolność szybkiego uczenia się nowych rzeczy, przy okazji są bardzo kulturalni, potrafią dogadać się z innymi pracownikami, cenią sobie pracę, potrafią zaopiekować się nie tylko sobą ale i nowymi pracownikami, nie mają co liczyć na pracę w Intercor, wezmą takiego pracownika na raz potem już go nie wezmą i będą w kółko gadać że praca jest ale najpierw wysyłają starych pracowników potem młodszych pracowników, ściema znana z wielu firm polskich które pracują za granicą. Polak Polakowi zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] m będzie, czy tego chcemy czy tego nie chcemy, zawsze nim będzie. A nie tak powinno być. Moja ocena firmy bo pracowałem tam rok, to niedostateczny.
2
kolega jaśka 2015-05-12 12:48:14
"fajna firma" rodzinna klika
allah 2015-05-23 08:41:47
Podobno wygrali przetarg na budowe obwodnicy Olsztyna .Byli najtansi i najkrótszy odcinek wzieli.
kolo74 2015-06-04 06:20:52
witam właśnie zwolniłem się z tej firmy podjąłem tam prace gdyż myślałem że jako monter konstrukcji stalowych będę robił to co lubię ale rzeczywistość jest okrutna awansowałem na stanowisko operatora młota elektrycznego po 13 naście godzin w 30 sto stopniowym upale z dwoma przerwami kuliśmy beton na moście Łazienkowskim to jakiś absurd mało tego brak ogólnych zasad bhp ludzie pracujący bez kursu szelkowego ale jednak wchodzili na wysokości i zakładali szelki to jakiś absurd ktoś powinien zrobić z tom firmom porządek bo tak być nie morze. Nie polecam pracy w takich warunkach.
4
j.d 2015-06-16 09:36:06
pan janusz to pan janusz to już instytucja
p.j 2015-06-16 09:41:12
polubiłem cię chłopie fajny gość jesteś chociaż ze zawiercia
2
BANIMEX 2015-06-27 23:34:12
Tak jak wszędzie - niestety trzeba pracować - u nas też
feliks 2015-08-18 13:36:31
to zapraszam do budimex-u na kontrakt pracowników fizycznych 0 natomiast kadry zależnie od wielkości od 2 do 20 a nawet na bardzo dużych inwestycjach do 50 osób - więc nie rozumiem Intercor ma przynajmniej część swojej kadry bo w BX nie uświadczysz
1
pracownik biura budowy 2015-08-26 20:39:53
Ja polecam, pracuję już 4 rok i nie mogę narzekać, wypłata jest zawsze na czas i atmosfera w pracy też fajna
iz 2015-10-24 05:46:57
na jakiej umowie?
gość 2016-02-28 11:28:59
To chyba pracujemy w dwóch innych intercorach
1
pracownik biura budowy 2016-07-06 23:15:08
pracuję w Intercorze od 5 lat i jeszcze niegdy wypłata nie przyszła na konto póxniona, atmosfera pracy też mi odpowiada, ale jesli ktoś liczy na umowę na czas nieokreslony to może na prawdę długo czekać ...
pracownik biura budowy 2016-07-06 23:15:57
pracuję w Intercorze od 5 lat i jeszcze niegdy wypłata nie przyszła na konto póxniona, atmosfera pracy też mi odpowiada, ale jesli ktoś liczy na umowę na czas nieokreslony to może na prawdę długo czekać ...
3
john 2016-10-31 15:54:42
nowi pracownicy dostaja wieksze stawki od starych pracownikow jaka to polityka ale jak do konca roku nie podniesie stawek na papierze to wiekszosc przejdzie do konkurencji ale nie bede zdradzal jakiej.
4
oli 2016-11-24 17:57:36
zwalniac sie bedzie wiecej podwykonawcow
Zostaw swoją opinię o "P.U.T. INTERCOR" - Zawiercie,ul.Okólna 10 - Zawiercie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "P.U.T. INTERCOR" - Zawiercie,ul.Okólna 10